home again . . och laddar för audition !

hemma igen från vår kära huvudstad stockholm. det har verkligen varit jätte skoj att å vara lite hemmifrån i 11 dagar och få lägga ll sin energi på dansen, 45 minuters promenad hade vi till balettakademin varje dag. Inte slöseri med pengar på tåg här inte. 16.30 startade en lektion med balett 17.00 började fridans läraren, så himla härlig lärare hojn gav oss många skratt, ( one and a two and a chasé paralell, and the right knee up twice... ) den frasen satte sig på huvudet. till sist var det jazzen 19.30 riktig bra och rolig lärare. Vid namn terese. :P ödet, kanske e jag i framtiden kanske. 20.40 slutade dagen och så var det varje dag, har lärt mig hur mycket som heslt dessa dagarna. Första veckan bodde jag och anna på gustaf av klint, hemsk båt får cellskräk av att vara i den, som tur var skulle dem gå i land och vi fick byta till röda båten , som var mycket mycsigare. helgen innan båt bytet var vi på la roy/ spy bar på sture, det kryllade av snobbar och en cider kostade 96:- hahaha glömmer aldirg när bartendern sa de, jag bara hej va kostar en cider. 96 för en 4 cl, sa han då ju
va ? faan va billigt 4 stycken cider för 96, aleksandra bara aeh nej terese 1 för 96 höll på at svälja tungan i det ögonblicket kunde inte låta bli att skrika i hans huvud 96 JÄVLA SPÄNN! det var baar liite smått pinit efteråt, men vafan 96 spänn. Det r inte klokt ( hej pappa betalar typ) shoppade upp alla våra pengar mån, tis, ons så kunde inte gå i stan mer resten av tiden som vi var där nere. Träffade på en massa kändisar. Annika i eva&adam. Helt galen i dem filmerna. haha lite ovanligt men ja e faktiskt de! Erik från idol, mycket snyggare i verkligheten. hihi, sen träffade man på cosmos och hans kolega.

Det bästa av allt, dagen innan Justins konsert i sthlm, kom jag och anna in på balettakademin för att "checka in" som man gjorde varje dag.
- hej intensiv 1 anna börjesson och Terese Noren. Det kryllade av folk där nere, hela bounce var där, typ skit många från floorfiller, några som snackade engelska också. Då fick vi reda på att Justins dansare va där, inne i salen 5 meter ifrån oss och hade workshops. När en av hans dasare kom ut från träningsalen och flåsade måste jag coh anna sett jävligt dumma ut. höll typ andan och stirrade. Mäktigt att ha fått träffat dem, typ han och madonna som verkligen har dem bästa. nästa dag pratades det hela dagen på träningen om linneas och elins berättelser om konserten, den verkar verkligen as grym. Önska jag kunde se honom, Go jstin go go go justin !! haha ..

Var och hälsade på Sara också i hennes lägenhet med ett par kompisar från henne. var väldigt trevligt. jätte fin och tor lägenhet men när jag fick reda på att det var ett getto ställe höllt jag på att kissa i brallan. kvällen ledde oss vidare till en bar i gamla stan. träffade ett par där nere som precis hade blivit ihop och var förlovade, helt jukt silka kärleks historier dem hade, hade träffats på gratis spel där hon var skit bra och döda alla coh hans vänner, han fick reda på hon va tjej, nappade och hon åktee till sthlm i 1 vecka han till hbg i 1 vecka så flyttade hon upp. lite smått annorlunda. Idag är det midsommar och det blir stoheii hos aleksandra i Bårslööv. blir säkert trevligt , mindre trevligt är ju vädret idag. Har inte varit särklit bra i sthlm heller, mest molnigt och regn, inte en endaste strand dag , jo 1 timmes solande i en park 4 på eftermiddagen, trevligt ju! Har levt på nutella mackor och äpplen. På måndag åker jag upp igen för audition tidigt , tidigt på tisdagen , grupp 4. good luck Tirre

TREVLIG MIDSOMMAR !

     
   
dem hade verkligen störd student där , va bara tvingen av fota dem idioterna !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback