valborg

image1271

Har varit en hel dag på stan idag med aleksandra. handlade ne hel del blandannat en ny ögonskugga från make up store, någon lila tillsammsn med någon anna glittrig som jag köpte, dem va såå fina så jag kunde inte motstå, sen va aleksandra coh fixa sina naglar jag känner inte riktigt än att jag kan lägga pengar på de. Nu ska vi börja göra ved oss och snart kommer jamsin, så ska jga fixa hennes frilla, ikväll är det valborgmässoafton och det är lika med Fest är på ett riktigt paryhumör iddag, kl 8 ska vi möta louise, natta och maria på maxi coh handla grill mat! sen blir det Tempel hela natten lång och aleks sover över här. Ha en trevlig kväll! ♥


 

T

Tiffany Persson




Björn Gustavsson mina damer & herrar !


Onsdag

Vaknade precis, vet inte varför jag helt plötsligt börjat att vakna så tidigt. lite jobbigt faktiskt va ska man göra nu lixom! imrgon är det valborg och min mamsing fyller år. Vi gick på stan igår så hon fick välja ut fyra tröjor själv, det blir ju bäst så! så den presenten är klar! I alla fall Aleks har fribiljetter till Tempel idag så jag , Maria och Aleks ska dit kanske louise & natalie med, det hade varit kul :) ska dricka några av mina spring cider ikväll. läängtar redan dem e såå goda.

Aleks har körlektion nu snart till 11 sen ska jag & hon köra hem till mig en snabbis så jag kan byta om, sen ska vi till väla och tittar solen fram lämnar vi sen bilen hos mig & cyklar ner till stan. ska kolla vissa grejer och sen mååste jag köpa en ny kalender. Det är superviktigt! 16 dagar kvar till Turkiet!

du e min allra bästa vän

image1270

solen skiner!

så nu har jag städat mitt rum och kört en runda och letat efter ett hjul till min cykel, i coh med att nån bil har backat in i den så hjulet fördärvades totalt. Inte roligt går på några hundra lappar, det är inte billigt med skepphutscyklar. Så om en timme är den klar på lagningen, oliver ligger i badet och mamma har nyss dushat så vi är på god väg, det blir en tripp till cykel affären, mamma får skjutsa mig dit sen ska vi cykla till stan och gå där en runda, de e ju såå fint väder, men visst blåser de mycket!


En av världens bästa uppfinningar när man har en dålig hårdag, finns massvis på H&M

this is me

Godmorgon godmorgon, måste vara fler än jag som vaknat så här tidigt idag, antingen är ni på väg till jobb eller skola, jag äl ledigt och ska njuta av solen hela hela dagen. Har tänkt att berätta lite om mig själv, roligt nu när min statistik har höjts lite, men jag har bara inte vetat var jag ska börja. äsh! men det får bli som det blir.


Jag föddes 1988 i vår hemtrevliga stad Helsingborg, så man är en skåning rakt igenom, det var långa diskussioner johanna, terese, hit och dit men till slut fick jag heta Terese. i början av lågstadiet bestämde min mamma och hennes kille sig för att flytta till spanien och jobba, jag hade såklart inget att säag till om utaan fick helt enkelt följa med vi bodde där i nästan ett år men flyttade tillbaka till sverige igen som tur var. Där fick jag gå i en svensk skola mitt i marbella. När vi anlände tillbaka till Sverige växte jag upp i en liten bit utanför stan där jag gick 1:a klass till 6:e klass där träffade jag mina närmaste vänner
caroline, aleksandra & Maria vi gick i skolan ihop och när den sista tjejen Sabrina kom som hade flyttat dit från Ga. Bildade vi en grupp som hette Love Girls. Vet det är jätte töntigt men det var på den tiden då när bästisarna skulle ha samma kläder på sig & hit & dit vilket är väldigt pinsamt om det skulle hända idag. Vi sjöng och dansade överallt. och bäst av allt hade vi så himla roligt, Klassen var uppdelad i två grupper tysta och tyst tystas rum, jag satt så klart i det tysta. Samma tid jobbade jag som modell och var med i några uppslag i några tidningar , bra slantar som mina föräldrar la undan till mig när jag skulle bli stor. men efter bara några år slutade jag med det. när jag gick i 3an tror jag det var blev jag storasyster för första gången, woow vilken grej. jag hade fått en lillebror! Jaag var en väldigt livlig tjej som alltid ville stå i centrum & ha uppmärsamhet en sån som många kunde störa sig på. För det andra va jag cokså väldigt bortskämd, men de är inget som gjort mig illa tycker inte jag i alla fall. här började min dansvärld. När jag var 9 år det var då jag tog min första lektion på danshuset i stan. Efter ca. 3 år började jag tävla.

När jag börrjade 7:an minns jag att det var så nervöst det var första gången alla skulle splittras och man skulle börja bli större & få betyg. det var helt enkelt ingen lek längre. alla mina kompisar som jag önskat började på samma skola och i samma klass med inriktiktning sång, dans & teater. På den skolan hade vi en egen studio vilket betöd att jag och min grupp började skriva egna låtar, spela in dem & sen uppträda med dem vi bytte då namn till Sheridan. Det var det roligaste tiden. Vi var supertajta, klädde & likadant , pratade lika dant också vidare. Sen kom ju det där ordet skoja som vi använde stup i kvarten som vi fick så himla mycket skit för. haha glömmer aldrig det ordet! vi missbrukade det totalt. Och sen kom han , min drömprins in i mitt liv när jag nästan gått klart 8:an. Fredrik som jag även är tillsammans med idag. I samma veva där skildes mamma och hennes kille & vi flyttade in till en lägenhet mitt i stan där jag började umgås med helt andra kretsar. jag minns att det var då ungdommarna , började prova på spriten, i alla fall i min krets, minns hur fulla dem var och moppe tiden , jordbodalen & när man hängde på sundspärlan. haha .. men jag drack inte, jag var nog också den ända, fast att jag var en så kaxig & tuff tjej gjorde jag endå inte sånna saker, och alla gjorde ju sina misstag under fyllan, haha herre gud säger jag bara (it can hapen to anyone of us anyone you think of ... ) på 9:ans skolavslutning fick vi pris för skolans band, det var rätt kul, vi blev helt hysteriska. det var jämt vi, samma tjejer, det kunde omöjligt komma in någon annan. Innan vi slutade skolan var jag på min första resa utan föräldrar , med min spanksa klass till Spanien. Det var så himla kul det glömmer jag aldrig. och sen slutade vi 9:an och det var första gången jag åkte till makedonien med min familj för att hälsa på mina släktingar. det var en helt underbar sommar & min & freddes första tillsammans. Men det man inte visste var att det verkligen var nu man skulle splittras på riktigt från sina vänner, jag valde samhällslinjen tillsammans med två andra kompisar. Där vi fick en helt ny klass men helt andra nya ansikten, alla var så stora och ordentliga. Det var verkligen här man blev vuxen. sååå mycket som hände i ens kropp & liv under dessa tre åren. Då kom mitt andra syskon till världen också en tjej den här gången.

en av vår bästa vän flyttade till tyskland och förlovade sig vilken man aldrig hade kunnat tro. så var vi plöstligt helt splittrade. och en annan gick i någon anna klass. men man fick nya vänner och andra gick. Kommer ihåg hur rädd ajg var för att böjra på skolan, i och med att det var på riktigt & gymnasiet var så stort. Men med tiden var det bara kul. då slutade vi också med vår grupp sheridan, men min dans fortsatte som en dans på rosor, hi hi. jag tävlade för fullt vann den näst högsta klassen, star klassen och tog mig upp till den högsta som var mitt mål sen jag började. Dansade över allt och vart jag en gick. Jag var fortfarande tillsammans med min kille då Fredrik. vilket är väldigt strongt för från 8:e klass till gymnasiet händer det så mycket i ens liv, men det var väl antagligen menat att det skulle vara vi två. gymnasiet var hur lätt som helst , vi hade aldirg prov eller läxor, det var inte alls som vi tänkt oss, men endå var det på allvar. Då för andra gången åkte jag till makedonien & det var då första gången jag och min pojkvän var utomlands tillsammans. Sen åkte vi vidare till Thailand. Vilket ställe säger jag bara. Det var då efter den semestern jag också uppfyllde min andra dröm att få lägga upp en musikal, som vi gjorde som examen arbete. Den fick heta the object of my affektion. 1 timmes lång förestälning fullt av dans och musik, känslor som spelades upp av ett 16 tal andra dansare från hela stan som vi samlat ihop och allt hade vi gjort helt själva. den spelade upp på stadsteatern coh vi samlade in fler flera tusen till cancerfonden. Vilken höjdpunkt det var & det stod i alla tidningar. Vi blev veckans hjältar i tidningen. Men i samma veva rasade jag i vikt och fick åka in på akuten. av all stress som jag hade över mig, det var en jobbig mycket jobbig tid.men när allt var över och klart var det en sån lättnad för kroppen sen var det ju studenten kvar! Vi åkte till costa brava (studentresa) tillsammans, gick på balen och slutligen tog studenten med bra betyg i handen, sen vaknade man upp nästa morgon och det var som om ingenting hade hänt. jag åkte då tills thlm i någon vecka tillsammans med en kompis för att söka in på någon danshögskola, men i sista minuten backade jag av och kände mig inte redo. men det var ju den sommaren man inte skulle ha något att återväda till!
efter den sommaren tog jag mitt kört kort, jobbade , sparade pengar och nu ett år senare känner jag mig mer än redo.

man har förändrats en hel del efter studenten men man har endå samma gamla vänner samma gaml intressen & bor i samma ganne stad. Men nu känner man att man har gjort sitt här och nu är jag verkligen redo för äventyr. jag bor tillsammans med min familj just nu dansar så ofta som möjligt tävlar på helgerna, umgås med min älskade pojkvän Fredrik, som jag snart har 5 år tillsammans med, den 12:e maj så! jaag är samma terese, den där galna och livliga terese som jag alltid varit, tror nog aldirg att det kommer att ändras. Detta året fyller jag 20 och då räknas man verkligen som vuxen. till sommaren ska jag söka in till ett antal danshögskolor i sthlm, kanske kommer jag att flytta dit vem vet.

detta va en liten, pytteliten del av mitt liv, har antagligen glömt en massa som jag vill skriva dit . men dettta får räcka och jag hoppas att ni fått en bra bild av mig.

image1268



vill ha !



ska slinga håret så här på "morgonkvisten"

x 16/5 - 30/5
x 2/6 åka till sthlm
x 3/6 audition till jennys danshögskola
x 8/6 audition till amras danshögskola
x 9/6 - 13/6 danskurser i Sthlm
x 22/6 åka hem


Så ser det ut i början av sommaren i min kalender just nu. Vill att min kalender ska vara proppad med saker hela sommren,. vill till liseberg, till göteborgskalaset & en massa annat. nu ska mamma göra slingor på mig, vet det är jätte sent, men det var henns förslag ska bara lägga i slingor i under håret. de får man ju inte heller glömma, måste endå dusha inna jag lägger mig så de va en jätte bra idé. BTW nu sitter Carro på flyget påväg till Egypten, lyckost dig snart e de min & freddes tur, imorgon är det bara 17 dagar kvar. Guud va jag tjatar ni får säga till om jag bröjar bli jobbig. Jo det var ngn som undra vilken fondation jag anväder det är loréals true match färg; 07. Fast jag anväder den bara när jag ska ut på helger så jag vet inte om de är den ni sett på bilderna. du som frågade.
Imorgon ska jag till pappa med morgontuppen & laga min cykel sen ska jag och mamma, oliver cykla in till stan och fixa lite saker & såklart hälsa på våran aleks på Gina. Sen vet jag inte om jag sover hos Fredde på kvällen, jag har ju saknat honom sååå mycket idag, Kan inte vara utan dig i e endaste sekund du e mitt allt ♥

Nu blir det Ikea

nu ska maria komma och hämta mig hon vägrar cykla till stan så vi ska en sväng till Ikea, hon sa hon skulle köra för en halvtimme sen men nu tror jag evrkligen att hon är på väg. SÅ vis ka handla fem kronors glass och gå runt coh titta kankse svänger inom väla också. sen ska vi till maxi och handla gottis och hem till mig & kolla film har en massa som jag inte sett ännu. så det är vad som händer ikväll.. Fick sms av aleks innan hon hade fribiljetter till Tempel på onsdag, då blir det feest! det är ju valborg!

puss & kram på er !

solen är min bästa vän

Godmorgon kära bloggare. Sov som sagt hos min älsskade pojkvän igår somnade rätt tidigt , hans föräldrar har åkt till kolonin nu så vi har lägenheten för oss själva iigen! Vilken lyx vi har. men man vill ju endå ha sin egen lya , så är det ju, förmodligen kommer vi att flytta ihop efter sommaren varesig jag kommer in i Sthlm eller inte. Läängtar! nu är det 18 dagar kvar till Turkiet. Längtar helt galet mycket!!

Idag strålar solen som bara den igen, vädret är ju het underbart och man blir på så mycket bättre humör. Jag vill bara ut, smsa maria innan vid 10 tiden om hon ville gå i stan. så ska träffa henne lite senare, först ska jjag platta håret sminka mig lite och så. får ta cyklen idag, ska sätta på mitt nya däck nån hade ju bacakt in i cyklen förra sommaren när den stod på maxi. Kul! nej inte alls. Älskar min bettan. nej nu får jag göra mig i ordning kl är ju redan 11. vad tycks om min nya design. visst e den jääätte fin! Tack
Amafao ..

image1262
ta mig tillbaka!

ni e så bra

image1258

image1259

vad GÖR man på söndagar!

image1257

Äntligen har jag slutat jobb och nu är jag ledig tills på tors, så skönt det ska bli. hoppas att det blir massor med sol dessa dagarna, ska vara ute varenda minut i sånna fall. bytade tid med rasha idag så jag slutade 6 egentligen ksulle jag jobbat till 8 tack & lov för de. hon har varit en sombi hela dagen på jobb , typ inte sovit nånting och suttit på msn om nätterna, haha så jävla roliig! vad händer en sån här söndag, solen skiner ju man ska inte klaga, är jätte sugen på att hitta på något och sen har jag en konstig känsla i kroppen som säger att jag vill prova alla mina kläder som finns i min garderob, fråga mig inte varför, men det får inte ske! Imorgon vill jag gå i stan hela dagen. och då är det också bara 18 dagar kvar tills vi åker till Turkiet och den 12:e maj har ju jag & fredde varit tillsammans i 5 år. Det ni , de e länge! Älskar dig mer än igår och mindre än imorgon ♥

Ni får ha en trevlig söndag.

hi hip huurraaa

image1256

vårt hotell i turkiet



snart är vi där älskling, bara 20 dagar kvar :)

ännu en hemma kväll

jah då va de lördag. har jobbat hela dagen detta har varit den värsta arbetsdagen på länge länge, var värre än jultiden på maxi, ush säger jag bara sååå mycket fok och sååå stressigt hoppas på att det är noll folk imrogon så jag och Rasha bara kan shilla. efter jobba gick jag hem och dushade coh packade min väska till Fredde. Är här nu har varit och köpt pizza och precis va vi på hemmakväll och handlade godis, men ås va mina favoriter slut, jätte irreterande, men jag köpte en del endå. nu ska vi se filmen 88 minutes och kränga godis och självklart mysa en massa massa...  snart är det valborg vad händer då gott folk?

/ Tirre

Godmorgon

Varför jag är vaken så här dags? kan man ju fråga sig. kanske för att jag vaknade samma tid i fredes och la mig kl tio igår. somnade bums va skit trött. tror jag ska göra samma sak idag, pallar inte dra ut coh yra runder plus att det är lönehelg, folk är hysteriska! Idag ska Amafao lägga in min design som hon gjort till mig på min blogg. så idag lite senare kankse, kommer den att se helt annorlunda ut. Äntligen , den jag har nu är ju bara föör B! haha ..
Ska jobba idag igen, orkar egentligen inte men får tänka att det är bara 20 dagar kvar till Turkiet nu. Längtar så mycket och en dag efter jag kommit hem ska jag åka till Anna i Sthlm och dansa rumpan av mig. sen stannar jag i hela tre veckor, som jag tjatar men jag längtar så himla mycket! saknar min miir, hon har rest till någon annan kompis och övergett mig. ha ha nej de tror jag inte hon har hon kommer väl tillbaka tills på måndag får man hoppas. Ha en trevlig dag allihopa själv ska man jobba till kl 8.

puss & kram

image1253
( bild från förra sommaren när vi va i sthlm )

utgång med th tjejerna

så vad händer ikväll , man kan ju inte bara sitta inne hela kvällen! det vore ju döö trist! fast egentligen är jag rejält trött, hade kunnat somna när som, ser mig Fredde framför mig juts nu, under en filt framför tvn med mig i famnen, vi kollar på en komedi och käkar på mitt godis som hans vänner antagligen ätit upp så här dags, jag är helt grusig i ögonen och tillslut somnar jag som allra tryggast i hans famn, Kan det bli bättre? svar ; nej. Tjejerna fran jobb vill hitta på ngt i stan idag mirjetta slutar ju på sön hon ska till sthlm och öppna upp dem nya TH i SThlm som öppnar om drygt en veckaa. kul va! , så den sista slutar 9 ikväll blir väl inget före det, egentligen skulle jag behövt sova i någon timme innan jag gick ut idag. och vad ska jag ha på mig! där har vi det största problemet. Saknar Anna jätte mycket det är säkert för jag längtar efter sthlm i sommar kommer att vara där hela v 23,24,25 läängtar ihjäääl mig. Ohh jag vill ha sommar nu och vill vara i turkiet. hittade inga bra bider från vårt hotell, jätte dåliga bilder, man ser ju inget på internet! tråkigt, men vi ska i allfall till Turkiet-marmaris .

Just de ja skulle berätta det i förra inlägget men glömde, det sprang en lös pitt bull uatnför maxi idag , jätte synd om den den bara sprang runder och var livrädd, sprang efter mig höll på att bajsa i brallan, dem ropade i högtalarna på maxi men ingen evrkade bry sig. så den sprang där helt ensam den stackarn, undra hur det gick, vet inget för jag kuuutade hem!

image1251

saknar min älskling redan

image1248

du e de bästa som hänt mig .... någonsin!

nytt inköp!



nice va ?

vilket sommarväder

i ondes bjöd pappa mig över till helsingör. Det började kl. 11 när vi lämnade hans bil på lagning. jag hämtade upp honom och vi körde in till stan coh parkerade bilen uppe hos fredde. sen gick vi runder i stan lite och hälsade på alla möjliga, det var ju bara fööör fint väder i onsdes. Sen bestämde vi oss för att tura på dem nya sundsbåtarna, jätte fina dem behövdes verkligen att bytas ut coh plus att man inte får röka i dem längre. Jag åt kräftsoppa och pappa åt mos och korv. Kostade 80:- per person man fick äta och åka tur och retur, det är ju inte alls mkt om man endå ska över till helsingör sen. vilket vi gjorde. pappa hade lite danska pengar som han skulle göra av med men inte kunde själv så de skulle jag få ta hand om, men såklart hittade jag inget. Så vi åkte hem tomhänta men innan trippen hemåt var det ju bara et mååste att köpa glass, med chockladpulver , det har blivit min nya favorit nu. När vi kom hem till kära Helsingborg som är så fint så fint på somrarna. Stod maria parkerad utanför med hennes mamsings bil. vi körde runder hela dagen och på kvällen gick vi till friskis först sprang vi oss ute vid gröningen varma sen strechade vi och dansade på Träningen. Det var den bästa vårdanen änsålänge.


image1241
pappsen på båten

image1242
Jag på båten påväg till Dk

image1243
min kära mirre på gröningen

image1244
Jag käkar glass för andra gången den dagen på haufes

image1245
Kära helsingborg ♥

bloggar mer ikväll !

godmorgon käka bloggare, som sagt har freddes data virus, så man kan inte egentligen skriva på denna datorn. men jag ska hem idag har inte varit hemma sen i måndes, och det verkar ite gå att mobilblogga längre. men när jag kommer hem idag har jag en massa bilder att lägga upp och hur mkt somhelst atts kriva om, det har ju varit uuunderbart väder och nu är det bara 23 dagar kvar tills vi åker, lägger upp bilder på hotellet senare idag med. Och Emmy jag skickar de på mailen idag hr inte varit hemma, och dena datorn vill man inte lägga ner någon tid på, ska köra Fredde till jobb nu sen ska jag själv och jobba..

puss & Kram
/ Tirre

från min älskling

jag fick balerinan alla ville ha..


första gången jag såg dig försvan marken under mina fötter..
"ingen kunde få mig att känna så.. ingen skulle få mig att känna så, jag va 
orörlig , jag skulle inte fästa mig, inte på det sättet.".
men när mina ögon fick syn på dina ansikts drag och mina öron fick höra det skratt dom ville vakna med varje dag
viste jag att jag haft fel hela tiden, klart att jag SKULLE fästa mig, och jag skulle ha DIG.. jag skulle bli din prins, . skulle jag slå mig genom skog och snår, simma över hav och atlanter.. jag skulle ha dig..
Första gången jag kysste dig, gled jag av jordens kant..
och det gör jag fortfarande.

du är fortfarande mitt allt och ägaren av mitt hjärta.
jag älskar dig teresé, för evigt är du min saga där jag gifter mig med prinsessan i mina drömmar.


( visst är det helt underbart fint, vilken uunndeeerbaaar kille jag har :) lyckost mig! )



.

besiktning på bilen

Godmorgon kära bloggare!
Är hur trött som helst där jag sitter, har vaknat ett antal 20 gånger i morse, antingen av mammas mobil, hem telefonen eller a v cher. Sen kunde jag inte somna igår låg coh vred mig i en evighet. mamma har precis åkt iväg till Danmark med Stefan vet inte vad för något roligt dem ska hitta på men jag ska ut jag med det är en sak som är säker. kan inet sitta inne i dett fina vädret ju. Då är det bara frågan vad jag ska ha på mig idag, det är nu det är farligt att klä av sig för fort för det är inte så varmt som man tror. Så jag ska ha den inställningen med mig hela dagen, vägrar att bli sjuk! har inte tid med att bli det. såå jobbigt mitt hår är idag , har en extremt dålig hårdag, hoppas på en bättre imorgon. Ikväll är det disco träning och jag ska snart iväg coh hämta pappa han ska lämna sin bil på lagning och jag ska lämna min på besiktning. Sen får vi se vart vinden för mig.

Kollade på bluff igår det nya tv programmet, men kunde inte titta på det länge i och med att jag hade läst om programmet i tidningen samma dag, det var en intervju med han som var med som hade alldeles klar blåa ögon har hade berättat att han hade träffat hela teamet ca en månad innan och bestämmt alla frågorna , svara och allt sen hade han bara skrivit ner dem sen var det bara att träna hemma på dem så han skulle svara rätt, sen fanns det en grön lampa i studion som tändes när han fick lov att svara bara för att det skulle dröja lite längre så att han verkade lite osäker. Varför måste alla prgram vara uppgjorda. kommer aldirg titta på de igen och för det andra var det riktigt kass endå..

För er som undrade var jag köpt mina smycken som jag hade på mig från bilderna från mitt förra inlägg är armbanden från glitter, köpte det för länge länge sen, och öronhänge köpte jag när jag va i Barcelona. sen ringen är nån designer ring har fått den , vet inet var den är köpt och klänningen är från Gina Tricot. hoppas ni finner det ni vill . tack för ni tyckte de va snyggt! Ne nu ska jag käka frulle och sätta mig i bilen och köra till sladjan och fixa bilen!

image1240

lördes; Glitter & Glamour kvällen






elins 20 års fest

Just nu sitter jag med världens magknip , alkohol är ingen bra vän alltså. och efter varje gång jag druckit mår man lika illa, fast att jag bara tog någon drink, det gick ju inte att motstå igår, elin bjöd på cosmopolitan som välkomsdrink och den smakade baara sprit , haha ..  den var inte allt för god. sen fick vi en massa cider med kvällens dricka va endå corona , ölen som är så god, annars tycker jag inte alls om öl. men den är såå bäst, ni måste beställa den nästa gång ni är ute coh partajjar, loova det! och skriva vad ni tyckte om den, antar att ni redan varit på symstemet ocg köpt x cidern spring som jag reklamerade om senast i bloggen. tillbaka till gårdagen, elin bjöd på en trerättersmiddag, en jätte go förätt, med räkor,avokado,rom och bröd till. Sen blev det fläskfilé med potatis och kall bearnesås eller röd vinsås, sååå gott, hon är så hendig. och till efterrätt blev det nån slags gele som smakade saffran med hallonsås och färska jordubbar. mm mums fillibabba. sen var jag proppmätt och fick springa på dass stup i kvarten ( berättade kanske liite för mycket där) äsh vi alla bajsar! ha ha

kvällen ledde oss vidare till vardagsrumsbordet där vi speladem jag har aldirg spelet, (man får en fråga och stämmer frågan ska man drick) maria drack mest av alla! haha , hade gjort allt som stod på korten och sen berättade hon en rolig grej om jobbet hon brukade göra med kunder hon inte gilla. haha som ja as garva, vi la oss på golvet. du e så rolig asså! sen blev det tivoli, det var svinkallt ute och vi sprang runder i våra klänningar vi. tack och lov att vi inte blivit sjuka (peppar peppar ta i trä) .. sen sheakade vi loss på tivoli för fulla muggar där vi cokså stötta på Anna! Kvällen var sjukt bra. Tack för en underbar kväll mina tjejer!

image1238

pics sen i fredags

jag & aleks innan vi skulle iväg till nina, fick vänta en hel evighet på maria eftersom att det var hon som skulle köra. så vi tog en tripp till paapap och skulle hämta smyckena till elins fest, ett par som aleks skulle låna, och mina egna jag skkulle ha såklart, så passade vi samtidigt passa vi på att fota lite ..

image1172


lördag

varför funkar bara bloggen ibalnd, och ibland inte, riktigt störigt , när man väl har något att skriva och har det på tungan så funkar den inte , men när man bara vill ha de som tidsfördriv som nu , funkar den. Är på jobb, har min lunch nu, har käkat samma mat nu i 2 dagar är trött på den så hittade inget annat , tog lite kalaspuffar coh mjölk, men de e ju ingen bar middag, får kränga hos Elin ikväll istället, såå roligt det ska bli. minns när vi pratade om denna festen typ för några månader sen. och så är det idag , har köpt en grått fodral från Gina som jag ska ha ikväll, och nya strumbyxor, hoppas det blir bra . Det är ju tema ; Glitter & Glamour.

Igår var jag på 19 års fets hos nina, de va kul. körde med marias lilla bil, som alla störiga killar kollar , får spel på dem, stor bil coh sånt sånna kommentarer, A FAN ATT DEN ÄR LITEN! orkar inte med dem. vi hade bestämt oss för att inte gå ut så vi körde till mezo istället efter festen och fikade. jätte onödigt gick efter 10 minuter igen.. sen tärffade vi älsklingen och victor som skulle till zoo bra så vi gick dit en snabbis men dem va inte där så vi gick lika fort igen sen blev det in om stekan. riiiktigt tradigt, vad gör jag och mitt lilla liv i Helsingborg, här finns ju inget att hämta. nej nu får jag rycka tag i mitt liv och åtmiiinstooone flytta ifrån den tradiiga stad som jag stått ut med i 20 år snart!

bara 26 dagar kvar till Turkiet :)

film

just det ja , jag såg ju 27 dresses för någon dag sen, den va jätte bra och jätte rolig!
se den ,


vårens godaste

image1170

torsdag

så jag nu ska jag tillbaka igen , tillbaka till jobb börjar om ca 1 timme, fattar inte att jag börjar klockan tre, rätt sjuk tid men slutar kl 9 så man ska inte klaga. fast helst av allt hade jag ju varit ledig, igår handlade vi present till Elin, blev en helt perfekt present hon kommer att bli sååå glad, de hade jag blivit i alla fall.. Ska köpa lika dan jag med, när jag har pengar till de. För i sommar kommer jag inte kunna shoppa. har bestämt mig vad jag ska göra med mitt trasiga liv nu som just nu står bakom en disk och frågar kan jag hjälpa dig, hejsan, varsågod ha en trevlig helt. bla bla bla osv osv! 1 dag efter att jag & fredde kommit hem från turkiet måste jag åka upp till Stockholm. för på tisdagen 3/6 är det audition till sways danskola, jenny från bounce och där bara måste jag vistas! hon e ju bara bäst, och alla lärare som man har där , e ju bara woow! hi hi , jag låter helt extas, isåfall är det helt rätt. Sen på söndagen den 8/6 är det audition till ambras danskola. kommer att ha fullt upp. Och detta betyder att jag kommer missa både balen och studenten här hemma. tråkigt nog, men jag måste välja stockholm och auditionsen före. Detta är mitt liv liksom soms tår på spel! jag kanske överdriver en aning nu . men de kommer att bli skiiit kul!

sen måste jag stanna ytterligare 2 veckor till för jag & Anna ska gå intensiv kursen på Ackis som vi gjorde förra året. 4 h om dagen modernt, jazz och balett! Det kommer att bli såå jävla kul. hi hi! jag älskar sthlm. Maria kankse ska med första veckan om hon inte har ångrat sig än, Jag kommer tyvärr inte kunna vara med på Sm i hovet i sommar, riktigt tradigt men jag måste väla ambras audition, det går faktiskt före, jag önska att jag kunde dela på mig & vara på SM samtidigt, men det har visat sig vara helt omöjligt, hade endå inte vunnit min klass för det , så de är rättarsagt kört för min del. men kommer jag in på någon av skolorna i Sthlm så har jag bestämt mig för att fortsätta discon om man nu får lov att göra de. vilket man borde få, man kan ju inte räknas som proffsdansare förens man går i yrkes på Ackis. ååhh det ska bli så kul 5 veckor med bara fullt av äventyr. Gud som jag längtar , kan det inte bara bli den 16:e maj nu så jag och fredde är påväg till köpenhamns flygplats. längtar längtar längtar!! det kommer att bli så mysigt.

Amafao håller på med min blogg för fullt ser jag , du e helt underbar , så fint det blir. tack tack tack :) Imorgon är det förfest hos nina som fyller 19 år och på lördag den efterlängtade festen är det glitter & glamour tema på Elins 20 års fest, weeei! Det passa ju mig perfekt. Ha en trevlig torsdag och missa inte so your think you can dance scandinavien kl 20.oo


image1169

kuggis

vet ni vad det är för likhet mellan stockholmare och sperimier? ....
- det finns en jävla massa av dem men det är inte många det blir människor av


hahaha ...

hejs

de va jätte trevligt igår hos rasha , kollade på 40 years old and a virgin, den e ju bara såå rolig, stannade till 12 sen var jag tvungen att köra hem , mamma hade redan somnat så jag åkte hem till fredde coh vaknade kvart i 11, brukar aldirg sova så länge. meen de va jäätte skönt, sen ringde pappa och tjata. när e du klar han har planerat hela min dag, jäätte jobbigt! jag e 19 jag kan planera min dag själv, ! herre gud när ska dem fatta att man inte är ett litet barn , blir galen, nu har jag dushat coh tatt på mig ska träffa pappa coh hämta våra nya pass, sen ska jag kolla bilen, något fel med handbromsen, riktigt cp bil är det. sen ville pappa vi skulel åka och tvätta den, men jag orkar inte, sen ska jag coh maria inom systemet coh handla dem sista ciderna, sen blir det disco träning!!


fluuuum

image1164

image1165

lördag

hej hej har inet kunnat blogga för  jag har varit hemma hos min pojkvän, coh hans data e typ proppad med virus så de kommer en massa popp ups hela tiden, helt omöjligt att skriva ett blogg inlägg. Har saknat min data .. Är på min lunch ska tillbaka till jobb om 5 minuter. ush ush suh och nu efter lunchen är man såå trött, igår mös jag och fredde bara framför tvn, idag blir det utgång med maria till tivoli tror vi, hon har köpt dem allra sista xciderna /spring. dem e sååå goda, det är ju bara en kollektion som dem har! dem får inte ta slut, egentligen är jag riktigt trött idag också, får se hur det blir , men efter jobb ska jag hämta upp marai coh vi ska åka hem till fredde för han ska antagligen på¨en jätte konsig fest där dem firar en lägenhet som blivit målad, ja ni kan ju själva tolka de på ert eget sätt! Just ja, fredde betalade sin resa till turkiet igår och jag ska betala min på måndag, lääängtar!! så roligt det ska bli åker iväg den 14:e maj , blir perfekt för den 12:e firar vi 5 år ihop. och den 11:e maj är det discotävling på sundspärlan. ska bli kul !! ni får komma och kolla läget då. många bra dansare kommer att vara med och delta!

puss & kram ha en bra (söndags kväll höll jag på att säga har varit en dag före hela veckan i mitt huvud) lördag kväll...

image1163


T

jobb jobb jobb

så ja nu ska jag bege mig till jobb. vaknade 8 idag åt frukost på espresso med maria kl. 10.oo sen va vi på frsikis till hlav två och träna, hade en jätte bra träning idag fast jag kunde inte uppvärma på rullbandet har såå mycket träningsverk i rumpan och neråt. Har precis dushat och tatt på mig så ska kila iväg nu! Va på ticket idag coh kollade resa till Marmaris den 14:e Maj. blir nog den vi bokar om inte freddes jobb hindrar, såg nu att antagningen i umeå till balettakademin krockar, men det löser sig , hoppas hoppas vi kan åka då i sånna fall betalar vi hanpenning imorgon, och så stannar vi i 2 veckor. såå kul de ska bli. oj shit måste kila nu , ha de fint, viill inte, får tänka bra tankar!
jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb, jag älskar kunde, jag älskar kunder, AMEN!

image1162

är på jobb nu,helt ensam har riktigt riktigt tråkigt! har bloggat is

IMG001.JPG
är på jobb nu,helt ensam har riktigt riktigt tråkigt! har bloggat isönder mig idag, jag vet men hade en massa att uppdatera. varför är jag på party humör? va ett bra tag sen sist jag va ute nu. kanske därför. ska kanske äta på cardinal på fredag med tjejerna så blir de utgång senare mot natten. om min ekonomi nu inte vägrar vill säga! har haft räkningar över 5000 denna månaden. nu har jag varit ledig i 5 dagar i streck och jobbat i lite mer än en timme idag och jag håller redan på att spy. vill hem till min älskling och mysa. så snälla hans föräldrar är jag får låna deras parkerings plats på taket i stan medans dem e i thailand vilket betyder INGEN PARKERINGS AVGIFT! dem e bara för snälla! maria jag vill nog med till holland de verkar så kul. och vill inte missa en dag utan dig i sommar. nu vet man ju inte hur långt detta inlägget är, hoppas på inte för långt så ni orkar läsa. nu ska jag ta och sätta på våra nya "Sjukhus handskar" som vi fått som tar 10 år på sig att få på, puss

det går inte att beskriva

Det går inte att beskriva nu hur lycklig jag är ! Extaaas, har fått t-shirtar att träna i något linne, bekini och sandaler från thailand. Jäätte fint, är så hlad att dem är hemma, Ida är såå brun , haha jätte söt. brunare än vad man ser på bilderna. skulle ju tärna idag , men det verkar inte bli så. sitter hemma och segar , imrorgon är det jobb, ush ush ush! Ikväll ska jag hem till Fredde & sova för då åker hans föräldrar till Thailand. Vi har det ju bara för bra !



några låtar som jag precis laddat hem
  • shayne ward-no you hang up
  • ne-yo- go on, girl
  • mariah carey - touch my body
  • Hela Britney Spears album - black out
  • madonna ft justin timberlake - 4 minutes

här kommer bilder från thailand

jag var tyvärr inte med, men måste endå lägga in, har en massa bilder på hoteller också!










