fina william






måndag

Äntligen ska jag få åka och hälsa på de lila charmtrollet en gång till, får mig aldrig tid till allt jag vill göra. Men idag ska jag till bårslöv en runda möta upp Carro och åka hem till Sabbe för att hälsa på henne och den lilla bebisen. Han är helt underbar! Sen hämtar mammsen upp mig och vi ska köra till malmö. Jag ska köpa steppskor, latinskor och nya balletskor, till skolstarten i agusti, längtar så mycket efter skolan nu så jag håller på att spricka! Ikväll när vi e hemma från malmö ska jag med Carro och se på hennes kontor, som jag skulle varit och sett på för länge sen. Sen är väl denna dagen slut också! Tiden springer iväg.. .

sunday

Godmorgon, har precis vaknat till liv och ätit frukost. Idag ska jag få in massor av ny musik och film på min hårdisk hos min fasters kille. Ska bli skönt att få de uppdaterat, för övrigt e ju min ipod snodd :(
Nu ska jag och mamma göra ved oss sen ska vi åka. Ikväll ska jag nog träffa en vän. Sen ä de exakt en vecka kvar här hemma i  fina Helsingborg.


lördag


. . . . . .




Vaknade precis. Har varit helt slut idag. Är inte van vid att gå upp tidigt nu när jag har sommarlov. fick sova ca 5 timmar inatt så har precis tagit en blund i en timme bara för att ladda batterierna. Ska träffa mamma och henne kille och barnen på hampan om nån timme. så ska hoppa in i dushen nu, vakna till liv sen ska jag sminka mig och komma mig ner till stan. Ha en bra lördag!

min nya väska från marknaden



dagens




Tog en fika på espresso house, smakade islatten där och den va super god, rekomenderas!


Anna med de sitt pircade öra mot kameran


Också har jag fått mig en ny pircing, likadan som jag har på andra örat!


bilder från fredagen

Heeii. Igår var jag och mamma i stan och fixade med våra namn. mamma tog bort ett förnamn och jag tog bort mitt mellan namn. Sen var vi och fikade på espresso house. På kvällen kom min faster,hennes kille och min kusin till mamma och hälsade på. Fick se på en massa dvd filmer från när jag var liten. Var helt sjukt att se sig själv som liten. Sen kom Anna och hämtade mig. Vi gjorde oss i ordning och mötte min kusin, maria och några andra i stan. Tog en cola på docken sen velade vi om att gå på tempel, 120:- inträde känns surt som student. Men fick fixat fribiljetter så då kunde vi gå. Och kvällen blev skit bra. bästa djn på länge. Inatt fick jag inte många timmars sömn. var hemma 4 och uppe 9 för att åka på röstånga marknad. De kändes omöjligt att gå upp men de gick!





Anna & Mirre


Anna & jag på docken


Fribiljetterna räddade vår kväll


Utgång med tjejerna

Har haft en superfin kväll med mina vänner inatt ♥ Var på docken och slutade på tempel där jag och Anna dansade rumpan av oss. Imorgon ska vi upp tidigt och gå på röstångamarknad. Ska hämta upp Anna också så får vi se om man hittar något skit på marknaden. Sen ska jag & Anna pirca oss (:
Nej nu ska jag stoppa i mig något att äta sen ska jag lägga mig bums.


Give me more Friday´s

23 juli





Åååh tiden går alldels för fort nu, snart har de redan gått 2 veckor här hemma i Helsingborg. Tur att jag tog 3 veckors semester och inte två som jag tänkte från början. Igår var jag hos tadläkaren, inget farligt skulle laga min tand som gått sönder , de tog 2 sekunder och va gratis :) Sen träffade jag Maria i stan Vi åt på kinaresturang och snacka om allt mellan himmel och jord. Sen blev de en kaffe på espresso house. Gick en runda i stan tills de började regna lite smått. I bilen funderade vi ut va vi skulle göra resten av dagen. Det blev en spontan utgång till Swea. Blev sminkad av Mirre ,  Kände mig så fin så. Sen bar det hem till Fredde när de va läggdags.
Tack för en fin kväll vännen♥

en heldag på liseberg


pappsen


Fredrik ♥














colorado












Balder


Äggkastning


som ett barn på julafton :)


en av favoriterna :)


pappsen i farten


update

Godmorgon, stod upp tidigt idag igen. Brukar inte göra de nu på sommarlovet. Får hoppas att jag håller mig vaken till sent ikväll då. För idag ska vi på Ullared & sen ska vi till Liseberg till sent ikväll. Ska bli såå himla kul. Älskar Liseberg de borde besökas 1 gång om året :) Minst!
Igår va vi på gröningen och grillade, jag & mina fina vänner, hade kameran med!

