costa, dansuppträde, verk och balen

tillbaka till verkligheten, tror det är från och med idag min blogg kommer att börja avta sakta men säkert. Lär inte ta med mig datorn till Stockholm. Och i övermorgon är det Balen, sen blir det partaj hela helgen lång. Nästa vecka, STUDENT VECKAN, då är varenda dag inbokat. Med en massa festligheter. Detta är nog den roligaste tiden i ens liv. Inga bekymmer man é lycklig vaaár dá  ... hämtade min klänning hos sömerskan idag, helt klar,. jätte fin är den. alla kommer va så sagolikt fina. Det är väl den gången man är finast i sitt liv, förutom på sitt bröllop.

Dansuppvisningen för skolan och föräldrar, var dramatisk. Riktigt förkyld och harklar mig hela tiden. näsan bara rinner och just nu sitter jag 45 grader åt vänster med överkroppen för att rätta till värken i ryggen. Detta va inget bra för min lila kropp. Måste snart öva på mitt solo inför balettakademin också. Känns lite sent på tänkt, men vadå då bättre sent än aldirg.

Ja så var det Costa brava resan då ju. Min roligaste semester nånsin, var ute varje kväll 7 dagar i sträck alltså. Nån bröt armen, nån satt i häktet, nån la på akuten och vissa käkade upp rosor från försäljarna, ja lite sånt smått hände där nere, vardag på sånna semestrar, sånna med tummen mitt i hand, vädret var hyffsat , maten var skit , stranden va skit , uteställena va kanon , hotellet va helt ok . Lyllo er som ska ner nästa år . Ni kommer ha de så jävla kul. Men 7 dagars festande de får räcka, så de va jätte skönt att komma hem också fast en förkylning la sig över hälften av studenterna där nere .  Shit happens! de går över till studenten I hope. vaknade 3 minuter innan bussen skulle avgå till flygplatsen för hemfärd, har nog aldirg sterssat upp ur sängen i hela mitt liv förr som då. Vi va som 4 getingar som surrade runder i rummet. Fallow the leader, leader, leader, fallow the leader . . .

               

världens finaste Bh men vadå då, kostar bara typ 1 000 000


image198

untgång

neeeej, jag har tappat bort min börs, jäääte hemsk. Allt är borta, men har spärrat mitt kort och fått ut pengarna, helvete. riktigt jobbigt är det. Det vrästa man kan bli av med men vadå. Okej efter 2 timmars packning är jag iallafall klar med kläderna, skor och väskor. Nu är det bara det lätta kvar att packa ner. äsklingen och resten av klassen åker imorgon med bussen, men flyget lyfter inte förens på fredag. Undra vem som kommer vara framme först. Har nog aldirg packat emd mig så här mycket till en resa nånsin som jag har gjort till denna. Min väska är proppfull och jag har inte ens handlat nåt i Costa än. Har handlat tåg & båt biljett och växlat pengar tills på fredag.

Idag blir det nöjesnytt galan med Aleksandra och Maria ♥ Ängelhomarna har ju bal idag och efterfesten är på tempel. Ska bli kul att se dem fyllona. haha ..  imorgon blir det tidigt uppstigning fast att man är ledig. Väla  och handla det sista, sen ska man till sömerskan och prova klänningen en sista gång. Sen ... kommer jag atagligen inte kunna somna.

Kul, att man ska ha tandställning till 13 augusti. roligt. stål käft ännu en sommar. funnie funnie ...
Le och va glad.

Trevlig resa alla costa brava luffarna. vi ses i Spanien !

   
man måste vara lite ego ibland,

samma vecka som avfärd

image194okej klockan är 09.41 och jag är redan svettig. Dansade nyss igenom mixningen på rummet, tog i kanske liiite för mycket. varför blir man svettig så fort. dansade bara lite. Undra hur svettigt det kommer att bli idag i skolan. När jag , mirjam, miir och vi ska visa vårt nummer. kul, kan inte ens hälften. Dem kommer bli så sura och gnälla. Fast det bästa är att bara hålla med och säga jaja , ja! så slutar dem gnälla efter en stund. Jag & maria kan vår iallafall, tur det. Blev klara igår efter 3 timmars träning på Friskis, börja Aldrig träna där, riiktigt dåligt, man får aldrig låna salarna och dem hälsar inte ens. Jävla rövhål.
Nu har jag slagit upp samma vecka som vi åker till costa brava i min kalender. testade kläder som jag skulle ha med mig dit igår, är typ uppe i 7 par byxor. Snälla, hur ska man tänka. kommer att bli en hel dag i Barcelona cokså där nere. Shohoolalla!! Kanske en båt tur också. Kul att supa bort varje dag coh vakna 3 på eftermiddagen, missat frukost och allt och må kass. Nej innan 9 ska ja upp varje morgon gå lång promenad och käka frukost på hotellet. Får se om dem löftena hålls. Don´t think so : / Sa likadant när jag va i Thailand. Blev en promenad på 2 veckor. Bra jobbat tirren. 3 skoldagar kvar , jobba på! Redovisning på onsdag, jätte onödigt. Så ska kila på cykeln nu och dra till skolan, börjar om en timme , va riiktigt trött imorse, ställde om klockan 2 ggr. Så här man maria
- terese vet du va klockan är. 8.10 hiihi
Åhhe kunde inte somna om efter de , ärt hjärna ..

soo long


söndag . .

Nu börjar det släppa lite, på krampen i magen eftersom att jag inte kommer att börja jobba igen förrens v 28. Det var jobbet som satte stop på hela min fritid. Gaarh! Hatar dem jävla kunderna, har lust att kasta en baklawa i deras huen. Måsskiltar. I vekan har det skett myyycket. Det har dansats som faaasiken och pluggats och jobbats, Blev bio med maria , fille och Fredde också. Ingen aning om hur jag hant med det. Såg Spiderman 3. Lätt den bästa dem gjort - Skiit bra ju! en 5a till den. ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
Nu börjar det verkligen närma sig Costa Brava. Bara 4 dagar kvar + idag. Shohooo- Undra vem som är framme först bussarna eller flygen. Maria, Carro, Aleks och jag sover i samma rum. Och INGA MER! Anna har inte råd att följa med för hon va ju bland elefanterna i Afrika, coolt de med.
Har 2 gig , eller va det 2 megabite. Minns inte det som är mäst iallafall.  Har det på mitt minnes kort til kameran nu också, åker inte från Spanien förrens det är fullt . Haha.. Alla dem där haitech orden tar kål på mig. Asså så jävla störigt med DVDs. Innan när man hade VHS tryckte man på open så kom kasetten ut direkt. Men nu.
OPEN, tar as lång tid så man trycker ju så klart igen. OPEN, nej då står det CLOSE, man bar åhhh. så trycker man OPEN igen. Sååå jävla irreterande.

Ameeen va fan var det som hände igår. Kommer aldrig mer titta på melodifestivalen, så brukar jag alltid säga, men nu kommer jag verkligen aldirg kolla på det igen, Serbien, halllllåååååå? Halva Sverige jublar !
Tyckte ryssland, tyskland, grekland, turkiet, finland och ukraiuna va helt ok. Ukraina bara för dem var så jävla balla. ringde ju fan och rösta två gånger. MEN INTE PÅ SERBIEN! dem sög. Idag ska jag och maria träffas på friskis och komma på resetn till dansen vi ska visa i skolan den 28:e tror ja de va. 18.00 i nics aula, tror nog det är gratis. får då kommer ni väl. Igår hade jag och älsklingen 4 år, 4 år fattar ni, slå de omni kan och liga kära som om det var första gången igår som vi träffades. han ligger och snarkar just nu coh ja kan inet somna om sitter här i hans allledels för stora t-shirt. Vi fuskar inte som alla andrahar faktikst bara gjort slut en gång i nån veckor. Blir väla sen med Aleks, måste hitta lite stuffs till Costa. Har bara 3 skoldagar kvar, 3 skoldagar sa jag ifall ni nu misade det.

Friheten och arbetslösheten , Here I come . .

Puss & kram skumbanan


4 år idag älskling


Terese ♥ Fredrik
Jag älskar dig
030512

boom boom boom boom

nu är det farligt nära, och mitt hjärta håller typ på att hoppa ut ur halsen så stressigt allt är nu. jävla mög värld. Målet med livet är bara att möta sina motgångar. Efter skolan stressar jag ihjäl mig till jobbet. Sen får man stressa hem till läxorna. Ska ringa läkarstationen & körskolan och allt. Hinner inte. Gråter snart blod så jävla stressad jag e. Kombinera aldirg skola och jobb, funkar inte! JO ett ganska bra självmordsförsök för er som är EMOS.
Längtar så jävla mycket till Costa brava vill det ska vara nästa vecka och fredag nu, är så jävla tacksam att jag ska åka flyget. Kommer att bli så jävla kul. och då är allt över här hemma. Läääängtar.Ni fattar inte vad det längtas. Aleksandra ringde och berättade en nyhet idag, hon hade fått allas flygbiljetter, jadåå. 20 kilo i väskan och 8 kilo i handbagaget, inte ett gram mer. Hur ska man få pltas. Måste till Nova, snälla jag har inte avslutningskläder. Bryr mig inte man får ju inte ha på sig vad man vill endå. Vissa har inte ens studentmössa. Måste logga in på Year book också, helvete ..


ännu en kamratmedlem har blivit upptagen. Icke singel alltså. goddigoddi. så nu slipper man höra hennes jävla desperata snack om att vara den ende som är singel. PUST! Visade vår film för klassen idag. Visade den för fredde också. KUl tror ni han skratta mer än 2 ggr. NEJ! roliii kille . .
jaja det händer mycket här i livet ., ena dagen är den andra lik och nästa är bättre än förra. Får hoppas på bättre dag imorgon dådå. Imorgon börjar jag 8.15, enda lektionen. PISS!
Fan va mitt hår är kort. klippte det jävla skitet idag igen , mööög . ..
- oh its a wonderful world its a beuiful world. . .
Längtar till sommar och bekini .

i love you , just because of that . . .

Det finns ingen som är som du är. som gör mig till den jag är.
Det finns ingen som jag kan älska lika mycket som jag gör med dig. Det spelar ingen roll hur dem ser ut och hur dem gör det , så passerar dem mina ögon som ingenting. men du , du passerar med allt. Du är både min pojkvän och min bästa vän och den jag älskar mest i hela världen. Min kärlek för dig är obeskrivlig.
När vi va yngre sa jag alltid att vi inte visste vad kärlek igentligen var , men nu , nu vet vi. vi vet båda vad det innebär och du har visat mig det och lärt mig det så som jag lärde dig.
Bara genom att du tänker röra vid mig , men inte hunnit känner jag din värme från din hud. Och jag kan doften från din kropp lika väl som jag känner mig själv.
Utan dig hade jag idag varit en vilsen person som inte hade hittat sitt Det. jag hade legat där på golvet och ropat efter hjälp över att inte passa in. Men du lärde mig att jag var vacker och fick mig att resa mig upp när jag som mest låg ner. Jag älskar dig för det. Jag älskar dig för allt du gett mig, jag älskar dig för varje gång du varit ärlig mot mig, jag älskar dig för alla gånger du sagt att du älskar mig , jag älskar dig så mycket att jag inte enns kan älska mig själv hälften så mycket mer.

112904-193

balahiia

Balahiia chalame bodé rhana ko, pe lo rhode se maspada alahí mohamed ?
Alah, merhabaaa ! Nu får man ta i med alrhederiet. efter allt man dratt på sig över helgen, harpes!
Det har hänt en olycka i södra Thailand !


Så jobbigMåndag var kanon även så Tisdan. Köpte masage till mamma på Electa. Hon blev så glaaá. . .Sen va det jobba som gällde. Torsdag, Fredag & Lördag. Riktigt jobbigt i Torsdes fick kuta till jobbet. Eftersom att jag inte visste att ag började kl.1 riktigt jobbigt ingen som ringt mig eller ngt. och min chef har blivit en riktig subba. I don´t know why. Kanske inte gillar mig. who knows ?
I lördes bestämde jag för att stanna hemma efter jobbet vilket var ett bra val. Fick gjort klart filosofi fördjupningen och läst ut siddharta. Läs den aldrig. riktigt kass, vilket var förväntat ! Idag var det våravslutning på sundspärlan.  denna veckan har varit, helt dryg och jobbig. 

Denna veckan blir säkert värre.
köpenhamn imrgon med mamma. måste hitta allt till studenten nu. Det är ett måste ! kl. 21.15 blir det BIO med miire, Beck. Sen ska jag boka läkarundersökning pga. ballettakademins åder.
På torsdag ska det testas balfrisyrer hos frissan. och jobba.
Veckans höjdpunkt kommer vara på lördag. 4 år med älsklingen ♥ tror det blir någon restaurang eller någor sånt mysigt. Älskar dig baby. Du är det bästa som har hänt mig.


- Vad är cachew ost?
- Eh, Cachew med ost !

Puss & Kram skumbanan . .

smile . .

om du möter en människa utan ett leénde
ge henne/han ditt

home again . .


PLANERING

♣ 6/5 Våravslutning
♣ 11/5 åka til kopenhagen 
♣ 18-25/5 costa Brava
♣  28/5 dansuppträde på Nic
♣ 30/5 Ven med klassen
♣ 31/5 Balen
♣ 8/6 Studenten
♣ 11/6 -8/7 Stockholm


Det var var som fanns högst på listan, dem högsta prioriteringarna.
Som jag kommer att sakna Fredde när jag e i sthlm, kommer jag klara det.
Anna kommer ju bara lalla runder i Sthlm med alla bratsen , vem ska jag gosa med om dagarna.
Få väl ligga och krama om kudden på hotellet. Längtar tills Costa Brava som bara den. Undra hur det kommer att bli. Om det blir så roligt som man tror.
har nyss varit och storhandlat på Willis med pappsen, ska käka min ostbricka nu som jag köpte. Okeeej någon har laggt på sig, dags för pasta salladen UTAN SÅS! Inte mig jag syftar på då alltså. Mitt uppe i allt stöket funderar jag på vad jag ska välja för ämne till naturkunskapen,
Ska redovisa om två veckor. Nåt virus skulle det handla om, tänkte typ vattkoppor.
Meh alla vet ju vad det är, röda prickar coh kliar som fan. Tjeniiixen . . Nu ska de kolas top model och ätas.
Ska somna tidigt idag så det blir Torsdag så jag får träffa min älskling ♥

112904-191

holliday and so on . .

Då var alla födelsedagar över. Mirjams, mammas, Idas, Olivers och ninas . . Och alla pengar slut. Men nu är det ju så här att jag jobbat och sletit och jobbat totalt 107 timmar. Så lönen hämtades ut i fredes, gött. Men fick lägga llt till Sthlm och costa Brava. Kul, varför är det alltid så att man bara får lägga undan och lägga undan.
I lördes bar kvällen iväg till Arom med Nina, Maria och Aleksandra. Maria stack efter typ en timme aleks efter 1 och ½ , meh jag och nina stanna kvar till natten blev morgon, Sen bar det iväg hem till Fredde och sömnade gott där förutom att det var jobb 9 på morgonen dagen där efter, meh de gjorde inget för personalfest väntade på Svea båten kl. 8 . Var jätte trevligt, kunde inte komma till Mirjams party party , men sponsrade till presenten ändå. I veckan blve oliver också 10 och Ida 3. Idag 1 Maj fyller mamma 42. Happy birthday to you, happy birthday to you . .
I fredes såg jag någit jag aldirg sett förr . . Mig i klänning. I linneväv hos sömerskan, var endast så klänningen var klar. Så fin den var, hade kunnat gå i den till balen, jag i klänning. Har aldrig haft det förr. Längtar så himla mycket! Det var så himla sagolikt och fint. Men den va min.
Sm disco i Falun i helgen, kunde inte hänga på hade jobb, men Peter tod sig upp till Star, elin kom 3:a i guld och några andra kom också upp i guld. Nu börjar DH bli på bättre spår. 10 st som är över silverklassen. Fantastiskt, Grattis till alla som satte dem sista prickarna.

v. 18 startade kalas bra, Malmö med Maria, en klassfest och grillning på gröningen sen blev det utgång till Tivoli. Var riktigt roligt förutom alla slagsmål som fördärvade allt, så efter ett andra slagsmål fick det vara nog så drog iväg med aleks till "arom". Maria stack fort , anna vettifan var hon var, ganska full så hon rände typ överallt. På AROM träffade jag Fredde och drog hem till hans säng och somnade gått efter två mackor i magen. goddi goddi, Sen var det tisdag och ännu en ledig skoldag. Stack hem vid 2. Ibland blir man bara så trött på killar asså, för det första är dem så otroligt egoistiska när det gäller allt, Sen bara snackar dem så jävla mycket precis som om man vore en hund. Har ingen respekt över huvud taget, man har faktsikt rätt att bli trött ibland. Med det är okej endå för jag är så jävla kär och det finns bara en för mig, så man får bita ihop dem jobbiga stunderna och kramas istället. Nu har jag snackat av mig lite, känns bättre så , dela med mig av mina tankar. Om ni nu läste dem.  .

Denna veckan blir jobbig som sataan, imorgon ska jag börja på Nv redovisningen, fylla i ansökan till balettakademin och söka ledighet till Costa Brava. Förhoppningsvis körskolan också om jag hinner. på tosrdag blir det körskolan och skriva filosofi analysen och självklart träning på friskis, körskolan coh träning på fredag och träning på lördag sen söndag, är det tävling på sundspärlan, ska ha ett nummer med Maria vid 12 tiden. kommer typ vara helt slut i kroppen efter det så hoppas på en helkropps masage av fredde nån timme efter uppträdet.

Idag var det sista discoträninge, känns sorligt. Får ta förväl på söndag, kanske aldrig komer tillbaka till Dh. forhoppningsvis inte vill hellre vara i balettakademins lokaler. Hatar när det är uppehåll hos dansen , varfär finns det. man behöver inte vila från sånt.
förlåt att jag skriver en massa men det är så mycket som hänt och jva tvungen att rasta av mig, nu ska jag synda och äta en kaleribomb, man måste unna sig något gott ibland.

imorgon är det 37 dagar kvar till studenten, 11 skoldagar kvar och 15 dagar kvar till Costa Brava. den som väntar på något gott väntar aldirg för länge . .


h h

112904-190