30 november

Sitter på jobb nu och sliter med att få salg. Finns så otroligt sura mænniskor! Och så knasiga namn alla har, herre gud. Asså snorre. De viskar jag nær nån heter. Jag kan ju inte sæga de høgt. Pinsamt. Snorre vem heter de! Av alla namn man kan vælja. haha! Har varit en svæng på ICA nu i pausen køpte mig ett choklad tills imorgon i skolan och 4 klementiner. Nu har all julbelysning kommit upp på karl johan. Det ær så fint och en massa tomtar & røtt i alla skyltfønster. Mysigt værre! Længtar så mycket tills jul, då hela familjen ær samlad! Næstan hela i allafall.. Nu ær det bara 14 dagar tills pappa kommer! Gaahh!! Ohh kommer bli en massa god mat och bra filmer och grejer. Kænner mig som 10 igen nær pæronen ær på besøk. Det ær så hærligt! Så får de gærna førbli :)
Från och med imorgon går vi till ca 18.00 i skolan. Blir långa dagar kommer i inprincip bo på skolan denna veckan kan man sæga. Så antagligen blir de inte mycket bloggande. Men en massa dans!
Idag hade vi workshop med Belinda i hiphop. De va grymt kul! HON va grym.. 
Imorgon har vi pilates, sjælvstudie, jazz och genomgång av julførestællningen!
Nej nu tog pausen slut, ska jobba vidare och få skrapat ihop lite pengar tænkte jag. Snart får jag træffa min ælskling! Kan inte vænta længe till, spricker snart! Ha en supermåndag! Hørs snart igen!

Julbal


Lisa & Hennie



Jag, Henriette och Joanne


fluuuum


En del av den ultimata klassen ..


Hennie, Lisa & zara i sina aftonklänningar











Daans..


Tack för kvällen, den va helt underbar. Alla Bårdar fester är såå jäkla roliga..
Tack för en underbar kväll. Nu kallar skolan!!



haley and nathans first kiss



Ska se om alla sesongerna


29 november

Hej hej ..
Nu har jag gjort pasta carbonara, köttfärs soppa & kladdkaka. Har typ stått vid spisen sen jag vaknade. Nu har jag nyss kommit ut ur dushen, sitter med handuken som en tratt på huvudet , kan inte bestämma mig för hur jag ska ha mitt hår. Nu hänger klänningarna i hallen. Dem måste få lite luft dem med innan dem ska på. Stackarna har hägt i garderoben i månader. Snart ska jag välja nagelack sen ska vi väl börja göra ved oss. Ska fota på balen, tror inte de va lov att lägga ut dem på internet sen. Jätte fjantigt är det. Ha en trevlig kväll!


godnatt

Dansföreställnigen va helt otrolig idag på Operan. och operan ska vi inet snacka om. så stort och så sjukt fint, de är helt nybyggt.  Vi satt högst upp. så obehagligt de va, fick höjdskräck. Det var otroligt högt upp iallafall anar inte hur många meter! Dansen va så grym, vilken konst blev helt berörd. Det är den bästa och finaste dansföreställningen jag nånsin sett. Dem va så sjukt tekniska och scenografin va grym! Inte konstigt att biljetterna kostar 900:- Det hade jag lett kunnat lägga för att få se den igen, De va en upplevelse.
Efter föreställningen gick nästan hela klassen hem till Maria. Gick inom KIWI för att handla godis, chips.. Sen när vi kom hem till Maria va nästan alla hungriga så vi beställde 2 pizza och fick de kört hem till maria. Vet ni va de kostade för 2 pizza? 500!!! Herre gud ... haha de e helt sjukt. men som tur va så va vi 8 som delade på de så de blev bara 70 var. Det är helt sjukt ju, haha rena rånet! Men de va gott iallafall & vi blev mätta. Snacka mest skit hela kvällen. Hade jätte trevligt. Nu är vi hemma och jag har en pipandes Savannah här bredvid mig som inte kan va utan mig i 1 sekund när jag é hemma! Imorgon kommer det att bli taight. Julbalen börjar kl 18.oo och det är dresscode. Ska ha en klänning från i somras som jag fick av pappsen i Gran Canaria. Det ska bli så kul. Ska börja göra ved oss kl 3. Kommer kännas knasigt att göra ved sig på söndag eftermiddag! Ska bli såå kul. Har sovmorgon på måndag! godnatt på er



Operan, man kan gå över hela taket på operan på dagen!


utsikten


28 november




Pinochio va super! Blev en himla massa skratt. Lisa hittade på internet att dem nu spelar upp sjöjungfrun på broadway i USA. De hade inte varit fel att se. Den e säkert super bra. Vill se jungelboken och lejonkungen. Tror dem e uppsatta i London nu. Om jag inte sett fel. Vaknade ganska tidigt idag , men somnade bums igår efter jag släckt lampan va såå trött. Sov inte särskilt gott inatt för Savannah lyckades väcka mig 70 ggr. Kattskrell!! Nu har vi på The Holiday på tvn och Lisa sitter coh kollar på Desperet Housewifes på datan. Snart ska vi nog tiill bogstasveien för och checka in MONKI. Om vi orkar. Ikväll ska vi se en dansförställning på operan som vi väntat pålänge nu. Sen bär det av hem till Maria. Imorgon är det julbalen. läängtar såå mycket!

Nästa vecka blir riktig hård går till klockan 6 i skolan alla dagar. Har elevsamtal rep till julföreställningen och en massa massa. Sen ska vi va i skolan hela helgen för vi har typ 6 julföreställningar. Kommer va helt färdig! Sen på måndan ska man upp igen och dansa. På Fredan kommer pappa hit sen är det bara 5 dagar kvar tills jag ska till Helsingborg. Då är det jullov!! Har så mycket hemlängtan. Vill träffa mina vänner, min familj, min Fredrik också vill jag ha jul..
Ska försöka komma ur pyjamasbyxorna nu.. Om det är möjligt! Ha en bra lördag! ♥

26 November


Pinochio



Ikväll har vi fått billiga biljetter till pinochio på norska teatern här i stan. Dem kostar egentligen 430 styck tror ja de va. men vi fick dem för 50:- Önska mina syskon va här så jag kunde ta med dem på den. Ska ner och se den nu. Denna veckan har varit som alla andra, skola och jobb. Har övat till julföeställningen med Sandra. Idag hade vi kör med 2:orna & 3:orna på skolan för att öva in seasons of love (som är med i RENT) & Have your self a merry christmas. Dem två sista nummrena ska vara när hela skolan sjunger dem 2. Vi har melodin & MD 2:a och 3:e stämman, skönt e de. Det kommer att bli så jäkla fint, Fick gåshud idag när alla sjöng! Och då var vi bara hälften av skolan. Annars har de inte hänt så mycket mer. Idag öppnar MONKI på bogstasveien. Vi ska dit och kika imorgon, ÄLSKAR den butiken!!

Imorgon har vi PILATES, jazz med siv med halva D2, sen har vi balett med D2. Sen är vi fria. Ska bara slappa imorgon. På Lördag ska vi på en dans föreställning som vi haft biljetter till i snart 3 veckor. Den ska va riktigt bra. biljetterna kostar 800-900. Men inte för oss inte, vi har ju vårt biljettkonto på skolan. Ser så mycket fram emot att se den. Sen efter föreställningen ska vi hem till Maria och äta Pizza, på söndag e de julbal! Då ska sminket, glitter och klänningarna på och så blir de partajj hela natten lång. (eller inte) haha ska upp på måndag halv 1 för genrep till julföreställningen. Måste va vaken då. Ska ta med mig julmusten och dricka! Ser fram emot denna helgen!
Kraam på er


21 november


När vi kom hem från stan bestämde vi oss spontant att köpa sushi, hade ingen som helst ork att lga mat hemma. Såda fick de bli lit lyxigt med färdig mat framför IDOL.


Inviger mina nya örlurar med 30 second to mars på högsta volym på spotify


Julkudde från IKEA

Islatte på de



21 november

Nu bär det av ner till stan. Har precis städat hela lägenheten. Ska ner och köpa mig ett par nya hörlurar, Mina gamla är i sönder och måste ha ett par nya så jag kan lyssna på min musik medans lisa spelar lars winnerbäcks skit musik på sin data .. haha .. Nej nu ska vi ta på oss och slänga på lite smink sn blir de stan en stund, Ikväll ska vi absolut inte göra nånting. Ha de super!



20 november


hur söt får man va ?

Nu har vi haft Tony Stone i två dagar, en mega krym koreograf/dansare från LA. Vilken energi det har varit i salarna denna veckan. Det har varit galet lärorikt och skit kul. JAG ÄLSKAR ATT DANSA! Han kunde gärna fått ta mig till LA. Ska gå på workshop med han imorgon som är öppen klass för alla. Dessa två dagrna har varit shema lagda lektioner med honom för oss som går på skolan. Han har koreograferat dansare till alla möjliga artister. Äh han va såå grym. Nu har jg varit på dans shopen på skolan provat ut lite saker så ajg kan köpa dem från dans & gym shops hemsida för det är dubbelt så dyrt med dans kläder i oslo. 

Ikväll, om 20 minuer ska vi gå ner till stan. Ska se en teater som heter ljus och är uppsatt av Lars Norén. Sen ska vi väl bara hem och slappa. Imorgon har vi ingenting bestämt förutom workshopen jag ska gå på. Ska slappa helt i helgen. Har så ont i min rygg skulle behöva mig en rejäl 60 minuters massage nu. Då hade min rygg blivit gladare kan jag ju säga. Nästa vecka händer en massa, vi har julbal på skolan, ska på dansföreställning, till IKEA och julhandla med klassen och kolla på M2 (musikalklassen åk 2) på skolan. Öva in 2 julsånger till julföreställningen som hela skolan ska sjunga. Känns lite sådär att sjunga med musikalklasserna säger jag bara, kommer inte ens höras så fattar inte vrf vi ska va med på de. haha! Nej nu ska vi kila iväg ner till teatern.
fick fina nyheter idag. Om 3 veckor, kommer Pappsen hit, läängtar sååååå mycket! (typ 5:e gången han e här nu eller något på 3 månader) Ha en trevlig helg!


godnatt






pics från i fredes


Henriette, Sanna & Lisa


pyjamasparty på full gång


dem sämst klädda fick dansa en vals i bestämd utstyrsel


battle mellan dem två bäst klädda, haha!


kvällens snyggaste bild


så här mycket hade de snöat när vi gick hem..


Sanna & Lisa påhemvägen påväg hem till bingen..


16 november

Kan inte fatta att det redan ær 16:e november. Hallå var tog oktober vægen?
Nu sitter jag på jobb. har den sista timmen kvar nu inna jag får cykla hem och æta, e såå hungrig. Ær alltid de på jobb. dagens ilandsproblem. Har varit inne på spektrums hemsida nu hær i norge kollat va de ska bli før konserter och så. Det ær typ som blogen i sthlm. Dem har en massa hela tiden. Backsteet boys kommer hit nu i december. dem hade varit såå kul att se. Man kan ju alla låtar. Sen kommer disney one ice i januari det tænkte jag faktiskt gå på kostade bara 200:- det ær ett mer rimligt pris før en student. Fast det beror ju på om jag får med mig Lisa eller någon annan. Sen kommer Peter Jøback och har julkonsert i December också. Åh va jag hade velat se de. Han sjunger så fint och åplus att det hade varit en massa julsånger, så mysigt. Men de ksotade 500:- tycker de e lite mycket før och va peter jøback.

Nu ær det bara 30 dagar kvar tills jag får komma hem till helsinborg på jul love nu. Ræknar dagarna hars krivit ner dag før dag i min kalender. sak bli så skønt att komma hem. får se fredde och bara vara hemma hos mamma høra livet som mina syskon før och ligga med cher och mamma i soffan, Ska bli så skønt att komma ur sina rutiner också.
I helgen har det varit fullt upp. ahr fotat så ska få tid och lægga in bilderna också. Har varit i stan. køpt ett par tåspets, deme  så fina. Och varit på fest hos maren och pyjamasparty på bårdar. Har hænt galet mkt denna helgen. Ska vila hela næsta helg.

min sol
















11 redan

Så dålig jag ær på att uppdatera. Men jag har haft fullt upp sen onsdes førra veckan, nær jag uppdaterade senast. en hel vecka sen, så dålig har jag aldirg varit førut. Ska inte hænda igen så hæng kvar! I helgen åkte jag till helsingborg, træffade min ælskling Fredrik, slækten var på kalas hos min kusin & bio med mamma, var ute och åt med Fredde och en massa annat. Hade de super trevligt. Hant inte med allt som jag ville dock. Men det blir en næsta gång också. Snart ær det jullov ju. Då blir jag hemma i  lite mer æn 2 veckor. Hinner med lite mer då hoppas jag. I søndes åkte jag hem tillbaka till oslo. Hade saknat min kise så mycket. Det gør jag alltid, de e ju mitt lilla barn! Så i tisdes va jag i skolan som vanligt.- sprang ivæg till jobb efter skolan, jobbade till 9. Idag har vi haft acrobatik på moderna lektionen och bara repetioner till julførestællningen på jazzen. Det ær inte kul att repetera! Sen hade vi kør också, nu sjunger vi jul, jul, strålande jul. Hihi på svenska. Den kan norskarna gott smaka på. Nu nær vi sjungt greas låtar, chicago låtar och allt av de e på norska. Fast alla norskar ær vældigt bra på att uttala svenskan.

Nu sitter jag på jobb. Har bara en haltimem kvar. Går riktigt segt idag! Vill hem ær hungrig! Det ær jag alltid den sista halvtimmen, Tror det væntar paj på mig nær jag kommer hem. Som Lisa & Sanna har bakat. Sanna, Lisas kompis har kommit på besøk till oss idag och stannar till måndag! Vill också ha hit mina vænner. Imorgon ær det en helt vanlig dag i skolan. Fredag också, fast på eftermiddagen ska vi kolla på D3 (danslinjen åk 3) slutførestællning. På kvællen ær det pyjamasparty på bårdar hela natten lång. Ska bli så kul førra bårdar festen va den bæsta fest jag nånsin varit på. Så kan inte tænka mig något annat æn att denna också blir galet bra med alla dansmænniskor. Och på lørdag blir det fødelsedagfest hos Maren i klassen ska fota en massa i helgen och lægga in på bloggen, så ni får hænga med på vad som hænde i helgen. Saknar alla i hbg redan.
Gleder mig till juleferien! :)


onsdag kväll

Heej.
Så seg på att skriva blogg. Men jag hinner verkligen inte. Känns som jag inte hinner nånting annat än att gå i skolan & jobba. Idag har jag varit och gjort ett dansanatomiskt test här i oslo hos Tina Hessel fysterapueft. Där hon har testat alla genetiska saker i kroppen. plie, utåtvridning och allt. Det visade sig att jag har 180 grader medförr. Det va ju skönt att veta, så nu ska jag strecha som bara den. Hade inga översträckta knä eller sne rygg. Har fått papper på allt som hon testat på mig, och jag har fått övningar som jag ska göra till en massa saker som jag har fått skader av att göra på fel sätt.

Nu är det bara imorgon kvar, har flamenco, balett , sceniskt utryck och jazz med Siv. Älskar henne klasser hon e fantastisk. Vill bli som hon! Sen ska jag hem och packa för fullt. Orkar inte kånka på en massa så ska försöka tänka efter väldigt noga , de blir alltid så att man packar med sig för mycket. Men den här gången ska de INTE bli så. Tvättmaskinen är i full gång och snart ska jag hoppa i bingen, ser att Lisa redan lagt sig & släckt. Tänak bara tittain på bloggen en sväng coh skriva hej. Blir säkert en massa inlägg på fredag när jag ska sitta på bussen hem i 7 timmar. De blir en massa film och nloggande om alla mina tanka och alla inlägg jag missat skriva sen innan. Hihi..
ha en fin kväll vidare! Godnatt

pics från halloween


me


Anne Lise gick in för de


Lisa & Madel från moulin rouge


jag & pippi långstrump


Boxaren zara


Hanni & kisemisen emilie


Lisa


Ellen & hennes ena rumskompis


Catwomen Koreanne


vimmel


gangsta från gatan


BÖH!


jag, hanni och henriette






Söte Johanne


böööh!





Kommer fler bilder senare ikväll eller i veckan ..


en sen oktober

Fredag



mammsen med cher


smörgåstårtan som va supergod.


jag och stackars cher med ögoninflamation



Lördag


mammsen på lördag förmiddag cyklade vi ner till stan för pappa ville shoppa


haha pappa & Lisa hängde efter


jag & pappa i stan bland allt folkstim


kr. johan


mamma & Lisa på väg till IKEA


jag och lisa i pappas bil påväg till IKEA

Sen bar det av till maskeradfest hos ellen och henne rumskamrater. Kommer massa bilder sen.
Nu blir de frukost.