28 maj

Godmorgon. Idag ska jag försöka ta med kameran till skolan. Tänker alltid ta med den men väskan lyckas alltis bli smockfull innan kameran slinker ner. Men idag sa den med oavsett vad. Tror vi ska prova alla numrena med kostymbyten och allt idag. Nästa vecka på onsdag har vi vår första föreställning för skolan & ansatta. Panik, fattar inte hur vi ska hinna bli klara tills dess. Men de blir alltid bra i slutänden. Idag går vi i skolan till 6, så de blev försent för att komma till jobb. Så efter skolan ska vi på Kiho och se 3 ornas slutföreställning. Den kommer va GALET bra! Imorgon jobbar jag hela dagen sen på kvällen ska vi ha eurovisionkväll med klassen, e så jäkla förbannad att Sverige inte gick vidare till Final. HALLÅÅÅ! Åhhh hur kul e de att se på de nu då. Då hejar jag på OPA! På söndag jobbar jag igen sen e de bara 3 dagar kvar tills tapp och päronen & valparna kommer. Yeah! Nu ska jag cykla till skolan och ha jazz med kristin.
Ha de så bra. Kraaam<3



Vannis, lika söt somvanligt!

torsdag update

Åh nästa helg komme rmin familj hit och alla 5 valparna. Jag är så lycklig. Underbart att se fram emot de! Sen kommer Lisas mamma på besök. För nästa helg har vi sommarföreställning! Wish me luck. Har massa föreställningar hela helgen. Nu till helgen jobbar jag massor på fridays mina sista fallows timmar (upplärning) Sen får jag gå själv. e dock lite nervös. tror jag kommer få ha mitt skriftliga prov i helgen också. Skulle pluggat på de igår men vi hade visning i lägenheten igår kväll. Vi ville inte va hemma under tiden så vi gcik ut med savannah när vi kom tillbaka somnade jag kl halv 9. e helt slut nu för tiden. Idag ska jag gå i skolan sen direkt till jobb till kl 9. JAG VILL INTE!!!!!! men men va gör man. ha en bra dag!

update, tisdag

Vi har så långa dagar i skolan. idag slutar vi sex. sen har vi visning på vår lägenhet också.
Igår slutade vi sex hade massa genrep med koreografier. blir bara koreografi idag med. de e svårt att hålla humöret och energin uppe i 9 timmar med bara fix och trix med koreografierna. Men de ska gå. Får jag hoppas! Nu måste jag cykla iväg till skolan. För vi börjar om en halvtimme med modernt med Jan Ivar! Sen har vi den coolaste koreografin med Sören. och rep rep rep! Vi höres och synes!
Puss & kram

Savannah




Frogner parken, söndag




Solli


Fredde




frogner parken








Jag och min ögonsten













Savannah blev inte alltför glad när det började regna


lagom sur


men de blev bättre när vi började gå hemåt (:


Söndag

Igår var jag & Fredde i stan hela dagen. Drack is kaffe , käkade,solade och gick i affärer. Sen när vi kom hem mötte jag upp några från klassen i parken precis vid oss med Savannah. Satt och snackade lite sen började de regna så vi drog hemåt. Sen lagade jag & Fredde mat och såg på film.
Lika fint väder ute idag igen. Hade short på mig igår, helt lycklig. Älskar värmen!
Idag ska vi nog till frogner parkern , de är söndag så allt har ju stängt. Imrogon har dem lovat regn här så då blir de väl filmdag antar jag , sen på kvällen kommmer Lisa tillbaka från Linköping, hon har varit hemma över helgen.




Savannah (lila maskerad helig birma)


grillning i parken, lördag


Savannah livsnjutaren




st haushagen park rett vid vår lägenhet




Anne lise och lille vannis


Annelise, joanne, emilie, zara




omgivningen där vi bor




omgivningen där vi bor


lördag


Slottet








20 maj

Åh så problematiskt på en och samma gång, annars har jag bara varit hos läkaren och varit i skolan. Har så länga dagar i skolan och massa jobb. Imorgon händer något aldeles extra. För imorgon kommer min älskling Fredrik hit och stannar tills tisdag. Ska bli helt underbart att få hit honom. Imorgon ska vi ha massa rep till föreställningen. Åh de e så mycket nu. Varför sker allting alltid samtidigt. Imogon har Fredde med pappas systemkamera också som jag ska få låna. Så nu kommer jag börja fota igen när jag ska nånstans.
Från de ena till de andra, nu e sommaren här. Och de ska hålla i sig hela helgen. Super!
Nu ska jag gå och lägga mig så de fort kan bli Fredag tills Fredde kommer, ska ladda batterierna i helgen tills nästa vecka för då ska jag jobba heltid och gå i skolan heltid. Får ju se hur de går! Kram ♥




17 maj








imorgon så!

17. mai imorgon då. Haha fick upp bilden från förra året i Oslo på karl johan. Vet inte rikigt var jag ska stå i folkmassan. Haha...



16 maj

Godmorgon, eller kanske ska säga godeftermiddag. vaknade för ca 45 minuter sen. Vill ha långhelg en liten stund till. I fredes jobbade jag på DRS sen va de personalfest. Det va jätte kul, men massa folk och trångt. De varade inte så länge förens alla började packa ihop och ge sig iväg vidare till nåt uteställe. Men kvällen blev ung för oss. Igår hade jag min första arbetsdag ute i restaurangen på friday´s. Det gick jätte bra. Va super kul!
Är så glad att jag fick de jobbet! kom hem runt 2 tiden på natten igår , så jag va värd att sova till 1 idag. Nu sitter jag & Lisa och degar i soffan ska ut ikvell. De kommer va kaos i stan idag de e norges största utedag. Imorgon är de 17:e Maj. yeah! ska bli skit kul. Ska upp tidgit för champanjefrukost! Mitt kamerakort e i sönder så mobil kameran får duga.


helgen i spektrum


Åt lunch på gräsmattan i de fina vädret på pausen i lördes


jag & Henriette





zara, guru, maria, anne lise och ellen


jetten






scenen


en del av alla tusen åskådare som varit och sett på i helgen



Detta va verkligen en livs upplevelse, så himla kul vi haft! Minne för livet.


Jag älskar dig

DU är de bästa som hänt mig



Dagen jag fick min prinsessa i umeå


military tatto



Föreställningen gick jätte bra igår, hela gänget skuttade bakom scenen när vi va klara. Skön revansh från genrepet som gick så skit som de kunde. Men man ska ju göra alla fel på genrepet så man inte gör dem på föreställningen. Nu har lisas storstädat lägeheten kul att jag va helt yrvaken kl halv 9 imorse och reste mig upp isängen och skrev åh va skönt att de e lördag, så skönt eller hur lisa. Helt yrvaken och shockad svarar lisa ja. haha sen somnade vi om. Haha va så glad att de va sovmorgon att jag till och med sa de i sömnen. Sen efter en stund hade jag skrikit LISA, SAVANAAHHHH efter varandra hela tiden! haha!!
Nu kommer Lisas bror och flickvän hit, efter dem varit här ska vi ner till spektrum och ha föreställning, sen har vi en till ikväll och efter den sista ska vi på efterfesten.
Så de blir lite förfest i loughen sammen me dem andre dansarna som jag inte minns va dem kallade sig nu.. Så så ser lördagen ut!
La in en bild från igår med backstage passen på mig & Lisa.

Savannah










7 maj

Hej, fick lägga in inlägget idag som jag skrev igår, för interneten la av när jag skulle publicera de igår. Hela skolan fick svars brev idag. Jag kom vidare till 2:a och 3:e året på danselinjen. Så idag e jag super glad. Det är ju gallringar efter 1:a årskursen. Ser fram emot 2 år till på skolan, sen e jag klar och ska släppa vingarna fria (: Idag har vi haft balett coh hiphop med Jens. Koreografin blir grym. Sen såg vi på D2´s studentvisning, jätte bra temat va resa. Sen fick vi hämtat svarsbreven och sen bar det va hemåt.
Nu ska jag hoppa in i dushen göra mig i ordning för första föreställningen på spektrum ikväll. Håll tummarna! Kameran hänger med den med, nu skulle jag haft pappas system kamera , var e grejerna när man behöver dem? Tror de blir en sväng inomstan också innan föresällningen, lön på kontot då får man lov att unna sig något!
ha en super fin fredag! Nästa vecka bärjar jag förhoppningsvis jobba på Friday´s på riktigt.
Give me more Friday´s :)

Maj 6, 2010

Sämst på att skriva blogg, kanske ska lägga ner detta nu. Har endå aldrig tid att skriva, hinner inte slutta skolan förrens jag e på jobb så de finns inte mycket tid kvar till datatid. Sånt hade massor av innan! Fick jobbet på Friday´s som jag sökte, är så glad att ajg fått de jobbet. Har varit på upplärningsdagar i veckan och repat på spektrum, varit i skolan som vanligt jobbat på mitt andra jobb och så. Så då förstår ni kanske varför jag inte skrivit något.
Nu sitter vi hemma kom hem från spektrum för en stund sen för de blev lite missförståndningar där angående generalrepetitionen tänke rinte ens ta upp de här, är så jävla förbannad! så vi ska tillbaka dit hlav 9 för generalrepetition. Det är lite kul med backstage pass! scenen är 50×30 meter.






Cher och hennes valpar
pitau.nu