söndag


Shoppingrunda på stan

Har varit i stan hela dagen. va på skolan halv 11 idag & tränade på en koreogarfi som ska vara klar tills imorgon. Men den blev inte så kalr så att vi kunde filma. Imorgon ska alla koreografierna vara utlärda. Ska på skolan i 5 timmar imorgon. Alla ska vara där och öva. Så mysigt, det är ju en del av processen att öva på helger och grejer tycker jag. Efter skolan idag satte vi oss och fikade jag, madel, Joanne, Zara, Guru, Martine, Lisa & Anne Lise. Kan ju säga att de va inte lätt att hitta ett bord till alla oss 8. Sen gick jag och handlade på mitt favorit fik i stan. Så goda bullar dem har där. Dem bullarna leker man inte med.
Så kallt det har varit i Oslo idag. Helt galet kallt hade på mig 2 par byxor och frös endå, men lökade ihjäl i butikerna. Sen splittrades vi av på Zara (butiken), Jag , Lisa & Zara (människan) va där inne i röran i över en timme. Haha inte så konstigt att alla andra gick då. Sen fortsatte vi vår shoppingtripp tillsammans med Zara på Gina, H&M , oslo city och allt va de va. Klockan 7 fick de va nock. Hittade lite på REAN, Lisa däremot shoppa massa, nya skor, massor med tröjor.. Sen tog vi bussen hem. Handlade på ICA. Nu har vi lastat upp bordet med massa godis, chips & ostbågar. Så gott, ska bli film ikväll. Sitter här med min kopp varm choklad nu.
Ni får ursäkta om jag stavar mycket fel och så, för de mesta är de för jag har för brått på tangenterna, men sen har jag glömt hur man stavar mycket också och säger vissa meningar & sånt. Tror det är för att jag bott i Umeå ett år & nu i Oslo & en stor anledning för att jag inte gått i skolan på snart 3 år nu ocskå. Man tappar fort..
Ha en mysig lördag!

30 januari

Nu ska vi iväg till skolan och tärna på A.L & Gurus koreografi. Den ska bl klar idag. kanske blir så kalr så jag kan filma den och lägga in på bloggen så ni kan få se. Efter vi tränat klat ska vi på stan äta lunch & Shoppa lite! Nu är de stressigt måste iväg. Maria glöm inte skype ikväll!

Gårkvällen


Joanne & Madel


Jag & Henriette


29 januari

nu bär det av till partikväll & lägenhets visning hos Joanne & co. Ska bli så trevligt så. Ska åka tunnelbanan för första gången. Wish me luck! Har vart en låång dag i skolan idag , så ikväll ska vi belöna oss själva (: Kanske blir utgång vem vet. ha en fin fredaaag!



Kör med röd/rosa ögonskugga ikväll. Det är Maria som är min inspirationskälla!



Kör på gammalt ikväll, ingen som sett de här ju, men ash va min garderob behöver förnyas!


En shal på de!

28 januari

Tordag, dagarna priger iväg, mitt huvud hänger inte med kan jag säga. Imorgon är de helg igen. va hände!? Idag har vi övat på vår studentvisning som vanligt haft balett med D2. Kunde inte va med den sista kvarten, för de va hopp och mina behinnor bara spränger just nu. Tigerbalsam & ispåse är de som gäller för min del. Vi avslutade dagen med en superhärlig jazzlektion med Kristin. Dansar till flashdance nu så himla kul. Väntar på att klockan ska bli kavrt i 7 nu så vi kan gå ner och ta bussen till national teatern. Ska gå och se en musikal spring awakning heter den. Alltid lika kul att se musikaler. Nästa vecka ska vi se en till musikal familjen tror jag den hette sen ska vi på wallmans. Längtar så mycket till wallmans, ska dit med klassen, kanske nån mer klass från skolan har ingen aning faktiskt! Men kul ska de bli. Och veckan innna sportlovet ska vi se shoot moon på teatern. Här händer de grejer! Ju fortare går tiden tills de blir lov. Och min kära pappa som alltid ställer upp kommer upp & hämtar mig v 7. kan de bli bättre. De fanns inga tåg kvar, måste åka tåg för att få ta med kisen. Buhhu! Som tur är har jag mina  älskade föräldrar! Lyckost MIG!







27 januari

Jävla internet, de funkar bara när de själv vill numera. Jäkla tjockis dagar asså. Varför ska dem existera, ser precis lika dan ut som igår när jag kände mig vältränad och fit. Imorgon ska jag fan inte ha en sån dag. efter skolan ska vi se musikalen spring awakning. Den ska vara ganska så ny, om ni inte kände igen de.
Sitter & tittar på sex and the city nu. De e så himla bra. Ska hoppa i säng tidigt ikväll! Tänkte på de idag, orsaken till att jag varit så trött denna veckan är för nog för at jag bröjar bli förkyld. Ne har inte så mycket mer att skriva nu. Ni får ha de så mysigt ikväll!

26 januari

Hellu tuesday!
Igår hade vi pilates, måndag morgon, Härligt! Bara gå & se glad ut, sen hade vi modernt , självstudie. Efter skolan gick jag , Lisa, Anne lise & Guru på Gina sen H&M, känns som de va evigheter sen jag va i butiker här i Oslo. Går alltid i träningskläder & luktar svett. Man kommer in i de också! Hittade en tröja på Gina på rean & en shal & ett armband på H&M. Orkade inte kolla mer sen så vi gick till Friday´s och skullle äta vår älsklingsefterätt. Men spontant beställde jag & A.L in varsen Jack daniels burger. Den satt fint kan ni tro. Världens bästa hamburgare! Seeen tog vi tricken hemåt. Idag har jag varit i skolan, va helt seg i huvet idag. Hängde inte med på någonting. kanske min tid är inne nu för att vara förkkyld. har koreogrfaerat den sista delen i vårt slutnummer til föreställningen nu. Som vi ska lära ut imorgon. Läängtar tills de e showtime (: Nu har vi ätit pannkakor , är proppmätta , Lisa har nyss gjort kladdkaka , den ska vi kränga nu & på tvn går how to lose a guy in ten days. ( en av favorit filmerna här hemma ) ..
Ni får ha en mysigt tisdagskväll. Så hörs vi imorgon

morniiing


En gammal bild på mig och Ida i ausås, som jag bara älskar!



Godmorgon!
Igår gjorde vi absolut ingenting. Absolut ingenting! Så skönt va de. hade på en massa filmer hela dagen. Åt tacos , åt godis och drack pepsi max. Hela fredagen gick bara åt skogen. Så den dagen behöver vi inte ens prata om. Idag ska vi städa & laga mat för veckan , slappa lite till sen händer de nog inte så mycket mer. Pratar med mamma på skype nu. Sitter fortfarande med pyjamas.


Lite bilder på kisen från min mobil










12.01

Godmorgon!
Vaknade precis, detta är nog den längsta sovmorgonen på evigheter. Känner mig inte ens helt utvilad för de. Kanske eftermiddags tupplur som gäller idag kanske. Har ingen aning om va som händer idag. Dagen är totalt nollstäld. Det är inte så fint väder ute. Snöigt, dassigt och mörkt. Så har ingen känsla av att gå ut iallafall.
Just nu är jag så jäkla trött på min garderob. Önska att man kunde sälja sina plagg när man tröttnat  dem & få tillbaka lika mycket igen & handla nya. Tror alla tjejer har tänkt så nån gång. Tänkte kanske lägga in något på tradera kanske. Mina Levis jeans typ.
Sitter här i soffan & glor in i tvättstället, Savannah kisen sitter bredvid och tvättar sig, Lisa sover..
Nu ska jag sätta på blåsnigen den senaste episoden. Kan inte få hem Let´s Dance. Skt jobbigt är det. :(
Hur ser er Lördag ut?




En lite sådär hlavtaskig bild från i Torsdes på Labero


A bad friday

Detta måste ha varit min värsta dag på länge.
Men känner mig endå rätt bra. Har varit och skänkt en slant till Haiti..
Något som gjorde kvällen roligare var min konversation med Atmin Kusin vitamin!


Terese säger:
haha ja när jag va inne på dansens hus så frågade jag han som jobbade i baren
- berättade hur allt hade gått till och frågade om de fanns nån möjlighet jag kunde få komma in i salen ednå. snälla snälla sa jag till honom. han bara nej, rakt av -De finns de inte!
Så sa jag -inte ens i pausen han bara NEJ
och vet du va hans äger då!
När jag stressat ihjäl mig , helt svettig var jag hade yrat runt i 30 minuter efter ingången
Då säger han:
-Men du, du kan sätta dig ner och ta en öl
Gissa om jag bara ville boxa honom i huvudet då
NEEEEJ JAG VILL SE FÖRESTÄLLNINGEN DIN IDIIOOOOT!
riktigt störigt att han frågade de..

