31 agusti

Imorgon ska vi får internet. hoppas de blir så också. Skulle betala räknigarna idag. Så mötte vi grannen i trappan så kom han in i lägenheten skrev in några siffror så fick vi låna hans internet idag. Så skönt. Har varit utan internet i 2 veckor nu. Fast så jobbigt har det faktiskt inte varit. Har börjat skolan nu 2:a veckan idag ,vi har nytt schema varje vecka pga alla gästlärare och på onsdag ska vi på teatern och se jises christ superstar näst nästa vecka ska vi se cats.  Ska bli så kul. Har aldrig varit och sett nån musikal innan. Ser franm emot de massa. På fredan e de blikent fest på Bårdar i foajen, hii hii de ska bli jätte kul. Tror nog de e dansklasserna bara inte musikal. Får se är blikent fest hela dagn i alla fall så inga klasser på Fredag!


Gud va skönt det är att skriva blogg igen. Känns som om vi levt i en bubbla utan internet har inte kunnat kolla internet ingenting. Ska in på tvplaneten.se och kolla om ensam mamma söker har bröjar. Vi är på tredje säsongen av greas anatomi nu. Har nördat som sören. men på fredag blir det utgång till nån bar tror jag & på lördag ska vi på fest till Marie. Får passa på nu innan jobben börjar! Nu ska vi laga mat och lägga som matlådor i skolan. Och vi har hittat nåt liknande nutella. så nu ska vi käka toast med lala!
Ha de jätte bra

söndag



NU är vi landadae i Oslo. Mamma & pappa åkte hem i torsdes, efter ett himla slitande i lägenheten. Den eså fin och mysig. Jag och Lisa har gjort en massa under dessa dagarna. Har inget internet, får inte internet förens om ca 1 vecka till. Ska dela med grannen och de installeras inte förens om ett tag till. Lite segt men men. Vi har kollat på en massa massa greas anatomi avsnitt dem är såå sjukt bra! Nu har jag & Lisa tagit med våra datorer ner på ett internet café här precis vid oss. Jag tog en blåbärs milkshake och lisa en latte. Igår va de gårdsfest på vår gård. En del folk fårn lägenheten va där. alla va under 25 och dem flesta svenskar. Jätte bra grannar har vi, satt ute till 1 igår natt.

Imorgon börgar vi skolan. Ska ha samling kl 12.  Gaah^^ undra vilka som går i vår klass. Det ska visst ha varit en skit bra gut :P i en av klasserna på audition, så minst en kille lär vi ha! haha. Alltid kul med killar i klassen, som dansinriktining är man inte van vid det. Får väl studentkortet & shemat också imorgon så vi kan handla busskort. Oslo ligger ju i en dahl så det är backat över allt och de e inte vilka backa som helst. Dem dödar! Men vi kan promenera till skolan utan problem, bor jätte nära skolan tar max 20 minuter att gå. På torsdag ska jag till helsingborg. Åker hem samma dag och får fortsätta livet här .. Jag älskar Oslo.
Kommer inte kunna blogga förens vi kommer hit igen.
Du som ville fråga mig lite om Oslo, jag har inget internet nu endå coh jag vill inte skriva ut min mejl här mitt på bloggen i coh med att du va anonym.

Ha d super!

mot Oslo

Godmorgon. kl 8 va jag hos läkaren och gjorde hälsokontroll. Nu har vi lastat släpet, det är ett litet släp coh de är inte ens fullt. haha^^ känns jätte skönt. det är inte så mycket som får plats i vår lilla lägenhet. Nu ska jag dusha sen ska vi handla de sista på maxi. Handla madrass och ett litet köksbord på IKEA inom apoteket, sen ska vi hämta Lisa i Göteborg. Och sen blir de raka spåret mot Oslo. Längtar tills vi kommer till lägenheten. Den e så fin! Kan inte skirva på ett tag nu. Tar nog ett par dagar tills vi har internet. Ha de jätte bra!


i cant stop missing you



Älskar att dansa, vilken människa hade jag varit om jag inte haft dansen. Kan inte stå still längre. Känns som att jag vill dansa mig fram vartän jag än går. Står och gör tondyer, plier och allt när jag står stilla. Har försökt komma tillbaka till hållningen. Bara de är hur svårt som helst. Att stå korrekt stilla. Haha^^ Låter knasigt, men de finns mer teknik bakom dansen än vad man kan tro! Har hur många låtar som helst som jag har fått inspiration till nu. Dansen ger mig alltid fjärilar i magen och alla bra låtar kopplar jag ihop med snygga koreografier. Längtar så mycket tills jag ska få ta del av alla fina lärare på Bårdar. Deras lokaler va så fina och där finns så många att se upp till. Det är skit viktigt! Har sprungit varje morgon men jag har fasa för tärningsvärken vi kommer ha den första veckan. Meen ack så slö man känner sig utan nån träningsvärk. På danslinjen har man träningsvärk dygnet runt hela veckan. Det blir som en vana. Fan va jag älskar att jag älskar att dansa och att jag verkligen valde att göra detta!! Att jag kommer få jobba med de jag älskar att göra! Jag hade ångrat mig så annars när jag va 40!

16 agusti



Såå mycket jag saknar att få dansa hela dagarna, va omringad av dansare och danslärare.
Att bara ligga på golvet , att svettas som en gris. Saknar de så himla mycket!

15 agusti



Nu har jag och mamma hämtat våningsängen jag coh Lisa ska ha i Oslo. Sovrummet fick inte plats med våra sängar så nu ska jag sova i en 90 säng igen. Minns inte ens när jag gjorde de sist, va väl i högstadiet kanske. Äsh de ska funka. hade en 160 säng innan, Ja jag använde hela, ligger över diagonalen, kommer väl trilla av denna 90 sängen ett antal gånger haha. Fast de får man ju inte hoppas! Sen har jag och mamma varit nere i källaren och ränsat va jag ska ha med mig coh inte ha med mig. De va inte mycket som ska mä kan jag ju säga. Det mesta är kläder. Haha! De e de mesta jag äger. Så nu är packningen klar. Har suttit coh skirivit ut papper till dem sista stiftelserna jag ska söka stipendier hos. Sen har jag skrivit ett CV. Nu ska jag klä på mig och åka hem till Fredde sista kvällen vi har tillsammans innan jag flyttar. Känns knasigt!
Om ett par timmar åker Lisa & hennes familj till Oslo och flyttar in hennes möbler. Hon ska mäta fönsterna så jag kan köpa "trädraperier" till sovrummet och vardagsrummet/köket.
Imorgon ska jag nog bara slappa för allt e stängt, umgås med Fredikus hela dagen. Sen på Måndag har jag en massa som ska fixas. Och mot kvällen blir de utgång med tjejerna! Sen har jag bara tisdagen kvar och tidigt på Onsdag ska vi åka med släpet till Oslo.
Åhh jag e så förväntansfull. Jag älskar Oslo redan! Den staden är som gjord för mig!!

Ha de kempe great som dem säger i oslo. Hörs imorgon!

Oslo i bilder




Lisa smsar mammsen om att vi skrivit på kontrakt till lägenheten! Gaah^^


restaurangen vid havet


Oslo mot natten


POKERFACE


shoppingen tar aldrig slut



hamnen




Me


fotografen pappa


En stycke Tirre !

14 agusti

Nu är jag hemma igen i Sverige. Glömde tyvärr min kamera i pappas bil, hade tänkt proppa detta inlägg med färglada bilder. Men så blev det inte. Har rensat min garderob idag. Imorgon ska jag packa sen ska jag hem till Fredde för en sista mys kväll innan jag flyttar Flyttar redan på onsdag! Hörs imorgon natti natti

Onsdag






Nu sitter Lisa på tåget på väg hem. som vi sprang till tåget på stationen. Den va ju så stor så det tog en evighet för oss att förstå vart tåget skulle gå ifrån, det är lite annat gämfört med knutan hemma i Helsingborg. Hon ska va hemma någon gng sent ikväll. Idag har vi varit på stan från 10 till 5 jag coh pappa gick hem 50 minuter från stan. Så ont jag har i fötterna nu. Jisses Hahha^^ Lisa handlade ett par kempe fina skor idag. Det var ett riktigt kap för 200:-
Nu ska vi iväg till internetbutiken och prata om vilket internet vi ska ha i lägenheten. Allting kostar vetni. Måste fixa nytt person nummer också under tiden jag bor här Så jobbigt. öppna nytt bankonto & allt skit. Det är lite mindre kul. Hörs imorgon. verkar som vi kanske ska köra hem redan imorgon, annars blir de som sagt tidigt tidigt på Fredag!

oslo i bilder


igår på krogen


längst hamnen på kvällen


utsikten från berget


Lisa & Jag


köpcenter


centrum


ute restauragerna vid havet




helt sjuka hus


en del av centrum

Förlåt för dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering. Vi gör en massa hela dagarna. Har varit på massa visningar & i stan och allt, Här är så stort och så himla mycket folk & bilar över allt. Igår fick vi lägenhet. en jätte fin nyrenoverad 2:a i centrum. den är dock liten men den räcker till oss två. 1500 studenter är utan boende i år så jag e glad att vi fått en lägenhet. Idag har vi en massa att fixa med, ikväll tar lisa tåget hem för att flytta hit redan i helgen. Nästa helg kommer jag hit. Vi har varit i skolan också och Rektorn gav oss en rundvandring. Vilka lärare dem har coh dansare jisses. Längtar så mycket tills vi ska börja. skolan är så stor och så fin! Det kan inte bli bättre. Detta året hade de visst varit ovanligt många som sökt till bårdar. Tänk att jag kom in. Ahh! Det är galet. Jag älskar Oslo redan. Skrivit mer när jag kommit hem till Sverige. Har en massa massa bilder ni ska få se också. Ha de super på Fredag åker vi tillbaka till Sverige. Jag ska börja packa och inhandla lite grejer.

Ha d braa



Stan



Vår lägenhet


Jag , efter att vi skrev på kontraktet


Akerbrygge

2 veckor kvar till skolan

Nu är vi framme  i oslo.. Blir bara en snabb uppdatering. Skulle skriva i bilen men fick inte igång interneten. Pappa satt bakom ratten hela vägen till Oslo. Att hämta upp Lisa i Götebrog gick kanon. Yrade ruder ett tag på centralstationen men tillslut hittade vi varandra. Nu har vi ätit god mat & kollat på lägenheten i ca 3 timmar. Ska gå på 3 visningar imorgon. Nu ska vi ta de lite lugnt , dricka cola och spela skippo. Imrogon ska vi upp tidigt , fixa med kontantkort och ringa alla fastightsägare & promenera i stan för det ska bli soool!

Ha de så bra

mot oslo



Nu bär det av mot Norge!
Igår sov jag hos Fredde, ännu en jobbig dag så vi beställde hem kebab och kolla på sommarkrysset. Det var mysigt! Fredde kramar e nog de bästa som finns. Nu är jag hemma har käkat frulle och dushat. Ska packa de sista nu, sen ska jag till pappa. Vi ska lasta bilen & köra inom bageriet & Maxi. Sen ska vi köra mot Göteborg! Uppar med i bilen sen. ska nämliga ha data och mobilen med mig!

Ha de så bra. om ca 6 timmar r jag i Oslo!

Saknar dig

T

7 agusti



Nu har vi kommit hem från badet. Snart hämtar Freddes papps upp mig sen ska jag & Fredde ta en vända på stan och försöka hitta en ny bekini till mig sen blir de hampan antagligen. Har precis packat min resväska till oslo. Så den är klar. Åker tidigt på söndag eftersom att vi ska hämta Lisa i Göteborg kl 2. Nej ändrade planer nu blir det väla med mammsen istället. Puss & Kram

T

7 agusti


Jag & Älsklingen


Nu blir de MAXI badet med familjen. Ingen vill gå till havet så får väl ligga där med dem då.. Fast det funkar, badet va bättre än jag tänkt mig. Sen ska jag planera helgen med baby. Vi ska umgås hela helgen för på söndag åker jag, pappa & Lisa till oslo. Har redan bokat ett par visningar vi ska gå på. Så ska vi kolla skolan och sånt också. Nu börjar det närma sig. den 24:e börjar vi! Kanske blir nån klass med Sabra från so you think you can dance som undervisar på Bårdar just nu. Gaah^ helt stört! Nu blir det badet! hej så länge.

Saknar dig

T

1 agusti




bilder från i lördes


tequila ...


En vända på steakhouse (jamsin, jag och Lisa)


Kusiner emellan


ehh knas bild men den fick komma med endå


tack för den underbara kvällen tjejer


So far



Godmorgon!
Solen skiner, men dagen blir inte bättre för de. Igår sov jag hos Fredde hans famn behövs nu kan jag säga. Vi är i full gång med att kolla lägenhet till oslo. Lisa var där med sin mamma på visning i förgår. Dem va och tittade på en lägenhet Vi ville jätte gärna ha men det var någon annan som fick den. Jätte tråkigt! Så på söndag åker vi till oslo och stannar antagligen tills på fredan därpå. Ska bo hos en släkting som kanske kan visa oss runt lite också när vi endå är där. Se var skolan är och så. Det ska bli kul. Komma ifrån ett litet tag också! Så på söndag hämtar vi upp Lisa i göteborg sen blir de raka spåret mot oslo. Ska bli skönt att få träffa Lisa igen också. Ha de så bra så länge.

Tänker på dig

T

jag älskar dig





030512

du va så bra



Idag avled Ayla min kära kusin i en bilolycka
Vi saknar Dig

brännboll i parken























1 agusti

Gud va dessa dagarna har varit långa, de e inte klokt, vi har gjort en massa. Men endå går tiden så himla fort. På Måndag åker Lisa hem igen. Igår åkte vi tidigt till espresso house vid hamnen och käkade frukost. Kändes som att vi vakna tog på oss och gick direkt. Va helt slut och ögonen va i inprincip helt svullna kändes det som. Sen hade vi packat med oss bekini, filt och allt för de va jätte fint väder när vi åkte ner. Men nere vid gröningen höll vi på att blåsa om kul för guds skull. Så vi åkte hem igen. Tog bilen och körde och va på väla och ikea i 3 timmar! Sen blev de maxi för att inhandla chips och lite grejer till rosa pantern som vi hade laddat upp med här hemma. Och så började vi fixa oss. Mamma va med i täten spelade kort och rökte vattenpipa. Sen kom min kära far och hämtade oss med limon :) haha! Hämtade Aleks hemma hos sig. Skulle på en förfest i stan men de blev helt knas. Efter alla om och men släppte pappa av oss vid barfota. Som vi inte ens skull in på. Så det blev en promenad till hanpan därifrån istället. Och där stannade vi, det blev docken & utposten också. Tack för en super kväll tjejer!
Idag kl 2 är det brännboll som gäller! Vårt lag ska vinna, det är redan bestämt!




mamma


Kvällens fulaste bild , haha^^


Försöker samla ihop foton till våra ramar, dem kommer nog innehålla bla denna!


Efter en massa r&b musik blev vi Gaaaangstaaaas!


Lisa & Aleksandra utanför barfota


Lisa lika glad som vanligt


Jag & Aleks sen blev det hampan!


Parteeeiiii


En Terese


Kvällen tog slut utanför utposten.
Sen blev de bingen!