söndag

Då va helgen slut & jag har redan varit hemma i umeå i en vecka. Tiden går bara snabbare och snabbare! i fredes kom Lisa till mig, på eftermiddagen promenerade vi till maxi, drack kaffe sen veckohandlade jag, på kvällen blev det lite för fest med rosa pantern, såå gott! Sen skulle vi ut , men så blev det inte, plötsligt va klockan 10 och jag satt fortfarande i min pyjamas. Så vi satte igång och sminkade varandra istället. Resultatet blev ju sådär om man säger så.. haha men kul hade vi. Sen på lördagmorgon käkade vi toast åkte med bussen in till stan i jakt på en ny kalender. Sen gick vi till BA för att träna på vårat solo. Med vår kreativitet tränade vi till kl 5 sen åkte vi hem och åt mat på balkongen, första vårdagen va igår, så varmt.. Super härligt! Vi bestämde oss för att gå till Nina där resten av klassen va , och käkade ost bricka och drack vin, så vi promenerade dit tog ca 40 minuter, men det var skönt att promenera, missade bussen tack vare mig. Väl framme blev det livat, tog sista bussen hem och det var söndag, vaknade efter en rejäl sovmorgon. Bakade scones och kollade på alla repriser från alla program som vi missat under helgen. Sen solade vi på balkongen i ett par timmar och sen tog Lisa bussen hem. Nu har jag lagat mat till veckan som kommer. Har ätit pannkakor  och städat lite, ska se söndagsparty med filip och fredrik nu tänkte jag. Sen blir det bingen!

Godnatt


söndag






så här ser det ut utan snön, äntligen!!


gott & blandat is the shit!


stekarna

lördagen i bilder


vi åkte in till stan, första vårdagen va här, såå varmt!!


Efter stan gick vi till ackis och träna på vår solo nummer tills på onsdag , shooowtiimee


käkade paj som lunch, lisa fisa i matrummet! sen solade vi på trappan i en timme, sen va de träning


Kom hem, käkade mat på balkongen! såå härligt!


Lisa


promenerade från mig till nina på tomtebo.. va en lång promenad , men såå värt!


Party hos nina, vi körde goa körens kompination


Lisa och Nina


lisa, nina, elin & ida


nina & elin, med sina snygga tröjor från Giiinaa


Sprack hennes brallor , eller ?


sen bar det av hemåt...


För min del också

fredan i bilder


Lisa


me


påväg till maxi för att vecko handla


Lisa mixa rosa pantern


Så kul kan man ha med smink..



 


Ciline dion live in las vegas - a new day


fredan i GC


vädret va inte allt för fint så vi gick strandpromenaden i drygt 3 timmar


det dök upp en massa knasiga saker längst promenaden




shopoholic 2 va i farten


pappa med sandkonst




fick 2 par nya skor av pappsen


torsdan i GC

Kom just på att jag inte lagt upp bilderna klart än sen jag var med pappa i grancanaria, slutade ju på onsdan när vi va där och då var de ett par dagar kvar. så här kommer bilderna som togs under torsdan, då vi va på stranden för första gången, och på kvällen blev det garbros.. En av dem bästa dagarna där nere.. here you go..



jag på playan


Pappa utanför hotellet på helt fel mötesplats än av vi hade bestämt med G


me


Garbros gänget


vårt bord


sen gick vi vidare till kareoke baren


ett par folk som vi träffade på garbros som vi sen festade vidare med :)


Jag & G va så här inne i texten på tv skärmen!

fredag

Tack för alla rekomenderingarna på mitt förra inlägg, skickade bild 1  som ni flesta tyckte, gillade mest den jag också..
Snart kommer Lisa hit , vi ska till maxi handla lite smått & gott inför helgen. Sen ska vi dricka rosa pantern här hemma & ikväll blir det utgång, skriver mer ikväll. Solen skiner för övrigt här i umeå vi har haft 13 grader både idag och igår. Och idag upptäckte jag blommor på skolans gård. weei hade nästan gett upp hoppet om våren när jag åkte härifrån i början av april..

how you doing this

Ännu en dag i skolan, & jag känner mig mer än slutkörd, känns som mina lår är två stora klumpiga tegelstenar, mina armar ska vi inte gå in på ens. Dem har verkligen köttat oss dessa dagarna, ingen lugn start inte, men de har vi och för sig inte tid med iheller, i måndes va jag på kvällskurs och dansade jazz , igår var det house på kvällen och idag tog jag klass i lyrisk hiphop. Men först va klassen och fikade på sandys innan lyrsika. Det var mysigt , äntligen gjorde vi något på väldigt väldigt länge, är nästan bara alltid jag & Lisa. .. Idag tog vi också foto som vi ska skicka in till ansökan på audition som vi ska gå på i sommar , man ska skicka med helkropps bild, tänkte be om ert smakråd! Här kommer ett par bilder..



Bild 1


Bild 2


bild 3


Bild 4

en solig dag i umää






hejdå helsingborg

Tack för alla fina kommentarer om min hårfärg, det värmer under tiden jag själv ska vänja mig vid den! Tack..
Idag bär det av hem till umeå igen, känns lite jobbigt faktiskt, men det blir bra på måndag igen när skoanl kommer igång, Bjuder på en bild på mig och fredde från igår!


Fredag



Godmorgon! imorse var vi och solade solarium, tänkte de va lika bra nu när man ska tillbaka till kylan på söndag igen, kommer antagligen få vinterdeperition, men när jag har lite färg på kroppen så kan jag kolla mig i spegeln coh försöka intala mig själv att jag precis varit utomlands, att ha varit hemma i hbg under denna veckan har i & för sig varit som utomandskänsla, det har ju nästan varit 18 grader mer här hemma än i umeå. Nej ush, va jobbigt de kommer bli. Idag är det ju strålande väder, tänkte träffa aleks och maria idag , ikväll blir det hanpan med tjejerna. Som avslutning, 1 månad kvar uppe i umeå, sen flyttar jag , kan inte fatta de, detta året har gått så himla fort. Är nästan lite sorligt när man aldrig mer ska komma tillbaka, mestadels för skolan, lärarna och hela miljön där.
Från det ena till det andra, Trivs så bra i mitt nya röda hår, är kul med lite förändringar , för er som missupfattade det dära med - tack vare frissan! Å andra sidan var det inte alls den färgen jag bad dem slänga i mitt hår, men det betta blev slutresultatet & jag blev nöjd faktiskt. Nu ska jag försöka sysselsäta mig med ngt tills mamma kommer hem igen , har inga nycklar så kan inte lämna lägenheten. Ack ack. . Ha en bra dag!

muusik

Girlicious album roxx .


tack vare frissan




Torsdag


Jag & Lisa ♥


Igår åt jag lunch med pappa på haket, vi gick en runda på stan, hälsade på aleks på Gina & Carro i sin butik, sen åkte vi till söder och tog en glass. Sen blev det punktligt för att gå till wilson dance center för att kolla på ida när hon skulle dansa barndans. Va kul att se den nyöppnade skolan också. Satt och kollade där i 45 minuter, sen åkte jag med hem och slappade ett tag, i och med att jag gick upp 7 imorse va ja i inprincip trött hela dagen för att det blivit fel på dygnet, sov 2 timar till igen innan 12. så det var en konstig omställning. Sen kom Jasmin hit vi satt & snackade om allt mellan himmel & jord, och när klockan blev 7 körde jag iväg till Fredde. Sov där inatt, fick gå upp med tuppen idag igen. Men känner mig inte alls lika seg idag som jag gjorde igår. Idag ska jag & mamma äta frukost på espresso house, ska bli mysigt, det finns ju inte uppe i umeå och det är mitt favorit fik. Världens godaste frukost har dem. Sen ska jag göra hälsokontroll i eftermiddag som kostar 500:- så himla mycket för dem 2 minuterna som man är där, jätte jobbigt, men det ska ju göras. Balettakademien i sthlm kräver de, tänkte det är lättare att göra de hemma i helsingborg, när jag vet vem jag kan gå till. Nu har jag bara 3 dagar kvar här hemma, sen ska jag upp & ge gärnet dem sista veckorna, kommer att bli en massa massa rep kan jag tänka mig. Sen ska man packa ner allt igen & flytta, jobbigt, längtar så mycket till Göteborg den 20:e, audition och Liseberg & allt med Lisa, det kommer bli skit skoj. Guuud va de é fint väder, önska jag kunde ta med mig det hem till umeå! Så det åtminstonde blev lite varmare än 2 plus grader där uppe!

Helsingborg

Ännu en helt underbar dag, solen skiner och det måste redan vara runt 14 grader ute. Ska bli upp till 19 idag och i och med att det räknas i medeltemperaur så blir det ännu varmare i solen. Så jag & Carro ska ligga på gröningen nu på förmiddagen och steka i solen hade vi tänkt , med kläderna på i och för sig, tror det är lite för kallt för att ta av sig än. Kanske blir en sväng inom Haufés också då kanske. Oh, älskar helsingborg, det är så underbart på sommaren. grillningen igår var jätte mysig fast att vi inte började äta förens strax efter 6 och jag var vrålhungrig, men det tog ett bra tag längre att grilla allt kött som dem hade köpt längre än va vi räknat med. Mitt i all mat kom aleks på att hon ville ha panriche , så vi sprang ut till bilen , åkte till maxi och handlade medans dem där hemma grillade. Då mötte vi Sabbe och hennes kille. Det var läge sen kan jag sä. Så vi bestämde oss för att ses på lördag. Igår fick jag också mina efterlängtade runing skor av mamsen , svarta nike som jag ska ha och springa i i sommar. Dem e så fina & såå sköna. Dem ska användas när jag kommer hem i skolan i alla fall.  Just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra här hemma fram tills Carro ringer. Men men.. Vi synes!

måndag


Carro


kocken



Aleks


pappsen




Aleks kise


Måndag

Godmorgon igår avslutade jag kvällen med Carro i stan, vi gick till gröningen och tillbaka, var underbart att få gå där igen, har saknat det så himla mycket. Där va en massa folk faktiskt. Sen när vi va i stan igen satte vi oss på mezo för vi började frysa, tog varsin varm chocklad och pratade om allt mellan himmel och jord, sen började klockan bli mycket så vi tog bussen hem runt tio, när jag kom hem somnade jag som en stock efter 10 minuter framför tvn. Idag skiner solen somvanligt. Helt underbart väder, tänkte snart gå till maxi och köp jordgubar och lite att grilla. för idag ska vi hem till aleks coh sola i hennes trädgård sen blir det grillning, ska bli supermysigt! Nu har Anna åkt tillbaka till sthlm, eftersom att hennes påsklov nu är slut, imorgon kommer maria tillbaka från stockholm. På tors ska vi til J och bada Jackutsi och batsa, ska bli underbart, ett dopp i polen blir det säkerligen INTE! Skönt att jag har en hel vecka kvar här hemma! Ha en bra dag.

söndag

ännu en dag i malmö. pappa,mamma,jag , tapp & hans tjej åkte till det nybyggda köpcentret entré för att kolla läget. Det var väldigt mdentbuggt, glasäggar och marmorgolv i tre våningar, massvis med butiker och restauranger, va på span efter Stadium, men såklart fanns inte det där, efter 3 h promenix där lämnade vi av mamma hemma sen åkte vi andra vidare till laröd och käkade glass, då fick savannah också följa med. sen släppte pappa av mig hemma, kom nyss ut ur dushen , ska nsrat ta bussen in till stan och möta carro, tänkte ta en fika i stan, vädret är ju helt underbart och imorgon ska det bli sämre :( så man får ju passa på att vara utomhus nu då.

Här kommer lite bilder från dagen




pappas nya bil


köpcentrum entré


jag & mammsen


Jag & pappsen

Fredagen i bilder

Vi var hemma hos emelie på förfest. Sen blev det Cardinal!


Jag & Anna


Carro & Aleks


Busshållplatsen


Hela gänget på bussoplatsen


Sofia & Carro


Jag & aleks på bussen påväg in mot stan


Den andra halvan

här kommer lite bilder

Godmorgon, igår var jg i malmö igen, änsålänge har jag varit mer i malmö än helsingborg känns det som sen jag kom hem. Men det är faktsiskt super mysigt där med nu när det är så fint väder, nu ar det varit strålande solsken sen jag kom hem. Det känns helt underbart är bara jätte jobbigt att ag måste komma tillbaka till snödriverna i umeå om en vecka igen, det känns surt! Igår sov jag hos pappa så just nu sitter jg i köket och har fått ånat hans data, tänkte jag skulle lägga in bilder frn min kamera har tagit en hel del sen jag kom i onsdes.


Jesper Rönndahl på Tivoli i onsdes


jag följde med Maria i skolan, tidigt tidigt på morgonen i torsdes


Maria & hennes klasskompis på restaurangen i malmö


Jag i malmö


MALMÖ


I torsdes avslutades dagen på circus brasiljack


mamma♥


trion på cirkusen


ännu mera cirkus

Lördagen i bilder

Igår färgade jag mitt hår, hälsade på min mormor & morar, var på cirkus brasiljack med hela tjocka famlijen. Sen bar det av hem till emlie när make upen hade mit på fr en förfest med tjejerna, för mig blev det en alkoholfri kävll som vanligt! Nån måste ju ha koll på läget, Det var jätte trevligt, vi spelade ölspelet & så för att komma igång. Se blev det bussen in till stan. Minns knappt hur dem ser ut här hemma i helsingborg längre , att dem va gröna va som att se dem "nya" bussarna på nytt igen. och jag har lite smått glömt vart alla bussarna går. Känns märkligt, jag e hemma ju här ska jag veta allt, äsh efter veckans slut sitter dem bussarna på pats i mitt huvut igen förhoppningsvis, Efter att vi varit och tjoat hemma hos Emelie åkte vi till Cardinal. Där det var krökat av folk! Lite jobbigt va det, men det fukade! blev en rätt så lugn kväll kom hem vid två. Nu hämtar aleks mig vi ska köra till malmö, för hon har fått napp på en skinnjacka antagligen! Ha de så bra. Och vädret är ju bara helt underbart!


Magdansöser mitt på stan

Aleks


Jag

sommaren 08


Saknar in lugg

hemma

Godmorgon! Imorse halv 7 gick mitt plan till sthlm, där jag fick bya flyga till ängelholm, pappa kom och hämta mig med hans nya bil. Såklart var jag tvungen att köra den, fast att jag egentligen inte vågade. Men det gick galant, coh min stols inställning är nu sparad i bilen, helt galet , så när jag trycker på knapp 2 kommer in inställning in på ratt & stil och allt va de va.  Tapp var cokså med i bilen efter 3 timmars restid började savannah gala i buren. Den stackaren, nu är jag i helsingborg och hemma hos mamma, det känns underbart att va hemma, det var efterlängtat, snart ska jag till Maxi och handla kattmat till Savannah. Sen hämtar Anna mig så ska vi åka till väla & ikea, sen ska vi till carro där hon jobbar hälsa på coh kanske gå och fika. Imorgon ska jag med maria i skolan.

gårdagen i bilder








Är ni med rädd för havet .. .



Hajar
Det flesta hajarna är livsfarliga för människan

FEL!
av de omkring 350 hajarter som vi känner till är det bara några få som anfaller människor. Mest mordiska är vithajen och tigerhajen, som både kan bli uppåt 8 meter långa. Men även den hälften så stora tjurhajen kan gåt ill attack mot människor, småbåtar & surfingbrädor. Det ä endå högst 100 personer per år som angrips av hajar och av dessa överlever de allra flesta. Då är människan betydligt farligare för hajarna. Varje år dödar vi omkring 4,5 miljoner exemplar.


Jag som är så rädd för att bad i havet pågrund av hajar. Läste detta ur lisas bok där det står en massa saker som är fel men som vi människor tror på. Känndes på ett sätt bra att veta att det inte händer över 100 hajattacker årligen, pga alla som surfar, badar och har sig där hajarna finns och att det i inprincip bar finns 3 arter som attackerar människa, å andra sidan ska man inte lite på nån haj överhuvudtaget. Att antalet dödade hajar var så högt varje år trodde jag inte. Tänk om dem inte blivit dödade som havet skulle kryllat av hajar jisses. Det skulle u inte gå att bada!

funderar på att färga håret

 

k elly



Kan inte sluta lyssna på Kelly clarksons nya cd all i ever wanted, den är så otroligt bra
hon är det och spår 13 går om och om igen i min ipod, dagarna ut , in , ut, in

fredag



Idag hade vi modernt sen bev det dancehall, fortsatte på vår andra koreografi som vi ska ha till föreställningen , där vi ska ha tidningar till rekvesita, det kommer att bli jätte bra, himla kul är den dansen. Sen va de lunch en kortis och efter lunchen va det dags att visa upp sina koreografier för J när hon filmade alltihopa. Det gick jätte bra. Efter lovet på måndan ska vi visa solona för varandra. Ska bli spännande att se vad alla andra har gjort för ngt. Sen slutade vi lite tidigare än vanligt idag också. Igår gjorde jag & lisa en koreografi till Lars winnerbäck & miss LI, -om du lämnar mig nu. Bara så chop chop så hade vi gjort 1 ½ minut. och efter påsk finns det en tävling där man kan vinna 3000:- . Vi har betsämt oss för att vara med och tävla med den dansen. 3000:- , 1500 kr var hade inte suttit fel. Ikväll ska klassen träffas i stan och gå ut och äta på Invito eftersom att Mia fyller år. Sen ska jag sova hos Lisa imorgon har jag inget planerat förutom att vi ska ha filmkväll på kvällen sen är det söndag & då måste vi städa, tvätta och gå och handla sen är det måndag, tisdag & på onsdag ska jag åka hem, weeei, läängtar så mycket, på fredan på lovet ska jag med mamma och mina syskon på brasiljack circus, såå länge sen. Nostalgi!! Det ska bli super kul, och jag ska få mina efterlängtade nike skor av mammsen, kan inte fatta att de ska bli mina iheller. Guud va jag längtar hem! Och när jag kommer tillbaka från påsklovet är det bara 4 vekcor kvar sen blir det GBG och efter de ska jag och Anna gå på bounce summer camp som är hundra procent planerat nu, fira midsommar i sthlm & gå på audition, det ska bli så kul, Kan det bli bättre!!! Sen vem vet jag kanske hamnar i oslo till hösten! Ha en trevlig helg!!