Fredag , bara en dag kvar i milano..



Här har ni en bild på mig i ösregnet i Tisdes, ush! visst ä det ruggigt..


jisses!! Himlen har verkligen öppnats sig idag , helt galet som det har öst ner, och det är inte lite iheller! Vi har sprungit runt med våra vinterjackor och paraply hela dagen , Det bröjade med att vi gick upp med morgontuppen och åkte till Carros skola. Skolan var inet så fin i sig, helt vanliga sten väggar med varken arbeten från eleverna eller nånting. carro var osäker på om vi fick vara med på lektionen , så vi försökte hitta någonstans att sitta i skolan , medans Carro hade lektion, men 5 minter efter att hon börjat ringde hon upp mig och sa att vi kunde komma in i klassen, Där va typ max 5 elever i rummet, alla verkade skubba! Knasigt.. Det var lite trist, men vi fick se alla andras arbete också, se hur dem jobbade , träffa läraren och allt. Det var himla kul att se, det är ju en stor del av Carros vardag nu. Sen gick vi till "tramen" (spårvagnen).  Men den kom aldirg, vi har haft sån otur med dem nu när vi varit här, väntat i 30 minuter hela tiden och i vanliga fall tar det bara 7 minuter för den att komma. Gahh^^ en aning irreterande JA. Sen gick vi till bussen & den kom inte iheller, och samtidigt öste det ner . Slutligen kom bussen och sen fcik vi byta till metron (tunnelbanan). Då kom vi fram till skoaffären med alla olika sorters gummistövlar så jag & Anna köpte varsett par, mina converse var genomblöta mina fötter likaså. Åhh! Vad jag hatar, hatar regn.. Det fördärvar hela dagen, sen blev vi vrålhungriga, och käkade en snabbis på mc´donalds. Sen gick vi vidare i butiker igen. Hittade en massa men mitt kort blev knasigt, det var ju tur de , SPARADE jag dem pengarna! Sen åkte vi hem och sov en timme, fast bara jag & Carro, vi va verkligen helt slut. Nu sitter vi här i köket och löper maraton på tangentborden. Antar att hon också hålle rpå att skriva ett blogginlägg. imorgon ska det bli 17 + grader, skönt, men man ska ju inte hoppas på för mycket. Det snöar ju i Umeå idag så allt är bättre än de. Fast jag saknar ju såklart mina tutturduvor där hemma , Fredde & Savannah!

   
Bild 1: jag på deras terass
Bild 2: dem omtalade tarmarna
Bild 3: torget vid doumo
Bild 4: Carro & Anna utanför deras port

milano dag 4



Det är redan torsdag .. Om tre dagar åker vi hem och vi är tillbaka till verkligenheten, det var verkligen tur att jag valde att stanna här i en vecka, hade aldrig hunnit med allt som vi gjort annars .. Här har ni en bild på mig & Carro i en supermarket butik där vi inhandlar till kylen här hemma i lägenheten. Anna skulle tvunget (papparazzi) vara i farten och fotografera dem annorlunda mat korgarna i butiken i gemförelse hemma i Sverige.

Nu har vi kommit hem från restaurangen vi var på jag & Anna åt pasta med havsröra och Carro käkade pizza för att hon inte vågade ta något annat. Det var jätte trevligt , Nu är vi hemma igen , Carro & Anna sitter och skrattar ihjäl sig här åt alla bilder som vi tagit, vi har tagit en massa massa,, vill lägga upp alla men det kommer att bli en hel del. .. Här kommer en del av dem ..


jag & Carro i tramen i förmiddes


Jag & anna utanför doumo.. & 1000 duvor som attackerade oss.. ush , hata duvor!


anna klickade mig från ingenstans!


haha ^^ jag & Anna påväg hem från restaurangen


Jag & Carro & min nya jacka från MANGO.. visst ser den mysig ut!


En bild från restaurangen! Här fotas det överallt..

me me me

Ahh de ösregnar ute , hade sol 1 timme idag . tur de, fick se milano i solsken, det har jag inte fått sen jag kom hit, nu är vi redo och ska ut coh äta på restaurang, de ska bli så mysigt är så himla hungrig! Bjuder på 2 bilder på mig  från igår & idag .. hihi ^^ Snart är min födelsedag över, neeej! den har varit så rolig. Och lång... puss & kram







utgång

Igår blev det utgång till Old fashion, hade så himla kul, dem hade fixat med champanj här hemma, presenter och allt!
Tack för gårdagen den var oförglömlig, hihi ^^ så himla kul här kommer att par bilder från igår!



    

   














onsdes



I onsdes gick Carro i skolan och kom hem lite innan 12, så vi gick i stan ännu en gång till tills Anna skulle komma på tågstationen, jag handlade två pyjamas sätt som var jätte fin. Vill köpa fler par, dem är inte dyra iheller.  Hittade lite smått i stan igår faktiskt , sen mötte vi Lilla Anna på tågstationen! Hon uptäckte oss efter jag hade slitit upp stämbandet genom att skrika, - AAAAAAAANNNNNNNNNNNAAAAAA!! Hihi ^^ kändes konstigt atts e henne här i milano. Vi är verkligen här, sen kom vi hem , anna packade upp lite , vi hade dushat tagit på oss pyjamas och lagt oss i sängen för att titta på film picture this! Efter filmen så släppte Carro & Anna bomben kl halv 11 på natten när vi satt i pyjamas, carro bara ska du ha de på dig , jag bara vaah ? sen anna ja ska du gå ut i det dära? Jag fattade ju ingenting, så började Carro dra i mina ben , vi skaaaa uuuut!! haha^^ det var verkligen en överaskning, Och så blev det, men jag hinne rinte beräytat om kvällen nu , men de gör jag senare idag , just nu har vi fullt upp med min tårta som jag fått !

Idag är det ingen vanlig dag idag är det min födelsedag


onsdag , im still in milan


Savannah & hennes mamsing


Godmorgon, Carro är i skolan , och stickar med tyger med maskin, dem skulle visst ha 15 stycken olika till examen och antagligen mycket till. Har sett alla hennes arbeten nu , så duktig & fina dem är. Det är helt otroligt så mycket dem gjort på bara ett år och att hon lärt sig så mycket! Så fort vi kommer fram till något stickat på h&m eller ngt kan hon ju hela historien bakom produkten . haha ^^ Vaknade kl 10. Va skönt att sova, de är så skönt med sovmorgon fattar inte hur jag ska orka upp på måndag morgon. Det ska bli kul att se, de kommer vara riktigt segt och jobbigt, men försova mig kommer jag inte göra, för det händer aldrig. Det ska bli skönt att jag & Anna ska åka hem till sverige tillsammans, men sen när vi landat på arlanda har jag ju 4 ½ timme kvar att vänta tills mitt flyg går, liite segt ja men de får gå. Så jag landar ju inte förens sent hemma i umeå! Nu ska jag ta något att äta tänkte jag. Malin är här hemma också, hon är ledig från skolan idag, så det var ju skönt att jag inte är helt ensam , snart kommer säkert carro hem hon skulle skynda sig, fast at jag har sagt åt henne att hon inte fick skynda sig , de e ju viktigt at sköta skolan nu cokså när vi e här fast att det kanske är lite jobbigt just då , men men .. Idag ska vi gå i stan igen , det finns så sjukt mycket affärer överallt, helt galet , affärer på alla sidor fast att man kanske inte är inne i just CITY. Sen kl 7 ikväll ska vi möta upp Anna som förhoppningsvis ska vara där på tågstationen om hon tagit rätt tåg från flygplatsen . Nu är det bara 4 dagar kvar , gaah ^^ tiden springer ju bara iväg. Undra vad Fredde gör just nu! Spelar pang pang spel på datorn kanske , savannah ligger säkert på den vita förtöljen coh sover eller så har hon fått ett av sina spel coh springer runder in i väggar , element och grejer. När jag kommer hem e de redan november och då ska Elin & Maria komma och hälsa på, om allt går som det ska. Läängtar de ska bli så kul!! Sen blir de december och pappa kommer på besök & vi har julavslutning på första terminen och bara en termin kvar av säkerher och trygghet, sen ska mans öka om på nytt coh bosätta sig på nytt , ihh ush jag vill inte ens tänka på allt farande och flängande , kunde inte 3 åriga och några till funnits i umeå? Varför just sthlm. bläää... ha en bra dag . här är vädret somdet varut i två dagra redan nu , jätte mulet & regnar men det är endå vramare än hemma , 15 grader va de igår! Ge mig soool !!

Saknar mina änglar i umeå





Jag älskar er ♥

champain for my real friends


Jag på väg till marknaden


Carro i stan




Jag på restaurangen


Carro med Italiensk glass påsprång. mmm mums .. ,

Idag hade vi sovmorgon igen. Vaknade halv 11 och det var för att Carros mobil ringde, undra hur länge vi hade sovit annars , hihi ^^ för länge antagligen! Så vi flög upp ur sängen , och försökte lista ut vad vi skulle hitta på idag . Carro kom plötsligt på att det var marknad i Garribaldi som stängde ca kl 3. Då var klockan tolv och vi hade i inprincip precis vaknat så vi hoppade i kläderna , gjorde oss i ordning och far iväg till marknaden, gick på ett fel tåg i början, men det löste sig snabbt igen när hon hade använt sig lite av kartan som fanns nere i tunnelbanan. Så slutligen kom vi rätt och in i marknaden,  där var mest en massa skit, men jag hittade en brun väska (äntliiiigeeeen) för 10 euro. Så där gjorde jag ett bra kap! Sen åkte vi hem och åt lite, och in mot centrum igen för att jag ville prva en jacka igen som jag hittat på MANGO. Men jag känner mig fortfarande lite osäker den kostar endå 1000 kr, men jag behöver en ny vinterjacka endå i vilket falls om helst, frågan är om den ryms i resväskan!? Sen gick vi runder och köpte italiensk gglass, tog tre kulor, cocos, hasselnöt och melon. Det var välsigt väldigt gott vill jag tillägga. Sen blev kl 8 på kvällen och de värkte verkligen i mina fötter. Vi fick stå och vänta på tramen (spårvagn) i 20 minuter innan den kom, plus att det regnade ute! Nu får gärna solen titta fram imorgon! Nu är vi hemma och helt slut känns det som, hade planerat att vi skulle ut & fika ikväll , eller ta en drink nånstans, får se hur det blir med de! Imorgon går carro i skolan nån timme bara så jag har sovmorgon igen eftersom att man inte fick följa med & titta i skolan. När hon kommer hem blir det ännu mer gå i stan tills kl 7 då vi ska möta upp anna på tågterminalen. Så imorgon blir vi 3! Och nästa dag är det min födelsedag kan inte fatta att jag äntligen ska bli 20 och att det redan har blivit Oktober! Det går heeelt galet fort.

haha , min pappa har en tendess till stress

haha , min pappa hade skickat en film via skype så hade jag råkat ändra något så skulle vi lösa de efter denna konversationen, hha herre gud så kort stubin, kolla minuterna , 1 minut atr det för honom att koka. LÄSVÄRDIGT!

[23:15:14] Esko Zejnelovski skriver:du har ändrat sub filen yill iso en film är väll fan inte 53kb
[23:15:14] Esko Zejnelovski skriver: det är ju texten du har ändrat
[23:15:37] Esko Zejnelovski skriver: ändra tillbaka det till sub o inte iso
[23:15:49] Esko Zejnelovski skriver: för avi filen har du kvar
[23:16:15] Esko Zejnelovski skriver: hur stor är iso filen du ändrade
[23:17:20] Esko Zejnelovski skriver: gör en prinscrin o skicka till mig där du är nu
[23:17:40] Esko Zejnelovski skriver: så får jag se hur det hela ser ut
[23:18:57] Esko Zejnelovski skriver: vad händer
[23:20:07] Esko Zejnelovski skriver: tereseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[23:20:55] Esko Zejnelovski skriver: hjulet snurrar fortarande men hamstern är död hehe
[23:21:29] Terese skriver: de fukar inet snälal vi får ta de imrgon vi håller på coh pratar coh tittar på bidler på carros data , vis ka inet se filmen idag enn då de hinne rvi inte , kna vi parta om de imrgon ..
[23:22:07] Esko Zejnelovski skriver: kan du ta en printsvrin o skicka till mig
[23:22:15] Esko Zejnelovski skriver: är det så svårt
[23:22:28] Esko Zejnelovski skriver: printscrean
[23:23:05] Esko Zejnelovski skriver: nuuuuuuuuuuuuu tack
[23:25:52] Esko Zejnelovski skriver: & ge fasiken & byt namnet på den andre du tar imot den ska du bara dubbelklicka på & inte några konstigeheter med det kapish
[23:27:47] Terese har skickat filen "pappa.jpg" till deltagarna i denna chatt

[23:27:53] Terese skriver: skcikar nu juuu
[23:34:52] Esko Zejnelovski skriver: det var inte så jag ville se det,utan hur dina filer ser ut i mappen
[23:35:32] Esko Zejnelovski skriver: skicka en ny men utan att se det går inte att spela upp bla bla
[23:37:50] Esko Zejnelovski skriver: fixar du det
[23:41:53] Esko Zejnelovski skriver: så här vill jag se det,ta emot
[23:42:08] Esko Zejnelovski har skickat filen "Tess.jpg" till deltagarna i denna chatt

[23:43:06] Esko Zejnelovski skriver: taaaaaaaaaaaaaa emoooooooooooooooooot
[23:44:56] Esko Zejnelovski skriver: nuuuuuu för h---------------------------
[23:45:21] Esko Zejnelovski skriver: innan jag kokarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[23:45:46] Terese skriver: sluta jag sa imrogonm vi kan inet nu snälal vi pratar en massa ...


dag 1, måndag


Jag vid Doumo


En kille som dividerade med carro om att ge bröd till fåglarna


Jag i tåget


Doumo


Till att börja med så glömde jag skriva i förra inlägget att jag såg Peter Stormare på sthlms flygplats, de ni , de är stort , hihi^^ Sen vill jag också säga de om pizzeriorna i umeå, det har blivit lite missförstånd, haha ! Det finns säkert pizzerior men inga i cetrum eller någon annan stans som jag varit på änsålänge. Men enligt mina klasskamrater finns det några enstaka .. Idag hade jag & Carro sovmorgon, vaknade kl 10 gick upp käka, gjorde i ordning oss och sen bar det av in till centrum, det blev blandannat besök på doumo, teatro de la scala & stora gallerian.  Kom hem klockan 7, så de va 7 timmars vandring i stan. Här är det stora gator, trotoarer och en massa massa folk & affärer över över allt. Ihh ^^ det är så himla roligt , kan inte fatta att jag är här. Men idag har jag inte handlat nånting, inet Carro iheller, Har bara gått runt och kollat en massa, känns inte så bra att handla första dagen , fast jag har hittat en jätte tjock vinterjacka.. Ska kanske köpa den tror jag. Sen pkte vi tillbaka hem till carro, handlade på supermarcet och pizza, nu är vi hemma igen , ikväll blir det bara myspys tror jag .. Är så himla trött efter allt vandrande..

Framme i Milano


Carros utsikt på baksidan


Framme, ihh, jag är i milano, kan inte fatta de, och att Carro verkligen bor här. jag landade i sthlm halv 3 , åkte till polis stationen och fixade med mitt provisoriska pass, för er som inte vet hittade jag inte mitt eget och fick fixa ett tillfälligt som kostade 1000:- men det var värt varendsa krona, om de skulle kunna ta mig till milano. Så när de var klart , bäddae jag ner mig på en stol utanför min gate som skulle ta mig till milano, slog upp datorn och kollade på serien hjälp hla säsong 1 som jag laddat hem, hah så roligt det är, satt  skrattade för mig själv hela tiden. När jag landade i milano var flyget 30 minuter försent. Jag fick min väska sist av alla så jag stod helt ensam kvar på terminalen, JA de var läskigt , när jag kom ut till alla andra var Carro inte där som vi hade planerat, blev lite orolig att vi blandat ihop flygplatserna här i milano de finns ju mer än en. Men när jag gick runt hörnan såg jag henne , springades helt yr och letade efter mig, medans jag sprang i full fart mot henne. hihi! Det var såå roligt att träffa henne, kändes konstigt att möta upp henne här i milano, det med att hon bor här alla människor hon lärt känna här känns lixom bara som en saga. Allt är så mysigt här, utomlandskänsla verkligen & lägenheten är jätte fin. Igår hant vi bara hem  borsta tänderna och snacka en hel del i sängen innan vi somnade, mitt i natten när Carro berättade en sak stannade mitt hjärta och allt som cirkulerar i min kropp för en minut. JA chocktillstånd! haha .. men det gick över fort. Sen somnade vi och jag vet inte vad klockan var . Nu spelas Claude Kelly-like an iceberg för fullt på Carros data vi är färdigsminkade och ska in till stan strax, ikväll ska jag äntligen få äta min efterlängtade pizza, de finnns ju inga pizzerier i umeå. Ihh undrar vad min älskade Fredde hittar på där hemma! Nu ska vi kiila iväg.. puss & kram

things she belived




Igår var jag hos maria på korridorsfest, så fina studentrummen är, köken och allt, jag blev helt chockad faktiskt jag hade förväntat mig det värsta vidriga, i början var det nästan bara folket som bodde där, va kul att bo s många också, så man aldrig känner sig ensam. Jätte fint va där! Men sen efter nån timme när jag hade kommit så bara drällde de in folk från alla olika håll. Vid 11 tiden åkte vi in till ställena där vi skulle , några skulle till villan, men fredde va på sin chefs födelsedagsfest på corona, så jag drog hellre dit. Det var jätte skoj! Alla va jätte finklädda så kom jag i mina chinos , jag visste ju inte att man skulle va uppklädd, men å andra sidan va de inte planerat att jag skulle komma heller. Men jag hade jätte roligt hela kvällen, och det var bara Fredde & jag. Vi hade jätet skoj, förutom den delen att han inte ville dansa under hela kvällen , jag som äälskaar att dansa, Imorgon bär det av till MILANO! Nu väntar tvätten på mig & det ska bli storstädning i hela lägenheten idag medans fredde är också jobbar. egentligen skulle jag vilja träffa någon kompis, men alla har åkt hem utom jag, en aning trist! Men imorgon får ju jag också åka..

savannah


film , film, film ....

kollade precis på Taken , såå sjukt bra & spännande!!
Men världens bästa film är endå Cellular!
Den måste alla ha sett ..


Cellular

asos.com

  

 

åhh va jag vill shoppa, helt galet va fina kläder de finns på asos.com
Lätt min favorit sida med shopping!

dance like nobody is watching


Balettlektionen i skolan


Idag hade vi jazz på morgonen. Det gick väldigt bra denna gången men jag känner mig fortfarande helt färdig i kroppen. Nu är vi klara med kombinatinen, det ska bli den vi ska visa upp på julavslutningen också. Sen hade vi modernt då sa kroppen verkligen ifrån , mina ben va verkligen nära på att vika sig. Hlea min kropp sa ifrån, de ska bli såå skönt med lov. Vi blev filmade idag på moderna så ska vi kolla på filmen på fredag morgon. Det ska bli spännande, att se sina brister och sina starka sidor, sen var det lunch & på Baletten fortsatte samtalen med dem som inte hade haft det ännu, Jag & några andra fick kolla på film. Den handlade om en balettskola i Ryssland, det görjade med att där var 30 tals barn som var högt 10 år gamla. fick ställa sig på ett led framför juryn då, bara så rätt upp & ner göra en enstaka tondy eller så. Sen sa läraren bara rätt ut ; ni har ingen talang, fula ben, ful hållning , ni kommer aldirg att kunna bli något inom dansen. Dem började ju gråta såklkart sen sa kvinnan bara , berätta för er mamma hon kommer att förstå. Så fruktansvärt att göra så mot små barn, Sen fick man följa en 15 årig flicka som hade blivit antagen till skolan, hon var så sjukt bra! Helt galet ^^ men läraren var ju helt sjuk, lappade till henne klagade sa att hon hade fula fötter och klandrade ner på henne hela tiden, de va hemskt, hon tjejen mådde ju så himla dåligt. Men endå fortsatte hon för att få ett yrke, de handlar lite mer om en karriär för pengarnas skull där än i sverige.äsh jag tyckte filmen var så himla fruktansvärd. Det är verkligen inte dans för mig , att tycka det är jobbigt att gå till skolan att känna sig dålig och att aldirg någon säger att man nån gång är bra. Gud va fruktansvärt, det ska ju vara roligt. Självklart är inte vägen alltid rolig och lätt till att komma dit man vill. Men de ska ju endå inte vara så som på filmen, äsh jag tyckte de va hemskt ush! jag har verkligen ångest efter den filmen. Kommer höra hon tanten som va lärare i filmen skrika i mitt huvud imorgon på baletten. ush ush ush!

2 filmer som ska ses ikväll


Taken


Journey to the Center of the Earth

somewere like home




Har suttit och pratat med mamma nu ett tag på skype. kollade på klockan vid 8 , kände mig alldeles slut då så jag var beredd att gå & lägga mig, men så kom en massa saker ivägen. Det är ju helt galet som tiden gåt. nu är den redan kvart i.. Guud vad skype är bra, man kan prata över hela världen med vem somhelst och det är helt gratis, vilka telefonräkningar vi måste ha haft innan de fanns. För det andra har jag & Fredde ingen hemtelefon har alltid funnits hemtelefon i mina hem förut, det knasiga är att jag faktiskt inte saknar de. Har precis skaffat Pralino så jag ringer gratis till alla nu, förutom telenor såklart skulle maria ha de. Tråkigt men vi får väl pratas vid på skype dådå.  Idag har jag samtal på baletten & jazzen. så vi har bara haft en lektion idag i modernt. Jag vill dansa mer, imorgon försätter samtalen i baletten för dem som inte haft det än & vi andra ska få se en film om en balettskola i Ryssland.Det ska bli spännande. Men på morgonen startar vi med jazz, ska tänka på allt som hon sa till mig idag att tänka extra på. Känner mig för övrigt väldigt trött i huvudet & kroppen, det ska sitta fint med lov nästa vecka. På torsdag ska vi ha vår första lektion i anatomi, det ska bli spännande att få lära sig lite om skelettet, hur man ska göra med kroppen & inte göra med kroppen. Guud vilken träningsverk jag har på mina insida lår, det är galet!! Hoppas det har gått över tills imorgon. Nu är det 5 dagar kvar tills jag befinner mig i milano! Kan inte bärga mig.. ´

Varje dag du inte tränar, tränar någon annan för att bli bättre än dig

aladin med Nick Pitera


suddenly i missed everyone


Ida & Savannah

chosing my own way of life


Jag & Fredde på festen, det var en super rolig bok vi hittade som vi är fast i ..

  
Bild 1: Jag & älsklingen, Bild 2: Dansmattorna, jag & Marie, Bild 3: Alla annfalller David i vår klass



I fredes var jag & Fredde på inflyttningsfest hos Elin & Mez. Hela vår klass var där och en hel musikalklass som dem kände till i & med att dem hade gått på musikal skolan året innan (Elin & Mez), så det var en hel del sång från deras sida och vi BA tjejer stod för dansen . Det var rätt komiskt ibland, hur mycket sång som helst och när jag satt på en stol & lyssnade kom det helt plötsligt en kille flygande förbi i sina chasé . haha .. så roligt det var jag blev helt chockad gjorde chasé över hela golvet coh in i toan. Sen spelade vi sån dansmatta som man ska stampa stegen som tv:n visar! ni vet säkert va jag menar! De va jätte kul. jag vill också ha de spelet och sånna mattor. Fast att det blev rätt mycket GAME OVER för min del. det var mycket svårare än vad jag trodde & alla hade ju värsta förväntningarna på oss för att vi dansa. men de går ju inte riktigt att gemföra faktiskt . haha^^ Sen vid 1 körde vi till Corona, jag, Fredde, Marie , Nina och nån kille till från musikalklassen. Sen kom Elin & Mez också dit.. Dansa en timme där tills dem stängde , sen var jag helt slut! Så vi åkte hem och var hemma vid två.

I Lördes var jag på en föreläsning om en dansföreställning. Vi fick lyssna på koreografens upplägg & tänk osv. Sen tittade vi på våran hiphop & house lärares dansföreställnig. Så roligt det var att få se dem uppträda, såå himla duktiga! Är så stolt att vi har Miia & Sanna i street! Sen åkte jag hem för att käka och städa lite. Hade betämt med Lisa att vi skulle ses men när de väl kom fram till kritan hade ingen av oss någon ork att göra någonting så det blev en slapp kväll för oss båda. Satt och kollade på film och pratade med Anna & Carro på datan sen somnade jag vid 12 tiden. Och idag vaknade jag med morgon tuppen eller inte. har ingen aning om hur jag ska kunna somna ikväll. Har bara tagit det lungt idag igen som dansare på heltid måste man ha helgerna till att varva ner. Kl 19 ska jag kolla på sing a long, 20 på ensam mamma söker och 21 är det bridjet jones , den får ju absolut inte missas ska fixa mat & väskan till imorgon också. ..

Imorgon är det måndag och en ny vecka igen , det är helt sjukt som tiden springer iväg, förlåt kan inte sluta tjata om det. men det går verkligen hur fort som helst .. Nu är det exakt 1 vecka kvar tills jag ska till milano. nästa vecka vid denna tiden sitter jag nästan på planet på väg till milano. ihh^^ så roligt de ska bli . jag & Carro har inte träffats sen hon va i helsingborg i mars. Det är 7 månader sen. jisses!! Hur har jag klarat mig utan min underbara vän såå länge.. vad ska jag packa. gaah^^ va kul de ska bli. Ska ta med min kära dator i alla fall, den kan jag inte vara utan! Så skönt det ska bli att få vila upp kroppen i en hel vecka också, ska samla så mycket nya krafter till vecka 45 då skolan börjar igen.. Nej nu ska jag sluta babbla på känner att min text börjar rinna ut i sanden nu! Ha en mysig söndagskväll.


after all



ihh jag sov 3 timar i eftermiddes. Jätte skönt, annars hade jag aldirg orkat med kvällen. Blev precis klar! Fredde är ledig idag så han ska med vi ska på inflyttningsfest hos Elin. kommer vara en massa massa folk där från hennes förra klass också. Nu ska jag & Fredde köra coh hämta nina sen ska vi försöka hitta hem till Elin. tar med kameran! Fredde hade inte klätt sig än så de får bli en liten bild på mig så länge.

every day is a sunday morning






Tog en hel del bilder idag i skolan, tänkte va lite generös och dela med mig ..


Idag har det varit ännu en toppendag. men tiden bara springer iväg, det går så himla fort. redan torsdag imorgon, och vi har prov, wish me luck! sen vid 6 tiden ska vi på bio. Jag , Lisa & Elin, ska handla meny på sf då, popcorn och läsk har varit sugen på de ända sen vi planerade att gå på bio, ihh jag har värsta nyheten, jag ska få en utbytestelefon för att jag lämnat in min LG så många gånger, den e kass. Så nu får jag välja vilken jag vill / vilket märke som. Har kris med vilken jag ska väla blir en nokia eller ericsson. Åhh va roligt jag ska äntligen få en mobil för pengarna! Det var någon som undrade om min killes blogg. Har ingen aning om varför han inte skriver, han tycker väl inte de e lika skoj längre, fråga mig inte.. varför jag inte skrivit ngt speciellt om honom är för att vi inte hittat på något speciellt som jag skulle kunna skriva om. Som jag sa innan , min vardag är som en rutin, vaknar går i skolan , kommer hem städar , dushar coh lagar mat. sen somnar jag och på helgerna hittar jag på saker med mina kompisar för han jobbar natt och sover till 3 på eftermiddagarna, så de är därför . Hoppas att du som frågade fick ett korrekt svar! Nu har jag lagt in massa med nya låtar på ipoden. Ska lyssna på dem ,sen kallar bingen. katten väkte mig 30 ggr igår natt & jag hade en mardröm om min älskade lille bror, den va så hemsk. Han är min guldklimp! Godnatt♥

shame on you

 
Hihi^^ jag & Anna på skansen förr förra sommaren tror jag de va ..


Godmorgon, mina skor har kommit , ska och hämta dem idag efter kl. 4 ihh, så roligt de ska bli., hoppas attd em passar nu också bara , har gjort kart min tonfisk sallad nu. Längtar tills jag ska äta den , mm mums, börjar kvart i 9 idag med jazz, körde kombinationen i 45 minuter igår! sen är det  modernt & slutligen balett.  Imorgon har vi prov i musik teorin, dew kommer gå jätte bra! har övat som bara den på alla noterna, sånt måste man ju cokså kunna.. skulla bara kika in & säga hej när jag endå va inne på datan och beställde bio biljetterna tills imorgon! ha e jätte bra dag , det är bara 5 grader i umeå, vill inte utanför in dörr, ush , ruggit!

shame on you

idag har det varit ännu en jätte bra dag i skolan, allt har gått utmärkt & mitt humör och energi har varit på topp, de gillar vi. Har precis smörjt in mina knä med tigerbalsam, tigerbalsam ger susen! har hur ont som helst i min ena file i ryggen, dens kriker av smärta, vår moderna lärare gjorde ett knasigt kast steg med oss igår, idag också så de kommer väl inte ha gått över förrens på torsdag kanske. Då ska jag , Elin coh Lisa gå på bio och se Patrik 1.5 längatr så mycket kommer säkert vika mig av garv! Jag och Fredde har precis kommitr hem från maxi, åkte till strömpilen för att checka in vinterskor på din sko, men den butiken är så himla liten där så dem har väl 20 % av utbudet i butiken, lite tråkigt! sen gcik vi på kicks , jag berättat om björn axens shampoo & balsam,  för fredde, hur mycket jag vill ha de , emn det är ju så dyrt så fort jag vände ryggen till handalde han de till mig, så himla go! så nu ska jag prova balsamet hoppas det är så bra som alla säger.. ska informera er senare i veckan hur den var! nu ska vi sätta på en film, har köpt dolce de leche glass som jag ska kränga nu också! Min kropp skriker efter socker fast att det inte är helg än, på Fredag är det inflyttnigsfest!


min beställning

 
Mina nya skor som förhoppningsvis komme rnästa vecka..
Det börjar ju bli riktigt ruggitväder nu & jag har inga vinterskor!

Things i forgot at birth



ohh , det har varit en lång söndag hela dagen. Såå himla härligt, förut hatade jag söndagar i och med att jag alltid fick jobba då. Vem vill inte vara ledig på en söndag, fast att det är en sån dag som man absolut inte gör någonting, men ibland behöver man sånna dagar också. Har suttit fast klistrad vid datorn idag och sett klart hela säsong3 av sex and the city . Det är så himla bra och  roligt, har laddat hem 4 & 5 nu också! dem ligger på datorn och väntar på mig. Ska ha och se på flyget och väntetiden på arlanda om 2 vekcor också, när jag ska till Carro, för det blir ju en hel del väntetid! Har precis suttit och kollat på ensam mamma söker, tycker de e rätt roligt faktiskt, kanske för att jag tittat på varenda avsnitt nu sen det började! nee nu har jag inte så mycket mer att säga, mer än godnatt!  Imorgon bröjas det med balett, modernt och efte lunchen har vi jazz. på kvällen tar jag street kurs , hinner inte blogga mer imorgon. Till helgen är det inflyttningsfest! läängtar, natti natti♥

no one els but you


Jag & Nina på corona, från i lördes



Först och främst måste jag börja detta inlägget med att jag såg att du louise hade komenterat ett utav mina inlägg. Jag har i inprincip letat runt efter din blogg nu i säkert 4 månader nånting, va e din blogg vill kunna gå in och kolla läget lite... Till gårdagen, jag var helt slut hela dagen, var jätte trött men de va så frustrerande för jag kunde inte somna. Låg coh vred mig i sängen på eftermiddan i timmar, jag och nina hade ju bestämt att vi skulle hitta på något. Men timmarna gick och gick heklt plötsligt hade jag fastnat framför datorn med alla sex and the city avsnitt så klockan hade redan hunnit bli 6 på kvällen. Då vi smsade och bestämde oss för att gå ut. Så jag stack till henne runt 8 tiden och förfestade sen körde vi till Corona. Hade super skoj, vi körde våran house kombination haha i house, techno rummet, så roligt det var! Det var en kille som kom fram till mig coh sa, men guud va kort du är, hur lång e du egentligen? humm, jag har aldirg fått den frågan ute nån gång tidigare, men han gissade på 1.56 så de va ju nära .. men de va en skum typ! Sen vid 1 var vi helt trötta & hungriga, så vi tig bilen & jag skjutsade hem nina, 2 timmar innan på corona berättade jag att jag aldirg blivit stoppad av polisen, ni tror inte en polis slår på blåljusen mitt ute på den lilla vägen. Helt liv rädd blev jag .. ush de va läskigt, fick visa mitt körkort & blåsa. Sen var det inte mycket mer med de, så nu har de också hänt mig! Me varför ska man bli så uppspelt för, Var helt nojjig så jag ringde pappa & berättade kl 1 på natten, haha lite töntigt kanske. Imorse varknade jag av att min kise började mysa med mig med sin päls mot mitt ansikte, inte så himla härligt med hår i munnen, så jag vaknde , gick upp coh gjorde scones, mm de e så gott! Så nu är jag mätt  belåten. Ska sätta på den sista cd skivan av sex and the city säsong 3. Imorgon är de nya krafter som gäller inför ännu en hel veckas dans. Sen när nästa vecka tagit slut är det bara 1 vecka kvar tills jag ska till Carroooo. Nu vill ajg att tiden ska gå ännu fortare tills v .44!

i love you but i chosen darkness


Världens underbaraste hund , cher som bor hos min mamma, saknar henne varje dag


Idag blir det en lugn dag hemma framför tvn, det är ju Fredag. det kryllar av tv program på tvn, speciellt på kanal 4, idol kl 20.oo och 21.30 till 22.oo är det Fredag hela veckan, måste titta på dem två programmen. Just nu är det postkodsmiljonären på tv, man blir ju helt lycklig när dem åker runt till folk coh delar ut pengar , men dem kommer aldirg hem till mig! Kanske för att ajg inet är medlem, äsh man vinner ändå aldrig. slutade 12.15 i skolan idag, hade house och vi va helt slutkörda, de e verkligen en pain killer. Sen åkte jag hem , har laddat hem sex and the city säsong 3. Så jag har suttit och kollat på de från & till sen jag kom hem . såå himla bra, är helt fast , det är ju så himla kul. vet aldirg när alla serier går på tvn eller så är jag aldirg hemma när dem går, så de är lättare att ladda hem dem istället. Ska börja kolla på gossip girl nu också, det är Carro som har lockat mig till de. Nu är det äntligen helg, och det smörtar i hela kroppen, speciellt vaderna! imorgon är det dancehall & sen ska jag träffa Nina, har ingen aning om vad vi ska hitta på . Nu börjar Idol om ca 3 minuter så måste tyvärr draa mig, ha en trevlig fredag kväll!

savannah


Min älskade kise har fått för vana att lägga sig på allt vi läser i,
var mitt inne i min planering när han ockuperade min kalender.


Här gottar hon sig för fullt

things i forgot at birth

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera! Men på vardagarna händer det i inprincip samma saker jag går efter min rutin. Går till skolan vid 8 sen dansar jag hela dagarna , ibland tar jag kvällskurser stannar kvar i skolan tills dem börjar och komme rinte hem fören vid 8 tiden, gör i ordning min mat inför morgondagen, hoppar in i dushen, Städar undan i lägenheten lite och så. Dansar hela dagarna , tror inte det är så kul för er att läsa, idag dansade jag imorgon ska jag till skolan och dansa.. Men jag kan säga så mycket som så att jag strivs som fisken i vattnet, jga har lärt känna hlet underbara människor, min kise bor hos mig och jag älskar vår lägenhet och staden.. Allt e så bra som det kan blli, förstår inte hur närsta bostad ska kunna mätas med detta.. Det går jätte bra i skolan, jag utvecklas som bara den ibland blir jag chockad av vad jag ser i spegeln. Skolan är så himla bra, lärarna är helt fantastiska osv. Ni ser själva , jag dansar på moln, och nu är det bara 2 vekcor kvar tills jag ska åka till milano och hälsa på Carro, de ska bli så kul! Pratade med carro idag i nästan en timme.. Va evigheter sen sist, rätt som det rä så är jag iväg på flyget mot milano. Tiden bara springer iväg. Nästa vecka är den 8:e tror jag i skolan, och vi har bara 9 veckor kvar sammanlagt av denna terminen kvar, sen börjar vår terminen, de har gått så sjukt fort..
När vi har jul avslutning kommer pappa upp och hälsar på, vi har uppvisning i alla stilarna, jazz,modernt,balett, hiphop & house. det ska bli så kul när han kommer och kollar, för han var ju coh såg oss 1 vecka efter att vi börjat skolan, så jag hoppas att han kommer att se någon skillnad, speciellt på housen! Åhh House är så kul! Nu ska jag slå mig ner i soffan & titta på någon film med min kära fredrik. Imorgon är han ledig från jobb och vi ska ha en hel kväll tillsammans på en helgdag, vilket vi inte har haft på hur många veckor som helst , får se va vi hittar på för något kul. inflyttnigsfesten på lördag blev flyttad till nästa helg. huum.. kanske ska åka och bada på söndag med några fårn klassen , och på lördag ska jag vara med nina. Det är väl helgens planering så som det ser ut nu i alla fall.. Ha de så bra !

all of a sudden i miss everyone



Gud vilken underbar helg det har varit .. igår kom lisa vid 5 tiden efter att jag & fredde hade varit is tan ett tag, käkat och köpr kanelbullar, det va ju kanelbullens dag igår, de får man inte missa.. När LIsa kom satte vi igång med kladdkakan, fick först åka till maxi och inhandla en del. Den blev så god. Sen kollade vi på how to lose a guy in 10 days. den är såå himla bra de va typ 111 gången jag såg den och jag skrattar lika mycket fortfarande, sen somnade vi runt 12 tiden. imorse vaknade vi av ett fruktansvärt väder, de regnade och blåste och himlen var helt grå, man var evrkligen inte på humör för att hitta på nånting. så Lisa åkte hem rätt tidigt för att städa i hennes lägenhet. idag har jag bara tagit det lungt också, umgåts med fredde.. Denna helgen behövdes verkligen för vila. Den var efterlängtad, nästa helg blir det inflyttnigsfest hos Elin och förmodligen utgång. jag har även kollar på sagan om ringen, tvåan dem två tornen, har ca 1 timme kvar på filmen, har ju bara sett 1:an av dem filmerna, men det är lite drygt med 3 timmar. Det är bara titanic man orkar sitta igenom hela. Imorgon är det en ny vecka och nu är det bara 3 veckor kvar tills jag ska till milano coh jag fyller 20. Hihi^^ gud va kul de ska bli! jag längtar ihjäl mig. Nu har fredde bränt indiana jones , så vi ska sätta oss ner i soffan och mysa framför filmen, ska ta fram resten av mina ostbågar sen igår! Det är bara på helgen man kan gotta till det så hära, och jag är så redo för att dansa rumpan av mig imorgon, med start med balett på morgonen!

how long so far


Jag i skolan idag


Igår var det tredje dagen jag hade planerat att jag skulle äta marängsviss när jag kommit hem från skolan, Och igår blev det äntligen av , i förgår hade jag kvällslektion, var på dancehall. Såå himla roligt det var, jisses, skaka rumpa och afro musik. äh de va riktigt skoj, ska dansa dancehall imorgon igen. Hela denna veckan har vi haft vikarie för både baletten & moderna, och en jazz lektion som vi hade dancehall på. Så det har verkligen kännts konstigt så fort man vänjer sig vid rutiner. Jag har inte fått fullt ut av våra lektioner och denna veckan har varit en pina. Har varit så trött, nu för tiden är det ju mörkt när jag stinger upp ur sängen på morgnarna. Igår var jag och såg Mamma mia på bio med Lisa, vi stannade kvar i stan efter skolan och åt på subway, sen tog vi fika på makedonkan. Guud va bra filmen va .. Varför har jag inte sett den tidigare , sen när jag kom hem från bion vid nio tiden, fick jag äntligen äta min efterlängtade marängsviss, dagarna går så himla fort, nuär det fredag igen , var har denna veckan tagit vägen. Vi har haft besök nu i två dagar från en tjej som gick danslinjen året innan oss 07/08. Hon berättade en massa var dem fick göra på danslinjen, nu går hon på en yrkesutbildning i norge, häftigt . Nu sitter jag i vardagsrummet ohc myser med min kise, har precis slängt i mig ngt att äta samtisigt som jag springer upp & ner till tvättstugan.. Ikväll ska jag bara ta de lungt, orkar absolut inte göra nånting. Imorgon ska jag kanske ut, eller va med lisa baka värdens godaste kladdkaka och bara mysa. får se vad jag känner för imorgon.. Ha en trevlig fredag kväll.