valpar!!

Cher har fått 3 små valpar i torsdes, vill vara hemma i helsingborg coh mysa med dem små rackarna.
Gå in på
pitau.nu och kolla!


fredagen i bilder

Igår kom jag hem kl 1 efter skolan. Började med tvätten , dushade käkade, städade, bestämde va jag skulle ha på mig, och sprang ner till tvättstugan emellan och körde nya maskiner. satt inte ner i 2 sekunder. Hant precis bli klar med allt till halv 4 då min buss gick ner till stan. Mötte lisa på vasaplan, köpte ett par nya träningsbyxor till jassen på stadium, jätte bra e dem, nu har jag två par! lisa la undan ett par hotpants som hon ska ha till baletten. Sen gick vi runder och letade efterf en svart fest tröja till mig som jag skulle ha på mig sen på kvällen, men hittade ingen, fast köpte ett snyggt ahlsband på Gina istället och en tröja på rean för 49:-  sen åkte vi med bussen till Lisa stannade på Coop & handlade ostbrick och lite till att dricka. När vi kom hem till henne dukade vi upp & startade filmen , what happens in vegas. så jävla rolig e den. Skrattade ihjäl mig, plötsligt hade klockan blivit hur mycket som helst så vi fick stressa ihjäl oss med sminket & grejer, hant precis med bussen till nina när vi blivit klara. Melina hoppade på den i stan och sen va vi hemma hos nina , där hennes, bror, killes kompisar va och en kompis som hade kommit på besök också. de var en hel del där. Sen åkte vi hem till Lisa kollade på en annan film som jag hade med mig. the memorys kepers douther eller av den hette. Men den va inte särskilt bra, sen somnade vi vid 2 tiden. imorse såg vi what happens in vegas igen , haha sen åkte vi in till stan och käkade pizza. Nu är jag hemma  igen, har nyss packat upp min väska, ska ta coh ringa elin nu se om hon vill va med på en spelkväll idag.


Ostbrikan


Jag & Lisa utanför Nina vid bussen

Melina & Lisa


kramkalas ♥


Jag & Melina, ja Melina är lite längre än oss andra!




På hemvägen

Onsdag

heej, nu har vi fått vårt nya shema som ska stämma , äntigen det har varit en massa strul med allt känns det som på kontoret sen vi började. Nu har alla lärare från sthlm flugits hit. Ikväll ska jag gå på lyrsik hiphop med nån snubbe därifrån, det ska bli helt sjukt skoj. Hoppas att han är bra, det ryktas om att dem ska va top av top. Jupp vi får väl se ikväll, Efter den lyriska hiphopen ska jag på musikal dans, så himla kul e de! Sen ska jag hem coh äta & dusha , sen kalla väl bingen!



Jag



mått kära skåp

söndag

Idag såg vi klart på leonardos nya film, den va rätt bra faktiskt fast att vi inte fattade riktigt vad den gick ut på. Sen tog Lisa bussen hem. Jag började med städningen. Damsugade en massa, diskade av en massa prydnadsaker & de tog nån timme, sen var de klart & fredde vaknade kl 2. Sen låg vi och vilade ett tag och nu har vi kollat på film, passengers en ny film, har nyss laddat hem Arn så ska se ettan nu kanske tvåan om jag orkar , imorgon är det skola, och vi börjar med balett så det blir sängen tidigt idag. natti natti


jag & min snygge kompis Anna ♥

Savannahs favorit ställe i bild


1



2



3

Gårdagen

Godmorgon
Igår vid 7 tiden kom melina,ida,marie,mia,elin & Lisa hit, egentligen va de planerat att vi skkulle ha en taco kväll. men i och med att vi inte visste hur många vi skulle bli så struntade vi i det. Plus att vi hade nog inte fått plats alla i mitt lilla kök. Vi skulle kolla på center stage , den gamla filmen men då hade jag såklart fått hem den nya veriationen, efter allt buande bestämde vi oss för att kolla på en ny dansfilm som kommit ut nyligen. Riktigt förutsägbar va den, men de e dem flesta filmerna som det finns dans med i. Men vi fick oss ett par goa skratt så de va kul endå. Sen va kl 11 när filmen va slut. Satte på musik och dansade lite i vardagsrummet innan dem andra skulle ut, ida, maria & mia skulle till Corona. Melina va "taxi chaufför" och jag , Lisa & Elin stannade kvar hemma hos mig. Sen stack Elin hem vid halv 1 tror jag klockan va då. Sen satte jag på leonardos nya film Revolutionary road, som jag och lisa började kolla på mitt i natten. Såg halva sen somnade vi, får se resten nu till fruksoten, den verkar riktigt bra faktikst. Samma skådespelare som i Titanic, ganska lustigt faktiskt , så gamla dem blivit.. Nej nu ska jag ställa mig coh baka scones och fix ai ordning te, så ska vi sätta oss & mysa framför filmen. Idag är det söndag & jag ska absolut inet gör någonting, all min träningsverk är borta nu när man fått vilat 2 dagar. Saknar mina päron!



Lisa & min mise katt



Gänget


Melina & Ida

Lördag

Igår mötte jag Lisa i stan vid 4 tiden. Vi handlade mat till kvällen och hade slutligen bestämt oss efter all beslutsångest vi haft över maten för kycklingen och potatisgratängen som jag föreslogt. Sen tog vi bussen hem till Lisa och började med maten då hade klockan redan hunnit bli 7. Hant precis bli klara till Lets dance! Herre guuud så många dåliga där e med i det programmet. Jisses som jag skrattade åt karl johan, han e ju så fruktansvärt usel! När vi käkat klart och sett färdigt på Lets Dance, kollade vi på julavslutningen som min pappa filmat i och med att Lisa inte hade sett de än. Sen kollade vi på hennes projektarbete (en dansföreställning) & slutligen Will Smiths nya film som slutade kl 2 på natten. Hade druckit kaffe och grejer så vi skulle orka hålla oss vakna längre, nu när det är helg. Sen somnade jag på 2 sekunder och då menar jag verkligen 2 sekunder. Nu är jag hemma igen , rätt tidigt faktiskt i coh med att vi hade tvätt tid kl1. Så maskinerna är i full gång & nu håller jag på att skriva inköps listan tänkte vi skulle gå till maxi. Ikväll kommer tjejerna hit ska kolla på dansfilmer, kanske blir det utgång vem vet! Puss & kram

Gårdagen i bilder


Köpte cashew nötter med chili & lemon smak, mm så goda


Snacks, såklart


me


Försökte få till värsta bilden, men de va omöjligt att komma upp!


mm, den goda maten med mango sallad

Fredag

Heej
Igår dansade jag hela 8 timmar och va i skolan i mer än 12 timmar. Fattar inte hur jag orkade , men jag va verkligen på tipp topp humör. Igår hade vi dancehall på lektionstid, slutade halv 4, sen drack jag & Lisa en kaffe på Sandy´s & handlade lunch på hemköp. Sen hade vi den första kvällsklassen, jazz med Jenny, såå roligt det var, inet så mycket teknik men en himla massa flås och släng och fort gick de. Roligt att göra annorlunda än vad man gör i skolan. Sen va de lyrisk jazz. Det va skit kul de också, lite annorlunda bara, men det är väl de de e. Sen om jag hem kl halv 10, dusha coh gick och la mig. somnade bums! Idag hade vi modernt, en riktigt rolig ny golvövning fick vi lära oss, sen hade vi danchhall igen, då vi fortsatte på uppvärmning & kombination sen i torsdes. Skiit kul är det att skaka rumpa!! haha^^ sen skulle jag gå och köpa protein/kolhydrater pulver. Men de va slut i smaken som jag ville ha. Typsikst, så ska gå in & köpa de nästa vecka istället. Sen åkte jag bussen hem , va vrål hungrig slängde i mig en stor portion gröt. Nu har jag damsugat hela lägenheten & packat upp tvätten.

Vid 4 ska jag ta bussen in till stan & möta upp Lisa, ska handla mat & gods till ikväll. ska hem till henne kolla på 2 nya filmer som jag fått hem, revolutionary road med leonardo Dicaprio & seven pounds med will smith. Sen ska vi kolla på Lets dance såklart som är idag och laga mat, sen ska vi krönga godis tills vi mår illa. Det är ju helg, imrgon blir det taco kväll med tjejerna och dansfilmer! mys mys.. Fredde jobbar stackaren hela helgen! Nästa onsdag bröjar lyrisk hiphop, vi har fått nya lärare som flygit hit från sthlm. Läängtar tills jag ska ta den klassen. Nu ska jag packa väskan & ringa Lisa fisa!

Jag skulle vakna mitt i natten & ta en lång promenad

Heej
Idag slutade vi 12, hade balett , och musklerna i benen bara sved och sved, fick inte upp dem eller vridit ut dem , mina muskler orkade verkligen inte. kämpade och kämpade som bara den! vred ut de sista ur trasan kan man säga. Sen hade vi inpr med Jenny, de va jätte skoj. Ska försöka få inlagt de på schemat med henne. Det är nyttigt och kommer ju på auditionsen. När jag kom hem städade jag hela köket och i inprincip allt som finns i de! Fick tvättat 2 maskiner också. riktigt skönt, men jag har 4 kvar! Snart ska jag ta bussen till skolan igen & dansa musikal dans. Imorgon har vi balett,jazz & dancehall. sen på kvällen ska jag dansa jazz & lyriskt. Sen blir det helg.

Puss & Kram

en del får vänta länge på ett kort ögonblick

Godkväll!
Jag har en sån fruktansvärd tränigsvärk i mina ben, känns som att jag rör mig slött genom vatten med extrem träningsvärk i benen. Det är inte skönt vill jag säga. Igår fick jag massage av Fredde på vaderna, hade redan då så himla ont, hade jag inte fått de hade jag antagligen haft ännu mer ont än jag har nu. I måndes hade vi balett, vi mjukstartade inte precis, sen hade vi modernt & jazz. Idag var de samma som hällde, fast vi hade vikare på moderna och hade inpro med Jenny, det var riktigt kul faktsikt, fick göra en massa konstiga saker. och alla slappnade av mer och mer. Imorgon ska va ha inpro med henne igen. Fast på morgonen har vi balett, Det är en massa himla steg/övningar som ska in i huvudet denna veckan, är bara en massa genomgångar av alla nya kombinationer till uppvärminingar & stång övningar & allt va det är. Men vi snappar upp det rätt fort farktiskt. Så vi blir väl klara med allt nytt denna veckan, så att det bara är att köra nästa. Har precis kollat på de nya avsnittet av one tree hill. De va såklart jätte bra! Och B.Davis är ju bara så snygg, vilken brutta asså! Skulle egentligen gått på kvällkurs idag lyrisk jazz, men det var visst för småtjejer vid 12 års åldern, så jags ka gå på Tors istället på avancerad. Det ska bli skit kul! Lyrsikt är så himla roligt och jag älskar ju jazz. Imorgon slutar vi 12, för vi inte har den sista lektinen denna veckan. Men nästa vecka börjar vi med metodik, de ska bli kul. Hoppas bara att vi får en bra lärare. Pratade med Lisa innan, hon tipsade mig om en låt med Lars.W den va faktiskt jätte bra - Om du lämnade mig nu. Så jag fick fnatt & laddade hem en cd med svenska ballader. lyssnar på den nu, så himla många låtar som är bra som jag glömt bort bla av längtan till dig med Åsa Jinder. Så många fina låtar.
Från svenska mys låtar till något helt annat behövs det faktiskt storstädas här hemma i vår lägenhet, det ser ut som ett bombnedslag. Min mamma & pappa hade inte kunnat vara här i 1 dag ens när det ser ut såhär. Ligger saker överallt och det behövs damsugas. MEN jag orkar inte. Jag är så trött. Orkar knappt flytta mina fingrar från knapp till knapp på tangentbordet. Dessa 2 dagarna i skolan is killing me! Och det är bara tisdag.
I veckan ska jag & älsklingen ut och äta på någon restaurang och gå på bio & se Brad Pitts nya film, den verkar ju bara så himla bra, antar att ni alla sett trailern, om inte så gå in på sf.se och kolla in den. sen har jag presentkort på ett massage ställe här i umeå som jag fick av Fredde när jag fyllde 20. Ska utnyttja det nästa vecka tänkte jag , har så mycket muskelknuter, Anna hittade en massa i min rygg när vi va i helsingborg. Så dem ska boort!
nej nu måste jag hitta något att sysselsätta mig med , jag har fått myror i rumpan!

söndag


En bild från julavslutningen i början av december, på mig & Elin


Snart ska jag ta bussen in till stan, ska till S som ska hjälpa mig med en sak, sen när vi e klara , ska lisa, kanske elin & nina komma in till stan, för att ta en fika. Det är så skönt att dricka en latte ute nu när det är så himla kallt. Var och kollade tvätten innan , men det fanns ingen ledig. Ibland önskade jag bara att vi hade en tvätt maskin här hemma, så man slapp spinga upp och ner 100 ggr . Speciellt nu när det är så himla kallt och man måste ta av & på sig hela tiden. Men man kan inte få allt här i livet . Ikväll ska jag och Fredde kränga godis och kolla filmer, älskar helger, man blir så lugn och avslappnad. Men nu är det slut på slappandet, imorgon är det skola. 9 .00 är det balett som gäller. På med fokus säger jag bara . Hur ska jag orka nu när jag varit ledig i en månad nu. Jisses, ja vi får se hur det går.

Ha en bra söndag

dagens


Jag på vasaplan


Lisa fisa :)

Bjuder på en bild på min mise, savannah


när går solen upp



Asså gud så kallt det äääärr. Det e helt sjukt! Jag förstod att det var kallt när fredde ringde och sa de, men inte så här kallt! Igår hade jag på mig tjockestrumpor och vinterskor (fodrade) legins & jeans, 3 tröjor varav 1 var flis. jacka, vantar, halsduk, mössa. Endå kände jag inte mina tår efter att ha varit ute i en kvart. asså de kändes som att mina tår var blå och skulle gå av eller något. Riktigt obehagligt va de. mina lår ska vi inte prata om hej och hå, så ont! Men om överkroppen va jag varm. aj aj mitt ansikte gjorde nog mest ont, Hade ju halsduk på mig inte lindrad runt munnen, utan bara runt halsen , så har mina andetag kommit på halsduken , ni tror inte de va is på halsduken när jag kollade sen. haha så sjukt! Ja det är kallt på riktigt här uppe. Kommer skriva mer som händer med kylan här uppe. Får fortfarande is på näshåren i näsan, riktigt obehagligt är det. haha! Och hemma klagade man över -1 snälla nån. Det är ingenting! Detta är riktig vinter vill jag säga. Kommer nog aldirg mer klaga över -1 mera! Så va de med de. Igår var jag hos läkaren , sen va jag & Fredde på maxi. Han jobbar som bara den dag och natt. Så vi har inte hunnit ses så mycket. men vi hant gå en snabbis till maxi. Det behövdes kan jag säga. Sen kollade jag på bridjet jones 2. så rolig den e , haha! Efter 7 tvingade jag mig uppe. Va så trött hade varit vaken sen halv 5 i morse då, så de är ju inte så konstigt att jag va trött. Kollade på hela lets dance i hela 2 timmar , sen somande jag väl på en sekund, de va bara att vila ögonlocket, så boms så sov jag! Fredde ligger fortfarande och sover, han jobbade natt igår ju. Sen ska han hälpa sin chef att flytta. som köpt allt nytt på MIO. Kul, om man kunde de så ! Tänkte göra frukost på sängen till honom. Savannah är här vid mig springer efter mig var jag n går, som ett plåster. Nu är hon sig själv igen så himla go. Hon har varit sur på migi helsingborg sprungit ifrån mig hela tiden coh så, trodde väl jag skulle överge henne i helsingborg. djur är konstiga. men nu är hon tillbaka till sitt lilla jag. SAKNAR MIN MAMMA & PAPPA!! Få spel. Påtal om spel ska jag nog börja spela joker om månaderna, mina föräldrar har printat in det i huvudte på mig sen vinsterna på maxi i Helsinborg. Haha .. Nu ska jag sminka mig kolla va jag ska ta på mig, sak samma, de syns inte va man har på sig här endå under alla vintergrejer man ska bära. Jag ska nämligen träffa Lisa kl 1 i stan. Som jag saknat henne! Vi ska dricka en kaffe i stan och kolla lite i affärer för skojs skull. om det nu inte är någon som vill skänka mig en slant vill säga. hihi. ush jag vill inte ut egentligen, de e så kallt.

puss & kram
tirre

fika med tjejerna


Jag & aleks på mezo igår


Och jag & Maria ♥

hemma i umeå



Landat! Nu är jag hemma i umeå igen, åkte flyg från änghelholm till sthlm, hann precis av planet & på det andra. Savannah va jätte duktig, fast hon skrek en hel del på de första planet och börsökte bryta sig ut ur buren som jag hade nere vid fötterna stackaren! När vi landat på umeås flygplats var det första piloten sa att det var 27 minus grader ute , då höll jag på att smälla av , 27 minus, över lever man det lixom. När jag kom ur planet började snoret i min näsa frysa fast i näs håret, skit obehagligt. jätte pinsamt visste inte om det syntes i heller ju så jag började gömma mig i min tora halsduk som jag hade viret 70 varv runt halsen. sen stod S där inne och väntade på mig. Fick min väska , var helt genomsvettig när jag va klar med all packning jag hade med mig, så jobigt det var kom knappt fram i dem trånga gångarna i planet. Det är jätte skönt att fått packat upp coh så, man har ju levt i en resväska i 1 månad nu. I lyx vill jag säga. Mamma har lagat en massa go mat till mig varje dag, har sovit till 11 varje dag, tro de eller ej. Och jag har haft en massa mysiga filmkvällar med min papps, saknar dem redan! Nu ska jag klä på mig , massa, massa så jag inte avlider i kylan här ute , ska nämigen till doktorn hlav 2, får se hur de går. Ha en bra dag!

torsdag

Heej . Nu sitter jag i köket & väntar på att maria ska höra av sig . . Har precis varit hos mormor och hälsat på henne, sagt hejdå en sista gång innan jag åker hem. Nu ska jag tröffa maria i stan sen kommer aleks, carro och elin vid 5. då ska vi väl sätta oss nån stans och fika eller något. Bara så jag får träffa dem inna jag åker. Imorgon åke rjag hem tidigt tidigt, vill inte flygga , tycer att de e så hemskt obehagligt, ush ush ush! ni sover säkert när jag flyger imorgon. Medans jag sitter coh plågas där uppe i flygplanet. imorgon får jag träffa min älskling, de ska bli så kul. Kommer sakna mamma & pappa jätte mycket! Önska jag kunde ta med mig dem upp till umeå. nej nu ska jag ta coh ringa maria!

Onsdag

Godmorgon!
Känns som att det är utropsordet till att börja bloggen med varje morgon. Idag vaknade jag hakv 11 sover som en sömntuta här hemma i Helsingborg, min kropp är totalt utvilad, va länge sen jag sov såhär mycket & såhär länge om dagarna. Nu är det bara 2 dagar kvar här hemma i helsingborg. Strax ska pappa köra mig till tandläkaren, sen ska vi köra och hämta mitt guldhalsband som har varit på lagning i 2 dagar. Så jag får det med mig hem innan jag åker på fredag. Ikväll ska jag träffa TH tjejerna ivanka, rasha och mirjetta. Det ska bli så kul. Fast de är inte förens senare ikväll. Imorgon ska jag åka med mamma till mormor och säga hejdå en sista gång. Sen ska jag träffa aleks, carro & maria, sen måste jag hem & packa väskan, umgås med mamma och pappa lite, sen åker jag tidigt tidigt på fredag morgon! På Fredag ska jag förhoppningsvis va med lisa på kvällen, saknar henne jätte mycket och vår klass. Guud va jag saknat dem. Alla danslektioner har jag saknat, denna terminen ska jag ta kvällskurser alla kvällar utom tors & sön. Det ska bli så kul. Sitter på min pappas laptop nu så jag har inga bilder på denna eller nånting. och för dig som ville jag skulle lägga in en video när jag dansar jag har de på kategori; dansen. Bara till att kika in där så hittar du det, och en hel del med bilder från danstävlingar när jag dansade  disco, jag som aldrig trodde jag skulle sluta. Vill dansa disco igen de va så kul, alla tävlingr & all tränng inför de. åh mår dåligt av att tänka att jag slutat! Men nu har ja ju ackis i umeå istället det är 1000 ggr bättre. Nej nu ska vi nog åka! Ha en bra dag!


Måndag


Saknar skolan & allt som finns i den


Godmorgon!
Fick precis ett sms av Fredde, känns konstigt att han är där i vår lägenhet & inte jag! Tänk att det redan gått ett halvår sen vi flyttade upp till umeå. Var tar tiden vägen. minns dem första veckorna i skolan, när pappa, Dan & christina, Mamma,stefa & ida va uppe hos oss. Sen resten av tiden har jag i inprincip inget minne av , förutom att den bestod av dans dans dans. jag fattar inte hur de kan ha gått så fort. Skulle kolla igenom alla mina månader på bloggen för att se vad jag gjort ännu en gång, för att kunna uppskatta allt en sista extra gång under året som gått, istället för att göra en hel årsreminder som halva sveriges bloggar gör just nu! Men såkart hade jag inte mina månader visandes på min presentation.Och jag tänker absolut inte göra en årsresume, de skulle jag aldrig lägga ner tid på.
Har Savannah här bredvid min data som drar sig längst hörnerna på skärmen. Hon va årets bästa nykomling i alla fall år 2008. Hon är min guldklimp! Snart hämtar mamma mig vi ka köra lite ärenden, sen ska jag träffa Maria i stan en sväng. Nu är det 3 dagar kvar tills jag e hemma i Umeå & jag blir galen över att bara tänka på att jag måste flyga! Någon mer som känner som ajg när det gäller flygplan?

söndag

Nu har jag & mamma varit på bio och sett den nya wallander filmen, Mastemind är ju den bästa som gjorts. Denna va väl som alla andra kan man väl säga. Men inte full så spännande, fick inte panikattacker av spänning nån gång i filmen som jag brukar få. Brukar inte Mikael Persbrandth va med i wallander filmerna, eller e de jag som är helt yr ? Har fått min design tillbaka som ni ser. Äntligen, den hade ju bara försvunnit en dag , märkligt , kanske för att jag förstorde texten den dagen! Det var Marias önskemål. Nu är jag hemma igen. Va på IKEA innan idag & bara gick och drömde. Man vill ju bara köpa en massa saker till hemmet när man är där. Irreterande när inte IKEA finns i Umeå, finns ca 25 mil därifrån. IKEA är så himla bra, billigt också, för de mesta! Hoppas ja kommer in på en 3 årig linje sen , så man kan fixa lite mer med längehten än vad man kan göra nu när man bor borta i bara 1 år, känns onödigt att fixa och lägga ner tid och pengar på de nu. Ni kollar väl på trollkarens hemlighet på kanal 5 som började 21.00 , jag kollar iallafall, riktigt spännande e de. 4 dagar kvar tills jag åker hem!


foto


Cher & savannah har blivit bästa kompisar









helgdag



Det blev inget göteborg idag , tack vare att jag är sjuk. Va länge sen jag var så här sjuk som jag är nu , tur att det bröt ut nu och inte 2 veckor av skolan. Då hade jag fått spel och tränat endå. Sån är jag! Var precis så jag gjorde för nån dag sen när jag trodde jag var frisk, shop sa de så blev det värre än va det redan varit. vet man ska inte tärna när man är sjuk, men jag kände mig verkligen frisk som en nötkärna, kanske man ska känna sig friskt i mer än en dag innan man börjar med träningen. Låg och sov hela dagen igår, kollade på 5 avsnitt av oc, har nästan sett klart säsong 2 nu , de e så bra! har börjat lyssna på om jag kunde drömma, boken av stephanie meyer. Har inte kommit så långt, men den verkar bra hitintills iallafall.  Idag ska jag nog vila ut mig igen, så jag blir frisk till imorgon, detta är sista helgen jag är hemma i helsingborg nu ju, åker hem på fredag! Har saknat skolan & Lisa jätte mycket. Fredde är ju ensam i vår lägenhet nu i & med att han började jobba tidigare! Saknar honom, saknar att vakna & somna med honom varje dag! Våra rutiner och allt som finns i umeå.  De ska bli skönt att komma hem till vår lägenhet faktiskt, komma igång med skolan och allt. Nu ska vi snart käka makeronstuvning, får se va som händer ikväll. jag och min hosta ska väl ta varandra i handen & sätta oss framför tvn. Ha en trevlig helg♥

film med mammsen



Tittar på film med mamma, mad money! Just nu håller jag på med fattiga riddare.
Gud vet när jag åt de sist . På Fredag åker vi till göteborg och myser jag & tjejerna.

Fattiga riddare

Ingredienser
4 skivor vitt bröd
1 ägg
1 krm salt
1½ dl mjölk
1 tsk strösocker
½ dl vetemjöl

Gör såhär
vispa ihop ägg , mjölk, socker , salt & mjöl till en slät smet. doppa bröden i smeten ,
stek dem gyllen bruna i stekpannan och tillsätt med socker


ännu en dag på friskis


savannah


Idag har jag och anna varit och tränat , äntligen, mitt virus äter upp min kropp. Det känns verkligen att man varit sjuk, fast att jag inte är det längre. Ush va jag hatar förkylning! Såå onödigt. Men de va ett bra pass idag förutom att där kryllade av folk på friskis. Sen kom jag hem tog en dush och körde pappa till ett ställe, va i stan sen åkte vi till maxi & sist hem till mamma och käkade hennes pite, så god den var! Riktigt duktig har hon blivit på att göra den, pappa kom också och käkade. Sen har jag bara suttit hemma kollat på 3 avsnitt av oc, säsong 2. Såå bra och försökt ladda hem e 10,11,12,13 men dem vill inet laddas ner, jäkla skit! Får panik om inte jag får ner dem snart , och imorgon ska jag ladda ner de första avsnittet av one tree hill sen säsongsavslutet i december, som jag längtat! Sen kollade jag & mamma på the notebook. Igen , jag vet såg den igår också med pappa, men den e så himla bra! kan se den 100 ggr till. Blev en skvätt idag också. Man kan bara inte låta bli!! Nu pratar jag med Anna på msn , hon käkar efterätt nu , mitt i natten, helt galet , känner mig proppmätt efter alla kinapuffar jag krängt. Man får lyxa till de på jullovet! På Onsdag åker anna hemmåt. Neeej! Hur ska jag klara mig utan henne. Har varit med henne varje dag sen jag kom hem utom på julafton. Fredde åker hem till umeå på onsdag han med till vår lilla lya, hur ska jag klara mig utan mina änglar! Det kommer jag aldrig....

måndag


Jag & älsklingen

Godmorgon! i Fredes var jag hemma hos pappa vi såg the notebook, har sett den innan men de va länge sen så jag mindes inget från filmen , det va som att se den på nytt & ja jag grät i inprincip igenom hela filmen, sen såg vi mamma mia filmen på projektduken och på högsta volym! Gissa om jag fick gåshud 200 ggr. Älskar den filmen! Fick den i julklap förrresten. Det ska bli min nya eva&adam film. (för er som vet va dem filmerna betyder för mig och hur ofta ajg tittade på dem) I lördes sov jag över hemma hos Fredde efter att vi varit hemma hos anna och på tivoli ett tag, det var verkligen inget folk ute nån stans i lördes. Tråkigt, men vi dansade loss lite sen begav vi alla oss hemåt vid 2 tiden. Somande gott i Freddes famn,så som vi brukar göra, saknar de, men de e skönt att va hemma i Helsingborg, man blir ju verkligen bortskämd.

På söndag morgon sov jag & Fredde till 11, vi låg & drog oss i nån timme sen hoppa vi i yakutsin, så mysigt de har jag saknat, vi badade varje dag innan när jag va hemma hos honom, vi har inte ens ett vanligt sketet badkar hemma i vår lägenhet i umeå. Efter att vi badat klart , bestämde vi oss för att gå på bio kl 4. Vi såg Yes med Jim Carrey. Den va bra & rolig! Inte allt för bra men helt okej. Sen tog jag bussen hem , trodde jag skulle svimma ute i kylan så kallt det var.  Väl hemma borrade jag ner mig i soffan med mamma och vi kollade på eagel eye. Den va riktigt bra, så spännande , hände saker hela tiden i filmen. Fast de tog ett tag innan jag fatta va allt handlade om, skulle haft Fredde här som kunde förklarat för mig. som han brukar! Idag ska jag & Anna träna, efter vår lilla paus nu i några dagar sm vi haft  när vi båda varit hejdundrans förkylda. Så idag kommer vi igång igen. Ska dusha & basta på friskis idag. Eller kanske har inte riktigt bestämt mig för de ännu. Sen ska jag hälpa pappa med ett ärende, skulle köra honom nånstans, hans körkort är ju indraget! Va gör man inte för sin far! Sen är det blankt på mitt schema. Halva tiden har gott av min tid här hemma på jullovet nu! Saknar min skola. jag vill dansa, blir snart galen!

anna 21


(födelsedagsbarnet) Anna,aleks och anna T


Mirre & jag


Emelie


jag & Emelie


Födelsedagbarnet!


mm.. till efterrätt blev de rosa prinsesstårta


anna & jag


haha ^^ kvällens snyggast bild på mig & maria


Champain for my real friends


en annan sida av oss!

im still in cirkels



Då var det 2009, jag som precis började förstå att det redan var 2008
, och shop så var det slut. var tog det vägen? Nu i år ska jag fylla 21, 21 hela år, är jag gammal nu?! fullvuxen?!  Vet inte om jag vill bli mer än 21. det är bra så här, såhär vill jag stanna, va lycklig & tagit rätt beslut i livet. Vill inte ha några motgångar, fast då hade jag kanske inte lika mycket uppskattat mina framgånger om inget gått utför. Höstterminen har verkligen bara runnit iväg, så snabbt den gått. Hösten & vintern som brukar vara längst och tradigast på året. Hur snabbt ska våren gå egentligen? Undra var jag kommer flytta 2009, förhoppnigsvis blir det min början i sthlm om allt går som det ska. Minns i början hur konstigt det kändes när anna hade flyttat efter studenten 2007 redan i agusti till sthlm, hur tomt de kändes , sen flyttade carro i februari & skulle stanna i milano i ett helt år, nu är det slut & hon är hemme igen, helt sjukt va fort de gått! Nu är vi alla tjejer hemma igen. Har saknat den tiden så himla mycket , när vi umgicks och hittade på saker i inprincip varje dag. Kan knappt fatta att det nu är jag som flyttat hemifrån, så bra 2008 varit, har nästan fasa över dem andra åren som kommer i & med att jag kommer gemföra dem med detta! Undra hur det kommer bli, vad som kommer hända. jag hoppas att det blir bra & utan omständigheter! Jag hoppas att jag kommer vara med Fredde och bo närmare min familj än dem 116 mil som jag gör nu, längre bort ska jag INTE flytta igen! 2000 kronor för att komma hem, de känns lite surt! Det är ju min familj som får mig att stå på två ben, mer än 1 gång per halvår vill jag kunna träffa dem.

Dagen igår var jätte bra , vi åt humer som förrät, black and white till varmrätt och nån fruktblandning i ugnen med glass som efterrätt, gott va de coh mätta blev vi, när jag och Anna va hemma i natt kl 4 var vi fortfarade proppmätta! Anna & Maria var här & åt. Sen åkte vi in till stan kl 11 på kvällen. Dem som inte hade biljett fick komma in på bakom efter 12. Så vi stälde oss i kö 5 i och kom in efter 1 minut, då sprang vi ut & kollade på fyverkerierna & jag och Fredde pussades såklart på tolvslaget. Sen gick vi in på bakom, det var lugnt, kände en hel där & alla var inte så värst berusade och otrevliga som alla brukar vara på nyår, så det var faktsikt riktigt lyckat! Knappt 150 personer heller, så trångt va de inte. Men min förkylning störde lite , var riktigt hängig & torr i halsen. Typsikt att bli sjuk mitt på nyårsafton. Tänk så många kroppar och skallar som mår skit idag, men jag mår fint fint iallafall. Förutom förkylningen. Förstår inte det där med att supa sig redlös på nyårsafton, det är väl en kväll man ska minnas, inte sant? Idag är allt stängt , Fredde kommer om 10 minuter , ikväll ska vi mysa, på lördag har Anna födelsedagsfest & jag måste hitta nån mask jag kan ha på mig! gaah, eftersom att alla måste bära de, frågan är bara var jag ska hitta en.

nyårsafton


Jag & Anna


Jag & mirre


gaaah ^^


Jag & min älskade mise


Klänningen är från Gina


Mamma♥


anna & mirre


jag älskar dig


utanför bakom