Anna Gina


tuesday



Nej, sommaren kan inte vara slut Nej sommaren kan inte vara slut Nej sommaren kan inte vara slut


monday

Sitter hemma hos Hennie nu. Har varit på stan och solat oss och druckit kaffe i solen i fina Oslo. Lisa ær på jobb. Ikvæll ska vi på utekonsert med kakkmaddafakka. Håller på att gøra oss i orning nu, har inte med mig så varma klæder eftersom vi spontant åkte direkt hit efter stan. Så ikvæll blir de konsert.
See ya tomorrow..

måndag

Nu tänkte jag joina Lisa på balkongen med en stol i solen. Helt blå himmel här i Oslo just nu. Så då får man passa på, och jag som trodde sommaren va över igår. 2 dagar kvar till skolstart, kan inte vänta längre. Senare i eftermiddag ska jag träffa Hennie och ta en fika i solen!


saturday

Sitter hemma. Har tränat på gymmet, gjort mig i ordning och snart ska jag på jobb. Lars Winnerbäck går på högsta volym just nu, Lisa laddar inför winnerbäck konserten på opera taket idag. Jag ska jobba jag! Imorgon är jag ledig däremot , va jag vet änsålänge. Nej nu ska jag plugga till provet jag ska ha på restaurangen. Ett av 10 prov typ. JÄTTE JOBBIGT! Har glömt hur man pluggar :/

godmorgon

Heej.
Jag lever, de e bara de att jag jobbat alla dagar utom måndes sen jag kommit hem från Helsingborg. Att blogga två på natten efter en stressig dag känns inte längligt. Och i måndes på min lediga dag var jag med tapp på bogstaveien och såg bio. Karate kid, den va såå bra. Har inte haft med kameran iheller.

savannah .





Garanti päls & kappor i Helsingborg

Var inne på Garanti päls & kappor i Helsingborg nu när jag va hemma. Hittade så fina kläder där inne som kommit in nu till hösten. Där fanns hur mycket som helst. Valde ut de som jag tyckte var finast och tänkta visa er. Ni måste gå in och kika. Hade velat ha med mig hem en väst så man slipper ha samma jacka från H&M som resten av halva stan. Klicka här för att komma till Hemsidan.



#1 En av mina favoriter väst, finns i blå,brun, svart och lila

#2 Skit snygg väst till skinnjackan i höst 1995:- finns också i brun,svart & vit

#3 Längre väst.

#4
en enkel svart skinnjacka för 2195:-


#5
så jäkla snygg beige jacka 5495:- med mocha scarvs till som matchar 2195:-


#6
jätte söt grå mocka jacka 3990:- , halsbandet finns också i beige 295:-


#7
Denna pälskragen ä så otroligt fin med sidenband 995:- Så värt! Kan ju användas året runt..

#8 väska finns också i beige 2750:- 
 

Där fanns också massa smycken, skarfsar och väskor..


söndag

Sorry för dålig uppdatering. I fredes åkte jag, pappsen och gänget upp till oslo. Kom fram väldigt sent och på lördagen var vi i stan hela dagen fram tills jag började på jobb. Efter jobb va jag hemma runt 1 tiden så då va de inte läge för att skriva något. Åt bara något raskt och sen la mig. Idag har pappa åkt hem till helsingborg igen. Men Tapp blev kvar.
Har precis kommit hem från jobb. Har varit en riktigt hård arbetsdag idag, så jag känner mig helt slut. Vädret har varit galet fint idag i Oslo. Över 30 grader måste de ha varit i solen! Hade en bartender show idag i baren på Fridays. Va riktigt kul att se, fattar inte hur man kan slänga flaskor så hit & dit och träffa mitt i glaset. Skickligt! Imorgon blir de fika på stan om vädret tillåter vill säga och BIO ..


how far, so long...

Igår umgicks jag med min fina vän Caroline som har varit på semester i Bari som ligger i Italien. Dit vill jag åka nån gång. Såg ut att vara helt sagolikt där nere. Idag ska jag med mamma och min lillasyster till Malmö. Vi ska besöka danshopen för att få inhandlat stepskor, latin skor och nya tygskor till baletten. Igår handlade jag ny väska till skolan och en ny vattenflaska. Ikväll ska jag träffa Maria & Aleksandra en sista tur innan jag far hem till Oslo. Har saknat min rumskompis i Oslo så mycket, vännerna med och skolan. Så de ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka och ladda om batterierna, och komma igång med allt igen. Men såklart är de fruktnsvärt att säga hejdå till mamma,pappa och fredde varje gång. De kommer nog aldrig gå över. Önska jag kunde ta med dem alla till Oslo, åtminstonde så länge jag ska stanna (:

onsdag

Igår kom Carro hem från Italien. Ska träffa henne ikväll och se alla foton som hon tagit från semestern. Har saknat henne! & imorgon kommer Maria hem från Sthlm. Äntligen kan jag börja umgås med umvärden igen. Har inte gjort nånting nu på hur länge som helst. Nu slappar jag bara hos mamma.

hello sunshine

mmm just nu sitter jag i solen & glassar med ben&jerry

tisdag

Har köpt mig en korsordtidning, tyck det är nördigt om ni vill. Men jag är totalt fast. Har varit uppe sen sju och tvättat. Ikväll ska jag träna. Ser ut att bli sol idag. Då ska jag ligga i mammas trädgård.



motorcross med lillebror






Sover för de mesta nu om dagarna. På torsdag kommer Mirre äntligen hem. Då ska vi hitta på något. Imorgon ska jag tvätta, städa hos min morfar och träna med Fredde! Kommer a som en sill nu på gymmet, har ju inte tränat på veckor. Pinsamt, haha! Tror kanske jag drar med älsklingen på bio imorgon kväll också. Den nya med Leonardo Dicaprio. På onsdag ska jag & mammsen till malmö och köpa danskor. Ska inhandla Latinskor,steppskor & nya tygskor till baletten. Åker hem till Oslo på Fredag! Nya tag..


someone ?

Okej nu har jag verkligen ingenting att skriva. För jag har ingenting att göra. Alla mina vänner är bortresta, det är dåligt väder, jag har inga pengar, pappa jobbar och mamma gör annat. Jag klättrar snart på väggarna. Men igår va iallafall jag & mamma på massage. Thai massage. De va så himla skönt, behövdes verkligen nu innan man ska komma igång med träningen igen. Längtar efter skolan. Vill börja nu! Nån som har en aning om va man kan hitta på om ingen man känner är hemma?

lördag



Ikväll är det min och Freddes kväll. Ska ut och äta och mysa hela kvällen. Sista helgdagen innan jag åker hem till mitt andra hem i Oslo.

at the beach






lördag



Godmorning sunshine. Idag gick jag upp tidigt, ojojoj kl 8. De e tidigt för att vara sommarlov. Åt frukost på espresso house idag med Anna och Emelie. Anna åker till Portugal idag. Nu vet jag inte när jag får träffa henne igen för om 1 vecka åker jag till Olso igen sen ska hon till sthlm, och så börjar våra andra liv igen!
Nu, Stranden.. .


Fredagen

Igår blev de utgång, inte till malmö som de va bestämt. Jag va inte allt på humör på att gå ut och dansa och tjoa. Hade inget som jag ville ha på mig iheller. Dagen igår kändes crap. Ni vet ibland har man bara sånna dagar och min sånn dag var igår. Satt och väntade i 4 timmar här hemma. drack alkoholfri päroncider och åt pringles för mig själv medans jag lyssnade på Xtinas senaste album på högsta volym från spotify. Vid 11 kom jag, Aleks och Bella till Hampan. Det blev en lugn kväll och jag fick slängt på mig en gammal blus på från H&M... 


