Tisdag

30 minuter tills dansen bröjar, ska ta och hämta ut min cykel från förådet & cykla till Stattena. 1:an & 7:an stämde inte med tider och så. Åh shit skiiit kallt och cykla. Har sovit midda nu, komme rinte somna inatt. Men shit va trött jag varit denna veckan, kanske bara för att det varit sportlov och så. Haha fick reda på idag att vi skulle ha prov i svenska, modenismen. - vah, har vi jobbat med modernism. Asså svenska & Religion är ju helt off! Fattar inte varför man har det enda till trean. Heeeelt onödigt. På lördag är det tävling, vilken bil? Ska vinna i par. tränade som djur igår, hade mustach svett , haha. Imorgon ska ja på min näst sista teorilektion sen e de dans hos jesicca 18.30-21.00 sen hem och kolla Top model så klart! På Tors ska jag kolla på teater Trettondagsafton, GRATIS , med Annapanna & Maria, Carro skulle inte med för hon fyller 19! wohoo. och så ska jag träna på friskis också ju. Sen Fredag ska de tränas på Friskis & man är ledig. jadåå. SKa nanna hos älklingen idag efter dansen. Vill inte trilla med cyklen ner till GA. en aning skemmigt ja! ska sluta nu för kl. e 18.16 och dansen börjar 18.45. Ska t ut cyklen & sånt med.


Bara 101 dagar till studenten & 11 veckor till Costa Brava &  24 skoldagar kvar till Påsklovet och efter Posklovet är det bara 5 veckor kvar till Costa Brava

Sofia boutella

112904-137

http://www.youtube.com/watch?v=CMA-LmcAkuo
http://www.youtube.com/watch?v=ZLwam4PhHOo

Ausås, byn som Gud glömde

Åh va mycket jag vill flytta hemifråm, ha sitt eget. Betsämma själv.
Vad man vill äta, göra. Orkar inte med pappa, stressbomben. Hans nerver är utanför kroppen coh säger varje dag STÄDA RUMMET. och inte i en normal ton inte. Huset hos mamma ska vi ju inte ens snacka om !

Vi har orenat, gult vatten. dåligt tryck i dushen, 6 ungar,
gega i hela trädgården, 1 km till närmaste bussoplats, inga egna rum & en "häst" inomhus
Låter skojigt va, ni alla måste va jäääääte avundsjuka.
Ausås, byn som gud glömde. Därför det ser ut som det gör. Herregud säger ja bara.
hoppas hoppas hoppas jag kommer in på Balletakademin så ja kan flytta till eget i Sthlm.
Vill det mer än något annat. Att får dansa för dem bästa proffsen i hela sverige. Bli undervisad av lärarna där lixom, silken grej. skulle kunna ge upp allt bara för att komma in.
Då skulle allt bli perfekt och min dröm skulle gå i uppfyllelse, vill inget annat än att komma in. Måste, måste, måste,

Tirren

Helgen

 Länge leve sportlovet. Imorgon är det skola 25 h tills jag börjar. Har religion & reodvisning med Maria. Sen ska labbraporten vara inne i veckan. På torsdan ska jag på teater & se tretton dagsafton, tror jag att den hette. Längtar, älskar att titta på teater mycket roligare än bio och sånt. Kan inte förstå mig på folk som slänger pengar för att sitta knäppt tyst i ett stort rum med bauta tv. Nej, bio e inte riktigt min grej! Har sett en riktigt fin klänning / tunika på Cubus, men vet inte om den e så fin egentligen, den e nog för fin eller något.. Får testa den på torsdag igen när jag ska till Väla med mamma ♥ ska nog sova hos mamma imorgon, På lördag fyller pappa år. Då jag é i Kalmar och tävlar. Så får ringa och hurra han per telefon. Typiskt att det bara e Regionstävling. Kan inte tävla singel. Men Miir kan, och nu ska hon faaan få sin sista prick. Imorgon skulle Hassan ringa mig. Så spännande, när ska ja bröja jobba! hihi..  Undra vem som kommer att vinnna Melodifestivalen. Tjejerna ska titta på det ju. Finalen. Har inte kunnat se alla delfinalerna. Bara två och missat två. får ta och ladda hem dem. Men hade tänkt att några töser kunde kolla på Finalen tillsammans. Så mycket jag käkade hos Banne, riktigt mätt fortfarande. Måste ringa sömerskan om tid och prova parkläderna, om 3 veckor e de UKM. ska bli kul. måste nog komma igång och träna. Ska logga nu ska skriva en insändare till HD, Elin som bad mig. Ska göra mitt bästa. Har riktigt ont i ryggen. Men ja lever vidare. Va på Tivoli med tjejerna ♥ i Fredes. Hade riktigt jävla kul. Länge sen ja hade det så roligt ! Men jag va ute med dem bästa partypinglorna så inte så konstigt ja hade kul. Ska sluta nu coh skriva insändare istället.

Gomorrr´n

Jadåå, nu har jag sommarjobb, vilken klump som släppt! Idag ska jag till Tivoli med Aleksandra, Anna, Nina & kanske Louise. Skoj skoj. Vet bara inte var och vad vi ska göra innan Tivoli. Jag ska iallafall gå i stan med miir idag. Kan inte shoppa. Fast nästa Onsdag kommer ju studiebidraget. Men vill ja till Tivoli och så , så kan inget handlas. Tack Maria för filmtipset. Hard Candy, skiit bra ! synn att det inte händer lite oftare i verkligheten bara, att dem torteras asså! Shiiiit så många det är som har blogg nu . Alla typ. haha, men de va typ Anna somva först av Helsingborgarna tror ja. Men men vi alla härmar.  Okej nu är det bestämt, det blir ingen Eskiltuna. Fan va tråkit. Hade kunnat gå upp om det va så. Om de inte hade snöat. Eller nej det hade jag nog inte. Alla ni som ska upp snälla dansa för mig & Maria också. Skulle ju vilja a min sista prick i Star och vår sista guldprick i Paren, Men vädret lät oss inte. Piss Sverige snö helvete. Haha, jag & Louise ska bli jobbekamrater. Jaddååå! Tasty House skjorta och keps. Som ja längtat efter att få jobba. Nästa helg igen e de Regionstävling i Kalmar. Då ska guldpricken sättas. Mamma, jag, Carina & Maria åker upp på Lördag morgon. Så blir det tävling tills mörkret faller in över lilla Kalmar. Längtar så mycket till sommar. Sthlm, vädret, glass, lite kläder, havet & allt. Kan inte bli bättre. Snälla balettakademin i Sthlm jag måste få komma in och flytta dit och bara få koncentrera mig på dansen. Det bästa skulle ju va om både jag & Anna kom in, men det är typ en chans av 1 på 100. Jaja Keep dreaming. Dem säger ju att drömmar går i uppfullelse.


cartoon

112904-142

jag & fredde som cartoon, haha

Ida

112904-141

TORSDAG

Blev ingen tävling, skit också ! Jävla oväder. Skulle ju med på alla tävlingar,
Kanske drar till Tivoli med Anna , imorgon. om jag orkar , träffar Fredde och lite sånt.
Somvanligt. Åhee, vill till tävlingen.
Ska ringa Maria kvart i 2, kl 2 & kvart över 2. Hon ska till lilla tandläkaren.

hahah

angel säger:vänta

angel säger:stressa <iNTE

Ska träna på friskis & till körskolan idag.

Sen kanske träffa Fredde ♥

kanske blir tåg till tävlingen ?
Måste verkligen åka.

Bara 4 dagar kvar på lovet


Norbit med Eddie Murphy

112904-136

ONSDAG , 10 DAGAR FÖR MYCKET

Jääävla snöööö.
faaan, det blir säkert ingen tävling för detta jävla ovädret !
Har ju längtat så. Som det ser ut nu blir det inget.
Jävla mög .
men vi har inte övat så mycket och gruppdicon kan vi inte tävla med112904-135
varit för lite träning för det också.
Idag har jag vatt hos tandläkaren, fick reda på att ja fick ta av skitet tills
studenten ! jadååå. vill ju inte ha plåtkäft på balen.
Sen va jag & träna på Friskis med Maria sen körskolan.
Och nu e jag hemma. Nydushad och mätt. Igår va jag och fika på Mezo med
Nine, Louise, Carro & Aleksandra.

Fredde ska jobba hela lovet :( saknar han redan . såå mycket! ♥
Den 9:e é de Tempel & snart är det Dance 4 me på Stadsteatern 19.00
den 6:e mars.

Ush ja vad tiden går. den bara kuuutar iväg. Och sommaren e snart här fast att det är tokmycket snö ute.kära nån jag har ju inte umgåtts med Anna nånting
på lovet. TOKIGT!
Okej, va gör jag om 10 år. Förhoppningsvis är jag dansare & har något annat fast jobb,
körkort I hope. Man & barn så é jag väl lyckligt gift och så.
Sitter säkert och skrattar åt detta inlägget om 10 år. Om man ens har dator då , vem vet man kanske har något annat elektroniskt. Skulle jag nånsin åka till månen ?
Nej , asså fattra mig inet på austronauter, helt sjuka. ut i de vilda och okända. INte ens om ja fick en miljon. ne, nu mumlar jag för det mesta. ska kolla på de nya programmet om 0 minuter, shiit !!
sen Top model 21.00.  Ska kila in till rummet nu och krypa ner under täcket.

Enjoy

sikken klänning fy faaaaaaan

112904-133

bowling

112904-132
Så roligt det var i måndes fast att Maria hoppa över sovandet och Sabbe hela grejen men vi hade lika kul för det. Möttes 14.30 i stan, gick upp till IH, där de va drop in! Fanns bana till oss. Yeye !
Natt bowling också.
Aleksandra vann överlägset, carro va näst bäst, Maria va kass, men jag va sämst!
Sen åkte vi till Väla. Maria shoppade loss för sina födelsedagspengar och vi käkade kycklingsallad & tonfisksallad.
Mm godare värre. sen hoppa maria av vid sig och jag, Aleks & Carro åkt e vidare inom Bogge och vidare till Bårslöv. Kollade på två as dåliga filmer. en fransk och nån lebbfilm. Öhe. !! Sen hoppade vi i aleks 1 å 20 säng. 3 personer ja om jag missade säga det. riktigt trångt och obehagligt.
Och vi hittade en judestjärna på aleks spegel som bara kom med på foton. riktigt läskigt.

Aleks toahandtag är trasigt och flyger av . skulle på toa så tar tag i handtaget och de flyger av och hela jag flyger med.
- haha shit va rädd jag blev, Aleks ditt toahandtag e nog trasigt! (carro står 2 cm ifrån och ser de hela)
- ja vet, det är sönder
2 sekunder senare
carro drar i hantaget de flyger av och hon blir skit rädd.
- shit hantaget flög av , de e nog trasigt ( daaaahh!)

Sen vaknade vi mätta och utvilade efter att fått en massa telefoner flygandes mot mig.
Meh, ja överlevde. Tisdag tar bussen in till stan 2, hem till Fredde pussar på han & kollar dream girls, helt okej film asså. slutar med att han dampar får sina utbrott kastar igen dörren och beter sig som en bebis.
Inget oväntat, de e ju sånna dem é. Stora bebisar! men livet leker vidare för det.
Kom hem handlade på Rimi, och nu sitter ja här. nördar vid bloggen, och försöker hitta lekamrater
och längtar tills helgen. Har fått jobbintervju på tors till Tasy House! Halle luliaaa moment

Enjoy


TODAY

dagens klädsel: svarta mysis, oranget linne
senaste låt du hörde: Mary J.blidge feat Ludacris - run away love
vad tänker du på: Fredde
hur mår du just nu: bättre än nånsin
senaste program du såg på: MTV
vem var den senaste personen du umgicks med:Aleksandra
vem var den senaste personen du talade i telefon med: Elin
vad gör du just nu: Sitter vid datan såklart
är du svartsjuk: nej
har du en trädgård: nej, (bongård)
vem var den senaste du åt lunch tillsammans med: Maria, Carro & Aleks på väla
har du någon gång slagit någon i ansiktet: nej
slagit någon annars: ja tjejslagge i typ 4:an
har någon slagit dig: ja
hade du långt hår som barn: ja
vem är du mest kär i just nu & varför: Fredde, såklart för han e underbarast i hela världen
hur svarar du i telefonen: Hej de e Terese
längd: 1.57
hur känner du dig idag: Bra sa jag ju
vad ska du göra sen: Kolla DreamGirls med Fredde
vad vill du helst ha: Körkort
kaffe eller läsk: Läsk
bäst just nu: lovet
ett band: BSB eller?
vad är det för veckodag: tisdag
är det en bra dag: men de va väl ett jävla tjat, JA
dricker du: de e väl klart, annars hade ja typ vatt död
röker du: haha, nej

BRITNEY

112904-131


Bra gjort brittan - snygging alalalllöö
, ditt ägg hue !
asså haha,

Jennifer

112904-130

älskar dig

112904-129

Terese ♥ Fredrik
Jag älskar dig
030512

Måndag & sportlov

Du saknar? Fredrik ♥
Idag ska du? Va med Aleksandra, Carro, Maria, spela bowling, väla & filmkväll
Idag vill du käka? något nyttigt, typ sallad
Du längtar efter? dansen
Du måste? läsa teori
Du får panik på? vänner som sviker
Din högsta önskan? Att det blir jag och Fredde föralltid
Vädret idag? Iskallt
Din frukost? bullar me leverpastej & gurka, Vaniljyougurt
Nu ska du? Välja kläder för dagen sen ta bussen in till stan

112904-86

Adriana Lima

112904-128

helgfeber

Okej Fredagen blev helt ok, fast att jag inte var på Tivoli. Anna & Aleks kom hem till mig, vi fixade oss
och sånt. sen körde vi hem till Marias pappa, trodde vi va sena. "Fint folk kommer alltid sent".
Maten va ljuuuvlig. potatisallad, kyckling. Helt perfekt. och efterätten.
Mmm glass med varma hallon. Det blev helt klart en lyckad kväll. Men eftersom att Aleksandra inte
skulle dra ut efter tjejmiddan ville jag inte vara ensam bland paren, hade inte blivit kul.
Så bestämde mig för att pysa hem till Fredde efter tjejmiddan. Helt rätt val !
Blev en het natt ;) haha. Älskar dig Fredde! Vaknade gott på lördamorgonen och mötte Aleksandra
i stan kl. 5 för att käka & fika. Upp till Mc donalds och betsämlde de vanliga. JAG VET, shame on me.
Sen blev det Mezo, bästa fika stället. Pratade en massa tjejsnack.
Sen va det hem till Fredde & melodifestivalen som gällde, hade skvallrats om att det va slutfinalen
i lördes, men ne va ju bara delfinal och ja fick nästa huvudvärk av dem jävla indierna me vitingen.
2:a numret va ju nog bra. hahaha LÅL! skämmer ut sig för hela svenska folket.

Ja och idag, söndag. ännu en slapp dag. Va hos Fredde till sådär typ 5. Sen mötte jag Aleks
i stan för att handla på Tasty & bogge. Filmkväll va bestämt.
Hem till pappa och grävde ner oss i soffan. Såg en cp film och mörkret faller.
Den va skit bra. Precis som jag hade tänkt mig. Nu är väl Aleks hemma eller något. Och jag sitter
här med typ nackspärr. Idag har jag varit flitig, stödat rummet kliniskt rent.
Imorgon blir det kul med aleks, maria, carro & sabbe. Bowling, pizza, film och snacka oss trötta tills
vi somnar. Kul med återförening. Ska sova hemma hos Aleksandra!
Nej nu ska jag rulla ner rullgardinerna, kolla om någon är vaken och sätta på Bounce på nalen.
Just ja stackars pappa har brytit handleden. Jävla vakter på Cantina!

om 56 minuter börjar Sportlovet. Yeah!
Och det är bara 5 dagar kvar till Eskilstuna tävlingen.
 
Enjoy

     

   

fredagspiiiirrr

åh vaknade av shock att mamma sa
-vakna nu tess , vi ska sjunga
lalala i nattmössan sjöng vi. vi gratulerar vi gratulerar lilla Stefan idag, med blommor bla bla.
Ja ni vet , sen somnade ja om igen.
Fick stå i bilkö i typ 30 minuter i morse, kul. pga skolbussen som vält :(
Helt sjukt. har ju köpt ny hund. Grandanuar (häst) kom in innan för ytterdörren igår. det första den gör e smäller svansen rakt i magen på mig så ja hukar mig sen knuffar den till mig så jag flyger rakt ner i marken. Hej på dig också lixom. Kul med hästar inomhus jadåååå !
Orkar inte va hos pappa han har fått "tjat sjukan". Gör de , gör så , gör inte så .
Åh vem ska leva mitt liv lixom, ja själv väl ?
Har tagit ut min pircing i örat nu, blev totalinflamerad, såg helt pajjas ut! Saknar den.
Känns som att halva jag är borta.
Nu e Anna hemma. ♥
handlade 17 armband och 20 örhänge eller va de va, eh , normalt, eller inte.
Hade prov idag i Filosofi gick ju som en dans. Sen blev de körskolan med Aleks.
Idag e de Carro & Marias tjejmiddag. Så fort de gått. På Mån- Tis workshop? Anna blir Taxin till festen.
Sen blir det nog Tivoli om Aleks ska. I hope. Annars skiter ja hellre i Tivoli.
Asså snälla hade 50:- kvar på mitt kort igår. LÅL !! trodde ja hade typ 500:-
måste ha blivit råkad. missar jävla melodifestivalen idag igen. fest fest o fest hela jävla tiden.
Men de é väääärt det.

Offside
- tre jävla fucking ett

112904-102

enjoy


beutiful


112904-120

listan


Okej en massa saker fladdrar runt i mitt huvud nu. Blir tokig av allt som ska göras.
Den 6:e mars e de Dance 4 me på stadsteatern. Missa inte den.
Ska gå & kila nu . skriver mer imorgon.1. Handla present till Carro & Maria
2. Ta körkortet
3. Boka Bounce summer camp
4. Kolla dagarna till intagningsprov till BA
5. Eskilstuna disco tävling
6. Hitta sommar jobb

the object of my affektion

112904-119

 dance 4 me
- affish, inte den riktiga kommer ut inom nån vecka.

igen och igen och igen

Sååå nu har jag suttit 2 timmar och fixat bloggen, tar längre tid än vad man tror.
Nu har insett att Adriana Lima är min favorit. Har aldirg sett något finare i hela mitt liv.
Gud måste ha spenderat extra tid på hennes face ! haha och mindre på mitt.

Jaha när ska jag till Bounce summer Camp nu då 25 Juni- 27 Juni eller 2 Juli - 6 Juli eller 30 Juli- 3 Aug
Ska ju söka in till Balettakademin i Juni så bäst att ta det i slutet på sommaren.
Kan inte åka till Makedonien denna sommaren, Hinner jag aldrig.
Får ta det någon annan gång.  Okej idag har jag varit svin onyttig. Ätit ships & dipp, cola, godis
har lust att stoppa fingrarna i halsen så ja får ut skitet. Ångrar mig :/

Saknar min älskling jätte mycket. Ska fira alla <3 dag på Lördag, I miss you ♥
Du e de finaste i hela världen. Skulle aldirg kunna lämna dig. Det är lixom du & ja.
Du har gett mig aldeles för mycket i tid i ditt liv för att någonsin kunna glömma dig.
Alla fina stunder vi haft tillsammans skulle aldirg bli det samma med någon annan.
Jag älskar när jag ser dig i ditt rum i soffan eller liggandes på sängen. Det pirrar till i hela
min kropp när jag ser dig och jag kan inte låta bli att le. älskar dig ♥ det är inte lönt
att killarna lägger in en stöt på mig för jag ser bara igenom dem endå.
Det är bara du som syns klart i mina ögon älskling.

Så nu får du inet fler komplimanger, hihi (:

På torsdag kommer Anna kaaaaka hem, så roligt. Har hon blivit smal, växt kanske, haha .
inte troligt. min lilla pygme. ska ja sä ? Tivoli på fredag . hej o hå här kommer ja.
Nej e riktigt utråkad och e så jävla ointresserad av naturkunskapen att ja inet ens orkar öppna boken.
Lål på naturkunskap.


skulle kunna döda för de underkladerna

112904-115

va ska man skriva idag då ?

Jaha då va det en ny dag och en ny vecka. Full med stress och grejer som ska fixas. Skulle behöva ett fett sportlov imorgon direkt om det hade gått. Klarar inte av skola & Fritid.
Prov också asså. Idag var det lunchuppträde i skolan. Det gick bra, kändes så iallafall.
Dansade till Moulin Rough & Cassie - say I. Va bara en liten föreställning.
Efter föreställningen hämtade mamsen mig på skolan så åkte vi till Maxi för lite buissnes.
Sen till sömerskan och lämnade tyget och bilderna till balklänningen. Känns skönt att ha lämnat in det nu.
Nu e de bara sommarjobb kvar också. sen e ja lugn till sommaren.
Förhoppningsvis ska Aleksandra följa med mig till stockoholm för Bounce summer camp veckan.
Hoppas. Det måste du. Vi kommer att ha så jävla roligt + att vi ska stanna över helgen.

Imorgon börjar jag 12. Men ska sola med mamma 10 för solariumen e kokheta efter 10, klarar inte av att ligga där annars. Men sen måste jag ändå plugga. FUCK, jag missade dansen idag bara för ja somnade, har riktigt mycket ångest. Nu är det nästan bara en och en hlav vecka kvar till Eskilstuna tävlingen.
På sportlovet ska de tränas som bara den. På Måndag ska "Sheridan" va . ett litet gammalt
syföreningsgäng. Och Maria fyller ju 19. Ska nog Bowla kränga pizza och sånt onyttigt.
Köpenhamn är också inplanerat någon dag under sportlovet. Annars ser de ganska blanks ut i kalendern.

Har bestämt mig för vad jag ska handla till Maria & Carro nu. Dem kommer bli så glada så.
Ska dela med Aleksandra . Fan va kul bara et år kvar till Miir é 20. Fuskigt.
Ska sluta nu , Måste plugga vidare på NV . Shit va alla skaffat blogg och sånt. Helt jävla cooolt asså.
häärmisaaaaar. Ah ne va inte ja som uppfann bloggen. Måste ändra stilen på den nu. Har börjat tröttna.
Ha d gött. lev livet och så.

Terese ♥


unbeatable

112904-111

terlet

shit va lång helgen har vatt, Så roligt workshopen varit. helt otroligt.
Längtar ännu mer till Bounce summer camp nu. Benke va så himla bra.
Men tiden med honom bara ruuusde iväg. tiden går fort när man har roligt.
I fredes va jag hemma hos Natta på 18 års fest. Sen Cardinal med Aleks.
Va ruskigt kallt där.Skulle sova hos Fredde men när ja ringer vid 3 svarar ingen
varken hemma hos han eller på sin mobil.Hade noll kronor på mig och inga nycklar.
Eftersom fredde hade lova att komma och mäöta mig. ringer pappa hem & mobil. ingeeet svar.
Panniiik. Har aldrig varit så nära att vara uteliggare som då. Som tur va svarade mamma så hon kom och hämatde mig 5. Alldeles för sent. Va riktigt trött och somnade på soffan.
I lördes va jag med älsklingen, sov på soffan då också :)
Idag har jag dansat sista gången. Va så roigt. Ville inte lämna dansalen.
Tusen tack Jesicca & Otto fö ni fixade hit Benke. Ja har solat idag också.
känner mig som en vandrande tomat, men vaddååååå ?hoppas de går över tills imorgon.
Är hemma hos Fredde nu kan inte tröffas förren på Lördag igen.
Nästa vecka blir jobbig. Lunchuppträde, JLC, discotrönin, fridans, fotas till lokaltidningen, musikalträning.
och allt va de nu heter, Blir galen av stress. Åh just de ja har naturkunskapsprov & filosofiprov. faaan åssååå. Men börjar 12 på onsdag.
På fredag e de 19 års partii hos Maria & Carro.
Typ coctail party.Sen tivoli, på lörda ska ja va med älsklingen & på sönda sova bort dagen
sen e de ju sportlov.
YEEESS! De behövs verkligen så ja kan bröja träna på discon.

Ska sluta nu fredde tjurar för att jag tog datan. :/
ska plugga nu . fuck

/ Terese♥

Adriana Lima - världens vackraste person

112904-110

olsen

112904-109


Den oufiten är döööödlig !

Kalopps


Så härligt att sluta nu när det är Fredag. 09.40. Onderbart!
Ush va alla e sjuka, klarar inte va de. + att jag kommer bli sjuk
bara för att jag e så jävla rädd för att bli de.
Kommer inte kunna träna på evigheter om de ksulle bli så.
Och det är snart tävling i Eskilstuna 24/2.
Igår var det Barncancergalan på Dunkers,
Gick riktigt bra trodde att jag skulle tabba mig helt, men nejdåå !
Tabba mig inte det minsta.
Idag är det workshopen. Äntligen , den efterlängtade.

Ska till Väla med Carro & Aleksandra kl. 15.00 & handla present till Natalie. Köp något personligt. Vaaah ?
Ska dela med Carro, Aleks så får se va de blir. Sen nästa vecka är det Carro & Marias tjejmiddag, Denna månaden kommer jag att bli ruinerad på presenter. Oh no, min ekonomi , blir inte bättre av att jag måste ut och festa varje helg iheller. Ska till Cardinal idag. Har planerat min dag vääldigt noga.
15.00
Väla, 18.30 workshop, ca. 21.00 Nattas fest 23.00 cardinal


Fy fan va killar kan stå en upp i halsen alltså. Ibland blir man bara så jäävla trött
bölar för bagateller lixom. Önska bara ja slapp sånt. you BOOOORING meeee !!!!
Vet inet riktigt om man kan sä så. men ni fattar !
Det är tur jag har Maria & Aleks som livar upp min stämning lite mer ju. Älskar er


Enjoy

Dance like nobody is watching

Nu har jag bestämt mig ska söka in till Balettakademin i Köpenhamn, göteborg, Stockholm & umeå till både 1 åriga linjen och 3 åriga. Annars koreograflingen på dansarutbildningen i stockholm.
Sen ska jag ta RSD utbildning. Om inte skulle jag nog vilja läsa utomlands.
Eller kanske jag får läsa i Kalmar. Nu har jag ju en massa alternativ. Nån av dem måste väl slå in.

Sitter i skolan nu, ska till Campus imorgon med skolan. Känns riktigt bra. Ta lite blanketter.
Nu sitter carro & Maria och skriverut sina inbrjudningar till deras tjejemidda nästa helg.
Rånar skolan på färgpatroner. Snyltare är vad dem är.
Det har aldirg funkat att skriva ut de. Men verkar funka nu.
Idag hämtar mum mig efter skolan så ska vi ner till Sysöder och hämta lite visitkort till sömerskor. I denna veckan måste vi lämna in balklänningen.
H&M kläderna ska komma denna veckan också. alldeles för lång väntetid.
Shit va ajg har blivit Blogg beroende. längatr tills helgen. Kommer säkert att bli min bösta nånsin.

Jag ska fan dansa igenom hela mitt liv. Ska aldrig ge upp förens jag nåt mitt mål.
Älskar dansen det finns inget som gör mig lyckligare.
Tack för att mina ben får dansa för mig.


Terese ♥


tiir

Senaste impulsköp: halsband på glitter
Bästa fikat: mezo
Färg du hatar: kräk grön
Nåt som gör dej förbannad: affärskvinnor
Så får du motion: intervallträning, discoträning
Om du var en blomma: skulle jag vilja bo i Freddes trädgård
Det dyraste du äger: min tv
Tidigaste barndomsminnet: minns inget innan 10 års åldern
Första frågan du ställer till ny bekantskap: läget?
Samlar på: inget
Underskattad grönsak: vet inte
Överskattad grönsak: gurka
En bil är en: bra grej
Pryl du inte kan vara utan: mobilen
Ditt livs aha-upplevelse: mensen
Lyx är: kändiskap
Tidningar du prenumererar på: Ingen, önskade att ja gjorde med SOLO
Du gör med 100 upphittade kronor: shoppar
Nån du saknar: min mobror
När grät du senast: Fredes, men bara lite
Du tycker det är tantvarning/gubbvarning då: när man säger samma sak 2 ggr inom 5 min
Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne? aldrig
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? ALDRIG, handen på hjärtat
Nämn namnet på en tennisspelare? huu?
Finns det någon du ogillar starkt? Ja
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? tror de
Om någon trycker ner dig, vad gör du då? blir pissed
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? be om hjälp
Är du svartsjuk? Nej, va ska man va de för?
Vad gjorde du igår kväll? Kollade film me Fredde och krängde godis
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? Ja, gud skapade oss olika & det är de som gör oss unika
Använder du bokmärke eller gör du hundöron? hundöron
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? Sidharta så ja slapp läsa den
Tyckte du om att gå i skolan? nej, bara för ja inte känner arbetslivet än
Vilket ämne gillade du bäst när du gick i skolan? matte, sorligt nog
Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan? engelska, sitter i än idag
Minns du någon speciell person (lärare, kompis, annan personal) från din skolgång?maj, mika, Bertil
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Ja
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? ja de va väl bra
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? städare
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"? kissta på mig
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? Ja, klart
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Fri vilja, ödet finns inte
Vad är ditt favoritpålägg? just nu, ost och majonäs
Vad är det första du tänker på när du vaknar? åh, va de är mörkt
Är du troende? nej, inte sånt skit
Ska kvinnor kvoteras till höga poster inom näringslivet? huuuh ?
Tycker du om stearinljus? mysigaste som finns
Använder du hårbalsam? Ja
När blir man vuxen? när man kan ta hand om sig själv
Vilken färg har din tandborste? blå
Har du lök i köttbullarna? inte jag som lagar dem
Hav eller sjö? Havet
Har du någon skrivare? ja
Har du någon scanner? ja, fast den e i sönder tror ja
Vad har du för väckarklocka? mobilen
Hur ofta klipper du tånaglarna? när de behövs
Använder du hudlotion? alltid, beroende
Har du åkt ambulans någon gång? ja
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak? Salt
Chips/ostbågar/jordnötsringar? ostbågar
Äpple eller Päron? päron
Äter du fiskbullar?
Svettas du mycket? ibland när jag e hyber
När klippte du dig senast? typ, en månad sen
Vad kollade du senast hos doktorn? min hälsa & vikt
Har du fått riktig massage någon gång? bara fötterna, bara och bara
Tycker du om rökt kött? tror de
Vilken är din favorit på Mc Donalds? 9 chicken mc naggets, cheesburgare och milkshake choklad
Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? McDonalds
Platt eller vanlig dataskärm? meh , hallå de e 2000 talet
Vad har du för mobiltelefon? Sony Ericsson
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög? nej, blir bara svettig då
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor? oreda
Hur stor hårddisk har du? 900 gig nåt sa pappa
Har du överkast på sängen? nej, lägger aldirg på de även om ja hade haft det
Har du brutit något någon gång? naglarna, massor av gånger
Vad är den värsta sjukdom du haft? maginfluensa
Har du blivit sövd någon gång? lär ja inet veta eftersom ja sov då va. Daaah !
Lever din mormor? Ja
Har du varit med på TV? Ja, med dansen
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? kissa
Använder du morgonrock? nej
Är du en Besserwisser? Ibland
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? nej, sån klumpig. öeee sicken fråga
Beskriv din humor: hipphipp, Maria, Torr men inte för torr

hi oh hoy

sikken dag, helt slö. Och så jäävla pissed sur på den jävla musikalen. Orkar inte mer
Och orkar inte tjatet. bla bla blaaaa !!
Skulle dansat fridans idag men e lite sjuk så vågar inte ifall ja skulle bli sjukare till barncancergalan och Workshopen. Ah nej de får ja inte bli. Blev precis frågad om ja ville hänga med till Cardinal 18 till helgen?
Whaaaat, Cardinal 18 lixom. Finns inte. men jodå. Kanske blir de då då. Och film me nina, Louise och Maria på lördan.
- Sluta nu Terese din ekonimi du vet.
- ja men va faan ja älskar ute livet!
man lever bara en gång så vadå ! + att det är inte Cardinal 18 varje dag.
Kommer de komma folk, kanske bara jag & Aleks som e hyber :P hahaha .
Ska beställa kläder imorgon. Och mina smycken har kommit. Kan ha nytt på Fredag .
Menat att jag ska gå.
Men är inte smyckena fina så vill gud inte att jag ska ut ! E inte religiös endå. Troende gör en bara korkad!

