1 advent


jag & Joanne utanför universitetsplatsen




Lisa & Joanne


skridskoplatsen i stan. så mysigt också spelar dem hög musik


Julbelysningen är uppe


köpcentret


saknar er




söndag







Snön har fallit på riktigt i Oslo, var snöstorm tidigare hoppas att de lugnar ner sig senare för i eftermiddag ska vi in mot byn dem har satt upp en gran på universitetsplatsen där kan man tända ljus och så ska de vara julsång med någon kör. Första advent idag, julstämning..


julstämning hos Joanne


möttes på coop & inhandlade. Gröt,mjölk, kakao, grädde, godis, skumtomar, julnissar och en massa annat smått & gott.


Anne Lise bakom allt julgott, lägg märke till julomslaget på mjölkförpackningen, så julstämning.


Julemann , som dem har här i norge. Är ingen höjdare asså :)


Madel älskar dem däremot


Risgrynsgröt


varm chocklad , gjord på spisen med grädde


En del av gänget, med varm chocklad i högsta hugg


och så var det 1 advent idag


13 dagar kvar






Godmorgon! Igår fick Lisa ett ryck 11 på natten. Mitt i vår laddade skipporunda. Så hon ställde sig coh gjorde kola. Det va väldigt gott då. Sen fick vi ett ryck när Madel kom hem spelade oggachaka och sjöng singstar tills röstarna sprack, de vill säga efter ca 30 minuter.
Nu sitter jag färdig sminkad och påklädd. Va på butiken innan och handla nybakat bröd och klementiner och gjorde varm chocklad på spisen. Om ca en timme ska vi åka in mot stan för Lisa ska inom zara och Madel inom Cubus. Sen ska vi åka hem till Joanne, lyssna på julmusik, baka julkakor, se jul film och drick julbrus. Några andra från klassen kommer vara där också. Men vid 4 tiden måste jag åka för jag ska jobba. Vill verkligen inte vill stanna med dem andra och mysa ikväll. Kommer bli en hektisk dag på jobb. Folk borde inte springa ute på stan idag i denna kylan. Är lovat 10- idag.


bestälnning


Måndag

Nej nu känner jag att jag måste blogga, nu har de gått för långt. vet egentligen inte grunden till att jag inte skrivit något. Blev helt stum antagligen och tom när först mamma och Ida lämnade sen Anna ovanpå de. Har varit i skolan somvanligt. Och jobbat hela helgen. Va helt slut på söndagen så jag satt i soffan och kollade på desperate housewifes nästan hela säsong 1. Reste mig kanske från soffan 2 gånger. Under hela dagen och jag bänkade mig där kl 10 på morgonen till 11 på kvällen. De va så himla skönt och behövligt, mindre skönt va de när jag låg coh vred mig i sängen och inte kunde somna förren klockan 2 på natten igår.
Så idag har jag varit mer död än levande kan man väl säga. Har haft Balett, modernt och hiphop! Hiphop e inte min grej asså. Beundrar folk som verkligen e bra på de! haha.
Nu sitter jag i soffan (igen) väntar på att finalen av biggest loser ska börja, ska laga mat till skolan imorgon, sen ska jag sova! Imorgon är de 17 dagar kvar till Thailand, kan nästan känna lukten av palmer, sol och strand nu!

Lördag



Nu tven & tjejsnack , Sen tacos & guitarr hero


dagen


Anna i centrum

Karl Johan

jag på tbanan

Karl johan





caffe mocca & te på kaffebrenneriet på bogstaveien.


gårdagen i bilder











lördag


utgång



imorgon så!






hello



kvälls update



Nästa vecka bröjar jag nedräkningen till Thailand! Ska bli underebart att få umgås med familj och killen i 3 veckor i värmen.


längtan



Nu är resan till Thailand bokad


nu



nej nu ska jag snart dra iväg på jobb. sitter med en kopp te nu, ska dricka upp den och göra mig i ordning, sen jobb. ikväll blir de pizza, godis & film.


älskar dig





gårdagen i bilder


Anne,zara,Lisa & Ellen på asia house


en del av resten av gänget


Min mat, såå god!


Lisa och jag på väg i tricken mot dansenshus


veronica & Ida


Tog vars ett glas vin på dansenshus innan vi åkte hemåt


på dansenshus, sen bar det av till fridays för dessert


va bara tvungen att fota mot grafitti väggen. Så snyggt :) Tack för en superkväll jenter!


föreställning

Föreställningen igår va helt fantastisk. Kan inte fatta att människokroppen kan skapa så fina utryck och rörelser. Dansarna va helt otroliga, fantastisk koreografi och scenografi. Det vi såg igår var ett modernt danskompani från Israel som kallar sig batcheva. Videon ovanför är klipp från gårdagens föreställning. Det var 5 tjejer som medverkade. Så otroligt bra! Inspiration.

Fredag

Godmorgon, sitter i soffan nu och ser på nyhetsmorgon, Madel har åkt iväg till sin kille med flyget igår. Så hon kommer tillbaka på Söndag igen. Så nu e jag och Lisa hemma själva. Mamma & Ida åkte tillbaka till Helsingborg igår. Jätte jobbigt att säga hejdå. De va så tyst och tråkigt i lägenheten igår. Trodde inte jag skulle kunna somna men de lyckades jag med visst endå.
Idag har vi balett , egenträning & hiphop i skolan. Hiphop haha de har vi ju typ aldrig så vi får väl se hur de går. haha! Efter skolan måste vi ganska fort göra oss i ordning för klockan 8 ska vi vara på dansenshus och se Batcheba. Hoppas nu verkligen de e bra och inte något konstigt bara. Innan föreställningen ska vi möta upp några från klassen och äta på en pizzarestaurang. Efter kanske de blir ett glas vin någonstans, sen jobbar jag hela helgen. Och nästa vecka på Onsdag kommer min älskade vän Anna hit! Är så glad för de, har inte setts sen i somras. Längtar så mycket tills hon är här. Sen är det bara 4 veckor kvar till värmen. Sol & bad i Thailand!

ordning och reda




tisdag


Lisa & jag värmer upp innan baletten


Ida & jag




Ida på Friday´s




på tbanan på vägen hemåt


måndag


Ida & mamma har änlänt..♥