hejs snygging

Du säger: Du är verkligen toppen , det är i inprincip bara en sak med dig som inte är helt perfekt.
Han  säger: va, vadå?
Du svarar: Din adress. den borde vara samma som min - åtminstonde inatt.

Det funkar faktiskt , bevisat och testat !

i love ya girls

112904-188

Torsdagen ,tisdagen ut

Som alla andra veckor bara rinner denna också ut i sanden. och timmarna känns som minuter. Fan va lite 24 timmar är. Men ibland är dem så jävla dryga. Lön igår, kan inte kolla mitt saldo för swedbank har krachat. Kuul! Har varit flitig denna veckan och pluggat som ett djur, nästan filmat klart "revince your fear". Vårt projektarbete har sats upp på biblioteket i helsingborg. Bäst av allt denna veckan har jag anmält mig till intensivkurs 2 v till ballettakademin, så nu är det bokat och klart! 11/6 åker jag och Anna flyget upp till sthlm och blir kvar i förhoppningsvis hela 4 veckorna.
Idag ska det tränas, pluggas på körskolan, skriva läxorna.
Tro det eller ej, men jag skrev mitt sista prov igår, och gjorde min sista labbrapport. haha , faaan va gött! Och igår var sista gången på JLC. Imorgon ska jag umgås med Fredde och jobba på lördag, självklart bär det iväg till Arom på kvällen med högklackat! På söndag fortsätter arbetet. Och måndag blir det Malmö med min haltandes Maria ♥ sen grillning på gröningen och sedan fortsätter kvällen på Tivoli. och sovmorgon på Tisdag. 1 Maj och mammas födelsedag.

Åh ne, snart har jag 4 år med älsklingen , som tänkte ge mig en biljett till Justin Timberlake konserten, men jag e ju i Stockhom då. Faaan! silken present, fan också. Kommer typ vara as fattig i Stockholm, får kolla in alla andras kassar! Så får jag och Anna bosätta oss på stranden med en flaksa vatten dagligen och . .. en massa festande. Uteställen i stockholm. hallå? kan det ens bli trist? Jag längtar . . Kan inte sommaren bara trollas fram nu och bli 8/6 Studenten,

Idag är det 3 veckor kavr till Costa Brava

I wanna be your ballet dancer . .

112904-187

I just dance like nobody is watching

Sven åke .

back to basics . . Efter hårt slit på jobbet och födelsedagskalas. Lakalfest och tjejmiddag. Den här veckan blir jobbig , ska jobba, ons, tors, fre, lör, sön och prov på ons, sömerskan på fredag. Och Malmö på Tors fick strykas och glömmas. Men bokades in på Måndag istället. Kvällen ska sen vidare ta mig till gröningen för grillning med klassen därefter bär det av till Tivoli. Som har speciellt öppet till 04.00 bara för valborgs skull. 30 Maj blir det Ven med klassen dagen efter är det Balen och min klänning är inte klar än, medans aleksandras bara hänger i hallen. Vill ha min klar! Blir tokig om hon inte hinner, På Torsdag är det 2 veckor kvar till Costa Brava resan, det närmar sig, det närmar sig . . och typ 42 dagar kvar till studenten. Jag har bara studetnmössa och balväska klart! Igår var det nära att tårarna föll. Titanic på tv, den filmen är sååå BRA . .

Dagen böarjade med två mackor och isté, Vaknde upp sidan om den männsikan jag älskar mest i hela världen, tog 6:an 5 över 8. efter skolan ska ja hem till mamsen och ge min brossa present , fyller 10 imorgon, helt sjukt vad tiden går fort, han växer snart om mig den skitungen : ) Sen blir det tränings somvanligt med all min träningsverk,. men det sägs att man ska träna bort träningsverk. Så jag gör väl det.

Sitter på bilden i skolan nu . Mina ögon är riktigt tunga och vill slockna typ så fort som möjligt. Räknade ut igår att jag aldirg har någon sovmorgon. Skola mån - fre sen jobb lör-sön KUL! Nog därför jag e så pömsig som jag är + att Fredde väcker mig alltid mitt i natten . Don´t ask me why ! Okej mitt päron skickade nyss ett sms, där hon tagit bild på sig själv och skrivit jag älskar dig, how cute! ♥ Älskar dig också.

/ tirren ♥

Fredag , helgens tidpunkt

Minuterna har visst sina egna liv. Dem var mycket längre än jag trodde. Denna veckan har gått ganska fort, alla läxor som har påskyndat den och stressat veckan tills att bli Fredag. Bara för Nina fyller år 18 år idag. GRATTIS! Ikväll bär det av till Elineberg på 18 års fest, blir en jäkla massa röj säkert, Måste öppna helgen med något skojigt. För lördag , söndag är det jobba som gäller. Och dagens morgon startar med ett Filosofiprov. Roligt värre ? Men imorgon har även Elin sin tjejmidda me en massa töser på slöttshöjden. Arom efter? haha , asså utan att överdriva, jag har 8 :- på mitt kort och 0:- i min börs, herre gud, har aldirg varit så fattig. Men jag deppar inte för det, becauseeeee lön på Onsdag !

Igår var jag med Maria på Friskis "aktiv ungdom" Carro , Anna skippade träning och satt hemma och lät hg, väva sig om deras kroppar. ioch för sig drack jag upp en hel läsk igår, UTAN ÅNGEST, inte illa det inte. sen käka jag kebab på kvällen, inte illa det iheller. Äch, det är bara ibland bara ... Iallafall tillbaka till gårdagens träningen på friskis. Ska ha uppvisning på skolan och sundspärlan (våravslutning DH) Så har gjort hela första låten och nästan hela andra. Amazing! Våra tankar bara flöt på. igår  hade jag sån jävla träningsvärk i magen, idag har det gått över tilll nackfanskapet istället. Måste ha sovit fel, eller så nita fredde mig när jag sov, neh var nog det med fel sovande som var rätt. Ska ner till Ga nu och ta 6:an upp till skolan, skriva prov och nöta sönder hjärnan, sen lär det bli en tupplur. GLASSSSSIIITT!!!!

Nicole . .

112904-185

bara för idag . .

Just nu känner jag mig mer än nånsin stressad, det är som ett rus i kroppen som bara vill tränga sig ut ur cellerna och skrika, och typ försvinna i en annan värld, så mycket skolan pressar en. Men egentligen har man det så himla bra. Det är helt sjukt så mycket vi har att göra nu innan studenten, helt galet mycket. till tors har jag redovisning, inte så farligt, på fredag har jag prov i filosofi. Nästa vecka har jag ett fett NV prov och ska lämna in Cv och ett personligt brev till Svenskan. Sen ska två fördjupningsuppgifter vara inlämnade i filosifo och psykologi. Jag orkar inte längre asså, är så jävla less på skolan. fuck skolan säger jag bara. Dem tar kål på mig. Plus utöver alla dem timmarna jag går i skolan ska jag jobba, körskolan och dansa + all annan träning och alla läxor. Men fick ett leende på läpparna efter beskedet MVG i projektarbete.
soo long . . .

Okej, talang, talang, visste inte att jag hade sånna talanger i släkten, Jasmin din röst e underbaar. riktigt bra. Nya Idol vinnaren, jadåå ! och så var det det där med dansen, skulle ju inte med till Sm, 1. har jobb, 2. har inte råd, 3. är inte redo för högsta klassen. Så mailar Rebecka, och får svar idag. Att man måste betala avgiften till tävlingen endå. E dem helt jävla dumma? Tror jag betalar 650 kronor när jag inte ens ska med. Eh nej ? ser det ut som att jag har guldfickor? haha gissa vad som hände inatt. kl. 3 exakt alkolisten , tantan kom ner och banka på vår dörr och plinga som en idiot. Bad om att få låna toa för hon var ute låst, :/ helt blåst. Hur fan låser man sig ute själv? Väckte mig, plus att pappa hades agt att hon dött. så dyker hon upp så mitt inatten, blev as rädd trodde det var hennes ande som kom. Helt sceary. . .

Vilken utskällning idag på dansen, - ni e långt back - det har ni sgat sen vi börja - ne får max va 2.30 , åh snälla man gör inte en dans 2 månader innan uppträdet, då glömmer mans tegen ju, snälla. jag vet vad jag gör. Hatar när dem ska rätta så, kan lägga upp min planering själv, har jag någång misslyckats. Blir dansuppträde 28-29/5 i skolan. Kom och kolla blir en rediii föreställning, skulle vi inte bli klara tills dess lixom , får inte glömma danseran i Costa Brava, joooooo det får jag , haha för då skiter jag i skolan. och betygen är redan satta , hahaha.

Klassfest nästa fredag igen ? i hope. . Kanske kan haka på då också, fast har ju jobb och grrejer, måste orka med. Tror jag blivit nykterist nu , mår illa av bara tanken på sprit, Shit har hitatt mina nya favorit låtar,
♦ big daddy - get on the floor,
♦ nic cannon feat ying yang twins - get crunc shorty
♦ brandin Jay - free 2 day
♦ ray J feat fat joe - keep sweating
Diskuterades låtar fram och tillbaka idag vilka som skulle spelas på flaket på studenten. haaha, blev en massa skratt när Carro började sjunga på - fångad av en stormvind, natt och dá. guud, nej caro !Ska hoppa på min snygge cykel och möta Maria på macken och cykla till träning , få lite röv sevtt så e jag igång., haha . Var e musiken , HÖJ !


det där

112904-183

Det var länge sen jag kände det där riktiga djupa och äkta ruset, att jag verkligen vill och kan. Att jag älskar det.
Hon får mig att se mig själv, att veta och vilja det. du är min förebild
Du gör allt som det ska vara. Precis så som jag själv hade velat genomföra det.
åh vad jag vill. Vill så mycket in på Balettakademin.
Vill inget hellre, Att komma in där, dansa varje dag och få uppleve min högsta önskan .
Men det hade varit för bra för att vara sant. Jag kommer aldrig , aldrig att ge upp. jag vet att jag har många konkurrenter men många har också mig som en, en chans har man. Det har alla inklusive jag.
Snälla gud låt min dröm gå i uppfyllan , allt skulle gå mig vägen då. Om dem bara öppnade sina dörrar av kunskaper för mig. Jag längtar tills proveckorna.
Jag ska minnas doftan av deras salar resten av mitt liv.
Vet inte om det egentligen är så bra att ha en dröm. Men hur hade det varit utan en ?
Då skulle man inte alltid hoppats och trott utan levt livets egna väg och låtit ödet bestämma. Men jag älskar att drömma ..

Xtina

112904-181

It goes around now, its not me,

112904-180

Bara jag

Morgonens
tröja: beighe inte särskilt snygg, skulle jobba
byxor: Replay jeans
sockor: blåa tjocka från H&M
smycke: det vanliga

Känslor just nu
saknar mest: maria
älskar mest: mamma
mest irriterad på: ingen faktiskt
stör mig på: dem där


Dagens bra&dåligt, hiss&diss
Bra: oh, en till var och en
Dåligt: skit ont i ryggen
Hiss: jobbat och tjänat pengar
Diss: varit inne när det varit så fint väder


Att göra/måste göras
Idag: läsa ut sv boken (eller inte)
Imorgon: vakna 9 och sen bara jobba
I över morgon: soltiden
Fredag: pluggat på filosofi provet och ninas 18 års fest, sen tivvan ?
Lördag: fest hos Elin sen Arom ?, jobba
Söndag: jobba, då måste Sv boken iallfall vara utläst
Någon dag så snart som möjligt: typ  skriva ut blanketterna til balettakademin och anmäla mig till 2 v kursen


Senaste personen som

Sov i din säng: jag
Såg dig gråta: jag själv
Fick dig att gråta: fredde
Fick dig att börja skratta: Zinetta & J
Du gick på bio med: oh, de va år och dar sen
Skickade ett e-mail till dig: Dh
Skickade ett sms till dig: Miir
Gjorde dig glad: miir, you allways makes me happy

112904-179

Hallelulia hallelulia halleluliiiaaaaaa

112904-177

planerat


♣ 13/4 Klassfest
♣ 20/4 Nina 18 års fest
♣ 21/4 Elins tjejmiddag
♣ 26/4 Malmö med Maria
♣ 28 - 29/4 SM i disco
♣ 6/5 våravslutning
♣ 18/5 - 26/5 Costa Brava
♣ 28 - 29/5 dansuppträde
♣ 31/5 Balen
♣ 4/6 studentfest på olympahallen
♣ 5/6 hamnkrogen swea
♣ 6/6 studentfest dunkers
♣ 8/6 Studenten
♣ 11/6 - 22/6 förberedelse kurs för balettakademin
♣ 25/6 intagningsproven börjar för balettakademin

haha , herre guuud, sånna hemma fester

112904-176

I love her

112904-172






























Sp3a

Hallllllååååååååååå brudar !!!!!
Nu drar vi.
Fuck skoooooooolaaaaaan!

Vem vill gå i tvåan nu, ingen ingen !!


Köp kent nya skiva du får ett rakblad på köpet!

Gick upp en timme tidigare än 112904-175
nödvändigt idag,
inte för styling
och sånt, tog sjuan ner till stan och mötte Miir på konserthuset, carro & Anna Panna åkte bil. Frukost på Espresso house, 1 scones marmelad & ost, vanilla latte och jouice för bara 50 spänn. Nja bara och bara ... det var mysigt är mätt än. Okej Linn läser upp hela nästa veckas matsedel i skolan just nu. Det blir flak på studenten, Stefan fixa, fixa ! Tackar . Om 2 veckor exakt e de Malmö som gäller, hela dagen med Miir. längtar, hoppas jag hittar ngt ska shoppa till Costa Brava! Igår spelade vi in vår egen Outsiders hemma hos Martin, "convince your fear" Den kommer att bli så bra , hoppas jag! Vad ska jag ha på mig på studeneten herre guuud. Okej har precis fått reda på att jag kommer att vara hela Juni i Sthlm. först 2 veckors förberedelse kurs så det blir nog inget bounce summer camp. Sen 2 veckors intagning om jag nu kommer så långt . Kommer att vara ruinerad , kan inte jobba nånting i Juni. Så kommer alltså ha noll pengar i Juli. Fuck! Asså shit tänk om ja kommer in på balettakademin, Hallelulia moment. det kan bara inet hända. Det låter för bra för att vara sant, tänk att få dansa varje dag , i en massa timmar. Varje dag man vaknar kunna vakna stolt för att man var en av dem 20 som kom in. Och att få äran att bli undervisad av dem fantastiksa pedagogerna som finns där. Tänk att det finns en liten, liten chans. Så många dansare som kommer att söka. Eftersom att det tar 2 hela veckor för utagningen. Herre guud! kommer nog vara skit nervös. Var io sthlm ska jag bo. Kan inte bo i en månad på båten, omöjligt! Går bara inte. Måste kolla lägenhet och såtn ifall ifall. Jaja behöver inte tänka på sånt nu. Man får se hur det går. Men man kan ju alltid hoppas. Ikväll ska jag kolla på Annas Uganda redovisning men snart och först ska jag träna med Miir på Friskis, ska fixa ihop lite till mixningen. På Fredag är det klassfest. Grillning och allt. Sen lördag, söndag är det jobb. Nästa vecka fyller Oliver, Ida , Nina och Elin år fest på fredagen och lördag, utgång? Nästa vecka igen är det SM. och Mirjam har tjejmiddag. Har beslutsångest av en speciell sak, Maria vet! Så ingen sol idag , och jag gjorde ett cp val coh tog sandalerna. Inte tjocktröja coh bara skinnjacka, yes, förkylning! exakt vad jag vill. På lördag går Anna modevisning på Dunkers. Have to go. ska skriva ett plankat med ANNA! Nej taskigt nog! jaja ska vandra min egen väg med Miir nu till friskis. ha de. Och jag älskar dig Fredde. Alla plus till dig denna veckan för att du är så underbar! ♥

Ursäkta alla mina 2 or !

/ Tirren

showtime

112904-174

Student 2007

Gissa vad ? Vi fick våra studentmössor idag. Helt otroligt som det pirrade i hela kroppen, när man såg allt stim och alla lådor i elevrummet. Nu är det nära, läskigt nära. Fick våra kläder igår också! Imorgon är det exakt 5 veckor kvar till Costa Brava. Jadåå! Sen blir det balen och studenten. Och min balklänning är inte ens klar än, jag har inte hittat någonting till studenten. Har bara mössan coh tyget till balklänningen. Får snart hyper.
112904-173Har inte provat mössan än, men snart ska den på.
Ska kila iväg nu till Martin och filma.
Ska ut i solen och vandra!

I love you

I never thougt that I could meet someone like you
you are my friend, you are my smile, you are my everything
You are a breathtaking reflection of God´s heart for me.
Of how he pursued me and love me even when I didn´t love myself
You held my hand in the darkness and you pulled me out into the light
I love you

You are my light and it dousen´t matter what happens in this life,
as long as your whit me.
When I look at you, I know that theres a God. And that he loved me so much
that he took the time to create you
Just for me
I love you
Past my mind, beyond my heart, I love you from my soul.
And that´s the space where only you and God dwell


112904-171

gaaarh ..

Helt otroligt vilket skinande väder det kan vara i sverige , vid den här års tiden, det är nära sommar! Nästan två veckor har det hållt i sig nu, och humöret bara sprider sig. Gladare än nånsin! Något som förstör stäningen är skolan. Har så jävla mycket kvar att göra, och att det bara är 5 veckors arbets tid kvar. Hur ska jag hinna, vill dem stressa ihjäl oss. På påsklovet skulle 4 saker göras. 

?Läsa
ut Svenska boken
?Skriva ut Aneroxia arbetet
?Hemuppgiften i Filosofi
?Nv pappret, till provet


Vilket underbart lov va. Kan inte ens slappna av nu. Har jobbat hela veckan utom onsdes och fredag. Måste få lite ledigt. Jobb idag igen 12.oo - 18.oo Hoppas på att Miir vill hitta på ngt då. Orkar inte göra fler saker till skolan på lovet. Fattar inte ens att jag verkligen pluggar på lovet, men jag måste verkligen, man får tänka positivt att det bara är lite , lite kvar! Efter påsklovet är det 6 veckor till Costa Brava sen efter det kommer tiden bara rusa iväg. Balen och studenten. Kan inte fatta att det är jag i år som ska springa ner från kärnan trapporna. Och så mycket som jag kommer festa på dem tre veckorna har jag nog aldirg festat lika mycket som i hela mitt liv. Ush, vill inte bli ett fyllo.
Fast det lär jag bli. Fredde får bära mig hem varje dag. Eller de kanskeär jag som får bära honom. Maria på en axel och Fredde på den andra. Jaja har satt egång med pumpning nu rejält. Haha ne då. Men jag jobbar på det.
Ja Terese hur känns det nu att vara i Superstar ? Helt sjukt kul, kan inte fatta det. Att jag får tävla på sånna större tävlingar . och att jag är en av dem dansare som representerar sverige.
Leksand då? Det ska bli sååå jävla kul. Vill inte tänka på milen bara, En hel helg med fullspeckat med dans.

112904-108

Någon som vet en sida som har 35:or i skor utom asos, så säg till, måste hitta balskor, måste, måste , måste!

