Här kommer ett par bilder av alla 100 tals foton som vi tagit!

image1309
fredrik i poolen

image1310
Jag trixar, haha , på hotellet

image1311
Jag & Fredde på båtresan

image1312
Turky

image1313
Jag på båten!

image1314
I baren på hotellet "stammisar"

image1315
Marmaris 20 m från hotellet

image1316
På stranden på Ichmeler

image1317
Glässar vid poolen

image1318
den äckliga frukosten som vi var tvungna att äta varje morgon

image1319
Apollo bild ?

marmaris

jaha då va man hemma i sverige igen, kom hem ca 3 inatt. Det ä'r så skönt att komma hem när man varit borta ett tag, borta bra men hemma bäst, det är verkligen så. för er som frågat så var jag med min pojkvän i turkiet - Marmaris. Det var hur stort som helst där shopping i stora lass, barer och resturanger fanns det fullt fullt av. Kan verkligen rekomendera er att åka dit , jätte mysigt. Vi åkte på en båtur också en dag för 25 lire vilket motsvarar 125 sv kronor. Då ingick allt mat, och solstol på båten, allt så fick man bada i helt klart blått vatten, jätte mysigt var det verkligen.

hoteller Candan apart
, va sisådär i rummen, dem var jätte små och inte särskilt fina, sängarna va skit fick sova med sånna stickiga filtar ush, då ville man bara hem och ligga i sin egen. men poolen , personalen, puben va helt underbart på hotellet.
Sen var havet inte alls fin vattnet var jätte skitigt men bara 3 km längst stranden kunde man gå till ichmeler och där var vattnet som hemma ungefär.
restaurangerna var riktigt till turisterna så det fanns nästan ingen alls turkisk mat vilket jag tyckte var väldigt dåligt. men det är ju skit bra sörvis och helt underbar personal.
shoppingen finns det hur mycket som helst av, men inget som fall mig smaken, massa dolce&gabbana linnen och sånt nike skor och sånt, men jag behövde ju inget sånt så jag shoppade istället två jätte fina badlakan och en fotlänk, Turkiet är ju känt för sitt guld & silver.


Borta bra men hemma bäst

hemma igen !

image1308

Avgång

Så nu har vi packat klart, ätat frukost, och kört och lämnat mammas bil på lagning nu ör det bara en hlavtimme kvar till pappa ska komma coh hämta oss med bilen och köra oss till knutpunkten där vi ska ta båten över till helsingör och sen tåget vidare till köpenhamn som stannar precis utanför flygplatsen, jag är helt nojjig rädd för att det ska bli något fel vid incheckningen eller ngt. Men det löser sig väl säkert, första resan utan föräldrar! Planet lyfter 16.30 så vi är väl framme i Turkiet runt 8 tiden ikväll sen ska vi åka någon buss till hotellet också som tar ngn timme. så vi är framme i natt någon gång. Men imorgon bitti ligger jag och glassar vid stranden, ska bliii sååå skönt. Kommer förmodligen inte kunna blogga när jag är där nere, men när jag kommer hem så har jga en massa att berätta och en massa bilder så stanna kvar :)

Ha d så bra mina läsare !♥
image1324

Endast idag

ja nu är det knappt en dag kvar, idag har jag en massa att gör ska bla.
- Växla pengar
- Köpa biljett till Köpenhamn flygplats
- Träna på mitt solo och spela in det
- Ansökningen ska skicka till BA Umeå
- Till maxi handla tdningar och käk som jag kan ha på flyget
- Till fredde och hjälpa han med att stryka och packa


Jag ska hälsa på aleks inom Gina också och säga hejdå en sista gång för när jag kommer hem är hon i Milano hos Carro och sen på fredagen 6/6 åker jag & maria till Stockholm. Så vi hinner inet ses särklit mycket. Sen träffar jag ju maria på träningen för sista ggn på ett tag där med. 2 veckor är länge faktikst. imorgon åker jag & älsklingen här ifrån kl 11.30 mot köpenhamn vårt flyg går 16.30 så man måste ju vara där i god tid. Sen är vi framme på hotellet i och för sig på natten, lite jobbigt kanske, mendå får man sova ut coh så har man en hel dag framför sig , tänk att om 2 dagar är jag i Turkiet. Oh ! det ska bli så skönt. Första dagen ska jag på turkiskt bad, ska lura Fredde med mig, så får man bortskrubbat all död hy, så kan man sola på nytt  sen. plus att det är jätte bar för kroppen. Ohh va vi ska njuta! bloggar en sista gång ikväll, sen synes vi när jag kommit hem igen. Måste finnas en massa bättre i Turkiet än att sitta vid en dator !


Disco skolor

Det var ngn som skrev en komentar till mig om disco skolor, för att er som är intresserande denna sidan en jätte bra hemsida där står alla danskolor som är med i SDR och har disco med. i göteborg är det dindanskola.se som gäller det är den danskolan som är med på tävlingar och representerar Göteborg. Hoppas du hittar de! Tveka inte på att börja för det är sååå jäkla kul :)

Puss & kram

Godmorgon mina morgontuppar

Så idag har jag vaknat med morgon tuppen igen, är helt extas över allt som kommer att hända dem närmaste dagarna. Tack för alla komentarerna på förra inlägget, var kul att några skrev i alla fall.. Det va jätte kul att se vilka läsare man har från hela sverige också, va många som själva också va dansare. så roligt! Idag ska jag och mamma tvätta 11-16 alla täcken och kuddar i lägenheten, man ska visst göra det ibland, så har jag lärt mig de också. Men samtidigt ska jag vara med aleks, tänkte vi skulle lägga oss ute på gräset och sola idag så jag får lite grund innan turkiet, solarium sol och riktig är ju inte alls samma sak. Det stämmer inte att man kan sola solarium 3 ggr innan man åker utomlands så man får grundfärg, det har jag läst är en myt. Så jag har slutat med den taktiken. Sen kan alla också bränna sig till och med en nigress, tycker det är så irreterande när folk går runt & skryter med att dem aldirg bränner sig eller kommer göra de, för alla gör det och bränner man skinnet tar det upp till 9 månader för de brännskadade skinnet att reparera sig. ja slutpratat om det , har ni lärt er ngt nytt idag också.
Ska vara bättre på att ha med mig kameran nu idag har varit dålig med det på senaste. Det är ju himla mycket roligare att se bilder i inlägget också under dagens gång. men ni får ha en bra solig dag, för de ska jag ha i alla fall.

image1306


Framkallning på SIBA.se

nu har jag fått tummara ur röven och ska göra ett album om studenten som jag skulle ha gjort för ca 1 år sedan, alla har gjort det utom jag . så jag gick in på sibas hemsida och skulle beställa. kostade 99:- / foto. Men så visste jag inte att man skulle vara medlem, så fick göra om hela uppladnningen typ 2 ggr och datan laggade och sånt. riktigt irreterande. sen när jag postat dem coh trodde dem skulle vara klara om 1 timme typ står det upp till 7 dagars väntetid.jäätte jobbigt så min mamma får åka och hämta det på siba nästa vecka när jag är i Turkiet, blev lite jobbigt jag som ville fixa med albumet idag. Nu ska jag käka tonfisk sallad sen ska jag åka med Maria till Väla, ska absolut inte spendera mina pengar på ngt, fattar inte vart alla mina andra tagit vägen. ikväll ska jag va med fredde.

Jo jag har tänkt på de, vilka alla mina läsare e, för det är knappt ngn som kommentera men så har man några hundra som är inne varje dag endå. skulle vara kul om ni berättade vilka ni var, bara lite om er själv aohc typ vad ni heter. Ha en bra dag mina kära läsare ♥

 image1306
(På bilden har jag mitt kastanjevatten och mitt nya läppglans från loreál, för er som ville ha bild på de)

Allt bara släpper

Så nu har jag bokat buss upp till sthlm det blev 326:- dit, det är inte så farligt det billigaste man kan få så vi åker 10.55 och är framme 18.00 i sthlm. Jobbig resa men jag måste tänka ekonomiskt, maria ska ju också med så det blir gött! Skönt att det är betalt och klart. Nu är SM i disco och Bounce Summer camp också betalat. skönt att ha allting överstökat! Sitter och tänkre på vad jag ska hitta på för ngt skoj idag. måste nog spela in mitt solo till BA i Umeå som jag skulle skicka upp till dem och sen är jag klar med min CV till dem också, bara filmningen kvar! Ohh.. Nu ska jag bara posta ansökningen till BA i sthlm.  och hämta en resväska hos pappa. på Fredag åker jag och Fredde här ifrån vid 12 tiden. Nu ska jag hoppa in i dushen , sen vet jag inte vart jag ska ta vägen :) hi hi kommer väl på ngt under dagen! Imogon ska jag iallafall va med Aleksandra hela dan ♥

image1306



Avgudar denna discodräkten!

planering för fullt

så nu har jag bestämt mig med resorna till shlm och vad som ska hända där..

15/5 Skicka in min ansökan till Umeå balettakademmin även till Stockholms
16/5-31/5 turkiet
6/6 åka upp till Stockholm
7/6 SM disco i Hovet
8/6 Audition till Amras danslinje
14/6-18/6 Bounce Summer camp
5/6 Audition till Balettakademin Sthlm

image1306

Bounce summer Camp

weei nu har jag betalat bounce summer camp det blev första veckan 14/6-18/6 hh/jazz 2. Såå kul det ska bli snart åker jag till turkiet och därefter till stokcholm, kan det bli bättre ...

image1304

Platser som är kvar och priser finns på deras hemsida
Bounce

image1306

oh jag älskar sommar

dagen började med att jag cyklade till Rusta med pappa för att köpa en vattenkokare oc ett stryk järn som det var rea på och två gråa mattos till mitt rum som kostade 39:- styck.  Sen cyklade vi vidare ner till stan jag handlade 2 klänningar på Gina och ett par legins. tänkte på till turkiet så nu har jag massvis med klänningar. Som tur var blev jag klar med shoppingen när aleksandras lunch började så hon hänkade på mig och pappsen till Bomb, så käkade vi lunch där, sen va jag på Danshuset och anmälde mig till Sm, ska betala de idag!

Hörde från lille Elin att Peter vann singel IM, grattis grattis! viss 4 tiden blev det jätte jätte klatt så vi cyklade hemåt igen , ohc nu e ja hemma ska köra oliver till Väla han ska köpa ngt spel sen ska jga träffa min älskling, vi ska mysa hela dagen lång..

image1302
dagens ; allt är från Gina

image1303
Från Rea hörnan på Gina Tricot

image1306

3 dagar kvar

Vet att jag är lite sen med att uppdatera. Men jag har varit hos min älskade Fredde & han får spel så fort jag sätter mig vid datorn, sen har jag ju jobbat hela helgen och då blir det ju lite svårt att uppdatera. Idag har jag och älsklingen 5 år så jag ska umgås med honom effter han slutat jobb, men vi firar ju det redan med att åka till Turkiet på Fredag! Det ska bli så roligt och jag har fullt upp med att tänka vad jag ska packa med mig.

Idag ska jag skicka min ansökningar till dansutbildningarna , köpa biljett till köpenhamn på fredag & sthlm som jag ska åka till när jag kommit hem från Resan, sen ska jag betala bounce summer camp. kostade 1700:- för 5 dagar, svinit med pengar men dagarna kommer att vara värt vartenda öre, de vet jag! Nej nu ska jag till Maxi och hämta mitt läppglans som jag beställt för ngn vecka sen från yves rouge, sen ska ja in till stan och kolla lite på Gina dem ska ha jätte mycket REA idag. Får se om ja kommer hem med ngt fint idag dådå.

Här kommer lite bilder från i Lördes!

image1300
Jag & Naomi i hennes lägenhet


image1301
Jag & maria ♥

image1306

Lördag

jobbade till kl 4 idag också. sen skyndade jag mig hem la cher i cykelkorgen coh cyklade ner till Gröningen där Maria & Naomi väntade, i och för sig så hade dem legat där hela dagen coh jag va lite sen på de, fick träffa min älskade Fredde också i allafall så bara efter knappt 45 minuter cyklade jag hem igen, nu är jag ny dushat cohs tår i kris, igeen.. om vad jag ska ha på mig ikväll, det är så tråkigt man är alltid svart när man ska ut, varför e de så. svart passar till allt eller!? Sen ska jag köra till Naomi , det blir party al night long med girlsen, sen blir det Tivoli.

image1299

danstävling i Ga hallen på söndag

imorgon är det jobb & efter det ska jag till Sabbe som har inflyttningsfest sen ska jag sova hos Aleksandra. och på lördag är det jobb igen sen blir det för fest hos stoffes kompisar sen Tivoli, på söndag händer inte ett skit somvanligt, jo jag jobbar och det är danstväling i GA hallen. Så missa inte det, där kommer krylla av duktiga dansare. nu ska jag försöka somna om, mamsen ska sova i mitt rum idag, man blir aldrig för gammal för det! ♥

image1306


Ge mig en sömntablett , någon ?

Varför är min kropp helt slut, hela jag är det men jag kan endå inte somna, det är så jobbigt har varit så nu i några dagar, och det är inte för att jag inte somnar med Fredde det är någonting annat. Jag tror att det är för mycket som snurrar runt i mitt huvut just nu & det är jätte jobbigt, alla olika datum , olika resorter, om man gör rätt eller fel, vad man ska välja och chansa på. Åhh va allt snurra, det är jobbigare än jag trodde det skulle vara. Hjälp mig! Jag kan inte bestämma mig för om jag ska söka in till sway´s danskola, den verkar lite skum och inte csn berättigad , hur tar man lån för en kurs då. Just nu ligger Balettakademin Umeå högst upp på listan, men imorgon är det säkert något annat. Det slår jag vad om. och mitt på allt detta har en förkylning satt sig, jag blir gaalen! jag har inte tid med att bli sjuk. Nästa vecka ska jag boka biljett till sthlm, skicka alla ansökningar , skriva en CV och en massa massa annat , och alla dagar bara rinner ur ens händer man kan varken stoppa de eller minnas var dem tagit vägen. Det måste vara den här åldern efter studentkrisen som får en att tänka på så mycket. Man vill så gärna lyckas, vad det än är så vill man ju de, vem vill intte ha framgång lixom & varför är man ute i sista minuten! Gaah, ni ser det är heelt omöjligt att somna, alt detta bara flyger runder som irreterade fluger på morgonen. Och jag får inte död på dem jävla flugorna hur mycket jag än fixar & donar. Gud vare mig när det här är över!

image1295

Tuuurkiiet

image1298

1 vecka & 1 dag kvar
Gaaah, jag blir galen ! <3
image1295

guud va jag vill läsa denna boken

image1297


Min bästa väns dotter


Dorothy Koomson

Min bästa väns dotter är en berättelse om det stora sveket - och den största kärleken.

Kamryn Matika och Adele Brannon var bästa vänner och trodde inte att något i världen skulle kunna komma emellan dem. Tills Adele gjorde det otänkbara och låg med Kamryns stora kärlek, Nate. Som om inte det skulle vara nog blev hon gravid och födde hans barn. När Kamryn får reda på sanningen, två månader före sitt bröllop, bestämmer hon sig för att aldrig träffa någon av dem igen. På ett ögonblick mister hon de två viktigaste människorna i sitt liv.
Den eviga vänskapen är över och Kamryn flyr från London till Leeds för att försöka skapa sig ett nytt liv på egen hand.
Några år senare landar plötsligt ett brev på dörrmattan som berättar att Adele är döende. Hon håller på att förlora kampen mot sin leukemi och vill att hennes bästa vän ska adoptera den nu femåriga dottern, Tegan.
Ännu en gång ställs Kamryns liv på ända. Adele - hennes själsfrände - kommer att dö. Och hon själv, som bestämt sig för att aldrig någonsin skaffa några barn, måste kanske bli mamma.
Så börjar hennes livs svåraste resa. En resa mot ansvar och insikt, förståelse och förlåtelse, men framför allt mot den stora kärleken.

image1295

löpning på gröningen

hej du anonym , märket på mitt kastanjevatten har jag ingen aning om vilket det är, det står inget , vet inte om det ens finns olika jag har bara sett samma överallt.

idag har jag och miir tränat hårtträning. Vi sprang först en timme längst gröningen, sen kom vi in på friskis & strechade , sen köde vi dansen, sen blev jag helt skakis, jätte obehagligt, ush så vi åkte hem vid halv nio tiden. Jag ska va med på SM tävlingen i hovet i och med att det var en lördag och inte en söndag som jag trodde från början, vilket jag är jätte jätte jätte glad över. weeii! jag är ju endå redan uppe i stockholm då ju. Jätte bra för min del. nu känner jag mig helt slö i hela kroppen, mitt hjärta vill att jag ska köra hem till fredde och somna där men hela min kropp vägrar och jag känner värken i mina benhinner vädigt mycket redan, kan tänka mig hur det kommer bulta & ha sig imorgon. natti natti mina kära läsare! ♥


