i just love her


Söndag

Godmorgon, eller kanske godeftermiddag man har inte koll på tiderna så mycket längre när de e sommarlov, då blir de långa sovmornar.  Igår jobbade jag till sent. Trodde dock att jag & Helena skulle få gå tidigare, men nej vi hade massa aspackade människor som vägrade gå förens långt efter stängning. Men jag hann med sista t-banan och kom hem i tryggt förvar. När jag kom hem såg lägenheten ut som bombnedslag. Men har fått slängt & rensat en del nu så de ser bättre ut. Nu ska vi till parken och sola oss lite sen ska vi städa vår gamla lägenheten, så den blir klar för någon annan som ska flytta in & trängas i den. 


T

update

Första natten som jag ska sova här i den nye lägenheten. Känns lite konstigt, men endå redan som hemma. Savannah springer här överallt som en galning. Äntligen har hon fått större område att röra sig på. Har faktiskt inte så mkt att skriva sitter bara här hemma och latar oss just nu. Men de känns slönt! hoppas de blir fint väder imorgon för då ska vi ut och sola oss (:


inflyttning


Mitt nya sovrum, obäddad säng :/Vardagsrummet & kök, och madel i bild!Håller på att flytta in till vår nya lägenhet nu. Är i full gång. Ska bädda sägen bara sen e jag klar. Imorgon kommer Lisa hit med resten av grejerna. Idag är det midsommar så Glad midsommar på er alla. Önska jag också kunde vara hemma med familjen. Men de va skönt att få detta gjort. Annars lyser solen här och vi njuter av vår lediga dag.

torsdag

Sitter på bussen till oslo. Har suttit ett bra tag nu. har faktiskt bara en timme kvar. Så e de när man åker buss4you tiden bara springer iväg. Sitter & tittar på bella & tyra show de sista programmet. Imorgon flyttar vi. Ska bli kul att komma till den nya lägenheten, sen ska jag jobba på lördag och på söndag ska vi städa hela lägenheten, De tråkigaste! Har inget internet hemma. Jätte jobbigt så vet inte riktigt vad jag ska göra!
Hello Oslo.

sista kvällen
Sista kvällen här hemma. Sa precis hejdå till pappsen som kom förbi. Nu avslutar jag & Fredde min sista kväll här hemma med ostbricka päron cider,ljus och tv. De e alltid lika jobbigt att säga hejdå till alla. Men kommer tillbaka om nån vecka igen bara. Får hoppas att sommaren kommit på riktig då.

onsdagNu har vi sagt hejdå till den första valpen O´maley


gårdagen
valparna
mammanfoto: Terese Noren


18 juni

Nu sitter jag på jobb. Vi har sommarlov. Kan inte fatta de. Hade min førsta soldag igår. Kænns alltid så konstigt att sola i bekini dem førsta dagarna.. Har fått massa jobbe tider næsta vecka så jag e glad. :) Yeaah! hihi. Ikvell ska vi ha siste klassefesten før alla reser hem. Kommer sakna dem så mycket! Nu ska jag tærra alla i telefonen. Ska ha såå mycket salg idag! Ska ha!

slutar idagAvslutning på skolan idag. Kan inte fatta att detta e sista dagen! Blir fest till sent och sen ska vi ut på byn och dansa loss all dans som vi kommer missa i sommar! Saknar de redan!

Grillning i Frogner


Maria & Mauren


Ellen
tutur duvorna
Zara goes crazy


Tadaaa


Mauren,zara, jag och emilie


söndag
hellu. Då va de söndag igen. Ny vecka imorgon igen! 24 timmar på dygnet och sju dagar i veckan är alldeles för lite. De e därför tiden går så fort. Festen igår va skoj, kommer sakna klassen så mycket i sommar. Hade inte med mig kameran tyvärr. Idag är allting stängt här i  Oslo förutom restaurangen. Så va gör man! Man går på restaurang. Sen vid 5 börjar jag jobb och nästa vecka är sista skolveckan. Längtar tills skolfesten på onsdag!

nej nu drar vi på fest
11 juni

Nu har vi varit och sett 3 ornas slutföreställning. De va väldigt bra. Ser upp till dem massor. Sen gick vi och tog nåt átt drick på en pub. De va så kallt så nu har vi gått hem och ska nog sätta på någon film eller något. Om 2 veckor flyttar vi och vet ni vad? Då kommer vi att ha tv och jag får eget rum! yeah.

when you walk on by

Imorgon färgar jag håret brunt igen, nu ser de hemskt ut vågar knappt gå ut bland folk längre. Är sugen på mitt ljusa igen, men de sliter så mycket, spelar ingen roll kan endå aldrig bestämma mig. Men ska ha brunt en gång till iallafall. Har inte råd att fixa de här i norge endå.
imorgon slutar vi 12 och jag ska hem till Jetten efter skolan till vi ska på D3s föreställning.
Ha en fin helg!


hello sunshine

Hellu.
Har varit i skolan idag hae sov morgon till kvart i 11. Hade balett med D2 sen hade vi kör, sjöng igenom ett par låtar vi haft under året och slutade dagen med en modern klass med Jan Ivar, den sista moderna för detta året.
Sen gcik jag på jobb och nu är jag hemma har precis varit i dushen och satt mig ner vi datan. Ska plugga lite på proven jag ska ha denna veckan på Fridays , har mitt första egna pass på Lördag. Wish me luck hoppas inte jag får allt för sura kunder då.
Nästa vecka på onsdag sluat vi skolan, de e så sorligt. Kommer sakna klassen så mycket i sommar.
Imorgon ska jag på skolan vi har balett, flamenco och hiphop. På Fredag ska vi se treornas danslinje (avgångstudenternas slutföreställning på teatern. De kommer säkert bli skit bra och i helgen ska jag jobba säkert ha en sista träff med klassen i coh med att de e sista helgen innan alla drar hem och så. Saknar dem redan.

föreställningsfesten med MD

Äntligen va de klart med alla sommarföreställnningar har haft 5 st denna veckan, så vi tyckte vi förtjänade en liten fest för vår klass och md som vi haft föreställningen med. Fick låna skolans lokaler va super snällt. så vi va där igår och partajjade. kommer lite bilder därifrån! har tagit massa försökte ta me dem roligaste party bilderna!


eurovision 2010- favoriterna


serbienmoldovaFrankrikeArmeniaBelgienGrekland


1 juni

Juni. Hur blev de Juni? Tiden gå grymt fort. 2 veckor kvar i skolan, kan inte fatta de. Vet inte hur jag ska klara mig hela sommaren utan min klass här i Oslo. Kommer vara underbart att mötas upp i Agusti igen efter sommaren. Det blir ju som en liten familj för en och vi alla funkar så bra ihop.
Ska bli kul att vara i oslo i sommar! Vi har fullt upp i skolan nu. Har massa rep och träningar inför sommarföreställningen som var en ren kaos igår när vi körde igenom den. Med ombyten och allt. Det va krise! Men mycket hade löst sig till dagens genomköring så nu känns de riktigt bra faktiskt. Imorgon har vi General repetition för skolan, på torsdag är de premiär.

Imorgon kommer mamma och com. hit till Oslo. Vi ska hitta på en del som jag planerat och såklart kommer jag ju vara i skolan varje dag, men pappa kan Oslo utantill numera efter alla antal gånger han varit hos oss. På Lördag åker dem igen och då kommer Lisas mamma & syster. På lördagkväll ska vi se M2 slutföreställning på teatern. (avslutnings musikalarna) På söndag ska vi ha super klassfest och fira att vi är klara med föreställningarna som tagit dö på oss under alla dessa veckorna. på måndag ska vi gå och se sex and the city 2. Längtar så mycket. Nästa vecka blir de massa jobb och skola så klart sen nästa vecka igen slutar vi och det blir fest på Bårdar för alla elever och ansatta :) Älskar bårdar festerna de e dem bästa! Och sen flyttar vi in till Madel.
Mycket som händer.. :)