when your gone how can i even try to go on


its a place we call home


Hej Helsingborg


26 mars

Äntligen har vi internet! Internet strular en massa just nu, de har de gjort länge. Vi delar ju med grannen så hon mpste starta om sin rauter hela tiden för att vi ska få internet. Men så är hon ju aldrig hemma. Riktigt jobbigt är de! Men nu har vi de. Så prcis när jag ska publicera detta inlägget kommer väl internet försvinna.
Det har varit en riktigt hård vecka denna veckan. Min kropp är totalt slutkörd. Min ena lår muskel är krampas och min ena axel känns som den har lossnat eller något och ryggen ska vi inte prata om! Det är slitsamt det här. Har haft en massa pilates lektioner denna veckan det är de som tar dö på en och alla acrobatiklektioner. Där använder vi ju en massa nya muskler som vi inte är vana vid att använda.
Nu ska jag drick mig en kopp kaffe för att vakna till liv, har börjat läsa en ny bok nu som jag fick låna av Lisa, och jag kan bara inet sluta läsa i den, en oväntar semester av Marian Keys Den är väldigt väldigt bra! Så den ska med på bussresan idag. Och min data som är full med filmer. Kan inte fatta att jag äntligen ska få se min bebis idag, kan inte vänta längre. Savannah♥
Ha en bra dag vi hörs på bussen!

25 mars

Nu ska jag iväg till skolan, ha Flamenco, sen har vi balett och vår sista klass i acrobatik. Kan inte fatta att 4 veckor redan har gått sen jag va hemma sist. Tiden säger bara klick. Inget jobb idag inte har massa att dona med här hemma innan jag åker imorgon. Ha de så bra!

24 mars

på jobb idag igen. Imorgon ær de voffeldagen och jag missar de. Har inte så jag kan gøra de hær hemma. Så jobbigt annars hade sækert mamma gjort våffler eller så hade man kunnat handla de nånstans. UNdra om de e våffeldag hær i oslo också. Hoppas! Fast då kommer sækert en våffla kosta 90 norska! skulle inte førvåna mig. Ær så hungrig nu , hinner inte springa till ICA nu ihelle roch de e 2 timmar kvar på jobb tills jag slutar. Hade velat ha en riktigt god køttbit nu med potatisgratæng så himla gott! Får æta upp mitt lepsyl istællet! Imorgon ska jag børja packa och så. Før på Fredag åker jag. Længtar så mycket!! Vill bara hem nu!

23 mars

Hallu. sitter på jobb. pausen ær slut och børjar nu igen. Hade acrobatik idag igen. sista veckan med de nu. fick stå på hænder landa u bro coh komma upp ur bryggan igen. De va inte ltt kan jag sæga. ska øva på de.. Vi hørs imrgon kanske har mer tid att skriva då! kram

mexico - bora bora






21 mars

Heej.
Jag lever! Har inte haft internet på hela helgen. Just denna helgen när jag haft en massa att göra. Min plånbok är ju borta. Så jag behöver beställa nya kort och dona. Sanna har varit här, Lisas kompis! Hon åkte i eftermiddes. Jag har storstädat lägenheten. Medans Lisa va på centralen och släppte va sin vännina. I Fredes var vi och hyrde film, (trubbel i paradiset) Den va bra, rolig men lite seg tyckte jag. Vilket paradis filmen spelats in på i Mexico. Undra om jag nånsin i mitt liv kommer att få åka på ett sånt fint ställe. Det va helt sagolikt, för bra för att vara sant. Men stället finns och hyrdes för att spela in filmen på.

I lördes var vi i stan och kollade. Sen runt 6 mötte jag upp hennie & Elisabeth i stan för att åka hem till Ellen som skulle bjuda på mat. Lisa & Sanna åkte hem för dem skulle på nån fest. Men jag va inte så sugen på de så ja åkte hem till Ellen. Hon har nyss varit i thailand och gick en thailändsk kockkurs som hotellet hade. Hon hade med sig krydder, och allt från thailand. Så hon lagade ett av receptet hon fick lärt sig på kursen där nere. Soppa & en huvudrätt. De va så himla gott. Sen pratade vi om allt mellan himmel och jord sånt tjejer brukar göra, och vi såg en film spelade lite spel, sen tog jag tricken hem. När jag kom hem var Lisa & Sanna inte hemma ännu så jag satte mig vid datan och fastnade framför Roller coaster. Tills dem kom hem och vi skulle gå och lägga oss. Idag har vi mest bara slappat här hemma. Ska se en film ikväll som är helt ny, the blind side. Måste laga mat till imorgon också, efter jobb ska jag på jobb. På Fredag ska jag hem till helsingborg! Yaaah! Lycka .



bllaaaaaa

Min bebis


17 mars

väntar nu på dem här godingarna från Nelly.
Som jag fick på Nelly high heels party i helsingborg i höstas!




17 mars

Har blivit sjuk. Legat och sovit hela dagen. Imorgon kommer resultaten från khio upp. Så spänt!
Har inte så mycket att skriva. Har bara gått i skolan & sen blivit sjuk. Idag kommer Lisas kompis hit till Oslo & på Tisdag börjar Lisa jobba på mitt jobb! Ha de super!




15 mars

Nu har älsklingen åkt hem :( tråkigt nog. Jag och Lisa har varit på audition på khio idag. Där va nästan bara svenskar där idag. En audition dag för utlänningarna :) haha! Audition kändes tyvärr sådär. Va inte min dag idag. Får se hur de går, förväntar mig ingenting. Skulle ha sånglektion idag halv sex, men min lärare blev sjuk i helgen. Känner mig helt slut efter audition ska bara va hemma idag, dricka varm chocklad och se på film. Imorgon är de skola igen och jobb..


anna bergendahl


anywhere you go,I fallow you down

Jaa!! Grattis till Anna Bergendahl som tog hem segern i melodifestivalen. Fasseeeeen va kul asså! Tänk hon från ingenstans tog hem de. Hejjade på bidrag nr.1 såklart och 8,9,10. Så en av mina favoriter tog hem de. Kunde inte ringa och rösta för jag såg de idag på svts webbtv. Eurovision hålls ju här i Oslo, fattar inte varför jag inte bokat biljetter till de :/ Älskar eurovision. haha ni skulle sett mig coh Carro hemma hos Fredde för många år sen när Carola representerade sverige. Haha de va galet! Igår gick vi i stan hela dagen, hade inte med mig kameran för mitt kort hade blivit spärrat. Men mamma hjälpte mig med de på kvällen så fick spärrat upp den. Så idag hängde kameran med. Jag & Fredde gick en sväng på Akerbrygga, satte oss och kollade på folk och sen gick vi hem. Har haft superfint väder idag.
Imorgon åker Fredde hem igen :( Och imorgon ska jag på audition till Kiho. Är inte nervös ännu men de kommer väl. Sen på onsdag kommer Lisas vänninna från Linköping hit och stannat till söndag! Och på torsdag fyller Lisa 21. Hurra hurra hurra!!



köpte Cola på glasflaska igår, såå gott!



Jag, redo för en tur i stan!



Fredde på Aker brygge



me






Fredde!



distans and time, I be waiting




Inhandlade dessa armbanden idag


bilder från idag


Fredde på trummor


Jag & Lisa


Lisa headbangar! hahaha




AAAAHHHHH! Panik





12 mars

hejhej
Igår efter skolan stannade jag kvar & tränade på mitt solo. hade noll ideer och inspiration men helt plötsligt fick jags att 5 8:or bara sådär, helt galet! Fattar inte hur jag fick fram de. Sen åkte jag hem fixade lite här hemma. höll på att somna framför tvn runt halv 8. Har varit helt slut dessa dagarna, och har så mky träningsverk i ryggen, från acrobatiken. Men de e verkligt skit kul och så himla nyttigt att kunna som dansare. Idag har vi pilates, jazz & modernt sen ska vi se 3:ornas 3 minuters solo. ska bli jätte kul att få se, direkt efter skolan ska jag springa till centralen och träffa älsklingen! Längtar så  mycket. Nu ska vi gå till skolan, ikväll är de skolfest på bårdar!
Ni får ha en super bra fredag!

10 mars

Hellu .
Sitter på jobb nu och har matpaus. Har børjat jobba igen denna veckan. Har haft ett litet uppehåll nu ett tag før vi hade studentvisningen på skolan. Bodde i inprincip på skolan under 4 veckor då. Skønt att vara tillbaka på jobb igen och framfør allt tjæna pengar! Idag hade vi acrobatik i skolan. Har længtat efter att ha de så længe nu. och nu æntligen ska vi ha de i 3 veckor. Børjade med kullebytter, julning och lite annat. Ska ha de imorgon igen! Det ær så kul. Ångrar jætte mycket att jag inte gick mer på gympa nær jag va liten. Hade varit så nyttigt att kunna nu om man ska jobba i denna branchen.
Imorgon ska vi va med i en jætte rolig grej. Dance your as off, kænner ni sækert till, tvprogrammet dær tjockisar som freakar ut totalt med dansen før att gå ner i vikt. De ska i allafall børja hær i Norge nu. Så imorgon Har dem ett møte om programmet antagligen och mitt i møtet ska gardinerna slås upp och vi ska surprica alla bakom ett glas fønster genom att dansa loss allt vad vi kan och gøra reklam før hela grejen. Så de ska bli skit kul! Ska ha glitter, høga høga klackar och dansa loss. Det blir kul snacka om att folket kommer bli chockade! Hahah.
Ha en bra kvæll!

RÖSTAAA!!!!

Rösta på mammas bidrag på läkerols tävling!


GÖR DE NUUUUU!!!


8 mars

Heej.
Nu startar vecka i skolan med akrobatik, de ska bli så kul för första gången i mitt liv ska jag kanske få slå volt. Gaaah! Idag hade vi sovmorgon riktigt skönt vaknade nästan av mig själv. Sen har jag varit på jobb till kl 9. Va superhärligt att vara tillbaka. Dem e så trevliga på jobb och alla som jobbar där är i min ålder. På Fredag kommer Fredde hit. Är så glad! Saknar honom så mycket och de e alltid lika kul och ha hit honom. Så just nu räknar jag minuterna tills på fredag! Ska gå & möta honom på centralen efter skolan på fredag och så stannar han till måndag! LYCKA! Nu kallar bingen! Natti natti...

Vårkänslor



ellos.se


its a stupid song

Guitarr hero för fulla muggar! Kan inte sluta spela de nu. I Fredes va tjejgänget här vi spelade och sjöng sing star. Igår vaknade vi runt 10 tiden. städade lite tig en sväng på stan fick gjort lite saker som behöhvdes och vädret va ju helt underbart. Sen när vi kom hem gjorde Lisa kyckling fylld med pesto och klyftpotatis. Sen spelade vi vidare igen och sjöng för fulla muggar singstar-slager. Kom och ta mig långt här ifrån, långt här ifrån, långt härifrån. Haha så kul vi hade. Kunde såklart inte sluta sjunga så vi sjöng in i sista sekunden tills bussen skulle gå. Hant med den och kom ner till chet Noir precis i tid. Sjöng med Lill Babs lite , -jag e en tuff brud i lyxförpakning en tuff brud i snyggt fodral, - E du kär i mig ännu Clas Göran. .. lalalalalaaaa Men så kul va de inte så i pausen smet vi ut och satte oss på Friday´s istället och åt dessert, mm mums vår favorit. Sen runt 11 tiden tog vi bussen hem och somnade gott. Nu spelar vi guitarr hero igen. Haha vilket liv måste ni tänka. Men när man väl börjar så är de bara omöjligt att sluta! Imorgon har vi sovmorgon. Så himla skönt! De har vi aldrig annars... Börjar dagen med balet, efter skolan ska jag på jobb! Och sjoff kommer de säga så har denna veckan också gått. Tiden bara springer iväg de går alldeles för fort enligt mig! Ska lira vidare nu på guitarren så får ni ha de super bra..

Min bebis


Gårdagen i bilder


Igår var de strålande väder, när man ser de såhär kan man ju nästan tro att de är sommar!



Kunde äntligen ta på min tunneskinnjacka, de va lite kallt med de va de värt (:



Min älskade vän Lisa



Oslo ♥


lördag

hellu. Gårdagen va jätte trevlig, hade hur kul som helst här hemma. Kan ju säga att vår lilla lägenhet va full med 4 extra peronser här. Haha så kul vi har berättat om hur liten vår lägenhet är till alla och hur jag & lisa får gå på sniskan förbi varandra hela tiden. Så när Martine kom hit blev hon helt chockad hur fint här va hon bara wow. jag hade föreställt mig träsängar och ännu mindre. haha så kul som vi skrattade. Fatta hur alla i klassen trott vi bott,. som i en hydda eller något. Så skemmigt! Hahaha!
Nu har jag precis gått upp, så skönt med sovmorgon, den va efterlängtad. Älskar lördagar! nu ska vi snart spela guitarr hero och få hem en massa låtar till de tänkte vi, sen rut 3 ska vi ner i stan coh se en konsert , de är jätte fint väder här så vi måste bara ut. Ska hämta biljetterna till lill babs ikväll också. Fick nyss ett mejl från skolan där de stod att vi på bårdar fick biljetterna för 25:- klart man går då lixom. Plus att de e juen av sveriges stoltheter (:
Så, så ser vår dag ut idag! Hoppas ni också får en bra dag!



Mirre & jag hemma hos Carro förra helgen i helsingborg♥


guitarr hero kväll och singstar!


Henriett gick helt in för de!



Lisa & Elisabeth , haha



Jag & Martine


ge mig mera fredagar


Lisa & jag igår i skolan.. .




Hej idag har de varit en strålanden dag. De började imorse med att jag hysteriskt försökte ta kontakt med Anna som låg coh sov i sälen. Hon skulle boka biljetter till lady gagas konsert som skulle släppas 9 imorse. När jag tillslut äntligen hade fått tag på henne. Låg jag på pilatestimmen desperat med mobilen bredvid mig från kl 9 - 9.20 och kollade på den var minut för att se om hon hade skirvit att hon bokat dem. Tillslut kom dedära efterlängtade smset. Så nu är biljetterna våra! De e sjukt. Konserten kommer va så grym. Så i maj ska vi till globen och se Gaga. Sen  kunde ju inte dagen bli något annat än bra. Hade balett & modernt.
Igår och idag hölls audition till Bårdar för nästa termins första elever. Var jätte kul att se på dem. Det är fullt med glasruter in till sal 2, så alla stod som limmade vid rutorna och glodde ner på dem. Plus hela juryn som satt där och skulle döma dem. Stackarna!

Ikväll kommer ett gäng hit vi ska kränga godis & dricka cola, spela guitarr hero hela kvällen och sjunga singstar! Önska du va med Anna ♥ De ska bli super kul. Och nästa helg kommer en person hit till Oslo till mig. Men vågar inte va hundra än förrens de e bokat och klart!
Nästa vecka börjar jag jobba igen, på skolan ska vi ha acrobatik och audition till Kiho börjar, en massa som sker. Du vet ni vad... 2 stycken i min klass ska klippa lugg idag. KLIPPA LUGG! Vet ni va de kostade eller? 750 jävla spänn. Höll på att kräka när dem sa de. Haha de e sjukt hur kan de kosta så mycket. Men e man van vid dem priserna så ska de väl inte vara några problem. Jag ska iallafall aldrig klippa mig här!
Ha en fin kväll!


Konsert

Då var de bokat. Den 7:e maj i globen ska vi se Lady Gaga LIVE!!
Kan inte vänta de kommer bli gryyyyyymt!




Godmorgon


Jag & mamma på espresso house på jullovet




Godmorgon! Har sovit riktigt gott inatt fästän händelse sent igår kväll. Nu är jag nästan helt frisk. Hostar fortfarande bara, trodde jag skulle vara sjuk i veckor nu. När vi kommer till skolan ska vi ha Flamenco sen ska vi ha Balett med D2. Egetarbete & till sist jazz med D2 och Paul Henry. Lika fint väder idag. har nästan varit plusgrader & blå himmel hela veckan. Helt underbart. Mindre underbart med alla istappar och snöras!
Ha en bra dag (:


dangens

ASSå VET NI VAD SOM HäNDE PRECIS. JAG OCH LISA LIGGER I SäNGEN OCH LIGGER OCH LäSER. OCH VET NI VASOM HäNDER NU HELT PLöTSLIGT HALV 11 På KVäLLEN. BRANDALARMET GåR. RIKTIGT HöGT HöRDES DE OCH DE KäNDES SOM TIDEN BARA STANNA HELT CKOCKADE BLEV VI OCH EFTER ETT PAR SEKUNDER SäGER LISA -DE E BRANDALARMET. OCH FY I HELSIKE VA JAG FLöG UPP FRåN SäNGEN. SLäNGDE På MIG PYJAMASBYXORNA STOD HELT FöRVIRRAD BREDVID SäNGEN & BöRJADE TäNKA På VAD JAG SKULLE TA MED MIG. ALLA MINA KLäDER. MEN DE SKULLE TA FöR LåNG TID Så BöRJADE TäNKA På MIN DATA. MEN SLäNGDE MIG EFTER MOBILEN SOM LåG NäRMAST SLET NER JACKA & HALSDUK I HALLEN OCH SPRANG NER I TRAPPAN MED FULL FART MED LINNET På HALVA MAGEN,MOBILEN I HANDEN (SOM JAG RäDDAT) OCH JACKA OCH HELA KöRET På ARMEN. MEN NäR VI KOM NER VA ALLA HELT LUGNA. VåR GRANNES BRöDRåST HADE NäSTAN BöRJAT BRINNA DäRFöR BRANDALARMET HADE GåTT.HAHA OCH DäR HADE VI SPRUNGIT NER KNAPPT PåKLäDDA RäDDAT VåRA MOBILER OCH HELA KöRET. BLEV Så JäKLA RäDD. HAHA NU KAN VI INTE SLUTA SKRATTA åT OSS SJäLVA, VILKEN PANIK VI FICK. OCH LISA BöRJADE TäNKA På ATT SLäCKA ALLA LAMPORNA HäR INNE HOS OSS Så ELDEN INTE SKULLE SPRIDA SIG IN HIT. HAHA Så SJUKT VEM TäNKER På DE AV ALLT. KOMMER INTE KUNNA SOVA NU HAHAHA  Såå SJUKT! DE ROLIGASTE AV ALLT äR OM JAG & LISA HADE KOMMIT NER HäNDERNA FULLA MED KLäDER OCH DATORER. MEDANS EN BRöDROST HAR BöRJAT RYKA. SNACKA OM ATT VI HADE BLIVIT UTSKRATTADE

natti natti



Nej nu kallar bingen, Har varit i skolan hela dagen somvanligt. Pratade med Carro nyss, hon och aleks ska komma hit i maj. Längtar så himla mycket så jag håller på att sprickaaaaaa!!


Han leveeee

hipp hipp hurra hurra hurraaaa














man skulle kunna tro du fyllde 30 pappsen (;


2 februari


True love never ends .. .




Har varit i skolan idag. Hade pilates, jazz, eget arbete & modernt. Kunde vara med på allt idag utom moderna lektionen. Håller nog på att bli frisk nu. Känner mig bättre i alla fall. Fast jag har börjat få rethosta. Riktigt störigt speciellt när man ska sova. Men har fått hostmeducin av Lisa som ska hjälpa. Nu har jag gjort min läxa som ska vara klar till på torsdag. Jazzhistoria. Jätte kul fakstikt, är ju intresserad av de så då blir de ännu roligare. Det är inte precis nån matteläxa nån försöker tvinga mig att göra! Men nu sitter vi & kollar på Love actually och drikcer varm chocklad. Imorgon är de skola igen. Har studentsamtal ska bli intressant att veta vad alla lärarna har att säga. Sen ska jag fortsätta med min läxa så den blir klar & öva på mitt solo som jag kanske kommer få visa på Kiho. Ni får ha en supermysig kväll.Så hörs vi imorgon!


Hometown

Nu har jag bokat min resa hem. Ska hem om 4 veckor igen på påsklov. Vissa har de bra! (:
Ska åka med buss4you denna gången. Fick ensam plats längst fram. Kan de bli bättre eller!


Idag är de ingen vanlig dag

... för idag är det Carros födelsedag , hurra hurra hurra ♥ ♥



Sjukling




Hej
Idag va ingen bra dag. Var med på pilatesen. Efter de va jag helt slut har ju blivit bomb förkyld nu helt plötsligt. Fick sitta och titta på, på baletten. Vi hade tåspets halva lektionen, smärta! Sen fick vi se videon från vår studentvisning. De va superkul (: Men efter filmen skulle vi ha lunch sen moderne. Men jag kände mig inte alls bra så jag gick hem istället. Hade en massa att fixa med här hemma. Har blandannat skickat stipendier, sökt fler jobb och så. De e en massa som ska göras hela tiden. Drack varm choklad och nu har jag gjort spagetti & köttfärsås. Snart ska ja dricka c-vitaminer och andra meduciner så jag kan bli frisk nån gång. Har sånglektion nästa vecka. Måste va bra i halsen tills dess. Igår när vi kom hem låt kallelsen till kiho i brevlådan. Im so exited. ska bli så kul att gå. jag och Lisa är på samma dag , skönt de! Audition är i 3 veckor. helt galet, börjar på måndag nästa vecka och slutar precis innan påsklovet.
Nu sitter vi och tittar på hiphip live, dem ska ju börja släppa nya avsnitt nu. Så himla kul de trodde jag aldrig. Nu ska jag kolla på greys anatomy & one tree hill avsnitt som jag missat nu dem sista veckorna.
Imorgon är de skola igen sen efter skolan ska jag träffa Maria och en kompis till henne , vi ska ut och äta på FRIDAY`S. Mysigt värre .

Ni får ha de super!

KÄRLEK