Fredag

Nu är det Fredag, avresedagen mot helsingborg, kan inte fatta att jag ska hem, helt galet. MEN DE SKA JAG! har saknat de, känns som en evighet sen jag va hemma sist. Kommer va hemma vid fyra tiden, då mamma antagligen ska stå & vänta på mig på flygplatsen, ikväll ska vi ha myskväll hemma i soffan (om vi får plats) haha. Kolla på let´s dance, har redan planerat! På arlanda ska jag & Lisa ta en kaffe. Hon kom hit igår och har sovit här i och med att vi ska ta samma flyg idag. Blir en tidig kväll , ikväll. Ska ju upp mitt i natten på lördag ioch med att vårt flyg går så tidigt! Gaaah^^ Jag ska till grandcanaria, helt galet! Unbelievable!!

dagens


Jag och Lisa med våra cafelatte


posé

Latte vanilj


Lisas hjärta bultar för elin


weei på rasten blev vi rastlösa och provade en del lyft


PANG!


Skrattattack

Svaren

Vad tänkte du mest på när du tävlade i disco för att det skulle gå bra?
Innan jag skulle ut på golvet och dansa tänte jag inte så mycket försökte inte gemföra mig med andra utan uppvärmde och strechade mycket och inte gemföra mig så mycket med andra. Om man ser på alla andra som dansat och som är duktiga kan man lätt glömma bort sin egen förmåga att dansa, därför ska man tänka att man själv är en rival för dem andra som dem andra är för dig. När musiken väl starta fick jag så mycket adrenalin att jag tog i för fulla muggar , man måste ju älska disco och att tävla. Sen sköter adrenalinet resten!


Då frågar jag nu vart din otroligt snygga gula tröja kommer ifrån? Och sen på din audition, dansade du disco på valfritt då? Har nämligen funderingar på att söka och jag förstod inte riktigt den beskrivningen om man kunde välja disco då, som jag själv dansar..

Min Gula tröja har jag köpt på stadium.
På min audition till umeå skickade jag in en skiva när jag dansade disco och en kort presentation. Om det står att du ska visa ett solo får man välja vilket man vill. visa den stilen du är bäst på. Jag har hört att detta året kan man bara söka digitalt, dem ska alltså inte ha en öppen audition. Men det står på deras hemsida vad videon ska innehålla. Oftast är det nån balettövning vid stången & ett solo. Allt står på deras sida.

Torsdag

Guud va jag inet hinner med någonting annat än att gå i skolan, känns som jag aldirg bloggar , pratar i telefon eller umgås med fredde längre. Har blivit helt blokerad i min dansvärld, det är som en ond cirkel. Fast en sån som man gillar att va i. men det känns som om jag inte hinner med någonting annat just nu. Men dansen är prioritering 1 under året här uppe i umeå. Nu eller aldrig! Idag har vi haft balett, jazz och dancehall. Kände mig helt slut efter dancehalen, hade noll krafter kvar orkade inte ens stå upp. Kan inte fatta att det är då man har 70% kvar. Sen min lärare sa de har jag blivit hlet knas när det gäller träningen. Imorgon ska vi ha modernt, dancehall coh eget arbete, sen mot kvällen kommer bruttorna hit från klassen och vi ska ha spelkväll. yeah! Och så är det ju lets dance, som inte få missas!! 

För er som önskade att  fås tälla några frågor kan få ställa dem nu så kan jag ju svara på dem i nästa inlägg. 

Puss & Kram

söndag


Umeå igår morse


Om två veckor ligger jag och solar och badar på hotellet i grancanaria helt sjukt är det, har inte riktigt förstått än att jag ska utomlands med pappa, de ska bli så skönt så skönt. har redan börjat tänka på vad jag ska packa med mig det stod helt stopp i huvudet tills jag kom fram till bekini. det är en början iallafall. ska försöka att inte packa med mig så mycket , ä'r så jobbigt att kånka på en massa packning. Idag, morse kom Lisa hem från köpenhamn. Men min morgon började med ett klirr klockan 8 på morgonen. Så jag for upp ur sängen och upptäkte savannahs skräckslagna blick på vardagsrums golvet tillsammans med ett glas som låg i tusen bitar. Så fram med damsugaren och sen kunde jag inte somna om. efter som att jag hade lång tid på mig innan bussen skulle gå så passade jag på att baka scones & dricka te & kolla OC avsnitt har tre kvar på säsong 3. Sen tog jag på mig och sprang till bussen eftersom att jag hade glömt att det var söndag hade jag snurrat ihop busstiderna. Men jag hann precis till barndansen i tid, det var kul att kolla på faktikst! Så söta & små dem var och olydiga skulle jag vilja säga. Sen mötte jag Lisa i stan vid 12 för en fika. Idag blev det på barristas där vi satt i nån timme och pratade om allt mellan himmel & jord. Sen kollade vi i affärer, finns så mycket fina kläder! Alla adidasjacka som jag bara smält för. Vill va miljonär!!! Sen gick vi till hemköp och till hemmakväll & handlade godis, och sist fick det bli stadium där jag gick in & köpte mig en ny väska i rosa för 100:- som jag ska ha till skolan. Har redan proppat den med träningskläder för imorgon. Och nu är jag hemma igen , har precis käkat ugnspannkaka, ska ut och fixa med min bil nu så den blir ren och fin! Det var ingen slappesöndag idag inte. Ikväll ska jag baka hallonkaka. mm mums! Imorgon ska jag till polisen och fixa ett nytt pass! Puss & Kram



resa

På sportlovet ska jag & pappa till Grancanaria,
Gissa om jag är överlycklig. Har världens bästa pappa!








torsdag

Nu är jag less på att vakna 5 på morgonen, har vaknat då varje natt denna veckan, kanske för att jag somnar klockan 9. Men jag är ju helt slut efter alla klasser jag har under dagarna! Måste sova. men om jag vknar 7 då betyder de att jag sovit 10 timmar när jag vaknar 5 har jag sovit i 8 timmar, vilket verkar räcka för mig, eftersom att jag är klarvaken då och kan inte somna om förens halv sju & när veckarklockan ringer efter en halvtimme. Lite störigt faktiskt! nej idag ska jag hålla mig vaken till 10 i allafall. Igår hade vi balett,modernt och metodik för första gången, jäte intresant verkade de! Vi fick lära oss små regler om undervisning och allmänt om metodik. Nästa Onsdag ska vår lärare ha en barndans klass med oss som om vi va små barn mellan 4-6 ska bli intressant och se hur hon hanterar den. Nu på söndag ska jag gå på barndans och studera klassen. Kul en söndag morgon känns lite jobbigt, men de får gå sover ändå aldirg länge än 10 på söndagarna, fast att jag hade velat de. Nej metodiken kommer bli intressant de känner jag på mig! sen tog jag en klass i lyrisk hiphop efter skolan, skoj fast att läraren är rätt flummig & gör olika på alla steg hela tiden, så man blir en hel del förvirrad med de funkar de också, man vänjer sig! Idag har vi haft balett för sista gången denna veckan, har ny stång nu också, den e så svår och vägrar sätta sig. Fattar mig inte på balett ibland. Sen hade vi jazz med mördar uppvärmingen utan stopp. Den dödar speciellt på benen, helt galet! Men jag överlevde de också efter ett antal svett droppar som störde i ögonen på mig då och då. Sen sista efter lunchen hade vi dancehall, börjar sätta willi bounce och de nu. De e verkligen sjukt kul och vi har världens underbaraste lärare. Vi fortsatte på "vapen dansen" som vi började på förra veckan. Den ser så fjantig ut ibland, haha^^ ja man får sig ett par skratt när man dansar den, den är annorlunda om vi säger så! Idag efter skolan gick jag på jazzen med jenny. Pumpade ur de sista ur mina sura muskler. Bara en dag kvar ju sen är det helg och så får jag vila! imorgon har vi modernt, dancehall och jag ska jobba på vårt egna arbete innan jag går hem. har inet kommit fram till vilken låt jag ska använda mig av än och så, har en massa massa ideér måste bara bestämma mig för ngn.

Imorgon är det fredagen den 13:e ihh vet inte om jag törs ta mig ut. Men efter de kommer alla hjärtans dag, och jag som inte är i Helsingborg och kan krama om mina kära föräldrar, rena katastrofen! Får pussa på fotona som jag har på dem på min dator. Freddes kompis makke kommer hit imogron kl 12 och ska stanna i några dagar. imorgon ska vi ut elle rom jag orkar och på lördag ska jag mysa med tjejerna med en massa godis & chips och kolla melodifestivalen. de får man ju inte missa. Har laddat hem tre nya album idag, en massa nya och färska låtar.

Tisdag


Umeå på morgonkvisten

Godkväll. Fredde är och jobbar och jag håller på att somna där jag sitter, imorgon åker Marie och Lisa till köpenhamn för audition. Igår hade jag fullt upp, S & E va här och hjälpte mig med bilen. men vi fick inte igång den , den har stått stilla i evigheter. Så dem kom tillbaka idag istället , precis efter jag slutat skolan, gick jag till dem och vi körde upp till oss, efter många om och med fick vi igång bilen & loss den. Så jag körde till maxi vid 5 tiden och Fredde började med tvätten. Jag fixade här hemma, städade , lagade mat sånt tårkigt som måste göras när jag kom hem från Maxi sen tig jag sista tvätten och startade ett par oc avsnitt. Nu har tiden bara runnit iväg. Imorgon ska jag iväg och köpa pulvret som jag skulle ha köpt för några veckor sen, men det har varit förening med leveranserna. Sen ska jag inom ett annat ställe också, men som är hemligt än så länge! Sen är det lyrisk hiphop kl 4 och efter de är det musikal dans, så imogron blir det en lång dag. Och vår metodik klass börjar imorgon, är så förväntansfull. Godnatt ♥

mina favoriter från ellos.se

 
 

Helg


Elin, Ida & Lisa från i torsdes efter skolan


Som det snöar här och blåser. Nu har det snöat en massa i 4 hela dagar, känns som det aldrig tar slut. Riktigt jobbigt är det att kliva fram på gångstigarna här i och med att dem är proppade med snö. Så fort bilarna har varit här och skottat , lägger sig ny snö på direkten. Jätte jobbigt är det & endå trots detta vädret cyklar det folk över allt kors och tvärs. Fattar mig inte på cyklisterna som cyklar i detta vädret så snål får man inte vara , att köpa ett busskort. Aldrig att jag skulle få för mig att sätta mig på en cykel idag. Har bestämt mig för att jag inte ska sätta foten utanför dörren idag! Hemskt väder. Är så himla trött på snön och kylan nu, den har ju varit här i evigheter. Har inet sett marken sen i oktober. Hinner jag vara med om våren här uppe egentligen, när jag kommer till sthlm i maj har det helt plötsligt blivit sommar.

Igår kollade vi på melodifestivalen, va folk röstar konstigt, förstår mig inte på svenska folket! Melodinummer 1 säger jag bara. Och Marie serneholt va ju jätte bra , nej istället kommer hon jävla maria med eller va hon hette med snälla snälla. Åhh så dålig låt, jag klarar inte av sånna låtar. När melodifestivalen var slut tog vi på oss och gick bort till Elin en stund. Där hennes kille,syrra, marie, mia & Ida också var. Satt & snackade en stund till kl 12 sen gick vi hem igen och satte på en film ; I think I love my wife hette den, det va rätt rolig faktiskt men de va länge sen jag såg en riktit bra film nu. Vill gå på bio de va så länge sen och de  som e så mysigt, innan hatade jag att gå på bio. Men de har vänt. Det är det enda som är rimligt att göra i detta jäkla vädret! ush & fy! Idag ska jag absolut inte göra nånting, ska försöka komma på ett syfte och nån låt till mitt solo till arbetet i skolan som vi fått i uppgift som ska vara klart om 6 veckor. Jag har ingen aning om va jag ska göra. Ha en trevlig söndag.

Fredagen i bilder

Godkväll, ikväll är det melodifestivalen i göteborg. Jag och Lisa har laddat med godis och läsk! Ska bli så kul, längtar! Igår åkte vi in till stan vid halv 8 på kvällen jag & Lisa. Det var svinkallt, så mycket vi frös! ush ush ush, så fick jag sms av Elin om att spelningen var försenad till halv 10 istället för 8, jätte jobbigt. och de va skit kallt ute så vi bestämde oss för att gå till mc donalds sålänge tog varsin latte och jordgubbspaj. Såå gott första gången jag smakat den pajen, kommer köpa den varje gång jag e på makedonkan nu. Såklart såg det ut som en fritidsgård där en massa massa fjortisar, riktigt jobbigt! Fattar inte va poängen är med att hänga på mc donalds.  Sen vid hlav 9 mötte elin och hennes band upp oss på vasagatan, tur va de annars hade vi aldirg hittat. Värsta konstiga stället, hade aldirg kunnat tro att det var lokaler där uppe för ungdomar. En massa replokaler fanns där och ett litet litet rum med en liten scen. Riktigt kontsigt folk va där. höll på att smälla av och fick klastrofobi i salen där dem spelade. Men dem va väldigt duktiga faktiskt, Mia hade kommit då också. Efter spelnigen var över gick jag, lisa,mia och elin ut på en bar i stan och satte oss och tig varsin drink, rosa panter blev det för mig & Lisa sååå god! Åkte hem innan tolv till henne var riktigt trött då somnade boms och vaknade 11 imorse.satt och dega och kollade på shuan atzi på youtube. så jävla rolig e han! Vi hade fasa över att gå utomhus, så vi drog på de hela tiden. De hade snöat en massa men tillslut vid 4 gcik vi coh tog bussen. käkade i stan och sen gick vi till hemköp coh handlade inför kvällen. nu är vi hemma hos mig och snart börjar melodifestivalen. Efter den ska hem till Elin! ha en bra lördagkväll & rösta nu rätt!


Lisa inne i reprummet innan spelningen


Bandet syster elak, Elin i rött


Rosa pantern


Mia & Elin på puben


Jag & Lisa på
puben

en snabbis

Hej , skulle bara in & hälsa, har varit i skolan sen halv 9 imorse, kom hem nyss.
Har dansat hela hela långa dagen ,Skoj va de, det är nu eller aldrig!
ska gå & käka nu sen ska jag hoppa i bingen, imorgon är det fredag och det betyder VILA!!

Godnatt.


onsdag


Jag
-sommaren 08


Nu har jag bokat tid till masage nästa vecka. Har sån fruktansvärd träningsverk i rygg och axlar nu så egentligen skulle massagen sitta bra nu , men ikväll dansar jag och imorgon med, sen är det ju helg. Så det fick vänta till nästa vecka. men eftersom att man har ont i kroppen mestadels hela tiden så gjorde det inget. Ikväll är det lyrisk hiphop så jäkla kuuul! Sen är det musikal dans. Efter de ska jag hem och soova! Imorgon slutar vi halv 4 ändrat schema, och vi har dancehall, skit kul är det att skaka rumpa på Fredag börjar vi med våra egna koreografier. Får se hur de går. Just nu känns det som att jag inte har någon som helst inspiration till steg eller låtar! men sen så bara kommer de när det klickar sådär med låten och dans stegen bara flyter på, önska att det kunde vara en sån dag på fredag. Igår kollade jag på one tree hill avsnitten , såå bra det är, blir galen, bästa serien jag sett nånsin, ni som nte kollar på den borde ladda hem varenda serie av den & se de från första början. På Fredag ska jag va med Lisa vi ska kolla på Lets dance såklart & mysa framför tvn. Sen på lördag är det melodifestivalen såå kul, men det verkar som att elins inflyttningsfest krockar! Nu ska jag slänga i mig ngt att äta , sen ska jag ta bussen till stan. Puss & Kram

valparna



 

Söndag

Godmorgon, igår kom Lisa hit. Vi gick till maxi och handlade, handlade 2 av sias glass, viol och mango såklart. Lisa körde på godiset igår. Sen skulle vi ladda hem madagascar 2 och se den igen, har redan sett den på bio, men den är så rolig coh vi kände för att se en sån film, så den fick det bli. Efter att datan laggat 30 ggr fick vi äntligen ner filmen på skiva. När filmen va slut va klockan plötsligt 2 på natten. Då kallade sängen annars kommer jag aldirg kunna somna ikväll & imorgon kl 9 på morgonen är det balett som gället. Fokus fokus!


På pizzerian igår


Lisa