carte blanche


almost wednesday

Hösten har kommit till Oslo, har lagt undan alla sandaler åt sidan nu och tgait fram dem stora halsdukarna , min vinterjacka hänger i gardroben och väntar på mig. På kören idag fick jag värsta julkänslan, med kaffe kakor och dofftljus. Var så himla mysigt var bara julmusiken som saknades. Idag va de bara snabbt hem om efterf skolan vi hade fått gratisbiljetter till generalrepetitionen till musikalen Body holly. Men den fall inte mig i smaken så jag gick i pausen. Tog med kameran idag för en gång skull. Imorgon är den hårda dagen på veckan. impro, balett, moderne och jazz klasse. Massa kaffe och proteiner så ska de nog gå fint.
Ha en fin kväll

söndag

I Fredes kom Fredde hit till Oslo, vi slutade tidigt i Fredes i skolan Så jag kom mig i tid till terminalen för att möta upp Fredde! I fredes var vi bara hemma och tog de lungt. I lördes va de strålande väder så vi begav oss in till stan , de va galet mycket folk så vi satte oss på en uteservering och drack min favorit is creme kaffe. Var allt för länge sen jag drack den sist. Sen åkte Fredde hem och delade tjejsnack med Lisa, Joanne & Madel medans jag va på jobb. Fick ta taxi hem i lördes för vi blev färdiga så pass sent så jag missade min sista tbana.
Idag har vi gått en lång promenad här i området, har haft jätte fint väder men de e ju så tråkigt att de börjar bli kallt i luften nu. Fredde har lagat mat och vi har sett film. Nu ska vi hoppa i bingen om kramas de sista innan han åker tillbaka till Helsingborg imorgon. Jag ska på skolan som vanligt i veckan, på tisdag ska vi se body holly på premiären, musikalen! Saknar mina vänner där hemma & i Stockholm. Vill ta hit dem alla!

Godnatt


lördag

Idag har Jasmin & Genz åkt hem tillbaka till helsingborg. Dem har varit här i en vecka nu och sökt massor av jobb. I veckan har skolan varit somvanligt, har varit sliten men de e inget nytt de iheller som dansare har man ont nån stans varje dag så jag slutade klaga för länge sen. hehe.. I måndes jobbade jag och i tisdes var vi på edderkoppen teater och såg på jazz on jazz som va koreograferat av Chet Walker, jazz on jazz är Bårdars egna dansekompani. Så väldigt många av våra lärare och fjorets treos va med i år. Annars har jag fått upp mina gardiner , så nu är mitt fönster så himla fint :)
I fredes jobbade jag och idag också har varit galet mycket folk på jobb båda dagarna, nu har vi ätit våfflor & kollat Disney filmer, homajorn & Joanne är här nu, senare ska vi väl spela spel. Imorgon ska jag på badhuset med zara och simma, basta och allt. På måndag startar en ny vecka, nya krafter!


D2


sunday

Jasmin och Genz har anlänt. Igår var vi på födelsedagsfest hos Maria.  De va riktigt kul faktikst fick prata med en massa nya människor. Men de blev ingen untgång för min del. Skolan har tagit dö på mig denna veckan. Idag har vi bara segat, jag har sett klart på hela första sesongen av Glee. Försöker ta hem säsong 2 nu också, men hittar de inte. Ska äta tacos ikväll innan vi drar på moderne föreställningen på dansens hus. Som jag ser en massa framemot. Imorgon blir de skola och jobb! Ska försöka hitta en sång till stemme lektionen på tisdag med. Tänkte sjunga nån disneylåt, något bra förslag någon?

lördag

Godmorgon, igår blev en galen kväll. Det är alltid festerna på bårdar. Dem spårar ut! haha. Sitter i min pyjamasdress och äter frukost nu ska gå och jobba snart. Sen i eftermiddag kommer min kusin och hennes kille hit. Ikväll ska vi på fest och imorgon ska jag ääntligen få sova ut.


bårdarfestär hemma nu och laddar inför skolfesten på bårdar ikväll ..