en extra blogg ifall man vill roa sig





http://amandavardet.blogg.se/

bilder från malmö

Igår var vi i malmö. Till typ 2 på eftermiddan fick handlat karaktärskor på balettshoppen. För 750 jävla spänn. Det sved kan jag säga. Sen när vi kom hem till helsingborg åkte vi ner till stan och gick en sväng på kullagatan. Sen åkte vi hem och käka, kändes som att vi skulle rulla bort från matbordet sen så gick vi 1 timmes powerwalk, med Oliver också i täten. Haha^^ Fast de gick bra faktiskt. Efter promenaden gick vi till maxi och hanlda godis. Sen blev det film blandannat baksmällan och efter de spelade vi kort och rökte vattenpipa. Det va längesen. Nu är det en ny dag coh Lisa har redan varit här i två dagar, tiden bara springer iväg. Nu har vi varit & ätit frule på espresso house. Nu är vi hemma igen och ska en sväng till Väla & IKEA. Ikväll blir det utgång.
puss & kram

T




Lisa & jag i malmö


Ida & mammsen


Och en lite turist bild på det hela


Nicolai

onsdagen i bilder

Igår kom Lisa hit , på eftermiddan, körde och hämtade henne på knutan. Sen åkte vi hem till mig en stund, innan vi skulle möta Aleks & Carro i stan. Sen blev det stand up på Tivoli Med blandannat han här roliga snubben nedanför. haha^^ Nu ska vi till Malmö, vädret e skit det öser ner! Hoppas de spricker upp. Ha en bra dag!


Komikern


Lisa♥


Jag i bilen påväg hem

twilight - new moon

Kolla inte ni som inte läst tvåan av twilight serien!!



29 Juli

Kan inte fatta att vi snart är inne i Agusti. Var har alla dagarna tagit vägen!  Snart börjar jag skolan igen. och får ordentlig träning dagligen. Ska bli så jäkla skönt och undra hur mitt liv kommer att bli i oslo, om det kommer att förändras mycket! Men jag är så taggad så det inte är sant. Men jisses va denna sommaren varit bra, förutom att jag bara varit på stranden sammanlagt 6 dagar av hela sommaren, de känns lite segt! Den lille sommaren man har lixom. Nej nu tycker jag att vi kan få tillbaka vädret. SMHI visade strålande sol idag, hur kan dem ha så fel. Dem é sämst! Man ser ju inte det minsta av blå himmel. Är så fruktansvärt less på detta vädret. Igår var jag med mamma på väla & handlade vitaminer till Vannah. Tror hon behöver de hon är rätt smal och så fäller hon en massa med. Så en tablett ska hon  få nu dagligen, hon slänger i sig den också, så de va ju skönt så man slipper tvinga den i henne. Igårkväll åkte jag hem till Fredde & sov där, vi kollade på film 12 rounds, den va skit bra!

Idag kommer lisa. Vi ska börja dagen på Tivoli ikväll med stand upp tror det är sista onsdagen med de där denna sommaren. Plus att det är så mysigt att sitta där. Imorgon hoppas jag att det ska bli fint väder så vi kan gå ner och lägga oss där vid gröningen och fria, för den sidan av Helsingborg måste hon bara se. Och helgen är fullspäckad. Tiden kommer att gå så fort. Vi måste kolla lägenheter till oslo också innan hon åker hem till Linköping. Vi har 2 stycken som vi jätte gärna skulle vilja ha mitt i centrum ca 5 min från skolan. Fast vi måste bo en till, så jag har mejlat alla om det är ngn som är intresserad av att dela boende med mig & Lisa. Så vi får väl se. Nej idag måste jag färga håret också, det är ett måste. Ser förögävligt ut! Sen ska jag dusha och göra ved mig & hämta Lisa på stationen.
Ha en bra dag!



Bild från i Maj på Liseberg

29 juli

älskar rutiga skjorter.
Den här ashley bär är ju oermotståndlig!!


rödhårig!

Det är snyggt med rött hår, men de är så jobbigt att sköta
För de tvättas ur hur lätt som helst. Så jag ska prova dem här två produkterna.
Tips från andra, det ska visst finnas något shampoo från elvital med rödfärg i som ska
göra att håret inte ser urtvättat ut! Så de ska jag testa och den andra tupen. en inpackning
med röd färg i. Hoppas de komme rbli bra. men först ska jag och färga håret med samma skit toning som innan , de finns ju ingen annan toning i snygg röd färg. Blir tokig!



tjejkväll hos Aleks

Igår var vi hemma hos aleks, först åkte vi till city gross för att handla chips, läsk & mat. Käkade tomatsoppa, det är enkelt och går snabbt om man e hungrig. Sen blev det guitarr hero till kl 12 på natten, hade kunnat fortsätta spela de hela natten, tycker att det är så kul! Sen skulle vi blåsa upp madrassen som Anna hade med sig. Men hlavvägs full med luft började den låta konstigt i fläkten, då hade aleks gardin åkt in och hela madrassen va pajj. Så resten av luften fixade Anna med sina lungor. haha ! Jisses va hon blåste i ca 20-30 minuter. Men full blev den! Sen när vi vaknade va den rena rama vattensängen. Sen började vi kolla på film, fast alla andra somnade så vi stängde av i halva filmen. Sen var det läggdags, men jag & Anna va totalt radarstyrda haha! Fast tillslut lyckades vi också somna.


Anna körde medium stadeiet sen och klarade 85%


Maaaaat


Daniel , aleks kille (proffset själv)


Anna som blåser madrassen


Jag & Anna



Och en liten film på mig & carro för att liva upp de hela!

Ullared










lördagen i bilder


Var hemma hos mig & tog sista rundan med cher i regnet & åskan


Sen blev det förfest hos Anna & Elin


Anna & min Anna i full gång


Sen blev de Hampan, där träffade vi mamma & Nesrin


Jag & mamma♥ Ser ni likheterna , hihi?

fredagen i bilder


Först blev de Darin på stora senen. Och han va SUPER!


Sen åkte vi hem och fixade oss, och drog ner & mötte dem andra i showtältet och käkade & såg på wallmans


Sen blev de party på Hanpan


Carro & Sara på Hampan


& sist men inte minst, mina älsklingar Anna & Aleks


Fortsättning förljer

25 juli



Guud va jag måste färga mitt hår, det ser ju förgävligt ut, förstår inte hur ni kan tycka de e fint, röd färg går ur så jäkla fort, men de e så jäkla snyggt! Fast inte nu, För nu känns det bara urtvättat , eller så e de bara jag som e kräsen. Kl 3 ska jag och äta hos min farmor! Sen får vi se vart kvällen tar vägen .. .

Hur många operationer?




 
NU


Ahley simpson
I love her, men jisses vilken make over!

24 juli

Sitter och väntar på att klockan ska bli 4 så vi kan åka in till stan. Har varit hos pappa en sväng, han la in en massa filmer på min mobil, jag kollade den senaste wallander - kiruren. Den va helt okej, den förra va bättre, och mastermind kommer alltid att vara bäst. Igår såg jag & Anna en film tears of the sun.  Den va jätte bra!
Sen har jag varit på Maxi skulle posta brev till CSN. Ni tror inte de börjar pissregna halvvägs till maxi, där går jag med skjorta, shorts och sandaler. Roligt väder :/ Nej nu blir det jordgubbar, ska nörda lite till vid datan sen kommer Anna. ska kolla Darin & efter de ska vi träffa tjejerna för middag och en runda på stan sen blir det kanske barfota!

 

24 juli



Idag blir det festivalen igen. Har precis målat naglarna i chockrosa, har haft manikyr hur länge som helst nu, men det ändrade vi på idag! KL 17.00 är Darin på stora scenen och hans nya skiva är så bra så vi ska kolla på honom när Anna har kommit till mig efter lunchen med sina föräldrar. Måste ta bussen in. Blir kaos om man ska ta bilen nere vid festivalen, gatorna är avstängda lite hur som helst så. Så får det bli! Nu ska jag till pappsen , ringa lite samtal & läsa min post. Nu är det inte långt kvar tills jag bor i Norge! Och om bara 5 dagar kommer min Lisa hit! Hoppas att vädret blir bättre tills dess. Idag kan man iallafall se himlen, det är lite blått här och var. Ha en bra dag!

helsinborgborgsfestivalen i bilder


I väntan på bussen in till stan


kängerna åkte på i de regniga vädret


Och så va de tanlangtävling


Åt langos för första gången idag , sen blev det en vända på karusellen


Och fy faaaaan va den snurra


Vädret va skit så vi åkte hem!

malmö i bilder


Im a taxi driver


Jag & Anna


en Terese, Anna & Tapp



Det regnade under hela tiden vi va där


Gina


Trötta efter en hel dag i malmö, va hemma halv 9.

if it kills me


Så här ser det ut från balkongen just nu.. Visst är det super ..


Så det får bli en massa sånt här skit idag istället som tröst för det fina vädret


Idag börjar Helsingborgsfestivalen. Tänker inte sitta inne, ska till den endå, man blir bara deprimerad, känns som att det är på väg att bli höst, redan, det är ju bara juli. Har varit på stranden sammanlagt 6 dagar. Har inte så mycket att skriva. Snart kommer Anna hit, sen ska vi åka in till stan. Hade en dröm inatt om att alla löven hade fallit från träden. Ush vilken mardröm!  Puss & Kram

Sist men inte minst



har inte kunnat gå & lägga mig har sett alla OC avsnitt nu. Och nu är det slut bara så. Hur kunde dem sluta! Det är ju så himla bra, ville inte de skulle ta slut! Bjuder på en bild från ett av avsnitten i OC som har lagt i bakhuvudet på mig. Åhhhh kan inte fatta att de e slut! Som jjag har dragit på de, att se dem sista avsnitten. Nej nu kallar bingen, måste lägga mig. Ska upp tidigt imorgon, schemat är FULLSPÄCKAT!

22 Juli



Godmorgon godmorgon.
Igår var jag med Anna, vi va ute med Savannah segproppen, men det dröjde inte länge förens vi gick tillbax med henne igen, sen blev det stan. Efter att Aleks & Carro slutat jobbet åkte vi till lampaffärer, Ikea och allt va de va. Aleks inhandla till hennes & Daniels nya hem. Det ska vi få se på Måndag! Då blir det galen tjejkväll i deras lägenhet! Haha^^
Efter rundan vid Väla, kom jag hem & krängde en skål jordgubbar. Dem tar ju snart slut. Vet inte hur jag ska klara mig då! Äter jordgubbar varje dag. Sen tog jag bilen och åkte hem till Fredde. Nu bär det av till Malmö med pappsen & Anna. Ska inhandla danskläder på balettshoppen, handla smink på marknaden & gå lite på stan. Imorgon börjar festivalen. Ska bli så kul och den börjas med en talangjakt på stora scenen runt 3 tiden. Nu måste jag kila!

champain for my real friends



Saknar dig redan! Om knappt 2 veckor är det Lisas tur att komma till Helsingborg. ..

One step at a time




Nej vädret är skit, det vräkte ner precis. Var 100 på att det skulle bli översvämning och aldirg sluta. Fick panik här i köksfönstret. hej och hå. Just nu står mamma och ränsar sina linnen. Jag tar dem hon slänger jätte fina. Hon e galen! Nej nu bär det av till stan, mamma ska kolla på några skor och jag hänger på. Har ändå inget bättre för mig. Från det ena till det anadr, Fredde har blivit med lägenhet. GRATTIS ÄLSKLING! Den ska va superfin & så ligger den mitt i stan, själv börjar jag & Lisa få lite panik nu ang lägenhet i Oslo. Det löser sig väl. Snart bär det av till kära Norge!

musiiik



Melissa Horn - New York




Melissa Horn - Långa nätter

godnatt



Då va man hemma igen. Har varit och promenerat nere vid gröningen.
Och har suttit på mezo med Anna tills nu.
Nu känner jag mig rätt trött också ska lägga mig snart tror jag. Va härligt väder nu ikväll! Och en latte på mezo satt som en smeck. Måste läsa ut den fjärde boken av twilight serien också. Blir tokig så spännande den är nu!!
Bjuder på en bild på min älskade kise! Vasssshe!
Natti Natti

hemma igen


Jag & mamma i julas


Ja då var man hemma igen i kära helsingborg. Vi har gjort en massa och tiden bara sprang iväg, har inte fotat alls mycket. med dem andra tjejerna har fotat en massa ska försöka få deras foto också. När nu det blir av. Sitter just nu och kollar gamla foto på mammas data, herre guuud säger jag bara. så hemsk man såg ut! haha^^ helt sjukt. Det var dem tiderna de. Ska ni kolla på Jhonny Cash ikväll på tvn? hade jag också tänkt, men Anna hämtar mig strax å ska vi gå en promenix vid gröningen tänkte vi sen ta en latte ngn stans. Imorgon får det gärna bli sol, så jag kan åka till stranden. Sen blir det väl måndagsklubben.

Puss & kram

linköping i bilder


Jag & Lisa var såhär glada efter en hel dag på stan i torsdes


Glassbaren i söderköping


Ännu mer glass


Utsikten


Sanna, Lisa, Jojjan & jag


Jag & Lisa


Älskar sommarfoto


En glad lisa




Och så bar det av mot kvällens slut!

natten i linköping

IMORSE VAKNADE VI KL 9 FöR ATT SE OM DE VA FINT VäDER. OCH DE VA DE Så VI BYTADE OM TILL BEKINI FORT SOM ATTAN. DET HAR VARIT JäTTE SKöNT ATT LIGGA OCH SOLA På LISAS OCH DERAS TRäDäCK SOM DEM HAR. KL 1 åT VI SILL OCH POTATIS. Så HIMLA GOTT! SEN FORTSATTE VI ATT SOLA OCH BADA. Då KOM LISAS KUSIN HIT FREDRIK. SEN SOLADE VI TILL KL 4. Då HOPPADE JAG IN I DUSHEN OCH BöRJADE GöRA MIG I ORDNING. NäR VI VA KLARA SKULLE VI KöRA OCH HäMTA UPP SANNA,JOJJAN OCH SIRI. SEN KöRDE VI MOT SöDERKöPING, JAG VAR CHUAFFIS. VäL FRAMME VID SMULTRONSTäLLET BESTäLLDE JAG EN TWIN PEAKS (GLASSEN SOM äR På BILDEN I FöRRA INLäGGET). DET VAR EN JäKLA MASSA GLASS. MåR ILLA BARA JAG  TäNKER På DE.  DET BLEV FöR MYCKET DE. INGEN AV OSS åT UPP ALLT. SEN TOG VI EN PROMENIX UPP FöR BERGET DäR JAG PASSADE På ATT FOTA DEN FINA UTSIKTEN. BTW VAR DET JU DäR MADICKEN SPELADES IN. VILL  HA EN SOMMARSTUGA DäR NäR JAG BLIR PENSIONäR DäR JAG KAN HäNGA MED FREDDE SOM GUBBE. Då HAR VI VäL ENDå INGET BäTTRE FöR OSS ANTAR JAG. HAHA NI SKA HöRA LISAS PLAN OM ATT GIFTA SIG RIK. BILDERNA JAG LAGT IN På BLOGGEN SEN JAG KOM TILL LINKöPING HAR JAG FOTAT MED MIN MOBIL KAMERA FöR DIG SOM UNDRADE. DET äR DEN NYA NOKIAN. ANNNARS HAR JAG EN CANON IXUS80 IS SOM KAMERA. DEN E KANON. I LOVE IT! VI KOM HEM FRåN SöDERKöPING RUNT 11 SEN VET JAG INTE VART  TIDEN TOG VäGEN VI KOLLADE TWILIGHT OCH NU äR PLöTSLIGT KL 3. VI HADE PLANERAT ATT VA UPPE HELA NATTEN I OCH MED ATT JAG åKER På SöNDAG. MEN VI PALLA INTE  MER äNSåHäR. Så NU äR DET NATTI NATTI. SOVGOTT♥

en dag i söderköping


första doppet i poolen

  

torsdag

                                                                       GODMORGON. SOLEN SKINER SER DET UT SOM  HäR IFRåN LISAS RUM. ISåFALL SKA VI BADA I POOLEN OCH SOLA IDAG. IDAG SKA VI TILL SMULTRON STäLLET. DäR KOSTAR EN GLASS HUNDRA KRONOR, MEN DEM E SUPER STORA. OCH DE E TYP EN TIMMES Kö TILLS MAN KAN BESTäLLA. MUMS. HA EN BRA DAG NU SKA VI UPP OCH HOPPPA. (URSäKTA DEM STORA BOKSTäVERNA MEN DET BLIR Så NäR JAG E INNE På BLOGGEN VIA MIN MOBIL. KNAAAS!

dag 1 i linköpink

                                                                      FöRSTA DAGEN I LINKöPING. JAG OCH LISA HADE STäLLT KLOCKAN På 9 FöR ATT Gå UPP OCH SE OM DET VAR FINT VäDER Så VI KUNDE LäGGA OSS VID POLEN. MEN DE VA DE INTE Så VI SOMNA OM KL.OCKAN FORTSATTE ATT RINGA. MEN VI BARA SOMNADE OM HELA TIDEN. HON HAR SITT RUM IKäLLAREN. FINNS NäSTAN INGA FöNTER OCH VäGGARNA äR MöRKLILA. Så DE VA JU INTE SVåRT ATT SOMNA OM KAN JAG JU SäGA. VI VAKNADE 12 PRECIS EFTER ATT ADAM HADE KOMMIT IN I SOVRUMMET OCH TRYCKT UPP EN KED MED PLåBäR I ANIKTET På HENNE OCH FRåGAT OM HON VILLE SMAKA. HAHA Så KUL! JAG VAKNADE AV EN MARDRöM OCH SOM JAG HADE GRåTIT I SöMNEN. DET VAR EN LåNG HISTORIA MEN DET HANDLADE IALLAFALL OM ATT MIN FöRäLDRAR BERäTTADE FöR MIG ATT MIN MAMMA INTE EGENTLIGEN VA MIN BIOLOGISKA MAMMA. USH DE VA Så HEMSKT. KL 12 GICK VI  UPP IALLAFALL åT FRUKOST OCH GJORDE VED OSS. CA 2 åKTE VI VäL HäR IFRåN OCH IN TILL STAN DäR GICK VI HELA DAN TILL 7. SEN BLEV DE IKEA DEN SISTA HALVTIMMEN. OCH NU äR VI HEMMA HOS LISA IGEN. TäNKTE TA ETT KVäLLSDOPP. MEN NU KOLLAR VI HARRYPOTTER. SKA BLI FINT VäDER IMORGON JU Så VI SKA UPP TIDIGT IMORGON SOLA OCH BADA SEN SKA VI TILL SMULTRON STäLLET OCH HANDLA GLASS. MUMS... HöRS IMORGON

på väg mot linköping

JAHA Då VA MAN PåVäG MOT LINKöPING Då JA. HAR SUTTIT På BUSSEN SEN HALV 11. HAR KOLLAT På ICE AGE 3 OCH SOVIT EN STUND. URSäKTA DEM SMå OCH STORA BOKSTäVERNA äR SOM SAGT FORTFARANDE På INLäRNING NäR DEDT GäLLER DENNA MOBILEN. TOG TYP EN KVART FöR MIG OCH FATTA HUR JAG KOM IN På INTERNET. JUST NU äR VI I  JöNKöPING.Så OM CA EN TIMME SKA JAG VäL VARA FRAMME SKA RINGA LISA EFTER DETTA INLäGGET OCKSå. Så LäNGE VI HAR PRATAT OM DESSA RESORNA ATT JAG SKA TILL HENNE OCH HON TILL MIG. OCH NU äNTL.IGEN äR TIDEN INNE. UNDRA VA VI SKA HITTA På IDAG. HIHI! NEJ NU SKA JAG RINGA LISA FöR NU HAR VI STANNAT I JöNKöPING OCH JAG SOM VILLE HINNA SE WALLANDER OCKSå INNAN JAG VA FRAMME. HäR REGNAR DE. HA DE SUPER!

