Tisdag









Godmorgon! Guud va jag sovit dåligt dessa senaste dagarna, den senatse veckan skulle jag vilja säga, det är så fort man börjar grubbla, då är det omöjligt att kunna sova hela natten. Vaknade 2 ggr inatt som tur va hade jag lätt för att somna om. Men vaknade 6 nu , fattar inte varför för jag kunde inte somna igårkväll. Skulle inte gått upp förens om en timme egentligen! guud va detta är jobbigt, det är sen jag fick reda på min intagning till Bårdar. fattar inte varför man ska grubbla så fort något annorlunda händer, hur e vi skapta! Så nu har jag satt mig i tv rummet och satt på mtv, just nu spelas Rihanna. Snart ska jag käka mina sista scones sen i söndes. Igår efter att jag & Lisa gått i stan i 3 timmar efter skolan gjorde jag och Fredde bakade potatis med skagenröra, det var så gott. Det blev röra & en potatis kvar så den ska jag ta med idag i skolan, Lyx, bakad potatis i skolan, kan det bli bättre, så borde jag ta med mig min påskmust också, som jag va inom & köpte igår på hemköp! Snart är det Påsk och snart ska jag hem till kära helsingborg. Läängtar! Nej nu ska jag käka för jag blev plötsligt vrålhungrig. I helgen blir det filmkväll med Lisa, vi ska se yellow & Marley & me. Sen har jag inte mycket mer planerat! Ha en bra dag! Är denna inte en bästa så finns det ju en dag imorgon också!

lördag

Godmorgon.
Somnade tidigare än planerat, skulle se hela finalen av lets dance, men somnade fter att layla och magnus hade gjort 2 nummer var. Får se reprisen på söndag. Har kollat på 2 avsnitt från OC sen jag vaknade och käkat macor med tacosmak. Nu börjar säsong 4 bli bättre, har i inprincip mått dåligt av dem 3 första. Solen skiner i umeå , vi har klar blå himmel så jag & Savannah ska gå på en promenad om jag får uoo henne från hennes skönhets sömn tänkte jag. Sen ska jag till skolan har bokat salen i ett par timmar för at öva på mitt solo som ska visas nästa vecka på fredag. Det ska filmar så det blir lite pirrigt! Efter träningen ska vi käka bakad potatis med skagenröra hade jag tänkt. Men först ska jag byta om och slänga på mig skorna och gå ut och gå med Savannah! Ha en bra dag!

Fredag




Godmorgon! Vaknade hlav 6 imorse klar vaken. Kunde omöjligt somna om så jag fick gå upp se de andra avsnittet av one tre hill som kom ut i tisdes. Det är så himla bra! Tänkte gå och käka frukost nu, fast att kyl & frys i inprinciåp är tomt just nu, får gå och storhandla idag! Btw Jag var ju i sthlm förra helgen & var på audition till bårdar i Norge. Jag kom in i Oslo! Kan inte fatta att det är sant. Det sjuka är att Lisa & Anna också kom in och i samma klass kom vi alla 3. Så då kommer man kanske bo i oslo i 3 år till framöver. Vem vem! Har 2 skolor kvar att söka här hemma i Sverige. Har strökit en del nu när jag kom in på den här skolan. Jag är så glad, vet bara inet var ajg ska göra av all min glädje, spricker snart! Och snart ska jag hem till kära Helsingborg, det kommer alltid att vara hemma för mig. Saknar det jätte mycket, ska bli kul att få komma tillbaka en vecka över påsklovet. Nu har jag sagt upp vår lägenhet också, känns konstigt att man ska lämna allting här nu. Men det är så det är! Så lägenheten är bara vår i 2 månader till. Gaah^^ var kommer jag bo sen! Nu ska jag käka gröt sen hoppa i kläderna och vi får publik idag i skolan. Någon folkhögskola som ska komma och kolla. Ha en bra dag!

Fredde har snaggat sig

 

Söndag


Hemma från höstlovet
(carro, jag & Emelie)


oH idag har det hänt stora förändrinagr , jag har skaffat facebook. det var nog på tiden, jätte roligt är det har laddat upp en massa med bilder nu också, så kna man ju ha koll på vad människorna i helsingborg gör nu för tiden också, Så jag inte fastnar i min lilla glasbubbla här uppe i umeå. Idag har det varit 1+ grad uppe i umeå, de ni , det är stora framsteg, och snön smälter mer och mer. Fast att det snöade igår kväll. men de la sig aldig.
I fredes va vi coh kolla på bio män som hatar kvinnor lisa sov här och igår va vi & träna på eftermiddan, vi hade bokat salen för att öva på vårans solo, fast de gick inte så bra för min del, hade noll inspiration. Tråkigt! sen fixa vi oss och gick över till Elin som bor precis vid mig. Vid 8 kom alla dem andra & det blev "barnkalas" hade fiskdamm coh tårta, jätte mysigt va det och så kollade vi såklart på Robinson! Sen blev det bingen va skit trött vid 10 tiden. Det är inte lätt att va dansare  må jag säga! Sov nästan 10 timmar , gjorde scones i morse och skaffade facebook. Sen gick vi till Maxi tog en latte i solskenet och veckohandlade! Nu har LIsa åkt hem efter en hel helg tillsammans känns det väldigt tomt nu. Har satt in ugnspannkakan i ugnen och Fredde kommer hem ikväll , tills dess ska jag göra tacopaj som överaskning så jag hoppas han är hungrig när han kommer! Imorgon är det skola, på tisdag ska jag på 1 h massage, gaah^^ kan det bli bättre?! Har bokat resa hem på påsklovet nu också, kommer v 15 saknar er så mycket där hemma! Sen är det bar tillbaks coh ladda batterierna och då är det inte många veckor kvar.

Kram på er !

söndan i bilder


Har tagit fram conversen och skinnjackan nu


handlade på maxi

Lördan i bilder


födelsedagsbarnet




Fiskedamm


"Oh en räkning va tråkigt Melina"


David


Lisa


gänget framför robinsson


Fredag


Jag & Anna i Sthlm på Sandy´s

Idag har vi haft modernt & dancehall. Vi började öva på våran battle som vi ska h med i numret på våran slutshow. Fick lära oss jump and splitt idag, det var annorlunda men skoj, så de fick bli vårat crues grej. Sen hade vi eget arbete, men eftersokm jag hade planerat en storstädning inna jag skulle möta lisa i stan så fick jag åka hem efter dancehalen.  Städade i över 2 timmar. Och det är s rent nu. Jätte skönt att ha de såhär fräsht, tvättade golven 2 ggr och damsugade och torkade av i inprincip alla dörrar och allt som vi har i lägenheten. Lisa ska sova här hela helgen, Jag mötte Lisa i stan kl 5 idag. Vi såg män som hatar kvinnor på bio, den va verkligen jätte bra! Nu är vi hemma hos mig & dricker kaffe så vi ska orka hålla oss vakna längre. Imorgon har vi bokat saken i skolan så vi ska träna i ett pra timmar på vårat solo som snart ska visas upp om 2 veckor. Sen har Lisa & Elin födelsedags fest ihop i & med att båda två fyllde år i onsdes. Imorgon är det dresscode tema - (klänning, kiol) & så blir det fiskedamm också! Det ska bli kul så jag har fullt upp i helgen, ska försöka hålla er uppdaterade också! Ha en bra helg .. .

Godmorgon

Godmorgon. Idag är det lisas födelsedag . Vaknade av hennes veckar klocka hlav 6. Fats att vi betsömt att gå upp kvart över. Så jag for upp ur sängen in på toan & böjade fixa med tårtan och ljusen. Sen blev det sång till sängen och hon fick öppna paketen som jag köpt också. Ihh de va så kul att fylla 20! Nu ska vi käka frukost sen ska vi käka prinsess tårta. Idag har vi balett , modernt och metodik i skolan, sen ska vi stanna kvar och öva på vårat solo sen är det lyrisk hiphop & musikaldans. Och efter de ska jag hem och sova. Sen är det redan torsdag, som tiden går nästan bara 1 vecka kvar tills resultatet! Nej nu blir det fukost! Ha en bra dag.

sthlm


2 molnlager förklara de ni!?


väl hemma hos Anna


jag & Lisa på espresso house


Anna & Lisa på danscenter


Elin, Anna & jag på plattan


elin, Anna & lisa fisa




Jag & Elin


Jag & Lisa på dansenshus


RÖRA!!!


Jag med min nya fina väska


All of us


BIO




Förlåt att jag bloggar så dåligt, borde uppdatera varje dag så ni har något att läsa och lite bilder att se på. Men jag har aldrig tid över. Fattar inte va de är som jag gör hela tiden. 24 h på dygnet är alldels för lite. I helgen var jag i sthlm, jag och lisa tog flyget på Fredan efter skolan, sen mötte Anna upp oss på centralen, vi köpte tacos på hemköp sen blev det taco kväll framför tvn i Annas lägenhet, Vi tittade på lets dance och efter de blev det en monopolrunda. Jag & Lisa förlorade stort när vi hamnade på Annas gatoir där det var 22.000 kronor i hyra. Hej och hå lite för mycket för den ekonomin vi satt med! Anna vann, jag & Lisa kom 2:a. På lördan gick vi upp tidigt och åt frukost på espresso house, gick i stan och gick till dance & gymshop där vi va i säkert upp till 2 timmar, provade allt möjligt. Köpte 2 balettdräkter, nya trekår, shorts och ett par nya balett skor, de behövdes det har blivit hål i mina gamla. Sen mötte vi upp Elin på stadium och gick & tog något att äta i kungshallen. Sen åkte vi hem till Anna och när kvällen började närma sig, tog vi tåg & buss till Annas kompis Lisa och där blev det slagerkväll. Sen åkte vi hem för att få ordentlig sömn till audition. På söndan mötte vi upp Marie på centralen sen gick vi till dansenshus och började värma upp. Audition va skit kul och skolan verkar jätte bra . Om 14 dagar får vi svar.
www.baardar.no om ni vill kolla läget! kl 4 va det slut då hade vi haft 1 klass balett & 1 jazz slutligen intervjun. Eftersom att de va då 8 timmar tills mitt & Lisas flyg skulle gå tog vi en fika på Sandy´s och bokade biljetter till bröllopsduellen på SF. Så den såg vi, skiit bar va den! Sen fick vi ta flygbussen från T -centralen och såklart va vårt flyg försenat ett tag. Så jag va inte hemma förens 1 på natten i söndes och på måndan va de bara att le och se glad ut kl 8 på morgonen vid stången redo för balett. Tack för en underbar helg tjejer. Synd bara att det gick alldeles för fort.


Lördag i sthlm


Jag i somras på mitt hemmaplan hos mammsi, gud vad jag saknar de!


Godmorgon! Nu sitter jag vid annas datorn, lisa sitter och kollar igenom sin miniväska och anna plattar håret, snart ska vi ner til stationen och ta tåget till espresso house det ska bli lyxig frukost idag. Igår gick vi coh handla tacos och läsk på hemköp sen kolla vi lets dance och efter det blev de en lång och dryg monopolrunda, vi hade bara hus på en gata var . Riktigt seg runda va de faktiskt och Anna vann! Köpte 3 dagar kort igår till tunnelbanan, 200 spänn. Jisses så dyrt det är. PANIK! Idag ska vi träffa elin, halndal på dans & gymshop och lite sådär. Kanske blir än sväng inom monki med bara för att drömma. Ikväll är det melodifestivalen den ska vi se hos Lisas klasskamrat!

puss & Kram

Imorgon är det audition!

skolan

idag fick vi göra lyft på moderna, tog ett par bilder, så ni kunde se va vi sysslade med. de e såå kuul!!


Jag & Marie


Jag & marie på min axel


marie & Ida


jag & Ida




Vi igen

bokrea

handlade två böcker på bokrean i veckan, det blev dem här två


Fredag

Heej
Igår såg jag klart på säsong 3 av o.c , Guud va de är bra , men jisses som de slutade! Vet inet om jag klarar av att se 4:e säsongen nu utan marissa, tyckte i och för sej inte om henne, hon va kass skådespelerska. Meen hon e ju en del av serien, stackars ryan , ush och fy!! Sen fick jag packat en hel del igår också. Har köpt en ny resväska som va på rean. En rosa ! hihi den e superfin! Idag bär det av till sthlm, jag & Lisa landar på efermiddagen sen kommer Anna och möter upp oss på centralen, då blir de förmodligen kramkalas sen ska vi hem till henne piffa upp oss lite också blir det utgång med en del av hennes klass tror jag att det var. På lördag har jag och lisa planerat att vi 3 ska äta frukost på espresso house, de finns ju inte i umeå och jag har pratat om deras frukost sen jag flyttade hit. Sen ska vi till dans och gymshop, träffa Elin och nån annan snubbe , ( kompis till Lisa ) På kvällen ska vi se melodifestivalen, Finalen! Har inet riktit bestämt mig för vem jag hajjar på & på söndag sker de. Då är det audition till baardar i oslo som vi alla 3 ska gå på och marie från min klass. Kommer hålla på hela dagen! Ska bli så kul, är råtaggad! Antar att jag inte kommer hinna blogga i helgen, men kameran ska med så tar jag igen på bloggen va jag missat på måndagen. Och fortsättning följer på GC resan! Snart ska jag till skolan och öva på mitt solo innan vi börjar , idag har vi modernt & dancehall i skolan. Igår började vi med koreografin till slutföreställningen den kommer kicka ääs! haha. Puss & Kram ha en bra helg!

onsdag

På onsdagen fick jag solat i nån timme, tills pappa kom ut till poolen & berättade att de var marknad i närheten av vårt hotell. Så jag gick upp bytade om och vi började promenera mot marknaden.


hotellet


Me


Det blev bara jordgubbar på marknaden men jag fick ett par skor från en butik vid vårt hotell. Fina va ?
Flip flop är så himla bra!


Våran bamse pool


eftersom att vädret inte va så bra så åkte vi till 2 till shopping center , det var pappa som aldirg fick nog av all shoppingen.


jag & min kära far


Åt på restaurang


På kvällen gick vi till stranden coh satte oss på en restaurang och kollade på flameco uppträde


& Elvis


kvällen avslutades med en dans, sen blev det bingen

tisdag dag 4

På morgonen vaknade vi av lite solsken, efersom att det var så mycket moln på himlen så bestämde vi ss för att ta bussen till puerto Rico som är mer solsäkert. Så tidigt var vi uppe och åt frukost , letade efter bussen vi skulle på och då hoppa 2 till på fårn vårt hotell som hade bott i puerto rico tidigare så dem visste vägen. Vi hade bestämt oss för att åka till en konstgjord strand. Och vid 12 tiden bar det av.


pappa på bussen till pouerto rico


fotade en hel del i bussen på vägen dit , resan tog endå ca 30 minuter


Ush & fy vilken fart bussarna körde i uppe i bergen, det var fruktansvärt, om inte mitt hjärta va uppe i halsen , vet jag inte var de va.







väl framme, fick vi gå en bra bit innan vi kom fram till standen


Jag va såhär  glad när vi äntligen va framme vid starnden , men humöret tappade jag fort när alla regn moln var täckta över hela himlen.


Det var pappas födelsedag så på kvällen åt vi ute på en fin restaurang och träffade G.
Maten va så god att jag & pappa bokade bord igen på fredan , sista dagen i GC.


Efter restaurangen gick vi på ett diskotek i stan, pappa intog scenen




måndan dag 3


Vi gick strandpromenaden


Åkte till en jätte varuhus eftersom att vädret va så dåligt, som hette atlantico


Pappa på atlantico


Jag på Atlantico


På kvällen va vi på Kahsbar

söndag dag 2


Usiketen från vår balkong, hotellet bredvid va detta green garden


utsikten


hotellet, vägen till poolen


pappa håller på vid poolen


hotellet


vi bytade rum med utsikt mot poolen


sovrummet


toan


pappa på strandpromenaden


jag & pappsen


stranden

Lördagen , första dan

Nu när jag har lite tid över ska jag ägna den åt bloggen så ni får se all bilder som vi tagit & veta hur vi haft de i Grancanaria jag & pappa. Tänkte berätta om vaje dag lägga in bilder och så , så ni hänger med. Efter 4 timmars sömn steg vi upp mitt i natten på lördagen för att va på flygplatsen i god tid. Flyget skulle gå 6.30 efter att vi körde fel ett antal gånger i Malmö innan vi tillslut kom rätt till flygplatsen hade det blivit en lång kö til inchecknigen. Mamma körde tillbaka hemåt och jag och pappa väntade och vänta i kön. Sen släpper dem bomben. Planet skulle bli försenat ttill 2 i eftermiddag, ush och fy det vill säga 8 timmar . Va gör man på Malmös flygplats i 8 timmar!? Men vi chekade in våra bagage & sprang runder i affärerna en hel del, luktade på en massa parfymer & försökte sova på dem obekväma sofforna , men det gick inte. Guud va jobbigt det var!



Pappa vid restaurangen, solresor bjöd oss på lunch och frukost som tack för att vi väntade


Jag köpte mig en bok (min bästa väns dotter) , den är galet bra!! Sysselsatt mig med den en hel del!


Tilslut efter 9 timmar lyfte planet


När vi äntligen landat lämnade vi grejerna på hotellet och gick in till stan Kashbar, där vi satte oss på en bar , den kvällen såg jag ut såhär, blek och trött! Det blev bingen för mig sen, ladda inför en soldag imorgon. Men pappa festade vidare på nån club i stan. Hey GC, vi hade anlänt!!





fredan


Jag & Lisa på flyget till sthlm arlanda


Det var dagen innan jag och pappa skulle åka till GC. Jag & Lisafisa hade tagit ledigt från skola för att hinna med vårt flyg som gick runt 12 tiden. Hon sov här dagen innan och strax innan flygets avgång kom S och hämtade oss. Det va skönt att ha ngn att åka med till stockholm. men därifrån skildes vi åt på en fika. hon skulle ta tåget mot linköping och jag nästa flyg mot Skåne. Där mamma & pappa förhoppningsvis skulle stå coh vänta på mig. flygresan gick bra , fick min väska och min päron stod & tog emot mig. Det är lika underbart varje gång jag får träffa dem. Vi åkte då direkt & kollade på mamma nya soffa som hon hade köpt men inte fått än så vi åkte till möbel affären. Supersnygg dem kommer sitta fint i mammas tvrum. Sen åkte vi hemåt och där va dem 3 små valparna såå himla söta , har aldrig sett dess like ni som vill kolla gå in på pitau.nu där finns en massa bilder på dem. Sen somnade vi allsemmans gott. Imorgon skulle de bära av!