ankomst 06.oo

då var man i sthlm då. Vaknade kl. 4 imorso, JA KLOCKAN FYRA vaknade vi och somnade halv ett. Var riktigt trött kändes som att man fick ett par strålkastare i ögonen när man gjorde entre på ängelholms flygplats!! Annas föräldrar skjutsade oss så mamma slapp gå upp i morgon mössan.. 45 min innan flyget gick checkade vi in och gick ut i kylan för att stiga på planet, riktigt jobbigt att kånka på min dator och riktigt kallt, 4- grader. skoj.. Eller inte. Kl. 8 var vi på balettakademin fick åka arlanda express och byta tåg efter det, som tur är , är anna inne i rutinen och kall alla vägar och tåg utantill nu , skönt, sparade vi lite tid där. minns i somras när vi yra runder med henned karta som hennes papp gett henne.... Men så var det inte denna gången, vi hann inte inom innan hennes danslektioner som började kl. 9.00 så där fick jag bära väskorna hit och dit och var sååå trött, satt och nickade under i inprincip hela balett lektionen. men duktiga var dem. Efter modernt som dem startade på morgonen fortsatte dagen med ballet där all bytte om och satte upp sitt hår i sina knutar, som små prinsessor. Juliars 2 ! kanske, kanske ..
Var riktigt kul att se ur det verkligen går till. Japp efter balletten köpte jag ett 3 dagars kort , det ska bli billigt i längden så mkt tåg som vi åkt idag.  Sen efter allt resande kom vi äntligen innanför annas dörrar .. Hade förväntat mig mycket större lägenhet. Riktigt mycisgt coh hemtrevligt har hon det. är inte alls som på bilder, asså det är inget fel på bilder då men det är bara mysigare i verkligheten. Toan är väldigt liten bara men annars är lägenheten helt laom, åååhhhh jag har saknat min anna.. Iallafal när vi kom in somande vi på studs och vaknade kl. 16.30 SHIT hela dagen åt helvete. men min och annas ögon rann så trötta vi var..

Så när vi väl var vid liv dushade vi av oss och käkade lite mackor sen bar det av in till Centrum. Handlade inget gick bara runder och kollade, finns så sjukt mkt i sthlm. Fullt med kläder och skor. Blir helt blind av allt! Men måste handla med mig hem något litet i alla fall nu när jag är här har egentligen inte pengar till sånt men men . och i februari är det maria maskerad, 2 dagar innan lönen typ när man e som mest pank. Ja i alla fall sen gick vi till Vete katten och hälsade på Ann-karolin. som gav oss lite kanelbullar, wienerbröd och någon anna bulle i och med att vi kom precis innan stängning så fick vi det gratis !! Sen tog vi tåget hem , men först inom om konsum och handlade lite smått och gott. och u sitter vi här vid varsen dator med the object of my affection på tvn (den riktiga filmen med Jennifer Aniston). Tittar inte värst mycket .. Men snart ska vi luta oss tillbaka och se film ch jag ska kränga mina ostkrokar! Ska bli riktigt gott.
Saknar min älskling i love you Fredde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback