lite bilder från carros tjejmiddag


Mirre firre & jag



Louise & Emelie


Födelsedagsbarnet Carro



Mirre , jag & Aleks







Maria, Aleksandra, jag , Sabbe & Carro


Tack för en superfin kväll


28 februari



Fick vinka hejdå till familjen idag på bussen, och åka tillbaka till Oslo
Lisa hoppade på bussen i göteborg och nu är vi hemma i lägenheten. ska laga tomatsoppa
Sen ska jag ta en snabb dush , packa till imorgon. Imorgon är det skolaaa!


Ny köpt


ny shal från h&m & genser från Gina


Älskar min nya väska


ursäkta skärpan! Nyrr läppstift från MAKE UP STORE , exit.


im alive

Hej allihopa. Jag lever! Har haft en massa här hemma. Varit på väla, fikat, varit på massage haft filmkvällar, varit på födelsedagsfest och lite smått & gott. Har haft de så härligt här hemma. Imorse var pappa på bokrean och handlade en bok till mig, hela abbas historia. Så den fick jag av pappsen, kl 9 imorse träfade jag tjejerna på espresso house och åt frukost. Aleks skulle bröja jobba kl 10 så efter hon gick. Tog vi en sväng inom gina och jag fick köpt mig en ny svart tjocktröja, äntligen min gamla från MC är sönder tvättad nu! Sen gick vi en runda på stan och kollade i affärer bara, handlade ett nytt läppstift på make up store också. Har letat efter ett rosa länge och nu hittade jag en som passade mig bra. Och så hade jag den bästa rådgivaren med också Mirre.
Efter stan gick vi in i sybutiken här på söder för att leta efter en sak som jag behöver till min gamla skinnjacka som jag har tänkt förnya lite. men de får bli nästa gång jag e hemma. HIttade inte riktigt de jag letade efter. Så nu sitter jag hemma hos pappa och degar bara. Finns inget på tv och om 1 timme hämtar mamma mig! INgen aning om va vi ska göra. Bara mysa tror jag..  Har fotat lite av de nya som blivit mitt under dessa dagarna här hemma nu som jag lägger upp i nästa inlägg.
Ha de bäst.

18 februari

HEMMA!


heeeeemååt

heeej!
Då var man påväg till helsingborg. SItter i bilen nu med pappa & Savannah i mitten. Hon e så duktig, när man reser. Hon ligger bara och sover hela tiden. Måste ha fått världens bästa kise.
Denna veckan har varit helt galen de har hänt så mycket. Tvedestrand och bergen har varit i olso hela veckan och haft audition och klaser med oss. Stackarna vilken presentationsångest dem måste ha haft stackarna. Och alla hela skolan har varit så nyfikna på dem.  Idag skulle jag egentligen gått och sett en musikal shoot the moon. Men den missade jag tyvärr.  Ska vara hemma i 10 dagar nu så mysigt, men dagarna kommer bara springa iväg. Kan skriva mer sen när vi e hemma.
Ha de super. Helsingborg here we come (:

studentvisningen i bilder


Uppvärmning till Backstreet boys. Haha!


Martine







Joanne


Anne Lise & Gurus koreografi, (jag längst till vänster)





slutnumret


jag (:




Och kaninen tackade & bugade ...


söndag

Godmorgon.
Vaknade 12 idag, äntligen fick man sova ut. Så skönt att inte tillbringa söndagarna längre i skolan och slippa höra allt kackel. Kan inte beskriva lättnaden. Har varit på skolan hela tiden dem 3 senaste veckorna känns och övat till studentvisningen. Det har varit kul men jätte jobbigt också. Så mycket jobb, och 16 tjejer i ett rum, ni kan ju tänka er själva hur de låter. Mitt huvud va helt slut i onsdes när vi va på skolan i över 12 timmar.
Hade studentvisningen i Fredes. Och de gick så himla bra. Älskar min klass vi e så braaa! Längtar nästan lite smått till nästa studentvisning som vi ska ha i 2:an! Efter påsklovet väntar sommarföreställningen. 

Igår blev en helt galen kväll. Hela klassen va hos Joanne. Super trevligt. Firade dem två födelsedagsbarnen & att vår föreställning blev en succsé, yeah!
Idag är de söndag och allt är stängt i Oslo. Så de finns inte så mycket att göra, ska väl städa sen hade jag tänkt gå på Sivs klass på The Vibe. Dansa av mig lite, imorgon kommer hela tvedestrand & Bergen hit och vi ska ha klasser sammen med dem. Kommer bli kaos. Men de ska bli kul att träffa dem. Några av dem kommer ju kanske gå i vår klass efter sommaren i 2:a klassen. Sen kommer pappa hit & vi åker hem till HELSINGBORG på torsdag efter skolan, så jag missar sweet charity som sätts upp av M2 :( !
Ohh och grattis till Eric Saade som tog sig till finalen i globen! Helsingborgs stolthet! GRATIIS!!

söndag


Lisa & Maren



Jetten & hennes fantastiska klänning!



Födelsedagsbarnet & jag



Lisafisa & jag



En del av klassen


Tack för en superlyckad kväll!


Studentvisning


Final numret, Jag & Henriette som koreograferat de (:
koreografins bakgrund är Divor/dockor..

(jag är långt till höger sen går jag förbi och är långt till vänster)




Detta var öppningsnumret. tangoish/sexig stil på den.
Hennie som är koreografen (:


12 februari

Åhh studentvisningen gick sååå bra. Kunde inte gått bättre. Har fått filmat öppningsnumret och slutnumret som jag koreograferat. Håller på att lägga in dem på youtube nu. Sen ska dem in på bloggen så ni får sett de. Foton finns de massor på Guros kamera. De får jag överfört imorgon på min minilaptop! Håll ut! Videona är inne om ca15 min. Bara så ni vet så va vårt tema FREAKSHOW :D

Idag känner jag mig helt färdig , ska på stan snart bara och kolla om jag hittar något att ha på mig imorgon för just nu är jag abra sååå sjukt trött på min garderob och igår fick jag lön så why not! hihi.. Nästa vecka kommer hela tvedestrand och bergen , (1:a klasserna) Det är bårdar de också. men den e bara ett år så dem har audition till 2:an nu efter sommaren. Svårt att förklara men..  Ska försöka göra de när jag har bättre tid.

11 februari

åhh är så dålig på att uppdatera. Men har så långa dagar i skolan nu innan föreställningen. Är fruktansvärt trött och sliten. Hade general repetition idag. De gick bra. 40 % mer energi imorgon så sitter de som en smeck. Imorgon är de SHOWTIME! Är galet nervös faktsikt, vet inte varför borde vara van vid at stå på scen vid detta laget! Om en vecka e jag Hemma i ÄLSKADE Helsingborg!! Ska uppdatera imorgon när jag har tid att skriva mer och kanske lite bilder från föreställningen. Pilates imorgon kl 9. Jihoooo!! Godnat

Godkväll

Det var den helgen. Den bara flög förbi som alla andra! Har varit på skolan idag igen, i timmar. Känns som de aldirg blir klart. Finns så mycket att pirka på hela tiden, de tar aldrig slut. Längtar så mycket tills Fredag , när vi är klara och så är det SHOWTIME! veckan efter v.7 kommer tvedestrand och bergen hit, och ska se på våra klasser. Ska bli kul att få träffa dem. Någon av dem kommer väl antagligen gå i vår klass till hösten.
Nu är en ny Bårdar fest inbokad till mars. Bårdar festerna är dem bästa och roligaste festerna som finns. Denna veckan blir fullspäckad med rep. Ska klämma in 2 stycken klasser med Siv Gaustad på the vibe också. Har saknat hennes lektioner sjukt mycket! Har inte så mycket mer att skriva har mest ägnat min tid på skolan & druckit varm choklad. Pilates imorgon kl 9. Nu är de bingen som gäller!


7 februari

De va så sjukt.. När vi satt hemma hos Madel & Jetten ikväll, drack lite vin och snackade. Så helt plötsligt, när jag tar upp melodifestivalen, har inte pratat om melodifetsivalen på evigheter, men jag följer alltid det. SÅ Precis när jag säger -åh undra när det börjar, så sa Lisa -i maj tror jag. Då slår Madel på svt bara så spontant på deras tv och så va klockan 19.55 och 20.00 Stod det att melodifestivalen skulle börja. Deltävlling 1 också, hur stora är oddsen lixom. Så läskigt de va . Så vi satt och kollade på de paralellt med musik.

