ohhh
Åhhh we will rock you va amazing. Alla borde gå och se den!Hade rysningar genom hela musikalen! Nu väntar jag på att klockan ska slå hel så jag kan ta mig ner till tbanan, för att åka hem. är inte så taggad på en 6 timmars resa hem. Blir skönt att komma fram! Har bombat datan med desperate housewives. Är galen i den serien kan inte slita mig!


Give me more friday´s

Älskar den nya ketshup reklamen, ketchup, ketchup! Da tatattaat ta ta... Denna veckan har vi haft pardans (tango) med killarna på skolan och tjejer från bara vår klass. Så de fanns en kille för alla. Är i inprincip första gången jag fått dansa par med en kille. Eftersom vår klass inte äger nån kille. Fast i februari kommer vår Simen tillbaka. Det har varit så himla roligt! Annars har vi jobbat på somvanligt. Har varit en hård vecka är helt slut i kroppen precis som jag är alla andra fredagar!
I torsdes var vi & såg la la la human steps. Blev väldigt inspirerad dem första 45 minuter, dem sista minuterna höll jag på att somna. Idag har jag gått runt på stan desperat efter att köpa något nytt plagg till att ha på mig imorgon, men hittade inget! Hatar REAN de finns bara skit ju! In med vårgrejerna nu! Sitter här och väntar på Lisa nu, som ska komma från jobb snart. Vi ska på coop & handla godis & ha filmkväll så länge vi kan va vakna. Imorgon ska jag jobba sen möta mina vänner på jobb. Ska sätta oss och äta sen ska vi hem till Joanne för födelsedagsfest, blir sleeppover där. Är så taggad! På söndag blir de jobb igen. blää! Har börjat öva till VM veckan nu. Kommer bli så kul den veckan, längtar så mycket! Lite spänt att 10 tusentals människor kommer att titta på de på tv när det är LIVE. För övrigt så har jag & några i klassen börjat planera en lite tripp i sommar! Spännande.

la la la human stepsIgår fick vi se lalala human steps. Ett danskompani från canada. Klassisk/modern föreställning på tåspets.


Söndag

Godmorgon, idag har jag varit hemma i en vecka från Thailand. Tiden går verkligen fort! I fredags var det bal. Skolan hade hyrt en jätte fin byggnad på akerbrygge. Det var verkligen jätte fint. Kändes som att man var på bröllop. Först kom vi in vid långa trappor med röda mattor som man fick gå upp för. Kändes som i en film. Sen kom vi in i en stor sal, den vi står i nedan på fotot. Där fick vi försdrinkar och minglade lite. Alla va så otroligt fina i sina balklänningar. Jag hade på mig en beige klänning som jag köpte när jag va i Thailand.
Sen fick vi komma in i en annan stor sal, in i den dörren man ser bakom oss på bilden. Där var runda stora bord uppdukade, Servitörerna stod uppraddade längst scenen, det var live musik & stora kristallkronor i talket. Gud va fint de va. Till förrätt fick vi nån lax mad sallad, till huvudrätt var det lamm, kokt potatis och tillbehöver. Det var ett par tal också, hyllning till Tjejerna på skolan som Jonas höll och hyllning till våra killar på skolan som Charlotte höll. De va verkligen två riktigt bra tal.
Sen blev de kaffe och chocklad, sen satte live orkestern igång och spela musik så dansade vi engelsk vals, winervals, cha cha och swing resten av kvällen. De va en super kväll!
onsdag

Och jag drog inte mitt bagage från centralen hem. Bar de till tåget. Kom på tåget & fick köpt et nytt månadskort. Men från hållplatsen hem va de omöjligt att dra resväksna, den va såå otroligt tung och hjulen rullade inte för att de va så mycket snö. I andra handen hade jag savannah och en ryggsäck på de. Asså jag ville bara ställa mig och gråta där jag stod va så hungrig och trött & ingen frågade om dem kunde hjälpa mig. Mitt i korsningen kom en taxi. Jag tog den upp för backen och vet ni va de kostade 139:- HERRE GUUUUD! Men jag brydde mig inte jag skulle ta taxi för jag hade svimmat på vägen annars. De va värt de!
Igår va jag hemma själv, Madel tog flyget ikväll och är här vilken sekund som helst, Lisa kommer till helgen. Imorgon ska vi fortsätta med baalroom dance som alla ska kunna till Nyårsbalen som är på Fredag!
Imorgon ska jag jobba! På lördag blir de partajj sen bal med wienervals som hela skolan håller på att lära sig nu. Haha! De blir bättre och bättre.

på bussen

Sitter på bussen mot Oslo nu. Alltid lika mysigt att åka med bussen. Har kommit nästan halvvägs nu. Körde precis från Göteborg. Och som alltid vaknar Savannah till när folk börjar klä på sig och hoppa av i Göteborg. Så söt! Annars har hon bara sovit i mitt knä hela resan.
Ska bli riktigt skönt att komma hem till Oslo nu, komma igång med skolan, komma hem till sitt igen. De hade gärna fått vara sommar här hemma bara. Fick gjort så mycket igår. somnade kl 8 helt utslagna både jag och Fredde. Har inte riktigt 100% vänt på dygnet än. Hoppas jag får gjort de idag när jag ska upp i skolan imorgon och job på torsdag. Sitter och ser på desperate housewives på bussen, är på slutet av säsong. Riktigt bra e de. Kan inte fatta att jag inte sett på de tidigare. Ser inte fram emot att bära mina bagage från centralstationen till lägenheten kan jag säga..

Hemma i helsingborg

Heej kylan.
Igår landade jag & Fredde i köpenhamn. Där stod Freddes pappa och väntade på oss. Körde oss hem och allt. Väldigt skönt efter en 12 timmars resa. Sen kom vi hem. De första jag gjorde va och slänga mig i sängen. Sängarna i Thailnd har varot stenhårda. Som att sova på marmor golv ungefär fast med lakan och täcke.  Har sovit skönare kan jag säga. Sen åkte jg och hämtade min kise som jag har fått passad nu när jag varit i Thailand. Sen avr vi ute och åt med Freddes föräldrar och vd 8 tide kom Carro en stund förbi och prata om allt möjligt och såg på bilder från Thailand.
Åh fina Thailand, saknar de!


update

hellu.
Nu har vi varit i Pattaya i 4 dagar. Har farit och flängt bland alla hotell här och försökt hitta rum. Dumma som vi va hade vi inte förbokathotell n runt dyårsdagarna och allt va fullbokat. Blev hur bra somhelst i slutänden. Fick hotell 50 m från stranden med takterass mot havet. Idag har vi solat och badat på takterassen och stekt på den sista brännan. Kl e 6 på kvällen här nu. Om 3 timmar kommer en bil coh hämtar oss och kör oss till flygplatsen, till flyget som går inatt hem mot Sverige! Tack för den här tiden Thailand, har haft de underbart!
Då ska man hem till minusgraderna..

lite bilder från pattaya


jag & mamma på vårt första hotell i pattaya


Såhär nära bor vi stranden


Pattaya


Beecheen


Oliver på scooter
takterrassen på hotellet


Ida i poolen