en helt vanlig onsdag

Jag gillar HELSINGBORG när solen lyser, det är mycket mysigare då och alla stränder som finns här måste ju få utnyttjas på sommaren. Igår kom Anna och hämtade mig och vi åkte in till en park i stan och la oss och sola, Det dröjde inte länge förens vi klädde på oss igen, tänkte att vi va smarta som låg i en park i lä så det inte skulle blåsa så himla mycket, men det gjorde det endå! Så vi promenerade ner till gröningen och kollade tältet som dem sätter upp till morgondagens bal, sen gcik vi till kullagatan fär att hälsa på Aleks på GINA, vips så va louise, malin & jamsin där också, folk från alla håll. Man är som van viid att inte känna någon mer än klassen uppe i norrland. Här känner alla , alla! Det är så de ska va när man kommer hem, då känns det att man är hemma.

Efter att vi varit på GINA i nästan en timme, promenerade vi tillbaka till bilen och åkte hem. Käkade pannkakor med hjortron sylt, alla som älskar HJORTRON skriker nuu!! Tummen upp för hjortron säger jag bara! Sen cyklade jag iväg till maria för att trixa och fixa med smink och hennes nya systemkamera! Det va superkul!! precis när jag skulle cykla iväg till pappa började det spöregna, och då menar jag verkligen spö regna, det öste ner och jag hade bara med mig en tjocktröja. Så jag bestämde mig för att sova där. Imorse cyklade jag hem för att byta om bara sen åkte vi iväg till råå. Maria skulle sminka 3 tjejer till deras projektarbete. Och en frisör var där och satte upp bröllopsfrisyrer på dem. Jag stod bredbent och höll i foliet för att reflektera ljuset medans maria fotade, TEAMWORK, funkar alltid! Och nu är jag hemma, har betalat bussen tills näst nästa vecka när jag och Anna åker upp till sthlm. Ikväll har jag inga planer. Imorgon är det balen här i helsingborg, så det ska vi åka in & titta på.  Jo på lördag är det final i robinson de får jag INTE missa, vem hejjar ni på? Jag hålla på Jarmo eller Anna. Guud va jag njuter av tiden här hemma!


Foto: Jag
Smink: Maria

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ok :D då får jag kolla på de som finns! Det är jätteroligt att se dig dansa :) du är så uttrycksfylld!



Lycka till och kom tillbaka större än någonsin så att vi får se dig dansa varje dag :D puss&kram!

Postat av: Anna

Ja du din fis :) jag pratade med mamma nyss , vi får bilen i utbyte med att vi åker till Citygross och handlar mat påvägen hem , jag accepterade dealen så nu har vi ett fordon tills imorgon . Kärlek ! ringer dig när jag vaknat

2009-05-27 @ 23:29:46
URL: http://dasilva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback