i just miss you

image446

halllee luliiaaa moment

ja och feest blev det. Nina, louise, otto, samme, fredde, fille, jocke var blandannat där. Grillade en riktigt go köttbit. och åt potatis sallad och sånt avlångt bröd. oooh, va gott det var. Kollade på youtube i kanske 3 timmar utan att röra oss ut fläcken. på massa gamla videos på excellence, bubbles, supernatural, Spice girls. Haha där fick vi oss ett gott skratt som väckte många gamla minnen. Hittade en riiktigt bra video http://www.youtube.com/watch?v=PU7_JyQxPkw sååå jävla bra.  men den bästa är endå http://www.youtube.com/watch?v=ozDh4NQveJs

  
 

Måndag

måndag - tisdag skulle vara mina lediga dagar. Så packade väskan och det bar av hem till fredde. Kvällen spenderade vi på Mezo. Träffade Aleksandra och Marina pratade lite tjejsnack, fast fredde hängde på ganska bra där endå faktiskt! Käkade min älskade lasagne. medans det regnade , plastakde jag hem i mina sandaler. måste ju använda dem, kan inte bara ha köpt dem till ingenting lixom. Men dem är fortafarande hela och fina. Aleksandra va också ledig på måndagen, så vi bestämde oss för at hitta på ngt iochmend Fredde endå skulle jobba. Så vi drog till väla där jag absolut inte skulle shoppa ngt, men det blev 2 tröjor, 2 nagelack, 1 par byxor och lite till. Somvanligt. Sen åkte vi vidare till plantan för att vattna blommorna hos hennes mobror. Sen tog vi bussen in tillbaks till stan och handlade grillmat på OJ , och hälsade på Carro på söderpunkten i all röra. Skulle det kanske bli fest på kvällen ?

  


sista dagen på festivalen

Okej jag är ett nytt fan till chanpange safari, riktigt bra och så jävla roliga, är bud på att boka bord till vintern.
Rix Fm va helt okej med förutom att det började 1 h efter väntat, i och med ett band spelade innan, men som var riktigt bra. Emilia va näst bäst och Velvet var lätt snyggast ! We all love dimonds ^^

   
     

Fredag

sååå tråkig festival, skojar dem eller. massa massa små fjortisar, illa :/  år och öl i handen, det skulle bara varit min unge. Hittade inget att köpa iheller. hittade en klocka för 100:- men aleks skrämde mig med att den skulle sluta fungera efterr en dag. Så jag skippade den. Gjorde av med pegar igår för alla dagar på festivalen. Carro hade bokat bord på Herrys kök eller va det hette, där vi maria kyrkan. Det såg riktigt dyrt ut där, blev lite rädda i och med Carro inte hade kollat mat och lista innan hon beställt borden. Det var jätte fint och personaeln va jätte trevlig, Jag kommer tillbaka. Åt en kött bit, potatis, bearnesås och två x cider för 230 spänn, de e inte mycket. Satt där till klockan 10 sen gick vi vidare. Först åkte jag och Aleks karuseller, riiktigt roligt, först spindelmannen som en uppvärmen, sen den jävla extreme fly som aleks tvingade mig på. Hatar den, den e riktigt ääckligt! Men det är en utmaning att gå på varje gång, Aleks tvingade mig, (grupptryck) så jag gick på tillslut, varje g¨ng när jag åkt den, säger jag  - aldrig mer, detta va sista gången, sista !! Gissa om jag sa likadant igår också. Haha..
Karuseller är så kul. Måste åka till liseberg också ju innan det börjar bli kallt igen, Meh vilken dag. Vilken ? Aleksandra du måste hänga med. Ja tillbaka till igår. Vi gick förbi tivoli för att ställa oss i klön och få stempel, men där va inget trevligt folk, en massa äckel, skulle säkert bli slagsmål varannan minut, så vi gick viadre till tempel istället. Maria som skulle gå ut med oss gick med fille istället till någon konsert, Carro stack hem med Davve och somvanligt var det bara jag och aleks kvar, Tur jag har dig gumman ^^
Det var faktiskt kulpå Tempel, lite folk i början, slappstå i kön, men sen kom en hel del.
- You never see me again. herregud säger jag bara. Såååå fulll . .

Idag är jag ledig, jobbar imorgon har bytat tid med Rasha. Jobba på en söndag 10-8 KUL !! jäääte roligt... Idag har jag planerat att fixa naglarna kl. 13.00 efter det gå in om Gina och hälsa på Aleks, sen till H&M kola rean, carro coh aleks hade ju hittat väskor för 50 spänn. Varför hittar inte jag sånt. Sen ska mamma och ida komma för vi ska åka till väla, Seeen mabey ska jga passa ida, va med elin, åka in till stan kolla rix FM festivalen kl. 20 sen pan safari eller va dem heter. Va riiktigt mycket folk igår i det tältet. Men men det löser sig jag e så liten endå , tränger mig fram, det löser sig. Ja det var en kass festival iallfall, Helsingborg blir ju bara sämre och sämre !

vill tillbaka nu , nu ,. nu


image431


     

helloo

Varför känner man sig så rädd ibland. Eller rädd? vet inet om det är det rätta ordet. typ som om ända från halsens sväljar ställe ner till slutet av revbenen som om det fanns ett rör där med ett lock på som bara tryckte och tryckte men röret är endå typ helt tomt, och magen är helt full. Sånt jobbigt. Som kroppen ibland ska känna.
Gå igenom alla sorts känslor. Meh jag vill inte gå igenom dem. Vet inte om ni känne rigen er men jag gör det  och det känns bara så konstigt och fel. Som om ingen typ lyssnade eller brydde sig, precis som om dfär inte fanns ett rör. Varför förstår jga bar mig sjävl just nu, det var ju inet bara det som var meningen!

image429

tidsfördriv

Dagens låt:  partystylers - we are the party stylers
Dagens frisyr: totte
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: jeans, sandaler, vit tröja från gina
Dagens roliga händelse: tasty house på knutan
Dagens planer: somna tidigt
Dagens vill ha: körkort, fortfarande
Dagens saknad: mamma, ida, oliver
Dagens drog: mentos lakris
Dagens tråkigaste: jobbet
Dagens finaste: Aleksandra
Dagens måste: dusha, deo
Dagens dricka: vatten
Dagens köp: berry yougurt, färdigmiddag
Dagens mat: färdigmiddag
Dagens kärlek: fredde
Dagens mående: dåligt

totalt i önadan

image428
ma ´ new shoes

Om ni bor långt ifrån brandstationen måste ni ringa tidigare

Ser att jag missunnat bloggen mina inlägg sedan den 23. Har inte varit med mening antingen har jag haft annat att göra, jobbat för mycket eller så har jag helt enkelt sketit i att skriva, dont remember. Under dem senaste dagarna har en go lön kommit , har sett film. Träffat Elin ♥ Fick presenter från Paris. En bad bomb som redan är uppanvänt, jätte mysigt var det , hela badetblev hlet rosa men det fanns bara en liiten liiten negativ sak med det hela, att man inte kunde andas, badrumet blev helt parfymerat och jagblev helt yr i huvudet , Fredde höll på att kvävas. Funderade ett litet tag på om du hade tänkt att förgifta oss , haha men det var Freddes tanke, Fick ett par jätte fina trosor också i min favoritfärg som redan är invigda. TACK darl . .
Börjar jobba kl. 10 idag. Slutar 7 ska ta bussen direkt in till stan då för solning, sen ska jag möta aleks utanför fredde för att gå en promenix på festivalen. Kanske handla ngt fräsigt. Eller åka nån karusell. Jaaa karusell ska vi åka, den värsta av dem alla. Nu när jag sitter här i min ensam värld vad kommer mer upp i mitt huvud. Jag har ju redan berättat om Freddes fest. Det är faktiskt inte så mycket som har hänt sen i lördes. I Tisdes var det min lediga dag och gissa om det pissregna? Jaa det gjorde det. skoj! Ville använda mina nya sandaler. Träffade på en kusin där hemma när ja va på väg på min lunch, rikitgt roligt hade så mycket att prata om att tiden bara rusade iväg, va synn det är att alla tappar kontakten. Önska man kunde umgås med alla lika mycket. Kanske om det fanns 24 h till på dygnet så kanske. Jaja nu ska ja ta bussen till Maxi för lite slitande.
Soo long ♥

Stomp the yard

image427
jätte bra film, om ni älskar dans. Lite annorlunda än alla andra faktikst
men den va riktigt bra får 4 hjärtan av mig ♥ ♥ ♥ ♥
kommer väl säkert ut på bio snart eller ngt. se den då!

Tasty i mitt hjärta , låt mig besjunga dig nu

Då va de upp och jobba igen jaha Tasty. Ikväll blir det visst kanske Tempel, Det är aleks som är på g , men jag har ju hört att det är 20. Vet inet om edt stämmer för isåfall kommer vi INTE in! Igår var jag och Carro på väla från kl 1 till hlav 6. Ganska onormalt japp. Handlade ett par efterlängtade sandaler, va lite rea på dem så de va menat att jag skulle köpa dem + att det fanns bara 36:orna kvar. Och dem var till mig. Ska kasta alla mina sandaler , helt trasiga. Och båt skor komme rjag aldrig mer att köpa. Heelt heelt svettiga. Snart är det lön. Som jag längtar juts nu har jag kvar 164,70 kronor kvar på mitt konto. Men om 2 dagar finns där mycket mycket mer. Måste också handla på asos. Det var ett bra tag sen sist och nu har dem fått in såå mycket fint som jag bara måste ha. Just det ja köpte smycken på gina igår av Aleks 15:- styck, de är ju nästan som gratis. Kunde inte tveka på dem, så köpte 3 par. OCH ett armband på Indiska. Det var va ja hittade på 6 timmar på Väla. Kul butiker. oj nu e kl. 10.42 och jag ska ta ut cyklen och allt. Kommer jag hinna. Slutar 19 idag. Hade hoppats på att plugga teori, men det sket sig.
Puss och kram skumbanan ♥

va bara tvungen

FÖRSTA
riktiga jobb:
dela ut tidningar
egenköpta CD: minns inte
piercing/tatuering: piercing i naveln
riktiga kärlek: Fredrik och ingen annan ♥
fiende: superstararna

SENASTE
biltur:
idag , med pappsen i ösregnet
kyss: idag , typ 1 minut sen fårn min älskling
lånade bok: Skratta inte nu, siddharta
film sedd: disturbia
dryck: cola
mat äten: lilla menyn på macadonkan
telefonsamtal: med pappa
låt spelad: minns inte
irritation: hon egot

JAG
vill:
bli justins danssare
har: inga pengar
önskar: att jag hade en egen lägenhet med älsklingen
hatar: mörker
är rädd för: havet
undrar: varför allt är så orättvist
ångrar: att jag sa 5 dagar i veckan
älskar: allt som älskar mig tillbaka
sjunger: alltid
gråter: alltid åt extreme home make over, eller va de hette :/

JA ELLER NEJ
jag har en dagbok:
nej
jag gillar att laga mat: nej
jag har en hemlighet jag inte delat med någon: nej

FAVORIT
nummer: 
finns inget sånt, man har bara tur
färg: rosa
dag: fredagar
månad: augusti 
drycker: vatten

FÖREDRAR
gos eller hångel:
gos
rött eller vitt vin: vitt
hemmakväll eller utekväll: utekväll

INOM DET SENASTE DYGNET HAR JAG
gråtit?
nej
hjälpt någon? nej
köpt något? ja
gått på bio? nej
sagt jag älskar dig? ja
saknat ett ex? va? haha minns inte ens mina
skrivit i en dagbok? ja, typ nu
haft ett seriöst samtal? nej
saknat någon? ja
kramat någon? ja

fest på kollan

Tress , tress och stress . . Finns det något värre, igår var det hemskt på jobbet. riktigt mycket folk och vi var bara två stycken som kutade mellan bakelserna och nötterna. Trodde jag skulle dö, men de hade inte vatt så bra enligt vakten , inte enligt mig iheller. Fick nästan magsår. Okej nån vann precis 50 000 på Tv, Det jävla programmet dem bara luras för pengarna är ju inte skattade än. Äsh! Meeeen det är det ingen som vet . Hade också velat vinna dem pengarna då hade jag dratt utomlands med alla kompisar , jag hade säkert bjudit alla också. Hade ju vatt "rik" . Igår var det fest i Freddes koloni. Glömde bort min kamera helt men tog ett foto iallfall. Som ni kan se.

Folket drällde in sent som vanligt, Trevligt att komma 2 timmar för sent , äh men de e "coolare" att komma vill typ 11. Eller ? Var där ett tag tills det blev mörk sen driog vi upp mot dansbands banann och jag och maria bugga. rktigt kul var det. Carro du skulle ha varit med där och buggat lite. Sangan lärde sig visst foxtrot också, det är inte dåligt det inte. Nu ligger min älskling och sover på mitt rum. Kommer säkert sova länge till efter igår. Ganska full ja. Mååååste till Väla idag. Sen vid tre ska man till kolonin igen. Idag är jag LEDIG

Maria kan inte träna idag . glömde jag skulle till kolonin ,
men imorgon efter jag slutat jobbet ? ♥

image426

I just löööve looking at you

  image420
   

   

hej har ni ett par typ 35:or ?

nästa inköp ska vara svart converce sko. Finns ingen bättre sko. Måste måste ha ett par coh det är nu, mina beiga ska jag kasta, när jag samlat mod till det. Varför känns det som om jag kommer att somna inom en timme. Visste image414ni att det fanns cevila vakter på Maxi, kanske ofattbart, eller. Bara jag som säger en massa korkat igen. Vill flytta till en helt egenlägenhet nu,. Så vill jag har ett stort kök ett jätte badrum och en mega balkong så vill jag typ bo på stattena. Självklart tillsammans med Fredde, Hyran ska vara max 3000:- i månaden. Jag sa väl att jag bara drömde lite nu ? Då skulle jag nog målat en svart fondväck i vardagsrummet. och i sovrummet ska det bara stå en bauta säng proppad med en massa kuddar som man bara kan slänga sig i som om man svävade på en massa moln. Och varje dag jag kommer hem från jobbet ska Fredde ligga i den och ha saknat mig som om jag varit borta i en hel evighet. 8 timmar är ju faktikst en massa timmar det också! En dag , en dag

image417


you make my day ^^

Älskling jag måste berätta att du är helt underbar, Du får mig att bli varm i hela kroppen. Jag kan inte sova om du inte är vid min sida. Det finns ingen som du , älskar dig mest av allt på jorden, kan göra, säga allt till dig. Vill alltid , alltid vara din. Det bästa jag vet med dig är att du verkligen älskar mig ♥

image413

mys mys med ben & Jerrys kanske det kanske

Köpte nya solo tidningen igår, den bli bara sämre och sämre nu och alla dem där one size produkterna skämmer bara ut tidningarna och " designerna" ännu mera och det ända dem visar är kläder för över 1000:- st, vem köper det lixom jo dem som inte hellre skänker det till rädda barnen. Skulle aldirg kunna köpa en tröja för 1000 spänn, lön löst lixom. fats det stod en hel del om hur bra och fin man var hur man än såg ut, var skit fint och riktigt bra skrivit. Siklikontuttar är faktiskt inte allt och jävligt opersonligt! Så de é så. Riktigt fint väder, och då såklart har jag börjat jobba som bara den. 5 dagar i veckan , 8 timmar om dan. låter det skojigt? Avunsdjuka ? För det är väl ingen som vill vara ledig när det är 26 grader ute inte. Idag är det ännu en fredag man inte har nån som helst aning om vad man ska göra. Tivoli, grilla, filmkväll? Är riktigt sugen på tivoli men bara om man blir ett gäng och för var timme som går blir jag tröttare oh tröttare. Eh det där lät konstigt som typ allt annat jag brukar säga. Men men , ska försöka samtla ihop lite folk om inte hela hbg har blivit drabbade av atombomber och somnat efter katastrofen , som alla andra helgdagar, fast i och för sig hade jag behövt vila. jobbar 10-19 imrogon och sen leder kvällen vidare till Freddes koloni. Sen e man ju ledig på Söndagen. Yeah yeah! 1 jävla ledig dag . Nästa helg är det festival coh dåbär det av till Maria. Åh , vad jag älskar Helsingborg

Åh va ja saknar träningarna och tävlingarna


image412

                

dagens vill haoh, what a sunny day

Gårdagen kändes som hur många dagar som helst. Min lediga dag från jobbet gav mig helt underbart väder, träning, shopping, cykeltur och umgås med mina vänner. Som planerat tränade jag med Maria och åkte sedan ner till Oj för att möta Aleks och Carro. Miir och jag handlade riktigt god potati sallad light och biffar. Grill hade vi redan sen förra gången vi skulle grilla då det istället började ös regna. Men denhära dagen var speciellt och allt va min idé. carro handlade nån korv coh bröd och aleks nåt annat bröd som hon hackade sen isönder. Anna mötte vi nere på gröningen med värsta filten till typ 10 persobner plus att jag hade med mig 2, maria 2 och carro 1. Annas grill verkade inet funka så den hottade vi, jävla eldorado grejer. Slösade hela tändsticksasken på den grillen och halva "grannarnas" tändvätska. Oj har riktiga grejer för våran grill den funkade den. Och brann som bara den. runt om oss dunka musiken ut ur min nya högtalare till Ipoden. Och cidern på oj ska vi ju inet snacka om , riktigt go jordgubb-lime.  Maria tog med sin vatten pipan. och där satt vi ända tills kl. 11 jätte mycigt och lyckat var de. Otto gjorde oss besök ett tag där med även så fille. Efter att jag och maria cyklat hem till henne , väl framme på västra berga bestämmer vi oss för att cykla ner på 7 eleven på söder för att köpa den efterlängtade Ben&Jerry glasset som inet fanns på videomix på tågaborg. I bara linne och en tunn tröja cylkade vi ända tillbaks ner till söder handlade glassen och cyklade hem igen. Utan att frysa ett endaste dugg. När vi va framme va glassen såklart smält. Jävla skit också, men efter att ha stått inne 10 minuter i kylen gick den att äta endå. Hade blivit riiiktigt sur annars. Imorse  var det planerta att mamma skulle ringa och väcka mig när vi skulle åka till Jonstorps marknad, och senare på kvällen mysa med att äta gott hemma. Men så blev det inte , Anna från Tasty House ringde istället kl. 11.00 och väckte mig om jobbet . Behövde rycka in idag igen så fick stryka allt planerat och jobba till 21.00 istället. Riktigt segt var där i 2 h helt själv. Imrgon jobbar jag 11-19 lite shysstare tid. och så fortsätter det till på Lördag , För på Söndag e ja LEDIG. Nu är jamsin , banne , ala, nicklas framme i makedonien, är så avundsjuk. tack Aleks för du tog med dig det fina vädret hem ♥
Har inte fått all bilder från gårdagen av Carro och Anna än , men lägger in mina egna så länge. .

    
    
     
   
       
  
 

  and so on ♥

åååh dessa jävla överskrifter

Oh , what a sunny day . . Igår kom aleks hem, lika fort kom hon in till stan med mig, carro och maria. Har saknat dig så mycket ... Jag, miir och pappa tog cyklen in till stan körde 50 i backen, höllt på flyga av cyklen. bråka med en bilist också som höllt på att köraöver mig på övergångstället, jäkla kossa. När vi väl kom fram till Haket var där smockad med fok och kö utanför som väntade på ledigt bord. Var riktigt sugen på haket , en aning störigt va det faktikst, BYGG STÖRRE UTESERVIERING. Har typ 3 ställe man kan gå till i Hbg om man ska ha råd med maten. Vi fick ge upp och dra till Mezo istället, men de gjorde inget för dem har världens godaste lasagne. trior ni det fanns plats där.. Ne, men tillslut haffa vi en plats precis vid fönstret dem andra hant knappt att resa sig. Jag beställde en lasagne, maria nån pasta och aleks och carro käka skräp, kakor och läsk. Bra , mycket socker en helkaloribomb för hela veckan. Var en massa slagsmål i stan, orka huliganer asså. Undra va dem tänker :/ Deras lag vinner ju inet emr för dem slåss. riiktiga mesar, var en av dem som skrämde skiten av mig fick det nästan i brallan. Men jag hade tatt han, med Freddes "kunfuu steg" . Eller inte! Sen drog vi till Bogge , min favort affär. Och handla lite godis. Sen fortsatte kvällen hos Fredde, kollade på Beck och mös. Igår var det helt galet bra.Förutom att han berättade en massa spökhistorier och somnade före mig så jag va livrädd. Berätta om andar och läskiga drömmar och sånt. Trodde inte jag skulle kunna somna, men det klarade jag! Och inte en endaste mardröm på hela natten.

Vilket väder idag igen, hade lökar på rumpan, inte så konstigt efter min cykel väg, hämta nycklar på tretorn, hämta prov på körskolan , hämta schem på Maxi, sen hem. heeeelt lökig. Bara för att det är så fint väder så ska vi Grilla ikväll. Anna, Aleks, Carro, Maria och jag . Det är inet varje dag alla kan och vill ! Men först blir det träning. Och ikväll sover jag hos maria och träningen fortsätter imorgon, måste göra klart min nya solo dans. Har redan kommit på 4:a 8:or. Ganska okej för att vara en gång. Får se hur det blir med den, har INGEN som kan hjälpa mig iheller. blir galen .Nu har vi fått internet i Ausås igen 24 timmar om dygnet det var på tiden efter ett år.
En massa kärlek till min äslkling Fredde för att han gör varje dag till den bästa och älskar mig mest av allt.
jag älskar dig ♥

image360


jag såg en fjortis

Gårdagen blev helt lyckad. Kl. 6 kom Anna till mig, sen som vanligt. plattade sitt hår i ca en timme. Jag mitt på 10 minuter, tillskillnad från hennes "peruk". När vi va helt klara var kl. 7 precis då vi skulle vara hos emelie. Skulle hämta Maria & Carro och miir också på västra berga. Som tur var låg lokalen på Ringstorp, nära och bra. Maria varvägvisaren och där var det. Vid vår entre var hela lokaeln redan full med folk. Men vi var inte sist! Men nästan. Till middag blev det pasta sallad (oväntat) med riiiktigt go feta ost. Köpt på Oj var det sista vi hörde. Förfesten var till för nära och kära. Hade så himla kul och åt så mycket bröd. kanske 11 skivor. men de va så gott. Sen fick jag coh maria typ fotopanik och fotade i sönder kameran, sen kom han , in genom dörren och lös upp hela rumet. fredde min älskling bara 2 timmar försenad. haha, eller rummet lös inet särskilt mycket var typ kolsvart, jag och marai försökte få ingång ljuset hela tiden men det var nog bara vi två som ville de. Man ser ju inte varann i mörkret och mn hörde inte varann för msiken.  Lindas båstads historier gav oss många ggoa skratt. hon e för roli hon. sen bar det av till Tivoli, anna skyssade oss som tur var. kl. 1 var vi inne och full gång på scenen. Somande typ 4 pga en helt ovesentlig och dum diskussion med en viss person. men tillslut kom john blund och sa natti natti iallafall...

   
 

Shut up, why dont you sleep with me come on , why dont you sleep with me shut up. .. riktigt rolig låt. på morgonen vaknade jag av mobilen, somvanligt men den här gången var det varken mamma eller pappa, det var anna från tasty house som behövde mig för att rycka in för Rasha var sjuk. ABSOLUT, på med kläderna och på bussen hem en fördigmiddag i magen så var jag klar, meeeh det fina vädret då? det försvann endå efter en timme typ. så det var helt okej att jobba. Fick stänga helt själv idag. riktogt läskigt men jag kunde och allt gick som på räls! Först krånglade maskinen lite när jag skulle skriva ut rapporterna. Fick typ magsår och panik men annars va allt helt okej. varför kommer alla kunder alltid i sista minuten, fick värsta utskällningen idag på bussen för ajg betalade med en hundring. Lööönt. ska jag missa bussen för att växla eller.

  
   
  Inatt jag drömde något som , jag aldrig drömt förut.. lallal alalala, det är faktikst sant drömde den värsta mardrömmen nånsin, Drömde typ att jag och Anna, Fredde coh nån till men jag minns inte vem var typ på semester i IRAK (ganska osannolikt) så blev det krig ( ganska sannolikt) så sprang jag med fredde i handen hela tiden. vi sa att vi älska varandra hela tiden och sånt. och jag sprang runder i freddes gamla siden kallingar och en natt linne, kunde inte få tag på vår resväska för hela vårt hotell va bombat, men så hade jag min gröna väska som jag hade på festen igår, me kamera , mobil och lite pengar. så ringde anna, hej jag e i helsingborg nu. Vi bara åh vi vill cokså hem men inga flyg gick. Bad luck ! Anna typ sket i oss vi bara hejdå så la vi på, sen kom vi till en jätet stor båt fullt med soldator vid varje dörr riktigt läskigt och där gick jag hand i hand med fredde och mina siden kallingar liv rädd, så hade dem organiserat typ innebandy på båten för ungdomar för vi inte skulle vara rädda så spelade vi, jag och fredde. och många andra så såg vi en båt ute på havet  med en massa soldator så stanna alla upp coh spela för vi akulle se om det var en av våra eller dem onda, så börja dem skjuta riktigt mycket så spang vi riktigt fort, skit äckligt grät riktigt mycket. så glömde jag min väska i lokalen med penagr och allt. Så vi kunde inte handla något var riktigt hungriga och törstiga. så gick vi där och lova varnadra att om nån dog skulle vi dö tillsammans, så hemsk det var. När jag vakna kände jag så åh va r det bara en dröm. riktigt skönt kändes så verkligt. tänk om alla andra i Irak bara hade haft en dröm också. Fy fan va dem måste leva skit asså, vad är meningen med livet där ? va livet en gåva från gud ? Ja iallafll när jag vaknade kramade jga om fredde jätte mcyket
Han bara ;
- åh sluta, lägg av , jag sover
Kul kille, kul ! Somnade inte om igen som tur var, vågade inte. Jag älskar dig Fredde ♥/ tiiren ♥

Dagens

Dagens låt:  DJ Dean-if I could be you
Dagens frisyr: platt, totte
Dagens smink: nada
Dagens klädsel: mys shorts, linne
Dagens roliga händelse: anna historia på bloggen
Dagens planer: emelies tjejmiddag/fest
Dagens vill ha: körkort
Dagens saknad: soool, aleksandra
Dagens drog: vatten
Dagens tråkigaste: sovit bort hela dagen
Dagens finaste: Fredde
Dagens måste: Plugga teori, dusha
Dagens dricka: apelsinjoice BRAVO 
Dagens köp: inget
Dagens mat: thai mat med räkor
Dagens kärlek: Mamma
Dagens mående:sådär faktisk

ja må han leva uti hundrade år

grattis älskling, idag är det din dag och jag ska ta väl hand om dig ♥ vaknade med morgonkvisten idag. Upp och tränade ett rejält pass och sen hem och bokade körtider och uppskrivning. oh, uppskrivning riktigt nervöst. Tänk om ja inte klarar det, fan va surt då. Måste ha mitt körkort nu asså. Har snart gått ett år sen jag började med de. Men nu kör jag på riktigt. Plus att snart e jag också 19 och så ska man ha de. Snart hämtar mamsen mig och vi ska till Väla för att handla ngt fint till min älskling. Vet inte alls vad, e typ pank , men det löser sig! Ikväll ska jag med Anna & Carro till grillfest med klassen i rydebäck. Efter det bär det vidare av till fredde. Imorgon blir det förhoppningsvis träning igen och på kvällen är det ju emelies fest. Ska bli såå roligt! Vad händer på lördag & Söndag då. Joo Aleks kommer hem. hihi. Det var på tiden!

 
    

onsdag

då har man fyra nya filmer att se
♣ shoter
♣ perfect stranger
♣ gangster
♣ i see you come

Det är ju ett fruktansvärt film väder. Anna hämtar mig om ca 1 h.  Maria too. För att shoppa på väla, shoppa presenter är den största anledningen. Kollade igenom datan och hittade hur mycket gamla bilder som helst. La upp ett par för att dela med mig. Nu måste mitt liv komma igång, kan inte gå här och sega mera. ha d fint ♥


gammalt, men så underbart

            

stockholm o5

image328

kommer aldrig glömma den resan, hade så jävla kul ♥

you are my everything

image329

Drömmar går i uppfyllelse

Gårdagen blev både skit och helt okej. . .Det blev inget Tivoli, kostade 120:-, och där var bara en massa äldre folk. Kanske de hade varit skoja, men jag betalar inte 120 och går dit med tre grabbar. Imorgon fyller Fredde 19 och jag har inte handlat något än. Tänkte hoppa på med Maria & Anna till Väla om de gick för sig. Så kunde vi kanske lägga ihop något till emelie också. I Måndes såg jag nån animerad film som hette bla bla bla och minimojerna. Minns inet det första ordet. Men den va jätte bra iallafall förutom att klockan var 2 på natten och jag höll på att somna. Sen vaknade vi 11.20 vilket maria tyckte verkade hemsk. Är det verkligen så sen, när man är ledig? Okej det var fint väder så det var ganska irreterande att sova så länge. Men vi hann med allt som planerat iallafall.

Tänk att Anna flyttar till stockholm nu, det som bara har varit en dröm tidigare, faaan jag skulle sökt in, ångrar att jag inte gjorde det nu. Men har ju redan lagt upp min planering för nästa år. Så det ska säket bli bra. Och min älskling har lovat att flytta med mig, annars hade det varit bud på att inte flytta här ifrån alltså. Vad är jag utan honom. Nu har jag kommit på att Helsingborg är en jävligt tråkig stad. Folket med. Om det inte vore för min Maria, Aleks och Anna ♥ They make my day! På Fredag blir det Partaj hos Emelie som fyller 18. Och jag missar nog "klassfesten" som är på Torsdag. Eftersom att Fredde fyller 19. Ska försöka ordna det Så jag kan vara på båda ställena. Om jag inte är där så önska jag iallfall att jag var där. Det där lät konstigt.
So long / Tirren

tisdag

jävla väder. com riktigt tråkigt. Imorse strålade solen och vi gick & träna & tog en promenix i stan. Efter träningen hade det spöregnat och på efter middagen blev det sol igen och ja satt på balkongen och åt och glaaasade! Åkte in till stan handlade grillmat på OJ till grillningen på gröningen med Miir, Fille, Jocke, Johanna & Fredde precis när vi kommer upp till Fredde för att gå mot gröningen börjar det spö regna när vi står med grillmaten i händerna i hallen med vars en kasse från oj. Det var den grillningen de det! roligt väder, man kan inte planera ett piss. Och nu strålar solen sånt falskt igen.. Jag känner det i luften det är sånt falskt väder. Åh blir gaaaalen. Dagens hjdpunkt är nog TIVOLI ikväll som har tisdags öppet. Blir en shotahejta ditåt verkar det som. Önska att Aleksandra var hemma. I Serbien strålar solen och det gassar av varme, men hon har lovat att ta med sig värmen. Så nästa vecka blir det fint väder mina skåningar. Ses på tivoli ikväll, ellehur ! Förväntar mig att ni e där. hihi så jag slipper bli själv med grabbarna.


Grattis Anna som kom in på förberedande på Balettakademin i Stockholm !

image326

måndag

Jipei ka ye var gårdagen bio, Die hard 4.0 riiktigt bra. Har sett två skit bra filmer på bio nu. 100 kr ska man få nåt bra för iallfall. Får va slut på sånt slösande nu, pengarna bara tickar och tickar. Och Tasty ringer aldrig. Skulle ju vatt igång och jobbat nu ju. Ska ta en liten promenad dit idag hade jag tänkt mig och se vad som försegår! Bra att chefen är utomlands och glassar. Hur ska jag kunna få tag i honom? Idag började fredde jobbat. känner mig så ensam, när alla jobbar och jag bara sitter här. Blir galen Och så har man fått dille påimage325 Ben & Jerry's glassen. Och det är ju jätte bra för ekonomin, ett totalt rån för min plånbok. Har redan handlat 3 stycken. Man ska aldrig börja för man kan bara inte sluta. Bara en till sen får det räcka. dessutom är det en endaste stor kaloribomb. Idag ska jag sova hos Mirr, imorgon ska vi träna med Peter och Elin också, bara Elin Lundh som saknades så hade vi kunnat köra gruppdiscon. Måste träna på det också. Måste kika lite på superstar videos också så jag får nån hum om vad som gäller. glömde mina körkortsböcker / papper hemma hos Fredde om jag också måste hämta, jobbigt! Måste till stan och maxi idag . Viktigt , viktigt. Anna är hemma från sthlm igen, Elin med och snart kommer Aleksandra hem, Yeaah! bara 6 dagar kvar . sen så. . . Saknar henne jätte mycket. Min lila partipingla. Fixade min blogg idag, blev najc. men förra va också nice :) Fett nice.
Nu får jag röra på min lilla rumpestuns och kila iväg till Maxi med pappa så vi kan fylla kylen lite. sen ska jag städa rummet eftersom att pappa tjatar hål i huvudet på mig. Städa hit städa dit ! De kommer se ut som en ssviiinstiaa när du får lägenhet . jajaja mitt hem kommer va SNYGGT! så de é så . .

HAVE A NICE DAY

dem bästa dagarna i ens liv

      
 
    

Bokat

Thailand 
16 December - 17 Januari

image302

The night is mine . .

Är det någon mer än bara jag som tycker det är dö trist, silket väder, de måste ju vara ett skämt. det blir bara en massa innesittande och film och alldeles för mycket godis. Från 10 när jag vaknade tills nu, har det ju baar pissregnat, jätte rolig sommar. Tänkte dra till tivoli i helgen men blir nog inget med det, vill inte stå i den jävla kön i flera timmar. dö trist ju ! alla jobbar och fredde vill bara lana. Aleksandra är i Serbien och Anna i Stockholm. Aleks ringde föresten igår, gissa om jag blev överlycklig, längtar så mycket tills hon kommer hem!
Idag har jag varit och tränat med Maria och gjort en film om Costa Brava som jag egentligen skulle ha gjort för flera veckor sen. Gissa om filmen funkade när den var klar, efter 3 timmars arbete ? Nej de gjorde den inte. Så får sitta och fixa med den nu igen. Såg ett jätte bra film i morse också the last mimzy. den som kommer på bia snart, se den, den va faktikt himla bra den! Förhopningsvis börjar jag jobba nästa vecka. Fredde också hoppas att vi kan ses lika mycket för det. Vill så gärna bo med dig, så hade man sluppit bekymra sig över det. Älskar dig så mycket ♥ Du och ditt jävla lan tar kål på mig. Alltså tänk så lite vänne rman har egentligen , man har en massa kompisar men få vänner, den som säger at dem har många vänner har inga alls. På sin begravning ska sju man bära ens kista tänk att man har hela livet på sig att välja ut dem få. Ju äldre man blir ju svårare blir det att finna dem. Och det är många som man inser nu som inte egentlige var ens vän. känndes så konstigt igår, att allt kanske skulle bli annorlunda. man är ju van vid det hära nu. Men endå bäst med det andra. Att det har gått så långt tid visste jag inte. Hur har jag klarat mig utan. Saknar det så mycket.

image301

min väg upp till superstar


goyhenburg disco dance trophy star ungdom
* 1 ( 862) Borgström, Marielle Dawes
* 2 ( 852) Astrid Eriksson BF
* 3 ( 851) Gärdegård, Sara Dawes
* 4 ( 849) Caroline Ståhl DLJ
* 5 ( 858) Elina Fraenkel DDG
* 6 ( 847) Terese Noren DH
7 ( 845) Amanda Jinhage DDG
8/10 ( 844) Anna Hallstensson KD
8/10 ( 850) Sandra Svensson ND/ÖHC
8/10 ( 857) Karin Viklund KD
11/12 ( 853) Paulsson, Karolina Dawes
11/12 ( 854) Josefin Nytomt DCSW
13/20 ( 840) Olander, Sandra Dawes
13/20 ( 841) Elin Jansson DCSW
13/20 ( 842) Söderlund, Elin Dawes
13/20 ( 843) Sofia Navas DCSW
13/20 ( 846) Malin Wennberg KD
13/20 ( 855) Theland, Lotta Dawes
13/20 ( 860) Amanda Folkö DLJ
13/20 ( 861) Matilda Carlsson ND/ÖHC
21/23 ( 848) Sandra Eklöf LDT
21/23 ( 856) Susana Elisabeth Tello Baeza DCSW
21/23 ( 863) Sofia Holmberg ND/ÖHC

Calmar cupen star/Vuxna

* 1 (1375) Malin Simson DDG
* 2 (1370) Elin Söderlund Dawes
* 3 (1383) Petra Hagelbrand DCSW
* 4 (1373) Sofia Jonason DCSW
* 5 (1387) Terése Norén DH
6 (1385) Elina Fraenkel DDG
7/9 (1371) Elin Vernby DCSW
7/9 (1378) Sandra Wilhelmsson LDT
7/9 (1381) Charlotte Andréasson DCSW
10/13 (1374) Nicole Hervidsson KSD
10/13 (1384) Karin Viklund KD
10/13 (1390) Matilda Carlsson ND/ÖHC
10/13 (1391) Klara Trygg DTLH
14/17 (1372) Diana Nord KD
14/17 (1377) Johanna Kaukonen DLJ
14/17 (1382) Lotta Theland Dawes
14/17 (1389) Camilla Edholm DTLH
18/19 (1386) Erica Larsson LDT
18/19 (1388) Sandra Eklöf LDT


