the wind that blew my heart away


Gahh^^ igår kom jag på det, att säsong 6 börjar ju på måndag, Imorgon! snacka om
att jag gick upp i taket, super skoj att komma på det sådär 2 dagar innan typ.
Det ska bli såå spännande, jag & Anna kommer sitta som fastklistrade vid dataskärmen.

hur grym är inte denna videon


Äh hon är ju helt galet bra. Så bäst! Älskar denna videon den är sjukt grym.
Och hon är sååå snygg i den!

Nu är dem påväg hemmåt


min mammsing på bild med min mormor och morfars chichuaua & vår cher


Cher

Godmorgon, var nere i tvättstugan och kollade om det var ledigt redan från 9.oo egentligen hade vi inte tid förens 10.oo och det fanns det , så tvättmaskinerna är i fullgång där nere nu. Har hur mycket tvätt som helst. Nu har dem åkt hem igen, Cher också. Ser i syne hela tiden, ser henne sprinai hallen och sånt. Kollar bak var jag än går automatiskt i och med att hon alltid sprang efter mig var jag än gick här i lägenheten, Jag ska köpa mig en bishon nån gång och en birma katt. Älskar husdjur , för mig är det super mycket sälskap! Nu är min data påväg till helsingborg också, ska lagas, massa virus och grejer i den. Tog nyss disken, har precis damsugat också. Fredde sover som en stock, efter en hårt natt på jobb. Han kom hem runt 4 igår och somnade inte förens halv 5 nånting. Hörde att det var super fint väde i hbg idag igen. Brr jag går med lång byxa, tröja och tjocketröja och jag fryser ihjäl, fast nu är det så tidigt på dagen också så det är frossa ute. Nej nu ska jag kila ner i tvättsugan igen, idag kommer det väl inte hända så mycket, kanske kan se på bio eller något, vi får se vart dagen tar oss. Vad ska ni själva hitta på idag , en söndag som denna ?

Lördag



Godkväll. Sitter här nu helt grusig i ögonen , man skulle kunna tro att klockan va 2 på natten eller något. man blir helt slut i varenda del i kroppen nu när man dansar 6 h om dagen. Fick en super tråkig nyhet idag , cher ska hem imorgon till helsingborg. Vill inte, kommer att sakna henne så mycket, den hunden är helt underbar alla älskar henne, alla måste älska henne. Får skaffa mig ett husdjur jag också, mår bättre av att ha de. Nu har jag ju inte mina syskon med mig ihelller, En hund kan aldrig ersätta dem men den kan hjälpa mig på traven med saknaden. Känner mig faktiskt lite nere idag, imorgon åker pappa hem till HBG igen, min mormor är jätte sjukt och nu kommer kanske inte mamma på fredag, blir antagligen senare. vill dem ska komma imorgon helst! Så nu blir det bara jag & Fredde igen. På måndag börjar skolan igen och till helgen kommer balettshopen , då ska jag hadla ett par nya jazz skor. kanske, kanske en ny balettdräkt nu när dem endå är här. Vi får se vad plonkan säger och när pengarna från CSN kommer in. Jag blir galen snart!

Om en timme börjar fredde jobb. LIte tråkigt att han jobbar natt, vi kan ju inte gå ut ihop eller ha myskväll längre, Fast vi får väl göra det lite festligt imorgon då när det är söndag coh allt annat har stängt. Va tusen år sen jag åt ostbrick , kanske kan köpa de imrogon, vi har köpt nya balkongmöbler också, ska fota och lägga in bild på det med. Har glömt bort det bara. Pappa tar med min dator hem till Helsingborg imorgon på lagning så får jag låna hans bärbara sålänge, den är som den jag hade fast mindre. Riktigt fin, efter min :) Nu ska jag in och väcka fredde som sovit en timme, innan han börjar jobb sen ska jag sätta mig i soffan med dem andra och glo film. Ni får ha en festlig lördag. Konstigt nog har jag inte varit partysugen på länge , känner mig helt slut i kroppen. Godnatt ♥

Ge mig sommar


Jag & älsklingen í kolonin i somras!

Lördag


Dem nya förglada ljusen fick vi av Freddes föräldrar



Det är så härligt när ens föräldrar kommer på besök, det känns som julafton, det blir så hemtrevligt och det har dykt upp en massa nya saker i våran lägenhet nu som vi fått av både, dan, kristina och pappa. Igår var pappa med mig i skolan, vi tog bussen kl 8 för att jag skulle få 40 minuters egen uppvärmning körde igenom hela styrkeövningen som vi gått igenom, och strech på de såklart! Sen kom vår lärare in , och dagens lektion hade börjat, vi i klassen fnissade för det mesta , enbart för att vi inte fått in gunget som man ska ha i house och hiphop. Man känner sog som ett kylskåp. Men nästa gång pappa kommer och hälsar på har vi väl utvecklats en del antar jag. Jag har aldrig haft en aning om vad house är, det är visst väldigt mycket fotarbete, super mycket och det går så fort så man inte ens hinner att tänka och samtidigt ska man ha det dära gunget, och diggandet i nacken, jisses asså så svåårt! Men det är kul. Jag ska nog ta locking eller popping lektioner på kvällarna. Någonting måste man ju gå på när det är gratis, hade velat prova på step också, men det verkar inte finnas!

Efter att vi varit i skolan så gick jag och pappsen in till stan för att möta upp kristina & Dan (fredde jobbade). Sen tog jag och pappa dagens lunch inne på passagen (gallerian). Sen gick vi vidare på jakt efter kell&comany och allt vad det heter. När klockan blivit ca 2 på eftermiddagen åkte vi mot maxi för att inhandla maten till chiliconcarnen som vi skulle äta igår kväll. Och jag och Fredde fick det nya monopol med visa korten och sånt av Kristina & Dan. Snacka om att vi blev överlyckliga! Spelade det så fort vi kom hem. men vi har inte riktigt kommit på ännu var man ska lägga pengarna när man hamnar på friparkering nu när man har visa korten. sen blev deet mat coh mys framför tvn, och Fredde stack till jobb 22.30. Innan jag gick och la mig läste jag lite på min bok (män som hatar kvinnor) Nu börjar den bli riktigt spännande inte förens på s 100 börjar dem kolla upp det här mordet på 16 åringen som hände. Det är
Anna som tipsat mig. Får väl se om jag fastnar för dem böckerna nu då. Innan var jag helt tokig i Lisa marklund böcker med Mia! Gaah^^ dem är så bra, ingen kan slå dem, möjligtvis Syskonkärlek, den är sååå bra !! Antar att ni alla har läst dem böckerna. Ja iallafall sen somnade jag gott. vaknade till lite när Fredde kom in och la sig vid 4 på natten efter en slitig dag i garderoben och disken på Club Corona. Och nu är det morgon! ännu en dag & det rä sista dagen våra föräldrar är kvar. Jag och pappa ska en runda till stan sen och fixa med lite saker. Igår köpte jag ett headset till mobilen! Ska försöka hitta ett nytt batteri till min LG, nu när jag fått en utbytestelefon.


  
Dan som är superhendig satte upp hyllan i hallen, nya blommor i fönstret från dan & kristina, Tvn vi fått av pappsen


freddes 20 års fest


Fredde & blomman


Jag & Anna


Anna,tirre,fredde,blomman, andre och fille


vi leker stoppa tandpong i cola flaska, haha ^^


Jag & älsklingen tillsammans med Anna


Freddes kusin och mormor

Fredag

Godmorgon. Igår kom pappa & freddes föräldrar fram runt 7-8 tiden, så vi började laga maten, köttbullar (hemmagjorda), brunsås och potatis, mm mums så himla gott och jag hade inte ätit sen lunchen i skolan. Igår hade vi strees , HIPHOP vill jag säga, herre gud så svårt, vi började med igår att få in gunget i 1 ½ timme. såå svårt. Herre jisses! men det var super kul. Och läraren va mega bra. Riktigt roligt vill jag säga, idag har vi street med gårdagenslärares tvillingsyster och vi ska ha house, jisses undra hur det ska gå. Pappa ska följa med i skolan, nu ska jag äta min mannagryn sen mot skolan. Ha en fin morgon!

du får mig att minnas allt jag drömt om

så mycket jag har lärt mig idag , trdde inte man kunde lära sig mer än vad jag gjorde igår på en och samma gång. Idag har vi gått igenom uppvärmningen igen på jazzen, så nu e den nog klar tror jag. Sen gickk vi igenom en styrkeövning, eller inte en utan en massa så vi ska bli starka i rygg,mage och insida lår och armar. Jätte mycket fel som jag har gjort på dem styrke övnigarna innan, nu vet jag exakt hur jag ska göra när jag utför dem .. Jätte bra att dem verkligen går igenom från grund och botten. vi ha inte bröjat med fridans än för fridansläraren är på nån opera och dansar så nu har vi dubbla jazz lektioner istället och om 2 veckor hra vi dubbla fridanslektioner. hmm trist jag som vill ha jazz. På baletten blir jag helt slut. herre gud va mycket som ligger bakom en plié bara. Jag trodde bara att det var att bara typ va rak i ryggen coh böja lite på benen. haha så e de verkligen inte! varenda muskel i kroppen ska i inprincip vara spänd, är helt slut efter en balett lektion. Vi är ju bara 12 stycken i klassen, så varje lärare hinner verkligen se varhe individ och finslipa på var och en. Innan var balett inte riktigt min grej, nu älskar jag det, Det är väl bara för att läraren är så himla bra hon gör det så intressant. Just nu sitter jag och kollar på project runway, har sett alla svsnitten nu, de e faktiskt kul att kolla på , jag hejjar på han unge killen , minns inte vad han heter. Guud så duktiga alla äär, dem visar sina kollektioner nu, verkligen inponerande. Snart ska jag göra min sallad till imorgon som jag ska ha på lunchen.Grekisk sallad får de bli, med oliver , fetaost, pasta mmm så gott och en massa massa grönsaker på de. Imorgon har vi street , med en tjej som ska vara skit bra , vi ska dansa house, vi har också rytmik, hihi^^ de ska bli super kul! Min kropp har i inprincip ont i avrenda muskel, men idag slutet på jazz lektionen fick vi gå ihop två & två och ge varandra massage i 4 minuter. såå himla skönt efter 3 timmars hårt träning. Nu ska jag komma igång med salladen. Ni får ha en mysig kväll och imorgon kommer min pappa !

fortsättning på måndan


fredde delar ut flyers





I lördes följde jag med fredde på hans jobb, en del av hans jobb iallafall. Att sätta upp plancher i alla trapphus i Carlshem och dela ut flyers på alla cyklarna. Det var rätt kul faktikst, det var fint väder så jag höll mer än gärna honom sällskap ute. Cher var hur jobbig som helst så hon fick stanna hemma. På onsdag öppnar dem discot och fredde ska stå i garderoben och va i disken, kommer säket bli superskoj, musik och träffa en massa massa folk. men något jag oroar mig för är hur jag ska kunna somna utan honom här hemma, det blir inte lätt. Som tur är har vi ju cher här, så jag blir inte alldeles ensam. Nu är det bara 2 dagar kvar till freddes föräldrar kommer och pappsen, det ska bli så kul. Imorgon börjar jag skolan på riktigt, jag kan inte sluta tänka på de! jag är så himla laddad.
Nu har dem varit här och lagt nytt golv hela dagen i hallen och köket. Jätte fräsht och fint blev det och vi har storstädat! så nu blev det riktigt fräsht, ikväll kommer jag somna tidigt , eller inte alls i & med att jag är så uppspelt.



Planshen ser ut så här



Min älskling sitter i köket , har fullt upp med att välja sin nya dator



och cher hon bara sover

Första dagen på Ackis

idag var det samling på balettakademin kl 11 i förmiddes. vi var 11 tjejer och 1 kille. och det är bara vår klass som finns på skolan , känns lite knasigt eftersom det var så stort. lokalerna var super fina och lärarna va jätet trevligare, ihh ja där ska jag nog trivas. Ikväll ska jag ladda inför imrgon kommer att var helt slut vid dagens ende. På morgonen har vi balett, sen fridans och slutligen jazz. Alla kom från olika ställen i sverige, jag har bara säga hej jag heter terese och jag kommer fårn skåne, så började alla skratta , det är vår dialekt såklart. visste att det skulle bli så, äsh de gör inget jag e stålt skåning.. Fredde är fortfarande ute och jobbar , sätter upp afficher i stan, mötte honom utanför skolan innan jag bröjade. Åhh va jag längtar tills imorgon.. Det ska bli så kul. Vi börjar kl 9.oo och slutar 15.oo en hel dags dans, yeah! imrgon kommer mamma & mormor hem från thailand, det har verligen varit en fruktansvärd resa. Nu ska jag betala räkningar, har inet fått mina pengar fårn CSN än, lite jobbigt, så jag är pank har typ 34:- på kontot. blää

Om bara tre dagar komma pappsen och fredriks föräldrar, de ska bli så kul gaah ^^

Torsdag, 3 dagar kvar

Så ni vet så kommer jag inte kunna blogga på ett bra tag nu , eftersom båda mina och freddes datorer är kaputt. Så jag får ta mig hit till biblioteket. För att kunna blogga. men nu var vi faktiskt här för att Fredde skulle föra över pengar till migi och för att jag skulle kolla min hotmail. har skickat ut en massa email till dem jag vill söka stipentie hos, men dem verkar helt sega. Freddes jobb ringde idag , dem ville han skulle börja jobba redan imrogonbitti. Va kul för honom. meh va ska jag göra under tiden som han är borta. kommerbli tokig. Kan min skola inte bara bröja nu, snälla! Jagfick schemat igår vet inet om jag sa de, men första dagen skulle vi inte ha ngn dans i alla fall. tråkigt, jag som ville börja direkt. Men på tisdan är det full gång. Vi har street 2 ggr i veckan, plus att alla kvällskurser är gratis. Vilket är jätte bar så jag kan fördjupa mig i fler danstilar om jag vill. Jag har även postat mina brev idag till alla stiftelser. Hoppas att det blir ngt posotivt svar. Som sagt kan jag inte blogga så mycket förens pappa kommer upp nästa vecka & ska ta en titt på min dator. Och att mobil blogga funkar inte heller.

Ha de så bra ♥

David Lachapelle

Jag tycker att hans foto är helt fantastiska , han fotar bara super kändisar och naket,
fast ändå blir det inte porr , jag tycker mer att det är som konst, vad tycker ni?

     



porr eller konst?


porr eller konst?


pott eller konst?

Ny kamera




Canon Ixus80 IS, pink

Tisdag



Det regnar fortfarande ute, väldigt mycket skulle jag vilja säga. Cher blev helt dyngsur så jag fick torka henne med fönen direkt när vi kom in. jag blev helt dyngsur sprang runt med mitt stora paraply medans Fredde sitter i soffan & kollar på film, skräckis REC heter den. Jag klarar inte av att se sånna skräckfimer. Drömmer massor med mardrömmar då. Glömde berätta i mitt förra inlägg att jag lämnat in min mobil (LG choklate pink) på lagning igen på thephonehouse för tredje gången! Men denna gången när jag skulle hämta igen den hade dem gett mig en utbytes telefon, en helt ny mobil. Så nu finns det inga fler repor på den, en helt ny mobil gratis! De tackar man inte nej till inte. så den ligger här bredvid mig coh laddar nu. Har glömt coh berätta att jag fått en ny mobil också. lägger inte bild på den sen. Det har inte hänt så mycket mer idag, Det öser ner som sagt och va ska man då göra. Ja jo jag och fredde jag på HEMMAKVÄLL innan & hyrde 3 filmer och köpte godis. Filmkväll slår aldirg fel.. ha en trevlig kväll!

Rihanna - take a bow



åhh Rihanna är så bra, lätt en av mina favoriter.
är det någon mer som håller med mig? Vilka är era favoriter?

its outstanding



Guud min dator strular verkligen och det är så himla frustrerande, något jag inte klarar av är sega datorer och min låser sig hela tiden, jag fattar inte va felet kan vara , de e så jobbigt jag kan inte ens gå in på msn eller nånting, guud, önska pappa v här nu han hade säkert löst problemet på 2 sekunder. Så om min blogg är seg på att uppdatera är det för att jag inte rokar sitta framför datorn i ca 2 timar för att få 1 inlägg publicerat. wow nu fukade det att lägga in en bild också. Jag fick sms från Elin innan idag hon sa att hon skulle försöka komma upp i november över en helg. Blev såå glad! hoppas att det blir av också. Nu har jag precis varit ute med cher i det hemska regnet som gör henne super smutsig. ush, vilket väder. va ska man göra en sån här dag! Mamma är framme i Thailand på vårt hotell. Känns skönt att veta att dem är det. saknar henne så mycket min mobror , mina kusiner också som bor där nere. har inte träffa dem på år och dar! Hoppas det blir av snarast i alla fall. nej nu ska jag försöka göra makaronistuvning till mig & Fredde medans jag går runt coh grubblar om balettakademin hela tiden, Jag vill börja IDAG! kan inte vänta längre. ush idag kom hyran, mindre kul :(

Måndag

Förlår om jag bloggat dåligt dem senaste dagarna, men min dator har börjat bli konstig. Den hackar , låser sig hela tiden, och jag har inet riktigt orkat sätta mig på Freddes dator förens nu när jag fick spel på min egen. För det första för att här kommer upp en massa popup fönster hela tiden, jätte jobbigt, sen är den superdammig och tangetbordet är kasst. Jätte jobbigt att skriva på måste typ slå in knapparna, så om det är mycket stavfel är det tangentbordets fel och inte mitt okej. Va inne på bloggkoll nu va en massa inlägg uppdaterade, det är verkligen super bra det där bloggkoll asså, man hänger ju med i allas vardag. Och man gömmer inte bort ngn. Pappa ringde mig nyss ohc berättade att han hade köpt en GPS till oss. Han står alltid för den där elektroniska biten, Det är väldigt bra att ha en pappa som ängnar sig åt elektronik. Jag har blandannat fått min kamera, mobiler, min dator, ipod högtalare genom honom & av honom. Super bra. vilket tur jag har som har en sån pappa.

Från det ena till det andra så har vi haft super dåligt väder idag. Ush hemskt det har regnat hela dagen och det ligger ett jätte moln över hela sverige verkar det som. Men jag har sysselsatt mig med att få ettt antal spel på min dator. städat gått ut med vovven kollat på en hel del tv och så. så det har funkat bra. Dagens bästa punkt var när fredde var på sitt jobb (club corona) och frågade om hans timlön och så . så Gav hans arbetsgivare ett telefon nummer till en snickare som behövde personal till sitt företag. så han ringde honom. Och han va intresserad av att ge fredde heltidsjobb. Jag blir så lycklig äntligen börjar turen att vända. Men han har inte fått de snickarjobbet än, allt hängde på om han arbetsgivaren skulle få ett annat. Så nu ska de nog börja rinna in pengar från alla håll. Jätte skönt känns det verkligen. Sen ringde dom mig från balettakademin för breven som dem hade försökt skicka till mig hade kommit tillbaka till dem, så jag gav mmin nya adress , så inom några dagar får jag schema & allt, spännande. nu börjar det närma sig, 1 vecka kvar exakt idag! önska det var måndag imorgon !! Nu har mamma åkt till Thailand.. sitter på flyget nu mot bankok, och om knappt 2 veckor kommer pappa, dan & kristina upp till oss. Jag lääängtar ♥

I hope for another day

 



Vädret idag har gett mig hopp om sommaren igen. Fast att jag vet att den sakta men säkert är påväg bort. Solen har skinit hela dagen. I morse sa jag åt fredde att vi kunde åka till stranden. Men jag glömde bort de på något sätt och så börja detblåsa en hel del, så det hade nog blivit rätt kyligt endå,när jag gjort ved mig för att vi skulle köra in till stan och hämta min mobil som har varit på lagning för 3 gången nu, kom jag på att det var söndag, eller Fredde gjorde de , och jag kom på att dem inte hade öppet då. Så vi bestämde oss för att gå en runda med cher. Det fick bli till strömpilen. fredde gick in till maxi och köpte samarin till mig, sen satte vi oss vid ett café där inärheten, kom ganska mycket folk efter ett tag. Det var riktigt mysigt faktiskt, Fredde tog en cheescake tårtbit och jag en cafélate. Mm mums det är så gott, fast den jag gör hemma är nästan godare faktiskt! Pratade med anna i telefon igår. Hon börjar ju i skolan imorgon (danscerter) i sthlm. Guud vad nervigt, mina nerver kommer att vara utanför kroppen dagen inna jag ska börja, riktigt pirrigt! Undra vilka som blr mina klasskompisar, gaah^^ haha , ska bli as kul. Jag längtar så mycket. Jag har saknat alla där hemma super mycket dessa senaste dagarna, jobbigt det är lixom inte bara så att man kan ta bilen över och säga hej, först måste man betala runt 1500 sen åka 4 flyg, allt som allt fram & tillbaka. Lite jobbigt är det allt med avståndet.
Jag köpte glamour tidnigen idag , där fanns en massa rabatter med bla till SF, gå 2 betala för en, och en massa höstmode som väntar, har inte iktigt hunnit till dem sidorna än, varför är man så galen i kläder jämt! helt sjukt att kläder kan göra så mycket .. Shopping gör mig glad i alla fall.. Snart ska vi till Maxi och handla in en hel del som tagit slut i skaferiet. Ha en trevlig söndag kväll. Syns imorgon


nytt inköp


 


Här är mina nya jeans som jag
inhandlade igårReplay från Jc

there i gonna find you




Jaha då var de lördag igen. Hur länge har vi bott här nu, 4 veckor är det inte så. guud va tiden springer iväg. Idag har jag & Fredde gått på stan , de har varit strålande väder men nu har massa moln lagt sig över hela himlen, på tisdag skulle vi få regn, kan det inte snälla vara fint väder två dagar i rad bara .. Skönt i oktober på höstlovet när jag ska till milano, förra året i oktober var där 25 grader varmt. ihh^^ så skönt att slippa va i kylan då. Det enda som ska bli kul denna vintern är att den kommer att vara på riktigt, med massa snö , vi ska åka i skidbackar och åka snöskotor, hihi de ska bli super skoj, hur länge sne som helst jag åkte skidor. Sist jag minns var jag rätt bra på de faktiskt! Längtar så mycket tills jag ska åka till milano. det enda som e jobbigt är att jag fr vänta en massa timmar mellan flygen, men de e de värt. weei! Nu när vi kom hem kom vi hem till en super glad cher. nästa runda jag ska gå med henne ska Fredde med, vi ska försöka hitta gångvägen till hans jobb så han hittar den 27:e. lägger in en bild på mitt nya inköp i nästa inlägg.
ha en bra dag & madonna grattis till 50 år!

jag saknar mina päron

Jag & mamma


Jag & pappa

here i go again



Både igår & idag har jag haft hemska mardrömmar, det handlar om några hemlisar som kommit ut i drömmen och offret är lilla Fredde såklart, jag förstår inte varför han alltid ska vara så elak i mina drömmar , när han är helt underbar i verkligheten. Hatar att drömma om honom faktiskt, för jag drömmer aldrig någonting fint, undra varför det är så. Så jag vaknar på mornarna helt oroligt, fast jag sover inte alls lika dåligt som jag brukade göra här. Jag antar för att allt var helt nytt då, de va lixom inte hemma, men det är det verkligen nu. Fast ni har mardrömmarna flugit på mig. Jag kommer ihåg att jag hade jätte mycket mardrömmar när jag var liten. Enbart för att jag var så rädd för allting. Så jag fick en lila sten av min mamma & hennes ex som jag skulle ha under kudden varje natt för att slippa drömma. Det hjälpte faktiskt & en dag tappade jag bort den under flytten och det visade sig att jag började drömma otäcka drömmar igen.
Jag antar att jag slutade drömma pga psyket, att veta att stenen skulle ta bort dem elaka drömmarna, att jag visste att den låg där. jag trodde på den helt enkelt. hihi^^ man kan göra som min mammas kille också som han gjorde med sin dotter han spikade upp 1 enda spik ovanför hennes säng för mardrömmarna och då intalade han henne att drömmarna skulle försvinna och såklart så gjorde man det.
Och det där med att kan sjunka,drunkna & få kramp om man badar precis efter man har ätit är bara en myt, det var för att föräldrarna skulle slippa oroa sig över ungarna i vattnet för en stund, Vilket jag fattade för ett år sen kanske, jag har ju alltid trott på de coh inte tänkt så mycket lixom. Helt knasigt vad psyket kan göra! Nu ska jag in och hoppa på Fredde så han vaknar. Ha en trevlig morgon ni! Laga scones så blir den perfekt! ♥

Rösta fram kristallen

Jag va inne på tv4 hemsida och va med och rösta i kristallen
jag ska minsann vara med och medverka i år, fel programledare får inte vinna.
Mina favoriter i år blev Kristin Kaspersen & självklart David Hellenius.
va med och rösta ni också
här .



Jag älskade & älskar att dansa med dig !

Gaah^^ Maria skrev ett inlägg om att hon ville dansa så la hon in värsta låten,
typsikt med E type från discotävlingar, Vill tillbaks till discon. Älskar det! Här har ni ännu en E type låt
som kickar aaas, och vill ni se vår pardasn i Sm klassen som va i våras checka in den här .



The night is mine

Puuhh, hela dagen idag har beståt av en massa farande & flängande. Kl 2 slog det runt i mitt huvud, freddes att och spelade tv spel medans jag går runt här hemma och blir galen av hans arbetslöshet, det måste lixom rulla in några pengar strax, så jag fick ett av mina utbrott. Det tog knappt 15 minuter tills vi stod utanför dörren. Mitt i all hysteri, ringer dem på Fredde mobil från club Corona. och vill han ska komma på jobbintervju imrgon! Yees, äntligen börjar turen att återvända. Först var vi & fixade med vårt internet som hade slutat att fungera, men det visade sig vara fel på hela näten så ingens internet funkade. Sen körde vi till maxi får att prata med en personalansvarig, men istället fick han numret, och ringde. Inget bra! Sen åkte vi till bygmax men då hade vi precis missat den ansvarige där, förra gången vi var där hade han precis åkt iväg med sin unge till tandläkaren! det är bara chefer som kan göra sånt :/ gaah^^ var är dem när man berhöver dem. Sen åkte vi in till stan för att skriva in Älsklingen på arbetsförmedlingen. Det gick galant, man fick en massa hjälp och en heeel del papper. Att han inte gjort det tidigare. Men nu var de klatt, sen åkte vi runder utan att överdirva i ca, 1 timme runt om lasarettet och universitet där club corona skulle ligga. Men vi hittade inte  vare sig med folks hjälp eller kartor. Jätte irreterande, sen visade sig att man skulle parkera nån stan och va tvungen att gå dit bakom något stort gult hus. Inte så konstigt att vi inte hittade! Det såg fräsht ut, clubcorona.net tror jag dem finns på. 3 dansgolv, restaurang, bar och allt. Frääsht, hoppas att de går bra på intervjun imorgon. Jag ska hålla tummarna hela dagen. Och för det andra har jag fått dille på jodgubbar.
Tiden springer idag , snart ska man sova igen och imrogon är det redan torsdag , snart 1 vecka kvar tills skolan börjar , yeah! Jag blir sååå lyckliiiig ♥

reaching out reaching in, holding out holding in


One more year come, gone

Godmrogon. Sitter i köket ut och tittar ut genom fönstret just nu, det blåser och det ser ut som att träden redan har tappat sin naturliga färg. det får inte hända. Vill inte att allt grönt ska dö! Varför får inte dem leva året runt. Har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll. Hemma i Helsingborg ska Louise ha tjejmiddag. Och jag kan såklart inte komma, känns lite bittert om jag ska vara helt ärlig. Men jag har ju andra saker att se framemot också. Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills skolan börjar, yeah! Snart kommer cher upp, vår lilla hund. Idag har jag skrivit klart min ansökan om stipendier. Det var inte så svårt osm jag trodde. Det bara flöt på när jag skulle berätta om balettakademin, och min dans. Nu ska jag bara till biblioteket coh skriva ut allting som behövs innan jag skickar det. Vilket inte är gratis, lite jobbigt eftersom att det svider i plånkan just nu. Nej nu ska jag försöka få med fredde ut. Solen skiner ju!



För er som undra var jag beställt min milano resa är det på
easyjet eller så finns det billiga flyg på Ryanair. Detta är alltså flyg mellan sthlm & milano. Boka inte med SAS herre gud, det är ju svin dyrt. Själv åker jag den 26/10-2/11. Längtar så himla mycket!

I´m only human and that´s my saving grace



Nu har jag bokat min Milanoresa

I´m so up high that I cant see the ground below


Jag & Cheri i freddes föräldrars koloni i somras



Vilket tråkigt väder, hösten har verkligen kommit in över Sverige , fruktansvärt de finns bara en massa svarta väskor och en massa massa mörka kläder överallt. Det värsta med hösten & vintern är att alla löv trillar av & allt bli bara dött. Mörkret också, ush ! Nu är det nästan 100% att jag åker till Milano på höstlovet det vill säga att jag åker till sthlm, bytar flyg där mot milano den 27:e oktober och åker hem igen på söndagen den 2:e tror jag det är. Då kommer jag att vara där i en hel vecka, hela höstlovet, weii! Ska bli så himla roligt. Måste bara kolla upp med flygen gaiterna . Hur långt innan jag måste vara där för att byta till milano flyget. Det är ju så när man inte kan åka direkt från Umeå. Hade varit lite lättare om jag bott i Sthlm. Och på jullove ska jag hem till Helsingborg. Men hur ska jag & Fredde bo då. Jag hos mig & han hos sig , eller hur blir de :/ knasigt! vi e ju sambos nu. hihi^^ de löser sig säkert.

Iallafall, idag har det regnat hela dagen , men de har inte stoppat oss från att gå ut. Så jag & Fredde gick ut på stan på jakt efter en bok. Och vi hittade en , sen köpte fredde någon knasig bok om knäpp kunskap (saker du inte vill att alla ska veta). Typ hur man stjäler en bil & sånt. Helt konstig bok, sånt killar gillar. Sen hittade jag 2 halsdukar på H&M en lila och en svart. Känns tråkigt att inte handla nånting, man blir ju glad av att shoppa inte sant. Sen åkte vi till maxi & handlade lite mat, inte als lika roligt, så himla mycket pengar det går på mat alltså. Det är värre än vår hyra! Jobbigt värre. men men det är vl viktigt att kunna köpa vad man vill i matväg, tycker jag i alla fall.
Mirre ska kanske bo i washington i 1 år framåt från och med november detta året. Hon ska vara au pair. Kommer sakna henne, det gör jag redan men nu kommer det verligen kännas. i coh med att vi verkligen inte kan ses. Men hon kommer ha super kul. Det måste hon ha! ♥


(Lite snittar utaget från Freddes bok)
I idaho får du under inga omständigheter fiska från ryggen på en kamel
I Arkansas är det olagligt att utala Arkansas fel
I Kalefornien är det olagligt att hindra ett barn från att hoppa i vattenpölar
I Colorado får kvinnorna bara bära röd klänning på gatorna före kl 19
I Denver får man inte köra svart bil på söndagar
I Indian är det börbjudet att bada på vintern och du får inte gå på teater eller åka kommunalt fören 4 timmar efter att du har ätit vitlök.
Alla hotelllakan måste vara 251,5 cm långa & 206 cm breda


cher kommer på besök..





Gaah , mamma ska ju åka upp till Thailand om 2 veckor. så jag ska få passa cher, som tur är , e erik i helsingborg och ska upp till umeå igen om ca 5 dagar . då tar han med cher upp till oss. så ska hon stanna här till i början av september när mamma och dem andra kommer upp & hälsar på. Jag längtar så mycket över vår älskade hund..

Ge mig värmen!


Jag känner för att åka tillbaka till turkiet

Once in a while


Fredde lyxar i poolen i Turkiet


Jag & fredde precis utanför vårt hotell i Marmaris, Candan



Godmorgon , det är underbart att vakna bredvid sin älskade pojkvän varje morgon, och somna på hans arm varje kväll. Känner direkt när han stigit ur sängen. Älskar han så himla mycket. Tänk att han lämnade fast jobb och helsingborg, alla sina vänner och familj bara för att flytta med mig upp hit. Det är som i en saga. Jag har alldeles glömt bort att visa min uppskattning här i bloggen till honom. Jag har varit för upptagen med vad som händer i Helsingborg. jag hade aldirg klarat denna resan utan honom. Han är min luft , min inspiration och min styrka.
Jag har börjat tycka att söndagar är så härliga , sen jag slutade att jobba på Tasty House. För då jobbade jag bara söndagar och det var verkligen som dödast i butiken då. ush säger jag bara! Skönt att slippa dem söndagarna, nej imorgon måste jag ta tag i de, ska ut coh springa, göra lite styrke övningar och framförallt börja strecha. Jag måste verkligen göra de.. Annars kommer jag ju avlida första veckan på balettakademin! Gaaah^^ Balettakademin, fattar ni , vilken grej! All min kärlek denna unga morgonen går till min älskade, underbara älskling
Fredrik! ♥

the rain ceeps falling


Jag & maria , (supergammal bild) på ett hotell i örebro tror jag det var , streetdanstävling underhelgen, så vi befann oss just då i Ottos och emma totalt förstörda rum.


åhh , alla ska bara ut och partajja överallt, hemma i helsingborg. är avundsjuk på
maria som ska till danmark coh festa, men en skit kul kille som vi lärde känna på danshuset en gång i tiden. Dem kommer säkert att ha skit roligt. Egentligen tänkte jag och fredde dra ut idag, men det har öst ner hela dagen så har inet varit riktigt party sugen. och det blir man ju nästan bara när man är fler inblandade. det känns som att allt händer i Helsingborg nu när inte jag är hemma. Asså detta vädret börjar göra mig orolig! Det är lite blåsigt, regnigt och kallt faktiskt. ush, säg inte att hösten är på väg, jag som har en massa linnen att gå in i. Sommaren är alldeles för kort. Max 3 månader! vilket är alldeles för kort. Jag längtar redan till nästa sommar. Den kommer förmodligen se ut som en massa audition, bounce summer camp och jobb i ca 6 veckor. Förhoppningsvis får jag flytta till sthlm och gå någon ny linje där efter sommaren, ihh^^ va kul det hade varit att ha Anna där också. Det enda som jag känner är mest jobbigt det är att Umeå är så långt upp i Sverige, så långt ifrån Helsingborg! Det blir dyrt med flyg och de är i inprincip uteslutet att ta bilen. Om ni undrar varför jag valde att gå balettakademin i umeå och inte istället i sthlm så är det för att linjen här uppe är CSN berättigad och det är heltids studier, vilket säger mig en hel de. Jag flyttar ju för att gå linjen först och främst så då fick det bli här uppe i Norrland. Guud vad jag saknar husdjur, jätte mycket. Vill ha upp min hund här. Mamma, ida, stefan & Cher kommer förmodligen i början av September till oss. Det ska bli så kul då ska vi upp på campingen i skogen (norsk träsk) . Längtar tills dem kommer.
Förlåt om jag uppdaterat dåligt dem senaste dagarna men det har faktiskt inte hänt så mycket och jag har bara för det mesta saknat mina vänner. Och jag tror , vet att ni inte är så intresserade av att höra på de dära.. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, medans mina vänner i helsingborg är ute och partajjar! Antar att ni ska de också ikväll. Have fun! Ta vara på tiden ni har med era vänner, får rätt som det är så står ni där!

Super sött



tack för tipset, dem är ju urgulliga
har ronde kick, backhach och allt! haha ^^

I love you guys


in a big big world


Jag på Haufes ngn gång i sommar


Godmrogon, idag är en sån tråkig dag igen , i & med vädret, det är vädrets fel och så för det andra är jag i desperat behov av min vänner , känner att det kommer att vara så i inprincip hela dagen idag. Ush, en jobbig sådan. har tvättetid kl. 16.oo mamma sa att vi tvättar hela tiden tycker hon, hmm kanske tvättar vi för ofta, äsh allt är nyss för oss, vi lär oss. idag ska de tvättas i allafall och sen verkar det som att fredde vill sitta inne och titta på tv resten av dagen som alla dem andra dagarna.. Oj jag har glömt bor tmin blogg helt, var typ 3 timmar sen jag skrev dehär. Har pratat med mari apå msn, kollat resor till umeå. asså med tåg x2000 tar det 17 timmar med 3 byten och natt tåg för samma pris som med flyg i 2 h . lol asså snälla vem tar de. Det är helt sjukt va fyrt det är att resa inom sverige, så kostar 200 kr, att resa från milano till sthlm. de är ju galet! hihi ^^ nu har jag kollat alla möjliga sidor och de billigaste från ängelholm-umeå va nog den för 1700 tur & retur, men ush va dyrt , de e ju bara inom sverige, galet pris. Ihh^^ ja hoppas min
maria kommer. saknar henne så så mycket ska ni veta.
Det är skönt med lite hopp om att hon ska komma, men men man vet ju aldrig hur det blir, hon har ju jobb nu med andra ord. hihi! Nu närmar sig tvätt tiden , bara 3 timmar kvar , vet inte om jag ska skita i den egentligen borde jag ut coh springa med mig. Så jag får upp kondisen tills jag börjar skolan, lär väl avlida första träningspasset där. hha .. Det ska bli så himla roligt första dagen , ska uppdatera er om varenda minut! I promess, ni kommer bara höra mig tjata om den dära jädra skolan i ett . Så ni kommer bli less och lämna min blogg. haha . nej skämt och sido jag ska inte tråka ut er. Okej nu bröjar min text bli sån vimsig igen, antagligen för att jag inte vet vad jag ska skriva om. Kan ni typ inte berätta om er värsta resa eller något. Något kul! ?


Åhh så blev hela skiten centrerad!!!

asheet



Guud va snygg , tror inte att någon skulle tacka nej till en sånhär ipod
Prada , lyyyyyx! Jag vill fylla år!!

I´ve got to go there to come back

Nu har jag pratat med carro i ca 2 timmar om allt mellan himmel och jord. skulle kunna prata i hur många timmar till som helst för att pånminna varndra om allt vi missat i våra liv nu under 4 månader. Har typ inte pratat sen hon var i Helsingborg sist, och det var ju ca 4 månader sen, ush 4, det är nästan 1 halvår. ska de ta så lång tid tills jag kommer hem igen också. Vet inte om jag klarar mig utan helsingborg,min familj & vänner så länge. Sen ringde min farmor.. Ihh^^ jag saknar henne, och hennes pannkakor ni förstår inte asså hon gör verkligen världens godaste pannkakor. mm mums vad jag skulle vilja käka dem nu.

Idag har jag & älsklingen absolut inte gjort någonting, himlen har attackerats av en massa moln och gjort solförmörkelse över hela vår stad. Jag kan inte ens se solen längre från köksfönster, den ska befinna sig där någonstans nu för tillfället. Det är så trist när inte solen är framme, det är ett sånt himla osäket väder också så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Det är inte så himla kul att stå mitt i stan när regnet bryter ut lixom. Ni ser sjävl jag har inte så mycket att komma med idag. Jag längtar efter mina vänner, det är trist väder och jag är super sugen på att festa. Partajja loss! Helt galet^^ Vad gör man när det rä såhär osäkert väder någon som har något förslag? Vad gör ni när det är dassigt väder!
Nu ska jag gå och göra något, vilket jag typ inte gjort på hela dagen, återvänder när jag blir på bättre humör. När ni har kommit med en massa förslag till mg såklart! ♥


baby you are so far from okey, your aint even in the same areacode

 
Jag på en promenix



Det blev en tidig morgon idag endast för jag skulle ha ännu mera tid att sörja här hemma för att alla mina närmaste vänner ska ses idag, alla utom jag , nej skämt och sido. Det är väldigt tragiskt! Men imorse när jag loggade in var carro inne på msn, vilken tur så jag fick hjälp med att söka stipendier kostade 330:- lite mycket kanske .. men jag får hoppas på att det blir några bidrag i slutänden.  Sen efter att fredde hade kommit ur pyjamasbyxorna efter att han hade kollat på någon av dem sämsta action filmerna nånsin , det vill säga runt 2 tiden. Tog vi  bilen in till stan för att lämna in min jäkla telefon på phonehouse för lagning, igen , för tredje gången på 1 år. Störd mobil, kan jag inte bara få en ny!
Sen körde vi fel ett antal gånger innan vi kom fram till Ålidhems vårdcentral. Frågade nån snubbe vid en bussoplats var det skulle ligga. -eehm kör höger här sen vänster. Det visade ju sig vara helt fel. Riktigt irreterande så vi blev jätte stressade. Men vi hann i alla fall, fråga mig inte hur. Men det var gasen i botten som gällde.

Sen åkte vi till apoteket för att få det utskrivit, ni tror inte att apoteket var stängt då, så vi fick åka till något lasarett in mot stan istället . Varför ska allt bara gå emot en. Sen åkte vi till Maxi handlade in lite varor. Gud vad dyrt det är att handla matt asså. det är ju helt galet! Man hade de verkligen bra när man bodde hemma, men jag förstår inte vart pengarna gick åt? Och nu är vi slutligen hemma, är dunder hungrig.. Vi har köpt lasagnette så de blir det idag. mm ikväll ska vi kolla på proom night, vi hant inte se den igår kollade på hangcock, den var verkligen bra. Kan hålla med om att den var väldigt överdriven. Men hade det inte varit en så fin handling i den så hade den aldrig varit så bra tror jag. Absolut sevärdig. Kongfupanda va sådär. se den inte, haha jo kanske om ni e 10-.  Det är kiss i blöjjan varning på den, trodde det skulle vara mer som typ hitta nemo eller ngt. Den e ju endå tuff. Eller va tycker ni? Nej nu ska vi göra i ordning maten.
Hur har er dag varit? puss & Kram ♥

Reklam


ihh^^ hur snygag är inet dem nya bidler på Giselle, reklam för skor där hon
bär en klänning av vatten!
Tjusiigt värre..

Råttbarnen



Detta är helt sjukt, så hjärntvättade folket är där nere alltså, det är ju helt sjukt .
Man evrkar kunna säga vad som helst till dem coh så tror dem på de.
Hade man sagt ät skit det är heligt hade nog fantome alla käkat skit också!!
Kolla själva
här , Detta är ju en helt vanlig missbildning, det är inga gudar!

Helig Birma

 

ääh dem är ju helt underbara! tror vi köper en till hösten !
Nu har vi nyss laddat hem hancock, kungfu panda, proom night, så det
blir film mys i soffan idag fast att solen skiner ute!
men imorgon har vi ju ännu en dag , blir förhoppningsvis stranden , i hope ♥

so far, how near


Jag och älsklingen, på en promenix



Vaknade idag av att telefonen ringde 2 gånger, men Fredde orkade inte svara förens andra ringsignalen. Det var pappsen som ville få oss upp och hoppa! Enbart för att i helsingborg var det regn och soligt här. Och det stämde faktikst det är helt blå himmel och solen skiner ! Jeeah! Fast jag tror inte att Fredde vill åka till stranden för det. Trist! Fast kanske jag får slita upp honom. Sen vill han aldirg bada iheller, jäkla badkruka inte sant, det är ju det som är kul med sommaren att bada! jag minns när jag va lite yngre, när jag & Carro alltid var på råå bassänger tog moppen dit så fort det blev fint väder, och när vi var delfiner i vattnet i timmar! haha .. Snart börjar min skola, exakt 3 veckor kvar nu.. ihh så pirrigt det är, undra hur lokalerna, klasskompisarna och lärarna kommer att vara, allt är ju nytt måste snart köpa busskort också. Kan inte ta bilen hela tiden, den måste tankas också, men jag drar på det hela tiden för att jag ska slippa tanka, bensinen är ju såå dyr! ush ush ush.. Idag har vi inte riktigt planerat vad vi ska hitta på. Fredde ska köras till byggMAX iallafall & söka jobb. Sen ska jag också lämna ut några CV, fast att jag inte alls känner för det. Det är inte roligt att söka jobb, inte alls, varför kan det inte bara ploppa upp framför en ! Kanske , kanske det blir en sväng inom stranden..
Nu måste vi nog kila iväg om vi ska hinna! Nu får gärna skriva hur era bakverk blev om ni följt ngt av mina recept som jag lagt in!

ihh ^^ sommaren kommer tillbaka.. .


freaky


Victoria Silverstedt

Jisses man ser ju knappt att det rä samma person,
hon är ju helt totalt om opererad! Varför lixom?



Shaaaayseeee, säger jag bara, det riktiga exemplaret
var ju tusen gånger snyggare!

Innan ni gör några plastikoperationer snälla fråga er själva  först denna frågan. om ni hade varit ensamma kvar på jorden, och alla andra människor hade varit utrotningshotade om ni då fortafarande hade gjort operationen . För er som säger att ni gör det för er egen skull! Gör inget för killarnas skull då vill dem bara ändra på mer, och det är meningen att du ska älska dig själv. Och jag tror inte att ett par tuttar, läppar eller något annat får dig att må bättre, det finns finare saker här i livet. Förstår mig inte på det asså, dem förstör ju sina kroppar! VAKNA!!!!


when i lost hope , you show me love




Idag har vi bara slappat, det är väl det söndagarna är till för. Jag och Fredde har mest söndagar här uppe ioch med att min skola inte börjat än och fredde inte ännu har fått ett jobb, vilket börjar göra mig lite orolig, men man får ge de tid! något måste ju behöva honom.. Så vi har suttit vid datorn, tv bara myst och så. Har varit inne på studera för att kolla utlandstudier, är sugen på america efter jag gått ut min linje här i umeå vilket vill säga HT 2009. Får se de hade varit skoj att dansa där med, en helt annan kultur och där man verkligen kan få chansen att synas kanske.. Men jag hittar inga dansarutbildningar på sidan, dem har allt annat utom det, riktigt irreterande faktiskt, har varit inne tusen gången. Någon som har en bra sida att rekommendera?



Jag har ju hämtat min mobil på lagning för bara någon enstaka dag sen, men den funkar fortfarande inte, hatar de. Inga mobiler finkar jo min gaml 3310 som jag hade när jag typ gick i 7an funkade galant. Det känns som att företagen tänker med på musik, kamera och utseendet i mobilerna nu förtiden. Riktigt irreterande, köpt aldrig LG chocklate, den suuuger!!! Någon som har en bra mobil att rekommendera? Vill inte ha med touchknappar och skiter i musiken på den. Jag blir galen, hoppas att ni är till hjälp!


prylar

 


var inne på
Louise blogg så hittade jag dem här snygga prylarna
till laptopen eller ipoden kostar från 125-250 kr. riktigt snygga faktiskt
plus att de skyddar väl datorn & ipoden..

nyheter på forever21


Kan inte dessa klänningarna bara ploppa upp i min brevlåda!
Gå in på
forever21.com dem har såå fina klänningar ..

all of a sudden i miss everyone


1 september
som jag längtar ♥

scones


Frukosten på Espresso House


Godmorgon, vilken härlig morgon detta är, jag varknade tusen gånger, men det var dock så himla skönt, eftersom jag var riktigt trött varje gång och jag visste att jag bara kunde somna om igen. Det kan jag ju inte länge till. Snart börjar skolan , den 25:e Agusti så gäller det. Nyss har jag bakat scones, älskar det, det är den bästa frukosten nånsin, men dom godaste sconesen finns på espresso house, mm så gott! Kan ni fatta att Espresso House inte finns här uppe i UMEÅ, hur ska jga klara mig utan den frukosten, jag brukar ju gå dit och äta frulle, frukosetn är mellan 9-11 tror jag det var! Så istället får jag göra scones hemma dådå! Från våran kokbok som vi fått av mamma, (rutiga kokboken) den är superbra! Allt finns med i den.

Recept
vetemjöl 8 dl
salt ½ tsk
(socker) 1 tsk
bakpulver 4 tsk
fast margarin 100 g
mjölk 4 dl

Man får oftast tillsätta mer mjöl, eftersom att det ska bli en fast form som du kan arbeta med. Blanda först ihop alla dem torra ingredienserna i en skål, fingerfördela matfettet till en grynig massa, tillsätt sedan mjölken och blanda snabbt ihop degen.  Arbetar man för mycket med brödet, kan det bli segt. Dela degen i 3-4 delar, platta ut dem . Varje rund kaka ska ca vara 15 cm i diameter. lägg kakorna på bakplåtspapper på en plåt. skåra varje kaka med en kniv i 4 delar, hacka sedan med en gaffel.
225 grader i ca 12 minuter, bryt isär brödet när det svalnat något.
Grädda till det med kloster ost och björnbärsmarmelad




Lycka till ♥

it´s alright ma , im only bleeding

Idag har vi hittat på en massa, det började med i morse att jag hittade en sida över hela umeås sevärdigheter, aktiviteter för ungdommar, saker att besöka när det är soligt, vad man ska göra när det regnar och nattlivet! Jag hittade en hel del som jag skrev upp på listan att vi skulle hitta på innan jag börjar skolan. Nu är det snart 3 veckor kvar bara. Det närmar sig, riktigt nervöst faktikst om jag ska vara ärlig! Men det kommer bli jätte kul, ibland är jag bara rädd för att jag inte ska räcka till, eller vara bra nog! Men annars i vilket fall så skulle jag nog inte blivit antagen då!





Efter att jag besökt hemsidan tog jag & Fredde bilen in till stan, parkerade på Nygatan sen Så promenerade vi in till stan och gick runder lite.. Sen gick vi till älven nere vid stan för att hitta ön som det skulle finnas en konstjordsandstrand på. Det var bara ett måste att besöka.. Så vi gick och gick, enligt mamma skulle öarna finnas till höger om älven och över en bro. Men vi tvekade många gånger, det känndes verkligen som att vi gått fel hela tiden, man kunde inte tro att det bara skulle ploppa upp en ö mitt i skogen sådär, men efter att vi gått över bron kom vi in i ett jätte mysigt område, det måste verkligen vara som dyrast att bo där i Umeå, fast jag vågade inte fota dem dyra villorna, kanske nån rik snubbe skulle komma ut och skäll .. hihi^^ När mamma och Stefan gaidat oss kom vi äntligen fram efter att ha vandrat i skogen i ca 20 min och blivit jagade av bålgetingar. Så såg vi den, stranden, fast det var inte så mycket att se. haha där låg inget folk och den såg rätt sådyster ut coh bara omringad av skog..

   

Det gick tusen gånger fortare för oss att gå tillbaka hela vägen, innan vi var framme vid den konstgjorda stranden slog det mig ara , vad skulle hända om vi blev sjukt hungriga mitt inne bland all natur, det va ju en bra bit tillbaka in i centrum. Ni tror inte Fredde börjar kvida efter mat när vi inte ens är halvägs , skrämmer mig med att det börjar svartna för ögonen och sånt, haha^^ han é rolig han och för det andra höll vi på att kissa på oss..



När vi kom in i självaa centrum igen , sprang vi in på mc donalds både för att låna toan och äta såklat! Ni tror inte att toaletten var trasig då. Men mat fick vi alla fall, varför är man så sugen på mc donalds mat när man är super hungrig fast att man vet att man kommer att må super illa efteråt. I några affärer gick vi inte , har inga pengar att spendera på kläder just nu känns det som! Idag skulle vi kolla på bio, eftersom att det inte blev av igår. När vi kom in på SFvar min första tanke det måste finnas stora fina salar här inne . och så beställde vi 2 biljetter till NARNIA kl.18.30. Så vi hann precis köra hem om, byta om och köra inom Maxi för att handla dricka & godis. Sen köra ner till stan igen, vi fick tillochmed springa till bion för att hinna till filmen, jag försökte övertyga fredde om att vi bara skulle missa reklamen, men han vägrade lite på mig och tjatade om att det skulle vara pinsamt att komma försent, men det vore ju bara vi själva som hade förlorat på de! Men vi hann gått och väl. Sen när vi va framme på Bion kom jag på att vi gått en omväg, då skulle Fredde lista til det med va va de jag sa, precis som om han visste en närmare väg. VARFÖR TOG VI INTE DEN DÅ? haha ^^ Bion var jätte bra, jag älskar det där stora lejonet! Det kommer ju definitivt komma en 3:a , de är jag säker på. Älskar sånna äventyrsfilmer. Tack till alla er som tipsade, fast egentligen skulle jag hellre vilja titta på mamamia, men det hade Fredde aldirg gått med på , haha ^^.



   

Visst  är det underbart med sommar? Nu blir det revanch i monopol! ♥


Bridge over troubled water


darkness dousn´t have any answers


Lucas . Scott & P.Sawyer

Jag trodde ju att jag hade sett klart säsong 5, vilken jag inte visset var att det fanns 18 avsnitt och jag bara hade 16. Men jag tyckte dock att det var lite mysko slut, lixom inget riktigt spännande, så som tur var ringde Anna igår runt 11 tiden, gud vad jag saknat hennes röst. Vi pratade om allt mellan himmel & jord, bla om onetreehill såklart! Då kom vi på det att jag inte hade sett dem 2 sista avsnitten. Paniik så jag for till datan för att ladda hem dem, 2 avsnitt till framför mig. Det kunde inte bli bättre. men i och med att det var rätt sent när nerladdningen var färdig så somnade lika fort. Men imorse direkt när jag vaknade startade jag det. Och nu är det verkligen slut! Slut på rikigt, vilket slut asså. Men jag slår vad om att det är Peyton han ringer, de måste det vara är det lindsey blir jag hårlös!! Äntligen kan jag läsa vad som kommer att hända i säsong 6 på Annas blogg, Jag är helt fast!

you and me might end up together

 

Jag och Fredde tänkte skaffa oss en kise här uppe kanske,
Har funderat på blandras helig Birma & skogskatt, dem e så fina..
guud va söta dem är, så mycket jag saknar att ha husdhur, vi hade ju en bichon
hemma i Helsingborg som bor kvar hos mammsen..
Får se, det är ju en hel del jobb med dem också!!

I´ve learned the hard way to never let it get that far





Idag tänkte jag & Fredde kolla på bio, men jag kan abslout inte
bestämma mig för vilken jag vill se, det har ju kommit ut alldeles för många på
en och samma gång, ngn ni har sett och kan tipsa om ?


Because of you I like to play on the safe side so I dont get hurt

 
Nyår 2008


Idag fick jag mina kläder från Asos, som jag köpte på REAN , super billigt, lägger in bilder på dem sen, det blev 3 tröjor och ett par öronhänge. Fick lite panik när jag skulle hämta dem på någon Q8 mack, var fan ligger det lixom, fick bara en tanke av att mina kläder i den lådan kastades bort efter en månads tid eftersom att jag inte hunnit hämta dem, inte hittat, men det var lätt som en plätt! Vad hade jag gjort utan bilen, säger jag bara!
Det är superskönt att Umeå är nästan lika litet som Helsingborg, allt känns lixom så närma! hihi ^^ Nu ska jag och Fredde sätta oss i bilen, min mobil ska hämtas på thephonehouse, tog knappt en vecka för den att bli lagad, snabbis, skönt !! Så den ska hämtas nu , sen ska vi till biblioteket och skriva ut mina CV!

Kilar nu.  puss & kram på er! ♥