fredag




Idag va i inprincip hela klassen på operan och kollade på en balett lektion där. Inspirerande. jag av en av dem som inte får gå förens om 2 veckor. och den andre klassen vi brukar ha pilates med hade musikal lektion. Så vi var 5 stycken på pilatesen 9 imorse. Fick en massa kritiv de va bra, sen hade vi avslappning den sista halvtimmen. Så härligt, de behövdes faktiskt! Sen hade vi självstudietimme och sist balett med rektorn i den stora salen. roligt värre! Sen sprang vi iväg till centralen och mötte upp pappa & G. Fick skjuts hem av en kompis till pappa som mötte upp oss med bil. I och med att vi fått med matkassar från mamma från sverige. Yougurt, jouice, bröd coh sånt e jätte dyrt här så de va super, sen fick vi kanske 3 kilo godis också. Blev helt över lyckliga, nästan tårögda när vi såg påsen. Haha! dem har nästan inget godis här, och har dem så kostar de dubbla priset än hemma i sverige, så ni kan förstå lyckan!

Va ute och tog en sväng i stan nu innan, det är kulturnatta så de e en massa som händer, överallt i stan, så vi stod smockat bland en massa andra människor i sal 1 på skolan. där de va lite sång & dansföreställning från klasserna på skolan, och skolans kompanier.
HIPHOP kompianiet va shiiiit bra! AMEN!
Sen gick vi en sväng vid Karl Johans Gate. Sen blev de raka spåret hemåt. Nu står tvättstället uppställt här framför soffan och när det e uppe finns de nästan ingen plats att röra sog på i detta rummet. Haha! pappa är ute med savannah, han har myror i byxan somvanligt. kl e halv 12 och han e ute med katten lixom. haha! Imorgon kommer Joaquim Esconella eller va han nu hette, ska ta klass för han imorgon och nästa vecka har vi 4 lektioner med han inproppat i schemat! yeah!!
Ha en bra helg. Kraam & godnatt


Kommentarer
Postat av: Emilia

Heej ,Du har en riktigt fin blogg!

allt bra idag? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback