samanfattning av 2008

Början av året var väl sisådär jag var kvar på tasty house och jobbade, längtade bara efter att jag skulle få söka vidare till skolorna som jag planerat, men i mars fick jag mitt körkort, sen var det studenten, ÅNGEST! 1 helt år sen vi tog den. min kusin tog studenten! och jag mådde i inprincip bara dåligt, i juni sökte jag in till ackis i umeå och kom in, jag & Fredde va i turkiet, en av dem bästa resorna, vi hade de så mysigt! Längtar tills våra nästa resor 2009. i Juli var jag på bounce summer camp, såå roligt det ska göras om i sommar , resterande av sommaren var vi i full gång att söka bidrag från CSN & leta en lägenhet som jag & Fredde kunde bo i, uppe i umeå.  i mitten av Juli flyttade jag & Fredde till umeå, vi blev sambos, som vi velat sen ca 4 år tillbaka. Helt otroligt at vi hade flyttat till norrland, hade aldrig kunnat tänka mig att jag skulle bo där för några år sen, men så blev de och det är en av dem bästa besluten jag tagit i mitt liv! Hela hösterminen har varit över förväntningarna, skolan, boendet,staden och allt som finns där, det har verkligen gått som en dans på rosor. Pappa har varit och hälsat på 3 ggr , mamma 1 och maria 1. sen september har allt gått i en rutin. tiden har bara sprungit iväg och jag har fått dansat hela dagarna, nu är det nyår igen.
Nästa år fyller jag 21, jag ska ha flyttat till sthlm med Fredde och kommit in på någon yrkeskola där. Det är vad jag vill ska hända 2009. Hoppas de blir lika bra som år 2008!


happy new year


Savannah


Godmorgon! Vakande ca 5 gånger i natt och det tog minst en halvtimme innan jag kunde somna igen varje gång när jag vaknade. Så kl 8 när hela familjen vaknat , hade jag blivit sjuk märkte jag , inte så konstigt att jag vaknade 5 ggr den natten då. Kul, taimat och bra till nyår! Är det inte de så är de partyfinnar är det inte de så är det något annat. Igår var jag & anna och handlade grejer till nyår. helt sjukt att det är nyår idag, galet! var tog 2008 vägen? det är 2009 nu , minns när det var millenium skiftet, så fort de går, vill inte bli mer än 20 nu! Vaknade för ca 20 minuter sen, mina ögon känns endå tunga och min hals är helt svullen ska proppa i mig några panodiler , slinga håret sen är de väl dags att börja göra ved sig , maria och anna kommer kl 5, kl 6 är maten klar!

GOTT NYTT ÅR!

tisdags

Idag är det tisdag coh det innebär att det är sista dagen till att handla allt som ska inhandlas till nyår, så vi har åkt coh frågat efter biljetter till bakom, men dem va slutsålda! Vi har varit & handlat på systemet, galet mycket folk. Sen har vi varit på glitter handlat lite assessoarer tills imorgon. Och slutligen på Maxi, där folkmassan tog priset, KAOS! Handlade efterrätten till imrogon den kommer bli så god. Mamma är och handlar hummer och allt till black and white som vi ska ha till imorgon, vi ska va här hemma hos mi och käka & så innan vi kör in till stan. Det får bli som det blir så länge jag får vara med mina närmaste på nyår så är jag nöjd, här är lite bilder fårn idag på Väla.


Anna utanför väla


Jag


Världens godaset hasselnöts milkshake

måndag


Jag & älsklingen


Hej alla glada! Igår var jag Anna och tränade med tiden, runt 10 tror jag det var, sen dushade vi och bastade på friskis, jaa de va underbart att basta, år och dar sen jag gjorde de sist! Sen kom Fredde till friskis och mötte upp mig och Anna. Anna skjutsade oss hem till min mamma snäll som hon är, så jag fick ta mammas bil coh köra till väla. fredde hittade en ursnygg tjocktröja på carlings & fyndade ett par levis jeans, i ljus färg! Skit snyggt! Jag handlade ingenting , shoppade mitt i onsdes när mellandags rean började! Sprang mest i killaaffärer igår. Men de e kul de också att leta kläder till Fredde. Sen körde vi till maxi och handlade godis till kvällen, jag handlade något som jag inte gjort på väldigt länge, en ben&jerry glass, caramell. Mums värsta lyx! sen åkte vi hem till pappsen, kollade på en ny komedifilm  och nån ståuppkomiker. Fast det varade inte länge förens vi gick in och la oss.

Idag vaknade vi 8.15 i & med att jag tänkt helt fel coh ställt klockan en timme för tidigt , men mer tid blev det till morgon gosande med min älskling. sen gick vi upp & käkade frukost fick vägbeskrivning av pappa och körde mot landskrona till karlslundsbadet. Såå länge sen jag var & badade där. Plötsligt hade hela badhuset krymp, det var inte så stort som mansåg de när man va liten, satt för det mesta i bubbelpolen, (som va alldeles för kall för min smak). Var en hel del i ångbastung också där jag höll på att avlida, kunda inte andas där inne , medans fredde satt och chillade och andades cool lungt! Åkte ruchicana också, så kul. Sen efter vi badat åkte vi till Väla igen. Fredde köpte en ny skjorta i mörk blå till nyår. och jag shoppade ingeting, min plånbok vägrade! Efter det släppte jag av min älskling i stan och körde vidare hemåt till mamma. Hann precis slänga i mig något att äta innan Anna ringde och satt i bilen & väntade på mig nere på gården. åkte till friskis , sprang en halvtimme sen tog vi ett pass med step och stång. Det var riktigt kul faktiskt! Känner mig helt slut nu. ska käka min ugnspannkaka som står och väntar på mig i ugnen med drottningsylt nu. Sen kommer jag väl somna bums. Fast att jag har planerat in att se några OC avsnitt! Är ju fortfarande bara på säsong 2. Imorgon ska vi träna kl 10, och sen ska vi köpa biljetter tilll bakom, till nyår och handla all mat som vi ska ha , kanske blir det en sväng inom systemet också!

Lördan

Igår var vi på bakom!



Jag & Maria, love you

utgång


Saturday night live


Miir,jag & Anna på Tivoli i Torsdes


Idag har mormor åkt tillbaka till sjukhuset , känns tomt utan henne här hemma. Hon ropade jämt på en, efter att färdtjänst hämtat henne hos oss åkte jag med Anna och tränade på friskis, sen mötte jag upp fredde efter att jag dushat coh bastat där. Anna åkte vidare till Landskrona för att tärffa en kompis. Jag & Fredde åt på bomb och sen kollade vi lite i affärer, han hittade blandannat en tröja på 13. Jag handlade inget! orkar inte med alla köerna i stan, det är ju galet mycket folk, helt sjukt , är alla arbetslösa?! Sen fick fredde sina julkappar, en parfym armani code och en bok som jag fyllt i en massa minnen i. Nu är jag hemma igen, trött och utslaget som vanligt efter våra hårda träningspass, idag tog vi dö på våra sillaarmar! Kl halv 7 hämtar Anna mig så ska vi köra mot höganäs till Aleksandra som har tjejmiddag & sen ska vi ut! Ska bli jätte roligt. Det var ett bar tag sen alla vi fem tjejer va ute kan jag säga. Imorgon ska vi träna igen, kanskenån filmkväll, det är ju söndag!

fredag

Såå trött jag är, det känns som att jag kommer kolapsa vilken sekund som helst , jisses mina ögonlock väger kilo. Sov 3-4 timmar inatt. Imorgon ska mormor åka tillbaka till sjukhuset hon har varit här i 5 dagar nu! Idag har jag varit på friskis & tränat och ätit god mat här hemma. Man blir så bortskämd! men det är underbart . Ikväll ska jag träffa maria,nina & Anna i stan vi ska fika. fats egentligen borde jag gå och lägga mig nu & sova ut tills imorgon. Imorgo har aleks tjejmiddag hemma hos sin kille, sen ska vi ut & göra helsingborg osäkert , hihi^^ ska bli så kul att gå ut med tjejerna , det var evigheter sen sist! Så aleks ska bjuda på mat coh va chuaffis imrogon, LYX!
saknar min Fredde som jag varit utan en hel veckan nu!♥

Fredag


Jag och Anna innan utgång till Tivoli


Mellandagsrea säger jag bara, jag & anna va på Gina kl 10 när dem öppnade, tur va de så vi fick tagit va vi ville ha , handlade hur mycket som helst allt va ju halva priset. kvart över 10 var där proppat med folk coh kö i hela butiken, helt galet va de, poff sa de bara! Men vi fick tagit och handlat va vi ville ha, sen gick vi vidare till H&M och kollade men dem hade nästan ingen REA alls. Sen gick vi till 13, Anna handlade två godumliga adidaströjor en röd,vit coh en svart, guld! hallelulja såå fina, sen gick vi till STADIUM där jag fick handlat för presentkorett jag fått av Freddes föräldrar , så glad!! Jag lever ju i träningskläder så där shoppade jag loss, handlade ett par nya svart nike byxor, två linnen och en t-shirt! Så nu ska jag ta och slänga mina gamla träningskläder som är helt urtvättade & sletna. Kopplar inet riktigt ihop de bara hur jag ska få hem allt. Har shoppat mer än vad jag gort på ehla detta halvåret i Umeå nu. ÄR SÅ GLAD! mellandagsrea is the shit!

Torsdag


Jag & mina kusiner på julafton


Igår var det julafton, de började med att jag och pappa åkte till banne, men hon var på akuten och förhoppningsvis skulle hon hinna hem igen till fyra , men eftersom att det abra fanns en läkare på avdelningen tog allt mycket längre tid än väntat , så vid 5 åkte vi tillbaka till mamma åt mat och sn öppnade vi julklappar! Jisses med julklappar här va. Helt galet va de ska inhandlas till julen och all mat som mamma har köpt, som det finns överföldet mycket av , allt chocklad, känner mig fortfarande propp mätt! Det var denne julaftonen, nu är det ett helt år tills nästa, men det kommer bara säga klick så här vi där igen! Snart är det mellan dags rea och då ska jag & Anna vara i farten. hihi ^^ förra året jobbade jag för fullt dem dagarna så det inte fanns något kvar när jag kom dit. Men i år ska de bli andra bullar. Vet fortafarande inte var vi ska göra på nyår! Det känns som om det närmar sig och jags om har ny klänning coh allt. man bestämmer alltid i sista minuten på nyår, så har det varit i alla år. Tråkigt nog jag vill hellre planera långt innan.  Friskis & Svettis har stängt idag , noo som tur är har dem öppet i ca 3-4 timmar imorgon då ska de tränas!

lillejulafton


Savannah & Cher


paketen


savannah


jag med djurligan


jag på espressohouse imorse


hej hej. igår var jag hemma hos anna och bakade pepparkakor efter att vi hade varit & tränat, sen åkte vi & träffade Carro och Aleksandra på mezo, jag och Anna delade på en fozzazia, den e så himla god med ost och salami. Vi gick från mezo ca 11 på kvällen sen blev vi kvar vid aleks bil i en halvtimme och snackade sen körde vi hem till mig för att jag skulle packa min väska (skulle sova hos anna) sen körde vi carro hem och släppte av henne & vidare mot billesholm hem till Anna. Var hemma vid 1 tiden,det blev väldigt sent men de gjorde inte så mycket ,

Jag vaknade endå 15 minuter innan veckarklockan ringde 7.30 imorse. Jag & anna vaknade då & åt en god frukost sen åkte vi till väla så vi va där redan vid 10 tiden när dem öppnade, jisses med folk & köer där var! Men Anna hittade sina presenter fort som hon skulle köpa till två personer som fyller år om några dagar. Sen åkte vi & tränade på friskis efter att vi varit & ätit en scones och en latte på espresso, som jag saknat espresso house, det finns ju inte i umeå, inte IKEA iheller.  Sen åkte jag hem och bakade lussekatter vid 3 tiden, har varit hemma och myst sen dess. Nu har jag slått mig ner i soffan , tänkte kolla på lite oc avsnitt och käka någon lussekatt, har fått en julklapp av mamma idag ,det är ju lillejulafton. Fick en guldring till naveln & en glittrig plopp till min pircing i örat! Weei blev såå glad! Och bäst av allt , MARIA E HEMMA! ännu bättre imorgon är det julafton!

måndag



Godmorgon, så skönt det är att vara hemma. igår var jag & Anna och tränade på friskis, när vi står i receptionen dyker plötsligt Emelie S upp från ingenstans, precis i samma ögonblick som vi stod där, har ju inte sett henne på evigheter och då menar jag verkligen evigheter , så jag, emelie & Anna sprang upp & tränade. Efter att jag & anna tränat i ca 3 timmar skjutsade hon mig hem. Fick dushat & ätit tachos sen hämtade pappa upp mig för att vi skulle åka och hälsa på banne som precis kommit hem från sjukhuset. Då var Ayla & Jasmin där också (mina kusiner) så igår fick jag träffat en hel del personer! jeah! sen åkte jjag hem till mamma coh vi borrade ner oss i soffan framför tvn när heartbreak hotel börjafe på kanal 4, en svensk film, jätte bra va den , verkligen. Nu ska jag hoppa i sängen mamma skriker efter mig! Anna kommer och hämtar mig om 45 minuter, så vi ska åka till friskis och träna! sen ska vi hem till Anna , baka pepparkakor och ikväll ska vi träffa Carro!

söndag hemma i helsingborg


jag på mc donalds i umeå


hej helsingborg, jag är hemma!  var ett havår sen sist, det känns att man inet har varit hemma på väldigt länge, men de känns så otroligt skönt, känner ett lugn i kroppen som jag inet kännt på länge , hemma i umeå lever man ju på rutiner. Nu har jag väntat på Anna i ca 4 timmar hon är såå slö. Vi ska och träna på friskis. Igår när jag kom hem blev det en massa gosande med mina syskon och mamma! Sov hos Ida inatt! vaknade runt halv 10 tiden. var skönt att få sova ut sig efter den långa bilresan. Snart hämtar Anna mig och vis ka träna sen ska vi coh käka nånstans tror jag efter tärningen, ikväll ska jag nog träffa Carro ett tag , hon är ju också hemma. Helt galet att jag kan skicka sms och sen ses med mina vänner, önska jag kunde de hemma i umeå också.. Har saknat dem såå mycket! Fick en nyhet igår, kan tyvärr inte släppa den än förens den e 100 % säker, men jag är glad i alla fall. yeah! Jag är hemma. kan inte  fatta de!! Helt galet.

i sthlm

Godkväll. mu har jag kört i 8 timmar och vi befinner oss i lidingö i stockholm hos min nästkusin. Han är ute med ett par kompisar just nu , men vi har fått nyckeln och är i lägenheten just nu. här e super fint, riktig ungkarlslägenhet! Känne rmig väldigt trött nu , ska gå coh lägga mig för imorgon ska vi kära tidigt. Ska aldrig mer köra i sthlm , körde fel 70 ggr, ush va hemskt de va massa vägbanor och alla är så stressade så imorgon ska vi komma här ifrån med tiden. Nu ska jag ta bort savannahs bajs från hennes kattlåda, pappa håller på att smälla av av lukten , själv sitter jag & asgarvar! Godnatt! Imorgon är jag HEMMA! hej och hå helsingborg

dansuppvisning

Då va juluppvisningen över, det gick jätte bra . & de va såå kul. skulle vilja göra om de IGEN! älskar dans! ♥ Det var rätt mycket folk i salen som va och tittade faktiskt, dem satt runt salen. vi dansade först balett, jazz, house, hiphop sen sist modernt. Ihh va kul de va !! Pappa filmade och fredde har fotat & filmat med min kamera en massa! Kan tyvärr inte lägga upp filmerna vi får inte lägga upp våra danslärares koreografier på internet. Kommer sakna skolan och alla vännerna här! Men de ska bli skönt att få komma hem och bara koppla av , i allafall i en vecka sen blir det gymmet varje dag så jag inte går i sönder när vi kommer tillbaka till skolan efter jullovet! Va på maxi efter uppvisningen & handlade lite smått och gott till hem resan imorgon. Ska köra hela vägen från umeå till helsingborg! Kämpigt! Men de får gå, pappas körkort har ju rykt! Här kommer lite bilder från Fredde flitiga fotografering ..


Melina & Ida


Lisa & Elin


Jag & lisafisa


jag med vårt snygga ställ


En del av gänget


jag i baletten (gran buatma)


jazzen


jazzen


hiphopen

det var den terminen

godmorgon, vakade för ca en kvart sen, vaknar alltid 1 minut innan min väckarklocka ringer, snacka om att min hjäran är inställd på att gå upp 7 varje morgon. De är så skönt att komma upp tidigt så man har hela dagen framför sig fast att jag knappt aldirg ser dagsljuset längre, det blir ljust kl 9 och mörkt igen kl 2. ROLIGT! och då befinner vi oss i dansalen. Kl 9 idag har vi uppvärmning balett med vår balett lärare Jenny. Sen har vi genomdrag i ca 3 timmar , sen slutar vi coh då ska jga hem coh fixa med nån grej till mamma börja packa förhoppningsvis och dusha & så, sen ska jag tillbaka till skolan igen kl 5 och 7 har vi uppvisning, sen är det julLOV! yeeah hellu helsingborg here i come

Tisdag

Heej.. Pappa har anlänt. Men 5 mil ifrån oss blev han stoppad av polisen för fortkörning , ca 30 km över hastigheten som gälldes. Så han fick 5000:- i böter och dem tog hans körkort. Guud stackaren jäte jobbigt. Så nu får jag köra hela vägen hem till Helisngborg på torsdag , Lite jobbigt men vi ska stanna och vila ett par timmar hos Pierre en släkting till mig, som jag inet sett på evigheter. Sen ska vi köra vidare hem mot Helsingborg. Beräknar väl va hemma på lördag morgon nångång. Ska lyssna på Steig Larssons sista bok, "luftslottet som sprängdes" hel vägen hem ,ska lyssna klart på den har jag bestämt !
Idag hade vi två tjejer som gick förra året flrberedande i umeå på besök, den ena tjejen går på Iwanson i Munchen & hon andra på BA yrkesutbildning i sthlm. Såå roligt, vill också, ska också söka till Iwansons den verkade jätte bra , fcik ställa en massa massa frågor om skolorna och dem gav bra svar faktiskt! Nu står pappa & gör pilaf, visste inte att han kunde de. hihi^^ mm de luktar gott iallafall. vi va på Maxi nyss, snart e vi hemma!


Moto moto



- who is your friend, ore is it your but?

somewere theres gonna be a place for us



Idag var det en rätt kort skoldag , kämpigt på baletten , va såå trött i morse, kl 8 imorse körde jag värsta passet medans ni andra låg och sov, kanske? Det var jobbigt! Sen hade vi modernt , körde igenom allt som vi ska ha på torsdag (öppen träning) sen avslutade vi med massage. mm de behövdes verkligen . och efter lunchen hade vi prov i anatomi, det gick väl sådär kan man väl säga. Det var mestadels prov för ens egen skull. Kunde skelettet & lederna men musklerna var jag vekrligen helt lost på. Sen efter skolan tog jag och lisa en fika och glass på makedonkan, såå gott det var med colasås. Sen köpte jag en grej som jag behövde till Freddes julklapp som jag hade tänkt fixa med idag .
Pappa kommer inte idag iheller han ska stanna över natten i sthlm hos en släkting på min mammas sida som bor där. Tråkigt vill ha hit min pappa! Men förhoppningsvos kommer han väl imorgon om det nu HELT plötsligt inte dyker upp något annat. Nu ska jag springa ner & ta tvätten! Bjuder på en bild på mig och Lisa från idag!

söndag


My precious

Heej! nu är jag i full gång med städningen , har damsugat , torkat av skåp och nu väntar jag på att dem ny tvättade golven ska bli torra. Savannah springer runder här överallt och tassar ner hela golvet ! Hon blir lite chockad när hon blir blöt om tassarna den stackaren . hihi ^^ Skulle behöva tvätta idag , tvättkorgen är proppfull! Sen måste vi till maxi också, det måste ju vara rent och snyggt nu till när pappa kommer imrogon kväll. Kanske jag & Fredde ska åka och kolla på en dansshow ikväll som några i min klass ska va med i , det är kvällskurser musikaldans som ska uppträda blandannat , och den kursen har jag tyvärr inte gått i , ska gå i den nästa termin hade jag tänkt! Men antagligen är det helt slutsålt, så jag kommer väl inte få se de fast att det ska vara 2 föreställningar ikväll. Imorgon är det skola, och jag känner mig fortfarande helt slut i kroppen fast att det har varit en rätt lugn helg, Fredde sover ska väcka honom nu så han åtminstone kan följa med och bära till maxi. Ha en bra söndag! Själv ska jag bombas med OC avsnitt den 5 sista på s1

Lördag



oh det är lördag idag, så mysig & lugn lördag,
igår var det fullt håll i gång hela dagen! Idag har jag , Lisa & Fredde varit i stan jag har hjälpt honom att hitta julklappar till alla släktingar som han ska köpa till. Han fick faktiskt köpt riktigt fina presenter, de e så kul att julhandla. Önska jag kunde handla för hur mycket som helst! Meen de kan jag ju inte! Vi var coh åt på en restaurang också. Sen åkte lisa hem, och ja och fredde tog en kaffe på mc donalds innan vi slutligen också tog bussen hem. Kom hem vid 5 tiden och jag sprang runder och testade min nyårsklänning som Fredde köpte till mig idag, den är så fin, har provat beställa från asos.com nu 2 ggr i rad, men de har inte funkat. som tur är hittade jag en i stan idag , trodde aldrig att jag skulle hitta någon. Saken är bara den att jag inte alls vet vad jag ska göra på nyår. HJÄLP!

Idag har jag & Fredde bara myst framför tvn hela kvällen, har fått masage på min stackars rygg också har så mycket muskelspänningar , gör jätte ont när jag andas in bara . Smärta hej & hå! Snart ska jag gå & lägga mig , är hur trött som helst tråkigt såhär tidigt på en lördag. Imorgon ska vi tvätta och städa, pappa kommer inte förens på måndag kväll! Ändrade planer. åh av kul de ska blli , kan inte vänta! På måndag har vi anatomiprov i skolan. Jobbigt, fattar ingenting längre och jag har ingen aning om vad som kommer komma på provet av alla häften som vi fått. Äsh de får gå som de går, det är för ens egen skull man har provet och resultatet kommer inte att visas för ngn annan. På Torsdag är det jul avslutning, börjar faktiskt bli lite nervös nu , ska ha rep hela veckan typ. Pappa ska filma, så mamma & dem andra kan se vad vi gjorde när vi kommer hem till helsinborg till helgen. Kan inte fatta att jag kommer att vara i helsingborg om ca 5 dagar! Tror att Anna redan är hemma!! & Carros om bott i Milano i ett år nu ska hem, tillbaka till sverige föralltid. Helt galet! Man får ta vara på varje minut här i livet , tiden bara springer iväg! .. Åh vad jag vill bli liten igen och springa runder och leka i Bårslöv!

Bli medlemmar

Bli medlem här ni som inte blivit de, man blir medlem gratis
och får en massa presenter genom att samla poäng, BLI MEDLEM!
här..


fredagen

igår hade det snöat så mycket att alla bussarna var inställda hela kvällen/natten, så våra gester blev ca 1 h försenade , men som tur var kunde dem få skjuts! Kvällen blev riktigt lyckad! fotade en massa, här kommer några av dem bilderna som blev bäst!


Jag & Lisa, (båda dräkterna är köpta på tradera)


Åhh va jag älskar denna bilden!


Lisa som mimmi pigg!


Melina som jägare!!


Mia som grouge


Nina som mime & jag


Ida & marie som peacemakers/lodisar


haha Elin


singstar, lisa, jag och david som lejon :)


ahha , elin körde lite breaking i sin outfit!


grouge



 


min maskerad dräkt






köpt på tradera!

fredag





Hej hej, vi slutade 15 över 12 idag , hade bara en lektion house, fick lära oss en ny kombination idag , har filmat ska se om jag får in den på internet imorgon så jag kan lägga upp den på bloggen för er som inte har ngn som helst aning om vad house är. Det är så himla kul. Efter skolan gick vi och åt pizza, jag & Lisa, efter det tog vi bussen till ersboda gick inom willys handlade chips och skumtomtar. mm så gott! sen gick vi till coop så jag fick handlat nya strumpbyxor till baletten. Behövde verkligen nya. Sen tog vi bussen hem till Lisa hon bor rätt nära ersboda som tur är. Det första vi va tvungna till att göra var att skotta gången in till hennes dörr. JISSES va de snöat idag . haha helt galet , man kan knappt komma fram, när jag var klar med skottningen kommer en bjässebil och drar bort snön från den stora gången, så det kommer på lisas gång in till hennes dörr som jag precis skottat , så jag fick i inprincip börja om igen , haha men det var kul att skotta. Min första skottning! hihi^^ Ihh vad jag trivs här i Umeå. Nu har vi kommit innanför dörrarna hos Lisa, hon är i dushen och om 3 timmar kommer gästerna. Just nu håller jag och panik laddar ner musik från piratbay eftersom att lisa bara har håkan musik & jag glömde ta med min ipod högtalare! Ikväll är det maskerad fest ska fota en massa. Ha en trevlig Fredag! För de ska vi ha, ikväll sover jag här!

Julbak


Ida min syster, vilket skärmtroll!


Godkväll.. idag gick det bra i skolan, vi hade en massa massa repetitioner på jazzen och de moderna inför nästa vecka, på torsdag. Halva klassen var på audition i andra salen mittemot vår dansal. Bara för en övning inför alla auditions i sommar, ingen som ska ta jobbet. Det var med wing att jobba som showartist från feb och 8 mån fram , de va heltid coh verkade rätt kul faktskt så åker man utomlands och showar på restauranger och hotell antagligen. men jag ville inte va med, fegade ur. För det va mestadels för sången dem ville ha artister, och det är inte riktigt min grej! Sen hade vi House och hiphop i 30 minuter tills vi "bröt ihop" är så trött i kroppen, de e bara för de snart är jullov, de känns verkligen i musklerna! Riktigt jobbigt är det nu. De ska bli skönt med jullov, fast inte 4 veckor långt , det är lite för lång vila, enligt min smak. Efter skolan gick jag & Lisa och drack latte med mint choklad smak de va gott fast hennes va godare med vitchocklad.

Nu har jag och Fredde gjort degen till vetebullarna, ska göra de fast med grön marsipan i .. mm så gott de ska bli. Kan inte bärga mig tills dem är klara! på Fredag har jag & Lisa maskeradfest. ska fota en massa så ni får se alla utklädsel. Kan inte fatta att pappa kommer till helgen & att jag ska hem om en vecka, helt sjukt är det, va tiden går det var denna terminen de.. meen ihh va mycket jag lärt mig, vilken utveckling! Kommer sakna umeå den dagen jag ska lämna de! Är så glad att jag vågade & gjorde detta valet i mitt liv.

album

laddade precis hem Britneys nya album circus, får se om den är bra hon har rätt goa partlåtar ibland faktiskt!

 


one day ore another


Fredde i snöyran


Idag efter skolan gick jag, lisa, elin & nina & tog en fika på sandys, det är så gott att belöna sig med efter skolan och dem har så god latte där. köpte te på MVG jordgupp/vanilj. mm mums så gott de va. Har snart sett klart hela säsong 1 av OC nu, ollade på de i flera timmar igår, efter skolan, ibland är tiden så dryg, fast oftast så bara springer den iväg. Fattar inte att det är Micha Barton som är mest känd nu hon e sämst skådis, jisses va kass hon är. kanske utsendet som räknas för hon är ju otroligt vacker! Sen har jag också lyssnar klart på Steig larssons andra bok "flickan som lekte med elden" herre gud va bra den va , som den slutar det är ju helt galet , tur att jag har 3:e boken på datan så jag kan sätta igång coh lyssna på den nu direkt, fats första ska jag se klart avsnittet av OC. Imorgon är det skolan igen, fcik reda på idag att det rä audition till showartist utomlands nästa år. Men man skulel sjunga och ha med sig två låtar så jag skippar det! Annars hade det varit en bra övning att gå på audition. Så vi blir nog få imorgon på morgonen på jazzen. Ska önska massa styrka & strech. Nu kommer min kise med nallen i mun. Vill jag ska apportera den till henne, (heter de så?) haha ibland funderar jag på om hon var en hund i sitt förra liv. Och nu mjaoar hon för fullt för att få uppmärksamhet. 4 dagar kvar tills pappsen kommer upp, yeeah! och snart en vecka kvar till vår juluppvisning, snart ska jag hem det ska bli sååå skönt ..

söndag



Myskväll. har precis lagat kyckling inlindade i baicon med potatisgratäng, har städat & varit på maxi, sen har jag inte hunnit mycket mer. Pratade med maria en halv timme innan också medans hon gjorde ved sig , hon skulle på ngt möte med aupairer där i området där hon bor, skoj skoj! Nu har vi käkat & det är 3:e ggn vi försöker bränna filmen som vi nyss laddat ner, cd skivan vill sig inte. jätte störigt hatar sånna skivor som de blir lätt repor på. Irreterande! Nu plingade det i datan, filmen är klar ska borra ner mig i soffan nu , imorgon är de måndag & skola, NYA TAG! snart ska jag heeem ! (:

life goes up & down


haha jag och maria för typ 3 år sen på nån hemma fest, vi roade oss själva som sagt!


Jag, Anna & Carro


Älskar denna bilden


Jag, Aleks, Carro & Anna (
ingen aning om var maria va)

 
Oj va vi såg glada ut !!


Fest hos fredde, mirre, jag och aleks


Nyår 06/07 (
carro va i Thailand)


nyår 07/08 (ursäkta viktor)


Guud va min hemlängtan kryper i hela kroppen, de blev ännu värre nu när jag läste marias blogg som befinner sig fler hundra mil längre bort än vad jag gör från skåne. Kan tänka mig hur hon känner! Just nu vill jag bara hem till min familj & mina vänner. Bara få sitta på dem tradiga fiken som vi har där hemma, gå ut tillsammans med dem man brukar partajja med. Gå på Väla och allt dedära skånska. Åh vad jag saknar det, det är säkert bara för jullovet närmar sig och jag vet att jag ska hem om bara 2 veckor, lite mindre till och med. Om 1 vecka kommer pappsen upp. Det ska bli sååå kul, som jag längtar! Han ska följa med i skolan på torsdagen och kolla på vår julavslutning, det ska bli roligt!

Jag saknar mina kompisar i helsingborg jätte mycket fast att jag pratar med dem ganska ofta, igår pratade jag & Maria nästan en timme på skype, hon visade mig runt i huset med in webbkamera, där såg jätte hemtrevligt ut och hon har ju fått en hel inredd källare för sig själv, najs! Man ska inte klaga .. Saknar henne mer än vad jag nånsin gjort sen jag flyttade hit bara för att hon är så långt borta nu coh jag verkligen vet att jag inte kan träffa henne. Det är konstigt att kroppens hjärna kan styra en känslor sådär. När man vet att man ska hem snart får man hemlängtan & ju längre bort människorna befinner sig ju mer saknar man dem, det är knas!

Igår var jag aldirg på någon korridorfest , hon som skulle ja festen hörde inte av sig fören 8 på kvällen,så då skiter man ju i de. orkade endå inte gå så. jag sat hemma framför datan hela dagen i inprincip och igår fick vi tvättat! Kollade på tack gode gud igår det rä s himla kul och jag uppölljde det med Britney spears - the record såklart! Stackars människa inte så konstigt att hon fått sina utbrott. Jag har hela tiden förstått att det vr ungefär såhär det va. Jag önskar henne verkligen all lycka i världen ingen människa är värd att bli behnadlad så! Ush fruktansvärd, mådde dåligt i kroppen efter jag sett de. hade ångest i inprincip, det var verkligen gripande! Idag ska jag & Fredde handla på maxi, sen ska de städas & sen kanske Lisa kommer över ska göra kanelsnäckor med grön marsipan (mammas recept). Så det blir en riktig söndag idag ja. Kanske jag kollar på något OC avsnitt också! Vad ska ni hitta på idag?

nyårskklänningar

 

Vilken hade varit er favorit?

Tips på sidor där de finns fina nyårsklänningar , here you go ;
asos
Forever21
Glitzy
Nelly
style by stars


2 veckor kvar till jullov


Min älskling Savannah


Godmorgon! Igår fick vi se filmen från vår balettlektion i skolan.
Det var jätte nyttigt , men som man har utvecklats jag visste ju knappt va balett var innan! Det var jätte nyttigt att ha filmat & få se sig själv, man såg verkligen vad det var hon menade med allt tjat som hon lagt ner på oss, man såg sina fel & sina bra sidor. Efter skolan gick jag & Lisa i stan eftersom att vi slutade redan vid halv 1. Först gick vi och åt en smörgås vid fiket inne på kungspassagen sen handlade vi julkappar , mina kassar var såå runga och jag va så svettig av att springa in & ut i alla butiker hela tiden. Men nu har jag handlat klart , det känns skönt! Sen tog jag bussen hem, va hemma vid kl 4 på eftermiddan, bytade om och sen åkte jag & Fredde in till stan och käkade.. Det var en jätte fin restaurang faktisk. En från Freddes jobb (Corona) jobbar där så fredde hade varit där förut och ätit och sa att de va jätte bra, så där hamnade vi. Myysiigt värre! Sen gick vi & tog en latte på mc. Och vidare till hemköp för att köpa lite varor till kylen här hemma. När vi kom hem skulle vi direkt gå till maxi, för inköpslistan här hemma börjar bli låång! Vi kom knappt halvvägs då vi vände tillbaka hem igen, hade ingen som helst lust att gå till maxi och bära alla kassarna. Så vi stannade hemma istället.

Efter 30 minuter av att vi hade asgarvat ihjäl oss av busrigningen som ja la in i förra inlägget så sprang han iväg till bussen igen in till en kompis i stan, dem skulle festa till det och dra vidare in till corona senare mot natten. Lisa kom till mig då samtidigt, vi dreglade över asos kläderna ett tag och dem på forever21. vill ha en nyårsklänning, bryter snart ihop!! Sen kollade vi på a cindurella story 2. haha såå fjantig den va , jätte förutsägbar, kanske därför man skrattar så himla dant. Sen var klockan 1 på natten och vi hade redan somnat framför filmen, blåste upp madrassen i vardagsrummet till lisa sen somnade vi gott, märkte inte ens när Fredde kom hem i natt, måste redan då ha varit i djupsömn.

Nu är det bara jag och Savannah som är vakna, hon springer efter mig som ett plåster på morgonen, ska bära henne och kela med henne hela tiden tycker hon & hon ska vara överallt där jag är, precis överallt, just nu ligger hon nästan på tangentbordet och över hela min musmatta och hon ska tvunget ha sina tassar på mina armar fast en att jag skriver förfullt. Men det är underbar med hennes närvaro jag ska inte klaga, nu förflyttade hon sig till mitt knä & sitter och funderar ut vilken ställning hon ska ligga i i. hihi miiin bääbiis! Idag är det korridorsfest hos en i min klass, jag & Fredde ska dit & några andra får jag hoppas. Men först hade jag tänkt köra en monopol runda mellan mig, Lisa & Fredde!

busrigning



lyssna extra noga på 3.55-4.14 & 5.12- slutet ska vi va? haha ^^

its friday again



Äntligen är jag klar med balett läxan. fick i uppgift att förklara ett par ord som hon hade valt ut och berötta exakt allting man skulle tänka på i varje övning. Det var lärorikt faktiskt. Så nu har jag skickat det och är klar. Idag stannade jag kvar i skolan, blev peppade av alla andra i min klass som skulle va kvar & ta kvällskurser. Var på house först , riktigt roligt va de att inte bli kritiserad att bara få dansa loss och sen gick jag på avancerad balett, galet svårt. De va en utmaning. hihi men de va rätt kul att va lost fick kämpa som bara de. Men ibland måste man ju gå utanför de trygga och bara köra. Nu har jag dushat  & käkat, fick precis ett sms av maria att hon stod och väntade på tåget påväg till familjen, att hon va såå nervös! va jobbigt , men sen när dem väl ses kommer de inte att vara ngt , dem kommer att älska henne. Sknar henne så mycket kan inte fatta att hon verkligen är i USA nu , det är helt sjukt, ska försöka spara så kanske jag har råd i sommar & åka dit nån gån innan hon kommer hem. Annars hörs vi på telefon minst 1 gång i veckan endå. Hon får ju en massa fritid nu när barnen är i skolan.

