hairstyling



såg ett par jätte bra hårstyling tips från
Fredrik frisören, dem var ju super bra
ska nog prova på något nån dag inte för att det är en frisyr man bara kan
använda bara så, men det är ju kul att trixa lite! Lycka till ♥

snygg design, inte sant




I hope the ring you gave to her turns her finger green



Kelly Clarkson - never again

jag är helt uppe i den senaste cd:n med Kelly Clarkson, jag trodde aldirg
hon skulle slå sitt första album, men detta är ännu bättre..
Älskar hennes musik!
Hittade igen bättre videos, det fanns ingen embed att ta på youtube..





Kellly Clarkson - Haunted

shopping hyper !






Det finns massor som jag skulle kunna beställa från forever21.
Men just nu har jag inte råd, och det tar kol på mig!
Asos & Forever21 är mina absoluta favorit sidor! Besök dem!

Its like wishing for rain when I stand in the desert




Jag har suttit och brainstormat hela dagen idag, eftersom att jag och Fredde tjaffsat en del, ovesentligt, för er kanske, men när jag sitter för mig själv alldeles ensam i all tystnad, all, det verkar bara finnas en enda tystnad men att den tystnaden är så tung , tyngre än allt annat gör mig rädd för att få höra den igen! Jag vill inte höra, eller se ensamhet. Mitt i all fruktan, kommer jag och tänka på mina underbara vänner som jag  har hemma i Helsingborg, Caroline,Anna,Maria ,Aleksandra och Elin fast att dem inte har någon som helst samband med tystnad och ensamhet. Jag önskar jag kunde ge dem hela världen , alla stjärnor och all min tacksamhet, all min glädje... Berätta alla gånger jag borde ha sagt att jag uppskattat och älskar dem, alla gånger jag glömt eller gjort någonting annat, you are my heaven! Jag är väl bara rädd att vi ska bli för annorlunda för varandra, älska och tycka om annat än vad vi gjort. upskatta nadra saker mer än varandra. Att andra människor ska dyka upp i våra liv och göra oss blinda. Jag antar att allt de förflutna inte räknas, att det bara är framtid och nu som finns. Men jag vill inte tänka på framtid, inte ens nu när jag är som lyckligast. Jag vill inte leva i olika länder , andra städer eller i en annan miljö än er. Man kan finna allt i världen över men aldirg vänner som är som ni, dem finner jag aldrig nya! Jag drömmer inte om berömmelse, pengar, barn, stora hus och en stor trägård. Går min högsta önskan i uppfyllelse återsamlas vi igen i vår lilla trista stad men som trots allt är det bästa av alla ställen jag nånsin besökt. Vi, är där igen tillsammans och så länge vi gör det , finns det aldirg någon tystnad eller ensamhet, fast att ni har en av dem största platserna i mitt hjärta känner jag bara sträckan , hur långt borta ni är. Och det gör så ont, så ont ... Jag antar att det är tystnaden som försöker slita tag i mig, men jag vägrar, för jag skulle inte låta det hända. Ni är mina allra bästa vänner, ni är underbara, jag kommer adrig finna någon annan som kan mätas med er.

My love

det gör mig lycklig



Guud, va bra han är, sån här musik får mig att må bra.
Jag får gådhud, men det var Annas skäl till att få mig till att gilla den
Hon får mig att tycka om det mesta! ♥


Pon Rope - Drop in the ocean

Stranden




Idag var som sagt jag & Fredde på stranden, det var strålande väder, men runt halv 4 dök det upp
några mysko moln, så då drog vi oss hemmåt och gjorde mest ingenting, eller nej där ljuger jag, vi städade
faktiskt, Fredde tog alla sopor som fanns på balkongen & jag damsugade, och mitt bland alla lådor hittade
vi äntligen alla glasen & tallrikarna som vi varit av med, riktigt irreterande att vi hittar dem nu 2 veckor
efter vi flyttat hit. Sen spelade vi en monopol runda, jag vann såklart! Fredde spelar helt knasigt! Så Im the winner.
 Nu ska vi kolla på film igen .. de e mysigt att kolla film på kvällarna, en avslutning på dagen lixom.

Jag har bara 1 avsnitt kvar av One Tree hill, vill inte kollade på de än, ska försöka spara de så länge
som möjligt, det är så bra och det får bara inte ta slut än.. Hur ska jag klara mig till den 1 September.
Jag har inte den minstaste aning om vad som skulle kunna komma hända i säsong 6. Ihh^^ jag blir helt tokig
1 September , men blir det dåligt väder imorgon är det kört, då bara måste jag kolla på de dära sista avsnittet som
finns kvar på min dator, i helgen ska de visst regna hemma i lilla Helsingborg! Jag har koll på läget. ..
Godnatt ♥

Onsdag


Jag & Maria, helt freaked out, på en förfest för ca, 1 år sen



Vaknade somvanligt av att jag var helt svettig och solen sken rätt in i sovrumsfönstret, ingen skillnad till alla andra dagarna sen vi flyttat hit, men klockan var ändå 10, rätt mycket! Idag är även Maria på jobb, hon har ju inte jobbat på evigheter ska bli kul att se hur det gått senare när hon kommit hem igen! hihi^^ Jag har iheller inte jobbat sen i Maj, i mitten på Maj innan jag åkte till Turkiet! Men det har varit super skönt, kommer nog aldirg ha så långt uppehåll från jobb igen, förutom när jag blivit mamma nån gång i tiden! Ihh jag saknar alla mina tjejer i Helsingborg, Carro, Anna, Maria och Aleks! Jätte jätte mycket, vill bara trolla hit dem , guud va skoj det hade varit, då hade vi satt oss ute på gräsmattan köpt varsen ben&jerry , jag hade bakat rulltårta till Aleks och vi hade bara legat i gräset och snackat en massa skit om killar,kläder och sånt som man gör och ikväll hade vi gått till två våningar! Men så kommer det inte att bli, dödar mina egna tankar! Istället ska jag få liv i Fredde så vi kan åka iväg till stranden någon gång, kl är ju redan kvart i 11. det är super fint väder idag, det får gärna stanna såhär i ett år framåt nu, har fasa för vintern i Umeå! jag som är så liten , hur ska jag komma fram i alla snödrivor, kommer ju blåsas bort av vinden! nej ush nej! POSITIV tankar, positiva tankar!


har du bloggkoll ?

Godkväll.. Idag har inte solen skinit allt för mycket i umeå, eller jo skinit har den , men den har mest gått i moln och det har faktiskt blåst lite, men det har bara varit skönt i och med att det varit så himla varmt dessa dagarna annars. Vi har lämnat Freddes CV idag också sen gick jag in på teknikmagasinet coh handlade mig en ny platt tång, den jag alltid använde innan var mammas så den är kvar i Helsingborg, den kostade 699:- och är minst lika bra, svart va den också om någon är intresserad av att köpa en likadan.  Imorgon ska jag gå i stan med Anna, Fredde ville stanna hemma, han sa att han inte orkade lyssna på tjejsnack och sånt. Hihhi ^^ jag vet inte är det så stor skillnad på tjej & killsnack? vad pratar killarna om då, de kan man ju undra!


Jag fick ett jätte bra tips från en kompis blogg om
bloggkoll .. en sida där du kan lägga in alla dina favoritbloggar så kan man också se om dem uppat något nytt, vilken var ett väldigt bra alternativ, eller så kan man ju också ha dem på favorit i kategorin bloggar som jag har, fast jag skaffade bloggkoll i fall det skulle trollas bort från favoriter, datorerna spökar ju en hel del!

so how was today

So how was today?
Just like everyday
hm, well theres allways tomorrow

a million miles away

För det första vill jag börja med att säga i dett inlägget att fimlen vi såg igår, var helt skadat bra, vilka effekter och allt , det är helt sjukt. Han den nya killen som spelade huvudrollen, som jag aldrig sett innan , var helt perfekt coh så duktig till den rollen, och Angelina gör sin bästa roller så som hon fick spela i denna, wanted! Äh den va så bra. Nu har jag precis fått ringa till vårdcentralen , har försökt ringa hela veckan men dem har typ bara öppet 1 halvtimme på morgonen, knasigt , men nu fick jag en tid i alla fall, sen ringde jag också nys till dem som har hand om våra lägenheter, vi fick ju byta kyl&frys, spisen och golvet i hallen & köket om vi ville. Och det vill vi såklart! Vem vill inte ha helt nya , oanvända saker i sin lägenhet! Det blir som en refrecher!! Så det skulle dom komma och fixa någon dag nu under sommaren! Nu tänkte jag stoppa i mig något att äta, kom på att vi inte har bröd hemma , blir väl mannagryn. Sen ska jag gå bort och välja golven, sen får fredde lämna sina CV i stan till dem cheferna har fick prata med över telefon igår. Förhoppningsvis om molnen försvinner ska vi till stranden sen.

puss & kram

T

Rulltårta

Rulltårta

3 ägg
2 dl socker
2 dl mjök
2 tsk bakpulver
½ dl mjölk

225 grader i ugnen i max 15 minuter

Fyllning

150 g smör
3 msk kakao/Oboy
3 msk florsocker

dekorkera sedan med plorsocker på kakan!
mmm mumms ni kommer inte kunna sluta äta på den..

filmkväll

ikväll blir det film , wanted


En ny vecka

Nu är vi hemma igen , och solen har ännu inte gått ner kl är 20.30, långt ifrån gått ner, fast det har den säkert inte gjort i Helsingborg iheller. Har pratat med mamma nu i en timme, så jag har inte riktigt kommit igång med att skirva blogg.. . Fick två recept till hallonsorbet , rulltårta som jag & Aleksandra dör för, hihi^^ den är såå god. Slår vad om att Aleks börjar baka den nu när hon läst detta inlägget, lägger in receptet sen. Ja vi har varit på middag idag hos Stefans (mammas kille) brors dotter, hon är 27. Hon hämtade våra nycklar till lägenheten tog foton och sånt till oss när vi var hemma i Helsingborg! Så idag fick vi komma på middag och se hur dem bodde. På Onsdag ska jag och hon gå i stan & då ska hon visa mig uteställena som vi borde gå till...

Idag var vi i stan och lämnade Freddes CV , tog bussen igen det är jobbigt att dem går så sällan , 1:an går 2 ggr i timmen och 5:an 1 gång, jätte knasigt men Anna berättade idag att detta är visst en miljövänlig stad så på sommaren tycker dem väl att alla ska cykla på hösten kommer dem gå mycket oftare! vIlket var väldigt skönt att höra. 1 gång i timmen är ju inte så kul om man slutar skolan precis när bussen gått. Sen är det inte så mycket festande i stan på helgerna iheller. Alla studenterna kommer ju inte förens i Agusti. Hela vår gård är full med studenter redan, riktigt roligt faktsikt, så man kan spela musik coh så hur mycket man vill. Fest har grannarna nog iheller ingenting emot när man vill ha. Där är mycket som är jätte annorlunda Helsingborg här uppe i Norrland, men jag älskar att det är så mycket älv, skog och lungt här uppe om somrarna! Nu ska jag ringa pappsen som jag inte hört av från på flera dagar.. Ni får ha en mysig kväll, så syns vi imorgon !


ihh^^ jag saknar den där pooltiden i Turkeii

härliga sommar


Jag & älsklingen , en bild från båtrippen i Turkiet


Vilket underbart väder!! Nu är det sommar på riktigt, det ska ju hålla i sig hela veckan!
Idag har vi vilat från stranden , har lämnat ut Freddes CV i stan, imorgon blir det badväder
så då ska vi till klipporna för att sola och bada , nu måste jag kila. Halv 5 ska vi hem till Anna och äta middag!
Ha en jätte bra dag alla mina kära bloggare .. . ♥


Söndag


Terese


Har inte bloggat så mycket om själva dagen idag, det beror på att det har varit en rätt sådär tråkig dag, först tvättade jag från 13-16.oo sen skurade och damsugade jag golvet, efter det tog jag och Fredde en break och gick ner till älven här nere vid maxi, där är så fint, super mysigt, vi satte oss i gräset men efter att vi blivit attakerade av bin tog vi plats på bryggan istället ute på vattnet där vi låt och solade ett tag, det var verkligen super mysigt , men Fredde började bli rastlös och vi gick in till maxi för att handla de som behövdes där hemma. Efter att vi ätit brände vi en film , marget at the weding, en riktigt konstig film hade typ ingen handling coh allt som hände i den var konstigt , slutet fattade jag noll av! Fast den var i och för sej rätt underhållande, vi skrattade en hel del av filmen, nu var det precis som om jhon blund bara dunsade ner i vår lägenhet, så jag ska hoppa in i dushen nu sen lär vi somna snarare än snarast, imorgon sk avi ut coh lämna in våra CV! Min dag har inte varit särskilt rolig, har mest gjort sånt tradigt som man måste göra, måste, det är dem sakerna som brukar va tristas!

Godnatt ♥

that´s just life



Jag har tänk på det där med barn biljetten på bussen, Hur man kan räknas osm barn när man snart fyller 20, antar att manär ett barn trots allt, inte för att jag inte skulle vilja vara det för det är underbart att vara barn fast att förläldrarna styr & ställer, bestämmer hur mkt man ska äta upp på sin tallrik, vilken tid man ska va hemma osv. Det är endå helt underbart att vara barn , man har inga som helst beskymmer, har man något så går det över innan man ens har hunnit tänka på de. Man är med dem människorna man älskar, och man vet inte av någon annan, fördommar eller besvikelse. Man var slutar barn gränsen, trots all den säkerhet man har som barn vill man endå prova på något nytt, faaastäään man aldrig är nöjd, det är så vi människor är, vi är aldirg nöjda, vi tror alltid att man kan få precis allt man vill & att pengar gör en lycklig, men om den rätta kärleken inte iheller gör än lycklig, vad finns det då kvar? Vad ska man nå och hur! Vad är lyckan, när den kommer till en självmant eller när du själv funnit den! 
Det spelar ingen roll hur olycklig man är hur liten och osynlig man än känner sig på denna jord, för det finns alltid, alltid någon som ser dig och känner likadant. och du har alltid något som någon annan drömmer om att få ha.
Livet har tusen frågor och jag tror aldrig att vi kommer lista ut den viktigaste av dem. Meningen med livet. Livet är en gåta , där vi ska möta alla våra sidor. Både dom goda och dom onda, för och nackdelar, besvikelse och förgynnelse. Livet är verkligen en gåta, ens tankar och kroppen är det med. Det är aldrig något vesentligt svar vi någonsin kommer att lista ut, så varför inte bara leva och sluta orora sig och tänka så himla mycket. Bara njuta och leva för varje sekund av livet och varje morgon man vaknar bara vara tacksam över att du överlevt ännu en dag i denna tuffa värld.

Får man inte det man vill ha kanske vi får något ännu bättre.

broken hearts

Välsignande är hjärtan som kan vika sig, de ska aldirg bli krossade
Men jag undrar om det inte är något som brister så är det inget som läker.
Och om inget läker, finns det inget att lära.

Och om det inte finns något att lära då finns det inget att kämpa för.
Men att kämpa är en del av livet.
Så måste alla hjärtan bli krossade?

sovrummet


sovrummet

Har inte velat lägga in bild påd et innan , för det var sås tökigt och jag hatar tapeterna som finns där,
dem är från 97, vill vi byta så kostade det 400;- vet inte riktigt om det är värt det för 1 år.

our new home

Idag bestämde fredde & ja oss för att vi skulle gå ut, trots allt att vi båda två var röda som kräftor efter besöket på stranden idag. Men först skulle vi käka middag och det blev kyckling , ris och curry sås . Jag har inte ätit ris på evigheter har inte alls tyck om det, men idag bara slank det ner, precis som om jag helt totalt glömt bort den illa smaken av det. Sen började jag festa med mig själv lite, lyxade till det med lite cider, för Fredde var ju totalt fast vid sitt nya dataspel, kul, kul kille!! Men sen kom han igång och vi spelade ölspelet , skrattade var , varannan minut! det var riktigt trevligt iallafall, som tur var hade jag i minnet när bussarna avgick 08 och 38. Så vi hann precis med bussen 20 i 10 in till stan. Såklart, van som jag är sa jag vuxen, då höjde busschaffuören på ögonbrynen. vuxen det är 26 jag tror inte de du. Haha nehepp så det kostade 10:-  de va ju billigt, då blir det billigt med busskort för barn dådå. När vi gått en runda där vid uteserveringarna ,i stan var vi tvungna att ta ut pengar, då kom jag plötsligt på att jag glömt min börs hemma, ni tror inte jag glömt mitt leg också, jätte störigt , så himla tråkigt var jätte sugen på att gå ut. Det har verkligen aldrig hänt innan, meen nån gång måste väl vara den första :/ eller ? Så vi gick inom HEMMAKVÄLL och handlade lösgodis att trösta oss med, sen tog vi bussen hem igen, då hoppas det på värdens konstigaste busschafför. Han var mörkhyad,lång och smal & bar basker. Kände alla ungdommar runt om i stan, hälsade & trixade med alla. Sen när han väl startade bussen lite hackigt kom den igång, då höjer han musiken så högt att jag & fredde knappt hör varandra & vet ni vad som strömmar ut ur högtalarna... Don´t worry be happy now, uuuuhh, uuhh , uuhhuuuhhuhuu, don´t worry, uhhhh.... haha helt sjukt, jag & Fredde satt helt mallösa. Det var verkligen helt galet haha^^ Men nu är vi hemma & det tog bara 10 minuter med bussen in till stan och knappt 1 minut från vår lägenhet. Det kan ju inte bli bättre.

Pratade med
Mirre innan om allt möjligt, saknar henne.. saknar mina vänner så mycket. Men Fredde han är ett trevligt sällskap han också, men det är ändå inte samma som ens vänner lixom. Fast jag älskar min Fredde mest i hela hela världen. Från det ena till de andra. Imorgon har vi tvätt tid , sen på kvällen kanske kanske vi ska åka iväg till några klippor härifrån & bada .. Vi får se vad som händer, det ska ju inte bli så fint väder imorgon här uppe i Umeå men det ska det därimot bli i lilla Helsingborg.


Klännig:Gina Tricot, Skor:H&M, Bälte:Lindex


what a sunny day

Då var man hemma igen efer en hel dag på stranden , var där redan vid hlav 11 tiden . Vaknade rätt så tidigt idag både jag & fredde. Jag sove rinte särskilt bra i vårt sovrum för det första har vi morgon solen där, vilket betyder att det är stekhett i rummet & helt ljust, jätte jobbigt. Och jag känner att vi inte riktigt har råd med att köpa någon rullgardin där just nu,vi har ju draperier men denna sol dygnet runt här uppe erkar inte sånt hjälpa. Det är väl lager på lager av rullgardiner som gäller.  Idag har jag varit lite flitigare med att fotografera på stranden, och jag har badat ca 4 gånger i vattnet trots allt att man inte alls kan se bottnen. Det är så skönt i vattnet . Sjön värms ju upp 10 ggr fortare än havet så här finns det iallafall hopp om att bada. Pratade med mamma innan, hörde att det var knösfullt med folk på Helsingborg festivalen, jobbigt när det blir alldeles för packat coh så springer där väl runt en massa småglin som luktar kiss. Jag vet inte men efter ca 10 år på en och samma festival har man faktiskt tröttnat , men att hänga med min vänner skulle inte varit en dum idé just nu.

Ihh ^^ jag blir så glad, det är helts trålande väder ca 27 grader om inte mer. Utomlandsvärme. jag vill bara sola och bada hela tiden, guud vad jag älskar värmen, havet, starden och glassar .. jag älskar allt som har med sommaren att göra. Nu sitter jag här i vardagsrummet rätt kokt i mitt ansikte och kollar ut genom fönster där solen skiner upp gågatorna som finns utanför, allt det gröna som lever på sommaren , alla blommor, doften! Det är så underbrat , om ett år om jag får drömma vill jag vara i Australien eller Mexico, dansa i någon trachig lokal, men där vi som grupp har värsta gunget och vänskapen att vi dansar för det vi älskar och för att glädja alla andra , inte för pengar eller berömmelse. Där svetten i lokalen klistras fast på speglarna och att vi alla kämpar och drömmar om precis samma sak och att vi finns i värmen där allt är vid liv.


Här har ni Umeålagun

bild


Jag & min bästa kompis innan en fest i höstas,
tänke rpå er tjejer att ni ses ikväll, och att jag inte är där ...

kiolar i lass



ohh kan någon bara ge mig dessa underbart söta kiolarna från asos.com

anywere but here

Det känns helt kansigt , när jag precis varit inne på Annas blogg. kollat vädret hon uppat om och så ska jag gå in på Aftonbladet och när jag ska söka på stad så klickar jag umeå, är så nära på att klicka på H för Helsingborg hela tiden. Men det är ju inte riktigt där jag bor längre , detta är hemma nu , de känns jätte skumt & inte riktigt sant än, men det är väl en vanesak det med! Hörde att tjejgänget skulle se och gå ut på HBG festivalen, festivalen skiter jag i , den e så tråkig men mina vänner, ihh jag vill vara med er där. Det är aldirg alla lixom. Men till jullovet så kanske om inte Maria hunnit åka iväg till USA än då, vilket hon säkert har! Om hon nu hittar en familj som passar. Men ni får ha de superskoj och partajja för mig med. Det är ju en himla tur att vi har fins väder här nere i skåne höll jag på att skriva, uppe i Umeå . Vädret gör en på så mycket bättre humör. Gräsmattan på gården bara skriker efter mig att jag ska komma och lägga mig på den. Men efer en heldag på stranden idag är jag faktiskt rätt nöjd. Har fått lite färg i alla fall, svider en aning i ansiktet.

Har jag sagt att vi råkat ha i sönder min kamera och att vi måste köpa en ny, tänkte köpa en som är så lik min nuvarande kamera som möjligt, canon ixus 90, men så fick jag syn på den här. ..


Tyler Hilton ft. Bethany Jot L - when the stars go blue


ihh tack Anna för att du fick mig till att börja titta på Tree hill ...
Nu är jag helt fast och denna låten får mig till att smälta!

stranden


Stranden som vi var på idag



Då var det snart helg igen, och jag ser fram emot den faktiskt, idag är det precis en vecka sen vi flyttade in här. Imorgon ska det bli ännu finare väder än idag, så Fredde har lovat mig att gå upp tidigt imorgon så vi kommer i tid till stranden, sen ska vi väl ligga där i några timmar, all min färg har försvunnit sen då jag och Anna låg och pressade på stranden för någon vecka sen. Så imorgon ska den tillbaka och in mot kvällen tänkte vi sätta oss på nån uteservering & ta varsen drink, sen får vi ju se vart kvällen tar oss och på Lördag ska vi nog ut till något discotek förhoppningsvis, efter 1 veckas lathet har vi börjat bli lite slö & rastlösa nu. Så det är på tiden vi går ut en sväng. Här finns ju hur många cafeér som helst i stan coh det ska finnas ett av sveriges bästa r&b discotek här i stan också, de ni , de är inte illa. Får väl kolla in där också nångång. Vi var ute på en promenad i området innan, så mysigt här är , jätte fina hus runt om. Vi måste ha hamnat helt perfekt! Skulle gå till nån pizza affär som Fredde hade sett en bit här ifrån nrä vi kört förbi, men vi hittade inte rätt gångstig så vis ket i det. Hade varit lättare med cykel. Nu ska vi lägga oss och kolla på film idag blir det, reservation road.
Ha en trevlig kväll mina läsare! och tänk på att man måste inte gå ut i helgen , är man helt slutkört efter sommarjobb och grejer så kan man och lägga sig i ett bad med olja och rosblad med doftljus och läsa sin favorit tidning, så kan man ju gå ut nästa helg istället!


Svaren ..

måste bara fråga dig hur du får ditt hår så lockigt?
Det är mitt eget självfall, jag har ingenprodukt i det och eftersom mitt hår är så kort blir det ännu lockigare av sig själv.

ja undrar vart du har köpt den hyllan du har på väggen?
Den hyllan vi har i vardagsrummet är tvådelad och den är köpt på IKEA med separata luckor och lampor

Hur lång är du, har fått för mig att du inte är så jätte lång?
jag är 1.57, 1.67 med 10 cm klackar :) vilket är rätt lagom! hihi ^^

Hur lång är dansutbildningen du ska gå?
Den är 1 årig på heltid

godmorgon


Bästa frukosten om du ska ha en lång dag


Godmorgon , godmorgon .. Sitter i köket nu & käkar mannagryn , min vanliga rutin man håller sig mätt så länge på det, har ni inte ätit det förut borde ni verkligen testa. Fredde ligger fortfarande och sover. Det är lite jobbigt här uppe att det är så himla ljust alltid, det är lite , rätt så mörkt mellan 11-1 tiden på natten annars är det som klaraste dagen, så det känns skumt att gå och lägga sig vilken tid på dygnet som helst. Men det är väl en vanesak antar jag ..  Idag har vi jätte fint väder, helt blå himmel med strålande sol. Så vi ska åka till badlandet som ligger en liten bit här ifrån, utebadland.. hoppas det är lika roligt som det låter, annar får vi väl bara lägga oss vid stranden som finns intill... Lovar att ta med min kamera, hem också om den inte blir stulen ! föresten kolla min
älsklings blogg han har uppdaterat för en gångs skull.

Måste också säga att det är jätte roligt  att mina läsare har börjat skriva komentarer & alla skriver så fina saker, blir superglad, så kul att fler bryr sig om flytten än en själv och dem närmaste. Jag lovar att jag ska uppa så mycket som möjligt, Tack för att ni stannar ♥

Bakverk

Nu har jag bakat farmorkaka, som vi kallar det, Stefans mamma brukar baka den tårtan så eftersom att vi inte visste vad den hette döpte vi den till det, fast hon är inte min riktiga farmor det är bara ett nick. Tänkte lägga in receptet för den är såå god och ni bara måste baka den!


Farmorkaka
2 ägg
2½ dl socker
1½ dl mjölk
4 dl mjöl 2 tsk bakpulver
1 tsk kakao
150 g smällt smör

ha det på en plåt med bakplåtspapper i 225 grader i ca 10 minuter,
ni ser när den börjar få färg..

Glasyren
Ska vara i fast form innan ni brer på den på sockerkakan som måste
ha svalnat från ungnen, så sätt in glasyren i frysen ett tag det brukar
faktiskt hjälpa så stelnar den fortare.

2½ dl florsocker
4 msk smält smör
1 msk kakao
5 msk kaffe

+ karamellströssel som ni slänger på sist!


Hoppas det smakar ♥

cosmo



köpte två tidningar idag, ska prenumerera på cosmopolitan, tre nummer + parfym + pensätt till smink för bara 69:- sen läste jag ett stycke från en insändare josephine.

Ut ur vassen
med sommaren kommer också bekinisäsongen och den kroppsångest som många tjejer tyvärr lider av. Jag kan lova er tjejer att alla som är på stranden har fullt upp med att tänka på sina egna brister och fel och hur de ser ut så de har varken tid eller ork att kolla in just din kropp. Var på stranden och njut i stället, sola och bli ännu snyggare!

vardringsvägen till maxi


Umeå




man känner verkligen hur tiden bara springer iväg, jag vaknade kl 7 imorse satt lite vid datorn kollade upp vart vårdcentralen låg och skrev min CV, helt plötsligt var kl 11, när fredde kom ut nyvaken från sovrummet. det kunde inte stämma klockan i rummet måste ha gått fel när den visade 7 . men det stämde, helt galet vad tiden sprang iväg speciellt när man sitter vid datan. Sen sökte Fredde några jobb, äntligen sen vi kom gick vi ut på en upptäcksfärd idag, vi skulle hitta närmaste gångvägen till Maxi, och vi hittade den, Fredde hittade den haha .. Men istället handlade jag 2 glas på DUKA, det var rea, två stora vita koppar. Fredde handlade på systemet för första gången , två corona till sig & en xcider till mig, jag fick stå utanför och vänta.. Sen gick vi hemåt igen och käkade pyttipanna, hatar stänket från bayconen, det är inte roligt att laga mat, men Fredde är en mästare på det. Sen satte vi oss och kollade på film , difinitely maybe. Riktigt tråkig det hädne verkligen ingenting i filmen.. Så nu har ajg satt mig farmför datorn istället, det är så skönt att höra tvn från vardagsrummet coh veta att Fredde ligger där. men endå saknar jag honom redan fast att jag kan srpinga in vilken sekund som helst. Fotade lite när vi var ute idag så njut nu av underbara Umeå!

 

T


modelsworld.se



   

haha^^ så roligt, hittade gamla modellbilder på mig som jag tog typ när jag gick
i 9:an tror jag att det var, vad hade jag på mig kära nån.
Och eyelinern som jag körde med i ögonen, var inte särsklit snygg.
kul att jag fick med skivan upp med dem bilderna, har en annan skiva till med några
helt andra tror jag råkat kasta den , ska försöka leta efter dem...

   

hittade dem andra, men nu kom jag på att ajg inte vet var dem
allra första bilderna är som jag tog med aleksandra när vi typ gick i 7:an, faan måste hitta dem!!


beslutsångest


Jag har verkligen beslutsångest, vilken ska jag välja!! gaahh ^^

turkiet

 
Ihh så brun jag var i Turkiet,
Ta mig tillbaka !

when things get better


haha ^^ jag i turkiet, det är typ så här jag känner mig just nu .


Det är verkligen helt galet , jag har suttit & försök komma på någonting negativt med detta äventyret men allt grönt och fint står i vägen. Kan allting verkling bara gå så här bra utan några beskymmer som helst. För det första när vi kom in i lägenheten var den mer än perfekt, högt över förväntningarna. Och att få lägenheten helt klar med inredningen tog ca 2 dagar, hur normalt e de? & vi va inte ens trött efteråt. Resan upp och hem för Dan & pappa gick jätte bra. Vårt område är super fint, och tvättstugan är inte i källaren vilken jag hade hatat. Vi har gymsal, tennissal, badmintolsal om man vill låna. Allt är så grönt & fint här, det är gratis parkering vid gården. Och Maxi ligger bara 5 minuter ifrån oss. Första gången vi skulle in till stan gick det galant fast med med lite vägbeskriving sen dess har vi hittat hur lätt som helst, överallt. Hur kan allting gå så bra! Jag blir så lycklig, snälla bara låt det flyta på så här, bara låt det flyta. Hur skönt skulle det inte varit om allt bara hade gått en vägen hela tiden! Fast då skulle vi aldrig fått mött våra motgångar och på så sätt möter vi det bra!
Jag är så lycklig, så lycklig!

Frågor ..

Tänkte låta er ställa lite fårgor, för ni har ställt en massa på mina olika inlägg och eftersom ni
är anonyma , vissa av er . Har det varit svårt att fråga , hoppas ni tar en an och ställer dem nu !


whos the girl in the mirrow




Idag har vi varit iväg, hittade till stan hur enkelt som helst, utan någon hjälp, parkering med. valde nog den dyraste också, men det var ju mitt i stan så det är förståligt, har inte riktigt hittat dem billiga parkeringplatserna än. Vi gick först till nordea för att få fixat med Freddes kort , som strulade igår när vi skulle överföra pengar. Efter 1 timmes väntan, gick vi till thephonehouse och lämnade in min mobil på lagning, eftersom att den har blivit helt carzy.. jag hör typ ingen som ringer och mitt batteri betsämmer själv när det vill leva. lite konstigt.. så det var på tiden att den kom in på behandling. Saknar den redan , får låna Freddes extra telefon just nu , men mitt kort finns i den så ni kan fortfarande nå mig. Detta tog ca 2 timmar att göra pga all kö som fanns. Sen vårt sista mål var bibblan för att skriva ut Freddes CV som vi hade på mitt USB minne. Det gick galant, hatar bibliotek. jag går alltid vilse i dem, förstår ingenting av vart man ska gå.. Det är därför jag aldrig är där för den delen iheller. Efter det hade vi ca 1 halvtimme på oss att gå i stan, så vi gick inom Gina. Massor med REA på alla kläder som jag velat köpa som det inet var rea på i HBG, 45:- för bodyna så jag köpte 2, en vit & en korallfärgad! sen fick vi kuta till bilen för lappen gick ut , ni tror inte p-nissen står vid min bil då och bara väntar på att jag ska bli försenad, tsss, där fick hon rätt i nyllet, haha ^^ . Sen var det bara att köra hem. Idag har det regnat hela dagen också, fast inte alls lika kraftigt som igår, på tors & fre ska det bli strålande väder , och vi har redan bestämt att vi ska till badlandet vid campingen. Så det får gärna börja vända nu! Tack !! Nu ska vi se Meet Bill med jesicca Alba . Imorgon har vi inga planer för dagen .. så vi får se vart den tar oss. Dag för dag inte sant!

 ♥

T

lifetimes piling up





Kollade bland mina fotoalbum på datorn, så hittade jag en massa bilder
från Turkiet som jag helt glömt bort att dela med mig till mina läsare, har fler men
jag väntar lite med dem tills några andra inlägg, här e lite foto på mig och min sambo haha^^
hur galet är inte de! aahh^^ Nu ska vi kila ner till stan.


bilder på lägenheten





Det är verkligen svårt att fota rätt och bra, men jag har försökt så gott jag kunnat.
Hoppas att ni ser vad biderna ska föreställa. Det är fortfarande lite tomt här och var , men
tavlor och lite annat är ju sånt som man får köpa för hand.

Måndag


Jag i stockholm i somras



Idag har det i inprincip regnat hela dagen & man har inte kunnat gjort annat än atts itta inne, för det har verkligen öst ner hela hela dagen, riktigt trist, men vi har spelat en runda monopol. de var revanch för freddes skull, jag vann ju igår så idag tog han hem segern, men de var mkt mkt roligare att spela med anna, han köper alla dem gröna & blå gatorna och bara bygger hus på dem. Så om jag hammnar på dem gatorna ska jag betala 23 000 kr, då förlorar man ju direkt, jäätte tråkigt. haha ^^ sen typ köper han alla gator utan att ens veta vrf, bara för han ska få pengar om jag hamnar på den, så jag kan aldrig bygga hus, haha jätte tråkigt! Sen städade vi undan lite, skulle egentligen åka till banken & phonehouse men det öste som sagt ner, så vi tog bilen till maxi och handlade lite för jag ska baka nu ikväll, men vad har jag inte riktigt bestämt mig för.  rulltårta, muffins kankse. fast muffins tyckte ju inet fredde om så jag får väl nog baka något annat. hi hi ^^ Imorgon ska vi nog se på bio, hangcock. Och så ska vi göra alla dem ärendena som vi skulle ha gjort idag. Jo just det ja vårt första kuvert kom idag i brevlådan. så fredde sprang fram coh tog det, haha så va det hyran. Jätte tråkigt, ush!! Nu ska jag kolla på ett avsnitt på tree hill sen ska jag baka, lägge rin bakverket senare..

the days we spend


Jag & Anna på en förfest hos Maria



Är mitt inne i ett one tree hill avsnitt när haley får ett av sina utbrott när graviditetshormonerna bryter ut över nathan efter att hon sett videon på broke & Nathan som spelades in för två år sen. Då hon ber honom att skriva listan över alla han legat med, fast att det är egentliegn vad hon inte vill att han ska göra, när han väl bestämmer sig för skriva den bryter hon ihop igen, det var ju precis de som hon inte ville att han skulle göra. Varför är vi tjejer så komplicerade och gnagar på allt som finns inom oss istället för att bara let it go. Eller när Elin satt med mig & Fredde på gröningen i somras och vi kom in på barn, om vi ville ha ett i framtiden, jag är lite skemptisk efter min extremt bortkämda unge till lilla syster som jag har kvar i helsingborg. Men själv klart vill vi de. Det vill väl alla. Men inte Elin, hon hatar verkligen barn så hon drog upp historien, den värsta graviditeten för mig och Fredde, om hur ful & jobbig jag skulle bli, och hur allt skulle spricka och förstoras på mig, alla utbrott man skulle få och alla problem vi skulle med barnen när den pekat på allt och inte fått som den ville. Ush vilken hemsk historia hon körde haha ^^. trots saknar jag henne jätte mycket, vi hade alltid så kul tillsammans, Och Anna ska vi inte prata om ända sen jag kom till sthlm  i juli tills den veckan jag åkte har varit helt underbart, vår vänskap var bättre än nånsin och jag saknar hennne mer än nånsin. Önska bara att jag kunde trolla hit hennes super tradiga sommarjobb hit till umeå heslt precis granne med oss, det hade varit helt perfekt, som vi kunde snacka om killar, kläder och massor med hemlisar, bara allmänt snacka skit. I miss it! I miss you! ♥


when dreams come true


Jag utanför Balettakademin idag


Så ja då hade denna dagen också gått. Den har känts ganksa så lång så jag kan förstå att den tagit slut nu, över allt jag och fredde varit idag och allt vi fått gjort, blev klar med städningen idag också. packade upp det sista med, imrogon ska jag lämna in min mobil som bara har krånglat sen jag köpte den, LG touch. Det är även Söndag och det betyder slappedag , det lär vi behöva efter flytten & vi ska sova så länge som vi bara kan. Neeej, åhh imorgon har vi tvätt tid kl . 10 på morgonen, där sket den sovmorgonen sig. Nu ska vi lägga oss i sofforna och kolla på film, Step up 2 handlade lite godis i stan innan idag också. Ihh jag trivs så bra här, jag e så lycklig. Nu får skolan gärna börja också, men de får vänta tills den 25:e Agusti. önska det var den datumen imorgon. Godnatt ♥

to wish impossible things


Idag storhandlade vi, vår först storhadling, hi hi



Idag åkte pappa & Dan, tråkigt nog, kändes kontsigt fats på ett bra sätt att vi gick tillbaka till lägenheten själva, nu va de verkligen bara jag & han. Men det kändes otroligt bra, det har varit en enorm hjälp nu när Dan & pappa varit här hade aldrig klarat detta utan dem, jag och fredde hade säkert suttit kvar i all röra än idag, nästan hela lägenheten är klar på bara 1 dag. Just nu finns det bara lite städning kvar. I morse åkte dem i alla fall, va jobbigt att säga hejdå, men det var ju inte sista gången som vi skulle ses, Fredde ville gärna somna om sen igen kl va 8 på morgonen, men jag fick upp honom & åkte till maxi för att storhandla. Så nu är kylen, frysen och skafferien någorlunda fulla. Försökte att handla så ekonomiskt som möjligt. Sen åkte vi vidare till Rusta där Stefan vägledde oss till målet. Där fick vi handlat sopkorg, golvmopp och spann och allt. Sen åkte vi in till stan för att checka min skola. När jag väl stod där på gården & kollade in i dansalarna kunde jag verkligen inte fatta att jag skulle gå här i Agusti, helt galet , ihh. jätte fint var de. Jag längtar så mycket tills terminen startar! Sen promenerade vi in till stan , kollade på maraton i högklackat som hölls mitt istan av Glamour. Haha som vi garvade & på de köpte vi lite glass, kollade lite i affärer & gick ner vid sjön. Här är verkligen såå mysigt, kommer att trivas jätte bra & idag har det verkligen varit varmt, har lökat hela hela dagen, tog med min kamera ut idag försökte fota så mycket som möjligt! Nu är vi hemma & vi ska sätta igång med städningen, igentligen orkar jag inte men vi måste , det är ju bara så lite kvar. . Det är inte kul att städa, men jag får väl börja vänja mig vid sånna saker nu.

   
Här ser ni parken och ån som vi hittade liten bit bakom stan, det är så himla mysigt ..



Balettakademin, här är skolan där jag skå gå.

hemma

så ja nu har vi kommit i ordning, det är helt sjukt hur långt vi har kommit på bara en dags inflyttning, nästan hela lägenheten är klar, men pappa & Dan har ju jobbat non stop, detta blev bättre än jag trodde, än så länge är allting högt över förväntningarna. Nu sitter jag & käkar manna grynsgröt i köket tog precis ett par bilder på dem mest städade hörnornorna, visst har vi fått de mysigt! Imorgon bitti åker dem till baka till helsingborg, vill inte de, vill ha dem kvar över helgen i alla fall. Så från och med imrgon får vi klara oss på egen hand. Nu ska jag & pappa kila iväg till Nygatan och visa min skola , balettakademin. ska fotografera med , lovar .


vårt super mysiga kök


vardagsrummet.


ursäkta röran, ska städa undan ..

inflyttning

igår var vi framme vid 10 tiden på kvällen, vi hade alltså då kört i 15 timmar och då var man rätt less på de. Jag körde för det mesta själv. men pappa hjälpte till och bytte av mig då och då. när det var 2 timmar kvar till umeå ca 16 mil kunde jag omöjligt somna, var helt extas. När vi körde in på området kändes redan allting rätt, grönt & fint, stor parkering och allt. och lägenheten helt perfekt, allting va såå bra. vi hann skruva ihop köksbordet, få upp all möbler i lägenheten, så var klockan 2 på natten, och vi alla var rätt slut då vid den tiden, så det blev bingen. Kl. 9 imorse kom pappa in och väckte oss, så körde jag oh han till maxi som ligger 5 minuter från oss. Men tro det elelr ej vi körde fel minst 3 ggr, tillslut hittade vi och jag fickc köpt lite frukost. Så fin hamnen var och bryggorna där, har redan bestämt att jag coh fredde ska ha picknick där någon dag, Imorgon är det lördag och vi ska försöka komma ut i stan lite, antagligen åker pappa & Dan redan hem imorgon bitti , vill inte de än, det har varit en sån stor hjälp nu när dem har varit här.  Nu är nästan allting ihop skruvat och uppsatt , men det känns endå lika rörigt som när vi kom hit. ihh de kommer att bli så fint. Just ja va och hämtade resterande nyklar idag hos hyresvärden, fick cykel karta över alla cykelstigar i umeå. hi hi så här ska de cyklas, här e super fint och det är lite mörare än normalt mellan 11-1 på natten annars är det super ljust kändes komtigt att gå coh lägga sig vid 2 igår när det var så ljust som det var .. känner mig redan som hemma, här ska vi nog trivas.

utsikten från vår balkong


röran i vårt vardagsrum

The roadtrip to my new umeå ho

MMS

The roadtrip to my new umeå home har börjat. just nu är vi i västerås,snart halvvägs vi har endå kört sen 5 imorse tycker vi borde vara hemma snart.men det verkar visst dröja lite längre än vad jag hade trott. nu känns de bättre med flytten när vi väl är på väg va så jobbigt att säga hejdå till alla. men nu ska jag ju göra något riktigt roligt som jag alltid drömt om. kommer aldrig finna såna vänner som jag har här hemma. fredde sitter i bilen framför oss med släpet nu med dan. la upp en bild på min snygge far som ni ser, jag har kört hela morgonen,sov sen i 3 timmar när pappa tagit över. nu ska vi snart stanna till för att äta,sen är det bara raka spåret fram. puss & kram


who do you want to stand next beside you, when all the dreams come true



allways and forever

everyday is a sunday evening


Anna med cher & Cheri


nu var det veckor sen som jag jobbade , känns riktigt bra faktiskt och jg har delat upp min ekonomi helt perfekt, precis så jag klarar mig, först var vi i Turkiet ju sen blev det stockholm i 2 veckor , och nu har jag varit hemma ett par , packat, planerat, umgåts med mina vännor och hela den biten, tänk att om bara 3 dagar är allt det där över . Då får man ta tag i alls igen. På Torsdag kl 03.00 ger vi oss av 3 timmar innan carro tar flyget från Milano till Sverige. Tråkigt att vi inte hinner ses. Men jag har försökt att träffa alla så mycket som jag bar hunnit med. Imrogon ska jag träffa Aleksandra som kommit hem från Serbien precis. Har saknat dig såå mycket. Idag ska jag nog träffa Elin , anna har ju börjat jobba nu. Ohh jag längtar tills vi kommer upp till lägenheten när vi ska packa upp allting och inreda!
Vi hämtade vårt nya köksbord på IKEA lagret nyss, de va den sista biten. Kollade precis på dem sisa avsnitten från sesong 3. HERRE GUUUD, NATHAN du får inte dö, så spännande vilken tur att säsong 4, 5 bara ligger och väntar hemma hos pappa nu då. Ska dit & tanka in dem i min dator nu, efterf jag käkat mammas hemmabakade rulltårta. mmm ni skulle bara smakat den , såå good!

igår va de älsklingens födelsedag hurra hurra huuurraaaa


Jag & Anna


jag och älsklingen ♥




Kristina & mammsen

welcome to the 80´s

   

godmorgon ! igår var det verkligen full håll igång med sånger, dans och tårta! Kvällen blev verkligen super lyckad, och temat 80 tal va en höjdare, alla hade klätt ut sig jätte mycket, så roligt ja det gav en många goa skratt! Anna var toastmaster på festen så hn hade skrivit ut ett helt häfte med en massa sånger som alla glatt sjöng med på och det livade upp stämningen rejält. Vi kom hem redan vid 1 tiden, men då hade vi också varit där enda sen kl. 6 så det blev en lång natt för vår del. Sen kom Bosse (Annas pappa) och mötte oss så vi slapp gå hem helt ensamma. Det skulle bli skönt att ta av mig dem hemska kläder som jag haft på mig under hela kvällens gång för emelies skull. Vore tråkigt om man inte klätt ut sig ju! vi fotade över 200 bilder, fråga mig inte hur det gick till.
Nu är jag hemma hos Anna, hon har redan hoppat i dushen om ca 3 timmar ska vi vara hemma hos Fredde i kolonin, Hur ska vi hinna, och jag som inte köpt någon present än, får bli något litet i och med alla penar vi lägger på flytten just nu!



   

who will survive, and what will be left of them

kollade på ett enstaka program i morse från säsong 3, har bara 2 program kvar sen är jag inne på fyran, men jag fick slita mig snabbt, posten kom i brevlådan, bilderna och nykeln till vår lägenhet kom , jag var helt extas, la upp dem direkt. sen åkte jag iväg på IKEA i 4 timmar, helt galet handlade för 3000 kr. mamma var med som tur var, köpte skåp till toaletten, mattor, lampor, hyllor och allt allt möjligt. men det finns så mycket kvar att handla. Ush vill inte ens tänka på att pengarna som bara flyger iväg just nu . Efter en lång dag på väla och när tiden bara hade sprungit iväg slängde jag på sminket i ansiktet och hoppade hastigt i några kläder som jag inte alls över huvudtaget hade planerat på 80 tals temat ikväll. Men kompinationen blev visst endå bra så de fick bli den, nu ska jag sätta mig i bilen och köra dit. Ha en trevlig fredag! Im going to the 80:th!!!


first day on a brand new planet

lite bilder från vår lägenhet


köket


hallen


toaletten


sovrummet


vardagsrummet

the wind that blew my heart away

När jag tänker tillbaka på vad jag sa för så länge sen, allt hopp & alla drömmar jag hade, har jag insett att om att få saker att bli som man vill att det ska bli är ett mått på ett framgångsrikt liv, då skulle vissa mena att jag har misslyckats. Det viktiga är att inte vara bitter av livets besikelser, lär dig att släppa det förflutna. Och inse att varje dag inte är solig och när du är vilse i mörkrets hopplöshet kom ihåg att det bara är under nattens mörker .. som man kan se stjärnorna .. och de stjärnorna visar dig vägen hem. Så var inte rädd för att göra misstag, att snubbla och falla. För under större delen av tiden kommer de största belöningarna från att göra det som skrämmer en mest. Kansske du inte får allt du önskar dig. Kanske du får mer än vad du någonsin föreställt dig. Vem vet var ditt liv tar dig? Vägen är lång ... och i slutändan är resan målet.

All tomorrow´s parties


Jag &
älsklingen i Turkiet, älskar dig!♥


som tiden bara rinner iväg, äntligen har jag kommit igång och packat, det belv 5 fulla låder hemma hos pappa och en massa med annat, nu börjar mina rum tina ut, ser rätt tomt och tråkigt ut i dem nu. känns faktiskt rätt konstigt att det bara är jag som packar och inte hela min familj också. Nu börjar jag förstå att jag & Fredde verkligen ska flytta ihop. Det ska bli så kul, vi som alltid pratat om de, tänk att det verkligen blev så, precis som vi ville. ihh! Om exakt 1 vecka kör vi upp med släpet till Umeå. hoppas att allting får plats bara, det är endå rätt mycket som ska med. Imorgon ska vi köpa hallmattor, köksmöbler! Det måste också bli gjort, idag ska jag försöka att packa de mesta.  Imorgon är det fest, 80 tals tema och på lördag har fredde 20 års fest så jag har ganska bra anledning till att stanna hemma ikväll. ska kolla one tree hill avsnitt också, ska lägga in säsong 4 snart på datorn. 1 vecka kvar med anna , ihh hur ska jag klara mig och jag missar precis carro när jag åkt, hon kommer hem ca 3 dagar efter mig, sen missar jag HBG festivalen, fast det har ju aldrig varit en höjdare, vi får väl se hur det går uppe i norrland, lovar att fortsätta blogga. ska uppa så mycket jag kan om balettakademin och jobb, livet där uppe över huvudtaget. hoppas ni stannar kvar.  Nu måste jag fortsätta med packandet.

Last night the dj saved my life

 
Dagens: Tröja BIKBOK, skor DINSKO, shorts MANGO



Igår var det inte alls lika skoj som förra tisdagen, men det var endå helt okej, kom hem vid 2 tiden, rätt tidigt var riktigt trött. Idag ska jga till Ikea och kolla köksbord och matta med fredde efter att han slutat jobb, ska köpa något skåp att ha i vardagsrummet också som fövaring sånt lär ju behövas. Vilket jag inte alls har tänkt på förens nu . Nu är det snart bara 7 dagar kvar tills vi flyttar , im so exided! Skulle bara in och blogga en liten snabbis, igår bvar jag & anna på väla, handlade en hel del kan jga säga, har ångest idag, handlade blandannat en del av det som jag har på bilden, lite smycken och nån mer tröja. haha , men ibland måste man bara shoppa av sig. Nu ska jag tjiiila iväg med mamma. ..

80 tals tema på Fredag

Ursäkta att jag kastar in sånna deprimerande inlägg ibland, jag är ingen tråkig eller deprimerad människa ibland bara krockar alla min tankar och jag vet inte vem jag ska prata med så jag skriver det i bloggen så vet jag inte vem som lyssnar, ibland brukar min hund orsakas för det. Hon säger inget och är alltid förstålig. ha ha. Idag är Anna hos sjukgymnasten , ska försöka få rätt på sin brytna hand som måste hinna läka innan skolan börjar i Agusti, då är det breaking som gäller för hennes del. haha , de sk abli kul att se lilla Anna breaka. Inte för att jag kan se mig själv göra det iheller, men bara tanken av det får mig till att falla om kul. Efter att hon är klar hos läkaren ska vi till väla och försöka hitta ngt att ha på oss till Emelies 80-tals fest nu på fredag, det kommer massor med folk, och trots 80 tals temat vill jag inte se ut som en hippie. Så jag hade tänkt att ha på mig stuprör jeans med hög midja, sen har jag inte kommit mycket längre. Vill inte ha några fula benvärmare, stora ringar och halsband och sånt det är ju sååååå ute! hahaha. Så vis ka på väla på jakt efter 80 tals kläder. Sen kommer Elin hem till mig vi ska fixa oss inför kvällen, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Ska till Miir på förfest, och ja vi är fortfarande bästa vänner, bara för att vi varit på olika äventyr under ett litet tag förändrar inget! Så läget är lungt. Efter festen blir det utgång till Tisdagsklubben som va en riktig höjdare förra Tisdagen, kan inte fatta att det redan gått en hel vecka sen den kvällen. Nu ska jag göra mig i ordning för anna ringde nyss och vi ska vara där inom 1 timme.

have a nice day

I´ve got dreams to remember


Gammal bild på vårt tjej gäng (sheridan)


För bara lite mindre än ett år sen , va vi alla samlade, hade varandra under precis samma tak. Allt var självklart, samma intressen och allt, men så kom den dagen , studenten visst var den helt underbar, men dagen efter och alla dem andra dagarna som väntade framför oss. Framtiden skrämmer mig ibland, hur ska man klara av att leva utan alla dem man aldrig ens kunnat tänka sig att leva utan. Hur ska de gå och hur ska man klara allt på egen hand, jag vill aldirg bli ensam, och jag vill altid ha dem vännerna som jag alltid haft, önska bara att jag kunde spola tillbaka tiden, innan alla fick sina olikheter , nya drömmar och allt det som inte existerade när vi var precis likadana. Att allt kunde bli så annorlunda, högskolor? Dem som tagit oss på varsen sida av världen. Och nu är det min tur att hitta min plats någonstans, att uppfylla mina drömmar. Allting har bara blivit så annorlunda , vi var ju så små , vi hade samma drömmar, samma kill smak, inga hemligheter och samma skola. Nu har vi ingenting av det dära. åh jag vill bara ha en reunion! Ibland hamnar jag bara i sån här kris, jag längtar och saknar allt jag hade och jag vill aldirg bli ensam! Sen när jag tänke rpå framtid, hur ser den ut. hur vill jag ha den. Fredrik är ens jälvklarhet och dansen med mina vänner också, önskade bara att jag kunde samla ihop alla på en och samma plats, om det endå vore så enkelt. Nu är det mindre än 2 veckor kvar hemma i lilla helsingborg. Varför förstår man inte vad man har förens man håller på att fölora de. Nu ska jag lämna staden som gett mig min uppväxt, vänner & alla mina minnen. Tillskillnad från den här gången ska jag ta med mig hela mitt hjärta och alla som finns i de.

Bethany joy lenz


champagne for my real friends,real pain for my cham friends


Jag & Anna under bounce veckan i Sthlm

an attempt to tip the scales


Nina (mormor & morfars hund) & cher ( vår älskade)


Snart är denna dagen också slut, tiden tar kål på mig. Vid 11 var jag hemma hos Anna , vi solade max 1 timme i trädgården och vi som skulle bada i polen, men då vrakade dem svarta molnen in över hela billesholm. innan regnet skulle ösa ner sprangvi in med våra saker. La oss i sängen framför datorn och kollade på 4 helt underbara avsnitt från One Tree Hill. Ohh de är så bra äntligen blev det haley och nathan igen. Dem är så underbara ser mig & fredde i dem det är därför dem bara va så himla tvungna att bli ihop igen. Sen var det dags att åka hemåt, ska med pappsen till tandläkaren kl.6. vädret är ju inget vidare så va ska man göra. just nu känner jag mig bara segare än nånsin, vet inte vart jag ska ta mig till , känner mig redan super rastlös men samtidigt skiit trött! va gör man då, något tip någon ?

bjuder på en bild på min syster


Dancing when the stars go blue


Jag & Anna redo för utgång!



ännu en helg har passerat att jag minst anat det, det känns som att tiden bara rinner ur min händer och ju hårdare jag försöker hålla kvar den ju fortare rinner sanden genom mina fingrar. Om jag bara kunde stoppa tiden så som den är nu hade min sommar varit strålande säker perfekt. Magnifik! I allt rus som var igår efter att Anna hade kommit hem till mig fick vi del av en hel aning blandat. Sen sprang vi till bussen med förväntan att hinna med den fast att tiden hade gått över. Men vi hann, precis tajmat. När vi kom in till stan träffade vi Louise tog stämpel på Tivoli & gick vidare till Hanpan. Så mysigt det stället får verkligen alla mina stjärnor denna sommaren. Sen kom Fredde & viktor dit. Jag träffade en gammal gammal vän, det var verkligen så kkul att träffas och prata om alla minnen och hur det stod till nu, det är så kul att höra hur bra det går för alla , som det nu går bra för.

     

I alla fall så var det super trevligt på hanpaveljonegen men eftersom att vi varit så förväntansfulla på att gå till Tivoli var vi tvungna till att masa iväg oss från alla , in på Tivoli. Meen där va mindre folk än nånsin och jätte konstigt folk, kände ingen, massa skumma typer. Men vi hade endå super super roligt. hi hi dem skulle vilja vara med oss. Sen träffade vi Madde & Natta från vår ex klass. Åh vad jag kan sakna vår klass ibland. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. men jag & natta har något väldigt sällsynt gemensamt, har varit tillsammans med våra pojkvänner lika länge. Vilka underbara killar vi har. Jag älskar dig Fredrik, all min kärlek till dig ♥ Vännerna är verkligen helt underbara, men killen , när det väl är på riktigt fyller dem upp ett så stort hål i ens hjärta som ingen kan förstå & som man aldirg trott att man haft. märker att ajg inte är så bra på att förklara själva grejer iheller. Jag älskar dig ..
Tillslut efter en lyckad kväll, började våra fötter ömma och vi bestämde oss för att ta sista bussen hem. Sen somnad vi gott. Och imorse kollade vi på One tree hill avsnitt från säsong 3 som pappa precis laddat hem. Åhh det är så bra! Ikväll blir det One tree hill kväll med ostbågar och cola. med mig själv för Anna är upptagen med annat och det finns ingen annan som tittar på det.  Ha en super mysig söndag!


jag har blommor i mitt hår


Jag &
Anna på Friabad i det underbara vädret som varit idag


Ännu en dag på stranden, min tredje i Sverige detta året, vilket är totalt uselt det är nästan i mitten av Juli. Från det ena till det andra , Anna kom hem till mig vid 11 tiden, hon hade tagit av gipset såå såå skönt att slippa den klumpiga jäkeln och nu slipper hon ju göra allt med vänster handen. hi hi. stackarn, jag hade tagit ut cyklarna från förådet så vi cyklade först till Maxi handlade dricka sen rakt ner mot Fria . Det var verkligen fullsmockat med folk. Men vi små pluttar fick plats där vid någon hörna låg och stekte till halv 4 tiden tills våra magar skrek, så cyklade vi vidare till Haufes och käkade glass sen bar det av hemmåt då klockan va 20 i 5 kom Anna på att väla stängde 5 och eftersom att det är lördag idag behövde hon ta en sväng inom system bolaget. Vet inte om hon hann, hoppas de. jag har köpt tre av mina nya favorit xcider. buberry blossom tror jag att dem hette , såå goda smakar hallon saft typ . mm farligt gott. Nu är jag hemma igen, ikväll blir det utgång till Tivoli.

  

T

Fredag

Godkväll kära läsare. Idag har jag varit hos min mormor & morfar, mamma har klippt , slingat mormor och vi tog foton som vi ska sätta in e deras nya släkt ram. hihi tog faktiskt en hel del fina foton, är hos min pojkvän just nu, så har bilderna hemma, får lägga in dem imorgon istället, sen åkte jag en snabbis hem om käkade chilli con carne, sen körde jag  och hämtade upp Fredde och vi körde mot golfbanan på Råå, men det blåste för mycket så vi tog en glass i hamnen sen gick vi på Råå kamping och kullarna där, jätte mysigt, det väckte en hel del minnen sen man var liten . då låg vi där och campade varje sommar.men dem tiderna är förbi, sen åkte vi vidare in till stan till Mezo. Jag tog en chai latte som va jummen och en pudapest tårta som jag höll på att spy på sen. Mår illa bara av tanken av det. Kommer inte käka en till sån bakelse till på läänge. Varför blir man alltid illamående av kakor, hur sugen man än är! Nu sitter vi hemma i älsklingens lägenhet, ska bara ta det lungt idag, vädret är super fint, det ska bli strand väder imorgon igen. Ohh imorgon ska de stekas! På kvällen ska jag & Anna ut. Natagligen till Tivoli.. Det var min dag idag.. Ni får ha en jätte trevlig kväll alla ni som campar och sånt, för just nu e jag super caming sugen!

Från gårdagen



Jag och anna vid balkongen, posar lite fritt, men visst va vi fina :)

kiolen från bikbok kostade,body från Gina , smycken från Gina,H&M

Fotogeniska Anna ute på bänken vid vår legenhet



Igår blev det utgång ännu en gång, just nu har jag verkligen sånna dagar då min garderob verkligen inte duger, it suks! så efter att jag slängt alla min kläder överallt i hlea rummet bestämde jag mig för att åka till väla och försöka hitta något efter 500:e gången. Japp det gjorde jag, jag hittade denna söka kiolen på BIKBOK och ett annat sött beige linne från H&M. Så nu har jag något att ta på mig tills lördag, utgång igen med Anna , Tivoli står på listan.. ha ha ! Vi e helt störda, men vi får ju ta igen alla vevkor vi inmte varit ute på nu i över en månad, såklart var det proppat med folk ute igår igen,vardagarna verkar bli en rutin för uteställena nu verkar det som, allt funkar vilken dag som, Men det är jätte skoj, okej nu måste jag säga de, Jag älskar Helsingborg, har aldrig kännt så förut men hela denna vecka han det verkligen kännts så, ha! Det är helt underbart på sommaren.

önskebeställning


kelly clarkson - haunted


Det blev stranden idag igen


Comes to an end


Anna & jag på Cardinal i Tisdes

Idag blir det stranden igen, fast att mitt ansikte är överkokt, men får sola med en handuk på huvudet eller ngt ! Tänker absolut inte sitta inne och den är 2:a gången jag är på stranden i Sverige i sommar. Så det får verkligen inte lov att missas, förra sommaren va jobb det enda man ägnade sig till. Efter stranden ska jag träffa Anna & dem andra tror jag för senare ikväll blir det Swea. Och efter 11 kommer Mirre hem, får ses imorgon för ikväll blir det utgång. På lördag ska vi till Tivoli, haha vi tar igen alla dagar som vi inte festat nu på en månad just denna veckan, imorgon är det exakt 2 dagar kvar tills jag flyttar, lite läskigt att det är så nära! Vilken fin strand vi har i stan i Helsingborg, önska jag bara kunde ta dit alla turisterna så dem kunde få sepå riktig strand, ohh de e så mysigt, Nu ska vi kila! ha en härlig sommar dag.

Lifetime piling up


Idag vaknade vi av att mamma smällde upp dörren till mitt rum och hojtade, det är trettio grader ute & helt vindstilla. Vi flög upp lika fort och käkade frulle, sen bar det av till Friabad, som solen har tagit, känns som att hela jag kokar över, man kände inte alls av det när man låg där i och med att det blåste rätt mycket, och vattnet ska vi inte prata om, hlt totalt omöjligt att bada i. Såå kallt, så klart skulle min kära lillebror trixa med mig så han hällde en hel spann vatten över mig, och ja jag höll på att kvävas tappade totalt andan , inte bara nog med det, en massa maneter som dem hade gått och plockat på hade legat där i, äckligt! men jag klarade mig har köpt nivea after sun nu , så jag får hoppas på att den hjälper, imorgon blir det partajj på Swea.

vi vill ha meera




when things get better






Det är helt otroligt vad solen kan få en på så mycket bättre humör, igår lång om länge efter att jag väntade, kom Anna med sin lilla nissan & parkerade den på vår parkering, meningen va att vi skulle promenera ner till stan, men klockan hade redan blivit 1 och vi låg långt efter i planeringen. Som efter vi handlat lite fika på maxi, blev det bussen istället, satt på gröningen och solade, sen kom Elin och det blev snack om allt mellan himmel och jord. Så ringde min äksling och sa att det var Tisdas klubben på Cardinal, det var en självklarhet att vi skulle dit, jag & Anna har ju inte varit ute på år och dar, så vi åkte till väla för att hitta något fint, sen hem till anna och packade och sen hem till mig igen, sen tog kvällen oss till Cardinal, de va såå kul, alla va verkligen där och såå mycket folk, äh den kvällen var verkligen lyckad. tack för en underbar kväll ♥


with arms wide open



Då var dagen bestämd, jag ska till gröningen med Elin, kanske Anna också, och ikväll blir det nog mini golf .

I´m wide awake its morning



På prognosen i Aftonbladet igår skulle det bli finare väder än det här.
Vilken tur att man har någon väderrapport att lita på. Om jag enddå kunde hitta på vädret själv, verkar som att det inte blir någon stranden idag trots allt, vindarna är kalla & det blåser faktiskt rätt mycket. Förhoppningsvis värms det upp dag efter dag , därför kan det inte redan bli kallt på måndag igen. Jag som flög upp ur sängen i morse totalt yr i bollen för vädret. Blev rätt besviken när jag sod där ute på balkongen. Så fick det mig att tänka på gårdagen med fredrik, på hanpan, när vi åt mat, drack cider,öl. Vi pratade verkligen om allt möjligt. Gårkvällen var så perfekt. Det är inte varje kväll det händer inte och vädret var perfekt till min klädsel, trodde faktikst att jag skulle överhettas av värme, men jag slapp den biten. Så nu är deet redan Tisdag jag minns knappt att helgen har varit, i och för sig hände det inte så mycket denna, kollade på mina inlägg, det var över 1 månad sen jag var ute och festade nu med min kompisar, det är en skam det skulle aldirg ske om det var för ett halvår sen. Så nu har jag bestämt mig för att det blir utgång både på Torsdag & Lördag, hoppas jag har ett gäng med mig. För såhär får det inte vara, jag vill ju umgås nu innan jag flyttar också.
Ja än är veckan ung , idag ska jag träffa Elin och vi ska väl hitta på något skoj, har inte riktigt liskat ut vad med det kommer, kvällen har jag iheller ingen aning om, har varit sugen på monopol kväll med tjejerna nu sen jag kom hem från stockholm, i och med jag & Anna spelade de till sent in på nätterna. ha ha! Inget liv, men det var faktikst verkligen riktigt skoj coh nu när jag lärt mig det på riktigt, kan jag ju ta hem hela skiten. ha ha. Nej nu ska jag kolla vidare på One Tree Hill, det senaste avsnittet jag tittade på var helt mysko så måste bara se nästa också så jag kommer in i det igen. ha en trevlig dag , och för er som jobbar , tänk på pengarna!