CARDAAAN !

i onsdes va den roligaste ute kvällen på väldigt väldigt länge. Hade en ehlet underbar kväll och det var du som gjorde den perfect, I love you miir.,.


image687


some pics


av med skiiiten

image654

bööhh !

image653

jag älskar DIG

image652

hej , vet inte vad jag ska skriva

alltså jag kan bara inte sluta titta på filippa Bark avsnitten dem är så sjukt roliga och passar min humor heelt UTMÄRKT! Hiphips första långfilm har premiär 22 februari Ska se den! Med maria såklart, vem annars? Dem e riktigt bra, så mycket jag kommer garva!! Torr humor jag vet men de e så jävla bra! Ångrar lite nu att jag inte hänger med till Tyskland!! Bajs, any tickets left ?? Imorgon ska alla julklappar handlas, har bara handlat en till ida, får spel. Orkar verkligen inte gå till väla, alldeles för mycket folk !! Så det får bli stan och som tur är gör Aleksandra mig sällskap. Älsklingen ska jobba tidigt, tidigt! Saknar dig redan baby.. ♥ Jaja ikväll blir det utgång vilket jag inte trodde, men men ive ändrade sig, Ses i dimman :)

Dagens låt : Leona Lewis - angel


image651

filippa bark


i wish . .

faan asså just nu känns det bara som att jag vill ta ett direkt flyg till typ las vegas eller ngt, och bara stanna. Man vill så mycket och planerade så mycket när man var yngre men problemet var bara att då fattade man inte hur mycket alltid innebad. Varför måste allting va så komplicerat ?

aerosmithstackars liiten

haha vår hamster heter inte zigge längre, det var visst en tjej så dem döpte om den till Lena!
det va ju nog snyggt!!

lördag

okej som ni märkewr har jags lutat skriva om mina vardagar!! vet inte vad jag sk skriva och har typ inte tid. mina vardagar ser i stort sett lika dana ut. hah förutom jobbet så har jag min underbara ´vän maria som jag springer och tränar med jämt, discon.. det är typ det enda mitt liv består av just nu!! så finns inte så mycket att uppdatera. hant inte ens gå på julskyltningen i söndes jo när den tagit slut, men då blev det smothie på bagatelle med tjejerna istället. dagen efter, efter tärningen med maria skulle vi in och inhandla en till innan bussen gick , men då va den skiit äcklig, tänker aldirg mer köpa den där nu bara för det. och dem bara stonkar och stönar så fort man ber om en.35 soänn också för ett fjuttigt glas med bär och yougurt! Haa !!  äntligen är man ledig imrogon , riktigt skönt ska det bli, har börjat 8 nu varje dag enda sen i tisdes. inte kulatt jobba lördagar, Tempel i fredes ju men de fick vi hoppa , va hemm och kolla på idol istället. OCh yes rätt tjej vann, Amanda kan fan inte ens sjunga. ..

Ha de
bajs!

 

jaaa , absoluta rätta vinnaren

image645

Marie picasso

en kuggis

va händer om du kastar en mobil i havet?
Sjunker den eller flyter den?
Flyter, för den har simkort!

my prinsses

 

crip walk