20 november


hur söt får man va ?

Nu har vi haft Tony Stone i två dagar, en mega krym koreograf/dansare från LA. Vilken energi det har varit i salarna denna veckan. Det har varit galet lärorikt och skit kul. JAG ÄLSKAR ATT DANSA! Han kunde gärna fått ta mig till LA. Ska gå på workshop med han imorgon som är öppen klass för alla. Dessa två dagrna har varit shema lagda lektioner med honom för oss som går på skolan. Han har koreograferat dansare till alla möjliga artister. Äh han va såå grym. Nu har jg varit på dans shopen på skolan provat ut lite saker så ajg kan köpa dem från dans & gym shops hemsida för det är dubbelt så dyrt med dans kläder i oslo. 

Ikväll, om 20 minuer ska vi gå ner till stan. Ska se en teater som heter ljus och är uppsatt av Lars Norén. Sen ska vi väl bara hem och slappa. Imorgon har vi ingenting bestämt förutom workshopen jag ska gå på. Ska slappa helt i helgen. Har så ont i min rygg skulle behöva mig en rejäl 60 minuters massage nu. Då hade min rygg blivit gladare kan jag ju säga. Nästa vecka händer en massa, vi har julbal på skolan, ska på dansföreställning, till IKEA och julhandla med klassen och kolla på M2 (musikalklassen åk 2) på skolan. Öva in 2 julsånger till julföreställningen som hela skolan ska sjunga. Känns lite sådär att sjunga med musikalklasserna säger jag bara, kommer inte ens höras så fattar inte vrf vi ska va med på de. haha! Nej nu ska vi kila iväg ner till teatern.
fick fina nyheter idag. Om 3 veckor, kommer Pappsen hit, läängtar sååååå mycket! (typ 5:e gången han e här nu eller något på 3 månader) Ha en trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback