blää

fyy faaan va tråkigt när ingen vill ut :/

happy new year ?!


ååhhhe, va fan ska man göra på nyår? PALLA VA HEMMA !!
någon som har ngt förslag ?

du är min allra bästa vän

image641

Terry Fator
im sick

nu är jag bara så sjuk som man kna bli, hade det variut i sklan skulle jag bara kunna sjukanmäla mig direkt, men med jobbet gäller andra regler, kommer nog inte kunna jobba imrgon ihgeller, hur ska det se ut om jag står bakom disken och snörvlar och hostar varannan minut, ännu pinsamare är när jagmitt uppe i ett samtal få en av mina värsta nysattacker. Dem är inte att leka med dem inte! Får nog ta att vila ut mig en dag till så jag blir hlet friks, en aning friskare tills på lördag i alla fall!!
Shit så tråkigt det har blivit att blogga nu för tiden, känns trist att dela med sig av sin vardag i detalj dagligen minst en gång om dagen. Vem bryr sig liksom, Blir ingen christmas cup för min del heller. Så miir blir inget med det, känns inte som att du va sås ugen på det i vilket fall som helst endå. Är du cp ska du åka endå till tyskand för att kolla på det bandet tokio hotel ? Dååå tänker jag inte följa med inte. haha du e galen.. Skicka ett kärleksbrev till honom, who knows tänk om han nappar. Du skulle du bli rik och vi skulle kunna dela hälften hälften!
Sitter här  helt snuvig i rummet coh ida skriker i vardagsrummet. Bli galen på den ungen , ADHD!!! Jobbigast är det endå att sakna min äölskling så mycket som jag göra, går inte en dag utan att jag tänker på dig . Saknar dig varje minut och älskar dig tusen gånger mer än igår, ÄLSKAR DIG ♥

Kan inte fatta att det redan är den 22 noveber, det är gelt sjukt nästa vecka är det första advent, eller nej vänta nu lite , nästa igen måste det vara, men nu på söndag är det julmarknad i råå, Ska gå med mirre!!  Fick mitt nya schema igår, var lkedig på jul coh nyår, kan det bli bättre? wihooo !!! okej nu börjar jag skriva som en fjortis, såg nyss en skit bra film. no reservation eller vad den hette. Jäääte bra. Imrgon måste jag bara se ett öga rött och imrgon kommer min älskling och pysslar om mig i hope. Längtar...

Gonatt!

sthlm by night, västerås tävling

image633Movies

  

Riktigt bra filmer som vi såg i bilen på vägen hem!
Se dem !!

mitt nya inköpIngen aning om vad som ska stå här!

ush , vilken dag . 11 timmars arbete och tre fjuttiga raster. Från 8-19 är inget att leka med, DÅ var det faktiskt bättre att gå i skolan, för där fanns inte ens dem tiderna. Plus attvi hade kanske max 15 kunder fram tills jag gick, INGET ATT GÖRA! riiktigt jobbigt och tråkigt. Igår var det mys i soffan med mamma , och tapps kalas. Kollade på hairspray, andra filmer som jag såg på förra veckan var licens to web, riktigt bra och råttatouille. Jätte bra dem med, men nej det blir ingen råtta på min inköps lista inte! Äckliga djur, hur fan kan man skaffa marsvin , hamster, fåglar och kaniner , råttpor och sånt piss. Helt onödigt!

från råttor till något helt annat har jag gått runder med min älskling hela dagarna i huvudet. Det är en ganska så speciell dag i dag , har 4 ½ år med Fredde och lovade att ha honom i tankarna var jag än gick,. Löften är löften! I lördes firade vi det med lite käk ute efter en hel dag i malmö, där jga inte hittade ett skit. 160:- fram och tilbak, KUL, kul att betala. Snart är det discotävling  i västerås åker tidigt, tidigt på fredag ska gå en shopping runda i sthlm också innan vi chekar in på hotellet. Sen blir det tävling hela långa lördagen!! Good Luck!!
Måste måste se eva och adam filmerna och livet är en slager snart igen, inget klår dem filmerna! Det är ett måste.

image627

i miss you a lot

image626

parteiiimage625

Tack så jätte mycket för i fredes tjejer ni gjorde kvällen helt perfekt!

pics

   

hahahahhahahahhahha


the rapping grannyconnie ,

 

cutiiie, va tvungen peter!!


let see what you got !

image613

pray for the weekend

Asså faan va man ska skada sig på Tasty, boxade mig själv i huvudet idag så jag fick fläskläpp bara för tejpen slant. Började blöda på läppen så stod det kunder och vänta, dem jävla kunderna tror man e en robot ska släppa allt och hjälpa dem. Äh dem får vänta lite. Sååå tråkigt det var att gå ut i fredes, har varit ute på tivoli alldeles för ofta nu. TYp varje fredag i 3 mån utom två då det var tävling och när vi flyttade! normalt. Men nästa helg blir det tempel och förmodligen min tjejmidda ! längtar redan, blir ingen ny dräkt till västerås tävlingen, Faaaan! är desperat efter en ny. OM 2 veckor är det tävling coh jag kan fortfarande inte min dans , va faaan! måste verkligen tjata in den nu. Måste , måste , måste!!!! Igår jobbade jag till 8 för butikchefen skulle få sluta tidigare, bröllop hit och dit, tycker alla gifter sig överallt nu! Sen kom min älskling. Kollade på robert gustavssons nya dvd. Riktigt roig, bättre än förra. Se den! Sen lagade vi våfflor, riktigt länge sen sist, Fredde TVINGADE mig att lägga i grön karamell färg. men det blev gott endå! Älskar dig baby, och saknar dig redan jätte mycket.
Disco träning imgron, go for it!!image612

sista kvällen med alla fem tillsammans på läääänge ....