en egotripp


hej hopp

image1111

ameh , du e ju aldrig inne´, du ska få dem ♥

Lördag

så ja jag & fredde var uppe med tuppen, åkte till väla, sååå mycket folk, helt helt galet!! orkade inte vara där mer än i en halvtimme, man kan ju inte kolla på kläder ingenting, folk är ju helt helt hysteriska så vi åkte till mc drive, idag igen jag vet men fredde va riktigt riktigt sugen. sen åkte vi till ÖB och handlade balsam och en hel påse ostbågar för bara 10:- haha .. billigt värre, sen blev det Willis i och med det låg närmast, handlade lite mat och snacks. nu är vi hemma igen. Helt slut i kroppen känns som att jag varit ute och gått i ett dygn, det där va kanske lite att ta i. Nu ska vi äta pizzan som står i ugnen Ristorante-mozarella. Den får bara inte bli bränd. Ikväll blir det partajj, enbart för att maria tjatar skallen av mig, Grupptryck jag vet har ingen egen vilja, haha.. Imorgon ska jag hämta cher, min älskade hund! i miss you , men hon blir väl omhändertagen :)


fredes

godmorgon då hade man vaknat till liv igen. Jag är ledig, ledig en lördag , vilken inte har hänt sen i somras! vaah é detta ? Igår efter jobb körde jag och maria till maxi för att möta carro och aleksandra vid nio tiden. Handlade ostbrick till kvällen och lite läsk i och med att det inet skulle bli någon alkohol under kvällen. Cola zero, är såå gott smakar precis som coca cola, den valiga! I alla fall köpte en ny vitlöksost som jg aldrig smakat tidigare, herre gud va god! Sen vägledde carro coh aleksandra vägen till höganär, vid maxi rondellen körde dem nästan två varv, haha , så roligt det var , och jag hängde bara efter med maria i bilen, vi bara va gööööör deeeeem!!!! sen blev det inte fler rondeller eller fel. Så när vi väl var framme hos Daniel, kom jag och maria på att vi va skit hungriga så aleks ringde daniel coh råga om pizzerior men alla stängde kl. 10 vilket var om 5 minuter, så vi fick äta oss mätta på ostbrickan, inte en riktigt midda men vi blev mätta i allafall. Sen fixade vi till oss och åkte till trappa upp (discot) sååå fattigt, där va en massa gubbar och tanter, masssa bonnar från höganäs och ett dåligt rock band som spelade, haha jaja men då har vi varit där med, vilket aldrig kommer att hända igen så vi åkte in till stan och snurrade runder. Sen hämtade jag upp Fredde , åkte till mc drive sen hemåt, somnade gott förutom freddes fylle snarkande. Liite sisådär jobbigt bara , men det blev en helt underbar morgon! Åt min sista scones, nu är jag färdig och klar för avfärd, en massa som ska göras idag, och fredde och maria ska med.

ps. fotade inte så mycket igår, men här kommer det lilla som fastnade på bild i allafall :)

puss och kram / Tirre


hejsan

godmorgon mina damer och herrar! vaknade kl. 7 idag IGEN! kan inte sova längre nu för tiden, så snappt kroppen vänjer sig att gå upp med tiden när man väl börjat med de. härligt väder ute, men på min dator visar det att de ska vara -4 grader ute, så jag tror jag stannar inne. Meeen ikväll blir det en tripp till Höganäs till discot en trappa upp, allt är bättre än hbg just nu! är så trött på utekvällarna här, samma ställen , samma folk, de ska bli riktigt kul faktikst, och så blir det VIP för aleks kille jobbar där. Tror inte jag bloggar mer idag blir nog stressigt ikväll, hur det än blir så får ni ha en riktigt trevligt afton!!

image1106

min bästa vän och jag . ♥

godkväll

har inte haft så mycket att skriva om dessa sanste dagarna efter att jag träffade tjejerna hemma hos mig när vi tittade på so you think you can dance. imrgon åker anna hem, tråkigut men sant! Fredde bos hos mig numera, mamma är ju inte hemma och skulle aldirg klara mig helt själv, Dem hade varit i ngn grotta idag och badat imrgon skulle dem ut på båt hela dagen, snorkla, äta och sola. Ush va sotis jag är!! nu har jag käkat tomatsoppa med min älskling, har precis dushat och nu ska vi titta film, the mist.
ha en trevlig kväll alliopa och godnatt

T

allt gick åt helvete

omg vilken dag säger jag bara, vaknar kl. 7 på morgonen för att gå in på skype och prata med mamma, men då hade hon inte kommit fram än, skulle till tandläkaren kl tio så skulle hämta pappa halv, fem minuter innan halv kollar jag in i hamster buren bara för säkerhets skull. den va inte där jag skakka buren och sånt, trodde den gömde sig men nej, sen såg jag att buren va öppne och hur länge har den stått öppen igentligen? panik, sprang runt som en dåre i hela lägenheten, hittade den under olivers säng LEVANDE! den var super vild och jag kastade in den i buren fort som attan, och kuta ut till bilen och hämtade pappa sen när jag kom till läkaren hade jag blandat ihop tiderna det var inte förens imrogon jag skulle vara där. en aninga störigt ja! sen fick jag åka till apoteket på stattena vänta på min tur i ca en halvtimme , men så va tabletterna slut där så fick åka till sjukhuset och lösa ut dem. Grazax 780 spänn för 30 tabletter !! omg!!! sen fick jag köra ralli till jobb var redan 5 minuter sen. Allt den morgonen gick snett! men på jobbet klara jag mig hel under hela dagen, var segt att va på jobb, men maria gladde mig , för nu är hon hemma igen! har saknat dig sen igår :( har kollat på so you think you can dance ikväll igen. Snart ska jag hoppa i sängen, är helt körd efter denna dagen!!

Godnatt

T

image1105


pics från i fredes







inbjudan

såå roligt det ska bli, längtar tänkte ha samma tema på min 20 års fest men nu får det ju bli ngt helt annat, Meh va ska man ha på sig!

image1086

Annas ;

måste bara lägga in en bild på annas superfina skor från topshop!


godmorgon

nu har mamma landat fikc sms 12 inatt. och maria är framme! skönt att flygresorna har gått bra . Saknar er redan! men som tur är så har jag ju min älskade fredde och restan av tjejgänget är hemma.

Igår vid hakv tre tiden, en aning för sent efter planering kom Anna och hämtade mig i hennes lilla micra, så vi körde till väla, handlade inget är pank, men var mysigt att gå runder och prata lite för de. sen ringde carr så kom hon med. eftersom att vi var vrålhungriga bestämde vi oss för att köra till burker king där anna hade sånt crew rabatt kort, i och med att hon jobbaade där innan fast i sthlm. Men som tur var så jobbade mario där och gav oss halva priset i stället + att vi fick plusmeny coh dipporna gratis. haha vilken tur man har , orkade endå inte äta upp allt, men men. Sen åkte vi coh köpte pizza till Fredde som satt hemma hos mig ocg gosade framför tvn, aleksandra hade tagit bussen från höganär så vi passade ju på att äta på burker king då under tiden, så efter att vi leverart pizzan till Fredde så åkte vi till Knutan coh hämtade upp Aleks sen åkte vi till filmkväll (en godisbutik) och handlade på oss en massa massa godis, och sen bäst av allt kröp vi alla ner i soffan och tittade på so you think you can dance scandinavien haha där fick vi oss en hel del skratt anfall. Herre gud så sjuka vissa människor är. Nej nu ska jag hoppa in i dushen och köra ved mig sen ska jag till doktorn en snabbis få utskrevit lite resept.
ha en bra dag allihopa!



bye bye

ush va många gånger jag har vaknat. Nu har maria åkt, hon sitter snart väl på något flygplan på väg till Tyskland! Ha en jätte bra resa, är lite orolig verkar vara ett lite farligt äventyr! men verkar inte vara några beskymmer för henne inte. Mamma och dem andra pratar för fullt om Thailand i köket, dem fååår inte åååkaa!!! Nu kommer jga att bli helt ensam. Ska äta lite frukost nu sen ska jag köra mamma, ida och oliver till tåget, sen resten av dagen får anna få mig på andra tankar, för vi ska umgås hela långa dagen! ♥

image1076


fikat med girlsen

Nu har jag glömt att ta med min kamera 2 dagar i rad, riktigt irreterande, händer aldrig annars, beklagar ! alltid jag som har med den och fotar! Fast att alla andra har de så vill man endå ha med sin egen. känns så konstigt att ses alla nu igen coh så vet man inte när nästa går blir av. när vi sitter där igen allihopa tillsammans. Det känns så konstigt när alla går skilda vägar, som maria sa ; så minns man för ett år sen när vi satt i skolan och pratade om vart alla skulle ta vägen och hur det skulle vara möjligt att vi skulle kunna klara oss utan varandra. Man klarar sig, ja, men det är samtidigt tomt och ständigt finns där en saknad! har absolut inte roligare i något annat tillstånd än när ni är med. Vi Satt på precis samma ställe som förra gången för någon månad sen på MEZO. Sen när vi gick till parkeringen och carro skulle ta sin bil och anna sin, kändes det plötsligt såå konstigt! Vi har bil coh körkort, lixom så stora vi har blivit fick bara upp en massa massa minnen från när vi va små, speciellt tillsammans med carro, den mörka vägen vi alltid alltid sprang igenom hand i hand och varje gång passerade vi den tillsammans. Jag älskar er med hela mitt hjärta kommer aldrig igen finna så bra vänner som er.
aldrig nånsin


thank you guys

vilken lyckad kväll det var igår,. och vi åt tomatsoppa, vilken klassiker sen spelade vi upp till bevis som maria hade hemma. Skrattade coh pratade minnen. Hade kul nån stop, sen plötsligt kom stoffe och två av hans kompisar innan för dörren. Sen hade vi "slagertävling" till Charlottes låt Hero. den är ju bara fööör bra. Sen åkte vi in till stan och tog stempel på tivoli , sen blev det stinsen och jag och maria beställde en jätte go drink, Buzz hette den, lite syrlig i smaken, mmm .. sen blev det tivoli resten av kvällen , kom hem vid 4 tiden. Ja vilken lyckad kväll, ni gjorde den till det bästa! Så kul när vi är samlade. Saknar det varje dag!

Snart ska jag tillbaka till jobb igen, sitter på min lunch nu. Slutar inte förens åtta och då ska jag hem och dusha en snabbis, men det är ju jag rätt bra på att stressa, inget nytt! Sen ska jag hämta maria för att träffa Anna, Carro & Aleksandra i stan, ska ta en fika, antagligen blir det Mezo och jag ska väl käka min lasagne, mmmm.. äntligen blir det en rolig söndag sen ska jag ta förväl av maria som åker imorgon ;( Imorgon kör jag mamma, oliver och ida till knutpunkten för avfärd till thailand, sen ska jag va med Anna ♥

Puss & Kram / Tirre



Kommer fler bilder imorgon när anna & carro skickat sina .

lördag!

sitter på min lunch nu , jobbar till klockan 5. långtråkigt! Direkt efte jobb ska Anna komma hem till mig, jag ska dusha och mamma ska klippa mig en snabbis, Om ja vågar! det är så skönt med kort hår. Efter att anna kommit har mamma också lovat mig att köra oss hem till maria där det blir förfest med elin, carro & Aleksandra också väntar, alla är äntligen samlade igen. hihi så kul det kommer bli ikväll. känner det på mig! Lägger in bilder imorgon från kvällen. hinne rnog inte blogga efter jobb, kommer att vara super stressad! Blir antagligen Tivoli ikväll, vi får se om jag och aleksandra kommer in får säga och Elin. önska oss lycka till :) haha .. / Kramar Tirre ♥

image1061

aww

cher, efter en utgång, så synn fullt med snöbollar, får dusha henne efter varje gång.. .

image1060

godnatt

nu är jag hemma igen. kl 7 åkte jag hem till anna körde helt fel 2 gånger, jätte jobbigt! men tillslut kom jag fram, jätte skönt att få träffa dig gumman, var för länge sen sist. pratade en massa strunt, sen körde jag dem in till Tivoli och sen hämtade jag min älskling. Och vi åkte hemåt så nu är man hemma igen, skönt att få vara hemma med tiden. Nu ska vi pysa ner i sängen och pussas!



för er som ville se mitt rum




så fin brudklänning


miss you

nu har vi lämnat dem igen , till välas djurbutik, saknar dem redan, dem e ju bara för söta! Kolla den bilden när jag pussar på den, haha snacka om paniik!




beslutsångest

Skulle ut med anna och dem idag , men orkar inte de eftersom att jag börjar så tidigt imorgon som jag gör. Så jag ringde marai coh frågade om vi kunde hitta på något, men nu får jag inte tag på henne , så jag åker hem till Anna och hälsar på, emelie är ju där också och dem ska endå ut sen, så jag ska köra dem i stan sen hämta upp fredde oh så sover han hos mig, TH tjejerna ville ha tjejkväll. men kan ju inte har lovat anna och marai för den delen, får väl se om hon hör av sig.. Maaariiia call me ?


image1042

(bild från sthlm, förra sommaren, jag & Anna)

tillbaka ..

fy vad tiden har sprungit iväg, har inte haft tid att blogg, som sagt klarade jag ju mitt körkort i tisdes så då hade jag fullt upp med körningen och sen jobbade jag till kl. 8. Jo det gick till så här mamma gick in på vägvärket och kollade körtider, så hittade hon en endaste tid i Jungby kl. 9.oo , ca13 mil från helsingborg. Så jag bestämde mig för att jag vill och mamma & pappa skulle förlja med. så vi åkte upp tidigt på tisdag morgon , dagen efter snöstormen. och 9 hade jag uppkörning i en heelt främmande stad, när jag stannade bilen på vägvärket stod mamma och pappa några meter från bilen och viftade hur gick det hur gick det, och jag kunde ju inte låta bli att le, så dem hoppade runder där på parkeingen , haha dem såg riktigt dumma ut om jag ska vara helt ärlig, coh sen tvingade dem på mig att ringa runt till hela släkten och seeeeen fick jag köra hem till lilla Helsingborg och jobba. Efter jobbet åkte jag till Fredde och sov där. Han bjöd på kina mat och hade städat sitt rum kliniskt rent och det har typ aldirg hänt , och bäst av allt luktade han gott och var jätte fin. liten belöning för att jag klarade mitt körkort. och bäst av allt fick jag en helkroppsmassage utan något som helst tjat! älskar dig, tack så mycket. Vilken dag säger jag bara ..

sen på onsdagen så jobbade jag igen sen hämtade jag upp fredde efter jobb och vi åkte till maxi coh handlade godis, eller jag i alla fall. Sen hem till pappa, och kollade på film, den va inte så bra och vi stängde av den typ när hälften av filmen hade gått. Sen idag jobbade jag igen, slutade kl. 7 så jag gick hem och mamma hade lagat pilaff, såå gott jag som vaar vrålhungrig, och vilken arbetsdag allltså 2 miljoner folk som är helt hysteriska. ush!! sen fick jag köra pappa till en 40 års fest i ödåkra. körde lite fel när jag skulle köra hem igen, men sen hittade jag rätt och sen blev det solning på tretorn, blir väl utgång i helgen. verkar det som! Carro och Anna kommer ju imorgon. verkar som att vi ska ut på lördag, har inte hunnit prata med någon av dem. Och på alla dessa dagarna har jag inte pratat med Maria, känns som en hel evighet sen! Ska ringa henne nu och prata... kommer att bli ett långt låååångt samtal!



Förlåt det där med väderrapporten som jag la upp om att snön skulle försvinna men det verkade ju så fast det komme rvisst snö igen! Parkerade nyss bilen och då haglade det för fullt, så låt bilen stå inatt! ikväll blir det bingen tidigt börjar jobb tidigt imorgon!

Bara 3 dagar kvar tills mamma & maria åker ;( NI FÅR INTE!!!

Äntliigen

jaaa jag klarade mitt körkort idag!

vill man va fin får man lida pin

ush kollade nyss på gamla student bilder, fick upp denna bilden. Tänkt att jag gick med dem hela sagen från 6.oo på morgonen tills sent sent på natten, hur klarade jag det, snacka om att jag hade värk och blåsor dagen efter, hur kan man plåga sig så!!


väderrapport

kolla vädret på aftonbladet.se , ser visst ut som att snön kommer att försvinna redan imorgon!

image1038

träning

har kommit hem från discoträningen nu, blev inte allt för anfått och svettig, hahah sikken grej vi hade idag på uppvärmningen , diagonalt över golvet, jätte mesigt. vi är lixom högsta gruppen, jag & maria kunde ju bara inte hålla oss för skratt, det var inte så svårt iheller när i kom ut, vilken snö storm det varit. och som snön har lagt sig. det är ju inte klokt. bloggen är lite konstig nu, texten med när jag skriver, tror min data har avrit igång för länge måste nog starta om den eller stänga och låta den vila.. 4 dagar kvar tills Carro och Anna kommer hem nu , yeeah! för er som undrar varför jag är brun ibalnd, jag solar! om jag nu använder brunutansol använder jag den DOVE som inte ger så mycket inverkan på färgen. Den är jätte bra och et syns ju inte så mycket om man skulle göra fel. Nu ska jag lägga mig under täcket, fundera lite över varför fredde inte hört av sig, ligga och sakna honom. Tänka på att jag ska somna utan honom ikväll, seeeen ska jag sätta på en film och sovaa! jobbar hela veckan nu. Ni måste vara avundsjuka :P hihi eller inte! gokväll allihopa!

image1037'

(ca 5 år gammal bild från en discotävling på mig & maria)

Alla som älskar Björn skriker nuuuuuuu !!!


tuttifrutti

image1035
jätte gott godis, någon som smakat dem andra sorterna? måste prova en till ny, om jag vågar , haha helt onödigt blogg inlägg men dem är verkligen jätte goda!

måndag hela dagen

ush vilket väder, det är inte klokt som det kan förändras bara över natten. hatar snö och slask och kyla! ush ush ush!! Vaknade 10 idag av att pappa kom in i rummet, HALLÅ NU HAR DU SOVIT I 10 TIMMAR! lööönt, det var min enda lediga dag på denna veckan, så jag vaknade då och såg filmed solstorm, med persbrant och alla andra kända från wallander och beckfilmerna, alla var verkligen med. Älskar sånna filmer den va jätte bra om ni nu tycker om beck och wallander gillar ni den med. Fredde kom igår , och sov med mig. Hatar att soman utan dig!! Senare idag efter filmen gick jag hem till mamma vi hämtade min bil som varit på lagning. kostade mig 700:- sen åkte vi till öron, öga, näsa, mun specialisterna, han tog en tång och öppnade upp mina näsborrar, som jag och mamma började skratta då. hahaha . skulle ju göra allergitest, men tillslut fick jag de. kändes ju ingenting, hade förväntat mig värsta nålarna. Det kom fram att jag var allergisk mot GRÄS! kuul. det som finns året runt, så nu måste jag börja äta dem nya tabletterna som precis kommit ut, grasax. man ska äta dem varje dag i 3-4 år och varje tablett kostar 30 :- hahahahah herre gud rena rånet , men efter att man tagit i dem i några år så ska visst allergin vara över. så et är väl värt det. Ska dit nästa onsdag coh hämta ut min första karta. blir det ett par hundra där mer. Jävla skit säger jag bara! det är bara en massa utgifter hela tiden.. orkar inte med de och så vinner man aldirg på lotto! I somras var jag heelt täoppt i näsan coh det kliade ngt fruktansvärt i mina ögon hlea juni, juli, augusti, september, ska bli skönt att slippa de!

Så pappa väntade i min bil på mig och mamma , men vi hittade honom inte och han svarade inte på sin mobil, satt och snackade i telefon coh så var det en sån här snöstorm ute och min halsduk var i bilen coh hela kragen på min skinnjacka var dyngsur. så vi gik till närmaste bussoplats för att ta bussen hem, skit sura. precis 1 minut innan bussen skulle komma ringer han och kommer. lite smått irreterande, sen hämtade vi Ida på dagis och lämnade min bok på biblan. Sen körde vi hemår kom  nyss hem och nu ringde pappa och skrek - Viii måååste övningsköööra!! Herre gud han tror jag går ut i detta vädert en gång till idag frivilligt. ALDRIG, förutom när jag måste och ska till discoträningen ikväll. vill inte ut! Men jag bara måste. Nu är det exakt en vacka kvar tills mamma åker till thailand och maria till Tyskland! Som tur är har Fredde lovat att bo hos mig! Och maria och mamma får väl ha en trevlig resa! Så kommer min med så småning om. har skalat potatis och nu ska mamma sätta igång med maten. jag är vrålhungrig. bloggar mer ikväll!

image1034

(gammal fest bild från marias & Carros 19 års fest)

nu ska vi vinna !!

yeeeees fan va gött! Så jävla rätt vinnare. Fick tårar så glad jag blev, vet det är rätt löljligt men hon e bara såå bra!grattis grattis grattis. BWO, charlotte och Frida tyckte jag mest om ikväll. Fridas låt ska pumpa i sommar! åhh jag e så glad.. Nu är maria och dem andra på g, medans jag valde att sitta hemma. Orkade verkligen inte gå ut, men nu börjar partynerverna styra.. Nej jag måste hålla mig, har inga pengar iheller för den delen. Ge mig Lön, ge mig lön !

image1033

new one

mitt nya träningsätt jag fick av mamma från HM igår, va tycks!


melodifestivals neeerveer

varför har man alltid brått efter jobb ? Jag borde ha det bästa svaret på det i och med att jag är det varje gång, men har inte funnit svaret riktigt riktigt än. Mamma skickade sms om att ett HM paket hade kommit så jag slutade sex och sprang hem hämtade mamma och ida, eftersom att jag inte kan hämta ut det själv, låg på mammas beställning. Så hon fick lösa ut det. förväntasnsfullt hela vägen hem från Ica hoppades jg på att byxorna, shortsen och tröjjorna osm jag beställt skulle finnas med. meeen när vi öppnar paketen finns det bara en massa klänningar till Ida och short coh något linne till Oliver. såå irreterande, blev riktigt glad när paketet redan hade kommit. sen fick jag platta håret coh sminka mig fort som attans för marias var på väg att hämta mig, trodde jag. Konstigt nog hade hon inte ringt, och klockan var 18.50 och vi skulle hämta ut biljetterna 19.30 så jag ringde upp för säkerhets skull. Det var tur de. för maria trodde bian började en timme senare än vad den gjorde. Så hon fick springa in i dushen efter att h avrit coh tränat , kuta i kläderna (kan man de ?) sen springa till bilen coh hämta mig, och vi hämtade ut biljetterna exakt i tid. Sen träffade vi Petra också, som tvingade på oss att anmäla oss till årets UKM (www.backstage.se) som är den 6 April, är fortfarande liiite tveksam. Men dem fyller trots allt 10 år! Hipp hipp hurra hurraaaa !!! länge leve UKM!

Bion Horton, var jätte rolig skrattade i inprincip igenom hela filmen, handlade om den där elefanten som hittar en blomma med ett dammkorn på och han får för sig att dammkornet ger ifrån sig ljud, vilket stämmer inuti detta dammkorn finns en hel värld, där andra små varelser lever, han får kontakt med dem och så måste dem bevisa för alla andra att det verkligen är sant. Låter lite skumt kanske men den va verkligen jätte bra. Se den, om ni tycke rom technat, annars SE DEN INTE!! när bion va slut 21.30 tyckte vi båda att det var för tidigt för att redan åka hem så vi ringde stoffe (marias kompis) för och fråga va dem gjorde. Hans kulle på fest på dalhem så vi körde dit för att hämta dem. men dem va inte riktigt klara så jag och maria satt coh tittade på hip hip uner tiden. Haha vilket program alltså. Sen bar det av till dalhem, skulle visst vara någon lokal fest där. Lika fort som vi släppte av dem fick vi hämta dem. Sen hoppa jag av hemma hos mamma, efter att en person fördärvat hela min kväll. tack så hämst mycket, älskar dig med! men jag förträngde det och vaknade upp idag som vilken dag som helst, har skrattat så mycket idag. Slutade jobb 5 och nu har jag och mamma varit på Maxi och handlat en massa godis som vi ska ha till ikväll, det är ju melodifestivalen. Hejja charlotte Perelli...

image1028


finalen närmar sig ..

Då var denna arbetsdagen slut, tog hur lång tid som helst för klockan att bli 8, Seg tid att sluta på!! Man hinner inte göra någonting efter och att börja 11 är iheller inte kul. man får inte sova ut helt och man hinner inte göra någonting innan iheller. Men va ska man göra. Nu har jag och fredde letat efter lågpris resor hur många dagr som helst, någon som vet någon bra sida? Vill hälsa på Anna & Carro nu , saknar dem och oss allihopa tillsammans, men det behövs inte för dem kommer nästa fredag! Jaaa ;) ska bli så kul. vi måste göra något i helgen, måste måste måste. Det är ju inte alltför ofta det händer! i och med att carro bor i milano nu förtiden och anna i Stockholm.  Vill till sthlm det rä så kul att vara där. Speciellt när Anna bor där. Kommer i sommar! Om allt blir som planerat, ska antagligen gå den intensivkursen på balettakademin i år igen. Får se hur det bli och hur mycket pengar jag har kvar efter att jag och fredde har varit och rest.

Skulle vilja åka till Indien ,till Goa men det är kanske lite överskattat! äsh jag vet inte, det är såå svårt att boka resa på egen hand när man aldirg gjort det förut, man vill ju inte bli lurad eller missnöjd! Vad ska man välja loxim, jag coh fredde ska ta en tur i stan nån dag coh fråga runt på några ställen .. så får man se. En avresa ska det bli iallafall. och helst i maj runt den 12., för då har vi 5 år. Så roligt, ser fram emot många många fler år med dig älskling! älskar dig så mycket och saknar dig en massa massa. Vill inte bo utan dig coh behöva sitta och längta efter dig. Vill veta att du är nära mig hela tiden i min omgivning och att allt jag delar är tillsammans med dig. Vill det nu så mycket.. Kan ni inte berätta om några resemål ni är väldigt nöjda över som ni varit på, mina bloggare ?

Så vad händer i helgen?
Imorgon jobbar jag och efter det ska jag och maria på bio i alla fall har gratis biljetter till den nya filmen som har biopremiär imorgon , HORTON. Fick dem av Petra förra gången vi var på bio med mamma och carina (marias mamma) .. Minns inte vilken film det avr vi såg då. Men det är ju alltid roligt att titta på bio gratis och för det andra hade ingen av oss något bestämmt imorgon , vill inte heller sitta hemma och orkar inte gå ut för jag bröjar jobba kl. 9 på lördag också. Har ingen aning om vad jag ska göra då. Kanske Tivoli om jag nu kommer in denna gången. annars har jag ingen aning. Jo min äslkling kanske är ledig för kvällen. Om han nu inte ska ut coh partajja. herre guud jag glömde det viktigaste av allt, självklart ska jag titta på Melodifestivalen heeela lördagen! Superviktigt! Hejja Charlotte Perelli, ska ringa och rösta minst 3 ggr. Carros och min gamla favorit har ju inte ens gått till finalen (Carola). Men det var ju fakstikt rätt denna gången tyckte jag, fanns dem som faktiskt var bättre konstigt nog! Nej nu ska jag försöka sova börjar tidigt imorgon!



Godnatt ♥

image1026



hard work work

Kan fortfarande knappt gå eller röra mig, har såå mycket träningsverk. speciellt när jag ska få upp det ena benet på det andra för att sitta som en "dam". Det går bara inte tar ca, 5 min innan jag fått till det, min rumpa och låren stramar som bara den. Endå tog jag det lungt med träningeni förgår. om en timme börjar jag jobb. Orkar inte, har blivit för lat nu när man får vara ledig så mycket jobbar till söndag och nästa vecka är jag bara ledig 1 enda dag. ush! hur ska jag klara de, de ska visst vara jätte mycket folk nu innan påsk, vi får väl se och var försäljnings siffrorna hamnar! Sov så gott inatt somnade innan 12 igår, helt otroligt, först vaknade jag av att mamma öppnade dörren coh sa va gör du ? jag abra eh va jag sov du väckte mig, så somnade jag om, sen vaknade jag av attida skrek precis utanför min dörr. rätt irreterande!! sen ringde mormor både hem och till mammas mobil. LÅT MIG VA!! Sen ringer Ivanka, med inte världens roligaste samtal så jag vaknade verkligen till liv, skule endå upp om en halv timme då. Ska ta på mig nu och kila iväg. ha en trevlig dag, hoppas de pissregnar så jag slipper ha någon ångest över att jag hade kunnat vara ute i det fina vädret. Hatar Sverige väder! värst vad jag verkar irreterad denna morgon, men kan man bli något annat, när man blir väckt 20 ggr.

image1025

ullared

värst vad det är driftstopp på bloggen nu för tiden, på nätterna, stackars nattugglor! Idag gick jag och mamma en sväng på väla jag handlade ett par svarta short som va nyinkomna för bara 149:- och en topp för bara 49:- sen belv det ett par svarta mönstrde strumpbyxor också. Sen kom maria och vi gcik på jackt efter ett nytt joggingställ som vi ska trycka på. men hittade inget. vill ha en svart huvtröja med dragkedja som ska också vara svart och jogging byxa med mudd där nere. Men hittade inte i vår storlek, så plötsligt föreslog maria, vi åker till Ullared!! Först var jag tveksam men tillslut hoppade vi in i bilen och kom fram kl. 3 hittade dock inga jogging byxor. Handlade lite krämer och sånt bara, blev endå 355 kr, sååå fula kläder dem har där, väskor och skärp. På vägen dit åkte vi förbi ett par sjöer som var lite märkligt döpta ; fylleån, nissan och ärtan haha ... den första är endå bäst, undra vem och vad den fick sitt namn ifrån. Det ösregnade på vägen upp, fick nästan vattenplaning 1 gång, riktigt äckligt, men tro det eller ej marias bil klarade de hela vägen!! På vägen hem från ullared stannade vi på makedonkan, åt mc chicken dock med fullkornsbröd, var inet särsklit gott mitt i allt ringde anna och pratade i nästan mer än en kvart, hon var på väg till globen för at se Rihanna. Så hin lovade att ringa mig när hon spelade en bra låt. Vilken hon alldeles nyss gjorde.. please dont stop the music , spelade för fullt i salen.. haha är avundsjuk! nu ska jag packa upp allt som jag handlat och sen lägga mig i bingen , jobbar ju imorgon. USH , vill inteeee!!!!
image1019



kvällens film






boooooriing

Vaknade i morse av att älsklingen gick till jobb, var sååå trött, hatar dem orden, - jag går nu. NNNEEEJJJ! för faaaan stannaaa !!! vaknade sen av att mamma väckte mig genom att släppa in cher i mitt rum som kutade upp i sägen 10.45 på (morgonen) . Fick övningsköra med mamma till alla hennes ärenden skulle ju endå träffa maria på friskis  i stan kl. 13.15.. så det passade bra in där. Mitt i allt tradar mamma och pappa om var jag ska vända och fick parkera, kalabalik i bilen, haha dem e roliga dem! Kunde dem inte bara vara utbildade till körlärare istället så hade allt gått mycket bättre och fortare..
åh vad alla dagar bara springer iväg.. man får ingenting gjort, oh träningen idag var ju rena katastrofen så mcyket jag tappat, var helt skakig i benen efter 15*3 baksida lår med bollen, helt sjukt, vill inte tappa så myket man känner sig som en liten amatör. Och maria gick tidigare tack vare hennes jobb, som tvingar henne att gå upp i morgonmössan. Så jag fick träna själv i en timme, sen fick ajg nog på min singeldans som vägrar att fastna i mitt huvud så jag hoppade på bussen och åkte hemmåt. Är galet hungrig så jag bad mamma köpa med mc donalds mat, ush säger jag bara dem anväder ju inte handskar där, jätte äckligt, men lite skit ränsar ju magen inte sant. Man kan ju inte bara låta bli mc mat. Det är inte så onyttigt som alla tror, joo pommesen  och dipporna. Nu ska jag hoppa in i dushen sen kommer mamma med mat .. får se vad som händer ikväll.

image1017

hamstrarna

det är helt galet att dem kan växa så fort på bara två veckor, inte ens de har gått. dem är såå söta, ingen balans helt vingliga och så ser dem inte än. Vill behålla dem i denna storleken..


hejs svej ..

Så nu har jag varit på discoträningen och gett gärnet, kul att få träffa alla, snart är det kalmar tävling.. längtar , betalar lite för sent bara . men men ..  . var på maxi med maria och köpte mat till henne som hon skulle ta med tills in pappa. fastnade på Th och pratade med rasha. imrgon blir det en heldag på friskis, igen efter att maria jobbat klart på sitt "drömjobb" haha, lider med dig. Nu är jag hemma igen i väntan på att älsklingen ska komma. ska dusha och äta dem sista bitarna av sconesen som är kvar och sen blir det väl film, en tidgit kväll fredde ska upp coh jobba imorgon.. skyndaa diiiig! Gud vad jag älskar min hund, det blir som ens syskon fast ännu ännu bättre, dem kan aldrig bestämma, gnälla eller trada om saker man är helt helt ointresserad av . dem är bara helt helt bäst.♥


du är mitt allt

Har fått två helt underbara sms idag av min älskling idag, får många fler varje dag men det är något speicellt med dessa. Älskar dig.

sms 1
jag älskar dig med hela mitt hjärta, jag vill sätta en ring på ditt finger, bära dig över tröskeln, hålla din hand på bb. jag vill se världen med dig jag vill att världen ska se oss. jag älskar dig

sms 2
det känns tomt i mitt rum när du inte är här, helt tyst. obehagligt. vill bo med dig spelar ingen roll var och hur det ser ut bara jag får bo med dig. jag älskar dig jätte mycket älskling! tro aldrig annat! Du är perfekt och låt ingen annan säga något annat du är redan framgångsrik inom dansen men kommer bli större bara du siktar högt! du klarar allt! du haar ju stått ut med mig i 5 år :D du dansade in i mitt hjärta fö fem år sen och där har du stannat med mig och kommer föralltid vara där. älskar dig min ängel.

image1012
thefredrik.blogg.se

alla som hatar söndagar skriker nuuu!!

nä det är ingen höjdare det där med att jobba, tjäna pengar är ju en annan sak. Äntligen har man slutat, maxi har ju börjat ha öppet till kl. 22.00 nu stackarna som behöver jobba ända tills dess, speciellt på en söndag. Lider med dem. efter jobb åkte jag & mammsen och övningskörde lite, kändes bra, satte fickparkeringarna skit bra och backa vi hörn. Har aldrig klarat det innan, men idag gick det som en dans! man ska inte säga för mycket.. Nu ska jag tjecka lite i min teoribok, var ett bra tag sen sist, man öppnar ju inte den dirket självmant. Ingen intressant eller varken rolig bok, detta är nog den enda helgen på länge länge jag inte har varit ute någon dag av dagarna, i fredes skulle jag ju bara va hemma och softa men så kom fredde och överaska mig, och igår bara mös vi.. idag ska jag och mamma mysa framför tvn hade jag tänkt. gentimot maria miir.blogg.se hatar jag söndagar, finns aldrig något att göra. man bar sitter hemma och tiden bara går och går. Baaaajss! Melodifestivalen igår, gick ju inte som tänkt ola skulle ju lätt vunnit över sibel, Konsigt nog tycker jag faktsikt att det var rätt att nordman gick vidare och inte häggqvist. Kan inte fatta att jag sitter och skriver det , men det händer. Imorgon är det disco träning, och jag ska ta i för alla gånger jag missat (sketit i). och mest av allt saknar jag min maria

image1011

saturday night

Igår hade jag bestämt mig för att inte gå ut utan bara sitta hemma och mysa framför datorn, och fredde skulle ju ut med sangan, vid 10 tiden ringer älskling , och frågar va jag gör, om ja inet ska va med någon och allt, och jag saknade honom verkligen såå mycket just då. Efter att vi lagt på knackar de på dörren ca 15 minuter senare, och där står han mitt framför mig, älskar överaskningar . .. va så himla skönt att bara få ha han här. Saknar dig redan. Ska till älsklingen snart vi ska bädda upp det på golvet låter lite knasigt men det är verkligen jätte mysigt en tradition vi alltid gjort ibland.. ska se in the valley of elah Tänkte på det, att om 3 dagar har vi ju 4 år och 10 månader. Älskar dig

och ikväll är det melodifestivalen, andra chansen, hejja carola och ola !!

jag älskar dig

image1010

thailand o6

someone ?

kan inte bestämma mig, det var så lätt när man var liten och inte fattade ett smack, nu ska man bara göraa en massa beslut här i livet och man vet inte hur eller varför. Kan man fatta beslut vid denna åldern eller är det bara om man tar chansningar. är det meningen att man ska välja och kanske få motgångar , för att uppleva det goda och bra måste det väl ske antar jag. känns som att man bara stampar coh inte fattar varför. Man har stannat och fastnat men tiden bara tickar och tickar, alldeles alldeles för fort. Är 20 för mycket eller är 19 för ungt eller lagom tid att välja vad man vill göar resten av livet. Man kan ju inte bara satsa allt man har och är på något som visar sig bli ingenting, va händer lixom sen när man försökt och lycksats eller dragit en nit! Man vill ju inte ångra vägarna man väljer gå i sitt liv, fast att man alltid gör det med några. Vet inte om dansen är en grej som bara är jag och utan det känner jag mig helt naken, som i drömmarna när man glömt eller missat något men hur man än gör så går tiden bara och man kommer aldrig åt det man söker.. Så kryper det i kroppen på en när man inte kan bestämma och har alldeles för livlig fantasi. Hjälp miig! känner någon som jag eller är jag bara en enstöring ?

god kväll ..

Nu ska jag lägga in några låtar på min ipod som jag fick när jag var hos pappa för någon dag sen, har inte blivit av att jag lagt in dem.. Inte så nya men så himla klockrena. flo Rida-get low , t-pain - buy you a drank , t-pain feat akon - bartender Har fått dille på dem låtarana igen .. så nu strömmar dem bara ut ur min älskade dator. för alla er som funderar på att köpa en bärbar dator, gör det ni kommer inte ångra det, tror jag blivit kär i min.. Som tiden går när man fastnar vid datorn har redan gått 2 timmar sen jag slutat , och jag börjar redan bli rastlös. längtar tills imrgon när jag får se min älskling ♥, undra va vi ska hitta på för något skoj, skulle egentligen till tivoli 20 imrogon med maria, men nu helt plötsligt vet man ju inte om man kommer in, ååh va jag hatar vakter på uteställen. så störiga tror du e sånna matchos "poliser", coolingar, jävla BLÖJJOR! Ikväll kommer jag typ blogga sönder, så himla gött att bara sitta hemma, ångrar mig inte ett dugg över mitt beslut! ( såå jag sooooftaaaaar viiidareeee ,.... )

image1009

mys pys

Nu har värken i min nacke bröjat släppa och i ryggen, kan inte sova på enbart freddes arm längre, får kramp över allt måste lyxa till et med någon kudde också.. Men det finns inget bättre än att somna i din famn. fy fan va de e tradigt med jobb, man blir så bekväm nu när man är ledig så mycket. det är ju Tempel idag, me jag orkar nog inte gå. har inte råd för det första och vill inte åka bussen hem själv så sent, inte betala taxi och inte sova hos fredde coh behöva ta bussen 8 på morgonen från stan till jobb imorgon. Det orkar jga inte, så jag finner ingen utväg till någon utgång ikväll, jag är endå ute och ränner jämt så idag ska det bli mys pys hemma om jag inte nu får myror i brallan vid 11 tiden, kan inte bestämma mig för vilken film jag vill se, har ju en massa massa nya på datorn. önska fredde kunde komma och mysa med mig, men nej inte de nej , han ska ut med sin käre vän sangeus. Ush vad et hade underlättat med körkort idag , även alla andra dagar men speciellt just idag!
Jag saknaaaar diiiig Freddeeeeee !!!! ♥


partypinglorna

sitter hemma och väntar på maria nu , hon är rätt seg. hon har fått för sig att vi ska till cantina ikväll, helt galen en torsdag, att dem ens har öppet, men förra gången var där visst jätte mcyket folk hade nathalie sagt från vår x klass, vår helt underbara klass! Vi ska ta bilen idag igen in till stan, men det är ju bara så bekvämt, imorgon blir det antagligen Tempel. Får se vad Elin vill, ska i allafll träffa henne imorgon, hon har ju börjat lumpen så man ser inte henne så ofta längre, saknar henne faktiskt, och hon är aldirg på discoträningarna längre.. Sånt är det dem bara kommer och går, man har bara sinna vänner till låns. Så nu sitter jag färdigsminkad , men jag kan inte bestämma mig hur jag ska ha mitt hår, fläta i luggen, ingen fäta, klämmor på sidorna eller inga klämmor bara ta håret bakom öronen, åååhhh blir tokig! har en sån dålig hårdag idag. Hjälp mig!!!

image1006

back to basic

idag tränade vi sen kl.13.00 till 16.00 fick en hel del gjort, men kan fortfarande inte min dans riktigt ännu, snart är det tävling, blir helr yber!! Roligt det ska bli, ska köra upp till Kalmar. förhoppningsvis med min bil.. Fy för vad dyrt det rä med parkering inne i stan 15 för en timme coh sånt, helt sjukt ju. Hade körlektion idag, gick lite sisådär.. Jobbigt när alla bilar är så himla olika.. men men, maria tog av tejpen från sin tatoo idag, hihi, smygfotade lite och så flummande vi på träningen , men bara den sista halvtimmen , så de va okej!!

image995




tatooo

I onsdes , (igår) tatuerade maria sig och det blev super, men ush vad det såg ut att göra ont tog knappt en halvtimme så var det klart.. sen "firade" vi med pizza på bomb, det gosaste som finns, sen tärfffade jag min äskling coh vi sov till 20.30 sen låg vi bar och mös till typ 1 på natten riktigt skönt att bara slappa , de behövde jag!

I love you guys ♥


vilket fint val till balklänning år 2oo8

image986


och så var det dem här överskrifterna ..

Om ca 5 timmar sitter mariar tatuering på plats. Ska fotografera en massa massa ..
Senare idag blir det en tripp till Helsingör med maria , (fredde) ses senare idag!

image983

vi har det bra vi här bak i bilen

idag har jag kommit på halva min singeldans, tog 2 ½ timme, för mafria gick det ju lit mindre bra hon hade hjärnsläpp. stackaren!! hoppas det går bättre med min nya dans nu då! kl.15 hämtade pappa mig utanför sparbanken, så vi har övningskört till nu, shiiit det var 3 timmar åkte inom IKEA också så fint dem inreder rummen. Vill bara flytta när jag ser allt. Som pappa gapar när vi övningskör, hjag kör helt bra ju. När jag kom till en rondel skreeeeek han oooopp oooopppp, shit du kollade alldeles för sent, men han hade missat att jag kollade långt långt innan han ens tittade själv, såååå jobbig,. tror man är kass på att köra. Blir tokig! så skönt det ska bli när man får körkort. Kan jag inte bara få det i min bredlåda nu eller typ trilla ner från himlen... Nu är jah hemma hos papp och sitter och väntar på att maten ska bli klar. potatismos med lök och kyckling, mmm bara pappa som kan göra den potatis mosen, är såååå hungrig!!! Imorgon ska jag och Maria åka till Helsingör, om det är fint väder och sen ska vi till House of pain, och maria ska sitta och lida lite :) men bli fin.. Och intill kvällne ska jag träffa min älskkling äta på restaurang eller fika eller ngt läängtar,
innan när vi va på maxi skulle papa köpa sån tradig limpa jag abra nej snälla vi köper dessa för 27:- konstade brödet, han bara NEEEEEJ ALDRIG! Men jag tog det endå, sen frågade jag om jag fick ett pålägg, så sa han vi har skinka och prickikorv hemma de får räcka, loool sån eldorado skinka, ALDRIG spyr hellre.. Sen köpte vi en lök till potatismosen som kostade 1 krona , så när vi kom hem sa han - FAN !! jah visste att vi hade lök hemma, jag bara - pappa den kostade en krona, så sa han - ja en krona åt helvete. Hahahaha fy fan va rolig han e asså !! men jag älskar dig pappsen mest i världen.. ( pappa är ingen sjuk människa han vill bara inte lägga en stor andel pengar på just maten, lägger det hellre på annat bara )

image982

hej svejs

Grattis pappa !!!
Min förkylning står fortafrande stilla,
blir varken sämre eller bättre . är det bra eller? Missade discoträningen idag, liiite sådär jobbigt bara, när dem fotat bilder och jag inte kunde vara med. Jag är avundsjuk, imorgon ska jag och mariaträna och jag har med mig datorn för att kunna kolla på discofilmer och få inspiration, först ska jag sola kl. 10.00 sen ska jag träffa maria på espresso house och äta frukost, guud vad gott det ska bli! Sen blir det hårtträning, fast att jag är förkyld, jag vet man ska inte träna då, men jag lovar att vara försiktig.

Idag övningskörde jag med pappa när vi var i maria park stannade vi till vid "särskolan" för att hälsa på pappas gamla lärare. (en skola som tar hand om barn som inte kan sköta sig i vanliga skolor). Man såg riktigt tydligt hur barnen liknade gangstrar.. Var jätte obehagligt, min pappa var ju en liten gangster unge när han var liten, kan man tänka sig, men han har ju förbättras genom åren är normal nu så ingen tror jag har ett freak till pappa. Men det var kul att se och veta att det verkligen finns sånna skolor. Vissa barn klarar det ju andra inte, tråkigt nog! efter övningskörningen släppte han av mig hos maria och vi åkte in till stan precis när det började piss regna. Var inne på H&M och Gina där har kommit in alldeles för mycket fint alltså, klarar inte av att avra där mer, man blir ju galen. och det är skit bra priser..  sen gick vi in på Gecko, för attmaria skulle handla en svart stav till tungan men dem hade inte storleken hemma, coh jag hade inte råd att köpa en ring till att byta i örat, vill inte ha stav i den snippen uppe i örat, får ta och köpa de nästa månad, visste inte att man kunde byta redan efter 5 veckor, men det kan man visst. så jag ska göra de nästa lön. la på 15 spänn för parkering vid kullagatan, riiktigt dyrt herre gud.. Sen hämtade vi upp fredde på biblan och åkte till väla, fikade , jag och maria åt våra scones somvanligt och Fredde käkade sin blåbärspaj som var alleles magnifik! Sen åkte vi hem till mig och packade och åt pasta..  När vi kom till stan gick vi till OJ och jag handlade en ny chokladglass, inte så god men men ... och fredde köpte dem där underbara dumle pitarna i båse. Sen väntade bubbelbadet somvanligt. riktigt skön med ett varmt bad och nu blir det myspys med film på min dator och självklart en massa massa pussande.. Ha en trevlig kväll alla nattugglor. Imorgon är det ännu en ledig dag full med energi och träning.

vilket stjärnskott


Dagens . .



Ringar: Glitter
armband: thomas sabo
halsduk: H&M
Jacka: Zara
Huvtröja: Topshop

ge mig körkort!

sitter fullt påklädd nu framför datorn, och väntar på pappsen, lire jobbigt bara börjar bli varm och jag orkar inte ta av mig allt igen och sen sätta på mig det. Pratade nyss med maria i en halvtimme i telefon. åhh hon får inte åka till Tyskland, mamma åker till thailand samma dag, kommer att vara helt lonely.. jobbigt som sören! tur är har frede lovat att bo hos mig under dem 2 veckorna. När pappa kommer ska vi sätta på min nya skattelapp som jag betalar 1500:- för , sura pengar. Sen ska vi övningsköra för att åka på jakt efter hans visa kort som han tappade när han var ute i lördes, pga att han var alldeles för full, så kna det gå och på det tappade han hela hans limpa som han precis hade köpt på båten när dem var och turade! vilken klantskalle säger jag bara, det finns inget värre än att tappa nycklar, mobil plånbok och sånt.  Hatar den kalla känslan man får i kroppen av oro när man kommer på att det är borta.. Efter att ajg övningskört ska jag träffa maria coh gå en snabbis i stan med henne sen ska jag träffa min älskling och vi ska åka till väla och shoppa. Fast bara till honom..

Imorgon blir det heldagstränin, på friskis lite sent att komma på en singel dans nu, snart tävling men sånna har vi alltid varit, i sista minutern. snat är det UKM. ska vara volontär, vill inte vara med och dansa, maria tjatar hål i hividet på mig men jag känner verjkligen att vi växt förbi det dära, man en signal som skickat ut dt till min hjärna och jag är tvärsäker på att vi helt enkelt inte ska vara med.
Åh va jag älskar mitt thomas sabo armband, dem smyckena är bäst, borde bara bära dem! I love it!!

image977

jag älskar dig

frissan

dunder fint hår, tänkte klippa och färga  det så men det var bara en tanke...


i belive you are expecting me

åh va skönt det var att sluta jobb idag, vilken lättnad det var.. . Så jobbigt det är med förkylning, finns det ingen meducin mot de, så man kna ta bara så att det är över imorgon. ar precis och åt mat hos min farmor , fylld paprika. jätte gott coh jag är nu jätte mätt. imorgon är jag ledig och det ska bli regn, på kvällen är det discoträning, fast först på dagen ska jag & Fredde till Väla jag har sett en massa kläder som han bara mååste köpa, speciellt på H&M och såklart komme rjag själv också slösa pengar, jobbigt fast att jag inte har råd. Hur kan man inte ha de när man precis fått lön, Jo för att min jävla körskola ruinerar mig. Men snart har det väl nåt sitt slut coh jag ska skriva hat brev då. haha . nej de ska jag inte men jag önska jag hade vågat det OCH orkar!! På tisdag ska jag och maria ta en heldag på Friskis och komma på hela singel dansen för i mars är det discotävling i Kalmar! och det bara mååste gå bra, speciellt i paren vi e ju i star klassen nu, det är så himla kul. har inte varit några discotävlingar denna terminen, jätte jätte dåligt! den första är i mars och sm i sthlm i maj .. eller juni vaar det kanske. sen är det en tövling i mitten där fats den vet jag inte om jag ska till för då är maria inte hemma, tror det var så eller så var det falun för det är för långt att köra!

The hills are a live, with a sound of music, har gosat ner mig i min soffa nu hos pappa i mitt rum, har moulin rouge på tv sitter med datorn i knäet medans jag lutar mig bak på massor av mina kuddar. och boken Marian Keyes-är det någon där ligger bredvid på mig och skriiiiker, läääääs miiiiig! Den verkar faktiskt bra, lite ungdomlig. Handlar om henne perfekta liv och man som bara försvinner.. hittade två böcker idag på maxi på bokrean som jag jätte gärna ville köpa, men min ekonomi vägra. jim kelly- den förlorade sonen  och Sophie Kinsella - Mina hemligheter det är faktiskt roliagre att köpa böckerna än att låna dem, fast att jag inte är som anna läser dem flera gånger än 1. Känns onödigt fast att jag kan titta på filmer om och om igen.. Är jätte sugen på något men jag kan verkligen inte komma på vad. Måste hålla igen nu känns det som, känner mig inte fet alls men onyttig bara kroppen klarar inte sånt för mycket socker och allt, men det är svårt att låta bli när kroppen inte visar någon reaktion. ush kom på och tänka på alla som ska upp till skolorna imorgon, Stackare! Hatar skolan såå mycket fortfarande.. känns som att jag inet vill sluta atts kriva på detta inlägget. Måste läsa vidare i boken nu...



Läste i den att hennes syster var spiondetektiv,lät riktigt roligt men hon beröttade också att det lät bättre än det var hon spionerade på män som var otrogna hittade bevis och fotograferade installeradee små kameror på ställen coh sånt, satt i våta buskar i trädgårdar och spionerade, vilker spännande jobb om något, men nej det passar inte mig endå!

image974

?

asså något knasigt har hänt med mina inlägg när jag lagt in dem i kategorier där för fredag ännu en utekväll har kommit mitt i allt fast att det var över ett halvår sen jag bloggade det inlägget,


misslyckad heelg

jahap det blev inget tivoli igår. så jag och maria gick in på crom för attkolla läget, vilket vi aldirg skulle gjort, passade inte in överhuvudtaget, var en massa massa mysko folk där. och som filket stirrade där inne! bara för dem som va där säklert aldrig fått något, haha nej det där var lite elakt sagt kanske. Men det måååste stämma in! så vi åkte hem redan vi 1 tiden. lite tradigt men kvällen var endå så jävla misslyckad. Ikväll blir det mys ska försöka börja på min nya bok som jag köpt på maxi på bokrean, måste rättaresagt! Har lunchrast nu, vill inte tillbaka det är så jobbit med alla fucking jävla kunderna som bara gnäller. ohc idag kom hon tanten som vi hatar mest! Bara för att jag jobbar idag. Vill ha mitt körkort nu, NUUUU!!! jag behöver det nu , orkar inte vänta längre för den delen iheller. Fuck stattena trafikskola. Hatar er!

Börjar om en halv timme, lite ångest kanske, imorgon fyller pappa år, har köpt en liten fin present till honom som ligger på min säng och väntar. hope he likes it! Ska sova där idag efter jobb. Och imorgon är det discoträning , vet inet om jag kan gå på den eftersom jag har blivit sjuk, men maria jag tänkte att på onsdag kan vi ta en hel dag till disco träningen. Ska vi ? ringer dig ikväll.. nu måste jag kila, tiden bara springer iväg när man bloggar! Det é ju bara för skoj :) ha de fint ♥


lördag

Ush var förkylningen tar på en ! Höll på att somna på min lunchrast idag.. och det svider verkligen riktigt ordentligt i min hals, men 5 gcik jag och maria och handlade lite frukt till chokladfondy, och tomat soppa och det andra som jag alltid käkar. Somande hemma en timme och sen tittade jag på bidragen från melodifestivalen, HEJJA CHARLOTTE!!!! Hon är ju helt underbar , likadan om Carola, vilken slagerdrottning. I love you, hon måste måste  och kommer att vinna hela skiten. och för att inte snacka om hur snygg hon var ikväll. vilken pingla , vilken kropp. Så nu e vi hemma hos maria efter att vi släppt av stoffe coh hans kompisar på Olympia, tre killar i marias lilla bil i baksätet, ni kan ju tänks er hur det såg ut. Skulle ha käkat chokladfondy nu men ... vi glömde chokladen, helt sjukt fråga mig inte varför. Men vi gjorde det. nu ska vi fixa oss och dra på en förfest sen blir det TIVOLI !!! lägger n party bilder imorgon.. ha en jätte bra lördag kväll !!

fredag och ännu en kväll med utgång

               
 

t to the irre

image971

huuuuurrraaaaa !

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det carolines födelsedag hurra hurra huuuurraaaaa ... . Till middag blev det plocke mat, det godaste och absoluta lättaste sättet att bjuda på. Carro valde då alternativet pasta med tomat, fetaost och sallad osv, till det med en  massa kex med olika ostar till. mm mums, min mage blev smäll fet, var tvungen att knäppa upp byxorna resten av kvällen, och såklart vindruvor till ostbrickan. Sen blev det daimglass. Är fortfarande mätt och lite tjock .. haha känns så iallafall!! Sen som tur var åkte vi bil in till stan för att åka mot tivoli. Sabbe och maria var chaförer och bilarna var fulla. men när vi kom till tivoli ville jag direkt vända och åka hemåt. såå lång kö och en massa fjortisar som bara trillade in i kön med en cider i handen, och sprang runder i kiolar, herre gud säger jag bara , kiol mitt i vintern. det var säkert minus grader där vid havet, ungdomar är inte kloka alltså nu för tiden. Pinsamma om inget annat! Men efter många om och men, bestämde vi oss för att åka hemåt igen, Skönt för mig coh maria som börjar jobb tidigt imorgon, vet inet hur jag hade klarat dagen annars imorgon om jag inte kom i säng typ nu,. ska gå coh lägga mig efter detta inlägget, är himla himla trött! Har Eva och Adam på högsta volym på Tvn, det är så himla braaaaaa !! Maria du e min allra allra bästa  vän, fast det visste du nog redan, men jag älskar dig så otroligt mycket, delar allt med dig , kan prata med dig om allt och du förstår mig och är ärlig mot mig alltid, älskar dig så mycket, ohh jag vill bara krama om dig just nu och säga att jag älskar dig du e en underbar vän !!! Du e de !!! i love you

tidig fredag kväll slår aldrig fel,


image963