"så som vi skulle va"



Man ska ta varje dag som om den vore dem sista. Berätta för alla hur mycket man älskar dem coh hur mycket dem betyder för en oftare än vad man egentligen gör. Tänka på positiva sidor av människor och situationer, vara glad för varje minut du är arg eller sur förlorar du 60 sekunders glädje.
Det var en sekund ifrån att jag och Fredde blev påkörda i sidan idag. Vi hade varit på Väla, ätit & fredde hade shoppat lite. På vägen ner från backen innan vi ska svänga in till Fredde, kör jag när jag har fått grönt, på min vänstra sida kommer en svart bil i ca 110 km/h på en 50 väg, som kör för rött. Mitt i vägen tvärstannar jag, helt paralyserad av chock. Jag bara såg bilen närma sig i slomotion och jag kände mig helt handickappad, då skriker Fredde KÖÖÖR! Och jag pressar ner gasen för fullt. Jag var helt chockad. 60 sekunder efter dränks jag i tårar och kroppen kunde inte sluta skaka. Han skulle ha kört in rakt in i min sida. Om inte Fredde hade varit där och skrikit åt mig att köra hade jag kanske suttit kvar i chock och då hade den jävlen tagit mitt liv.
Det var så sjuukt obehagligt, tänk om detta skulle bli min sista dag & jag hade inte ens vetat om de.
Vad hade hänt imorgon? Det hade ju varit en ny dag..

I know you want me, you know I want ya



Redo för utgång! Har tagit på mig blusen jag fick av pappa i Gran Canaria! Hoppas att det inte bröjar regna.
Anna är här nu och vi ska köra till Maxi en snabbis för läsk och godis.
Sen blir det raka spåret mot Emelie. Vad hade jag varit utan dig Anna!

13 Juli



Kom precis ut på balkongen, pappa skrämde livet ur mig. När jag kom ut på balkongen såg jag det här svarta stora molnet. Verkar vara jätte nära. Har skickat bilden till aftonbladet nu. Läste på HD att det var 500 km som brann på soptippen. Det är mycket det. Har varit ute med savannah nu i en timme också. Hon travar fram har blivit jätte duktig, nu är det mycket roligare att gå ut med henne. Sen dök pappa upp med Cher också. Sen kom mamma också. Så va vi alla ute. Nu sitter jag hemma och gör ingenting i inpricip. Anna kommer strax. Så ska vi fixa oss, sen ska vi möta upp Carrocoh åka hem till Emlie för förfest! Sen blir det måndagsklubben på Tempel och Hanpan. På Onsdag bär det av mot Linköping.

vi har blivit som dem

Vilken helg! Trodde aldrig att den skulle ta slut. I fredes såg jag knowing, Nicolas Cage nya film hemma hos Fredde. Sen blev det förfest. Micke & Anna kom dit, dem spelade mest spel. Men jag & Anna fastnade på balkongen med vattenpipan och snackade en massa skit. Sen blev de hanpan, va lite trist för det regande. Roligare blev det dock på Lördan. Emelies & Diddis födelsedagsfest på Swea. Det blev lyckat verkligen. Jätte go mat också. Tack vänner för att ni gjorde kvällen super! Mamma kom och hämtade mig i stan runt 3 när vi började dra hemåt. Anna gick vidare till Cantina till sin bror. Somande bums när jag kom hem till sängen. Och idag är det söndag. Himlen är i inprincis kolsvart, kommer väl regna hela dagen. En typiskt söndag. Ska nog proppa med godis och kolla massa filmer idag kanske. Känner inte alls för at göra nånting annat. Har knappt fotat ngt under helgen, men det har alla andra så när jag får deras foton, lägger jag in mer. Ha en mysig söndag & Grattis till Fredde som fyller 21!


Jag i Fredes på Freddes balkong


Min guldklimp Anna


& sist men inte minst party outfitten från igår! Älskar blått, blått e flott!

sen en tid tillbaka



Det blev ingen Thomas Ledin konsert idag.
Fick inte tag i några biljetter! Trist nog. Tänkte åka upp utanför och så kanske plötsligt ngn skulle själa ngn till oss. Men vi sket i de, orkar inet stå där upp & vänta bara. Idag sov jag till 12. JISSES!! Fick panik när Anna ringde och väckte mig & sa att kl va 12. PANIK! Flög upp ur sängen. Efter bara en stund kom Anna och hämtade mig, sen åket vi till väla för att handla presenter till alla födelsedags barn i helgen. Fredde fyller 21 på söndag, den gamle geten. haha!

Nästa vecka åker jag till Linköping i 5 dagar & hälsar på Lisa. Det ska bli jätte kul. Mindre kul ska de bli med bussresan. Tur jag har min nya mobil nu då. Som har trådlöst internet och en massa massa med plats för filmer och allt jag vill proppa den med. Ska sitta fastklistrad vid den på bussresan. Nej nu e jag trött på de här vädret, så himla ostabilt, jag vägrar så på mig mer än sandaler, shorts och linne. Det är ju så de ska vara på sommaren. När som helst kommer mamma hem. Så jag kan ta hennes bil coh köra till Freddis i stan. Ska sova där inatt hade jag tänkt, har en ny film som jag fått av pappa också som är tänkt att vi ska se. Ni får ha en mysig kväll! Så hörs vi imorgon! ♥

bilder från kvällen

Stand up på Tivolis uteservering


Anna




Jag & älsklingen


Maria & Anna


8 Juli



Då bär det av mot TIVOLI!

För alla gånger som du lät mig gå



Nu har pappa varit här i ett par timmar och lagt över filmer på cd skivor i och med att min dator är full redan som den är.
Har varit på maxi coh postat alla brevet till olika stiftelser. Ska söka stipendier i år igen.  Snart kommer Anna hit vi ska kolla på a shopoholic confecion . Sen ska vi ner till tivoli och kolla på stand up med resten av gänget. Blir väl en hel kväll där med lite vin och så. Vädret är ostabilt, ingen stranden idag inte, imorgon kanske, Thomas Ledin på sofiero! Hr vi tur så får pappa och jag biljetter dit! Hoppas, hoppas, hoppas. Nu kommer Anna vilken sekund som helst, ska släcka ner och förbereda för fiilm!

got talent



Shaheen Jafargholi
12 år gammal
Britains got talent 2009

7 juli


Anna,jag,Anna,Emelie,Viktoria,Louise och Elin


Idag har jag varit på väla med min pappa och tapp en sväng, kollade mest datorer,kameror & mobiler. Sen gick vi en sväng på IKEA också. Sen bar det av in till stan , där vi käkade dagens på HAKET. Sen åkte vi och fixa ett ärende till pappa, som jag just nu suttit och hållt på med i 2 timmar coh lekt med nu. kom precis hem till mamma. Ska läsa lite i den sista boken av twilight serien hade jag tänkt. Ikväll händer de väl inte så mkt. Förhoppningsvis ska jag till stranden imorgon och på kvällen blir det stand up med en massa glada skratt på tivoli med gänget. Sen är det helt plötsligt Torsdag , jag och pappa kanske ska se thomas ledin på sofiero, sen e de HELG!
puss & kram

måndagsklubben

Vaknade av de värsta man kan vakna av nånsin idag. Gissa vad, en fluga! åhh så jobbig den va, lät den surra i 5 minuter trodde savannah skulle klippa den. men nej hon bara står lugnt och sansat och glor på den. Så jag reser mig , precis när jag reser mig tror ni inte den lyckas flyga ut då. SÅ irreterande!
Igår skjutsade mamma mig till Emelie. Anna var redan där och dem va i full gång med att välja kläder. När vi va kara , sprang vi in till grannen, Emelies klass kompis och hennes andra granne va en av hennes bästa kompisar. Så kul. så de sprangs mellan dörrarna där. Vissa hade ju helspegel , andra inte. Hade inte kunna leva utan de! Sen bar det av hem till Elin, till hennes fina lägenhet i stan. Anna fick köra två omgångar, jag var andra lastet. Fastnade vid köksbordet och pratade skitsnack till kl 1 på natten, sen var det faktikt dags att springa iväg ner till Swea. Där dansade jag & Anna HELA natten! Det är ju så de ska va! Var hemma 4 och somnade gott.



Elin & jag  hemma hos henne


Partypinglan , Emelie


Tjejerna


"if this are the last words i ever got to tell you, say to you"


Du gör mitt liv bättre


Igår var jag på väla med Anna. Åkte jag hem till Fredde fram mot kvällen, vädret var inget vidare. Så vi köpte frukt och choklad att doppa i, godis och så kollade vi på pirates of the careabian 1 & 3an. Dem e så bra dem filmerna. Sen somnade vi gott. Vankade 10 idag, ensam i lägenheten , körde hem till mamma och sen dess har jag fixat med en massa papper. Ska söka efter stipendier & skrivit till CSN. Det tar längre tid än vad an tror. Höll på i 4 timmar och är inte klar än. Längst tid tar ju det där jäkla peronsliga brevet. Vädret är fortfarande skit , det regnar och innan åskade de så jag coh mamma skret på oss. ush och fy va jag hatar åska förstår mig inte på dme som tycker att det är mysigt. Ikväll blir det kanske utgång annars blir det ännu en natt hos Fredde. Ska försöka fixa de sista med papprena nu, sen ska jag till MAXI och få dem iväg skickade.

Puss & Kram

film till min bebis


lördagen i bilder

Nesrins överaskningfest!


Middag på haket. Nedret, Nesrin, jag och lille aylin


Nedret & Nesrin




sen blev det hanpan




det blev livat


- Duu nu ska du ser här va jag kan!!!


- Ohhh fy faaan!


- De va jobbigt, meeen den slank ner


- mmm.. fy fan de va de värsta jag vatt med om, meen jag IMPA!


Sen bar det av till bishop arms ( mamma & Nesrin )


Jag & min "stora syster" haha ..


Lite freestyling jaaapp


Grabbarna


- Jahhoo, min födelsedag blev kanon!

"baby i respect you for that"



stranden idag igen med mamma. Den här gången satte vi oss på gröningen. I gräset va skönt att slippa sanden faktiskt! Kom precis hem från en hel dag i solen. ska käka något nu hade jag tänkt, sen ska jag förhoppninsvis in till stan ikväll.
Är super sugen på en kall go cider på hanpan! De hade suttit perfekt. För er som frågar om jag fortfarande e tillsammans med Fredde , är svaret JA! Nu ska jag slänga i mig något, gå ut en runda med min bebis dusha och dra mig in mot stan!
Det är ju heeelg. Puss & Kram

det finns en tiger i oss alla


psykooooo

vacker som snö


stranden i bilder


Rååvalla


Jag & lillsyrran


vår nya fina frysbag

Bjuder på en bild på mitt kära barn


Godnatt sov gott ♥

1 juli

Tillbringar dagarna på stranden nu mera. Vädret överträffar mina förväntningar varje dag. Så jag och familjen glasar på råå hundbad hela förmiddarna. Det är så härlligt. Man får ju passa på rätt va de e så öppnar himlen sig. Idag var jag med pappa och spelade mini golf på fria, sen åkte vi till laröd och åt glass i stora lass. Det var jätte mysigt. Sen släppte han va mig utanför GINA. Där jag mötte aleks, Carro & Maria. Sen blev det gröningen för vår del där i satt & snackade en massa skit. Nu är jag hemma igen. Skönt att sitta vid datorn på kvällen. Ska läsa lite i min bok hade jag tänkt sen blir det bingen. För imorgon tidigt ska jag till vårdcentralen & sen ska vi till stranden! Kraaam





Pappa vann med 10 poäng