Dancing queen

image170

helt otroligt att vi är där nu. Äntligen , star Maria, 1:a också. helt Ondeeeerbaaart!
Älskar dig och vi va så jävla bra. Kickade äs!
Kommer altid att vara din danspartner , slutar du så finns det ingen som kan ta din plats !
Ingen .

hemlängtan


Helt otroligt vad det ska planeras och sånt jobbigt, hur länge ska dem betsämma igentligen, 2 år till, 5 , 6 , 7 år till. Så jävla jobbiga. Gör det , gör så, glöm inte det, nu är det så! Jobbigare än nån annan. Asså jag håller på att ta mitt körkort, gå i skolan, dansar, har läxor och jobbar. Vad mer vill dem ? Dem pressar en så att man håller på att spy för fan ju , jävlaaar! Vill bara flytta til mamma igen, trivs inte här. Mår dåligt och svälter ihjäl. Får jag aneroxia så är det stället anledning till min död. Äter aldrig, glömmer + att det inte finns något. Pappa stressar mig så jag lever utan för min kropp och mamma lever i den ÅT MIG! Det låter skoj va , att ngn annan styr ens liv, skönt, mm att man inte får fatta sina egna beslut. Jag är inte 10 längre, var ett tag sen sist. Jag kan och jag VET själv.


påsklov, tävling & massor med jobb

Svider skarpt mycket i mina ögon. jobbade fredan till 9, hem till miir med mamsen och käka med Anna & Aleks, 12.00 gick bussen till västerås, tävling till 11.00 , hemma 06.00 och jobbade 13.00 - 20.00 Hårt pass det! Meh man klagar inte. i söndes var det grillkväll, doften av sommaren, alldeles för mysigt, men kylan drog min inåt till kollonin istället. inte riiktigt sommar än, nej hade frösit på morgonen. Jobb, jobb för det mesta nu.  oj, jag har ju inte berättat om min nya köp. my pink mobil! köpte ny i fredes, e alldeles galen i den. Är bara tvungen att röra vid den var 5:e minut. Äch, inte riktigt så ofta kanske. Åh, mina linser klibbas i ögon, typ suddigt, är nog för trött. och ska upp vid 9 imorgon, börjar jobbet 10. Måste orka & jobba på! Sommaren och studenten, Costa Brava är snart här. får tänka på det så går säkert allt bra.

Kan inte bara tävlingsresultaten komma upp på dansundervisning, Vm mästaren i disco va domare, undra va hon satte på mig och maria, Ocoolt! haha ..Västeråstävlingen gick som en dans. Kom 1:a i singel star vuxna & 1:a i par guld/vuxna. Kunde inte gått bättre. grupp gick åt helvete, men det har också sina förklaringar! haha .. nej snart lär jag somna framför datorn. Påsklovet kommer att vara så segt, pga jobbet. dagarna brukar gå så fort.. men det är bara skönt att man hinner med dem och nu förstår man hur långa timmarna igentligen är.

Idag betaldes balen, bokat och klart. vem ska bli min bordspartner, tänk om det bli en snygging, eller en helt jävla nobody, och , ja vill sitta med Fredde ju, orättvist, meh kul med nya människor också! ska man dansa vals och såtn grejs ? isåfall kan jag. Gick på sånt tjaffs innan. Var faktikst skoj, fattar inet varför jag slutade. kunde ju inet ha en tjej som partner hela tiden. Carro & jag lixom hur skulle de se ut. haha . nejvi va bra. vann ju. Men små hade säkert varit kassa nu, Dem satte bara etta på oss för vi va så små och söta,. Shit efter påsklovet är det 5 v kvar till Costa Brava, herre guuud det kan inte stämma. 5 jävla veckor och så mycket ska vara klart i skolan. mm känner stressen redan nu. Vad ska jag packa med mig till spanien. kommer nog aldrig ha så stor pckning igen som jag kommer ha då. 5 bekini , 10 skor, 50 läppglans, haha nej men de ska bli skoj som fan att tralla runder barfota i sanden. helt oonderbaaaart! Sommaren är här om 2 månader. nästan den är redan på väg och det luktas


västerås

112904-169


112904-168


Jadåååå, vann star klassen och är nu i SUPERSTAR