Så coolt ska dans i hög klackat till X tina - Candyman . Hoppas de funkar bara och så.
Vore inte så trevligt att bryta klacken på scenen. Får öva framför spegeln.
Mååååste bröja jobba. Mitt liv e helt pankt. Får börja råna banker eller något.

Sååå nu ska ja klippa av mina naglar. riktigt hemska. och har bara vissa kvar.
Äntligen kan jag måla dem i alla färger :D
åh fuck tandställning, sår i hela munnen, Skaffa de ALDRIG! lova ?

Jag älskar dig Maria, riktigt tomt utan dig i skolan ida. Kom imorgon. lär inte överleva skoldagen annars

112904-106


Lindsay Lohan för hon e sååååååå snygg

ingen fantasi


Okej, går dagen kunde inte bli bättre.
varför är man alltid stressad fast att man inte är de egentligen? skulle ta 7:an in till stan igår
den gick 27. Pratade och fotade lite utan att ha nån som helst koll på tiden.
Men när jag slängde blicken på mobilen insåg jag att klockan var 25.
Fick kuuuuuta. Jaja men vi
hann med bussen.Sen gick vi till Micks boende område.
Lämnade Aleks väska, och ringde tjejen på Gina. Svarade först inte. Paniiik.
Men sen kom vi upp på festen. riiktigt roligt. Mycket bättre än våra fjoll fester. Efter att vi fått lite av varje.
Haha köket och shot Aleks. Haha de va riktigt kul och alla va as trevliga.

Biljetten varade bara från 11-12 så va tvungen till att dra alldeles för tidigt från festen.
Kollade modevisningen på Arom. Jätte bra jobbat. Men böst va lätt linn med sin show ass¨å.
Fick en ros av min nätkusin, dansade med Natta, Louise, Sara och Aleks & Aleks bjöd på cider.
Du e underbar gumman. Du & Anna är lätt mina bästa partypinglor.

Kvällen va helt perfekt. Och avslutades med att Fredde mötte mig halvvägs. Älskar när jag ser dig älslking. Blir helt lycklig av dig. Du är bäst! Älskar dig

Tack för en kanon kväll Aleks ♥

Lördag med Aleksandra


Jahupp idag blir de partajj med gina tricot brudarna. blir säkert bra. Aleksandras kontakter.
Kände mig krasslig innan idag men nu e de bättre. Tycker synd om Maria som är sjuk :(
Hela nästa vecka vi längtat efter ju.
Va på Väla med Aleks idag . köpte smycke på glitter för 150:- som egentligen skulle ha blivit 750:- utan REA. hahha sicket
KAAAAAP!
Fick en glass gratis för mitt kort inte funka ! Ikväll ska jag ha min skjorta som ja köpte i Thailand och inte använt än.
Ska till Arom och kolla modevisning. Hejja Linns projektarbete.
Saknar min Fredde.

Igår va jag i Rydebäck med Natalie hos Sangan. Fredde va ju där såklart ♥
Hittade nya technolåtar på hans data som ja bara måste ladda ner nu.
Och om de é olagligt ! Nej nus ka ja damsuga upp mina dammtussar på mitt rum.

Bara 2 veckor kvar till sportlov

saknar dig Anna


112904-105

im just more

Look beyond my face and love me. I'm not the good girl you should know. 
There was a time when I thought of you. There was a time when you thought of me.
Look in my eyes and say you love me. Look in my eyes and say you want me.
I'm just more, Your love only had time for me at night
Your love had no time for me inside I've had enough time to think it over
I've had enough time to decide And I say There's another word for love
There's another word I'm just more than you can see, obviously.
I'm just more It's too late to look beyond. It's too late to darn my socks.
I left my shoes left you behind. Ran barefooted through the crowd.
There's another word for love. There's another word Of course.
I'm just more than you can see, obviously. It's too late to look beyond.
It's too late to darn my socks. I left my shoes left you behind.
Ran barefooted through the crowd. I'm just more
I've had enough time to think it over, I've had enouth to decide


There's another word for love...

balkänningsfeber

balklänning, balklänning, får panik det är närmare än va man tror.
och ja har inte ens lämnat in mitt tyg till en sömerska än. :/
Alldeles för stressigt. Man e egentligen inte redo för att ta studenten än.
Va ska ja ha för färg ? modell ? har kollat på internet nu i evigheter.
Kommit fram till bara lite. student 2007. haha . i love it !

Enjoy