Jasmin säger:
HAHAHHAHAAHHAHAAHAAH
DU ÄR SÅ ROLIG :l)
JAG HADE TAGIT ÖLEN OCH SAGT DUUU
SMAKA PÅ DENNA
OOO HÄLT ÖVER HONOM

Terese säger:
hahah den va endå bäst
De skulle jag gjort


Labero show


Såhär ser jag ut idag, får ju klä upp mig lite till showen



Sitter & ser på hey baberiba nu. Lika kul som vanligt och lite pepsi max på detta så kan de inte bli bättre. Idag hade vi flamenco imorse sen hade vi balett med D2, eget arbete & modernt till sist, innan vi gick hem finslipade vi på min & Henriettes koreografi. Ihh de kommer bli så bra. Tyvärr får ingen annan än skolan se på studentvisningen. Hade varit kul om mamma & pappa åtminstonde kunde fått se den. Om 1 timme ska vi till Edderkoppen och se Joe Laberos premiär show. Sitter på balkongen, biljetterna va helt gratis för oss som går på bårdar, egentligen skulle dem ha kostat 550:- Riktigt kul ska de bli at se trolleri, men lovar att jag kommer få panik på hans trolleritrick. Imorgon ska vi se M1 studentvisning.. . efter skolan ska vi på Friskis & Svettis för välgörenhet, med gratsi dansklasser & grejer. På kvällen ska vi se en dansföreställning på dansenshus. Så morgondagen är fullspäckad om inget annat. Nu ska jag dricka upp min cola & hoppas på att mamma eller pappa loggar in på skype den närmaste halvtimmen.


onsdag

Ohh ja så kul. Läste precis på mailen att vi som går på bårdar får gratis biljetter till Joe laberos show här i Oslo. Så himla kul. Det kommer bli grymt. Då imorgonkväll blir de trolleri för fulla muggar! Om ca 2 veckor öppnar Wallmans här i Olso. och de ska vi också på. Ska dit med klassen, kommer bli så mysigt!
Annars är vi i full gång inför studentvisningen. Kan inte avslöja temat än för de e hemligt! hihi.. Lite kul får man ha! Nu ska jag fylla i ansökningsblanketten till KiHo här i Oslo, Audition om 2 veckor. Gaah ^^ är redan nervös! I Juni blir det antagligen flyttning här! Mycket som sker.

Ha en fint onsdagkväll..




19 januari

Har inget planerat denna kvällen. Internet kommer och går som de vill just nu. Riktigt störigt är de. Hoppas jag har internet när jag ska publicera detta. Idag har vi undervisat sista deleln av min & Henriettes dans till hela klassen. Superkul! Nu är vi äntligen igång. Har fått goda nyheter också. Handlar om lägnehet och så bara. inget kul för er men för mig & Lisa! Kollar Ellos nu, dem brukar ha fina saker och en massa REA. REA är alltid bra. Kollar på hey baberiba s2 ju nu. Såå roligt de är. Alltid lika kul när man ser på de. Har inte så mycket att skriva. Tänkte mest bara titta in och säga hej!
För dig som undrade så är min kise en helig birma & lila maskerad..



tisdag

Godmorgon
Då va det en ny dag igen. Varför är det lika jobbigt att gå upp varje morgon. Mina ögon vägrar att öppna sig, går som en zombi när jag vaknat! men när jag väl kommit upp så är de faktiskt lugnt. De e bara dem första 5-10 minuterna jag bara vill skit i allt och ligga kvar!
Sitter och äter min frukost nu, havregrynsgröt med banan & mjölk. Håller man sig stark hela dagen.
IGår tre kopplade vi på skype. Mirre från La, Anna från stockholm och jag här iifrån Oslo. Va gjorde man när telefonerna inte fanns :/ Nu ska jag åka till skolan, få mig en riktigt uppvärmning sen har vi balett.
Ha en bra Tisdag!

im scared of the middle place




Godkväll. Idag fick jag och Henriette gjort klart hela vår koreografi till stundetvisningen. Ska börja undervisa den på Torsdag. Ska bli såå kul! Blev riktigt nöjd faktiskt. Här hemma har jag bara suttit framför roller coaster hela kvällen. Fick nyss slita mig för att borsta tänderna. Hela kvällen har vi lyssnat isönder anthony and the jonsons. Sjukt härlig röst. Har låten på moderna just nu. Gör en kombination med massa massa piruetter hit & dit.
Enligt vår lärare är 2-3 piruetter bara tur. Jävligt kul precis när man börjat få till 3. Och 4,5,6,7,8 osv är full kotroll! De är alltid något, man får aldrig känna sig duktig.
Riktigt mycket träningsverk har jag i insida lår också. kul och de e bara måndag. Jäkla yrke man har ont nån stans var dag! Men vad vore jag utan dansen, de hade inte varit nån Terese de inte!
har filmat ett riktigt roigt klipp på Savannah. Haha ska orka lägga in de imorgon tänkte jag efter jag varit på posten och skickat tillbaka mitt PS2 :( buhhhu!Det var visst något fel på de. Ska alltid vara något! Man måste ha motgångar för att få framgång. Imorgon blir de skola hela dagen igen.. Som nästa , nästa & nästa dag.

Godnatt

Söndags kväll

Oh har nyss kommit hem svettig efter en underbar klass med Siv Gaustad på The Vibe. Hon är helt fantastisk. en dag vill jag bli lika bra som henne om inte bättre! Tror inte de är möjligt att va bättre än så. Förra veckan va ett helvete. Hade ont överallt, de va bara skit. Men när man har sånna klasser som idag så bara älskar jag att jag valde och göra de som jag gör! För de e fantastiskt! Tack Siv!
Nu har vi gjort varsen smothie, lite mjölk, vaniljyougyrt, bär, florsocker och lite honung, dem blev delikataa! Nu ska jags ätta på Avatar efter den kallar bingen! Imogron har vi pilates 9. Tänk positivt, tänk positivt!

Ha en mysig söndagskväll... .






örongodis!



Muse - Starlight




Nej nu har jag totalt fastnat vid datan, nu blir de tråkig storstädning. Den dagen jag blir riktigt vuxen och rik då ska jag fan anställa en städerska! Från de ena till de andra så har jag knappt pratat med varken mamma eller pappa på 2 veckor nu. Bara för att båda två är uppe i deras flyttning nu! Känns förfärligt, känner mig helt övergiven. Har nyss smsat pappa och terrat honom! Haha! Tänkte friska upp minnet på min ipod nu, stackaren har bara en massa gammalt skit i sig. Så har tagit hem 2 av Alicia Keys senatse album, she rocks!  Kl 5 ska vi på Gratis klass med Siv Gaustad på the vibe. Sånt får inte missas. Sen efter de ska vi väl laga mat, tråigt de med. Men imorgon är det skola. Lika kul varje måndag! De är skönt med helg. Men de e såå skönt med måndagar också!


Ett hav av bilder .. .


Jag i Fredes förra helgen när vi precis kommit hem från en vän! (lägg märke till snön, HEJ NORRLAND)


 
Det går inte att sola i solstolarna på bakgården längreee...



Den här tröjan fick följa med mig hem förra helgen. Från REAN på MONKI





Guru & Lisa på FRIDAY`S i fredes



En variation av Lisa & mig också vah!



Världens godaste efterätt på Friday´s. Lisa beställde extra sås. Blev lite väl saftigt kanske..



Här sov Savannah hela lördagen tillsammans med Lisa & mig under



Förlåt Joanne, men så söt och så full .. haha, Det blev ett naturligt leende i allafall



Lisafisa i all stress att hinna med den sista tricken igår, men hant knäppa ett kort på henne



Och mig


En morgon i ingenstans

Godmorgon! Dålig uppdatering jag vet. Men jag har tappat draget av att skriva. Vet inte vad jag ska skriva längre. Händer mest saker i skolan hela tiden. Antar att ni inte bryr er så mycket om de! Men jag ska berätta lite för de. haha! I Fredes hade vi en av dem jobbigaste pilates timmarna ever. Tycker inte om pilates överlag iheller men nu när man vet hur man ska jobba i övningarna så finkar de. Det funkar! Men inte mer.
Alla va så slitna i Fredes , och det va MORGON så vi bad om streching & Massage. Men nej den sista kvarten strechade vi lite. Snällt! Så när vi skulle ha balettklass en kvart efter pilatesen. Va hela klassen mer döda än levande. De va hemskt! Trodde aldrig balett timmen skulle ta slut. Sen hade vi modernt och värsta pepptaken om center och stortå ballen som de heter här i norge. Var du ska placera vikten på foten i relever. Pratade i ca 40 miniuter om de. Vår moderna lärare Jan Iwar hade nämligen stått och kollat i fönstret i torsdes när vi hade haft balett med D2 och åskådat oss alla.
Fredagen avslutades med att se M2 (musikal klass åk 2) studentvisning. FAAAAAN va bra dem är! Helt sjukt! Som jag skrattade. Killarna i klassen (halva klassen) härmade ett nummer från D3 studentvisning. Haha de va en porrig dans vid en barr (balettstång). Så klockrent. Det värsta va att grabbarna va riktigt bra också. Äh de va kul!

Kl 19 träffade vi upp Guru från vår klass på Fridays. Satt där tills dem stängde runt 12. Fattar inte va vi hade snackat om för våra munnar gick i ett på varandra från att vi kom till att vi gick. Åt en super Jack Daniéls burger & efter rätt. va såå gott! Så mätt jag blev. Hade gått fortare att rulla hem sen än att gå. Fast vi tog bussen.

Och igår var vi hemma hela dagen sov nästan hela dagen. Gick upp runt tio, gjorde ingenting. Sen gick vi och la oss kl 2 igen och vaknade 5. Då sprang vi ner en runda till RIMI för att handla va som behövdes till maten idag . Allt har ju stängt på söndagar här. Sen Gjorde vi oss i ordning till kvällen. De fick bli min nya marinblå klänning jag inhandlade förra helgen på Gina för en väldigt billig peng! Kvällen hos Joanne blev mer än lyckad! Men eftersom alla bussar, trick (spårvagnar) slutar gå kl 12 så fick vi ju åka hem innan de. Helt sjukt är de varför gör de de i en storstad! Så knasigt! Hoppas de ändras till nästa år. Bara för bussgubbarna ska kunna sova vaah!
Idag vaknade jag av världens bästa sms!! En bra start på dagen om ingen annat!
Lägger in en rad nya bilder i nästa inlägg från i helgen och förra. Koooos dere! ;)

onsdag

Ryggen har blivit bättre. De har börjat töa. Man ska inte klaga. Finns mycket snö kvar och de e fortfarande kallt med de närmar sig våren. Jag känner de! Har varit en massa i skolan denna vekan. Kan inte fatta att de redan är torsdag imorgon. Igen! Vi hålle rpå för fullt med vår studentvisning. stannade kvar idag efter skolan och koreograferade. Imorgon är det visning av hur mycket var & en har gjort.  gaah! Stress! På lördag är de vinkväll! ser fram emot de. Ha de super

what about me




Oslo City.
Vaknade 11 idag igen. Har storstädat, dushat och fixat här hemma.
Har ont i magen tror det blir en hemma dag idag bara! Skola & jobb imorgon!

ser fram emot zaras kollektion 2010




lördag

Godmorgon.
Idag var de äntligen sovmorgon. Sov till ca 11. Det behövdes kan jag säga. Igår blev de filmkväll hos en vän. Sen var vi hemma igen runt 11 tiden. Såg new moon som jag fått hem. Men höll på att somna framför tvn vid 2 tiden så såg klart den i morse. Jacob! Halleluliiiaaa! Fast filmen kunde faktiskt varit bättre. Kollar på AMerican Pie the love book nu. Dem e så B dem filmerna, men roliga. Haha! Så blåsta människor de finns asså. Ska nog se klart filmen. Sen ska vi nog till bogstaveien en sväng för att kolla REAN på MONKI & ZARA! Ikväll ska vi hem till Ellen och hennes rumskamrater bara chilla och mysa framför tvn.
Ha en trevlig lördag! Puss & Kram



by ambra succi


Fredag

Godmorgon
Vilka problem vi haft med bussarna varje morgon sen vi köpte busskort i onsdes. Så jobbigt, Äntligen idag kom vi på vilka bussar vi kunde ta. Det kom på kontrolantepå tricken (spårvagnen) idag. Skit läskigt va de hade aldrig kunnat se att de va kontrollanter helt normalt klädda va dem blockade utgångarna och allt. Har åkt utan biljett sen jag flyttade hit och nu 2 dagar efter vi köpt kort kommer de på kontrollanter vilken tur säger jag bara. Men va ända skit nervös fastän jag va oskyldig! Blev nästan försenade idag igen pga av busshelvetet! Ska de vara så svårt asså. Nu har vi pilates, jag kan inte vara med pga min rygg. Så jag har satt mig i foajén för att försöka hitta lite inspiration på youtube till mitt & Lisas nummer till studentvisningen (projektarbete). Allt ska finnas på youtube ju men såklart inte de jag letar efter.
Hoppas hoppas, hoppas mitt PS2 har kommit idag på posten. Kan inte vara utan de längre till. Har saknat de så himla mycket. Om de har kommit ska vi sjunga kareoki hela helgen. Kanske blir Cino (bio) idag. Avatar i 3D vi är rätt många från klassen som vill se den. På söndag kanske jag ska på en workshop på Wibe här i Oslo, beror på hur min rygg är. Sen ska vi åka pulka på grymma bakcar här i Oslo 10 minuter med tricken från stan. Ska bli så kul. Hoppas min rygg läkts tills dess. Förresten nån som är med på en sista minuten resa till solen v 8? why not!
Ha en fin fredag!


kul med macen


idag är det ingen vanlig dag för idag e de Annas födelsedag


Flamenco timmen






Herre gud var har dessa dagarna tagit vägen. Det är u helt sjukt som tiden bara springer iväg. Igår satt jag ehla dagen i skolan. misstänker att jag fått nån slaggs ryggskott för i tisdesmorse kunde jag i inprincip inte resa mig ur sängen utan hjälp. Så fick motstå att dansa hela gårdagen. Trist va de! Men idag försökte jag vara med så mycket jag kunde i allafall förutom på Flamenco timmen. Så passade på att ta ett par bilder i min ensamhet! På självstudietimmen fick jag hela klassen till att sjunga norksa gratulationssången till födelsedagsbarnet Anna i kör. De va kul!
Ha en fin kväll.



it feels like i been hit by a car


Världdens vackraste kise




Hej. Har försökt få upp min kamera nu två dagar i rad. men min väska är så proppfull så det är omäöjligt att hitta kameran bland all skit. Hittar alltid perfekta bilder att fota här i Oslo. Men när den väl behövs finns de inte tilljänglig. Vill ju visa er all snö som vi har, inatt ska de bli 20- Det är ju nästan lite norrlandsvarning på de.
Både igår och idag har jar varit på jobb, varit så segt har knappt sålt ngt. Vi är full igång med studentvisningen som ska vara klar v 6.
Har en liten pömsig Vannah här bredvid mig, vid datan på köksbordet, hon har blivit mer mammig nu än nånsin förr. Ju mer desto bättre! Imorgon åker Lisas familj hem igen mot Linköping.Ska se Avatar i helgen på bio i 3D, läängtar den ska va grym. Har den på min lilla data men tror det är fräckare att uppleva den på bioduken. Så på lördag blir det nog chino! På söndag ska jag på en gratis workshop med en känd hiphopare från USA. Och jag som skulle vila denna helgen. Det blev inget med de nej! Somvanligt förstår inte varför jag alltid måste vara i full gång! Måste ha fått de från pappa! Nej sov gott!


Wade Robson


måndag

jahapp då var det andra livet igång. sitter på jobb nu! Pausen ær slut om 2 minuter. de va en lugn dag i skolan idag. hade jobbig pilates i morse i coh før sig skskade i hela kroppen nær vi va færdgia sen hade vi modernt med jan ivar och då strechade vi hela timmen. Jætte skøn børjan! Sen var de lunch åt Lisas mamma goda soppa idag igen. Sen ahde vi sjælvstudie har kommit igång med vår studentvisning nu. nån har redan børjat læra ut koreografier. I mitt huvud står de fortfarande stopp. Har noll ideer. Sen hade vi klassens timme och lite par arbete på jazzen den sista kvarten! nU børjar jag igen

hemma!

Hej Oslo! tågresan mot götet gick bra. Lisa, hennes syrra & mamma var på stationen och mötte upp mig när jag kom. Sen körde vi mot Oslo. Men vi fastnade i Strömstad en timme på jakt efter en bemmanad OKQ8 mack. Tillslut hittade vi en och fick tankat. Sen var det bara raka spåret mot Oslo. Nu är vi framme. Bagaet var fullt av mat och resväskor. Tror jag har fått nackspärr. Nånting knasigt är det med min nacke.
Nu är vi hemma i vår lilla lägenhet har packat upp och allt. Har inget val våra resväskor får inte plats i lägenheten. NU är det fullt hus. Lisas mama & syrra ska stanna här till onsdag tror jag. Jätte myisgt med besök. Har nyss ätit riktigt go kycklingsoppa med curry som Lisas mamma lagat.  Så nu är jag mätt och belåten.
Såå kallt det var i vår lägenhet när vi kom. Jisses. mina tår va stelfrusna min näsa med. ush såå kallt. Och tvn vill inte starta, ska ta ett snack med den sen! Har satt på elementen på fullt , har värmt min vetekudd eoch invigt den nu. Ska bära ner resväskorna och sen ska jag nog hoppa i bingen. Saknar alla i hlesingborg redan! Ha de super bra.. Puss & Kram

Söndag

Godmorgon. Vaknade precis. Nu ska jag äta mannagrynsgröt som mammsen stått och gjort som i gamla dar! Så mysigt. Sen ska jga till maxi handla någon tidning och så. Så skönt att jag har datan nu som jag fick av pappsen i nyårs present på tåget till göteborg. Ikväll är jag hemma i den lilla lägenheten. Ska bli skönt att komma igång med träningen imorgon bitti. pilates 9.00. Tack för dessa veckorna i helsingborg dem har varit underbara!

en laptop rikare





Sitter & pratar med Lisa i telefon om hemresan imorgon! Skrive rpå min nya data just nu, älskar den redan! Kan inte fatta att jag ska hem redan imorgon. En vecka till hade inte suttit fel. Idag har jag varit i full gång. Imorse ställde jag & Anna klockan. Mamma följde med oss och åt frukost på espresso huse. Sen hant jag hem om en snabbis för att dusha sen åkte vi till pappa för att fixa med mitt PS2. När vi va klara med spelet så gick vi till min farmor & åt. Efter vi varit där möte vi maria på väla kl 3. Handlade lite nya sminkborstar  och en ny dataväska till min nya lilla röda data. Sen åkte vi hem till maria och trixade lite. sen avslutade vi i soffan med stor ostbricka framför harry potter den flammande bägare. Va super mysigt. Tyvärr va jag tvungen att kila iväg vid sju. För att hinna träffa familjen och packa och så. Ska hinna ta ett bad också innan jag lägger mig. Lugna resenerver till imorgon.
Ha en fin kväll. Puss & kram!

hej 2010


At Marias place



Oj vilken kväll är så glad att vi stannade inne. Vid 7 tiden åkte jag & Anna till Maria. Åt en god förrätt med avocado röra, en super god huvudrätt och en mumsig efterrätt. Sen körde Maria sin mamma & hennes vännina dem til stan. Själv stannde vi hemma spelade ouga chacha & cube. Sen blev klockan 12 och vi gick ut på Mirres balkong. Kollade fyrverkerierna , och drack alkoholfri champanj som smakade skit! När drcikan i glaset frös till is var de för kallt för att stå ute. Så vi slog oss ner i soffan framför ms & mr smith. När den va slut runt 2 tiden åkte Anna hem och jag sov öer hos Mirre. Idag var det sovmorgon och mys hela förmiddan. frukost framför tvn. Film, barnen i byllerbyn & lite anna smått och gott. Kl 4 hämtade mamma mig och nu väntar jag på att bli hämtad av maria och anna. ska fika nere i stan med tjejerna en sista gång innan jag åker hem. Ikväll ska Anna ha sleepover hos mig har fått sladdlösa microfoner av mamma i nyårspresent och 5 nya sing star spel av stefan & mamma! LYCKA! Nu ska jag springa ner till bilen. ha en fin kväll! Här blir de kareoki.


2010


Anna


God mat


Marias fina julgraaan




Förrätt med avokado


My hot friend (:






aaah så hemskt flin!


champain for my real friends


skååål






Happy new year