im workiiing

okej det bröjar bli ruggigt kallt nu, man luktar att det börjr lukta höst nu cokså. inte för att det har varit varmt, men iallfall varmare än nu! kan inet sitta ute i en tröja bara , då är hösten på väg. Denna sommaren har varit helt ok. Gått snabbt men endå sakta. Vi var på balen på sofiero, tog studenten var i Costa Brava. Sen bar det av direkt mot stockholm, där jag gick 2 vekors intensiv kurs på Balettakademin. Sen åkte jag hemmåt igen och upp till stockholm för en andra gång, sen blve det helsingborg igen och där var jag i en vecka och njöt av livet. Sen började det. Jobbet, på tasty huse har min sommar varit sen dess. Har inte hänt så mycket i sommar. Föutom att anna har lämnat staden helsingborg. Den här sommar var inte den bästa om man säger så.
Såå va ska hända i höst, blir en sväng om till sthlm, till Anna och hennes lilla lägenhet, och så blir det shopping såklart, tandställningen SKA av, Och det blir tyvärr bara 2 tävlingar denna terminen och så ska jag sy en ny disco dräkt. Sen får vi se vart hösten tar mig, Jobb, jobb ♥


Pasha & LaurenAnnnnnnaaaa ...

läste precis annas blogg. Fick en jätte konstig och jobbig känsla i heela kroppen, som om jag saknade henne något extremt och ångrade mig att jag aldrig sökte. Men innerst inne vet jag att jag gjort helt rätt genom att vänta till nästa sommar. Saknar dig anna. Går du i samma klass som hon från umeå, och ann caroline ? Vem mer jag vet ?  kom inte linnea och elin in ? när flyttar du in i din lägenhet? snart är det jobb igen som vanligt sitter jag reda nu och funderar på vad jag ska käka till lunch imorgon, Idag ska jag ta den tillsammans med mamsen. Det är det jobbigaste med att jobba, Lunchen! Haha på fredag blir det tivoili igen. Kommer att bli stamkund där. Har sett en hel del filmer nu, kickin it old school, shoter, demon from her past, och några till! Nu har min lön kommit in, NU, bara 5 dagar efter,men men nu är din inne, och its time to shoooppiiing....... I förgår , (måndes) fick jag reda på att jag behöver ca 26 åtter för ett komåplett solo nummer i s.s vilket kommer bli sjuukt krävande. Och myket jobb..

But im make it. .

kickin it old school

- lets see what you got kid
- lets see what you got!
- Put it on the floor
- It´s on the floor , you steping on it . . .
- Im dancing on it

image483

inget vidare


"vi har dålig lön, mens och barn i magen"Haaallåååå! Någon ..

vilka åkte ut i so you think you can dance ?
Måste veta, missade gårdagens avsnitt..

image482

8 days later

Detta är salta cashew, detta med ost dett är inbakade jordfnötter, macadamia ost, och salt men råstade. säg dem nu du då, nene snäll snäll säg dem du igen. okej... detta är salta cashew, detta med ost detat är inbakade jordfnötter, macadamia ost, och salt men råstade., så nu är det din tur. nej snälla snäll säg igen igen. okej.Detta är salta cashew, detta med ost dett är inbakade jordfnötter, macadamia ost, och salt men råstade, nu du. OKEJ! magdalena ost och magadalena salt. hahaha - herre gud det är tjejnamn din idiot.

Vilken goa skratt man får på Tasty! Snart verkar det vara dags att slå ihop alla TH tjejerna igen. Igår ringde Tasty Anna "chefen" och fråga om ja kunde jobba på maxi, men ja hade redan jobbtider den dagen idag ringer hon igen och frågar om jag vill jobba 6-9 på maxi när jag jobbar 9-6 i söder. Herre gud , vi är inga robotar va tror dem. jag e helt slut nu. På lördag kommer det nog vara min skönaste lediga dag nånsin. Och på Fredag imorgon, bär det av hem till Anna på en liten avskedsfest. Längtar och så ska man ju till Tivoli med sitt VIP card! Ocoolt. detta mesta som klotras nu i min kalender är jobba jobba jobba. Har inte börjat kännas märkligt än iallfall när skoolorna har börjat. tack och lov så´slipper man helvetet. Maria är i Sthlm. På söndag flyttar Anna och då var det bara 4 små apor kvar! Städade precis hela lägenheten idag , jo som ni vet bor jag hos fredde nu :) ett litet tag fram över, iallafall. Det s´åg ut som skit. tndkräm va inrostat i vasken, mögel i sallads burken, flugor över hela vasken och papperskorjen bara vällde över, lät det gå 3 dagar för att se ifall Fredde tog de. Men det gick inte vägen. Har städat allt själv nu om han egentligen borde ha städat. Så nu får han sig en surprice när han kommer hem. Orkar inte skriva mer.... BORING!kvällens bästage mig

image481

Maria, det hade kunnat vara mina ord till digljusfestival

Översväning på väla idag ja. Hlet galet. Trodde först ghassan skojade, men de var visst sant tog kontakt med min aleks. Oh hon bekräftade det hela. Hoppas Väla klarar sig bara , det är ju den finsate Helsinborg har ♥  Igår var jag ju ledig och hade inget som helst att göra efter träningen det var mega vart ute. Just de ja läste i kvällsposten att gårdagen hade 95% fukt i amazonas skogen finns det 85% fukt, vi hade alltså mer och vi ska ha hälften så mycket. Ganska läskigt. Fukten var visst farlig också. Iallfall ute i all fukt tillbringade jag tiden i Ängelhom på kvällen på ljusfestivalen. Var lite annorlunda en våra festivaler om man säger så, men trevligt trevligt. en massa båtar med ljus och lampor på tävling. Sen en massa massa fyrverkeri kl. 22.00. Är nog lite skraj för fyrverekri, men ja klarade mig. Ida blev livrädd. Dem avslutade fyrverkerierna med vattenfall av yrverkerier såklart, riktigt fint var det. Ni kan ju se själva :) Åt en sockervadd också. då var ju kvälllen räddad.

Idag har Mec sin födelsedags "fest" ska vara hemma och fira den med go thai mat och frukt och kakor. Slutade ju jobba 5. så hann ta mig en dush och en trudelutt vid datorn också. ovanligt , ovanligt. nästa vecka hinner man inget efter jobb . slutar 22 typ varje dag. Imorgon fortsätter det med jobb och kvällen ska jag tillbringa hemma hos mig älskling, som jag adrig får nog av .♥ Älskar dig mest i hela världen.

image476

 
  

I don't sing like Elvis Presley, I can't dance like Fred Astaire But there's one thing in my favour,I'm a millionaire

ännu en ledig dag. i skit vädret. men shit så varmt det ska vara. Ensam och svettig sitter jag vid datorn och lökar vidare. hade hoppats på att hitta på något med mammsen idag, men så blev det inte. Gick med maria till Friskis vilket var heeelt onödigt eftesom ingen av oss var på g och gjorde typ inget fullt ut. men jag fick iallfall träffa min prinsessa. Den bästa minnskan på jorden som matchar mig till 110%. henne kommer jag aldrig släppa greppet om. Får någon månad sen när mamma skulle släppa av mig på söder såg hon hennes bästa vän får ungdomen som hon har en massa foto på där hemma. Som maria och jag

mamma bara - åh där e ju min bästa vän sen jag va ung terese hon ja har fotona på!
Jag bara -  kalla på henne hälsa, fy va kul att ni träffas nu.
mamma bara - nej herre gud de kan jag inte.

Jag blev helt ledsen inom mig så ska du och jag aldrig bli maria, så får vi aldrig bli. aldrig nånsin. Blir nästan rädd för framtiden när sånt händer. var kommer man vara och hur kommer det bli. Du e min allra bästa vän nånsin vi tar varandra ord ur munnen , tänker samma, tycker och vill allt precis likadant.
Hem igen från älklingen . har sovit där sen i söndes. Ska upp tidigt imorgon. I Onsdes var jag på stranden med anna och åt vattenmelon sen bar det av till väla. Handlade en ny kalender. Nu ska jag försöka sysselsätta mig med något annat än datorn.

Dagens utjatade låtar
♦ dr. hook - sharing the night together
♦ dr. hook - only sixteen
♦ Celine Dion - danc with my father
♦ Beyonce - listen

image475

esméedet finaste nånsin i so you think you can dance historiaonsdag

ännu en solig dag , fast det är något speciellt med denna dagen. Känns som om jag är fri eller något. måste bara vara som jga är ledig. Så idag blir det stranden. Slipper stå inne på Tasty och se glad ut att jga slipper vara ute i varmen och bli kräfta, för vi vill ju inte ha värme och solbränna. nej då. var bara därför jag var tvungen att sola solarium igår innan jag återvände till mezo med marina och aleks. Men i dag blir det real sunny synny.
Längtar tills jag ligger där och kravlar i vattnet. Min första gång på stranden denna sommaren. Helt otroligt. och jag har inte ätit jordgubbar en endaste gång iheller på denna sommaren. Det är helt galet. Men idag ska allt det dära brytas. Bara för att solen skiner. Ska äta vattenmelon också. Fast det har jag i och för sig redan image473gjort en gång i "sommar". Vill gå i stan och väla med. Hoppas anna vill på de också! Ledig på Fredag igen. Ska bli så skönt, men såklart visar det åskmoln på väderkartan. Kuuuul! så då blir det inget solande inte. Och Fredde bara sover och sover. Snart ska jag till stranden med anna så jag e glad för det.
Snart börjar discon också. Och jag måste rapporter till Hassan att jag inte kan jobba till längre än 7 på måndagar. För discoträningen är ett måste. Idag får jag reda på om Aleks kan hänga med till Thailand. Hoppas, hoppas , hoppas. Längtar efter Thaialnd så mycket det är verkligen paradiset ! Nepp nu sk aja slå en pling till Anna och åka och handla vattenmelon oh jordgubbar sen blir det stranden, hur slutar dan då?


jobba jobba joooobbaaa . .

skulle inte skriva blogg idag , hade ju inget roligt att skriva, men det blev så endå när jag skrev min lista på jobbet, allt som jag behövde spara pengar till. coh jag som skulle spara dem till annat. Äsh fredde duhsar endå och de lär han göra den närmaste halvtimmen också. Själv är man ren ohc fin NÄR MAN KOMMER!
Jo det är så här att Thailand har jag ju inte riktigt sparat klart till ännu. Sen måste jag spara till förhoppningsvis en campingutflykt till gotland nästa sommar, resa till makedonien, Bounce summer cmap, som jag bara måste till! Sen har vi alla resor fram och tillbaka till alla auditions jag ska på i sommar. För på Tasty ska jga inte jobba hela mitt liv. Det blir en hel del besparing det. Och jag som ville bo med fredde och shoppa ihjäl mig, får nog stryka dem två punkterna tills nästa sommar för då är nästa prioritering en lägenhet med älsklingen.

Fick nytt schema igår också. Ska jobba mån, tis, lör, sön och nån dag till men måste byta med någon. För att något viktgt händer denna veckan som jag rapporterar senare :) Hemlis!! Jo nu komme vi till det jag skulle säga egentligen att veckan efter v. 33 eller va det är, jobbar jag på söder på service, hihhi , vem kunde tro att jag skulle bli  "servitris" och veta så mycket om nötter . Måste komma och köpa kaka !

puss och kram skumbanan

image471


i just bring it

image470

Var är världen på väg ?

Gomorr´n. Fredde har åkt till jobbet och jag har lovat maria att blogga. så här sitter man och varaanan minut ploppar det upp en massa virus saker på Freddes data som är helt bombad med virus. Har börjat läsa tidningen varje morgon nu på jobbet på mina 10 raster. Silka katastrofer som händer.
? Bron som rasade i USA efter att den var nyreparerad .. riktigt hemsk
? Sångartsisten i Roling Stones var så hög så han missade sångtexter och allt. plus att jag fick höra att han blandat sin döda pappas aska med kokain och sniffat det och sagt att hans fassa hade gillat det. snacka om VÄCK!
? Men värst av allt mannen som hade hand om barn i kuvöser som var "medvetslösa" barn från  typ 1-9 år. han var läkare och nu voiade det sig att han tagit bilderpå dem lagt ut på barnporr på internet och gjort sexuella övergrepp på barnen i över 10 år. Fy faan asså !! Han fick 46 års fängelse. men ´hur många år han än får är det aldirg tillräckligt, som en av föräldrarna hade sagt som var förälder till ett av de drabbade barnen. Varf fam är världen på väg helt ärligt talat.
Ikväll ska vi till kollan (kolonin) eftersom att Freddes föräldrar ska till GBG och kolla konsert så vi ska passa kisemisen. Grilla, kolla film och sånt kanske. Blir blandannat simpson filmen. Inte för att jag brukar kolla pådet. men det ryktas om att den är jävligt rolig. Idag är man ju LEDIG, och imrgon börjar man 12 istället för 8. Yeah! Nu ska jag pysa iväg till träningen med maria & Elin. ♥

image468

oöe vilket vacker väder det var i ausås

   
   
              
  

thailand

image447

Min mobrors bungalos i Koh Chang, Thailand. På god väg,
där ska man bo nån vecka i december
när allt lär vara klart. Längtar!