älskaaaar min kärring Elin

image1138


Grattis på din 20 års dag ♥

välkomna hem !

ååhh när som helst kommer dem innanför dörren, längtar! ska ge dem alla varsen bamse bamse kram. dem får aldirg åka bort så igen coh mormor är livrädd för att planets ka störta, tro mig det har smittat av sig! men man är ju säkrare i luften än på jorden. dem har fotat en massa från vårt hotell nu när det är klart och det är redan full bokat, lägger in bilder senare från mammas kamera. Och nu har jag städat de sista, varit ute med cher och dushat henne. Som hennes päls har växt haha jätte ful. mamma får klippa henne så man känner igen henne igen! Fredde har åkt på sin sista arbetsdag idag för två veckor framåt, för idag åker ju dan coh kristina iväg till Phuket! och om en månad åker jag coh Fredde förhoppningsvis till Turkiet! weeeii .. Senare idag blir det nog träning med Miire.
Nu måste jag sluta dem kommer vilken minut som helst !! åh jag är världens lyckligaste människa,.

image1137

godmorgon allihopa !

vaknade för typ en kvart sen, ska STORSTÄDA idag för imrgon kommer Mamma Ida och Oliver heeeeem !!!, sen ska jag hämta cher och  sen hårdsträna med Maria, sen får vi se vad som händer ikväll. Har lärt mig hur man mobilbloggar nu så gör väl de lite senare kanske, rätt kul i början. Sen på tors e de jobb , ush ush ush vill inte, har varit ledig i fem dagar i streck nu , men man får inte nog! Såå va ska jag göra efter sommaren :/ skulle jg kollat upp för länge sen, jaja nu ska jag börja med städningen, kommer inte bli kul. ha en bra dag...


passfotografering

sitter och väntar på att pappa ska bli klar han kollar på ngt program på tv 1 som va jätte intressant, vi ska promenera till polis huset i och med att det är så fint väder. ska ta nytt passfoto så jag har valt en helt vanlig vit t-shirt och platt hår. blir inte bra med en massa kruseduller. och mamma har tvättat mina jeans från gina för första gången har typ inte tvätatt dem på ett halv år, vet äckligt men man ska inte de med mörka jeans. så nu är dem svin svin taita.. pappa ska ha köpt pite till mig på bageriet, har inget att äta till frukost, hördes som att han kom nu nere i porten. nu måste jag nog sluta ...

maria ring mig när du vaknat!


uppdatering !

har ju glömt visa ringen jag bytat i örat mot läkestaven.. .



blev hur bra som helst förutom att det är mega infekterat nu!

måndag

åh va min mage kurrar, har inget bröd och jag orkar inte äta yougurt med start längre, har ätit de sen jag var och hälsade på Anna i Sthlm i inprincip varje dag, börjar tröttna nu. det svider verkligen i magen, känner hur tom den är men den har inte börjat att kurra än. ligger i sängen med datorn nu, orkar inte sitta upp vid skrivbordet. fredde väckte mig kvart över 7, jätte jobbigt, så började han snacka med  mig och då kunde jag ju så klart inte somna om. Så har varit uppe och dratt mig i sängen tills dess, ska snart upp, tänkte ringa maria men får vänta ett litet tag till tills dess, hon sover säkert, vi ska kolla resor idag och sen ska vi till banken och ikväll är det disocträning, undra om jag klarar av de, har ont i hela kroppen, men man ska ju träna bort träningsverk. just nu saknar jag Anna & Carro jätte mycket, vill abara tt alla fem ska ligga här i sängen och prata i mun på varandra ju nu, ta vara på gymnasietiden alltså. Då hade man allt, nu känns det nästan som att man har inget!

Har börjat fortsätta läsa på min bok med Marian Keys - är det någon där men den verkar lite konstig.handar typ om inget, fast snart ska hon åka tillbaka till New York så då händer väl allt. jag vet inte men de får se till att bärja hända något nu annars slänger jag boken i väggen. köpte den för 69 spänn, haha fråga mig inte varför, läser inte ens böcker. men jag ska , ska läsa ut den, läser iet så bra iheller, hackar rätt mycket om jag läser högt! avslöjade en liten hemlis där, men det är irreterande ibland måste börja läsa mer så den dära grejen försvinner.

Det ryktas om att mamma ska stanna en vecka till i thailand, får paniiik!! i och med att det är ny år där nere nu, alla sprutar vatten på varandra, så vill dem inte missa de antagligen så den ska stanna, och jag som trodde att dem skulle komma hem nu på onsdag! Freddes föräldrar åker då, så då är han ensam hemma. Ska va där i två veckor då. Nej nu ska jag hoppa in i dushen klä på mig och fixa mitt hår, jag verkar ha en dålig hårdag idag! sen ska jag ringa maria va klockan än är, nån dag måste hon fan upp med tiden. ha de fint allihopa..



kram / tirre

börjar digga söndagar nu!

tittade på klockan precis, ush va den springer iväg redan 2. Har städat lite nu, luktar friskt och frächt, köpte något nytt rengölringsmedel, tvätt medel och sköljmedel det belv 90 nåt, så dyrt! hur ska man ha råd när man får betala allt allt själv, det är tur man bor hemma. satt precis och kollade spårlöst på tv, så bra de programmet är, jag storböla. heelt omöjligt att hålla tillbaka tårarna. hur kunde de programmet sluta att gå innan, så fint väder det är ute men endå kallt, Ukm idag! men jag & miir ska inte va med, ska kanske dit coh hjälpa till coh titta på ikväll.

ha d fint allihopa, var bara en liten uppdatering!

kalmar tävlingen

då va man hemma igen , har värk i hela kroppen, från nacken och neråt, men jag har inte sträckt mig så mycket i benen, mestadels träningsverk, hade ingen tävlingskänsla igår inte alls, va jätte jobbigt! men när man väl är inne på golvet så är det sååå himla kul. nu vill jag bara tillbaka igen. Enligt rankningslistan är jag 23 bäst i Sverige så man ska ju vara nöjd för de. Det var Elin som informerade mig, maria gick vidare en gång i star, jätte bra gjort!! Men det blev inga pokaler för vår del. Kanske nästa gång när vi tröbnat mycket mycket mer. Var riktigt segt att köra hem från Kalmar, kändes som en evighet! men tillslut kom vi hem och bilresan dit och tillbaka gick jätte bra. Jag var chafören !! hi hi ..

Nu sitter jag och maria och kollar på klassikern Eva & Adam dem första avsnitten, så små dem é, inte alla somvet vilja filmer det är, det är inte eva & adam , gud, första människorna på jorden och sånt shit utan dem små barnen med serien som gick på 1:an för typ 10 år sen eller va de va . följde alla avsnitt konstant. så nu sitter vi med fossingarna på bordet helt utslagna från gårdagen och tittat på film, idag ska jag bara slappa och fredde ska få masera hela min kropp i minst en timme!! Det är jag värd.'




hejs

så trött jag är efter jobb, mina ögon vägrade att öppnas i morse när jag skulle upp. dem vägrade , men upp kom jag i vilket fall som helst! har fått en ny butikschef nu eftersom att den andra ska på utflykt :D hii hii, känns lite konstigt faktiskt. nu sitter jag här helt ensam, väntar på att klockan ska bli sju så jag kan hämta pappa coh köra iväg coh sola, blir en massa solande nu till tävlingen imrgon ju, brun utan sol är ingen höjdare, kan inte sätta på det jämt så det får bli solarium en aning mindre hälsosamt, men vadå! så mkt annat som skadar som man gör varje dag endå så.

just nu känns det som att mina ögonlock väger 10 kilo var, igår var det sista träningen innan tävlingen, och det gick inte allt för bra men men . Cher ligger bakom mig nu i datorstolen , snurra och vrider sig hela tiden. läste freddes blogg om att min hund va bortskämd, meh de e ju så de ska va , dem ska ju va som små bebisar, och hon är min absolut! vilket lätt sätt att skaffa barn på va !! hi hi ... efter jag släppt av pappa efter solningen ska jag hämta upp maria , vi ska till maxi och handla till tävlingen, behövs en massa protein där, sen ska vi hem till mig, jag ska packa och sen ska vi lägga oss med tiden, om det nu blir så.Ska ju upp tidigt tidigt imrgon, Kommer vi att hitta enda till Kalmar ? hi hi , hoppas orkar inte köra fel ..  Ni får hålla tummarna imorgon!

torsdag!

sååå nu har jag storstädat. damsugat, dammat och varit ute med hunden, satt igång en tvätt och diskat! som hunden skitar ner och inte tala om hamstern , herre gud , men hamster vilket skit djur, vem skaffar ett sånt. Skulle jag aldrig göra i alla fall och den får panik när man ska ta i den. helt hyper! och jag har totalt glömt bort att gå in på skype och prata med mamma klockan är ju 4 på eftermiddagen nu där nere, dem ligger säkert på stranden eller något. nu ska jag till pappa hämta min högtalare till bilen, ohh hoppas det blev bra han har sågat coh donat, va bortskämd man är! det kan inte finnas bättre föräldrar än mina, det kan det bara inte göra omöjligt! dem e sååå bäst!!!! efter de ska jag hämta upp mormor, om hon vågar åka med mig, hi hi , jag e så duktig så :)

och nu är det bara 2 dagar kvar till tävlingen ...

hej svej, ha en bra dag!


mys pys

nu har vi dushat coh är rena, har ställt fram ostbricka med jordgubbar och vindruvor på bordet, eva & adam filmerna spelas för fullt på högsta volym, men dem ska nart bytas ut. Ska kolla på film, ikväll igen , jag vet , men jag får ju en massa filmer av pappsen hela tiden. Har jobbat idasg, världens segaste dag . ush ush säger jag bara, nu är det snart bara 2 dagar kvar till tävling. Läängtar!! Ska gå sista rundan med vovven nu sen ska vi slå oss till rätta i soffan sen blir det bingen, imrogon ska jag stor städa IGEN och sen ska jag hämta mormor och åka till väla, seen ska jag slå mirr en pling och åka o handla allt till tävlingen, energi drick, pasta, lös ögonfransar och sånt tjaffs! Sen blir det träning. Godkväll alla bloggare



T


hejsaaan !

jahupp, nu sitter man här och snart måste jag ut coh rasta cher. lite jobbigt faktikt, börjar inte jobb riktigt än, och det är ju dugg ute, ush vilket betydeer att det är väldigt kallt också.. På min dator står det satt det ska vara 5 grader ute, det kan inte stämma. nu är det bara 3 dagar kvar tills tävlingen i Kalmar, jag bli toookig! och min dans sitter inte hundra än, det är alltid samma visa, känner på mig att denna gången kommer det väl att gå åt helvete, man vet aldrig pöltsligt bara händer de! Va på friskis igår med maria har så ont i baksida lår när jag går ser det typ ut som ja sketet på mig, inte för jag vet hur man ser ut då men kan tänka mig, strechade endå försiktigt igår, fast det var ju ett tag sen sist, och vi ska bila upp till Kalmar , JAG KÖR! :D haha . ska bli kul, nej nu måste jag kila iväg, ha de jätte fint

puss och kram / Tirre


har inga ord ... .

Bästa filmen jag sett!

image1118


inköp

mina nya inköp från hm förutom halsbandet!


måndes

ojoj äntligen funkar (usäkta mitt förra stavfel, hi hi ) bloggen igen, var ska man nu börja, tror det va i söndes ja jag coh fredde stack till väla och och köpta några nya saker handlar man på HM för 500 får man ju 100 kr i presentkort. Så det passade jag på att göra. Efter väla , minns jag inte vad vi gjorde men på kvällen var vi hemma och såg film, den bästa på länge sen den , det är en av dem bästa filmerna jag sett, vilken handling, har inga ord. Se Agust Rush, när den kommer ut på bio hi hi :)

image1115


jag & älsklingen ♥