Let´s move cup Star Ungdom + Vuxna

*1 ( 948) Nathalie Andersson LDT/LM
*2 ( 927) Charlotte Andréasson DCSW
*3 ( 930) Viktoria Andersson LDT/LM
*4 ( 923) Josefin Reinelöv DAWES
*5 ( 928) Martina Bäck LDT/LM
*6 ( 943) Karolina Paulsson DAWES
*7 ( 941) Elin Söderlund DAWES
*8/10 ( 947) Kristine Augustsson DDG
*8/10 ( 949) Terése Norén DH
*8/10 ( 956) Simon Grip RGDT
11/12 ( 929) Natalie Skowronek DDG
11/12 ( 932) Louise Lindberg ND/ÖHC
13/21 ( 922) Linda Ingwall KD
13/21 ( 926) Nicole Hervidsson KSD
13/21 ( 933) Anna Jochnick DTLH
13/21 ( 938) Sara Grundström WAD/VDC
13/21 ( 942) Lisa Belven KD
13/21 ( 944) Malin Wennberg KD
13/21 ( 950) Linn Hedman ND/ÖHC
13/21 ( 953) Anna Kahlin DTLH
13/21 ( 957) Isabella Giannias KD
22/26 ( 920) Josefine Billstrand KD
22/26 ( 925)
22/26 ( 934) Cecilia Kempe RGDT
22/26 ( 935) Klara Trygg DTLH
22/26 ( 954) Malin Andersson RGDT
27/32 ( 921) Elin Johansson BF
27/32 ( 924) Lisa Tammelin KD
27/32 ( 940) Karin Viklund KD
27/32 ( 945) Marielle Borgström DAWES
27/32 ( 946) Malin Svedling LDT/LM
27/32 ( 951) Caroline Ståhl DLJ
33/35 ( 931) Caroline Gardell DLJ
33/35 ( 936) Michael Östling RGDT
33/35 ( 939) Alexandra Hurtig BF


westra aros disco cup star vuxna

*1 (1158) Terése Norén DH
*2 (1152) Josefin Reinelöv Dawes
*3 (1156) Angelina Sköld BF
*4 (1145) Malin Wennberg KD
*5 (1149) Malin Svedling LM
*6 (1150) Anna Jochnick DTLH
7/11 (1148) Camilla Lindström DIK
7/11 (1155) Josefin Öström WAD/VDC
7/11 (1160) Caroline Ståhl DLJ
7/11 (1161) Martina Bäck LM
7/11 (1162) Johann Niva DTLH
12 (1146) Maria Alkefelt DH
13/19 (1151) Sara Söderlund LM
13/19 (1154) Karin Viklund KD
13/19 (1159) Malin Blomberg LM
13/19 (1163) Linn Hedman ND/ÖHC
13/19 (1164) Anna Hallstensson KD
13/19 (1165) Kristina Hogvall RGDT
13/19 (1166) Lisa Tammelin KD
20/21 (1153) Sandra Svensson ND/ÖHC
20/21 (1157) Pernilla Bäckman KD


disco dansarehaha , asså tänk att dem jäävla knattarna kickar oss.
helt sjukt, så ska mina barn bli en dag

ny start . .

Fy fan va tråkig sommar, har inte varit på stranden en endaste gång. Vädret e skit kasst och folket är tråkigare än nånsin. Skulle grilla på gröningen igår. Men ingen ville ellr orkade och alla va upptagna, enda fina dagen man har.
man hör inte ens fåglarna kvittra på mornarna, dem har nog sten dött allihopa och drunkat i nån vattenpöl på drottninghög.image299 I vinter åker jag till paradiset, thailand. Ska bli helt underbart. Förhoppningsvis har jag heltids jobb på Tasty house eller något. Nu när man inte kom in i stockholm ju så får man ha andra planer. helt meningslöst att jag säkte in ju, va helt kass gemfört med exemplaren där. Nu vet jag exakt vad jag ska söka till nästa år. inte till balettakademins 1 åiga utbildning eftrsom att jag nu fått reda på att den inte är CSN berättigad eller heltids utbildning iheller. Det vill säga att man inte kan söka lån om pengar till utbildningen eller bidrag att få i månaden för studiemedlet. INTE BRA!
Så nästa år ska jag söka in till Ambras 1 åriga linje, balettakademins 1 åriga utbilning i umeå och göteborg. Så får det bli. Inte lönt att jag söker in til en treårig förrens jag gått någon av dem. Har beslutsångest över hur jag ska göra med dansen denna terminen. Discon är ju ett måste balett i Malmö också sen vet jag inte. Kanske balett på DH med. har ju träningskortet också + jobb. Måste hinna med allt. "Det löser sig, det gör det alltid" . Jahapp nu kom Anna in i stockholm på Kulurama så nu försvinner hon bort från min autmosvär och Carro åker i Januari till Milano då försvinner hon med. Då e det jag och Maria, Aleks kvar! resten börjar ju skolan igen.  Minns när mamma sa när hon jag var liten att vi skulle splittras någon dag. jag kommer ihåg hur mycket jag nekade det. Hon bara skakade på huvudet och sa jaja . jaajaa. . Men nu fattar man att det verkligen är så. Att man splittras och flyttar ifrån varandra. Det är verkligen hemskt att tänka på. När man va liten hade man ingen bekymmer ! Men nuu. . nu dränks man i dem. Tänk om mna bara hade kunnat göra som henne glasssa runder på en scen och göra vad man älskar och bli miljonär på de. Det kallar jag lyxigt! Men men värden är orättvis. Nu ska jag gå och prega in sista tacon i idas mun, måla mina naglar röda och ringa någon som är intresserad över att gå ut. Alltså igår var jag klädd som jag går klädd på vintern. Helt sinnesjukt coh det var precis som att himlen bar öppnade sig och det vräkte ner. Nar jag blir "stor" vil jag ha en sommarvilla utomlands, en båt, en ros bubbla med cabbe och ett jävla snyggt hus. Sen ska jag ju sjävklart vara rik.

min prinsessa

 
  
  

blades of glory

image292

riiiiktigt rolig . . .