balahiia

Balahiia chalame bodé rhana ko, pe lo rhode se maspada alahí mohamed ?
Alah, merhabaaa ! Nu får man ta i med alrhederiet. efter allt man dratt på sig över helgen, harpes!
Det har hänt en olycka i södra Thailand !


Så jobbigMåndag var kanon även så Tisdan. Köpte masage till mamma på Electa. Hon blev så glaaá. . .Sen va det jobba som gällde. Torsdag, Fredag & Lördag. Riktigt jobbigt i Torsdes fick kuta till jobbet. Eftersom att jag inte visste att ag började kl.1 riktigt jobbigt ingen som ringt mig eller ngt. och min chef har blivit en riktig subba. I don´t know why. Kanske inte gillar mig. who knows ?
I lördes bestämde jag för att stanna hemma efter jobbet vilket var ett bra val. Fick gjort klart filosofi fördjupningen och läst ut siddharta. Läs den aldrig. riktigt kass, vilket var förväntat ! Idag var det våravslutning på sundspärlan.  denna veckan har varit, helt dryg och jobbig. 

Denna veckan blir säkert värre.
köpenhamn imrgon med mamma. måste hitta allt till studenten nu. Det är ett måste ! kl. 21.15 blir det BIO med miire, Beck. Sen ska jag boka läkarundersökning pga. ballettakademins åder.
På torsdag ska det testas balfrisyrer hos frissan. och jobba.
Veckans höjdpunkt kommer vara på lördag. 4 år med älsklingen ♥ tror det blir någon restaurang eller någor sånt mysigt. Älskar dig baby. Du är det bästa som har hänt mig.


- Vad är cachew ost?
- Eh, Cachew med ost !

Puss & Kram skumbanan . .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback