30 Juni




Hej Helsingborg.
Då var man hemma igen, kom hem på eftermiddan i lördes. Annas mamma & pappa hade hämtat oss i sthlm och körde hem till billesholm på lördagen. Resan gick fort, sov den sista tiden. Har kommit längre än halvägs i min twilight bok, trean. Den e såå bra men jag vill bara börja på fyran. Fast på Bellas studentfest börjar det ju hända grejer. Ikväll ska jag & Lisa ringas och skriva och sortera lägenheter i oslo dem som vi vill ha. Ja mina kära vänner , till hösten blir det Oslo. Och jag är så taggad så taggad så taggad. Oslo i tre år?

borta bra men hemma bäst


Huvudsta


Hej sommar
. Har legat & solat vid klipporna i huvudsta i 2 timmar i förmiddes, nu har vi ätit pannkakor. Anna dushar, sen e de min tur. Sen bär det av in till stan och när vi kommer tillbaks till lägenheten ska vi tvätta och packa. Inatt kommer Annas föräldrar imorgon bittit tidigt kör vi mot helsingborg. Guud va de ska bli skönt att se savannah, klarar inte en dag till utan henne! Har varit super kul i sthlm. Längtar redan till nästa sommar, bounce summer camp. 
Helsingborg here we come..

michael jackson är död


the king of pop
R.I.P

25 juni



Idag gäller de sista chansen, det var gallring i tisdes hälften åkte ut
det var ca 180 sökande iår. rekord!
Igår hade vi balett & modernt, det kändes okej, men vi va så himla många och alla ville
stå längst fram hela tiden. Idag har vi jazz & street. Sen blir det gallring igen,
hälften åker ut och går man vidare dansar man hela nästa vecka fårn 9-4 på dagarna.
Nu ska jag åka till ackis och ge allt. Önska mig lycka till!

gårdagen i bilder

Allsång på skansen


jag & Anna i solen med allsång häftet


Skansen






Lisa, jag & Anna




En av favorit låtarna






Anders Lundin


Måns selmeröv & hans dansare


Lisa & Anna

ramalama bang bang


sommar sommar sommar


23 juni


Jag och Lisa i stan igår på kungsträdgåren efter en shopping runda på stan.
Idag har det varit audition. Jag gick vidare! Imorgon har jag balett och modernt, '
efter audition åkte vi till skansen, och där har vi suttit hela dagen. Det var superkul!
Har fotat en massa lägger upp de imorgon för nu ska vi äta pannkakor, sen ska vi sova & ladda för imorgon!

22 juni



Sitter ensam i annas lägenhet nu, ska hoppa in i dushen, har wintersong på högsta volym.
Igår va vi på stan hela dagen och det regnade inte en endaste gång.
Nu är Lisa & Anna på audition för ackis, snart är dem klara, imorgon är det min tur, hejahejaheja!

21 juni



Vädret är fortfarande ostabilt, det var mer soligt när vi vaknade, tänkte åka och sola idag ju, men vi strök det. Nu är det en massa moln på  himlen. Så vi har bestämt oss för att ta en vända på stan istället, det är fortfarande varmt men inget sol väder, hatar detta vädret , har använt shorts kanske 1 dag sen i maj. Kan inte använda sommarkläderna, tur att jag hade med mig varma kläder hit också. Nej nu bär det av mot stan, imorgon börjar audition, men det är inte min tur förens på tisdag!

20 Juni

Idag kom Liisaaa! Mötte henne på centralen kl 4 sen åkte vi hem till Anna och glodd epå vänner och pratade en massa, sen började vi göra ved oss och åkte in mot stan för at gå på restaurang, en mongolisk med buffé. Där fanns allt möjligt, åt en hel del, men Anna tog endå priset, jisses med käk. Fattar inte var allt får plats. Efter ett par timmar på restaurangen åkte vi hemåt. Och nu är vi hemma , kollar på vänner igen.. hihi de är ju så bra. Nu sitter vi alla tre i soffan , jag, Anna & Lisa . Imorgon har vi planerat att åka till huvudsta och sola på klipporna det ska bli fint väder ju. Annars blir det väl stan tror vi, ha en trrevlig lördag kväll.








gårdagen i bild


förberedelser



Lisa, Anna & jag



Jag & Anna



mmm , behöver inte skriva något om detta va !



Lisa & Anna



Berns


glad midsommar



vädret är jätte konstigt , här e de blå himmel och  framför Annas fönster finns ett stort svart moln, kan vädret bestämma sig , konstigt att det inte är åska. Nu har vi ätit mat , jordgubbarna står & väntar på att bli uppätna i kylen. Kan inte betsämma vad jag ska ha på mig bara. Känner för klänning idag. Nu håller vi på att sminka och fixa oss. Anna ska sminka sotning på mig idag, får se hur de går! Sen blir det utgång... Puss & kram

"it was many years ago, hello "

Glad midsommar! Solen kan inte riktigt bestämma sig för om den ska vara framme eller va den ska just nu faktiskt. Ännu roligare när man får sms av mamma som är i London och ser en massa musikaler; att där e de sommarväder. Det var ju kul, FÖR DEM! Idag skulle vi ju vakna med tiden, riktigt så blev det inte! Börjar bli en sån ungdom som bara drar nu känner jag. Har aldirg varit sån så min tid är inne nu för de kanske. De e rätt härligt faktiskt! haha ^^ Fast vi dansar ju en massa också, det blir man trött av och sen håller vänneravsnitten oss uppe hela tiden på kvällarna.

Har läst lite mer i Annas bok nu, den e så bra, har bara 70 sidor kvar nu , sen ska jag börja på trean och låna med mig fyran hem för den e så tjock. Twilight böckerna är så himla bra. Det går inte att förklara, tänk om man skulle bli kär i en vampyr, aah^^ panik! Efter att vi vaknat och så gick vi till MAXI och handlade liet av de som behövdes här hemma i Annas lägenhet. Nu har vi precis käkat tomatsoppa, igen .. det är så gott! Och nu håller Anna på att göra några bokmärken. Jag sitter och bloggar, snart kommer Annas kompis Lisa hit då ska vi till maxi igen, handla lite nypotatis, sill och sånt. Sen ska vi käka och börja göra oss i ordning för utgång! Imorgon är det lördag, då kommer Lisa och vi ska ut och äta bufé på en fin restaurang på sveavägen här i sthlm. På söndag blir det nog stan en runda. Och på Måndag börjar audition! PANIK. som det ser ut nu är jag på tisdagen på förmiddagen och efter de ska vi på allsång på skansen, Måns Sellmeröv ska va där! hihi .. Ha en trevlig dag! Och glad midsommar på er än en gång.


Vi handlade 2 ben & jerrys idag på maxi, mums!


Tomatsoppa

shutter island


I never promise you a rosegarden



Godkväll, för er som inte sover ännu. Idag vaknade jag & Anna sent igen, somvanligt. vaknade av en hostattack kl 4 imorse med värdens finaste soluppgång, hela himlen va orange rosa. Men det varade inte länge för när vi vaknade runt 12 va det bäcksvart. Så när vi åkte in mot hötorget med pendeln började det såklart att regna, och jag hade sandaler, GREAT! men det hindrade oss inte , vi gick i lugn och ro i stan hela dagen, tills klockan hade sprungit iväg och blivit 6. Var vrålhungriga så på t centralen på väl hem ringde Anna och beställde pizzan , som va färdig att hämtas när vi kom fram, slängde i oss den och sen blev de en massa vänner avsnitt. Idag ska vi lägga oss tidigare än vanligt, typ snart, efter att Anna ränsat färdigt sin låda som hon hittar en massa i . kort, brev, pannband och allt va de , jag hör lite , ohhh , nää vaa, kolla terese, den ska slängas, slängas, slängas , slängas..
Och min hosta är inte över. Jätte jobbigt 4:e dagen jag hostar såhär nu, Nu får de räcka! Pratade med pappa i telefonen innan, fick höra att savannah hade varit på rymmen, PANIK. men hon är tillbaka nu. Imorgon är det midsommar, då blir det vin, jordgubbar och sill med en massa annat gott och sen utgång nån stans här i sthlm.

ronja rövardotter


får gåshud av denna låten, den e så fin, ville bara dela med mig av denna känslan

ännu mer dans !


BSC 2009 jazz med ambra

(jag i turkost linne)


hip hop med fille
(jag i svart adidas tröja)

its gonna be okey

Då var bounce summer camp slut. Super tråkigtt, ville inte att de skulle ta slut. Idag hade vi i alla fall sista klassen med ambra & Fille. Håller på att lägga in klippen nu på youtube, så jag kan haffa in dem på bloggen sen. Dagen på BSC avslutades med grillparty. Nu är vi hemma igen, har kört vår vanliga rutin, dushat & ätit och nu har vi hamnat vid datorerna. SYTYCD är ju på tv nu, första avsnittet! imorgon ska vi åka in till stan , hoppas att det fina vädret håller i sig. Och sen ska vi äta glass i gamla stan hade vi tänkt. hålle på att planera för fullt till midsommar också, nus ka jag kolla vidare på so you think you can dance sen blir det väl bingen!


Jag & en tokig Anna


ACKIS♥




ett stycke tess


jag på espresso house

Save the dancers, save the world



BSC 2009
hh/j2 - jazz med Benke
(Jag i helsvart, lila topp och på 2:a raden)

ännu en dag i sthlm ..

& ännu en dag på BSC , imorgon är det sista dagen sen är det slut. Vill inte att de ska ta slut! Det är såå roligt, och man kan inte gå förens om ett år igen. Imorgon har vi ambra & fille. Har filmat sista klaserna med jenny & benke idag , Försöker få in dem på youtube nu , men de verkar inte funka, och jag har inget tålamod när det gäller sånt! Men funkar de så lägger jag in klippet på bloggen idag! (: yeah! Så ni får en hum av vad vi gör. Såå mycket jag saknar min kiise savannah. Tycker att alla borde få chansen och lära känna en sån kise. Hon är min bebis! Idag efter första klassen fikade jag och Anna på Espresso house. Sen gick vi en runda på stan. Hant inte mkt mer förens vi skulle tillbaka igen och ha klass med Jenny , hon körde över tiden 20 minuter. Suuper kul! Åh vill inte att morgondagen ska ta slut. Nu står Anna i köket och ska göra makaronstuvning hon va visst specialist på de. Men ni tror inte vi glömde handla ketchup på hemköp, handlade allt annat utom de, SÅKLART! ihh ^ Det är så kul här, har allti lika kul i sthlm. Älskar när alla dagar bara är dans dans och dans. På söndag kommer min darling LISA! Läängtar..


En Anna på Ackis, i väntan på vår klass med Benke..

 

fick äta torra scones på espresso house, medans Anna mumsade i sig sin varma macka ! KUL


 


En stycke Tirre på Ackis


hur e de möjligt


i miss you!!
Du e de vackraste som finns..

"here comes the sun"

 
The dream feat. Kanye west-walking on the moon


duruturu, here comes the sun and I said, its alright! Igår hade vi jazz med benke, sen hade vi hiphop med fille. Riktigt skön stil hade han, konstigt att dem är en grupp bounce när dem e så olika individuella. Dansade hiphop till låten ovan, det gick fort, och han hade lagt in lite house steg. Såå roligt det var. Idag har vi jazz hela dagen först med jenny & sen med benke. Ska försöka filma också Om jag och Anna lyckas hamna i 2 olika grupper vill säga. Åhh det är bara imorgon kvar! Vill inte att det ska ta slut :( Fast på torsdag ska vi ta en balett klass för lotti, som jag haft en gång på en intensivkurs på balettakademien, måste köra åtminstonde 1 klass innan audition. Ska bli jätte kul att få dansa balett igen. Nu har jag inte ont i halsen längre, så himla skönt men jag somnade inte förens 4 igår pga av mina hostattacker som kom , precis när jag hade lyckats somna! Var så rädd att väcka Anna, men hon sov som en stock hon! Nu ska vi äta frukost och kolla på de senaste SYTYCD avsnittet! Håller på att tvätta samtidigt , sen ska vi in till Ackis och dansaaa!

15 juni

dans, dans, dans .. det är typ vad min vardag består av just nu , är hela dagarna på BSC efter 2. Och de e skiit kul. I love it! Har saknat att dansa så himla mycket. Igår hade vi Alvaro i hiphop & Jenny i jazz, hon är så grym och så snygg , allt hon gör blir bara perfekt. Dansade till beyonce-hallo. Inte den låten som är så utjatad utan en helt annan , fast med samma namn, det gick unnan kan man säga. Är fortfarande sjuk har jätte ont i halsen, men Anna håller på att göra mig frisk hon har proppat i mig droppar , tabletter och allt va de är. Så snart så måste jag bli frisk. Ska till apoteket nu innan vi går till t banan. Måste handla en hel del. SKA bli frisk, snart är det ju audition på Ackis. Hämtade våra brev igår i receptionen. Jag var grupp 4 alltså inte förens på tisdagen , gaah^^ Snart kommer Lisa hit också , på söndag tror jag. Ska bli så skönt att få träffa henne igen min lille fjärt. Jag & Anna ställde faktiskt kockan idag , förstår inte varför för vädret är fortfarande skit! Har kollat på de senaste programmet av SYTYCD. Såå grymt, vilka dansare! Nej nu ska jag packa väskan och sen ska vi nog dra, idag har vi Benke i jazz och Fille i hiphop. Its gonna be fun! (:

studentfest hemma hos Sanela










tack för en trevlig kväll
& Grattis igen..

a womens world

Imorse kom vi farm i sthlm runt 6 tiden. Hade knappt sovit nånting på resan, det fanns så mycket folk så vi fick bara ett säte var och jag kan verkligen inte sova sittandes, helt omöjligt, va nära på att lägga mig i gången och sova. Det var ju helt okej på väg till discotävlingar. Fast jag hade ju suttit i framrutan om vi hade krockat! Så jag valde att sitta kvar på min plats, Anna sov som en stock. Det kröp i kroppen på mig, den sista timmen lyckades jag somna, så när jag vaknade va vi äntligen framme, fast resan var inte slut än. Hade min stora resväska, dator och handbagege att bära på och vi skulle åka tåg & ta oss på för den jäkla backen som man måste gå för  att komma hem till Anna från tunnelbanan. När vi va framme var vi jäätte svettiga och såå himla trötta. Så vi käkade lite macka, bäddade och somnade bums. Sen vaknade vi halv 12, och var hur trötta som helst fattade inte att vi skulle upp kändes som om någon riste om mig mitt i natten. Slet mig upp från sängen, för att vi skulle hinna veckohandla på MAXI innan BSC. Det hant vi, och efter de åkte vi med tåget in till ackis, först hade vi Ambra som gjorde en helt underbar modern/jazz koreografi till 9 crimes med Damien Rice. Sen på pausen gick vi till espresso house i regent och käkade vars en scones. Sen bar det av tillbaka till Ackis för nästa klass med Alvaro, med honom hade vi hiphop. Var hur kul som helst , han gick igenom väldigt noga så man hant få in allt material.. Åhh det var så kul idag , så så kul det går inte att förklara!! Imorgon har vi Jenny i jazz och fortsättning på hiphop dansen med Alvaro. Vi har precis ätit lunch, blev tomatsoppa , passade på att käka de nu innan Lisa kommer har för mig att hon inte gillade de. Det är såå gott! Nu ska vi kolla på de första vänner avsnittet av säsong 1. Har fått en inställning om att vi ska upp tidigt imorgon och jag har ångest över att ajg måste sova ut, jätte jobbigt är det och för det andra känns det som söndag! imorgon kväll blir det antagligen taket på lava ! Hiphop jaaam.


en del av min kära familj, saknar er ..

12 juni

Idag har vi varit på sanelas student fest , blev en massa mat & kakor, supermätt nu, just nu sitter jag och anna på bussen på väg till sthlm. Det är väldigt fullt så vi sitter bredvid varandra. Finns inte så mycket att göra på internet så ska väl starta ett nytt avsnitt av lost, men först ska vi kolla på film. Kommer inte kunna sova än. Nuu är vi äntliiigeeen på väg till sthlm! imorgon ska vi på Bounce summer camp, yeah!

jaha då var det 2 år sen ..


coming soon ..


Dance flick

muusiiik

har fått dille på darins album - flashback
Såå galet bra , lyssnade precis på katy perrys album , det var ju inte alls bra!
Tummen upp för DARIN!


12 juni

Guud stackars studenter, vilket tråkigt väder , trist att springa ut i detta, åka i flak och ut ikväll i sånt här skit väder. Lider verkligen med dem! Vädret gör ju så mycket. Tänkte va nere på stan när dem stackarna springer ut idag vid kärnan, men jag skippar nog det om det ska vara sånt här väder, det är ju storm!
Anyway.. Igår var jag & Anna i landskrona & tränade på vårt solo till ackis. Blev klara båda två. skönt, ska filma de och lägga in efter audition. Just nu har jag inget användarnamn på youtube, brukar använda Freddes. Efter att vi tränat i några timar åkte vi inom väla för att behövde köpa lite saker. Hon hittade en superfin "jacka" på H&M som var på REAN, skit fin e den , beige med blommor, ni vet säkert vilken den är!  Sen släppte hon av mig hemma, dushade och så sen bar det av hem till Fredde. Nu är det en ny dag igen. Ikväll blir det student fest hos S. Sen ska jag & Anna hoppa på bussen mot stockholm inatt. Äntligen ska vi dit , vi har alltid lika kul där! Kan inte fatta att det var 4 veckor sen vi slutade ackis uppe i umeå.. Vill bara dit igen och ligga på golvet i en hög och lyssna på laleh (Lisas fel som väckte minnena igår) Älskade vårt golv i dansalen gud va vi ville sova över där. haha^^


Fin bakrundsbild vah?


en sovande savannah


danssalen i LA


En nyfiken Savannah

11 Juni

Godmorgon .. Idag ska jag & Anna träna i hennes killes dans lokal, fast dem brukar repa annat där. Så hon hämtar upp mig om en halvtimme skulle jag tro så ska vi köra mot landskrona och träna i ett par timmar , så härligt, va 3 veckor sen jag tränade. USH! Ska bestämma mig för vilket av mina solo jag ska använda nu! Va tycker ni en snabb och kaxig dans med massa attityd, eller en dans med lugn musik och massa känslor som är tillägnad till en viss speciell person. Kan inte bestämma mig! hjälp? Nej nu ska jag sätta på mig träningskläder och knalla iväg. Vädret är skit, IDAG IGEN! Ha de så bra, imorgon är det studenten här i Helsingborg!!


2007 tror jag , på friskis! Goa tider (:

10 juni

hej och hå, världens segaste dag, har bara varit hemma hela dagen , drunknade i min bok innan idag , somnade en blund också, vaknade av att Fredde ringde i mobilen, sen satte jag mig vid datan ett tag, vid sånna här tillfällen önskade jag att jag hade rollercoaster eller sims 2 på datorn eller något. Hade varit perfekt att spela de nu , för tiden går ju så fort då. 5 timmar är ingeting när det rullar igång. Har börjat packa min resväska till sthlm nu. En massa massa kläder och är fortfarande en massa plats kvar , har fått låna mormor & morfars stora resväska. Tur att man åker buss , den måste väga mer än 20 kg nu. haha, ska ju ha med mig massa träningskläder, varma & kalla kläder, sovplagg, alla små grejer man ska ha med sig , och jag kanske kommer stanna i 3 veckor vem vet! Nu ska jag spela kungen sen ska jag läsa vidare.. Så segt! Jäkla väder , det är vädrets fel alltihopa.
När jag kommer hem från sthlm ska vi bröja planera för vår thailandresa till julen! Gaaah^^ Kan inte vänta!


Thailand 2006

10 juni

SKKIIIIIIT VÄÄÄDEEER! Nej idag blir det massa lost avsnitt och läsning i 2an av twilight böckerna..

tjejkväll

godmorgon, Igår var jag i stan med natalie, vi satt och fikade på espresso house, regnade för visso men dem hade ett bra parasoll så man kunde sitta kvar ute endå, fast ett utre rullades des upp när det regnade som mest, så vi for in på Gina Tricot , stannade där ett tag och snackade med Aleks sen gick vi en runda på stan då hade de nästan slutat regna, men de va endå skit väder. Precis som nu! Efter att jag varit hemma i ngn timme kom Anna och hämtade upp mig , körde in om maxi mitt i all stress sen hämtade vi upp elin på bussoplatsen på koppalmölle för att sen köra hem till natta. Laddade upp med chips, ostbricka, vin och cola.. Kollade på en gammal film från vår klass som jag tror madde har gjort, himla kul va de, massa bilder , kan bara inte fatta att de va 2 år sen. galet^^ Sen tog tjejsnacket över, men runt 11 inledde jag & Anna samtalet dans såklart, och så kan man bara inte sluta! Anna började joxa med sitt solo i jenas och tunika. gick sådär haha^^ Det slutade med en massa klipp från sytycd från alla säsongerna, sen körde vi hem! Tack för en härlig kväll tjejer!


Elin & jag


Natta


Helena & en glad Anna


Anna , trodde hon skulle få alla chips för sig själv jaa ♥


Elin & jag själv


Och en Elin till

suddenly i miss everyone


9 juni

Nu bär det av hem till näätttaaaa för lite vin och ostbricka!


i love you right now

 


Tisdag

godmorgon, sov till halv 12 idag! Jaaa jag flög upp ur sängen, har nyss dushat, ska platta håret idag , va länge sen sist. Sen ska jag in till stan och träffa natta, sen ikväll kanske man ska hänga i stan , lär va en massa partajj de e ju student vecka. verakde som anna ville va med då också. Så så kanske det blir. Nej nu ska jag börja göra i ordning mig!


en sovandes savannah vid min dator igår , i en rätt konstig ställning, fråga mig inte hur hon fann sig i den


Paj paj paj


Savannah favoritplats!

..

Sitter bara hemma & väntar på mamma nu som är hos mormor på möte, sen ska vi köra ut till villavagnen coh hämta rabarber, som bara står där ute. Sen ska vi hem & göra hallon/rabarber paj. Såå gott har varit sugen på de i flera månader. ÄNTLIGEN! Sen ska vi hjälpa M och flytta alla grejer som han vill ha. Så det blir en lång dag, i kväll kanske det blir vin & ostbrick kväll med girlsen, på Fredag bär det av till sthlm, längtar ska bli såå kul :D


Give me hope, just give me love ..

måndag

Har varit på väla med mamma idag, körde inom stan också en snabbis fick en fin bekini överdel av mammsen, Har ingen bekini och hittar inga trosor, alla är så jävla små, är det meningen att man ska visa allt eller!


myskväll

sitter och maxar lost avsnitt just nu! är på episod 5 ..


103 dagar kvar till premiären


Flickan som lekte med elden

natti natti

Hur är det möjligt att vara så här trött ?







men savannah är endå den största sömntutan av oss alla

fiiilm

Idag är en perfekt dag för BIO
Baksmällan


söndag


Bild på mig & Anna från i Fredes!


Igår kom jga hem från aleks vid 4 tiden, käkade lite och så , hant precis sova en blund på efftermiddagen innan Elin kom kl 7. Sen åkte vi hem till louise, och vidare till någon Anna som skulle byta om, va en himla massa körande hit & dit. Fast det gjorde inget , höllt på att dö av skratt av alla historier som Elin hade på lager i bilen. Kan tyvärr inte dra dem nu, för långa historier , haha det handlade iallafall om när hon va 11 år och när hon sov i sin mammas säng, när hennes mamma hade mardröm och drog elin i benet tvärs över hela sängen mitt i natten, Elin höll på att bajsa på sig osv, äh de va kul, riktigt kul! lisa pånminn mig jag ska berätta om de, du kommer garva som bara den! haha ! skrattar bara jag tänker på de! tillslut kom vi in på tivoli, och det var inget  folk, så vi gick till 7 eleven och handla mat till elin sen blev det en runda på utposten. Vid 12 blev det tivoli igen, men då blev jag så trött så jag pallade inte dansa längre , eftersom att det var nationaldagen och röd dag hade bussarna slutat gå. Elin kunde inte sova hos Maria så jag fick köra henne till ödåkra, VA GÖR MAN INTE FÖR SINNA VÄNNER! sen blev det bingen, och guuud va jag somnade gott! Nu ska jag ta på mig något lite varmare & gå ut med mamma och nesrin, tror vi ska promenera vid gröningen, vädret är ju endå helt ok! Ha de så bra och njut av söndan för de ska jag göra..

utgång


Anna, Aleks & mirre på Hanpan


Igår var en hel underbar kväll. Så himla kul!
Det började med att vi gick till hanpan, i & med att vi planerat att sätta oss där från början, men de fanns inga lediga bord, det var fullproppat så vi gick till utposten istället, fick super plats, sen gick vi vidare till hanpan, och sen hamnade vi på utposten igen, i och med aleks jobbekompisar var där. haha aleks berättade en rolig historia om hon ena tjejens kille, som hade varit skit full på nyår gått iväg med en tatuerare och tatuerat in gott nytt 2009 över hela rumpan! Haha , så jävla sjukt, det skulle till coh med vara bättre att skriva SKIT! haha.. de va kul, så vi va där ett tag, sen gick maria , men kvällen va inte slut än. Vi följde med ett par kompisar till Tempel, kom in gratis och dansade loss resten av kväll! Sen tog vi sista bussen hem och jag sussade hos Aleks, efter 3 glas vatten och 1 macka, somnade vi bums..

Imorse vaknade vi ovanligt tidigt redan kl 9, blir inte klok på mig själv, varför kan jag inte sova längre, morgon människa är vad jag är! Men tror nog jag vaknade av aleks mobil ändå i morse. Tror faktikst att jag hade kunnat sova i evigheter med hennes mörkläggande rullgardiner + parsienner. Så vi låg och snacka ett tag tills luften tog slut i lungorna (kändes de som) brådskade ner till köket och klunkade vatten & käkade frulle, lite gifflar på det också mums. Sen kom carro och hämtade oss vi åkte iväg till väla en sväng för att Carro hade en grej att fixa sen körde dem mig hem. Känner mig helt färdig idag, hade bara kunnat lata mig i soffan hela kvällen idag känns de som! Skulle lätt kunna klämma en ben & jerry nu asså, men ska ta lite jordgubbar och glass istället & försöka få tyst på min tjutande kise som yrar runder här i lägenheten! BORTSKÄMD är va hon är!


Jag & Carro på utposten


Aleks & Anna

redo för utgång

Ikväll blir det hanpan med tjejerna, ska sitta och snacka skit, kanske blir det utgång med mirre sen om hon tjatar och jag faller för grupptryck vill säga! Ha en trevlig kväll! Har på mig min nya tröja jag fick av mammsen igår, visst är den härlig!




Nike is the shit!


  
 
 

some how

Ahh blir galen av att inte få dansa!
gud va livet är trist utan dans!


say how

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person. När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.   

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!  
De är där för det du behöver dem för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig. Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.  Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare. 
Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le! Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det! Det är äkta! Men bara för en period. 

    
Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.  
Tack för att ni är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller  för resten av livet.  


pics











foto & make up: mirre

roligt värre

godmorgon, vaknade för en timme sen. försökte dra mig i en timme i sängen, tänkte at ajg kunde somna om kanske, men efter ett tag så blev jag hungrig och då går det verkligen inte att somna om. Jobbigt att vakna så här tidigt, alla andra sover till coh med ida som ska till dagis sen. Bara jag uppe.. Sitter och tittar på youtube , klipp från allt möjligt bla sytycd. Hittade ett hysteriskt roligt klipp.. here you go!



 
Travis wall

champagne for my real friends












its a lots of words, but i miss you

högt prioriterande böcker just nu

  


Torsdag


Make up: Mirre
Foto:Mirre


Gud va de blåser, höll nästan på att blåsa omkull innan påväg ner till kullagatan, tyckte bättre om det soliga vädret. Imorse vaknade jag hemma hos pappa, mamma hämtade upp mig runt 11 tiden, för överaskning, fick 3 nya tröjor på stan, 1 på Gina & 2 på H&M .. Sen yrade vi runder på väla för att byta ett par strumpebyxor till Ida som mamma köpt i stan. När jag kom hem slängde jag i mig litemat , sen cyklade jag bort till statoil för att möta upp maria. Vi cyklade in till stan satte oss och pratade en massa på kullagatan , sen börja de plötsligt regna, så vi sprang in på Gina till aleks, stod och störde där ett tag i hennes arbete. Sen när det slutat regna cyklade vi hem igen, och det var super kallt. ush och fy. Är hemma nu & har tagit mig en varm dush, ska dricka te nu så jag får tillbaka kroppsvärmen sen ska jag lägga mig i soffan och läsa i min bok. Ikväll ska vi kanske till Sara och grilla.. Är det sånt här väder så tror jag att jag borrar mig ner hemma hos pappa framför första säsongen av lost ..

Onsdag



Tråkigt bara att det blivit sämre väder idag, Anna är påväg. Snart ska jag käka sen tänkte vi köra ner till stan och fika, ska ringa mirre snart också. Har glömt att berätta om tragedin igår, vaknade av ett buller i vardagsrumssoffan , for upp och hittade savannahs halsband men ingen svannah i mammas sovrumsfönster, utan att tänka for jag ut, utan skor nyklat och allt, Sprang överallt och leta efter min bebis. Var helt förstörd, så jag sprang upp igen och kolla så hon inte fastnat i fönstret, när jag kommer inforandes genom dörren ligger hon på vardagsrummattan, bröt totalt ihop, blev så lycklig av att se henne, trodde verkligen att jag inte skulle få se henne mer. Det hade jag aldirg klarat! Tack och lov slet hon sig loss! Savannah är något av det bästa som hänt mig! Är så lycklig att jag fått henne i mitt liv!

Mitt guld












Tisdag



Anna åkte precis. Igår var vi på stranden hela förmiddagen sen på kvällen åkte vi till viskängen och satt och snacka och grillade sen åkte vi hem, på vägen träffade vi min pappa , följde med honom hem och glodde film, När klockan blivit 1 var vi alldeles för trött för att se resten så vi körde hem och la oss hos mamma. Imorse gick vi en lång promenad, nu har hon kört hem och jag har nyss kommit ut ur dushen, tänkte sätta mig här nere på gården för att sola lite , men det verkar bli sämre väder redan nu. Tänkte slänga mig i mammas härliga soffa och läsa min bok som jag börjat på. Den verkar riktigt bra, sen ska jag gå ut med Savannah lite försöka knäppa några bra kort på henne kanske, sen ska jag till väla med Fredde och ikväll ska jag hem till pappa & se resten av filmen. Imorgon är det onsdag och jag har ingen aning om vart den dagen tar mig. Ni får ha de super!

Längtar

snart är det bounce summer camp & gröna lund!





måndag

1 Juni, vart tog tiden vägen. Första dagen på stranden, känns rätt tidigt att vara de den 1 juni redan. Men det fanns inte ett endaste moln på himlen under hela dagen, Så klockan 11 kom Anna till mig & vi cyklade ner till stan till fria och solade i ett par timmar, ett dopp blev det dock inte, våra tår hant stelna innan vi hunnit doppa mycket mer. sen cyklade vi till swebank för Annas kkort lagt av , såklart träffade min pappa där, han är som gubben i lådan, överallt! Sen cyklade vi hem, käkade tacos och nu har vi käkat glass med jorgubbar. Har bränt min rumpa som in i. Gör ont att sitta fast att ajg smörjde in mig med 15 hela tiden. Bjuder på lite bilder från idag



Den nya boken jag bröjat läsa, den verkar jätte bra!


Stekaren