gaaarh ..

Helt otroligt vilket skinande väder det kan vara i sverige , vid den här års tiden, det är nära sommar! Nästan två veckor har det hållt i sig nu, och humöret bara sprider sig. Gladare än nånsin! Något som förstör stäningen är skolan. Har så jävla mycket kvar att göra, och att det bara är 5 veckors arbets tid kvar. Hur ska jag hinna, vill dem stressa ihjäl oss. På påsklovet skulle 4 saker göras. 

?Läsa
ut Svenska boken
?Skriva ut Aneroxia arbetet
?Hemuppgiften i Filosofi
?Nv pappret, till provet


Vilket underbart lov va. Kan inte ens slappna av nu. Har jobbat hela veckan utom onsdes och fredag. Måste få lite ledigt. Jobb idag igen 12.oo - 18.oo Hoppas på att Miir vill hitta på ngt då. Orkar inte göra fler saker till skolan på lovet. Fattar inte ens att jag verkligen pluggar på lovet, men jag måste verkligen, man får tänka positivt att det bara är lite , lite kvar! Efter påsklovet är det 6 veckor till Costa Brava sen efter det kommer tiden bara rusa iväg. Balen och studenten. Kan inte fatta att det är jag i år som ska springa ner från kärnan trapporna. Och så mycket som jag kommer festa på dem tre veckorna har jag nog aldirg festat lika mycket som i hela mitt liv. Ush, vill inte bli ett fyllo.
Fast det lär jag bli. Fredde får bära mig hem varje dag. Eller de kanskeär jag som får bära honom. Maria på en axel och Fredde på den andra. Jaja har satt egång med pumpning nu rejält. Haha ne då. Men jag jobbar på det.
Ja Terese hur känns det nu att vara i Superstar ? Helt sjukt kul, kan inte fatta det. Att jag får tävla på sånna större tävlingar . och att jag är en av dem dansare som representerar sverige.
Leksand då? Det ska bli sååå jävla kul. Vill inte tänka på milen bara, En hel helg med fullspeckat med dans.

112904-108

Någon som vet en sida som har 35:or i skor utom asos, så säg till, måste hitta balskor, måste, måste , måste!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback