meh fredan är endå den dagen som känns bäst

Det var länge sen jag va så här trött i kroppen, har slitit som ett djur på jobbet heela veckan. hade ltt kunnat lägga mig ner och somnat nu på  sekunder. Skulle vilja göra någit idag med, men hade inte pallat, och lägenheten har i kras, total bombadering! måste städa allt, men imorgon ska allt in.
Har skaffat mig ett nytt favorit choklad, 70% kakao. Köpte med 98% sist, herre gud så äckligt det var, smakade kakao!  Jahapp nu sk aman slita med lådor upp till trtedje våningen, ingen hiss. skönt , skönt för bisepsen! Man ska inte klaga . . Jo jag hade visst grått i mitt rum, va fan kan mnköra med för färger till gråa väggar? Inte snyggt!

image540


va snygg klänningen, eller va sa du ?

image539

ta dig i kragen!

öeee... guud så mycket myggan suger, inte ens några roliga skämt, skojar om HIV mannen och sånt
- ahh ! jag låg med honom jag har HIV, svimmar och sånt, fattar inte var tv hittar sin humor idag asså, och var har Big Brother tagit vägen, var det ett år sen sist eller var det två? Marie Picasso är ju tillbaka från det förflutna, BRAVO! bra start på nya livet, sjunger som en ängel. Hejja hon med! har en massa favoriter i årets IDOL. Men Amanda är ju makalös! Snacka omtalang . . Och en sak till Top Model Sverige, sååå störig bonne hon som inte ville klippa håret, herre guud varför går man med i tiop model om hon inte vill klippa håret, hon ville vara så naturlig som vanlit ^^ hha går nog när man e model, då e man så onaturlig som möjligt. Påtala om onatuligt och så kollade jag i månadens tidning BILD hänt, en va freddes 27 inköpta tidningar för denna månden. Dem hade somat in en bild på Tom cruise öra och ritat dit två svarta fläckar på paint typ och skrivit , tom har finnar i öronen som rubrik, asså orka läsa! så onödigt, precis om om det var sant, eh va fan ska vi lägga in på sida 29, ja vi ritar finnar i toms öron! Jippi vilken ide, eller inte!

Nu måste jag snart ta tag i rocken och köpa mig en ring till naveln, kan inte ha denna förjävliga halva staven i naveln, kostade i och försej bara 80:- typ i barcelona, men vafan hur länge varade den, plus att den rosta efter 3 dushar typ. sitter här nu i min ensamhet & väntar på att fredde ska komma hem från jobbet. Efter en underbar kväll med tjejerna på MEZO, fick bli det, vi har ju inte så mycket att välja på här i Helsingborg, men det vi har det duger. Den här helgen blir det ingen utgång för min del. efter  8 veckors stam kund på TIVOLI. men nästa igen blir det TEMPEL med miir och aleks. vi har fått en ny partypingla i vårt medlemskap! hihi. Vad vore jag utan er & carro förståss! Jo på mezo diskuterades det en hel del om maskerad dräkter, typ falukorv, binda, svamp och sånt, kanske planerar en haloween fest, who knows. flyttar om mindre än 24 timar, äntligen! kan knappt bärja mig.

Va fan hela veckan på jobbet har varit som en helg, hur mycket folk, stress och att göra som helst.. Blir tokig. imorgon kommer det att bli jävlingt coh efter man slutat är slitandet inte slut inte, då ska det bäras låder upp till 3:e våningen, nej hiss nej det finns det ingen.. älskling kom nuuuu .... IM so lonely ♥
Så trtt jag är på alla likadana fråger på TH, - meh va det inte halva priset på denna? JO det dras i kassan. Det är svårt att inte vara otrevligt när man hör fågan 100 gånger, MINST om dagen. buuu the way, I love TASTY!


image538

heja amanda !



jag älskar dig

image535

söndag

vaknade 10.00 av att jag kände mig helt lost och ensam i sängen, vilket visade sig vara för att fredde var på jobbet, stackarn, en söndag och bussen gick bara en gång i timmen. ringde mamma som lovat och till frukost blev det fattiga riddare med mjölk och ägg, veeeet att man inte ska ha mjölk, men trodde på mammas ord ju, fast fick bekräftat av maria och carro att det inte ingick i ingredienserna, tyckte väl att dem va ganska degiga! men lite strösocker gjorde susen.. Vid 12 tiden hämtade mamma, nesrin och ida upp mig på baksidan vid parkeringen. Mot IKEA , handlade för  800:- till mitt nya rum, och det är långt ifrån färdighandlat, faaan! pengar hit och dit! Men det var fina saker. Sen gick vi vidare på Väla handlade nya silverörhänge, har kommit på att jag nog är nickelalärgiker. Fuck! Efter en sväng om på väla åkte vi hem till Fredde, forrtfarande ingen hemma. men det var bara en snabb sväng om.


Tills Carro ringde och sa att bussen va på knutan 5 över. Där Maria, och Aleks också skulle vänta. Vad ska vi göra? Lost ännu en gång. Jaja det fick bli Väla igen... Skulle ju inte köpa något men det blev en tröja på BIK BOK endån, fast den var ju endå på REAN. Klokt av mig vågade inte tittade på dem riktiga priserna tack vare IKEA köpen. Snart flyttar vi, På Fredag 15.00 är nycklarna våra. VÅRA, äntligen flyttar mamsen från den fruktansvärda hålan. Det har verkligen varit en mardröm. Tack vare pappa slapp vi hyra film, så nu tittar vi på Lucky you hemma hos Maria, men den e så jääävla dålig, förlåt men den är verkligen fruktansvärd. Handlar typ bara om poker, se den inte!

I Fredes vad det utgång ännu en gång, typ 8:e helgen i rad. Cardinal, fick det bli tack vare aleks biljetter. Förfesten hölls hemma hos maria. Jaja men man vet ju inte hur många lördagar till man är ledig. I veckan åker dem till köpenhamn, jag är inte ledig så kan tyvärr inte hänga med och slösa pengar, fast att en go lön kommer in på kontot på tisdag. Äntligen ska jag till tändläkaren igen hoppas jag får ta av den näst gång, annars kommer jag fan ta av den sjäv !!



västerås o7

image526

tempel

image525

älsklingen

image524

på väg till Landskrona, ingen aning om vad vi gjorde där!!

image522

image523

Fredan


¢¾

tors

image501 idag var jag tvungen att byta till en annan, fick bli fish food

tempel

image500

rihanna - cry


ge mig

image498


image499

Söndag

såja, då va shoppingturen på väla slut för dagen. Handalde faktiskt inte mcyket idag. tittade efter jackor, både jag och alkes, fanns en hel del men inte som fall mig smaken. Handlade en grå halsduk , svarta legins och ett par vanliga svarta ploppar till öronen. Va nära på att köpa fyrklövret till mitt armband. Men gjorde det inte! Aleks höllt ju på att somna i varenda jävla butik vi gick in i. Har sovit för mycket . . Alltså jag har inte hittat ett endaste par vinterskor som jag verkligen gillar, e de fel påmig eller på kollektionen. Imorgon är det jobb som gäller igen, känne rinte att jag fått ut nog av min ledighet. Är vrååål hungrig och fredde kommer inte  hem förrens om två timmar så jag känner att jag måste köpa en baguett på 7eleven , idag IGEN . . well well ..
 image497

the weekend babe

i fredes var det födelsedagsfest hos aleksandra, image495
trevligt, trevligt, men jag skulel jobba dagen efter och var förkyld så det blev inte så mycket partajj för mig, men aleksandra festade ju för oss alla :D haha! Hittade en massa massa bra låtar på hennes data so jag bar måste, måste ladda ner nu. Äntligen när jag är en sväng om hos pappa. Iallafall efter vi varit hos aleksandra gcik vi till TEMPEL, det var helt okej. men gick hem ganska med tiden, efter som jag skulle jobba kl. 9 på lördag i och med det var invigning på GA, och ja de var det verkligen, hassan sprang runder men 100 balonger hela dagen jag stod vid gratis glassen där det var KAOS.  Alla på Th sprang runt med skit stora balonger för dem skulle synas, så roligt det var och hassan kuta runder med flaggor och gatis nötter. Självklart när det är gratis glass tror alla att allt är gratis. Är allt gratis idag ? Nej vi ska inte stänga ner din idiot. Hatra sånna kunder. Idag är man ledig, en söndag va fan ska man göra då. igår kollade jag film med Aleks riktigt dålig, sen såg vi derailed IGEN hha . nus ka jag logga och ka in till stan igen  Idag blir det en tur på Väla, med aleks.

Ursäkta mitt ego, men hittade en grej på kameran med extra röd nyans, blev ganksa coolt,

min favoritmat just nu!

image494

"nyår"

          

Lördag

Igår när jag slutade jobbet, sprang jag snabbt som sören till friskis för att hinna svettas av mig lite. Meen halvägs får jag ett samtal av maria, att dem stänger kvart i för det är fredag. Vilket innebär en halvtimmes tid, Åh jävlar! ringer mamma och ber henne hämta mig för en tripp till familja. Vad fann jag. Jo en klocka. Varför har jag inte köpt det tidiagre, och bäst av allt, det var Halva priset! Sen återvände jag "hem" ... För att fixas lite innan tivoli, utgång . . Aleksandra kom sent. Och ja vann bluffen , because im the best! och bara ett litet tag efter bar det av till tivoli.
Det var kul som vanlligt, lite mysko folk bara så vi drog hem vid halt tre, tidigare än vanligt inte sant? Snart är det din födelsedag aleks, imorgon blir du ett år rynkigare. och snart e vi allihopa halvägs till 40.

Vaknade konstigt nog 9 i morse. satt och kolla tv och åt tunnbröd med majonääs... mm va gott det var! Nu väntar jag på aleks, ska till väla och ikväll ska vi nog och fika nånstans, helst alla 4 ! OM det går för sig. Nästa helg är det partii partii hos aleksandra ♥

Tirren