image1295

Asian cock, pass fotografering i stan

så nu har jag och maria varit i stan hela dagen, jag har fått gjort en massa, har varit inne på ticket och frågat om vår biljett till turkiet om vi åker på samma, vilket vi gjorde & det känns väldigt konstigt. men men så var det iallafall. och sen har jag fotat sånna passfoto på knutan , 4 st för 70 kr, de e helt jukt dyrt och så blir dem skiiit fula. man va tvungen att ha sånna till ansökningarna. jääte jobbigt att slänga pengar på. Sen åt vi på asian cock. maria bjöd det var jätte gott, bufe och så fick man ta hur mycket man ville , det ligger vid tivoli i stan , de rekomenderar jag verkligen. sen var jag tvungen att cykla hem skulle på besiktning med bilen, guud va läskigt de va , riktigt pirrigt , meeen den gick inte igenom, rätt störigt. 300 kr på ingenting. det var hål i avgasystemet. Men men får boka en ny besiktning snart . På Fredag är det bara en vecka kvar tills Turkiet. Weeii! nu ska jga möta maria i stan , vi ska ut coh springa och sen träna på vår disco dans i stan.

Just ja idag blev vi intervjuad av extra, vi finns med i tidningen på Tisdag! Haffa den då ♥

image1295

var ska man boka billigast resa till Stockholm, hjälp mig!

image1293

godmorgon

sitter och kollar resor till sthockholm nu , både x2000 & flyg med sas. men det kostar ju nästan 600:- för en enkel biljett. det måste finnas något billigare, och nej sista minuten är ännu dyrare tro mig, helt sjukt. och det blir dyrare att köra bil. är det någon som vet var det finns billiga resor från helsingborg till stockholm? har kollat blocket också, där finns inga biljetter till salu. Jääätte jobbigt, jahapp annars får jag väl slänga upp 600:- då känns lite surt bara för en enkel biljett. Är vrålhungrig där jag sitter ska träffa maria om en halv timme och käka frukost på espresso house, ljus scones med smör och en vanilla latte och jouice, mm de e så gott och man håller sig mätt i evigheter. tror nog jag kommer att börja använda kastanjevatten jätte mycket nu. Det är verkligen mega bra, det blir inte alls oranget iheller osm brun utan sol. Jätte praktiskt tycker alla som solar borde köpa ett sånt istället, mycket hälsosammare för det andra också! nu ska jag bädda sängen och sätta mig på cyklen och sykla ner till espresso. har skaffat cofé card, det e ju också hur praktiskt som helst! hooppas det finns någon enstaka krona kvar på kortet. Ha en bra dag allihopa.. ♥

image1295

beställning

igår beställde jag 2 par snadaler på laredoute , man fick ju passa på när det var 35% rabatt på hela sortimentet. så jag inhandlade 2 saker som ska koma i veckan, 300:- paret blev det när rabatten var avdragen!



459:- / st kostar dem nu

image1295

kastanjevatten va utmärkt

hej hej kära bloggare.
Idag har jag varit på kicks & handlat kastanjevatten, det finns på åhlens också, de va jätte bra, men det blir lätt fläckigt, jag tog det på en bomullstuss och duttade försiktigt i ansiktet så blev det bra, köpte en tom spray flaska också för att spraya det på benen, men det blev inte alls bra, så släng inte pengar på en sådan spraygrej.
men med silvershampoot väntar jag lite, har fått nojor om att mitt hår ska bli grått i och med att det redan är väldigt blondt, det finns ju en chans till att det kan bli de. men jag köpte mitt fterlängtande läppglans idag Glam shine nr.50 det blir alldeles rosa på läpparna, precis som jag vill ha det och det är inte klibbigt eller rinnit sådär presis lagom.  i love it! kan verkligen rekomdera dem läppglansen dem finns ju i alla färger.

Idag har jag cyklat hela dagen det har ju varit helt galet varmt solen bara steker mer och mer för varje dag. jag handlade två helt vanliga lite längre linnen idag på Gina ett i svart & ett i vitt 99:-/st , dem är jätte bra till leging så kan man bara ha en ann träja över som man egentligen tycker är för kort till legins i vanligafall. Är jätte nöjd med dem, sen köpte jag gråa legins för 99:-, kommer alltid till användning. älskar legins på somrarna det är så praktiskt & fint. Sen när jag kom hem så fyllde jag i & skrev ut några ansökningar till danshögskolorna i sthlm. så det r klart nu är det bara passfotograferingen kvar och så måste jag skriva en ny cv, har ingen, imrgon ska bilen besiktigas också 300 spänn bara där. ush vill inte lägga pengar på sånt skit. Men först ska jag äta på espresso house med maria imorgon sen får vi se va vi 2 hittar på. Nu ska jag lägga mig i sängen med fredde och titta på hans dåliga naturfilm :) hi hi, ha en trevlig kväll och missa inte desperate housewifes på kanal 5 kl. 21.oo

image1295

sminkväskan

Tänkte lägga upp vilket smink jag för det mesta använder för er som har undrat över min foundation och mascara & så, så jag la upp va som låg i mins sminkväska juts nu. Hoppas ni blir nöjda!

1.
 2. 3. 4. 5.


1. puder; Isadora bronzing powder
2. Stick; yves rocher nr. 04
3. foundation; Loreal true match C7
4. mascara; Loreál paris, intensifique black
5. rouge; röd , make up store
ögonbrynspenna; Loreál light brown
image1295

Grillad kyckling på Gröningen

Jag somnade om igen där vid 11 tiden till 12, då jag plötsligt kom på at jag skulle ju träffa maria idag. så jag ringde henne & hon va och meckade med bilen hos sin pappa , och jag som hade tänkt att vi ksulle cykla till stan. Men i och med hon ksulle vara och fixa naglarna vid kl 2 , hämtdae hon upp mig samtidigt, mitt i min panik bland min röra av kläder i mitt rum, kändes verkligen som att jag inte hade något att ta på mig endå trillar kläderna ut ur mina lådor. I alla fall så fick Cher hänka på ( min vovve ) och maria körde i rallifart ner till stan vi var redan försenade. parkerade uppe vid nick och gick ner till stan. Efter att naglarna va på Miir så stack vi till OJ och handla grillad kyckling, potatisallad,chips och såklart cola zero, lite annat smått och gott. Sen gick vi till gröningen och fällde ut min filt och slog oss till rätta, cher fick ligga i skuggan med vattnet. Det blåste rätt kraftigt där , frös faktiskt , mitt i allt kom en jävla liten geting och förstörde allt så vi sprang där ifrån heeelt hysteriska, Hatar getingar så mycket, varför är vi så rädd för dem små skitarna. ush FÖRINTA DEM! så vi gick tillbaka till bilen vid 6 tiden. så körde vi till posten och hämtade vårt h&m paket, maria hade beställt två linnen och jag 1 i vitt. som jag ska ha i sommar. Och nu e jag hemma. Känner mig helt slut, idag kommer jag att somna tidigt, min kropp säger så i alla fall. Godnatt ♥

image1295


En ny vecka

Vaknade kl  7 av att fredde bar in mig till sängen från soffan i vardagsrummet, somnade visst framför tvn igår. Inte så konstigt när det inte fanns något att titta på. oh va fint väder det är idag. Jag mååste ut, på vägen från stan till mammsen i bilen imorse såg jag en tjej i kiol och en annan i jeans (mini) shorts. Är det inte för kallt? eller är vekligen redan sommaren här. jag blir helt frösen när jag ser dem. har en massa sommarkläder som jag bara vill börja andvända nu! men guud va sandaler har blivit dyrt över 1000 kronor för vissa, det är ju va en hel stövel kostar på vintern, nu tar väl trampolin i lite väl för mycket.

Nu är det 11 dagar kvar till Turkiet och jag har redan börjat tänka på vad jag ska packa, älskar att packa, kanske låter lite knasigt men jag gör verkligen de. ser framför mig när vi hoppar av bussen vid hotellet som hämtat oss på flygplatsen när vi stiger in för första gången , eller när vi stiger av flygplanet och när den där varma luften slår en rätt i ansiktet. Det ska bli så mysigt, bara du & jag älskling i 2 hela veckor. 2 också det är inte bara 1. Vi ska till kalkstenarna som man kan bada i. Jätte fint är där. Sen ska vi såklart göra en massa annat också, det kommer ju antagligen inte bli något bloggande på dem 2 veckorna. vem sitter vid datorn när man är på semester lixom, inte jag inte!

Vad händer idagens? Jag ska nog träffa maria , ut och springa, sen ska jag cykla till stan och handla silvershampoo. det är ett måste har hört att XLs märke ska va bra & drygt för en billig peng. Annanrs finns det ju Loreál också men det är dubbel så dyrare. Måste få tag på kastanje vatten också, som gör att man blir brun på direkten. Idag ska jag leta efter de, njuta av solen. Ni får ha en bra dag!

 

XLs silvershampoo köps på frisörsalonger ca 79:-
Kastanje vatten på mitti på väla
image1295

den bästa av dem alla


andrew


jag älskar dig i resten av mitt liv, och nästa därefter

image1281


Nu är min jobbe helg över, imorgon är jag ledig coh discoträningarna är slut så imorgon ska jag & maria förhoppningsvis ut & springa i det förhoppningsvis fina vädret, sen måste jag iväg & köpa silvershampoo :) så mycket som jag vill handla nu! ska lägga in hela listan sen, får handla lite i taget. ush va söndagar är tråkiga, nu sk ajag göra den lite bättre genom att åka hem till Fredde och sova där, ska se the eye. har hört att den inte alls ska vara leskig, så förhoppningsvis klarar jag av att se den, ha de så bra!
 image1295

söndag

image1280
Jag och aleksandra i helgen


då va lördagen också över, igår kom jag hem till aleks vid 6 tiden, se pkte vi en snabbis in till stan och åkte två karuseller, aleks är den enda som också gillar karuseller, vi åkte tachada och spriderman karusellerna, hah som vi skrattade i tachagada , hah á va så länge sen man åkte den. Sen åkte vi inom hemma kväll och jag köpte mitt favorit godis och sen åkte vi hem till Aleks igen och då kom vi plötsligt på att vi va as sugna på cheese nacho chips och avokado dipp så vi åpkte snabbt till maxi vid halv 10 tiden och handlade då passade vi på at handla lite pringles också sen tittade vi på tree can play the game, jätte rolig men aleks somande efter två sekunder ohc filmen va jobbigt svart och vit,sen somnade vi gott. och idag är det söndag morgon vi ska äta frulle nu, sen börjar jag jobba kl 12, ha en bra söndag!



image1295

No air


lördag

sitter på min lunch nu, idag ska jag träffa aleksandra efter jobb , vet inte riktigt än vad vi ska hitta på för något, vi slutar samma tid så ska sova över hos henne, verkar som att maria och sara hänker på oss också. Kanske blir utgång ikväll fast jag är egentligen rätt trött. vi får se. Så ser min dag ut idag i alla fall och imorgon är det jobb igen! Igår bjöd fredde på middag ute, det var hur mysigt som helst , älskar överskningar, du e helt underbar sen bara möös vi hela kvällen ut. nu är det mindre än 2 vekcor kvar till Turkiet! Det närmar sig. ..

puss & kram

image1295

funderingar direkt från tirres h

Jaha då va valborg över och man har typ inte gjort ett skit, för första gågen slutade jag 4 idag, jätte skönt blir likadant nästa helg, kändes helt knepigt jobbade över också för FÖRSTA gången i mitt liv. ha ha och idag börjar hlegen med som vanligt att man säger trevlig hleg till alla kunder och efter varje pånminnelse om helger får det mig att tänka, va ska jag göra idag & va händer imorgon & nästa dag, shit sen är det redan en ny vecka .. igen.. viken återställare! Det är tivoli i stan egentligen hade jag velat åka karuseller ska erkänna att jag älskar karuseller, alla sorter. aleksandra med så jag önskade att hon va ledig just nu så vi kunde åka hur många varv som helst i stan. När tivolin börjar utanför sundsbussrna vet man att sommaren är på väg, det är inte bara den strålande solen som gör det. guud va jag längtar efter sommaren speciellt när jag hör mariah carey - touch my body, vet att jätte många har emot den, men jag tycker faktiskt att den är jätte jätte bra. och nu hr jag börjat käka glass somvanligt, det finns inget bättre jag älskar glass. alla smaker, jag hade kunnat leva på glass om sommrarna. Mjukglass med kolasås och hallon på morgonen. lite kex på dan och gräddkola glass på kvällarna ,,mmm vilken diet säger jag bara! imorgon är det jobb som gäller igen. tråkigt men jag hnner ju knappt känna av att jag är där när jag redan får sluta vid 4 tiden, vi har en ny ansvarig tjej där nu :/ känns lite konstigt man är så van vid den gamla och hennes rutiner :/ saknar vår gamla cher.

ja då får vi komma fram till ikväll då. va ska man göra, tivoli har öppet , de enda som man kommer in på. en massa småttingar som yrar runder och dricker men fattar inte varför och sånna stöööriga fjortisar som man bara aldrig pallar med.  ush nej, dissa stempel till Tivoli 18+, imorgon var händer då , jo det är lördag , solen kommer antagligen skina.. Retro kanske jag börjar ju allt kl 12 på söndag. åååhh va roligt! måste fråga miir , det blir ingen partykväll utan henne, men då måste ju aleksandra cokså med ohc söndagar e ju hennes och daniels mys dag. då dom soooftar, hihi.. guud va detta inlägget spreds av enbart mina tankar, låter som en hel radda av mina funderingar, meh de e väl så det ska va :) Och för det andra börjar detta inlägget bli lite för långt, drygt och tradigt nu. så vi synes senare idag när jag kommit fram till vad jag ska göra, elle rimrgon efter jobb.

hur som helst får ni ha en jäätte bra Fredagskväll

massa med kärlek till Anna som jag saknar en massa ..

image1295

vill ha !



Från Bodyshop

1. puder som är jätte täckande
2 & 3 . body lotion perfekt på sommrarna som återfuktar i coh med att den är så fet.

Vart tar dagarna vägen

så ja då skulle man jobba idag igen , mina 4 lediga dagar har bara sprungit iväg. tiden gå ju fort när man har roligt. Igår åkte jag och aleksandra till väla jag köpte en ny ögonbrynspenna från Loreál , light brown. Hade kunnat köpa hur mycket som helst igår. men man kan ju inte få allt man vill ha. hittade jätte mycket på H&M sen finns det massor med smink och grejer från body shop som jag vill ha. Sen släppta jag av aleks vid 5 tiden i bårslöv , köred vidare till makedonkan där sara & maria satt och åt , sen körde jag hem coh åt sen åkte jag direkt till Fredde och stannade här över natten. var inte på ngt majbål. visste inte vilken tid det var på fria, plua att det var inte så fint väder ute igår, så för det andra så kände jag endå inte för det. Pappa har fixat photoshop CS3 till mig nu, han är en ängel. måste dit och installera de på min dator i helgen:) weei !!

Idag ska jag antagligen vara me Fredde, om han nu inte ska ut eller ngt, jag känne rinte alls för det i alla fall är så trött påalla uteställen i Helsigborg. Ska ju till turkiet snart idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi åker. ohh jag längtar så himla himla mycket så ni kan inte fatta de. nej nu sk jag ta och borsta mina gaddar & sen ska jag köra till jobb, det vill säga om bilen funkar :) ha ha

ha de så bra


T

idag är det ingen vanlig dag

image1274

för idag är det mammas födelsedag , hurra hurra hurra

valborgsmässoafton

då var det ännu en ny dag och en extra söndag denna veckan, vilket är tråkigt! hade det varit fint väder hade man åtminstone kunnat cykla ner till stan äta glass, åka inlines vad som helst förutom att sitta inomhus! Igår träffade vid louise och natalie, maria på Maxi och handlade grillad kyckling, potatis sallas och bröd. sen åkte vi hem till Louise och åt och drack lite, satt & snackade om allt möjligt. Sen bar det av till tempel, som tur var fanns där ingen kö när vi kom och typ 3 pers inne i salen, helt sjukt förfestar folk till 3 på natten eller. kl. 2 började folket trilla in , jätte tråkiga. Det var rätt kul igår faktiskt, kom hem vid tre tiden, lagom tid så vi somnade direkt och nu är det en ny dag och jag känner mig mer rastlös än nånsin! Vad kan man göra på Valborg mer än att kolla på Majbrasan, någon som vet vilken tid det är på Fria ?
ha en trevlig valborg, ikväll ska jga nog träffa Fredde hoppa jag om han inte hellre vill gå ut. ♥
Fotade inga foton igår, hade inte plats med kameran i min väska och maria orkade inte fota med sin !