Från de ena till de andra har jag stött på så mycket otrevligt folk idag bakom kassorna. När vi skulle ladda på vårat busskort här på centralen.  Hon bakom kassan va rätt ung, ganska mörkhyad, bra sminkad osv osv. Så visade jag mitt studentkort för att få min studentrabbat. Så tittade hon på de i 1 sekund och sa detta har gått ut. jag bara vah? Så tittade hon i 1 sekund till & bara oj nej, hon hade alltså bara bestämt sig för att jag inet skulle få någon studentrabatt. men de visade sig att inte ha gått ut i slutänden endå. Så sa hon 340:- Så hade jag betalat mindre förra gången så frågade jag varför de va dyrare. Så tittade hon ner bara lyfte blicken utan att röra huvudet . bara blängde på mig i ca 3 sekunder (de va dem längsta sekunderna nånsin) Sen sa hon Priset höjdes i januari. Ryckte till på huvudet och kollade ner igen. Herre Gud asså va hemsk att hata sitt jobb så mycket.
När jag ser sånt blir jag bara så jävla glad att jag går denna utbildningen och har gett mig själv möjlighet till att få jobba med något jag älskar och något jag kommer att längta till att få göra var dag. Man lever bara en gång, så man ska ta alla chanserna man kan få. Samma sak när jag är hemma i helsingborg om loven och går på maxi, ser dem som tog studenten 1-2 år innan mig stå bakom kassorna fortfarande. På maxi lixom jag höll på att dö efter 1 år. Tack och lov att jag inte blev fast så. Trivs man med sitt jobb är det ju en helt annan sak. Jag tycker bara man ska göra allt man vill göra. Man lever bara en gång och man har bara möjlighet till de i detta livet! Också kan man allt bara man vill .. .
Kände bara att jag skulle dela med mig av allt som hänt idag!
Godnatt

Lördag


Lisa & jag


Madel





Lite danstricks på de hela


jetten


Lisa , jag & Jetten


en sån där lördag


Mig


Lisa


Såhär ser vi ut ikväll. Har mitt nya halsband på mig från H&M som jag köpte förra helgen & Lisa sin nya jacka från BIKBOK. Nu bär det av till Madel för förfest, sen ska vi på nån pub på grönlukke. Ska bli så kul, har knappt varit ute här i Oslo. Nu börjar snön töa så man kan ha partyskor.
Wallmans va skiit kul i torsdes, så duktiga artister, en massa svenska jobbade där. Idag har vi varit i skolan hela dagen & tränat på numrena till studentvisningen. Imorgon ska vi till skolan igen och köra igenom resten & på Fredag smäller de! Mowahaha. Snart ska jag hem till Helsingborg & träffa all underbara människor.
Ha en superfin lördag så ses vi imorgon!

1 februari


En Random bild från i höstas, här i Oslo på Yayas restaurang




Måndag idag, en helt ny dag & ny vecka. Som ni kanske märkt har jag skrivit december, feruari & januari på ett par inlägg den senate tiden. Fick en kommenatar om de för nån dag sen. Fattar inte alls varför jag skrivit de. Fick mig ett gott skratt när jag gick tillbaka och läste de i alla fall. Men inläggen har varit från Januari, hela månaden. Så har vi fått de klart för oss! Idag hade vi pilates, sjelvstudie, jazz & modernt. Lång dag, stannade kvar efter skolan och övade in ett nummer som jag ska va med i på föreställningen, som Madel & Joanne koreograferat! Blir så himla mycket med föreställningen nu dessa veckorna. Men de e kul, och man lär sig av de!
Imorgon blir de skola igen och en massa rep. Efter skolan ska jag väl bara hem och slappa tror jag, På onsdag ska vi på cabaret, familien heter den. Ska vara nån sorts musikal & på torsdag blir de wallmans salonger. Kommer få skynda mig hem coh dusha och springa iväg till teatern för att hinna i tid, så kommer förmodligen inte hinna blogga överhuvudtaget dem dagarna. Förlåt om jag tjatar om de, men jag längtar så sjukt mycket. Det ska bli såå kul! Och de varar till sent, och efter föreställnigen & trerätters blir de discotek . Gahh! Hela bårdar på wallmans. De kan ju omöjligt bli roligare! Det va en liten uppdatering för idag, inte allt för rolig kanske,men de är alltid nåt!
Godnatt, sov gott ♥