Savannah







Bilder från middagen









torsdag

Egentligen skulle löparskorna på idag, men de blev inställt. Har endå så mycket träningsverk i låren just nu så dem kan gått få vila en dag till. Idag har jag verkligen gjort ingeting, alla har varit uptagna med nånting och jag har rullat runder på golvet här hemma hos Fredde av rastlöshet. När han kom hem från jobb blev jag så glad så jag sprang ut i trapphuset och hoppade på honom. Dörren small igen av tvärdraget och gick i lås av haspen som han har på dörren. Vilken otur. Freddes pappa fick komma med ståltråd och lirka upp den. Tillslut kom vi in igen.
Nu ska vi snart till pappa och äta sen ska vi nog en sväng på hampan om vädret tillåter.

onsdag

Hellu. Idag har jag äntligen fått sola. Solen är tillbaka. Har bara varit på stranden 4 gånger i år. Solade hela förmiddagen i mammas trädgård. Tills min kusin kom och yoinade mig. Sen åt vi mammas hemmalagade pite tillsammans med lillebor, kusin och faster. Sen blev de en sväng till väla. Kom hem tomhänt. Nu ska jag hem till Fredde, städa klart de sista. Imorgon ska vi förhoppningsis till stranden. Och ta en runda i påljö med Anna, skönt att komma igång med träningen igen, sen ska de badas i havet!

mitt hjärta



fredrik



SKOMANI






Jag har gått och blivit förälskad
have2ave.se


savannah

Den dagen jag fick dig fylldes mitt hjärta och blev helt. Det är helt galet att ett djur kan betyda så mycket för en. Jag minns när jag såg på uppfödarnas hemsida, foton på dig och din syster. Att jag direkt sa att jag ville ha dig. Men ägaren sa att din syster va finare för utställning så jag skulle få din syster istället. Men när mamma och compani kom fram till min och freddes dåvarande längenhet i Umeå. Var Du i mammas famn.
Jag kunde inte sluta känna på din fantastiska päls, se in i dem vackraste ögonen jag nånsin sett. Det var du som hade saknats i mitt liv. Jag va så glad att ha dig. De va så jobbigt att gå i skolan dagen efter, verkligen pain in the as. För jag ville ju bara hem till dig. Det första jag tänker på när jag vaknat är dig, för du väcker mig alltid. När jag ska äta frukost, för du tigger alltid & jag älskar det, självklart ska vi äta frukost tillsammans. När jag ska på toaletten för du brukar alltid gå samtidigt. När jag packar min väska till skolan, hur du försöker få mig att stanna hemma. När jag ska gå är det värsta. Du ser alltid så fin ut och jag vet att du kan se den otroliga längtan i mina ögonen tills jag ska få se dig igen. Jag älskar dig så mycket Savannah du är det bästa som kunde hända mig. Du förgyller min dag. Du är underbar! Stanna tills livet skiljer oss åt!

bilder från lördan







äntligen +600










bilder från landet


Mirre ♥


Anna


Jag & Anna tog ett dopp i polen som var iskall


smultron


maria & en Tirre


avslutade med ångbastun


Tack för en fin kväll tjejer♥


1 agusti





Om en timmes tid ska jag hämta, Maria och Carro och vi ska åka ut till Anna som är ensam hemma i de stora huset. ska bada i polen, basta och grilla och grejer. Ska bli jätte mysigt för på tisdag åker Carro till Italien. ♥

söndag



Godmorgon, igår va sista dagen på festivalen och då ska de såklart partajjas. Vi var här hemma hos mig och Maria sminkade både mig och Anna. Blev väldigt nöjd somvanligt :)
Fotade en massa massa bilder, orkar inte lägga in allt nu bara så de får bli en smakbit på denna mingelbilden. Vi åkte in till stan vid tio tiden stod inne i ett wallmans tält med live musik som va skit bra, de va ett band som hette Billy som spelade. Sen gcik vi runder i stan, väntade på folk hit och dit. Skulle gå ut på Tempel. Men de va smockfullt med folk överallt så de va omöjligt att komma in någonstans. Så vi tog faktiskt svart taxi hem. Första gången för mig att ta svartaxi faktiskt. Anna har sovit här, vi har ätit frukost och ser nu på tv.

sminkningen







smink & foto: Mirre