Imorgon har vi modernt på morgonen , sen ska vi kolla på film på baletten , filmen som vår lärare filmade på oss idag. det Va jobbigt att bli filmad på baletten faktiskt, blev helt nervös när hon kom där med kameran mot en , glömde bort vad jag gjorde och så, haha knasigt nog!  Imorgon ska jag & Lisa ska gå i stan och handla julkappar, jag ska försöka hitta ett par nya skor till hiphopen i skolan som jag fått pengar av min mamsing till! Äntligen , har behövt nya sen jag började på BA, dansar i mina skor som jag hade i discon fortafande, men de funkar de också det är ju en sorts jympasko de med. sen ska jag coh Lisa sova öve rimorgon , titta på film & så antar jag. är så trött i kroppen så den behöver vila. vill inte ha några sura muskler på måndag i skolan. På lördag är det korriidorsfest men jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska gå på den ännu.. behöver ju vila som sagt , men imorgon är det fredag coh vi tar en dag i taget!

Ge mig juloov



Aaaj säger jag bara , guud , smärta, min kropp håller på att avlida, känns som att det är det sista som vrids av i musklerna nu innan lovet , har så ont i hela kroppen, kan knappt gå rakt! Nu får det gärna bli lov. Plus att jag har hemlängtan!! Saknar mina syskons väsen och min mammas mat och pappas närvaro. Åhh jag saknar dem så mycket och jag vill hälsa på min mormor! saknar kramarna , åh jag saknar allt! Mina vänner .. Det ska bli så kul att komma hem. Men jag ska köpa träningskort på friskis , för jag måste hålla igång, annars kommer jag avlida när vi kommer tillbaka efter jullovet. Kriis!

Nu tror jag  att jag vet vad som ska hända på nyår, hade ju inget planerat  förut men Anna kom med en bra idé. Nånting vill man ju göra på nyårsafton , egentligen vill jag inte va ute på nyår, alla e så fulla och agressiva  & alla hemska raketer som alla smäller. Men jag vill ju vara där mina kompisar är så jag blir väl så illa tvungen. Idag har vi haft balett,modern & jazz i skolan. Vi jobbar fortfarande på utryck i skolan, känslor med ansiktsutryck, kan man väl säga! Det är riktigt kul faktiskt. Efter skolan fikade jag med Elin & Lisa på Sandy´s. Deras vanilj latte e så himla go, tränar endå bort den på 15 minuter på morgonen med balett. Seen gick jag och hämtade min nya mobil på thephonehouse, har ju reklamerat min Lg chocklate. Så nu fick jag hämtat ut en helt ny sony ericksson blev riktigt nöjd i slutänden faktiskt, det är ingen speciell telenon, men för mig är en telefon till för att ringa, skriva sms & en väckarklocka såklart! Jag vill ha Ipod, kamera och sånt försig. Konstigt nog. Min pappa säger att jag är den enda som vill ha de så. Men nån måste ju hålla med mig. Fick lägga till 45 kr på mobilen. haha ! kändes rätt skönt att betala så lite för en helt ny i coh med att min gamla va värd 2000:- Vill istället lägga pengar på en ny ipod med större minne om jag möjligtvis får pengar i julklapp! Då ska jag köpa den nya ipodnano i blått! Sååå snygg

Måndag igen



Godmorgon, nu är Maria säkerkigen på flygplatsen i Köpenhamn, komme rbli tomt utan henne i 1 helt år nu. Men hon kommer ha de så jäkla kul! Ihh va pirrigt de kommer att vara, det är nästan så att jag blir nervös. Va kul att ni tyckte hon mitt dansinlägg, hur min väg har varit fram tills idag! Jag blir peppad av att själv läsa den faktiskt, nu när jag är här idag! Skulle vilja lägga in klipp från skolan också, men vi får oftast inte lägga in dem på internet eftersom att det är mina lärares material, finns ju folk som stjäler. Men jag ska fråga en gång till för säkertskull. Det hade ju varit kul att få se något annat än disco. Nu har jag slängt i mig frukost, vaknade 05.40 av att Fredde gick in och la sig, han har vänt på dygnet & då kunde jag inte somna om. Jätte jobbigt , måste få tillräckligt med sömn för att jag ska kunna orka med skolan! Nu på morgonen börjar vi med Balett , det ä liite sisådär jobbigt på måndagmorgonen, man måste va 100% fokuserad så man inet hamnar på ruta noll igen. Sen har vi modernt , där vi säkert ska repetera våran egen fras sonm vi gjort i grupper tills juluppvisningen , sen blir det lunch och sist jazz.
Sen är det kvällskurser 2 st, hiphop & jazz så ikväll är jag inte hemma förens sent! Det är precis så jag kommer i bingen i tid. Ha en bra dag , NY vecka NYA tag!