tisdag

Godmorgon. Äntligen fick vi fint väder igen. Så idag ska vi på stranden, jag & familjen. Och ikväll ska jag träffa min vänner på gröningen och bara grilla och snacka skit. Ska bli jätte kul! Igår var vi på high chapparal. De va kul, min lille bror va i eld och lågor. I den byn va han hemma, om man säger så. haha! När jag kom hem igen dröjde de inte länge fören Anna va på väg hem till mig och vi såg på film, sen somnade jag i soffan.
Puss & kram på er

high chapparal


mamma & jag


Ida


























Maxine




söndagen med anna.






och lite från lördagen

i lördes kom min kusin till mig & fredde! Vi gick ner i stan och mötte min mamma, hennes vännina, pappa och Anna där dansade och snackade om allt mellan himmel och jord. kvällen fortsatte på the tivoli med päronen  och min kära vän Anna. Hade hur trevligt som helst. Tack för en underbar kväll♥





Anna & jag


Pics från i Fredes

hellu. dålig uppdaterig jag vet. I fredes va jag på födelsedags fest hos Emelie som fyllde 21 år. Åt jätte god mat och drack god bål. Fick träffa en massa vänner som jag aldrig får träffa annars. Hade väldigt trevligt. Runt 11 tiden gick jag & Anna ner mot stan, var en stund på mogwai för att träffa Fredde, fick gå där ifrån lika fort igen för värmen va extrem där inne. Så vi fastnade på hampan. Sen kom Annas pappa och körde oss hem. De va en lyckad kväll<3








 


update

Vet de blir inget bloggande när jag komer hem till helsingborg denna staden gör mig alldeles för upptagen. I måndes hade jag picknick med Fredde på stranden för de va hans födelsedag. Hant ligga där i en halvtimme tills vi blev attakerade av fluger, grus i ögonen & ösregn! i onsdes åkte jag & familjen till tosselilla! Hade de super kul. Fick knäppt ett par bilder tills batteriet på kameran dig :(
ha de bra!




lördag

Hellu, ännu en turistdag i oslo. Har varit på jobb hela förmiddagen. Sen varit med tapp och turistat i oslo. åt mövenpick glass på akerbrygge såå gott och glassade oss i solen. Sen va vi också en runda på opera taket. Det var sjukt fint! Finns mycket att se. Måste packa väskan nu ända dagen idag jag har tid till de...




Tapp


Opera huset






utsikten


tapp på karl johan




godmorgon




I onsdes åkte carro hem. De e alltid lika jobbigt att säga hejdå till nära & kära. Kändes konstigt att jag inte skulle med på bussen hem. Igår jobbade jag & var på på bio med Hennie, såg eclipse. Längtar tills fyran! Sen följde hon med mig hem och sov över. Nu har hon dragit till jobb och jag ska storstäda, sen ska jag in till stan och fixa lite saker som jag måste göra innan jag åker hem till Helsingborg.
Sen ska jag på jobb efter jobb ska jag möta upp Tapp på centralen som kommer på besök över helgen (:

stranden






































onsdag




Godmorgon.
Nu har vi ätit frukost och gjort oss i ordning. Ska åka in mot centralen nu & lämna av Carro fast att jag inte vill. Men hon måste hem till jobb och grejer. Kommer snart hem till helsingborg så (: Läängtar.

kvällen


























en dag på huk








heldag i oslo
















give me more friday´s :)


Karl Johan
























5 juli




Carro har anlänt till oslo. Vi har precis haft en god frukost på balkongen i solen. Ska göra oss i ordning nu så vi hinner med allt som står på schemat idag. Kameran föjer också med.
Igår var jag med Hennie på Huk där va så fint, tog med kameran men inte minnes kortet för de satt kvar i min dator här hemma. så jävla irreterande! Ha en bra dag!

::






torsdag

Idag lyser solen som bara den. Dagen började med att vi åt frukost ute på balkongen, solade lite och sen fick vi vår tvättmaskin levererad & installerad av ett par snubbar. Så idag har vi gjort buissnes. Vuxenpoäng.
Har startat våt första tvätt i tvättmaskinen, vi har packat matsäck med melon och grejer. För efter vi varit i parken ska vi direkt på jobb! Älskar sommaren, ska försöka få med kameran idag också!