all around me are familiar faces


Ahh inte ens 1 dag kvar tills Fredde är här i lägenheten. Imorgon vid denna tiden sitter vi här hemma. 7 veckor.Galet! Lisa åker tidigt med tåget hem till Linköping imorgon också, kommer bli tokig här hemma ensam. Får kolla på en film så tiden går eller något, vill ha nästa idol episod NU! Känns som det är en bra säsong i år. Lisa håller på att paka för fullt. Själv lyssnar jag på westlife-flying without wings  får en massa minnen från mellan stadiet. Från bårslövskola, fritidgåd, tryckare , discot, ungdomsärlekar som varade i en vecka fram tills man bytade. (pussades aldrig med någon) ,mamma hade lärt mig en massa om  om jag väntade skulle jag vara tjejen som alla ville vara tillsammans med sen. Mammsen sa en massa bra! Oh ibland vill jag bara tillbaka. Det va som ett annat liv, gymnasiet som ett annat och detta som ett. Undra vilka mina andra delar kommer att vara. Jag hoppas att dem kommer innehålla mycket dans, värme och kärlek i allafall. Kan inte fatta att jag är 20 år redan, springer runt här i min egen lägenhet, betalat räkningar, lagar middag & allt. De är helt galet.

Ni får ha en fin kväll

torsdag & läggdags

Godkväll.
Beklagar de dåliga uppdateringen. I Helgen kom min pappa hit. hant inte med så himla mycket. var och tog workshops hela helgen med Jouquim. Sen gick vi en runda på stan & så hade lite tjej kväll medans pappa va ute med kompisar och rände i stan. Sen i måndes till torsdes har jag varit i skolan halft en massa klasser med joaquim, håller på att sätta ihop en gruppkoreografi, den e så sjukt bra. Alla klasserna har fått göra nummer med honom som har en visning imorgon i sal 1. Ska bli skit kul att se. Igår var det visning med chet walkers koreografier. allt va väldigt mycket sång & dans!  Det va skit bra, fast vi hade bara fått göra teknik och diagonler med honom, trist hade också velat visat up något shownummer. Bara för vi va åk 1. Det första han sa när han kom in i salen första dagen va , who are you? haha. Trevligt värre! Sen varje dag efter skolan har jag cyklat iväg till jobb och jobbat till nio. mendans pappa har lagat kvällsmat till oss varje kväll. Så lyxigt! Sen följde han med en dag i skolan också och kollade på jazzen och baletten, blir för drygt att va med en hel dag för honom från halv 9 till halv 5. Men de har varit super mysigt att ha pappa här man blir så bortskämd och de känns som man är 10 år gammal igen när päronen kommer och hälsar på. Så får det gärna alltid vara ibland vill man inte vara vuxen bara!

Så imorgon är det Fredag. Det kommer bli en hård dag, på morgonen har vi pilates, självstudie sen har vi teknik & funktion med Siv G. Det är typ balett med flöde och jazz kan man säga. Det är himla härligt i allafall och skit jobbigt. Haha^ Precis som det ska vara, sen har vi deen lilla "föreställningen" och sist en sista klass med Joaquim. Sen e de HELG, jag och Lisa ska umgås sista kvällen innan hon åker hem till Linköping och på Lördag morgon ska jag möta upp Fredde på centralen här i Oslo, känns overkligt att bara skriva de. Nu va de ca 7 veckor sen vi sågs, så lång tid ska de iallafall inte ta till nästa gång vi ses kan jag säga. Nästa vecka har vi höstlov, får se om jag orkar lata mig i en vecka nu då! Har så ont i baksida lår och sträcken i min jumske går upp hela tiden också de gör så fruktansvärt ont, mina muskler är bara som ett par klumpar på min kropp nu också så de behövs lov faktiskt, nej nu har vi kollat på idol skrivit reflektion, hade prov i baletten förra veckan förresten, skriftligt den va länge sen man hade skriftligt prov haha. men de gick väldigt bra iallafall. Nu kallar bingen, ska ladda batterierna till imorgon och så måste jag ringa min Kära mor!

20 september
Det känns att man inte vilat i helgen. Är helt slut nu. Antingen för att jag behöver sova mer, eller att jag börjar bli sjuk. Kanske har ätit för mycket godis. Ush jag & Lisa har ätit 1 kg på 2 dagar. Öeee kan inte fatta att de ligger och gror i vår mage nu. så äckligt! De e mammas fel alltihopa. haha! Igår var pappa ute med ett par kompisar. medans jag, Anne Lise & Lisa va här hemma hos oss, bakade, käka godis, ost och kex och drack vin och grejer. Gick inte och la oss fören två. Spelade monopol också! Lisa vann! Såå störigt, hon är en riktig vinnarskalle också så de räcker inte med att hon vunnit utan hon ska verkliga göra de klart för en i 3 timmar efter spelet. Yes yes jag vann! Åhh ni fattar inte hur de känns. Typ så låter hon ett bra tag. Riiktigt störigt haha!! Både igår och idag tog vi klass för gästkoreografen Joaquin Escamella. Han va helt sjukt , har aldrig dansat för en så bra koreograf förrr. Han gick runt till endrog i en, skrek , och dansade och hade sig med en, fick så himla mycket känslor på hans klasser. han sa en massa bra saker också. Att de kommer alltid finnas en massa människor som är längre, smalare , snyggare , bättre och rikare än dig, Att man vill alltid ha den dära ferrarin. Att skita i om man inte har de utan vara glad för att man har en fin familj och att man får göra de man älskar att göra. Han sa de så fint så man blve så lycklig över att jag stod däre. på bårdar i en dansal, svettig i träningsbyxor och att ajg fick dansa. De e de bästa som finns! Blev så tacksam för de! han fick alla till att känna sig speciella också. Äh de va 2 helt fantastiska klasser, har 4 schema lagada lektioner med han nästa vecka i skolan, ser fram emot dem. ska jobba hela nästa vecka också tror jag. På tors åker pappa & på lördag kommer Fredikus! Yeeah! Nu ska vi spela skippo och ta de lungt , är så seg! sen blir de väl film eller ngt. Skola & jobb imorgon! Kraaaam

Saknar dig & tänker på dig varje dag, tack för tröjan . A

fredag
Idag va i inprincip hela klassen på operan och kollade på en balett lektion där. Inspirerande. jag av en av dem som inte får gå förens om 2 veckor. och den andre klassen vi brukar ha pilates med hade musikal lektion. Så vi var 5 stycken på pilatesen 9 imorse. Fick en massa kritiv de va bra, sen hade vi avslappning den sista halvtimmen. Så härligt, de behövdes faktiskt! Sen hade vi självstudietimme och sist balett med rektorn i den stora salen. roligt värre! Sen sprang vi iväg till centralen och mötte upp pappa & G. Fick skjuts hem av en kompis till pappa som mötte upp oss med bil. I och med att vi fått med matkassar från mamma från sverige. Yougurt, jouice, bröd coh sånt e jätte dyrt här så de va super, sen fick vi kanske 3 kilo godis också. Blev helt över lyckliga, nästan tårögda när vi såg påsen. Haha! dem har nästan inget godis här, och har dem så kostar de dubbla priset än hemma i sverige, så ni kan förstå lyckan!

Va ute och tog en sväng i stan nu innan, det är kulturnatta så de e en massa som händer, överallt i stan, så vi stod smockat bland en massa andra människor i sal 1 på skolan. där de va lite sång & dansföreställning från klasserna på skolan, och skolans kompanier.
HIPHOP kompianiet va shiiiit bra! AMEN!
Sen gick vi en sväng vid Karl Johans Gate. Sen blev de raka spåret hemåt. Nu står tvättstället uppställt här framför soffan och när det e uppe finns de nästan ingen plats att röra sog på i detta rummet. Haha! pappa är ute med savannah, han har myror i byxan somvanligt. kl e halv 12 och han e ute med katten lixom. haha! Imorgon kommer Joaquim Esconella eller va han nu hette, ska ta klass för han imorgon och nästa vecka har vi 4 lektioner med han inproppat i schemat! yeah!!
Ha en bra helg. Kraam & godnatt


vannah

♥ Min bebis, snart e hon ingen bebis längre.. Jobbigt när hon kommer till puberteten!


skolan i bilder


den ena ingången


foajén


en del av klassen


en annan sida av foajén


sal 1


godmorgon
Godmorgon.
Nu bär det av till skolan, ska ta cykeln idag, i coh med att jag ska till jobb efter, de går fortare med cykeln så den får de bli idag, Kollar på min kära mise nu som dricker av sitt nya kalla vatten ur hennes skål. Så mycket jag älskar min bebis, de e helt sjukt. Vaknar alltid på natten av att hon ligger och sove rpå min kudde älskar att höra och känna när hon andas. Hon é så fin (: De bästa som hänt mig tillsammans med mina syskon och Freddis! Jobb idag igen ja, tar hem one tree hill nu S7 de började i måndes, nya karaktärer, det utspelas 1 år efter där de slutade sist. Gaaahh! Nej nu ska jag hoppa på cykeln, ha en bra dag, idag blir de modernt, flamenco, balett och jazz med Chet!

Kraam♥

på jobb

Sitter på jobb nu, har ringt mina førsta samtal.Riktigt pirrigt, så nervøs jag va. men de gick væl ok førutom att ajg harkla mig, sa fel namn och så. haha! Idag hade vi gæstkoreografen Chet Walker i Jazz, de va annorlunda. Men kul. En liten teaterapa. Annars hade vi modernt dær en i klassens skulderblad hoppade urled, de såg riktigt illa ut kan jag sæga, så det blev kyropraktern før henens del. Sen hade vi balett med D2 somvanligt på onsdagar. Och kør, har gjort koreografi till greas låten ska sjunga och dansa samtidigt coh det går riktigt illa. haha! Sen børjade vi på en ny lugn låt från Chicago. Jætte fin!

Ohh CATS igår va jætte bra. Så himla bra och så bra dansare. Satt på en balkong så vi såg ansiktsutryck och allt vældigt tydligt vilket va bar, det blev en del missar hær och var men de va ju prov førestællning så det ær førståligt! Nær jag kommer hem ska jag ladda hem dem 2 avsnitten av idol som ajg missat. Jobbar imorgon igen så hinner inte så på de då heller, får ta de på fredag, På lørdag och søndag ska jag dansa før den spanske gæstkoreografen som kommer & på Fredag kommer pappa. På lørdag tror jag de blir tjejkvæll hos oss.
Nu ær rasten snart slut. Kikar in hær imorgon igen på rasten. ha de så bra sålænge

daans

Joaquin Escamilla från USA som kommer som gästlärare till helgen på vår skola.
Ser Fram emot att ta hans jazzklasser.sööndag

godmorgon!
Vilken läng kväll de va igår, vi hade bokat bord på yayas (thailändsk restaurang). Men jag & Lisa e alltid så jäkla sega så vi hinner precis bli klara när vi måste gå. Skulle egentligen varit hos annelises kille ett tag innan. Men så blev de inte. Trodde restaurangen låg i stan så vi ringde 9 och skulle gå. Men då låg de nån helt annan stans så vi sprang och letade efter trick 11. men så missade vi den precis så vi gick längst spåren ( på trottoaren). 4 stationer tills vi va framme. Där mötte Anne Lise upp oss. Så låg restaurangen precis vid trick stoppet. Så¨mycig restaurang , dem hade inrett den med en massa bambu, lusrör ocg palmer, en massa massa som fick en att tänka på thailand. Det va verklign super mysigt, men jag har käkat bättre thaimat förr.Det var trevligt i alla fall. Det var jag, Lisa, A L, hennes pojkvän och hans 4 killkompisar. Efter att vi ätit klart bestämde vi oss för att gå ut. Tog tricken ner till stan och gick in på LUUX. 150 kr kostade de inträdet, jätte jobbigt, har ont i magen för de jävla priset fortfarande, och de va inte ens kul där (man är ju student). Dem andra drack två öl medans jag fick dras med nåt drägg som ville bjuda mig på champanj, önska bara Fredde va där den stunden så han kunde gett han en smocka. Så jobbig va han. Sen gick vi vidare till fridays men de va 24 års gräns. Så då blev halvan trötta , den andre halvan hade vi tappat bort på vägen. Men då gick jag, Lisa och Mackie och mötte upp Fille utan för Deli de Luca. Och gick vidare till ett diskotek GABLER där en Dj skulle spela som Fille kände. Så vi kom in gratis och fick en hel flaska champanj den slurka Fille själv. Jag & Lisa stod och dansa i ett hörn, helt knökat med folk och svettigt va de. Så vid 2 bestämde vi oss för att gå hem. De va ju tur de för Fille hade varit på efterfest till halv 8 imorse.

Vaknade 11 idag. Brukar aldirg sova så länge på helgerna. Har varit helt slut denna veckan, varjde dag, hård träning från 9-4 är slitsamt kan jag säga, de känns i kroppen att den behöver vila ut. Därför är det skötn att mitt jobb på VIASAT nu är minst 3 ggr i veckan på vardagarna! Så mycket diskotek och pubar det finns över allt här, de är helt galet. Den sidan av stan vi va och åt på resturangen igår är en jätte fin del av oslo , typ som östermalm på sthlm. Fanns hur mkt butiker som helst som vi ens inte visste om. Så dit ska jag & Lisa gå nån gång har vi bestämt. Kanske nästa helg. För jag är hemma kl 9. Fyra vardagar i sträck nästa vecka.
Nej nu ska jag göra scones, sen ska vi storstäda kolla E4 av IDOL, laga mat & frysa in en massa matlådor till veckan & ladda batterierna för en ny akoldag & ARBETSDAG imorgon!
Ha en mysig söndag. Själv kommer jag ha Fredde i mina tankar hela dagen som vanligt, Har Freddeabstinens!Ursäkta min mat i kinderna, haha så hemskt!


Jag & Lisa på yaya´s


grabbarna gruse


LUUX


Pojkvönnen & A.N


Mackie & Lisa


12 september


Jag & Lisa i umeå


Igår hade vi balett med siv och modernt i stora salen. Självstudie och pilates! Pilates är slitsamt kan jag ju säga. Inte allt för kul. Haha! Sen efter skolan fick jag byta om snabbt och springa iväg på en arbetsintervju. Och gissa vad? Jag fick de! Så på måndag börjar jag. Slutar 16.15 och halv fem ska jag vara på jobb. Ska bli skönt att börja stjäna lite pengar vid sidan av. Sen på tisdag ska vi se CATS och så har vi Cher Walker i två jazzklasser nästa vecka och en gäst lärare i balett. En klass som vi ska ha tillsammans med tvårona på skolan på onsdan tror jag att de va, på freda morgon ska dem 12 första i klassen få kolla på en balettlektion på operan, alla dem första fick gå precis innan mitt namn, så jag får vänta ett par veckor till på min tur. Känner på mig att de kommer bli en bra vecka nästa vecka. Och gissa va som mer händer på Fredag! Pappa kommer till Oslo! Gaaah^^ Ska bli så kul! Ska springa & möta upp han på centralen efter vi slutat.

Igår efter arbetsintervjun gick vi hem , städade lite, sen hela kvällen spelade vi skippo (kortspel) och sjöng allt va vi kunde till kärleksballader. Sen somnade vi gott. Ikväll kommer nog Anne Lise hit och dricker lite vin sen ska vi dra ut till en pub. Måste öva på greas låten också, den ska sitta! Kör den ikväll!

Kraaam trevlig helg

10 september


Jazzdansen vi fått lära oss med Siv denna veckan..Idag har det varit en mindre bra dag. verkar som att det går ett virus i vår klass nu. halva klassen e sjuka och resten e bara slöa just nu. Det sprider av sig kan jag säga! Börjar inbilla mig att jag ska bli sjuk också! Ska slänga några anti droppar i min jouice sen. Sträckte mig i jumsken när vi gjorde barellhopp på jazzen. Kunde inte ens gå, gjorde såå ont. men efter att jag haft på ispåsen i 30 minuter så blev de bra, eller bättre i varje fall . kan åtminstone gå nu i alla fall. Imorgon har vi pilates på morgonen, balett, självstudietimme och modernt! Måste öva på sången till nästa vecka ska kunna text och tonerna utantill. Gaah!! Jag och lisa övar hela tiden här hemma. Ståuppen va skiit rolig igår som jag skrattta , de bästa va nog när dem 3 killarna va 3 svenska dans tjejer. haha höll på att dö av garv! Ska på jobbintervju imorgon också! ahhh, wish me luck!


9 september

Hejs
Igår hade vi dubbelkass med D2. Jazz med Siv dansen va sjuk. Helt sinnes bra till rockmusik. va typ 50 pers i en sal, den är i & för sig stor. Men de va grymt kul fick sånt adrenalin av alla som va där. Idag har vi haft modernt med impro, balett och skolfoto, 5 minuter efter vi haft stång på baletten i 45 minuter. så ni kn ju tänka er själv ahur man såg ut. såklart fick jag sitta för jag e kort. Somvanligt! Sen hade vi kör. jobbar fortfarande på greas låten we go together fast på norska. vi har vearandre som shobab showadawada din dong.. Och så fortsätter den. haha!!

Sen hade vi jazz med Siv, sist men inte minst! Gjorde hopp över golvet och fortsatte på kobinationen från igår. Känns i knäna att man hoppat idag! Nu känne rmn sig mänsklig igen. Älskaar att dansa. Förstår inte vad människor som inte dansar blir lycklig av! Dans e de bästa som finns. Nu har jag precis dushat handlade melon på ica innan som jag ska ha med mig i skolan imorgon på lunchen tänkte jag. mm mums! ikväll hlav åtta ska vi möta klassen vid skolan. ska kolla på stå uppare. Raske menn heter dem, ska visst va skit roliga. Så de blir väl ett par timmar där ikväll. Sen blir de hem & bingen! Imorgon ska vi ha med den feta balettboken och flamenco skor , kiolen och allt. Tungt värre. Nu ska jag börja fixa mig så jag hinner bli klar!
Ha en bra kväll! Ska vara flitigare med kameran i skolan!


sleep tight!

Nu har vi segat hela dagen. Har haft på greas anatomi sen 10 imorse. stängde nyss av de! Har storstädat, handlat & Lisas kompis från Linköping har varit här med sin kille på besök idag. Nu ska jag packa väskan för imorgon. ska ha med taco till skolan. LYX! Du som undra om de va slut mellan mig och fredde. Absolut inte, A är nån helt annan! Godnatt & sov gott gott folk!

Massa massa kärlek till min älskade Fredrik idag! Skickar 1000 slängkyssar till dig från Oslo !


6 september


Jag & Maria på taket igårkväll..


