hon leve, hiphip hurraaa

ojojoj vilken underbar klass man hade. Saknar dem så mycket, men det är så jävla kul att vi fortfarande håller kontakten, igår fyllde sara år, hip hip hurra hurra hurraaaa .. 19 bast, blev bjödna på en massa go snacks. Efter förfesten bar det av till Tivoli. hade riktigt kul. Tivoli är verkligen bäst, vinylbaren är fan tristas, fattar min inte på den musiken och det folket. Raaaj raaj raajdii daaaaj !
Idag har jag lärt mig tvätta, vet det är skamligt. men men nu kan ja! ska till jonstorpsmarknad och på bio ikväll med älsklingen.  ♥ ha de så jävla bra . .

Bombaderar bloggen med foto från gårdagen


             

grrr, helluuu gorgeous

image276

stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu

jaha då va man hemma igen. En snabb vänd om i stockholm. Kom upp på tisdag morgon kl. 03.00 på natten på söder där stefan släppte av mig från llastbilen, fick ca 2 ½ timmes sömn och skulle ha audition kl 8.50 . Men kom till balettakademin i god tid med glatt humör för det med endast en macka intryck i magen. Åt i och för sig ett äpple på vägen. Träffade Linnea precis i ingången skönt att det var nån man kände iallafall. det kryllade av folk 2 killar var där också, resten var tjejer. Va inte ett dugg nervös. Ingen aning om varför kanske för att vi vatt i samma sal nu och tränat i 2 veckor innan på intensiven. Kändes helt mysko. Alla värmde upp i sina balettdräkter , strechade och hade sig. Så när alla domare och lärare hade kommit in i salen. startades baletten. Det flöt på och jag stog såklart längst ut på balletstången och hade ingen som helst att titta på. sen var det dags för fridans, lite rullningar på golvet och tjollahejsan hopp så kom det bästa. Jazzen med Theres. Det gick faktiskt sämst , det jag trodde skulle gå bäst. Det kryllade verkligen av jätte bra dansare och ingen var kass. Det var jätte många som hade gått andra 1 åriga kurser först innan insökningen till tre åriga och jga och linnea var bland dem yngsta. 11.40 var allt klart och vi gick hem med ett glatt humör.

Hade ingen aning om hur det skulle gå. . . Så jag gick hem till båten (vandrarhemmet) till Anna som satt och solade. Om ni inte fattar va hon gjorde där så kom hon med flyget redan på söndagen eftersom att man va uppdelad i grupper på ballettakademin och hon var grupp 2 som var redan på måndagen. Sen gick vi och handlade och tog båten över till gröna lund från slussen. Trevlig resa och billig. När vi väl kom fram gick vi mot skyltarna skyltade med S K A N S E N. En liten promenad var det endå dit och upp för backar. Redan kl. 15.00 var där en massa folk. När vi kom fram till själva sändningsplatsen (allsång på skansen) var alla bänkar pangsade med filtar och väskor. riktigt störigt ..
där var en hel del fok också som beslagtagit bänkarna, jag & Anna♥ letade och gick runt och frågade efter 2 lediga platser i kanske 20 minuter. Men ingen ville flytta på sitt feta arsle! Slutligen fann vi en helt tom bänk som vi borrade ner våra rumpor på. 20.00 skulle sändingen börja och klockan var ju bara tre och nästan redan fullt. Så vi tog upp vårt fika, satte och solade lite. sen somande jag i genrepet och missade allt. Hade ju bara sova 2 timmar förra natten och vatt på audition hela förmiddagen. vaknade typ 5 och det var fullt hålligång sne körde dem lite mer rep med artisterna och jag och ann väntade nyfiken på at ringa in till balettakademin för att se om vi gått vidare. när klockan slog 19.01 rigde vi in direkt. men varken nr 15 (annas) eller nr 78 (mitt) hade gått vidare. Var som förväntat men vi va glaá för det hade gjort vårt bästa och haft kul det är huvudsaken och vi har många år kvar att söka in. 8 började det på skansen och sändningen på kanal 1 var igång (igår, om ni missade det) jag och Anna vinkade faktikst till kamerorna. The Ark var där, Pernilla valgren, hennes son, trasan och banan'é och några till jag inte visste. Var riktigt roligt ska ni till sthlm i sommar ÅK DIT. det är värt vartenda öre. VI hade så kul och sjöng allsång så stämbandet rök. Sol vind och vatten, höga berg och djupa hav , de är mina drömmar vävda av. så fortsatte det ända till 21.30 efter sändning. Så när vi var påväg från skansen skulle anna ta nån avanserad väg för invalider med snöre, inhegnat coh grejer, jag gick en vanlig väg och efter ett tag märkte jag att hon inte var bakom mig så jag kolla bak och så stiod hon långt bak och rätta till ett snörre från räcken sen kom hon. - ja trillade, haha herre gud som ett litet barn på alla fyra så hon blödde på handflatorna och knäna. Jääääte syn om henne. Så hon fick ett plåster av mig, haha men det var ganska kul faktiskt! KLANTSKALLE : )
Seeeen somnade jag gott efter typ 1 sekund att jag lagt mig i sängen och vaknade 11.30. 30 minuter innan utcheckning och där stod Anna klar. packade resväskan och mig själv med kläder, det ösregnade i stockholm så  ut från båten genom gamla stan gcik jag och anna under ett gemensamt pytte pytte litet paraply och in på espresso house och käkade frukost. Den godaste frukosten jag nånsin ätit. sen shoppade jag det sista i stan , det var ju REA! shoppade 2 tröjor , 1 skjorta , 1 kiol. Handlade en nalle till älsklingen där det stod I need you. naaaw så gyyylet va ! och en sak till mammsen. sen åkte vi arlanda express till plygplatsen där annas pappsing väntade. Flygresan gick bra, klardae mig och nu e jag hel och laddad för partajj i HBG . Är med älsklinge nu och ska antagligen träffa Aleks imorgon nån mer kanske i hope. Maria typ. Får se imorgon , nu är det Fredde som gäller iallafall ♥

stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu, åldrad i ungdom grönska, öarnas stad det är du! Av städer jag känner i världen, är du den stad som fått allt. Genom mälarens kärlek till havet, en balndning av sött och salt.

    

drar mig tillbaka . .

NU GÄLLER DET känner redan nervösiteten stiga upp i magen. men det är ju så det ska vara, tänk att jag åker upp idag igen och denna gången för audition. Har hört och lärt mig lite mer om yrkes linjen & den förberedande, tror inte jag har så stor chans på yrkeslinjen, eftersom att man ska vara en klar dansare och kunna alla grunder i balett, jazz och modernt. Vilket jag inte kan. Men man får se det som en rolig grej och ge gärnet på audition till förberedande linjen. Hoppas allt går vägen där så man kan söka in nästa året på yrkes linjen, det är nästan den vägen man måste ha tagit för att komm in på 3 åriga. ca 600 sökande och audition började idag. Där blandannat Anna är en i mängden och dansar just nu . Undra hur det går. (håller tummarna) Det ska faktiskt bli roligt att åka upp igen, det är trots allt endån ganska trevligt i sthlm. Men en aning för stort. Saknar glassarna i gamla stan och melonstängerna vid slussen , balettakademin, alla vänner man fick där uppe. det är endå en hel del. Men det har varit skönt att vara hem om lite också. I fredes var det ju midsommar. Hade faktikst väldigt trevligt. Sen resten av helgen har jag bara sovit och myst med Fredde. har saknat honom så mycket. älskar honom mest av allt. Var lite på väla i söndes också förresten med mammsen. Köpte en ny barlock till mitt armband. Väldigt fräsig. Denna veckan blir det nog att jag och anna åker till Allsång på skansen. Jajajaja ska vinka till alla jaaaa. haha. Det ska faktiskt bli roligt. Och på Fredag åker Aleksandra till Serbien. kommer sakna henne min lilla party prinsessa. Kommer nog endå inte kunna vara med ngn när jag kommer hem från sthlm. Kommer antagligen jobb häcken av mig på Tasty House. jaja har gått och degat nu redan i 2 veckor så längtar faktiskt efter pengarna lite nu . Ska packa resväskan nu och kila hem till mamma sen sätta mig i lastbilen med Stefan och så bär det av till Stockholm.

image270


balen

 

costa brava - o7


image267

jag älskar dig ♥

tack för 3 underbara år


image265

, ni är den bästa klassen nånsin, längtar till åter träffen om 10 år ♥

home again . . och laddar för audition !

hemma igen från vår kära huvudstad stockholm. det har verkligen varit jätte skoj att å vara lite hemmifrån i 11 dagar och få lägga ll sin energi på dansen, 45 minuters promenad hade vi till balettakademin varje dag. Inte slöseri med pengar på tåg här inte. 16.30 startade en lektion med balett 17.00 började fridans läraren, så himla härlig lärare hojn gav oss många skratt, ( one and a two and a chasé paralell, and the right knee up twice... ) den frasen satte sig på huvudet. till sist var det jazzen 19.30 riktig bra och rolig lärare. Vid namn terese. :P ödet, kanske e jag i framtiden kanske. 20.40 slutade dagen och så var det varje dag, har lärt mig hur mycket som heslt dessa dagarna. Första veckan bodde jag och anna på gustaf av klint, hemsk båt får cellskräk av att vara i den, som tur var skulle dem gå i land och vi fick byta till röda båten , som var mycket mycsigare. helgen innan båt bytet var vi på la roy/ spy bar på sture, det kryllade av snobbar och en cider kostade 96:- hahaha glömmer aldirg när bartendern sa de, jag bara hej va kostar en cider. 96 för en 4 cl, sa han då ju
va ? faan va billigt 4 stycken cider för 96, aleksandra bara aeh nej terese 1 för 96 höll på at svälja tungan i det ögonblicket kunde inte låta bli att skrika i hans huvud 96 JÄVLA SPÄNN! det var baar liite smått pinit efteråt, men vafan 96 spänn. Det r inte klokt ( hej pappa betalar typ) shoppade upp alla våra pengar mån, tis, ons så kunde inte gå i stan mer resten av tiden som vi var där nere. Träffade på en massa kändisar. Annika i eva&adam. Helt galen i dem filmerna. haha lite ovanligt men ja e faktiskt de! Erik från idol, mycket snyggare i verkligheten. hihi, sen träffade man på cosmos och hans kolega.

Det bästa av allt, dagen innan Justins konsert i sthlm, kom jag och anna in på balettakademin för att "checka in" som man gjorde varje dag.
- hej intensiv 1 anna börjesson och Terese Noren. Det kryllade av folk där nere, hela bounce var där, typ skit många från floorfiller, några som snackade engelska också. Då fick vi reda på att Justins dansare va där, inne i salen 5 meter ifrån oss och hade workshops. När en av hans dasare kom ut från träningsalen och flåsade måste jag coh anna sett jävligt dumma ut. höll typ andan och stirrade. Mäktigt att ha fått träffat dem, typ han och madonna som verkligen har dem bästa. nästa dag pratades det hela dagen på träningen om linneas och elins berättelser om konserten, den verkar verkligen as grym. Önska jag kunde se honom, Go jstin go go go justin !! haha ..

Var och hälsade på Sara också i hennes lägenhet med ett par kompisar från henne. var väldigt trevligt. jätte fin och tor lägenhet men när jag fick reda på att det var ett getto ställe höllt jag på att kissa i brallan. kvällen ledde oss vidare till en bar i gamla stan. träffade ett par där nere som precis hade blivit ihop och var förlovade, helt jukt silka kärleks historier dem hade, hade träffats på gratis spel där hon var skit bra och döda alla coh hans vänner, han fick reda på hon va tjej, nappade och hon åktee till sthlm i 1 vecka han till hbg i 1 vecka så flyttade hon upp. lite smått annorlunda. Idag är det midsommar och det blir stoheii hos aleksandra i Bårslööv. blir säkert trevligt , mindre trevligt är ju vädret idag. Har inte varit särklit bra i sthlm heller, mest molnigt och regn, inte en endaste strand dag , jo 1 timmes solande i en park 4 på eftermiddagen, trevligt ju! Har levt på nutella mackor och äpplen. På måndag åker jag upp igen för audition tidigt , tidigt på tisdagen , grupp 4. good luck Tirre

TREVLIG MIDSOMMAR !

     
   
dem hade verkligen störd student där , va bara tvingen av fota dem idioterna !

helluuu stockholm , here we come

nu drar man till stockholm tills 21/6 hemma lagom igen till modsommar sen drar jag igen .
Blir inget bloggande på den tiden. meh jag finns ju på mobilen .
Ha d gött. / tirren ♥

mera bilder

image252


image253

image254

image255

min bästa dag nånsin

image249

image250

image251

look out

Sommarlåtarna
? Bob sinclar feat cutee b - sound of freedom
? Fedde le grand - put your hands up for detroit
? Markolio - ingen sommar utan reggae
? Kobojsarna - studentlåten
? Gyllene tider - sommartider (såklart)
? Frida - Dunka Mig Gul & Blå    
  

vill bara tillbaka . .

   
   


du gör mitt liv till de allra bästa

image231

partaiii

studenten närmar sig riktigt mycket nu. skåpen e tomma, kläderna e klara, ctudenthatten ligger på plats färdigt i rummet. Börjar ppirra lite i magen nu. Tänk efter en dag är allt över. Och på måndagen 11/6 är det bara Stockholm och dansen som gäller, men kommer hem till midsommar en snabbis . Kommer sakna dig så mycket Fredde och alla min pompisar, fast att de bara e 4 veckor. men men , de e bara för ni e heelt underbara. Igår va nog den roligaste kvällen på länge satt på hanpaveljongen från 7-11. Tiden bara rusade iväg. Dansade och sjöng som galningar med klassen, Vår klass är tomefaaan helt underbar. kommer sakna den så himla mycket! ♥
Det finns dock endå lite positivt med tjejklasser har jag insett nu. Man blir som en stor jävla familj.

Var på väla med älsklingen idag, du e så fin i kostym älskling. Det är faktiskt roligt att slippa se dig i dem dära häng brallorna ibland. Meh bara ibland. Du e helt underbar. helt otrolig kille. Synd att inet alla tjejer får vara så lyckliga med sina killar som jag är. Du har allt man ska ha. Älskar allt med dig. Kommer aldrig att lämna dig. Vill leva resten av mitt liv med dig älskling. Saknar dig redan efter bara en timme utan dig. Längtar tills jag ska få somna på din arm inatt igen.

Imorgon börjar morgonen med frukost på espresso house sen ska släpet kläs inför den 8:e Då vi lämnar skolhelvetet! Ska bli riktigt skönt att aldrig återvända. frukost hos linsan och fotografering tidigt , tidigt. Lönt man somnar på torsdan lixom, haha .. Åh va jag älskar att vara student, vill vara det året runt. vill tillbaka till costa brava, vill tillbaka till balen och allt. vem vill gå i tvåan nu? ingen , ingen . .

image229

student 2007

image228

image230

image225

image226

image227

då var balen och costa över

som en sagolik träffpunkt, skulle jag nog beskriva balen. Jätte trevligt när alla va så uppklädda och fina i håret. Killarna trallade runder med frack och grejer, en del va as packade redan vid förätten, men sånna drägg blir man aldrig av med, dem e ju där för attliva upp stämningen (typ) eller så e dem bara helt jobbiga. Från Knutan till sofiero tog aleks pappa oss med bilen. Massor av prinssesor och prinsar vandrade runder på sofiero och vi välkomnades med ett champanje glas. efter lång vänte tid coh kurrande magar togs vi in i ett mega tält med uppraddade stolar och bord. Jätte fint. och såklart hamnade jag på bordet längst ner vid baren och längst bort från scenen så ja såg inte eller hörde ett skit. Min bordskavaljer va riiiktigt tråkigt. man hörde typ bara - he - haha , då och då, att han fnissade med, om vad vi andra snacka om. Men som tur var hade jag tobbe mittemot mig som livade upp stämningen och en tjej från rönnowska bredvid mig. Sen snett mittemot mig hade jag en indier med en sten mitt i pannan och åt det andra snea hållet hade jag en tjej som va ganska tråkigt och såg ut som dem fiskarna som blåses upp när dem blir rädda och ska skydda sig, ja uppblåsen så såg hon typ ut hela tiden. Efter förätten, maten och efterätten var det dags för vals, men tråkig nog sprang jag och fredde förbi varandra. PLus att det va typ en rock låt till valsen så de måste gått unnan för dem som dansat vals. Tråkigt var det dock att man va tvgen att dra efter att bandet hade spelat 3 låtar för att hinna komma in på tivoli eftersom att alla inte skulle kunna komma in. Svin tr¨kigt var det att efterfesten var på tivoli, då kändes de inte som balen längre, och man kände sig baar fjantig av att hoppa runder och dansa i balklänning till R&B musik. Fredde va lätt hetast på balen. ♥

Dagen efter balen och dagen där på igen och nästa dag igen var jag hos Fredde, länge sen jag tog det så mycket lungt så himla länge. Meeeh skönt var der. Har typ bara badat jakutsi ? stavas det så? och sovti och kollat film hela helgen, men idag fick det vara nog så tog en runda med Aleks nere på stan  vid 8 tiden, sten dött. Dödare ä dödast e helsingborg. Sååå jääävla tråkig stad , längtar tills man får komma här ifrån. vid 22.30 var där 2 personer som syntes till vid knutpunkten , inte ens en endaste uteligare eller ga unge syntes till. Var typ  timme i stan, kul , trevligt. sen fick man chilla vidare hemma. Men fick ner en päron milkshake i magen endå så jag e glá för det.
Imrogon blir det malmö, köpa ballet kläder på svansjön innan sthlm resan. Sen ska de bowlas på Ih med studenterna. Sen tar kvällne mig vart den vill. Synes .


    


Flaket 2007

Tirre
Carro
Marija
Aleks
Madde
Linn
Helena
Helga
Katte
Sara L
Natta

det är vi som skriker sönder stan den 8 juni

sommaren 06

image219