one day lika another


Cher

Solen har fått mig på strålande humör och jag känner på mig att denna dagen kommer att gå mig vägen. Igår kollade jag på nästan hela säsong 2 av one tree hill, vilket betyder att jag satt framför datorn hela dagen, men de kändes bra! Idag ska jag, pappa & Oliver ner till stan & göra min adressändring på skattemyndigheten. Det måste vara gjort idag. Sen kanske vi går en sväng på gröningen, köper glass på haufes och så. Men kl. 4 ska jag passa Ida & Oliver för mamma ska jobba. Sen har Fredde bjudit ut mig på mat ikväll, tror vi ska äta på hamnpaveljongen, ska bli så mysigt, imorgon ska det bli ännu finare väder , vi ska till stranden & jag ska träffa Elin , uppar senare idag om jag hinner, ush lider med alla er som måste jobba denna fina dag! Jag vet hur det känns.


ge mig dem här godsakerna från forever21



presents



Sorry lägger upp dem väldigt mycket försent. när vi var i kolonin på
min & älsklingens 5 års dag, 12:e mars fick vi dem här fina presenterna av våra föräldrar.
tavlor med våra namn på, visst är dem fina, och dem är helt handgjorda!

Helt sjukt med överbetalning


Emma Watson

harry potter stjärnan är chanels nya ansikte

LONDON. Keira Knightley, 23, är inte längre ansiktet för Chanel. I stället ersätts hon av lite magi. En "Harry Potter"-stjärna ska marknadsföra parfymen Coco Mademoiselle. Emma Watson, 18, har skrivit på ett tvåårskontrakt värt 36 miljoner kronor, skriver Daily Mail. Chanel har redan testat om hon är rätt profil genom att klä upp henne inför premiärer och fester.

Keira Knightley, vars kontrakt går ut i sommar ska få nya uppdrag inom modehuset.



rise and shine


we might as will be strangers


Just me

God morgon, god morgon, vilket skit väder måste jag bara få säga, är sommaren verkligen över nu ? fattar mig inte på vädret det är ju nu den ska skina för fan! man kan inte göra att skit. Så sugen jag är på muffins det är nog det godaste bakverket som finns och annas jordgubbstårta & cheescake tårta, åhh va gott måste lägga in reseptet på alla dem bakverken, dem är helt sjukt goda, men jag orkar verkligen inte gå upp och laga ihop något, åh nu börjar jag bli rastlös, va kan man hitta på i denna tradiga stad, jag orkar bara inet lurka runder på Väla. och för det andra saknar jag min bästa kompis ♥

I gotta to go there to come back

Igår stannade jag hemma hos pappsen, kollade på en hel del one tree hill avsnitt , sen blev det en ny bio film, fast den va inte värst bra, hoppades på att han hade fått hem sex and the city filmen, men nej nej , sen somande jag bums, plötsligt mitt i natten kl. 5 vänta nu här , räknas inte det som morgon?! Iallfall runt den tiden vaknade jag piggare än någonsin, då min allergi totalt sattit fart på mig under natten, jag kunde varken andas genom näsan eller munnen, hostade i ett och det kändes som om jag bränt mig på brännässlor i hela halsen & i öronen, har blivit rätt van vid min gräspollen allergi nu , men den här natten slog den verkligen rekord, inte konstigt att jag inte kunde somna om, som tur var va Tapp också vaken (min halvbror) så vi satte oss famför tvn och kollade morgonsoffan, ett program sen vägrade mina ögon att hålla sig öppna så jag gick in och slumrade om till 10, hem till mamma betalade vår första hyra och bil skatten, ush vilka sura pengar, bäst att man börjar vönja sig för det dära lär ju upprepa sig, sen bar det av ill pappa handlade förlängningsladdar på biltem, tvättmedel,bestick, glad för extra pris på city gross och sköljmedel på willis, sen träffade jag aleksandra för en tur till väla, där vi mest pratade om allt möjligt, plötsligt satt biten på plats, varför jag varit lite deppig och tradig dem senaste dagarna, i miss my friends, det är så tragiskt när man ska splittras, så så tragiskt, kan inte bara all ha sina skolor och drömmar på ett och samma ställe. saknar mina vänner så som vi hade de förr. Saknar hur vi sågs i skolan varje dag , pratade om allt, skrattde om allt och hela den biten, hur vi levde vardagen ihop, allt var så himla bra då, vänner är verkligen något av det viktigaste i ens liv, jag skanar allt , alla hemlisar vi viskade och allt vi delade, åhh jag vill bara spola tillbaka så långt bort det går så att jag har så lång framtid säker som möjligt med er . Jag saknar er ♥ All min kärlek går till er denna dag!

the first cut is the deepest


managrynsgröt & One Tree Hill avsnitt

Nu ska jag sätta mig framför datorn ännu en gång, har precis gjort klart min mannagryns talrik, mm det är så gott sen ska jag sätta på dem sista avsnitten av sesong två som jag har kvar att se av one tree hill. Sen kommer mamma hem från sjukhuset, där hon é med mormor då ska vi till malmö med pappsen & kolla på en ny soffa som min mamma fått för sig att hon ska köpa, det ska endras om här i lägenheten för fulla muggar, till det bättre, och nu när jag ska flytta! Sen ska vi kolla på ett ställe där dem ska ha väldigt billigt smink så jag får köpt lite innan jag åker, smink e så dyrt nu för tiden, klarar inte ens av det lilla jag handlat. Nej nu kallnar talriken så jag flyr från bloggen & försöker dra mig tillbaka efter Malmö istället.

with arms outstreched


Så nu har halva dagen gått & jag har tillbringat den framför one tree hill avsnitten har nästan sett klart hela säsong 1, vet att jag är sent på de, men bättre sent än aldigt som sagt, mamma har varit iväg med bilen så inte förens nu ska jag till farmor för att käka lite middag , börjar känna mig rätt hungrig faktikst, ikväll ska jag träffa Fredde , efter att han slutat jobbet , så ska vi göra adressändring och han ska klippa sig vilket han borde ha gjort för länge länge sen, Får se vart dagen tar mig! just nu är jag fast framför avsnitten, Fast

life in a glashouse


Helsiingborg


jag har ingen skräck, men jag blir endån otroligt nervös när jag har tid hos tandläkaren, mest för att det ska göra ont och för att min lagning är så känslig, ska laga mina bitar på framtänderna som jag slog ut för många många år sen, det är dags att byta ut dem nu, så jag har tid 11.15 idag, jag hoppas , hoppas att det kommer se jätte bra ut när det är klart. Igår var jag & mamma på IKEA & Rusta, köpte, fön, locktång och sånt toa sett i svart till tvål och tandbortarna för en jätte billig peng på RUSTA. Sen fick jag köpt en hel del till på IKEA igen. Nu har jag verkligen förstått att jag ska flytta, de e så pirrigt, flyttar i mitten på juli alla är endå borta, maria har rest till tokio hotel, carro e i milano, aleks i serbien och anna i sthlm. Så det ska bli kul att åka på ett äventyr med den människan jag älskar mest i hela hela världen.
Nej nu ska jag hitta något som jag kan stoppa i mig innan jag ska köra bort, wish me luck!

Grillningen i kolonin


Pappsen grillar


me


jag & cheri (stefans nya valp)


jag & pappsen i kubb


Tirre


jag & mammsen

another day

oj va jag varit seg på att uppa. Men har faktiskt inte alls haft tid med mina läsare och jag har ingen aning om var alla läsarna tagit vägen :/ Sen har jag haft fullt upp att vara med min älskling och det har ju varit midsommar, i torsdes när jag kom hem hämtade pappsen upp mig jag var utelås i och med jga inte hade nycklar hem till mamma och hon var i Kristianstad, men när hon kom hem runt 5 tiden kom jag hem och fick packjat upp & fått allt i ordning åkte jag hem till älsklingen , ohh de går inte att beskriva den där första pussen och kramen. Guuud vad jag hade längtat efter de ögonblicket. Vi bara mös hela torsdage.

På Fredag var det midsommar egentligen skulle vi som planerat åka först till väla sen IKEA , men det var totoalt totalt stängt. överallt, så himla trist hatar sånna mega röda dagar. Men som tur var va vi bjudna till freddes föräldrars koloni , hela min familj hängde på. Det var super trevligt , vi snappsade dillvodka, (tror jag de hette) och käkade sill och potatis sen blev det jordgubbar i stora lass, och turnering i kubb. Sen gick vi upp till dansbanan och jag dansade av mig med både mamma och pappa, sen gick jag och fredde hem för vi kunde inte hålla ögonen öppna längre. Ohh det var en lång dag, men som tur var så ornade sig midsommar i alla fall, 2 dagar innan midsommar hade jag igen som helst aning om vad vi skulle hitta på.

Vi vaknade upp rätt så sent i lördes då fortfarande allt var stängt, jag hoppadedes på att det skulle regna hela dagen så vi kunde bara ligga hemma framför tvn och mysa, men det gjorde det ju inte förens fram emot kvällen, Men i och med att det inte blev nägot sitta inne väder så följde jag med mamma & Nesrin till Helsingör för en shoppingtur, men somvanligt hittade jag inget, har inte shoppat sen jag åkte till Turkiet, fattar inte vad det är med mig har inte kvar det dära shopping suget. men å andra sidan så måste jag endå spara. Men jag hittade 2 par byxer för 50 ddk  styck, så det var så billigt att ajg bara inte kunde motstå. Sen gick jag hem till Fredde , vi handlade pizza, sen kollade vi film, kollade på fools gold & mamas boy, dem var jätte bra, för er som gillar huvudrollen i napolion dinomint mååste se mamas boy, herre gud jag la mig dubbel. Sen somnade vi gott.

Idag är det söndag röd dag men väla har ialla fall öppet så vad ska man annars göra för att fördriva tiden så var det måånga fler som tänkte ska jag säga, har aldrig sett så mycket folk på väla, det var riktigt jobbigt faktikst. Fredde hittade 2 tröjor & 1 jacka, jag köpte bara en haselnötsmilkshake, som jagj höllt på att spy på efter, fast det är lika dant varje gång men den är så go i början, Sen gick vi vidare på IKEA där vi fick köpt en hel del, tvättekorg, ställ till disk, pizzaslise, skålar, glas, bringare, smörknivar & lite sånt smått och gott, men oj oj oj det är inte klart än. Men som tur är har vi nästan fått allt till ett komplett hem från familjerna runt om. Så det är inte alls mycket vi behöver lägga ut. Fast ett nytt köksbord & stolar ska haffas och en verdagsrums matta, gardiner, lampor & lite sånt, sen är det komplett. Oh jag längtar så mycket, imrgon är det måndag & jag har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på.

Tisdag


Jag & Anna på Gamla stan

Okej jag gjorde värsta dummaste grejen idag, jag struntade i Benkes lektion, men det hade faktiskt varit helt omöjligt att ta mig till danshöskolan här ifrån i det vädret som pågick det piss regnade så mycket att det till och med läckte in i Annas lilla lägehet sen på de började det hagla mega klumpar från himlen blev helt skraj , paraplyet hade 100 % gått i sönder, och hela jag hade varit trasig när jag va framme. Äsh de va rena katastrofen !! Så nu missar jag lektionen, men de gör inget för min mage verkar så mycket just nu att jag endå inte hade kunnat gå dit, har mens värk något extremt mycket men ingen mens, ibland undrar ag faktiskt hur kroppen fungerar.
Snart är jag hemma igen, bara 1 och ½ dag kvar nu tills jag får träffa alla där hemma, förutom Miir som e på väg till Paris. Idag ska vi kolla film och spela monopol, jag lärde mig hur man spelade det i förgår och jag har redan vunnit 3 gånger, och ni alla vet vilken hjärna som ligger bakom de spelet. ha ha.. Det är super skoj, tänker på de spelet när jag ska somna, och direkt på morgonen och sånt, helt sykat! ha ha ..
Sa upp mig från mitt jobb idag också, ska ju flytta om lite mer än 2 veckor typ, men det avslutades verkligen jätte bra , jag va välkommen tillbaka & jag fick alltid ringa om det var ngt och dem önskade mig jätte mycket lycka till och så , så de känns jätte skönt. Nu e jag redo för nya steg i mitt "nya" liv. Kan man säga så?! Jag och Anna hade värsta diskussionen innan om vad jag och fredde skulle bråka om, och var jag skulle ta vägen om jag verkligen fick kol på honom, typ ville strypa honom ngn gång alltså. Man kan inte åka hem, hem är hemma hos oss ju så jag får lista ut svaret på det senare. Haha de e så mycket som man tänker på nu, allt från himmel och jord. Men de ska bli såå kul såå kul . hi hi jag längtar. Det är så mysigt att vara inne när det regnar, så vi ska sitta inne heeela dagen.

Puss & kram på er♥

 

Ännu mera dans och ännu mera dans



hallå vad har alla min lsare tagit vägen när jag kollade igår stod den på 3 stycken. Blev helt shockad! Kanske är det för att bloggarna håller på att ändras. men men idag är det min tredje dag på BounceSummerCamp, och det är så sjuukt kul igår hade vi Jenny med en super snygg jazz dans och joe igen, men idag hade vi ambra och ikväll har vi Benke, Dem e så bra, tiden bara springer iväg när man dansar hos dem. Ska lätt dit nästa åh igen, är hemma hos Anna nu har precis ätit makaroner och köttbullar, så nu är man mätt i amgen igen och ett stort stort regnmoln har kommit in över Sundbyberg, och jag har inget paraply, hoppas hoppas att jag hinner till danshögskolan innan det bryter ner. Snart är det midsommat & jag har ingen som helst aning om vad ag ska hitta på. Ha en trevlig kväll, ikväll ska jag kolla på Cameron Diaz senaste film,

puss & kram på er mina kära läsare

put on your dancing shoes


Pitbull - Go girl

Har precis varit på Danshögskolan och tagit min första klass på bounce Summer Camp med joe. Han va såå bra och så himla snygg. Haha, dem e ju så heta allihopa och bäst. Det känns verkligen att det är en utmaning. Jätte fina & fräsha lokaler! Rekomendrerar verkligen att ta deras klasser i sommar på bounce.nu . Nu är jag hemma hos Anna igen ska äta lite harinte nästa klass förens 16.40 och den är med David. Bloggar mer ikväll, jo föresten det är den här låten vi dansar till med Joe, pitbull med Go girl.

One tree hill


Godmorgon kära bloggare, Anna har smittat mig med one tree hill avsnitten har sett dem 6 första nu, vet att jag har en massa massa kvar att se, men det är ju det som är så bra!! Fast nu hade hon inte fler avsnitt kvar, så får vänta tills jag kommer hem till lilla kära Helsingborg så jag kan kolla på dem som pappa har laddat hem. Tror det kommer att bli min nya besatthet.
Idag är vädret jätte dåligt, molningt och ruskigt, idag igen, fast till skillnad från denna dagen till alla andra har vi sovit ut , annars har vi alltid ställt klockan jätte tidigt! Saknar Fredde så otroligt mycket, vill hem och fylla i alla papper som måste fyllas i känns som att jag har 1000 saker att göra, ringde till Fredde precis vi bestämde oss för att ta med min bil upp till Umeå. Det känns skönare & lättare att ha den med sig. Så år man slita på den så länge som det bara går. 
Idag tänkte vi kolla upp var BounceSummerCamp håller hus någonstans, så jag hittar imorgon, för imrgon börjar det, det ska bli så himla kul! Kan knappt vänta för att få lära mig av dem.

I adore my tempel


Planlösning på vår lägenhet


Åh äntligen är den vår, det är helt sjukt jag & Fredde har fått lägenhet, precis den lägenheten som vi ville ha på 60kvm är den. Det känns så skönt att det har sattit sig på plats, Tänk att jag och Fredde ska bo där. Fast bara i ett år ju, sen är det en trappa upp i lägenheten så vi bor inte på botten våningen vilket är jätte skönt, i och med att jag är så mörkrädd. Den 1:a Juli är det inflyttning , men vi åker nog inte upp förens i mitten av Juli i coh med Fredde ville fira sin 20 års dag här i Helsnigborg med alla kompisarna så det blir ju en bra "avskedsfest". Kan inte vänta tills vi är där och ska inreda bara att få vara där med honom, vår första kväll helt ensamma i VÅR lägenhet, det är helt sjukt, jag ska flytta hemifrån. Det kommer säkert vara en massa blandade känslor under detta året. Så länge Fredde är med känns allting rätt!

kan man få för mycket av skor


Vi alla vet att TopShop har helt helt underbara skor,
men jag hittade ett par favoriter på hyllan,
samtidiigt som jag salade mig fram till dem hängde Anna mig i hälarna.
Åh va dem va fina, Åhhh va jag vill ha dem.
Anna också ♥

every day is another story


Frukost på Espresso House


Ja idag ställte vi klockan med tiden, hade bestämt mig för att gå upp och dusha först av alla kl.7 och sen väcka nästa som var på tur, men hela jag vägrade att gå upp så tidigt, jag & Anna låg och pratade i evigheter kvällen innan. men halv 8 ringde klockan i min suddiga syn i ögonen såg det ut att vara helt klart ute, det fick mig att vakna till så jag sprang fram till fönstret termometern visade 30 grader & klockan va bara halv 8 på morgonen. Shit denna dagen skulle ju bli stek het. Jag & Anna hade bestämt oss för att gå på clubdagen idag på H&M som skulle vara mellan 9-10 av alla H&M här i stockholm valde vi att springa in på hamngatan. itt emot gallerian. Men jag hittade inget på REAN, köpte 2 par short tills när träningarna börjar till hösten & två pack vita trekår. Sen blev det inte mycket mer, för den delen har jag inte råd iheller. Sen promenerade vi till Stureplan för att äta frukost på Espresso House. En efterlängtar frukost. När jag tog min första tugga fick jag värsta flashbacken, tillbaka til förra sommaren när jag och Anna bodde på en båt vid gamla stan och skulle byta till en annan båt för att den andra skulle gå i hamn, röda båten skulle bli vårt nya boende. det var i början av sommaren och regnet verkligen vräkte ner, jag och anna sprang dyngsura från ena sidan av hamnen till andra sidan med våra resväskor och det skulle ju vara sommar så jag hade bara med några sandaler och inga paraplyn, väl framme vid den röda båten kl.9  på morgonen fick vi reda på att vi inte kunde få våra rum förens kl 12 då dem andra skulle tjecka ut. Så vi hade inget annat val än att plaska vidare i det ruskiga vädret. Och vi var såå hungriga samtidigt som vi sprang helt ensamma på stan och hackade tänder, då fick vi syn på Espresso House mitt på Gamla stan. Det var räddaren i nöden. Så där fick vi vår frukost & värme ända tills det var intjeckning på den nya båten då det hade lyckats li uppehåll. Det var den godaset frukosten i hela mitt liv.
Så idag käkade vi  på espresso house det var väldigt kyligt i luften , vi frös för det mesta. Sen gick vi vidare till balettshoppen där jag hittade ett par nya "skor" till tramdynan som man trär över tårna till moderna & jazzen som börjar till hösten. Men det fanns inte inne i min strl så fick beställa dem. Sen åkte vi hem och käkade lasangette och såg film. nu är det kväll igen & imorgon är det mindre än en vecka kvar tills jag åker hem. Samtidigt som att det känns lite trist så känns det skönt, har längtat efter Fredde, Maria, Mamma, Cher, Pappa så hima mycket jag var ju precis iväg i Turkiet. Idag blir det en lugn kväll och förhoppningsvis så kommer Fredde springa runder i mina tankar hela kvällen, jag hoppas drömma om honom det är väl det närmaste jag kan komma just nu .


no place lika home

Vilken dag! Det började med att Anna smått drog i mitt täcke, -Terese ska du med, vakna, vakna! Fast att jag inte ville & min kropp vägrade, reste jag mig och ställde mig i dushen totalt yr vaken, då slog det mig, just ja Anna ska ju opereras, operationen skulle starta kl 1, men vi bestämde oss för att åka i tid, så vi var på lasarettet redan vid 12 tiden. Vi sprang i ösregnet och försökte leta rätt på lasarettet, neej inte nu det skulle ju inte börja regna nu. hoppas det blir fint igen till Midsommar. så vi satt och vänta, tillslut vid halv 2 tiden, ropades Annas namn upp & hon gick in i operationsalen för att byta om. men då fick hon reda på att hon fortfarande hade två sår på handen & inte kunde operaras förens nästa tisdag. Jäätte jobbigt, när vi kommit dit & allt. Så det blev ingen operation istället åkte vi till PizzaHut och gick i stan. Sen fick vi springa hem till TVn , för att dem andra ville se fotboll. Tycker jag passar bättre framför datorn då, & för det andra kan jag inte sluta tänka på min älskling. 

Nu har jag fått en lägenhet , en 2:a i umeå vilket känns jätte skönt så nu kan Fredde och nu ska Fredde flytta med 100 %. Det betyder att jag och Fredde ska  flytta ihop. vilket vi har tjatat om i ca 4 år snart. Vi ska verkligen bo ihop. så skönt slippa sitta och sakna varndra, vakna tillsammans varje morgon, bara de!! Kunna komma hem & veta att han finns där, och idag träffade jag en tjej som gick i Annas klass här på balettakademin i Sthlm, som gått i Umeå också, så hon berättade en hel del om linjen. blandannat att man fick välja till en massa ämnen  & att det inte ligger vid universitettet , sen berättade hon också att lärarna va jätte jätte bra, men jag kommer alltid att vara jätte trött, fast det kunde jag förstå man dansar ju 4-6 h varje dag och alla kvällslektioner är gratis. Just nu känns allt perfekt kan det inte bara stanna såhär, så jag kan se fram emot allt. man är så känslig nu känns det som, de minsta lilla som låter lite dåligt blir man totalt förkrossad kanske är det för att man fortfarande är rädd för att verkligen flytta hemifrån, det är ju såå såå stort. Men just nu ser jag bara fram emot allt, det ska bli så kul så kul. Och jag gör inget annat än längtar och längtar !

Imorgon är det torsdag & exakt en vecka kvar tills jag är hemma, imorgon ska klockan ställas tidigt igen för vi ska käka frulle på Espresso House, mm så gott det finns ingen bättre frukost + att det är så billigt ju, sen ska vi väl förhoppningsvis gå i stan igen. Har inte handlat någonting sen jag kom, i klädväg alltså. Men vill hitta en ny klänning till midsommar det är därför solen måste stråla ju. Nej nu ska jag sluta skriva på detta inlägget innan det blir för långt och fr långtråkigt! None


jag .. flytta hemifrån !?

godorgon det är er vid denna tiden jag alltid brukar vakna, fats just nu känner jag mig rätt grusig i ögonen så går nog & lägger mig igen efter detta inlägget. Det var meningen att vi skulle till stranden idag & endå gå upp vid 10 tiden. Men just nu är det helt molnigt över hela Stockholm. Så vi får se vad vi ska hitta på för något skoj idag. Saknar min älskling där hemma så himla mycket, tänker på honom jämt, men samtidigt är det ju super kul att vara här, jag vet ju att han finns kvar när jag kommer hem. På Lördag börjar BounceSummerCamp! weeiii, fast först ska Anna opereras i handen imorgon, jag hoppas att allt går jätte bra så vi kan göra allt som vi tänkt nu när vi é här uppe i Sthlm.

Från det ena till de andra så håller jag, mamma, stefan på att kolla lägenhet till mg & Fredde för fulla muggar i Umeå, det är så svårt att få så de e sjukt, men jag hoppas hoppas att vi får en så vi kan flytta upp tillsammans, bor hellre i ett råtthål tillsammans med Fredde än i en lyxvilla utan honom. Men mest av allt är ju skolan viktigast, att det är bra lärare & allt. Jag hoppas att allt blir som jag tänkt mig om inte bättre. allt snurrar runder i ens huvud just nu. Man vte inte riktigt var man ska börja. Halllåå jag ska flytta hemifrån om typ 2 månader. Hur ska jag klara mig helt ensam? Tanken skrämmer mig men samtidigt glädjer den mig för nu ska jag brja min första resa i vuxenlivet, och jag kan knappt vänta.
None

partaii

Godkväll idag har jag varit på CSN kontoret fått ifyllt alla blanketter som jag skulle och skrivit in mina lån och allt, allt verkar jätte bra och edm va jätte trevliga på kontoret, just nu längtar jag bara efter att få börja i skolan. Och Fredde har varit så flitig idag så han har börjat söka jobb där uppe. Efter att vi hittat rätt på kontoret i stora stökiga stokholm, gick jag och anna till Ackis och lämnade in hennes ansökan till yrkeslinjen. Sen promenerade vi in till stan för en shopping runda, hittade jtte mycket fint och topshop är verkligen min favorit affär, hade kunnat handla allt där. Men jag köpte inget, duktigt nog måste tänka på att spara nu när jag ska bli fattig student. imorgon ska vi lägga oss och sola i någon park, men först ska vi på fest ikväll, kanske blir det utgång om vi inte är alldeles för trötta. Verkar som att man festar vilken dag som här i sthlm, rätt knasigt det är ju trotts allt måndag!

(Gårdagens inlägg som inte gick att publicera)


Måndag

godmorgon godmorgon kära bloggare. Vkanade ovanligt sent idag, typ vid halv 11 tiden. det kändes bra att sova så länge, sov nästan 12 h denna natten, I Stockholm strålar solen, hörde att det var molnigt i Helsingborg. Vi har precis käkat frulle och idag är det första vi ska göra är att leta upp CSN kontoret i Sthlm, för jag ska in dit och hämta papper och få lite information sen ska vi gå i stan hela dagen, ikväll ska vi nog bara ta de lungt och kolla på cameron diaz nya film. stackars anna kna inte göra någonting själv hon har brutit sin hand på tre ställen stackaren i ett flak på studenten här i stockholm. så det är ju tur man är här, annars hade hon nog aldirg klarat sig, fick höra en snutt av hennes bok igår den va såå spännande, kan inte vänta tills jag får höra mer. nej nu sk vi dusha och klä på oss för dagen går fort timmarna bara springer iväg. Ha en jätte bra dag.None

Puss och kram

dålig uppdatering

oj vad jag inte uppdaterat bloggen på länge. men jag har haft fullt upp här i sthlm och helsigborg över studenten. så har jag inte haft tid med att pcka upp min dator. men den är med ända från Helsingborg. Kan inet vara utan den.

Nåväl i torsdes tog min kusin studenten, jag var självklart där på hennes middag, jätte trevligt. sen fram mot kvällen vid 11 tiden hade jag & maria bestämt att ses för att gå till cardinal så när vi åkte in till stan fick vi reda på att till både tempel,cardinal och swea skulle man ha studentpasset för att komma in. riktigt störigt så vi satt utanför tempel i ca 1 halvtimme eftr att vi hade sörjt, ringde fredde efftersom att han skulle sova hos mig sista kvällen innan jag skulle åka till sthlm, så han kom och maria körde oss hem.



Sen var det fredag & vår buss till sthlm skulle gå 10.50 men såklart var ett den enda bussen som var försenad 20 minuter. tillslut kom den coh jag och maria fick fort pangsat 2 platser bredvid varandra. Resan var super lång, men billig och det var omöjligt att sova första gången jag lyckades somna i 30 minuter vaknade jag av att maria pratade i telefon och att jag drömde. andra gången jag lyckades somna vanade jag efter 15 minuter av att mammsen ringde. Jätte jobbigt så jag var vaken hela resan, vi kollade dock på en film på min dator som drog lite på tiden av resan, men min dator dog lika fort så var det bara dö tid kvar igen. Sen kom vi fram på CityTerm kl 7 på kvällen lite senare än förväntat.
Vi tog tåget mot anna och dem mtte oss vid stationen och hjälpte oss med väskorna, sen somnade vi gott för nästa dag avr det ju bara att ladda för SM.

På lördag hade jag ställt kl på 6, ush ruskigt tidigt. Var vid globen vi halv 9 tiden, fick va i tid i och med att SM skulle stata dagen, det var såå jobbgt. 140 dansare i SM klassen man fick bara vönta och vänta och sen dansa hur många ggr som helst , det tog aldrog slut kändes det som. Men jag tror jag endå fick en bra placering, kom vidare ett par ggr och konkurransen var ju otroligt hög. I paren gick det inet allt för bra men det var trots allt den roligaste tävlingen på väldigt länge och dessutom min sista. För nästa år kommer jag ha fullt upp på Ackis.

Min drömbil

image1348

studenten 2oo8

så nu har man varit i stan sen halv två och kollat på alla glada studenter, när jag stod och tittade på min kusin som stod på flaket. rös i hela kroppen när dem tutade och musiken va maxad, de e de som e sååå jääävla kuuuul ! åhhh, va roligt dem har nu, ska dit på middag om en kvar så lägger in ett snabbis inlägg, fotade vissa på stan som stack ut lite. till er som tar studenten nästa år och inte vet va ni ska åka med, Det var 2 killar som trillade av ett flak, rätt på magen jätte hemskt.

Ni får ha en underbar dag ♥

image1343
louise & emelie


JAG kom in


image1342

Till hösten börjar jag på Ackis i Umeå!

Redan 1 helt år sen

Idag är det Studenten i kära Helsingborg, massor massor med studenter är hos någon i klassen nu såhär tidigt och har chanpanje frukost tills kl 10, 11 eller va det är. Sen åker man till skolan sätter på mössorna osv , springer ut på skolgården, ner för kärnan, åker flak, cabbe eller va de nu är. Man har jävligt roligt i alla fall och det är en av dem bästa dagarna i ens liv. Sen festar man hela natten lång, och jag kommer ju få höra hela kvällen för vi har tagit studenten för vi har tagit studenten fy faaaan va vi e bra . Men trors allt detta roliga hade jag nog endå inte velat göra om det. Sen är det ju jätte många som firar fast att dem har en massa IG, vilket är fel , enligt mig. Ska man fira ska man ju gå ut med bra betyg.
Nu när man tänker, vad hände sen, vill jag bara förtränga saken, man vaknar upp dagen efter och för det första tänker man på gårdagen, hur den var och hur jävla bra den vag, jahupp va händer idag. jobbet ringer och man ska upp tidigt igen eller så e man arbetslös vilket väldigt många är.  sen går man där oh lullar hela sommaren och för första gången i ens liv i Augusti har man inget att återvända till då ska man plötsligt helt själv ha bestämt sig för vad man vill läsa vidare till & om man vill flytta ifrån alla människor man gått tillsammans med i flera år med. Plötsligt flyttar en och en och man är nästan helt ensam kvar. Haha man som tror att man aldrig ska splittras från sina vänner. Så va har hänt i mitt år efter att jag tog studenten, inte särskilt mycket faktiskt jag har jobbat, dansat & tävlat som vanligt, haft vissa vänner kvar i Helsingborg, tagit körkort, varit i sthlm, thailand och turkiet, mest bara drivit runt.
Fast det ångrar jag inte ett dugg för nu har jag laddat inför ett helt år med fulla krafter, och den här hösten SKA bli anorlunda.

Men ni kommer ha en helt underbar dag, ska in till stan vid halv 3 och se mig själv för ett år sen, springa på min kusin och krama ihjäl henne, önska alla lycka till och sen blir det cardinal eller tempel i stan! Imorgon åker jag coh maria tidigt , tidigt på morgonen, så det blir minsann inget festande.

Sjung i Studentens lyckliga dar, låt dem er fröjdas i ungdommens dar!



image1341

på fredag är det sthlm

image1339
Jag & Anna ♥



åhh av det ilar i mitt huvud, någon drara fram och tillbaka med en sån gammal och skruttig gräsklippare, vet dem inte att man använder en automatisk nu för tiden, fy fan va de låter, och den bara gnisslar behövs smörjar om och om igen , blir galen & det hjälper inte att stänga igen fönstret!
Idag har jag varit i full gång dagen började inte som planerat för det kom saker i vägen, men pappsen kom till mig vid kl 11. vi körde och besiktigade bilen och den gick igenom, riktigt skönt faktikst, sen tog vi cyklarna och cyklade till väl för att handla present till min kusin som tar studenten imorgon. Så fick vi de också gjort sen kollade jag en runda på BIKBOK, H&M och GINA där fanns hur mycket fint som helst men allt satt jätte jätte konstigt, fattar inte hur kläder är sydda. men jag hittade ett slags nitbälte på bikbok och ett lila linne, älskar lila de är såå fint, så idag har jag investerat mitt första lila plagg. Men jag hade fortfarande inte hittat ngt att ha på mig till imorgon så jag och pappa bestämde oss för att lägga av grejerna som vi handlat hemma , så tog jag samtisigt en snabb titt på ASOS.com så mycket som jag vill ha, där e döö fina grejer ju, blir helt Extas, sen cyklade vi ner till stan för att se om vi hittade ngt till mig tills imrgon. men då hade ventilations systemet börjat brinna på GINA och H&M så dem hade stängt, jätte jobbigt så cyklade vi hem igen, och snart ska jag iväg till Rydebäck och avsluta min dag i ett uteyakutsi. Det ska bli så mysigt så och idag är det bara lite mer än 1 dag tills jag åker till sthlm. Och jag kan inte väänta! ska bli så kul att träffa Anna , börja dansa , och chilla i hennes super mysiga lägenhet, ska värma upp den nu efter att hon känt sig lite ensam . Det är väl rätt normalt at känna ibland när man bor ensam, själv är jag för fel för att bo själv, dels för att jag aldirg hade vågat pga inbrottjuvar & mörker sen pga ensamheten. ush säger jag bara , bara tanken skrämmer mig. tack & lov att jag har en underbar pojkvän som lovat att flytta med mig vart jag än skkulle behöva flytta. Nej nu ska jag shasa mig i väg till Rydebäck.image1338

Puss & Kram ♥


pics från freddes kamera

Från turkiet

image1332
jag innan utgång

image1333
jag älskar dig

image1334
jag på strandpromenaden

image1335
hotell - Candan

image1336
me again

image1337
Båthamnen, man kanske ite ser så mkt av den meeen den va super lång!


studentvirvel

Så ja nyss pratade jag med akicks från Umeå i mobilen, dem ställde lite frågor och jag fick svara, var jätte pirrigt! hoppas hoppas att jag komme rin får reda på om jag gör det imorgon mellan 8-12 , kommer att ställa klockan på prick 8. såå spännande. Annars får man ett brev hem i brevlådan! det känns sisådär med denna "auduition" i & med att jag bara skickat in en video på min solo i disco och inte varit där som alla andra som sökt in lixom. De känns lite segt, men jag hoppas att de tänker på mig lika mycket på som alla som var där på audition, alla vill ju detta lika mycket lixom.

Igår satt jag, Elin, Johan och Fredde på gröningen och grillade fast att man inte får, blev propp mätt Elin hade ju packad med sig hela kylen, sen vid 10 kom Maria in till stan och vi gick till hanpan, där vi stod precis likadana och sjöng för vi ska ta studenten för vi ska ta studenten !! för precis ett år sedan, man blev så avis när man såg alla, man kände sig lite som en enstöring, men men vi har ju gjort vårt. senare drog dem vidare till Swea båten, och vi åkte hem. Så jag sov hos min älskling.

Idag ska jag träffa Elin hlav 1 på gröningen vi ska chteka, sen ska vi över till helsingör och handla lite som jag kna ha med mig upp till stockholm. Puss och kram ha en jätte bra dag.
image1331

tisdag

guud va de är varmt , man kan ju knappt vara utom om man nu inte är endast klädd i bekini, imorgon måste jag lägga mig på nån stand och sola, sen är det ju sthlm som gäller och en massa massa auditions. Idag ska jag iallafall träffa Elin på Gröningen och grilla, spela kubb och ha de mysigt. ska ringa hem till henne nu sen ska jag väl ta cykeln och pilla mig neråt. har varit med mamma i stan idag till kl. 1 satt och kollade på folk, det är kul de också. Nu ska jag lyfta på luren, ha de nice! jag använde cocos olja för er som undra, jätte bra va de! så kör med de i sommar :)
image1331

Ellos.se

lite som jag önskar betälla från ellos.se 



Man får ju passa på när dem har 40% rabatt på hela sortimentet för medlemmar.

Måndags mys med älsklingen

som jag ränt hit & dit idag. Följde med Oliver till maxi badet men jag vägrade att bada där. så han fick styla lite trick och sånt för mig, för er som inte vet är det min lillebror jag pratar om. känner mig helt seg idag och min pollen allergi är på topp, eller säger man så? den är som sämst asså. helt totalt stopp är det i min näsa så den bara forsar, ush lite konstiga detaljer kanske sen är mina ögon jätte svullna, fast det syns inte tur väl det. men det känns. Jobbigt nog! Ikväll kommer fredde hit han är väl hr om ca 30 minuter. så ska vi borra ner oss i sängen och kolla film för pappa har proppat den med nya filmer, så det bli film kväll coh godis från maxi 4.90 kr / hg jätte billigt. Så ha de så mysigt , natti natti , imorgon ska jag steka på gröningen med mammsen ♥

image1327

vilken ?

jag blev lite sugen på dessa bekinina, men vilken ska man välja .. .

 

Söndan

Igår var det gratis träning på danshuset från kl 1 - 4 så jag och maria var självklart där och tränade, vi satt mest ute i rummet med jesicca och elin och snackade. Sen på de hämtade jag mina stipendiepengar som vi fått från elevföreningen för att kunna ta oss upp till sthlm när det är SM i helgen, 700:- det var ju jätte bra, jätte snällt. Sen vid fyra tiden cyklade mamma, jag , oliver och pappa till freddes föräldrars koloni. Där e så mysigt. Så fick vi en välkomsdrink som var super god lägger upp reseptet senare när jag fått de. Sen blev det grillning och sen spelade vi krocket, jätte mycigt och det var så himla lyckat. Vädret är ju helt på topp också så de kunde inte bli bättre, sen var där ngn koloni till salu som mamma ville titta på. så mycigt om vi hade köpt den, vi var inte hemma förens runt 1 på natten.

idag har jag väntat på att Ackis i Umeå ska ringa mig för en telefonintervju om danslinjen, det sista momentet. Men dem har ännu inte ringt än, det kommer väl snart det är lite nervpirrande så dem får gärna lyfta på luren snart. På torsdag mellan 8-12 ska jag ringa dit & kolla om jag kommit med, såå pirrigt jag dööör! Nu ska jag käka sen ska vi till badet med Oliver. förhoppningsvis blir det gröningen ikväll. Måste på stranden imrgon om vädret håller i sig!

image1324

gröningen och Tivoli

Godmorgon kära läsare, alla vet väl som jag att det var en helt underbar dag igår. Så varmt! Maria kom till mig vid 1 tiden, och jag visade bilder pratade om turkiet och hon berättade om hela sin resa till Tyskland, allt som hände där. Sen ringde Carro och Aleksandra och var helt uppstissade och berättade att dem hade träffat Marcus Skenkenberg (stavas de så?) På ett uteställe i Milano sen hade dem pratat lite och så hade han ställt en väldit underlig fråga :/ haha , de lät rätt kul faktiskt! Men han blev dissad på slutet. haha. ja i alla fall efte att jag visat bilder och vi pratat om allt möjligt , bestämde jag vad jag skulle ha på mig inför kvällen jag packade med min ipod högtalare och filtar, sen cyklade jag iväg till maria. Och där bytade hon om och tog sin cykel och då var kl redan halv 8 så vi cyklade ner till gröningen för att möta upp elin och jesicca. Så träffade vi på sofie och martin och slog oss ner där, det blev förfest och kvällen tog oss vidare till Tivoli. En helt underbar kväll. Och pappsen följde med på hela resan .

image1321
jag, maria, elin och Jesicca på gröningen

image1322
Jag & Maria senare mot kvällen

image1323
Thats me!