Igår va vi i stan från 12 till 5. Vet inte var tiden tog vägen. Fick köpt mina jazzbyxor på cubuc och just igår va de 30% på hela sortimentet. Stannade och kollade på shown dem hade på centralstationen. Fick gratis pringles. Hihi! Lisa handlade en massa, 2 par boxor, tjocktröja och lite sånt. Sen när vi kom hem segade i ett bra tag. Men tillslut blev de faktiskt dags att göra ved sig. Skulle åka till Maria men fatta inte alls vilket buss vi skulle ta, eller var ifrån den skulle gå. Så vi promenerade och det slutade med att Maria fick komma och möta oss Vid centralen. Hade aldrig hittat dit annars. Så fin lägenhet dem bodde i. Och vilken uteplats uppe på taket med världens utsikt. LYX! De va en rätt lugn kväll. sen skulle vi gå hem till Fille och dem för att sen dra ut , men orkade inte de så vi gick hem och la oss vid 2 tiden.
Vaknade inatt av att savannah lekte med vår turslinga, och välte ner kruka blommor och hela köret på golvet. Så imorse låg de jord överallt.Men nu har vi storstädat & kollat på greas anatomi sen kl 10 imorse. De e såå bra! På Onsdag har vi jazz tillsammasn med 2:orna undra hur de ska gå! Sen på kvällen ska vi kolla på ståup med hela klassen och D2 (danslinjen åk2). Till helgen kommer chet walker till oslo så ska ta klass för honom på lördag & söndag. Nästa vecka ska vi se Cats! iihh ska bli så kul, kan knappt vänta!

Ha en mysig söndag

Tänker på dig .A

lördag


2 av dem finaste människorna i mitt liv Oliver & pappa♥

Nu bär det av mot stan. Top model scandinavia har sin första inspelning här på centralen i oslo. Så vi ska dit & kolla, det finns gratis sminknigar & sånt så de blir kul. Måste endå till stan. Lisa ska köpa hörlurar och jag måste köpa jazzbyxer. Så de blir väl en hel dag i stan idag. Sen ikväll ska vi hem till Maria på fest födelsedagsfest! Blir skoj, sen kanske jag ska träffa Fille i stan som flyttat till Oslo han med. Fick reda på de på msn igår. haha världen är liten! och dem bor bara några kvarter bort tror jah. Om jag uppfattat de rätt.
Sitter coh lyssnar på min mammas kusin Patrik och hans band.
Tryck här! Får rysningar!


skolfest

Igår va min bästa kväll nånsin. Så himla kul. Dansade hela kvällen. Alla dansade med alla! Och de blev solo. från michael jackson till hela all my single ladies med beyonce. Så himla kul de va! Gick hem vid halv ett. Då va jag helt slut. tur jag hade med mina converse säger jag bara. Åh vi har en såå bra klass. Tack för en kanon kväll igår!


Maria, joanna, Elisabeth, madel, martine, mauren och caroline ( en del av klassen )


Zara, henriette, hannie, jag och anne lise
Ringen!


jag & Anne lise, (ursäkta min svett)


4 september

har haft lekar och rebus hela dagen i skolan. som vi skämt ut oss haha , sprang rubnder och dansa med folk på stan för att få poäng, var ikea soffa på alla 4. underhöll för att få in pengar. splitta mitt på stan .. haha så sjukt rubbat de va! Så himla kul. Men vår grupp vann inte :( nu bär det av mot skolan för fest! Är klara och redo för partajj hela natten! ha de super. tar med kameran!


"like you want them to know"

Vilken dag säger jag bara, det började med modernt sne hade vi flamenco. såå kul. Läraren va lagom sträng kan jag ju säga haha. Tror hon va spanjorska. Men såå kul de va! Vi kommer att ha flameco 1 gång i veckan. Sen va de lunch och alla norksar är fortfarande helt inne i vår mat vi har med oss på luncherna. Dem har bara med sig macor. I och med i skolorna här får man ingen lunch så dem är vana att käka mackaa bara. Va Lisa som berättade det för mig. Så vi är typ 5 i kö för mikrovågsugnen varje lunch. 1 mic på 200 pers.
Sen hade vi balett med rektorn somvanligt och sist men inte minst jazz med Siv. Det är helt sjukt asså så grym jazzen e. Har inte ens kunnat drömma om dem här klasserna tidigare. Och hon förklrara så himla bra. Äh de e sjukt bra man måste se de för att förstå. och så bra jag kommer att vara på piruetter efter detta året. Äntligen har jag fått lära mig fouté piruetter. 16 på rad är målet varje dag. hihi sätter ett par stycken änsålänge iallafall. Och hennes kombinationer e sååå sinnes roliga. Efter skolan stannade jag , Lisa och Anne-lisa kvar coh strechade splitt. Fick ett par riktigt bra övningar faktsikt trodde allvarligt talat att ajg skulle börja gråta vid ett par tillfällen. Pain in the ass! Men sånt e de!

jahapp imorgon är det lära känna dag som D2 har satt ihop till oss. vi har ingen aning om vad som ska hända. Schemat kom upp idag. Gemensam frukost kl halv 10, styrka i 2½ timme. Kul de e säkert en fot på ryggen i puchupsen och sånt dem kommer vääl stå och skrika på oss. KUL! för dem. .. Sen vid 1 ska vi mötas utanför skolan, har ingen aning om va vi ska få göra då. Det blir väl en massa pinsamma lekar såklart. de e de bara tvåorna som vet. jaja de blir kul sen blir de en snabbis hem käka och lite förfest hos oss tror jag. Sen blir de fest på skolan. med en massa massa dansare kan inte tänka mig något annat än att de kommer spåra ut. Ohhh va vi ska bråka om dansgolvet! HHah! Det kommer bli såå kul.
Nu sitter vi båda vid datorerna och nördar , vi har ju fått INTERNET. Ha en superbra helg!

kraam

daaaaaans


Siv vår jazzlärare som e sjukt grym


1 september

Godkväll..

Nu har vi eget internet. Grannen fick de installerat idag, så vi ska dela. Tänkte köpa mobilt bredband, men de blev trådlöst istället. Det är jag glad för. Har varit i skolan idag igen. Morgonen började med balett, har fått en ny tjej i klassen. Sen hade vi jazz med Sandra som verkligen är super. Och självstudie timme när man för göra vad man vill. Övade på alla diagonaler alla snurra vi gjorde förra veckan med vår andra lärare Siv som vi också har 2 ggr i veckan i jazz med. Sen övade vi på alla glisad asamblé får panik på dem. när ska jag sätta dem 100% Imorgon är dagen!
Vi har en massa massa piruettövningar coh det var något av det jag hade hoppats på att vi skulle öva mycket på faktiskt. Det har redan blivit mycket mycket bättre! Alltid kul med framsteg. Och dagen slutade vi med modernt. Va så sjukt trött den sista klassen, de va en hård dag idag.
Nu har vi på sex and the city s 4 på tvn. Lisa har nyss gjort ugnspannkaka som vi ska käka en snabbis när vi kommer hem imorgon efter skolan. Innan vi ska tillbaka igen för att se musikalen, jag e så exalterad över den. fats den ska vara på nynorska som de heter och de ska vara väldigt likt svenska så de e ju bra. Och jätte många från M2 (musikal åk 2) från vår skola är med i den. Kul , kul att dem fått jobb redan.

Nu är sommaren slut så tråkigt, vi har haft grått väder dem senaste dagarna här i oslo. Hoppas att det blir nån enstaka soldag innan hösten kommer. Oh jag måste berätta. Jag och lisa skulle göra en maträtt igår där vi hade alla ingredienserna utom potatisgratäng. Så vi gick till ICA för att handla de. Dem har visst inte de här men så hade dem en disk med färdiga rätter som man kunde köpa i lösvikt, lasagne & potatisgratäng blandannat. Så vi sa hur mycket potatisgraätäng vi ville ha så la han upp de och vägde, och sa ja 119:- vi höll på att trilla omkull. Det hade kostat max 40:- i sverige. Vi bara ska vi gå eller , eller stanna, eller. Haha! Så sjukt dyrt 120 svenska kronor för lite potatisgratäng. Fast allt är inte så dyrt de e typ bara de och lite annat. De mesta är ungefär samma som i Sverige. Så handla aldrig potatisgratäng i Oslo va ni än gör.
Nu ska jag slänga mig i soffan den sista timmen, sen blir de bingen mpste samla krafter till imorgon. Har balett,modernt,kör och jazz med Siv, hon e såå skjukt grym!

Ha d super!