update

Har inte haft något internet denna helgen iheller.
Efter jobb i Fredes såg vi film jag & Lisa, nån skridskofilm den va helt okej. Sen somnade vi gott, kan säga att jag inte vaknade lika gott på lördan. Vaknade bomb sjuk, hade 39 graders feber och va så sjuk. Skulle möta Henriette i stan vid 11 tiden egenltigen. Men kom inte iväg förens vid 2 tiden. Tvingade mig ut i de fina vädret, vägrade ligga hemma! Det var fullt med folk i stan, uteserveringarna va smockade. Tillslut fick jag mött upp Jetten (Henriette) vid karl Johan gick lite i butiker och sen satt vi oss på trapporna vid centralen & drack iskaffe. Va super myisgt, men de märks att man inte varit i solen på länge, kunde inte sitta där mer än i en timme, kändes som vi hade fått solsting.

Efter stan trillade jag ner i soffan & min feber hade höjts och jag somnade till kl 10 på kvällen när Lisa kom hem från restaurangen. Skulle egentligen följt med men kände mig så dålig så de blev ingen restaurang för min del. Sen vid 11 somnade jag igen och sov till morgonen. Känner mig lite bättre idag. Imorgon måste jag va frisk har en massa koreografi att lära till sommarföreställningen & jag har privat sånglektioen efter skolan imorgon.
Och sen ska jag jobba resten av veckan, så jag har inte nån tid att vara sjuk!Underbart att vakna till detta lördag morgon
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback