update

Godmorgon!
Inget folk är vaket mer än jag själv. Helt tomt är de här nere på gatan. Nu ringer Lisas veckarklocka. Första gången sen vi flyttade hit som jag går upp före henne.
Har resnojja, de får jag alltid när jag ska åka de slår aldrig fel. Men de ska bli så skönt att komma hem! Pratade med Anna igår och kom fram till at vi faktiskt kommer ses i sommar! Yeah!! Sågs senast i julas när vi va hemma på jullov, och jag har inte haft nån tid att åka till sthlm. Helt omöjligt! Snälla håll tummarna för mig för de nya jobbet vill SÅ gärna ha de!
Ha de super. Puss & kram!




torsdag

Imorgon bär det av till Helsingborg!
Längtar så mycket, hoppas vi får fint väder, har redan bestämt att de ska bli de. Har inte packat något så varmt. Idag har jag varit på jobbintervju. Jihuuu på ett väldigt kult ställe, säger inte mer förens nästa vecka när jag vet om jag fick de eller inte (: Mamma fyller år på lördag. De hurrar vi för! Och imorgon är de Valborg. Kommer bli fullt upp hela helgen.. De gillar vi! Ses i helsingborg! ♥



Helsingborg runt påsken förra året


måndag

Jaha då satt man på jobb igen. Det ær måndag och ny vecka. Fredde har åkt tillbaka till Helsingborg :( Bara før de har min måndag varit piss. Vill hya honom tillbaka. Har bokat biljett nu. på fredag eftermiddag kommer jag hem till helsingbrog igen! Ska bli så skønt, att få krama om mamma & pappa igen! Ska fortsætta jobba på nu. har haft massa koreografi, full i gång med militeri tato till spektrum som ær om 2 veckor.
Vi hørs och se imorgon!

sunday















sommaren -09


lördags update

I fredes kom älsklingen hit till Oslo. Vi gick hem mös hela kvällen, idag har vi sovit länge ätit en god frukost och gått i stan, Det var kaos i stan smockat på alla uteservering och en springtävling mitt på karl johan, Helt sjukt med folk. tillslut fick vi bord på Friday´s efter många om och men. Sen gick vi hem. Jag och Lisa hade show för Fredde med singstar tills våra röster sprack. Runt 11 tiden gick vi ner på grönlukke för att ta något att dricka. Nu är vi hemma igen. Söndag imorgon..



Rosa pantern & nyfikna Vannis



Älsklingen


Los familios (:






Påväg hem igen efter en utekväll på grönlukka



Den bakåt lutande hunden



KNAK!!!


hurrraa!



Grattis min älskade lillebror som blivit tånåring idag, tiden går fort. ♥
Älskar dig mest i världen


torsdag

Godmorgon godmorgon.
Skola idag igen, ska ha flamenco hela förmiddan och öva på koreogrfain till sommarförställningen. Har så sjukt mycket koreografi i huvudet och de tar aldrig slut :/ hela eftermiddagen ska vi öva på sörens jazz. Satte alla placeringar och allt igår och direkt efter skolan ska jag iväg till jobb och jobba hela kvällen. Och imrogon kommer min älskling hit! Längtar så mycket. Nu är de bara en dag kvar! Så helgen ska jag tillbringa med älsklingen här i Oslo. Och helgen efter den 1 maj ska jag hem till Helsingborg för mamma har födelsedag. Tror de e 6 veckor kvar eller något till sommarlov!

Ha de bra!

The greatest thing you´ll ever learn is to love and be loved in returned






Är så glad! Veckorna springer alltid iväg vanligtvis, men denna veckan kommer va så lång, kommer räkna minuterna tills du kommer till mig på Fredag älskling♥
Då kommer allt falla på plats!


Måndag

Är helt slut för tiden, vet inte va de är. Tror det är för att sommaren närmar sig. Hade jazz idag sen kollade vi på Mds huskonsert som va jätte bra, sen övade vi på sörens jazzkoreografi hade inte nån lunch ens. sen satt vi i 3 timmar och kollade på hela eurovision. haha som jag skrattade alla från M2 sjunger och D3 körar och bakgrunddansar. Dem har övat in alla numrena. För att filmteamt och alla behöver öva 2 dagar extra innan alla dme riktiga artisterna kommer. Så dem ska va på spektrum på scenen och köra igenom allt med ljus och allt. haha så kul när en kille sjöng serbiens låt, balcan balcan..
Är hemma nu kollar upp lite saker som måste göras.







Chicago - he had it coming


update

Godmorgon, då va de måndag igen och ny vecka.
Idagr har vi massa koreografi träning. Blir helt yr i huvet av alla koreografier. i etfermiddag ska vi få se eurovision genomköringen i 3 timmar. ska bli skit kul att få se de redan nu. Efrersom alla från D3 & MD är med och gör de. De som jag har förklarat för er innan. Sen blir de jobb tror jag.

sunday



Har storstädat hela lägenheten idag. Det är så rent här nu och de luktar så gott! Älskar när de e rent. Efter storstädningen gick vi ut i de fina vädret och satte oss på kaffebreneriet för att ta oss en fika. Tog vars en kaffe mocca. Har ni inte provat de förut så gör de! Nu blir de film , fick hem 2 komedier igår som vi ska se nu.

söndag

Godmorgon,
Strålande sol i Oslo idag igen. Det är nu de hade varit kul att ha besök när de e så fint väder.
Såg att båten på Akerbrygge till ön har börjat gå igen, så mysigt att se när alla ungdomar i klänningar och kostymer sprang för att hinna med den sista båten. Då kändes de verkligen som sommar.

Jag och lisa kollade på lipstick jungle hela förmiddagen, sen somnade jag en timme, älskar att sova på eftermiddagarna, skönhetssömn e ju de bästa. Sen gjorde vi oss i ordning, tog vars en rosa pantern drink innan vi gick ner till stan. Och satt på fridays i flera timmar & åt trerätters. Gud så gott de va, och gud så mätta vi va! De va supermysigt, satt på uteserveringen till runt 11 tills vi skulle beställa desserten. Glassen fick vi äta inne, så varmt ute va de inte! Idag lyser solen igen. ska nog ta Savannah ut en runda, sen ska vi ner till Aker och ta en kaffe. Ha en trevlig Söndag.




lördag update








15 april

Ska ha en jazzkoreografi med søren till techno på vår avslutningen, den kommer bli helt sjukt grym. Fick læra oss all koreografi på 2 minuetr idag. Kan ju sæga att de va inte mycket av de som stannade kvar i mitt huvud. Sitter på jobb nu, jobbar idag också! Men ær fortfarande sjuk så kan inte va med så mycket på lektionerna i skolan, tråkigt nog :( men men hoppas på førbættring snart!
Ha de super

okey, ladies

Våren är här, våren är hundra procent här. Och de är så härligt! Ha haft underbara plusgrader här och klar blå himmel sen i fredes. Försöker hinna va ute så mycket som möjligt på lunchrasterna. Hoppas de håller i sig till helgen. Då ska vi ta en lång tur, ta med picknick och sånt. Det är så underbart med vår. Då vet man att man har hela sommaren framför sig. Folk blir helt galna när de blir varmt.
Folk går i linne, och slänger sig i gräset och vet inte allt va folk gör! Det e helt vilt i allafall. Igår hade jag & Lisa sång timme efter skolan, sjunger nowadays från chicago. Sen åkte vi hem och slappa! Har tagit ut min cykel nu också.
Idag var de vanlig skoldag som de bukar, efter var de dags för jobb. Jobbade till 9 ska nu hoppa i bingen och läsa klart boken jag fått av Lisa så jag kan börja på boken som jag fick av freddes mamma. Är så spänd på den! Alla dessa böcker. Håller tummarna för fint väder imrogon så mina fräknar får en chans till att titta fram liten stund till. Ha de super bra!




pics från dagens skoldag










En heldag i Oslo


















update

Har inte haft något internet denna helgen iheller.
Efter jobb i Fredes såg vi film jag & Lisa, nån skridskofilm den va helt okej. Sen somnade vi gott, kan säga att jag inte vaknade lika gott på lördan. Vaknade bomb sjuk, hade 39 graders feber och va så sjuk. Skulle möta Henriette i stan vid 11 tiden egenltigen. Men kom inte iväg förens vid 2 tiden. Tvingade mig ut i de fina vädret, vägrade ligga hemma! Det var fullt med folk i stan, uteserveringarna va smockade. Tillslut fick jag mött upp Jetten (Henriette) vid karl Johan gick lite i butiker och sen satt vi oss på trapporna vid centralen & drack iskaffe. Va super myisgt, men de märks att man inte varit i solen på länge, kunde inte sitta där mer än i en timme, kändes som vi hade fått solsting.

Efter stan trillade jag ner i soffan & min feber hade höjts och jag somnade till kl 10 på kvällen när Lisa kom hem från restaurangen. Skulle egentligen följt med men kände mig så dålig så de blev ingen restaurang för min del. Sen vid 11 somnade jag igen och sov till morgonen. Känner mig lite bättre idag. Imorgon måste jag va frisk har en massa koreografi att lära till sommarföreställningen & jag har privat sånglektioen efter skolan imorgon.
Och sen ska jag jobba resten av veckan, så jag har inte nån tid att vara sjuk!



Underbart att vakna till detta lördag morgon




9 april

Hellu.
Just nu sitter jag på jobb. Har varit en så lång dag i skolan idag før att vara Fredag, Fredagar brukar vara lite halvslappa & vi brukar sluta tidigare æn normalt. Men idag va de full gång hela tiden, massa massa ny koreografi att ta in och vi lsutade inte førens 5. Hallå! Det e fredag. Men de kænns inte som de. systemet funkar inte, tack vare att vi inte børjade førens på tisdagen. Men de e helg & jag ælskar det!
Fic høra låten vi ska dnsa till på militærgalan hær i oslo i maj. Inte så rolig sång, men jan-ivar kommer gøra de skit bra. Ska bli så kul! Det krockade med Lady Gaga så de blir ingen konsert før min del :(  Men de blir dans i oslo spektrum før 7000 personer istællet. De tackar man inte nej till inte.

Nær jag e klar på jobb ska jag hem och baka chockladbollar, har sagt de nu i flera dagar men jag får ju aldrig tid. I hlegen ska de bli 17 grader, har varit strålande sol idag med. så imorgon ska jag va ute hela dagen om inget annat, sen ska vi ha filmkvæll. Ær helt slut i hela kroppen, har så mycket træningsverk att jag knappt kan gå nu. Joanne visade mig en styrkeøvning før benen som tog dø på mig.
Nu børjar jag igen! ha de super så kanske vi hørs ikvæll! ♥
 

8 april

jobb, jobb.. .


7 april

Har varit på skolan idag igen somvanligt, har mestadels av dagen haft koreografi med Paul Henry. En jazzkombination som vi ska ha på sommarföreställningen. De va efftektiva timmar och vid sex tiden i skolav va jag helt slut, 10 timmar i skolan är lite för mycker kanske. Har fått ett jobbigt papper som jag ska betala och jag inte fatta nånting av på norska nu. Måste kolla upp de. Hatar sånt!
Åh! Idag har jag min första vårdag, de e kanske bara 5 grader ute nu, men de e varmt när man haft -10 nu i ett halvår. Det luktade grillat och de luktade vår. Folk gick i tunna jackor och de va fåglar över allt. Så himla mysigt, längtar tills helgen de ska bli runt 17 grader och strålande sol.
Imorgonbittit ska vi ha flamenco i 4 timmar. Sen efter skolan ska jag på jobb igen. De e hårt men va gör man inte för sina drömmar!


tisdag


jobb. jobb. jobb.


bilder från skolan

Jag har ju knappt lagt upp några bilder eller video från skolan. Det är för att vi inte får lägga ut de på internet. Så jag kan bara lägga ut några få bilder. Och mina lärares koreografier och material får vi absolut inte lägga ut på internet , det är lite tråkigt. Men de e grunden till att jag inte lagt ut någon tidigare.
Men här kommer lite bilder från skolan en dag innan lovet!






bilder från baby showern


Sabbe med lillen i magen..


Sabbe & Carro


aleksandra


haha, kul att båda gör precis samma min


presenten vi gav till Sabbe, som barnet kan ligga på golvet och leka med, skit i mig haha!


Hej Oslo

Hellu ..
Jag lever , förlåt är sämst på att skriva när jag är hemma i helsingborg. Jätte tråkig att jag inte uppdaterat för jag har gjort massor. Men sen har jag knappt fotat någonting och de är ju foton som är roliga. Nu är jag iallafall tillbaka i Oslo, här finns ingen snö mer, så himla skönt, Fast de e tråkigt väder endå annars hade jag gått ut och sprungit idag, imorgon börjar skolan. Längtar vill dansa av mig NU! 

Tillbaka till påsklovet i Hleisngborg, i Fredes bjöd jag hem tjejerna hem till pappa på en tjejkväll. vi hade jätte trevligt. Har lite bilder från dess och på lördagen var vi hemma hos min släkt och åt påskmiddag efter den åkte jag iväg till Sabbes baby shower. Sen blev de utgång och på söndagen fick jag skjuss (stavas de så?) hem till Oslo av pappa kompis som bor här och hade varit på besök i Helsingborg. Har sovit 15 timmar inatt! helt sjukt. Tack vare att Savannah har kommit tillbaka och låg på min kudde med sin tassar i mitt ansikte hela natten! Och sen har jag ju klippt mig hemma nu också, det är mamma som ligger bakom allt! Nej nu kommer de lite bilder, ska lägag in dem sen ska jag se massa film! Och ikväll kommer Lisafisa!


Jag bjöd på sommarbål sådär nu mot våren


Aleks & jag


mina favorit tjejer, bara Lisas som saknas också!


Aleksandra & Mirre


Louice ♥


Carro & Elin


Anna, Jag & Louice




viskeleken, (varför inte ?)







De va lite bilder från i fredes från tjejkvällen.. .


1 april

Det blir inte mycket skrivade när jag är hemma. Jag vet. För de första är jag dålig med kameran nu för tiden. Och har gjort en massa skoj här hemma, men inget som jag tror e speciellt för er att läsa.
Idag ska jag ordna ett par saker med min mamma, sen ska jag träffa Carro och umgås med henne. Kanske hitta på något de Fredde ikväll. Imorgon ska jag ha hem tjejerna hos pappa och partajja, de ska bli super då ska kameran rulla på.
Vet inte va jag ska skriva, sämst.

1a aril idag, hra ni lurat någon?
Vi hörs imorgon bara!